dry për laptopë

Kyçja e laptopit

Keni nevojë për një kabllo sigurie ose bllokim për laptopin tuaj? Parandaloni vjedhjen e kompjuterit tuaj me këtë udhëzues blerjeje të përditësuar.

karikues laptopi

Karikues portativ universal

Keni nevojë për një karikues universal laptop? Ne ju ndihmojmë të zgjidhni modelin e përputhshëm me kompjuterin tuaj në udhëzuesin tonë të përditësuar të blerjeve

ekran i pastër i laptopit

Si të pastroni ekranin e laptopit

Mendoni të përdorni peceta për fëmijë ose alkool për të pastruar ekranin e laptopit tuaj? Gabim fatal. Këtë duhet ta bëni për ta pastruar mirë

laptop në televizor

Lidheni laptopin me televizorin

Dëshironi të lidhni laptopin me televizorin? Ne ju tregojmë gjithçka që ju nevojitet për ta bërë atë me kabllo dhe pa kabllo. Lidhni kompjuterin ose Mac-in tuaj me televizorin.

stenda për laptopë

Qëndrim për laptop

Po kërkoni për një mbajtës laptop? Hyni dhe zgjidhni midis modeleve më të mira me udhëzuesin tonë të përditësuar të blerjes.

Baza e ftohësit të laptopit

Baza e ftohësit portativ

Dëshironi të blini bazën më të mirë të ftohësit të laptopit? Hyni në udhëzuesin tonë të blerjeve dhe zgjidhni atë që do ta mbajë laptopin tuaj të ftohtë dhe në temperaturë të ulët. Zgjatni jetën e kompjuterit tuaj me ftohje adekuate falë këtyre bazave ftohëse.

mëngët e laptopit

Mëngë laptopi

Nëse jeni duke kërkuar për mëngën më të mirë të laptopit neoprene ose materiale të tjera, ne kemi krahasuar më të mirët për të gjetur të përsosurin sipas madhësisë.

tastierë dhe maus me valë

Tastierë dhe maus me valë

Ne kemi gjetur tastierën dhe mausin me valë më të mirë të lirë në treg duke krahasuar modelet Bluetooth më të shitura dhe të rekomanduara nga përdoruesit.

çanta shpine për laptop

Çanta shpine për laptopë

Ne krahasojmë çantat më të mira të shpinës së laptopëve në mënyrë që kompjuteri juaj të mbrohet nga goditjet dhe rëniet. Cili është opsioni më i mirë?

tastiera e lojrave

Tastierat e lojërave

Nëse jeni një lojtar serioz, mendoni të investoni në një nga këto tastierë lojrash. Ne kemi zgjedhur më të mirën në cilësi-çmim në këtë krahasim

tastiera pa tel

Tastierë me valë

Ne kemi gjetur tastierën më të mirë me valë për çdo situatë në këtë krahasim. Të dyja të lira dhe me vlerë më të mirë për paratë.

minj lojrash

Miu i lojrave

Nëse dëshironi të blini një maus lojrash, merrni parasysh minjtë me çmimin më të mirë të cilësisë që kemi rekomanduar në këtë krahasim pasi t'i provoni.