kontakt

    Pranoj Politika e përpunimit të të dhënave.

    1. Përgjegjës për të dhënat: Rrjetet e Internetit AB
    2. Qëllimi i të dhënave: Përgjigjuni përdoruesit në lidhje me pyetjen e tij.
    3. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
    4. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.