Ultrabooks mirah

Upami anjeun parantos ngahontal pos ieu, sigana anjeun badé milarian laptop modern sareng hampang tapi ogé kuat sareng éta henteu mahal pisan, janten, di handap ieu anjeun bakal mendakan pituduh sareng sadaya anu anjeun kedah perhatikeun nalika milih Ultrabook.

ngabandingkeun ultrabooks pangalusna

Kalayan ieu dina pikiran, hayu urang tingali dina ultrabooks pangalusna murah ti pasar. Dina tabel komparatif handap anjeun bakal manggihan sababaraha ultrabooks paling dianjurkeun pikeun nilai maranéhanana duit, portability, beurat jeung kinerja.

custom laptop configurator

 

The pangalusna nilai-pikeun-duit ultrabooks

Dinten ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun ultrabooks nami merek murah pangénggalna kirang ti € 1.000, Anjeun malah bisa manggihan sababaraha di handap 500 euro upami anjeun nyéépkeun waktos milarian sareng ngabandingkeun tawaran online.

Enya mang. Sanajan aranjeunna categorized salaku ultrabooks ulah ngaharepkeun hal super alus. The thinnest kalawan fitur anu bener patut eta bakal luhur 1.000 euro atawa dina rentang harga éta.

Upami anjeun milarian laptop standar modern anu murah, anjeun kedah ngorbankeun beurat, bahan anu dianggo pikeun kasus sareng kualitas layar. Sanajan kitu, aya sababaraha pilihan hébat dina pasaran kawas nu urang nyarankeun handap. Aranjeunna beuratna saeutik, harga maranéhanana henteu teuing tinggi na aranjeunna ipis, nu ngan ciri utama nu utlrabooks kudu.

Upami anjeun hoyong anu setelan efisien, mintonkeun badag, prosesor modern core i5 o core i7, sahenteuna 8 GB RAM, grafik alus tur gudang SSD, ieu ultrabooks mertimbangkeun.

Lenovo Yoga 920

Lenovo Yoga 920 mangrupikeun salah sahiji laptop standar anu pangsaéna ayeuna Tur anjeun bisa meunangkeun eta tanpa ninggalkeun sakabéh duit Anjeun. Konstruksi na pisan tahan berkat casing aluminium na, eta oge nawiskeun kinerja alus tur bener gampang pikeun ngamutahirkeun lamun meuli model dasar tur hoyong tambahkeun RAM atawa ngaganti gudang engké.

Leres, laptop rada ageung sareng beurat tapi anu ieu, kalayan beurat ampir 1,4 kg, langkung handap rata-rata, janten hampang pisan.. Salaku tambahan, layar rampa na nampilkeun évolusi anu penting pikeun modél taun ka tukang sareng ayeuna UHD kalayan résolusi 13840 × 2160 piksel, 14 inci sareng dilengkepan panel IPS :. Sedengkeun pikeun batréna, urang bisa kalayan gampang meunang 8 jam pamakean per muatan, bisa manjangkeun leuwih lamun urang nurunkeun kacaangan layar atawa kalawan tugas sengit saeutik.

Kami ngagaduhan kasempetan pikeun marios modél dasar kalayan prosésor Core i7 sareng kami tiasa ngajamin yén kinerjana saé pisan pikeun hargana. Modél ieu dijual sakitar 800 euro sanajan aya versi leuwih kuat atawa leuwih dasar, gumantung kana naon nu peryogi.

Lenovo Yoga 920 mangrupikeun léngkah saluareun merek dina hal kualitas ngawangun sareng desain. Éta elegan, warna emas sareng gaduh casing plastik anu disikat, ogé keyboard lampu latar. Kami parantos nempatkeun éta dina daptar netbook ieu saprak berkat layarna, urang tiasa ngarobih kana tablet ku cara anu saderhana, janten otentik. 2 dina 1 laptop.

Acer Swift 5

Ayeuna, Acer Swift 5 mangrupa salah sahiji komputer pangalusna ngajual 14 laptop inci di dunya Sareng sabab éta mangrupikeun salah sahiji alat anu paling murah dina kategorina. Sareng teu aya anu lepat, teu aya anu tiasa ngirim anjeun ka arah anu sanés.

Swift 5 teu boga drive optik, batré ukuran alus, keyboard santun tur trackpad sarta Pilihan hade palabuhan di sisi. Kasusna didamel tina plastik, tapi téksturna saé sareng gampang dicekel. Salaku tambahan, éta mangrupikeun laptop anu langkung hampang, beuratna kirang langkung 1,3 kg.

Lamun mutuskeun dina eta, anjeun bakal boga layar rampa, speaker cukup santun (nu jahat endemik sadaya ultrabooks, teu hal terasing tina model ieu), nurutkeun pamadegan pamaké na. Sanaos kitu, Acer ieu Éta laptop pangsaéna anu dijual di Amazon ayeuna, janten upami cocog sareng kabutuhan anjeun, anjeun kedah nyobian. Amazon dipikanyaho pikeun dukungan palanggan anu sampurna upami aranjeunna ngalakukeun kasalahan dina kaputusanna, janten urang henteu kedah hariwang ngeunaan éta.

Mibanda layar IPS 1920 x 1080 px, spiker sareng kotak anu rada hampang sareng ipis.. Ogé, sanajan sagala parobahan ieu, konfigurasi dasar tetep sanajan harga naek tur ngawengku prosesor Intel Core i5 generasi panganyarna, 8GB RAM sarta hard drive 512GB SSD.

Kalayan kecap séjén, nawarkeun leuwih ti sagala laptop sejenna dina rentang harga na. Sanaos, sakumaha anu parantos anjeun tingali, éta biaya pikeun ngirangan kauntunganna tapi ieu diperyogikeun upami urang hoyong laptop anu ipis sareng portabel sapertos kieu.

HP Envy 13

Komputerna buku catetan hp Modél 13 inci dipikanyaho pikeun harga anu kompetitif pisan. Kami bakal khususna nyarankeun modél séri Envy anu nangtung pikeun portabilitasna, anu ngan ukur anu urang milarian nalika urang badé mésér ultrabook.

Aranjeunna gaduh casing plastik anu keras, keyboard lampu latar anu sami, sareng tampilan Full HD non-touch anu sami sareng panel IPS.. Tapi, bari model kahiji wareg jeung sababaraha grafik tina hiji Nvidia MX450 kalawan 2GB RAM dedicated, aya model sejen sadia kalawan GPU hadé, idéal pikeun jalma anu butuh kakuatan grafis leuwih.

Tangtosna, HP Envy 13 sanés ngan ukur laptop kalayan prosesor Intel generasi panganyarna sareng kartu grafik Nvidia, tapi éta ngan hiji-hijina anu ngajual pikeun rentang harga ieu sareng gaduh desain anu saé. Salaku tambahan, konfigurasi ieu ogé kalebet 16GB RAM sareng hard drive SSD 512GB..

Eta geus dianggap alternatif mertimbangkeun nalika nilai pangalusna pikeun duit laptop.

Lenovo Yoga c630

Anjeun boro bakal manggihan laptop 15,6 inci comparable ayeuna, sakumaha Ieu mangrupikeun laptop anu tiasa dirobih dina gaya Yoga anu dijual sakitar 600 euro. Harga ieu bakal janten konfigurasi paling dasar, anu kalebet prosésor Core i5, 8 GB RAM, panyimpenan 256 GB SSD sareng layar rampa kalayan resolusi 1920 × 1080 px. Modél high-end anu bit leuwih mahal, tapi anjeun bisa nambahkeun hiji layar FHD hadé, processor i7, RAM na malah kartu grafik hadé.

Tangtosna, Titik anu paling kuat nyaéta dua dina hiji, tapi laptop ieu langkung ti éta. Éta gaduh casing logam, keyboard sareng trackpad anu saé, batré 48 Wh, sareng pilihan palabuhan anu padet di sisi. Sadaya ieu ngajadikeun Yoga 730 salah sahiji convertibles 15 inci murah pangalusna dina pasaran.

Microsoft Surface Pro

La Microsoft Surface 7 nyaéta convertible sejen kalawan hardware modern, husus éta hiji nu kudu tumut kana akun lamun boga anggaran kawates. Modél tingkat éntri, anu ngagaduhan prosésor Core i5, 8GB RAM, sareng 128GB SSD, hargana sakitar $ 900.. Model anu paling mahal, kalayan Core i7, hargana sakitar 800 euro langkung.

Dina hal ieu, kusabab bédana harga, kami nyarankeun modél E5 anu kami sebutkeun di luhur.

Salian hargana, Microsoft Surface 7 ngagaduhan sababaraha aces deui: keyboard anu saé pisan, umur batre rata-rata anu saé sareng betah ngapdet kalayan dukungan Microsoft.

Anjeun bakal ngarasakeun pisan kalayan layar 12,3 inci sareng 2736 × 1824 piksel, casing aluminium kalawan loba elemen ngagurilap di hareup, beurat cukup low (0,79 Kg), sanajan mibanda kamampuhan pikeun gancang overheat nalika ngecas.

MacBook Air

MacBook Air mangrupikeun ultrabook 13 inci pertengahan pertengahan pangsaéna Apple. Boga awak aluminium anu langkung kompak sareng langkung hampang (1,25 kg), panutup aluminium, keyboard lampu latar sareng layar IPS 2560 × 1600 piksel. Model 13,3 inci ogé ngagaduhan a Batré 34 nepi ka 58 Wh, anu ditarjamahkeun kana rentang sakitar 8-10 jam per muatan.

Harga anu disarankeun pikeun konfigurasi panganyarna nyaéta ti 1000 euro, Tapi model mibanda Apple M1, 8GB RAM na 512GB SSD teuas drive bisa kapanggih pikeun bit leuwih.

buku asus zen

Upami anjeun hoyong Ultrabook anu lumayan tapi henteu gaduh rébuan euro pikeun dibalanjakeun, kami nyarankeun Asus ZenBook . Ieu retails pikeun ngeunaan 750 euro (gumantung kana model), éta hampang, ipis, sarta ngabogaan umur batre hébat. Kibor na santun, sareng beuritna akurat sareng dipercaya.

Asus ZenBook mangrupakeun salah sahiji ti saeutik Ultrabooks tina harga ieu kalawan layar 13,3p 1080 inci occupying spasi sarua salaku komputer 13 inci tradisional, hal anu geus kahontal berkat ngurangan pigura .. Sajaba ti éta, boga 16. GB RAM sareng 512 GB mémori dina hard drive SSD anjeun. Prosesorna nyaéta Intel Core i7 generasi panganyarna. Model Acer Swift anyar, kompetisi fairer na, boga dua jam kirang hirup batré jeung kirang kualitas ngawangun.

Dina tés batré urang, Asus ZenBook  lumangsung ampir 8 jam langsung dina. Euweuh sahiji Windows Ultrabooks séjén anu kami uji dina dua taun katukang anu ngahontal umur batre sapertos kitu. Paling, kanyataanna, dijual kaluar ku 6 jam operasi.

Trackpad akurat sareng responsif, sarta kami henteu ngalaman sapuan misplaced atanapi misrepresented. Asus ngidinan Anjeun pikeun ngaluyukeun atawa nganonaktipkeun sapuan mouse ngaliwatan pakét software.

Casing logam Asus ZenBook katingalina padet, teu flex atanapi creak dina tekenan. Beurat tutupna ngajantenkeun layar langkung kabuka atanapi langkung tutup tibatan anu anjeun pikahoyong. Sanajan kitu, éta teu biasana troublesome, sarta layar teu umum wobble. Salila tés kami sareng Asus ZenBook, éta henteu kantos panas teuing, sareng kipasna henteu nyaring teuing atanapi ngaganggu. Pikeun harga sapertos kitu, modél dina garis Asus ZenBook mangrupikeun laptop anu saé diwangun..

Laptop kagungan Wi-fi 802.11ac generasi saterusna, tilu port USB 3.0, hiji port HDMI, hiji slot pikeun headphone na hiji keur kartu SD. Tambih Deui, éta hadir sareng garansi kawates sataun ti Asus.

Tungtungna, éta kudu emphasized yén éta téh padet 13 inci Ultrabook, kalawan kaunggulan jelas: harga na. Éta diwangun sacara éstétis sareng solid sareng gaduh tampilan anu saé - kalayan hiji cacad minor. Kinerjana sapertos anu diharapkeun dina alat Powered by hiji prosésor Intel Core i5 (Aya ogé varian kalawan Intel Core i7), sarta eta tetep dina jam leuwih ti rata nuhun ulang batré badag. Sanaos kitu, éta moal janten pilihan anu pangsaéna pikeun sadayana. Ieu mangrupikeun produk anu kualitas anu saé sareng kontra minimal, idéal pikeun anu mésér kalayan anggaran terbatas.

Tungtungna upami anjeun henteu paduli upami laptop anjeun mangrupikeun ultrabook atanapi henteu tapi anjeun hoyong nilai anu saé pikeun artos, tingali Artikel ieu.

Naon ultrabook

Ultrabook mangrupikeun laptop anu kedah nyumponan dua sarat: janten hampang sareng saé pisan. Mimitina éta Intel anu mimiti ngagunakeun kecap, komo didaptarkeun eta, tapi merek sejen tur média husus mimiti ngagunakeun éta pikeun ngarujuk kana komputer anu jauh torek ti laptop konvensional tanpa maturan kinerja handap, atawa henteu.

Dina awalna, ultrabook kedah gaduh a ketebalan maksimum 21mm, ngagunakeun prosesor tegangan ultra-low, boga casing logam, SSD disk jeung otonomi hébat. Éta ogé kedah gaduh layar rampa, tapi urang sigana bakal mendakan seueur alat anu disebut ultrabook sareng kalebet layar normal (non-rampa).

Pondokna, ultrabook mangrupikeun laptop ipis sareng hampang anu nawiskeun fitur anu sami sareng laptop normal. Sarta saprak dina téhnologi, leutik leuwih mahal, hargana leuwih luhur.

merek ultrabook pangalusna

Samsung

Samsung mangrupikeun salah sahiji merek éléktronika terkemuka di dunya. Henteu ngan ukur nyiptakeun alat pinter sapertos smartphone atanapi jam tangan pinter, tapi ogé ngahasilkeun alat-alat rumah tangga, batré, sareng sagala jinis komponén internal, sapertos hard drive, prosesor, sareng mémori RAM.

Ngawengku jadi loba, teu bisa disebutkeun sarta ogé pabrik jeung ngajual laptop. Dina katalog na urang gaduh ultrabooks sapertos 9 séri, Sababaraha laptop dijieunna tina bahan pangalusna sarta kalawan komponén internal canggih dina parabot bener lampu.

HP

HP mangrupikeun merek anu kasohor pisan di dunya komputasi, sanaos bagian tina katenaranna kusabab printerna. Baheulana katelah Hewlett-Packard, sareng langkung ti 80 taun katukang, HP ogé janten populer pikeun manufaktur sareng ngajual komputer tina sagala jinis, anu katalogna kalebet ultrabook dina dasawarsa ka tukang.

Dina sababaraha séri na, sapertos sirikUrang bakal mendakan laptop sareng layar dugi ka 14 ″ kalayan komponén anu langkung wijaksana sareng langkung maju, janten kedah dipertimbangkeun nalika urang nganggap mésér komputer anu hampang, naha urang hoyong langkung kuat atanapi upami urang peryogi anu langkung saderhana.

Asus

Asus mangrupikeun perusahaan multinasional anu ngahasilkeun sareng ngajual alat éléktronik, robotika sareng parangkat keras, diantarana urang gaduh sagala jinis komponén internal sareng komputer.

Diantara laptopna, aya ogé sababaraha anu urang tiasa labél ultrabooks, sapertos séri VivoBook dimana urang mendakan laptop kalayan bahan anu saé sareng komponén sedeng-luhur dina ukuran dugi ka 14 ″. Ieu mangrupikeun pilihan anu kedah dipertimbangkeun nalika nimbangkeun mésér ultrabook.

Lenovo

Lenovo mangrupikeun perusahaan Cina khusus, khususna, dina alat éléktronik pinter (telepon sélulér, jam tangan, tablet ...) sareng komputer. Salaku perusahaan ti nagara Asia, éta ngahasilkeun sareng ngical alat-alat anu murah, tapi éta henteu hartosna yén aranjeunna sadayana dasar.

Dina ThinkPad na Buku pamikiran, utamana dina kadua, urang bakal manggihan komputer tahan, lampu jeung-kinerja tinggi, jadi eta sia nyokot eta kana akun lamun urang hayang meuli komputer nu gampang diangkut dina harga nu leuwih handap.

Xiaomi

Xiaomi Redmi Book Pro

Xiaomi mangrupakeun merk Cina anu geus kahontal sababaraha relevansi dina taun panganyarna, meureun pikeun dua alesan: kahiji, nawarkeun alat kualitas; kadua, pikeun nyieun, ngaranan jeung promosi artikel anjeun dina cara nu sarupa jeung hiji merk kawentar anu logo nya éta buah.

Diantara laptop maranéhanana kami boga sababaraha utrabooks kawas nu Laptop abdi Air 13.3 ″, kalayan komponén internal canggih dina tim anu enteng sareng diwangun kalayan bahan anu pangsaéna. Undoubtedly, nilai maranéhanana duit mangrupa salah sahiji alesan pikeun tumut kana akun nalika tempo beuli teu ukur laptop, tapi sagala alat pinter.

Acer

Acer mangrupikeun salah sahiji merek anu paling resep server pikeun laptop. Sacara umum, komputer maranéhanana dirancang jeung well-diwangun, nu sampurna ngaapresiasi ku keyboard maranéhanana dipasang dina laptop maranéhanana.

Salaku tambahan, dina katalog na urang tiasa mendakan komputer tina sagala jinis, seuseueurna kalayan nilai anu saé pikeun artos. Dina séri na Swift Aranjeunna nawiskeun komputer anu hampang pisan, sapertos Swift 5 anu beuratna 990g dina layar 14 inci.

apel

Perusahaan anu berbasis di Cupertino kasohor, diantarana, janten salah sahiji anu pangheulana ngajual komputer pribadi - anu kami anggo di bumi sanés di tempat damel. Seueur profésional jurnalistik nganggo salah sahiji laptopna pikeun ngalakukeun padamelan na, sabagéan kusabab sistem operasina populer sareng sabagéan kusabab ngarancang komputer anu hampang pisan.

Sababaraha na MacBook Aranjeunna beuratna kirang ti 1kg, nu ngajadikeun eta digolongkeun kana kategori ultrabooks tur sampurna pikeun maranéhanana anu kudu salawasna mawa komputer sareng maranehna.

MSI

Msi mangrupikeun perusahaan anu ngarancang, ngembangkeun, sareng ngajual hardware komputer, kalebet laptop, desktop, motherboard, kartu grafik, komputer sadaya-dina-hiji (AIO), server, sareng périferal. Dina katalog na éta ogé nawiskeun laptop hampang anu katelah ultrabooks, salaku séri moderen dimana urang bakal mendakan alat-alat sareng komponén canggih sedeng anu diwangun ku bahan anu pangsaéna sareng layar dugi ka 14 ″.

Éta pilihan pikeun tumut kana akun teu ngan lamun urang keur pilari komputer lightweight, tapi ogé nalika urang keur pilari hal leuwih kuat kayaning komputer pikeun kaulinan.

Dell

laptop dell berwarna

Dell mangrupikeun perusahaan anu ngahasilkeun, ngajual, sareng ngadukung server, saklar jaringan, parangkat lunak, périferal, sareng produk anu aya hubunganana sareng téknologi. Tapi lamun maranéhna dipikawanoh pikeun hal, éta pikeun komputer maranéhanana.

Dina rentang na garis lintang Urang tiasa mendakan ultrabooks kalayan layar 13-14 ″ anu didamel tina bahan sareng desain anu pangsaéna, janten aranjeunna kedah janten pilihan anu kedah dipertimbangkeun nalika anu dipilarian nyaéta komputer anu hampang sareng serbaguna.

Naon bédana notebook sareng ultrabook

Sanaos aranjeunna sadayana sami, aya bédana anu penting antara laptop anu disebut notebook jeung ultrabooks anu anjeun kedah terang terang mana anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun:

catetan leutik

Ayeuna nujul kana laptop konvensional. Nyatana, saprak notebook janten langkung ipis sareng langkung portabel, aranjeunna disebat notebook.

Naros:

  • Bisa ngahijikeun sistem cooling hadé tur hardware leuwih kuat
  • Aranjeunna biasana langkung modular, anu ngagampangkeun perbaikan atanapi ékspansi sababaraha bagianna.
  • Aranjeunna langkung mirah.
  • Aranjeunna condong ngawengku leuwih palabuhan on flanks, saprak aya leuwih spasi pikeun imah aranjeunna.

Kontra:

  • Éta langkung beurat sareng langkung ageung.
  • Kirang umur batre.
  • Ngarancang hal anu langkung kasar.

Ultrabook

Éta mangrupikeun laptop kalayan profil anu ipis pisan, kirang ti 1.5 cm, sakapeung tiasa dugi ka sababaraha milimeter. Salaku tambahan, aranjeunna ogé biasana hampang pisan, beuratna sahandapeun 1 kg. Beda séjén ngeunaan notebook nyaéta yén éta ngagunakeun hardware anu langkung éfisién, pikeun ngirangan konsumsi sareng manjangkeun otonomi. Dina basa sejen, eta dirancang pikeun maksimalkeun pungsi mobilitas.

Naros:

  • Pisan hampang sareng hampang. Ku alatan éta, mobilitas hebat.
  • Kalayan otonomi anu ageung, hatur nuhun kana efisiensi anu langkung ageung.
  • Langkung tiiseun.

Kontra:

  • Layarna condong gaduh diménsi anu langkung alit, antara 13 sareng 14", sanaos aya ogé ukuran anu langkung ageung.
  • Biasana gaduh seueur komponén anu dilas, ngajantenkeun ékspansi langkung hese atanapi teu mungkin.
  • Éta ogé condong boga harga rada luhur.
  • Perangkat kerasna condong ngalakukeun anu langkung saé tibatan versi anu langkung kuat anu diwangun dina notebook anu langkung ageung.

Kumaha carana milih hiji Ultrabook alus

Spésifikasi minimum pikeun Ultrabook anu saé nyaéta prosésor Intel generasi 11, 8GB RAM, hard drive SSD 512GB, sareng umur batre genep jam per muatan. Ogé, layar anjeun kedah 12 dugi ka 14 inci, kalayan resolusi 1920 x 1080 atanapi langkung luhur. Tungtungna, bari layar toél nice a gaduh, teu kabutuhan a.

Ultrabook kedahna ipis sareng hampang, sabisa-bisa, sabab alat-alat ieu dirancang pikeun ultra-portabel. Sanajan kitu, hiji well-diwangun, laptop rada kandel salawasna pilihan hadé ti ipis, kirang dijieun Ultrabook.

Kibor sareng trackpad anu saé penting pisan, sareng spiker kedah santun. Ogé, aranjeunna henteu kedah panas teuing atanapi ribut.

Milih ultrabook anu saé henteu béda ti milih laptop anu henteu, tapi upami urang hoyong éta nyumponan sarat janten hiji, urang kedah milarian anu nyumponan sarat ieu:

beurat

Ultrabook kedah janten komputer anu hampang. Komputer 10.1 ″ moal aya gunana upami dirancang pikeun nyeri sareng beuratna 2kg. Henteu aya beurat anu ku harti ngajadikeun komputer bagian tina ultrabooks, tapi éta kedah janten laptop, boh komputer desktop atanapi AIO tiasa kantos, sareng beuratna ngirangan.

Ultrabooks anu paling hampang beuratna kirang ti 1kg, beurat dimana komponén-komponén canggih sedeng kalebet anu ngamungkinkeun urang tiasa damel di mana waé. A ultrabook alus ogé bisa beuratna ngeunaan 1.5 kg.

Kandel

Ultrabook kedah janten komputer anu hampang, kami parantos terang éta, tapi éta ogé kedah a notebook ipis. Ketebalan maksimum ultrabook kedahna 21mm katutup dina laptop 14 ″, 18mm mana anu langkung ipis sareng langkung alit.

Ukuran layar

Ukuran layarna variabel tapi, sanaos teu aya ukuran anu didefinisikeun janten ultrabook, aranjeunna biasana di antara 12 jeung 14 inci. Nganggap yén beurat penting, teu mungkin a laptop kalawan 15.6 layar»Éta tiasa janten ultrabook sareng kirang ti 12 éta parantos dianggap mini.

processor

Pikeun laptop digolongkeun kana kategori ultrabook, prosésorna kedah nyumponan hiji sarat: kedah janten a processor tegangan ultra-low. Alesanna nyaéta yén éta kedah nawiskeun otonomi minimum sareng, upami éta kalebet prosésor normal, ukuran batré anu alit anu kalebet bakal nyegah urang ngagunakeun laptop ieu sababaraha jam.

Di sisi anu sanésna, disarankeun pikeun milih prosesor anu nawiskeun kinerja sedeng, sapertos intel i5 atawa leuwih luhur atawa nu AMD Ryzen 5 atanapi langkung luhur.

batre

Batré ultrabook kedah nawiskeun otonomi anu saé, nyaéta sahenteuna 5 jam pamakean jeung 9 jam dina sayaga. Pikeun ngahontal ieu, prosesor tegangan ultra-low penting. Aya sababaraha ultrabooks anu tiasa nawiskeun rentang sakitar 10 jam.

Ram

RAM mangrupikeun bagian anu sanés anu henteu netepkeun naha laptop mangrupikeun ultrabook atanapi henteu, tapi ogé kedah dipertimbangkeun nalika mutuskeun dina hiji komputer atanapi anu sanés. Ayeuna sareng sareng sistem operasi anu tos aya, kuring henteu nyarankeun mésér naon waé anu ngagaduhan kirang ti 8GB RAM sareng milih sababaraha. 16GB nu bakal ngidinan urang pikeun digawé fluently naon tugas urang coba laksanakeun.

SSD

Ultrabook anu saé kedah gaduh panyimpenan anu saé di jero, khususna disk anu nawiskeun kacepetan maca / nyerat anu saé. drive ieu SSDs, hal anu, sakali anjeun nguji aranjeunna, anjeun moal bisa hirup deui tanpa aranjeunna, saprak maranéhna ngaronjatkeun kinerja / speed. Kapasitas gumantung kana pamakéan urang, tapi sia meuli hal anu boga sahenteuna 256GB gudang.

Pilihan séjén nyaéta milih hiji anu nganggo disk hibrida, kalayan bagian SSD sareng bagian HDD, anu bakal ngamungkinkeun urang ngamangpaatkeun prestasi anu ningkat sareng nyimpen inpormasi langkung seueur pikeun harga anu langkung handap.

Tanpa ragu, pilih a laptop kalawan SSD Ieu hal penting nurutkeun kriteria urang.

Grafik

Kartu grafik tina hiji ultrabook alus kudu tetep nepi ka sésana tim. Lamun urang rék nyieun bet aman, urang kudu mertimbangkeun meuli laptop kalayan kartu grafik Nvidia, sanajan AMD Radeon oge sampurna valid.

Bahan manufaktur sareng bérés

Ultrabook dina dasarna mangrupikeun komputer anu dikomprés atanapi "squashed". Seueur di antarana gaduh komponén canggih, anu tiasa ngajantenkeun panas nalika urang ngalakukeun padamelan anu nungtut. Pikeun ngahindarkeun ieu, notebook anu hampang ieu kedah didamel bahan logam pikeun ngaronjatkeun dissipation panas.

Di sisi séjén, maranéhna ogé boga rarancang alus, hal anu teu heran lamun urang nganggap yen urang ngobrol ngeunaan komputer pisan ipis.

Saha anu kedah mésér Ultrabook?

Ultrabooks langkung saé pikeun anu peryogi laptop super portabel, kalayan kinerja anu saé, ogé umur batre. Éta kedah cukup awét pikeun ngamungkinkeun aranjeunna damel jam anu diperyogikeun.

Ku kituna, Ultrabook idéal boga kakuatan processing cukup jeung umur batre pikeun ngidinan Anjeun pikeun ngabéréskeun karya diperlukeun dina penerbangan mana wae ka buana sejen. Dina cara anu sami, Ultrabook kedah cukup hampang pikeun gampang dibawa dina perjalanan.

Émut yén Ultrabooks langkung mahal tibatan laptop biasa: hargana antara 700 sareng 1.500 euro. Titik dimana anjeun biasana nampi nilai pangsaéna pikeun artos nyaéta antara 1.100 sareng 1.200 euro..

Anu anjeun kedah terang nyaéta upami anjeun badé mésér ultrabook pangalusna, Nyaéta pangpangna, kalawan fitur hadé tur torek keur mawa, anjeun bakal kudu méakkeun duit sabab bakal ngarugikeun jumlah signifikan duit.

Untungna, aya rupa-rupa produk di pasar ayeuna. ultrabooks mirah sapertos anu kami parantos nawiskeun anjeun di dieu anu dicirikeun ku saimbang pisan dina hubunganana sareng kauntungan anu dipibanda sareng hargana.

Pondokna, jenis komputer ieu sampurna laptop pikeun diajar o digawekeun jam lila.

Naha anjeun kedah ngapdet laptop anjeun?

ultrabook

A laptop alus kedah panungtungan anjeun ngeunaan dua taun; ideally opat atawa leuwih. Upami anjeun sugema sareng laptop anjeun ayeuna, anjeun henteu kedah ngapdet deui. Tapi, upami komputer anjeun parantos réngsé - aplikasi butuh waktos kanggo dimuat, komputer butuh waktos kanggo ngamimitian, batre tahan henteu langkung ti sababaraha jam saatos ngecas - anjeun peryogi alat énggal.

Dina sababaraha kasus, anjeun tiasa ningkatkeun waktos loading sareng kakuatan-up. Contona, ningkatkeun hard drive pikeun SSD kedah ngalakukeun. Meureun anjeun bisa nambahkeun leuwih RAM. Tapi, upami ieu sanés pilihan, sareng formatna henteu ngabantosan, waktosna mésér laptop énggal.

Prosesor Intel generasi panganyarna gaduh kinerja sareng umur batre anu langkung saé tibatan generasi sateuacana.

Anjeun tiasa nampi sababaraha umur batre, tapi éta henteu patut biaya tambahan tina laptop énggal. Anjeun oge moal aya bewara bédana badag antara kinerja hiji jeung lianna.

Kacindekan dina ultrabooks mirah

Hal kahiji anu anjeun kedah naroskeun ka ultrabook murah nyaéta naha éta patut artos anjeun atanapi henteu. Dina pamadegan urang, jawaban téh enya, saprak anjeun tiasa manggihan loba parabot alus ku kirang ti 1000 euro (sareng sababaraha anu langkung saé upami anjeun daék ngorbankeun beurat sareng sababaraha fitur).

Tungtungna, éta terserah anjeun milih modél mana anu paling cocog sareng kabutuhan, rasa sareng anggaran anjeun. Kaseueuran unit anu kami parantos diulas dina tulisan ieu tiasa dianggo sampurna pikeun surfing Internét, nonton pilem, ngadangukeun musik sareng ngalakukeun sababaraha padamelan.. Batur ogé sampurna pikeun diajar, salaku laptop munggaran pikeun murangkalih anjeun atanapi salaku laptop pelengkap anu murah upami anjeun hoyong. pikeun ngarambat. Tungtungna, sababaraha di antarana tiasa sampurna bahkan pikeun kaulinan atanapi salaku laptop bisnis.

Ieu sadayana anu urang kedah nyarioskeun ka anjeun ayeuna. Kami terus-terusan ngamutahirkeun daptar ultrabook murah, nambahkeun model anyar sabab sadia, jadi parios deui rutin pikeun inpo nu leuwih lengkep. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa ngantunkeun kami koméntar upami anjeun hoyong nambihan hal kana tulisan kami, aya patarosan atanapi peryogi bantosan nalika mutuskeun unit anu badé mésér, kami bakal di dieu pikeun ngajawab anjeun.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

4 Komentar dina «Ultrabook Murah»

  1. Hello.
    Abdi milarian kit bumi. Pamakéan utama na nyaéta internét, otomatisasi kantor (barudak kuring mimiti sakola SMA) sareng nyimpen / arsip / tempat / mindahkeun file multimedia anu sumebar di bumi dina hard drive, dvd, flash drive, laptop xp lami ... Abdi kabetot, di luhur sadayana, ngalaksanakeun anu terakhir tanpa maot dina usaha. Anggaran awal: € 600-700. Sareng kuring parantos hoyong komputer sareng windows 10 tos dipasang. Abdi langkung milih All in One, upami desktop, atanapi ultrabook, upami portabel.

  2. Kumaha upami Sonia. Mugia sabtu minggu lancar. Nu katingali, hayu eta datang ka pikiran jeung kalawan ciri nu ngabejaan ka kuring, Abdi nyarankeun Acer Aspire E5-573G-520S (didieu anjeun boga tawaran alus), di toko séjén dipaké pikeun méakkeun 700 euro, tapi anjeun bakal nempo yén anjeun bisa ngamutahirkeun eta haratis pikeun Windows 10. Kualitas harga Jigana nu pangalusna aya ayeuna, tur anjeun bakal nempo, anjeun boga 1TB. memori, jadi Teu kudu jadi loba file paburencay 😉 Mugi abdi tiasa mantuan Anjeun, salam!

  3. Wilujeng siang Juan! Kuring pilari pc éta sabudeureun 600 euro sarta kuring manggihan Lennovo yoga 14 Isk (599 euro). Kumaha saur anjeun anjeunna? Abdi milarian anu kuat sareng hampang pikeun harga éta! Hatur nuhun sareng salut!

  4. Halo Jibril, tulus aya pilihan anu langkung saé tina merek Lenovo anu sami upami anjeun hoyong anu rada hampang kalayan kakuatan, kuring nyarankeun yén perbandingan kami 2 dina 1 laptop nu pasti bakal ngawula ka anjeun dina harga sarupa 🙂

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.