Laptop pikeun Murid

Voucher. Anjeun peryogi laptop murid. Panginten anjeun milarian éta pikeun putra atanapi putri anjeun. Janten, anjeun parantos mendakan perbandingan anu anjeun milarian. Kami geus nyieun daptar komputer pangalusna pikeun mahasiswa.

Anu murah tapi dina waktos anu sami aranjeunna nahan tugas kantor anu saé sapertos dokumén téks dina Word, presentasi, spreadsheet sapertos Excel, sareng tangtosna anjeun tiasa napigasi tanpa masalah. Laptop mana anu dipésér pikeun kuliah tiasa janten perjuangan anu pikaresepeun sabab aya seueur modél anu menonjol, tapi sakumaha anu kami nyarios, anjeun henteu kedah ngantunkeun tulisan ieu.

Kiwari laptop keur kuliah téh saukur a bagian penting pikeun sagala murid, teu ngan ti universitas dina sababaraha kasus malah ti institut. Adina umur 17 taun kuring nyarios yén aranjeunna dianggo unggal dinten di kelas pikeun milarian inpormasi sareng ngalakukeun kagiatan, sanaos tangtosna bakal gumantung kana pusat.

Laptop Pangsaéna kanggo Siswa

Henteu yakin kana nu komputer mésér? Panggihan naon mérek laptop pangalusna tur kaluar tina ragu. 

Dina analisis komparatif ieu kami parantos ngalebetkeun mac pikeun mahasiswa, laptop hibrida, Chromebook sareng anu pang menonjol. Handap kami geus maréntahkeun aranjeunna ku skor sarta ogé ku kategori.

Lenovo Ideapad 3 (14 inci)

Dina kasempetan ieu kami badé nyarankeun salah sahiji laptop mahasiswa anu dipikaresep ku seueur hatur nuhun kana ukuran layarna anu ageung (14 inci). Engké urang bakal ngobrol ngeunaan 13, tapi tina naon urang geus katempo jeung nanya dina laptop universitas, ukuran ieu leuwih ditéang sanggeus. Janten, ku Lenovo Ideapad 3 éta kami kapasitas héran dina harga alus. Eta dijieunna tina palastik hideung nu Sigana geulis dasar, tapi masih noel eta jeung nahan méré a rasa solidity anu kuring resep. Kanyataanna, merek geus rada komitmen ka model awét.

Kalawan layar resolusi 1920 × 1080 piksel Jigana leuwih ti cukup pikeun masihan hiji aplikasi poean atawa lalajo pilem sareng video ti internét. Urang ogé geus dipaké tanpa masalah maca jeung nulis atawa internetan internet. Ngeunaan ciri teknis, éta hadir kalawan prosésor Intel Core i3, 8GB RAM jeung deui kami di a badag 512GB teuas drive tapi SSD, jadi kinerja na loba nu leuwih luhur.

Sanajan UHD grafik nyaéta rentang pertengahan low, kami geus teu ngalaman masalah sareng sababaraha kaulinan sarta aplikasi, ngan lamun maranéhanana bener nuntut. Sedengkeun pikeun umur batre anjeun bisa ngaharepkeun ngeunaan 5 jam, nu kirang ti sababaraha, tapi tetep terhormat dina hal otonomi nyokot kana akun nu layar mangrupakeun salah sahiji badag.

El harga pisan affordable dina daptar komputer pikeun mahasiswa, hal anu ogé ngajadikeun hiji mesin sampurna pikeun siswa anu rék ngahemat saeutik.

Buku Asus Vivo

Upami anjeun milari laptop kuat, kualitas alus sarta harga low, ASUS VivoBook anyar mangrupikeun anu anjeun antosan.

Cai mibanda hébat 14 inci tampilan LED Kalayan résolusi 1920 × 1080 piksel, hatur nuhun anu anjeun henteu ngan ukur tiasa damel sareng diajar kalayan nyaman sareng henteu nyéépkeun panon anjeun, tapi anjeun ogé tiasa nyéépkeun waktos luang sareng hiburan anu saé pikeun ngotéktak Internét atanapi nonton pilem karesep anjeun. jeung séri kalawan gambar hébat sarta kualitas sora.

ASUS VivoBook mangrupikeun laptop idéal pikeun duanana karya jeung studi. Kalayan ketebalan ultra-ipis sareng beurat ngan ukur 1,5 kilo, anjeun tiasa ngangkutana kalayan nyaman dina ransel anjeun. Sajaba ti éta, berkat batréna berehan anjeun bakal ngarasakeun cukup otonomi atawa cicing satengahna.

Éta hadir Windows 10 salaku sistem operasi, ku kituna anjeun tiasa teras-terasan nganggo sadaya aplikasi biasa anjeun dina lingkungan anu parantos akrab. Sareng jero, prosésor Intel Core i7-10510U dina 4,90 GHz sareng kartu grafik Intel UHD sareng 16 na. GB RAM Aranjeunna masihan sadayana kakuatan sareng efisiensi anu anjeun peryogikeun ku kituna anjeun tiasa damel lancar sareng sababaraha aplikasi sakaligus.

Anjeun oge moal boga masalah spasi, saprak maranéhna 512GB SSD teuas drive anjeun tiasa nyimpen ratusan dokumén, video, poto, lagu sareng seueur deui.

Kalawan finish coklat hideung geulis, laptop ieu ogé ngawengku hiji keyboard QWERTY incredibly nyaman, konektipitas WiFi 802.11bgn, konektipitas Bluetooth jadi Anjeun bisa nransper payil atawa nyambungkeun headphone nirkabel Anjeun atawa spiker, port USB pikeun nyambungkeun asesoris kayaning drive éksternal , pendrive, beurit, jeung a Port HDMI, idéal pikeun nyambungkeun laptop anjeun ka monitor éksternal.

HP Stream (14 inci)

Dina sababaraha cara, nalika hoyong mésér laptop pikeun mahasiswa, urang ngarepkeun ciri anu langkung handap, tapi, bumi HP parantos ngaoptimalkeunana dina modél anu saimbang ieu. Ieu hadir kalawan 4GB of DDR4 SDRAM sarta prosésor Dual 3020e nu asalna ti saeutik deui tapi kami geus katempo yen eta brings kami a ngembangkeun tanpa stagnation euweuh masalah. Tangtosna, émut yén éta moal tahan upami anjeun ngaluncurkeun kaulinan atanapi program anu teu cocog pikeun komputer anu langkung luhur. Ieu hadir kalawan ukur 64GB memori, nu ngandung harti yén anjeun bakal kudu hiji hard drive éksternal atawa gudang awan, sanajan éta leuwih ti kapasitas cukup pikeun sistem operasi, kantor jeung program umum lianna pikeun tugas umum.

Salah sahiji ciri anu narik perhatian kuring nyaéta batré lasts ampir 8 jam. Hayu, éta tahan kuring sadinten tanpa masalah nalika kuring nyobian. Kuring nyangka éta mangrupikeun hal dasar dina laptop murid supados tiasa nahan panggunaan antar kelas tanpa kedah nyandak kabel sepanjang waktos.

La tampilan jelas tur caang, tapi rada sangsara upami anjeun hoyong ningali tina sababaraha sudut. Urang umumna tiasa nyarios yén HP Stream 14-df008nf nyangking pangalaman pangguna anu saé anu henteu ogé dibabawa pikeun mahasiswa sareng profésional nu terus pindah, malah mastikeun yén urang can mampuh pikeun maranéhanana harga murah.

Apple Macbook Air (13,3 inci)

Pikeun anu milari murid mac ieu mangrupikeun anu pangsaéna anu kami mendakan pikeun fitur ieu. Ngagabung kakuatan kalawan portability. Apple Macbook Air ngabogaan desain aluminium pisan nonjol ogé keur pisan lampu na pisan ipis. Éta mangrupikeun pendamping anu sampurna pikeun ngagem ti luhur ka handap ti kelas ka kelas. Éta gaduh prosésor Intel Core i1,1 3GHz sareng 8GB RAM dina versi anu paling dasar sareng kanyataanna anjeun henteu peryogi deui.

Sareng upami anjeun biasa nganggo Windows salaku sistem operasi, sareng Microsoft Surface Pro 7 anjeun moal perhatikeun bédana, kecuali kakuatan sareng kecepatan anu luar biasa, sabab éta ngagaduhan versi. Windows 10 desktop nu bakal ngidinan Anjeun pikeun neruskeun migunakeun parabot favorit anjeun sarta aplikasi, tapi dina cara leuwih efisien.

Surface Pro 7 mangrupikeun tablet sareng éta komputer laptop murid kakuatan tinggi, dirancang pikeun digawé ogé pikeun pangajian sareng pikeun pangguna naon waé. Kalayan beurat ngan 766 gram sareng batré anu nawiskeun otonomi dugi ka 9 jam, anjeun tiasa nyandak éta ka mana waé tanpa hariwang milarian colokan. Sareng sareng layar PixelSense 12.3 inci anjeun tiasa ningali dokumén, poto sareng pidéo anjeun kalayan tingkat kontras sareng seukeutna gambar ngan ukur dibandingkeun sareng kanyataan.

Dina bagian pidéo sareng fotografi, éta ngagaduhan Kaméra utama 8 MP Kalayan mana anjeun bakal tiasa nyandak poto sareng ngarékam pidéo anu kualitasna ageung, sedengkeun kalayan kaméra payun 5 MP anjeun tiasa leres-leres konperénsi pidéo dina HD ngalangkungan Skype atanapi jasa anu sanés.

Sareng upami anjeun kedah nyambungkeun aksésori sapertos beurit, keyboard atanapi hard drive, anjeun ogé gaduh konektor USB 3.0, ogé konektipitas WiFi sareng Bluetooth.

  • Hal anu saé: Beuratna sakedik, nyaman pisan kanggo dianggo sareng serbaguna sareng Windows 10.
  • Hal goréng: Otonomi tiasa rada adil gumantung kana program urang ngajalankeun on hibrid ieu laptop sarta tablet pikeun universitas.

Huawei D14 MateBook

Éta tiasa sesah pisan milarian ciri téknis dina laptop universitas anu nyumponan ekspektasi kinerja anu anjeun milarian sareng seueur deui. dina anggaran ketat, nu Huaewi MateBook ieu meets tanpa masalah. Éta ngagunakeun prosésor Core i7 sareng 16GB RAM. Sora alus, huh? Cai mibanda nyatu kakuatan pikeun pamakéan sapopoé salian ti ngawengku 512GB SSD teuas drive pikeun nyimpen file, atanapi éta hartosna anjeun henteu kedah nganggo alat panyimpenan éksternal pikeun nyimpen data.

Nalika nguji layar kami parantos ningali yén éta jelas sareng terang pikeun ngajantenkeun navigasi langkung pikaresepeun. Pribadi, éta mangrupikeun faktor anu kuring hargana pisan sabab seueur layar laptop pikeun diajar condong résolusi anu handap, tapi ieu sanés kasus modél ieu. Komputer murid ieu kalebet grafik Radeon Vega, anu saleresna kuring ningali sanés anu pangsaéna di dunya tapi langkung ti cukup pikeun maén kalana bisi bosen di sababaraha kelas, atawa ogé ngagunakeun Photoshop tanpa masalah.

Huawei MateBook mangrupikeun laptop kuliah anu sampurna pikeun mahasiswa anu gaduh anggaran anu ketat tapi hoyong hardware anu santun ogé tampilan 14 inci 1920 × 1080 piksel anu ukuranana.

Asus TUF Gaming (15,6 inci)

Model laptop murid ieu nganggo Windows 10, hardware kuat salian rentang yén harga mirah metot. Di jerona urang mendakan prosesor AMD Ryzen 5 kalayan 16GB RAM (sayogi ogé sareng AMD Ryzen), anu henteu sampurna pikeun nanganan tugas naon waé dina jadwal sibuk urang. Éta kalebet layar 15,6 inci kalayan résolusi Full HD dina 1920 × 1080 piksel.

Bakal mere Anjeun leuwih ti cukup spasi pikeun digawé, sarta sarua jeung anjeun Memori internal 512GB SSD hard drive, tapi masihan anjeun seueur rohangan pikeun nyimpen data. Hatur nuhun kana grafik na, GeForce GTX 1650 bakal masihan anjeun ngembangkeun cukup pikeun kaulinan sarta program, asumsina anjeun teu balik pikeun ngédit loba video kawas pro. Pasang Asus ieu di luhureun prioritas pameseran anjeun upami anjeun milarian laptop mahasiswa anu murah sareng kuat.

CHUWI HeroBook Pro

Anjeun milarian laptop anu pangsaéna pikeun mahasiswa pikeun harga-kualitas. Kalayan éta anjeun nyandak laptop kuliah anu berkualitas. Éta hibrida antara tablet sareng laptop leutik. Éta hadir sareng layar 4K 14,1 inci anu masihan urang kajelasan gambar sareng téks ogé batré hébat nu lumangsung kami sadayana dinten, bisi anjeun bakal sampurna pikeun ngayakeun kelas.

Upami anjeun milarian stabilitas sareng betah dianggo, Windows 10 Sistem Imah bakal ngabantosan anjeun. Ogé hadir kalawan 8GB DDR4 RAM na a prosésor Intel Gemini Lake. Kami ngarékoméndasikeun ningali éta sacara saksama upami anjeun hoyong laptop leutik pikeun diajar, anu ogé réngsé dina aluminium

  • Hal anu saé: Langsing jeung rupa. Otonomi hébat. Pintonan 4K anu luar biasa. A keyboard pisan nyaman.
  • Hal goréng- Kakuatan kawates tapi cukup pikeun tugas dasar sapopoé.

Acer Swift 5 (14 inci)

Handap dina komputer pikeun siswa leutik urang manggihan ieu Acer Swift. Boga a desain pikaresepeun bari datar masihan a neuteup moderno. Beuratna kirang ti 2kg sapertos lanceukna hibrida janten hampang dibandingkeun sareng ieu tapi anjeun moal perhatikeun éta nempatkeun kana kantong atanapi ransel anjeun pikeun angkat ka universitas.

Éta hadir sareng prosesor Intel Core i5 generasi ka-11 dina 1,7Ghz sareng 8GB RAM sareng masihan kami kakuatan anu langkung ageung tibatan hibrida anu sanés, janten cekap pikeun nganggap éta salaku alat anu paling sarat sareng hardware.

Anjeun bakal gaduh langkung ti cukup pikeun muka sareng nganggo tugas dasar pikeun ngarengsekeun padamelan tanpa gangguan. Kantun, kawas model sejen nu urang geus diuji, ulah ngaharepkeun ngagunakeun loba aplikasi, program atawa kaulinan kalayan kakuatan maksimum kalawan karapihan pikiran.

Éta hadir sareng layar 1920 × 1080 piksel sareng panel IPS anu urang resep pisan pikeun na. sudut pandang anu saé pikeun bisa nulis dokumén, nyokot catetan komo lalajo video dina resolusi pohara alus. Sanaos aya pilihan laptop murid anu langkung kuat, Acer Aspire Swift 5 mangrupikeun hibrida anu sampurna dina arena pertengahan pikeun mahasiswa anu hoyong nyandak laptopna sareng anjeunna nyandak catetan sareng catetan.

Asus Chromebook pikeun Murid

Pikeun anjeun anu resep Chrome OS tapi hoyong layar anu langkung ageung, modél Asus ieu tiasa janten pilihan anu sampurna. Datang sareng 3350GHZ Intel Celeron N2,4 sareng 4GB RAM sahingga urang tiasa nyarios yén éta moal meunang balapan naon waé, tapi nyadiakeun hardware cukup pikeun pamakéan sapopoé jeung normal. Datang sareng seueur palabuhan konektipitas kalebet HDMI, kartu SD, USB 2.0, USB 3.0, jsb.

Dina laptop murid Asus masihan a rasa padet dina desain sanajan teu boga hardware paling beredar nu urang bisa manggihan. Hiji pilihan final nu urang pikir anjeun bakal kabetot dina tempo sakumaha biasa, hiji harga affordable tur leuwih ti cukup fitur keur tugas sapopoé.

14 inci Asus ZenBook

Upami anjeun masih hoyong komputer murid kalayan layar 14 inci tapi anjeun hoyong masihan leuwih pentingna pikeun layar teras Asus mangrupikeun modél anu anjeun milarian. Éta gaduh résolusi 1920 × 1080, naon waé a langka pikeun harga ieu. Éta gaduh prosésor Intel Core i7 anu mangrupikeun permata anu alit sareng RAMna henteu pondok dibandingkeun sareng éta 16GB, anu ngajantenkeun langkung laun upami anjeun hoyong ngalaksanakeun seueur tugas dina waktos anu sami.

Salah sahiji fitur anu kuring resep nalika kuring nganggo éta nyaéta ningali yén éta ogé disayogikeun Windows 10 tos dipasang, janten anjeun henteu kedah nyéépkeun artos sareng waktos ngamutahirkeun saatos ngabongkar éta. Sedengkeun pikeun fitur kaulinan, teu aya masalah sareng Radeon Graphics na anu ngalaksanakeun saé pisan, janten ulah ngarepkeun éta sampurna sareng kaulinan modéren sabab pasti bakal ngarugikeun bagian na.

Asus sampurna pikeun mahasiswa anu kedah nyiapkeun presentasi sareng tugas kantor tapi ogé pikeun tugas anu peryogi langkung seueur kakuatan. Anjeun gaduh komputer pikeun sababaraha taun sareng model ieu.

conclusions

Kanggo urang, ieu laptop pangalusna pikeun siswa:

  1. CHUWI Buku Pahlawan
  2. MacBook hawa
  3. HP walungan leutik
  4. Asus VivoBook

Kumaha carana milih laptop murid

Upami anjeun ngarencanakeun ngagunakeun laptop di SMA atanapi universitas, kami nyarankeun yén anjeun nuturkeun ieu tips lamun meuli laptop murid pikeun investasi duit Anjeun ogé.

Mun anjeun masih teu yakin kana model nu meuli, milih ti harga laptop kualitas pangalusna

Ukuran layar

Rohangan meja jeung meja universitas biasana ngurangan kitu Kami ngarékoméndasikeun anjeun bet dina modél tina Laptop 13 inci. Ukuranna langkung ti cukup sareng laptopna bakal langkung kompak, hal anu ogé bakal nguntungkeun anjeun pikeun mindahkeun éta ti hiji tempat ka tempat anu sanés sabab beuratna bakal langkung handap tina 15 inci atanapi langkung.

Tangtosna, upami anjeun badé nganggo komputer pikeun hal anu langkung seueur tibatan diajar (hiburan, kaulinan, YouTube, jsb.), Panginten anjeun nilai positif. meuli laptop 15 inci pikeun ngarasakeun ukuran layar nu leuwih gede pikeun meakeun eusi multimedia.

Otonomi

Sababaraha kali anjeun moal gaduh colokan caket dieu pikeun nyambungkeun carjer laptop janten disarankeun yén modél anu anjeun mésér sanggup tahan sahenteuna 6 jam tina pamakéan atawa leuwih.

Salaku naséhat, coba mareuman layar atawa sambungan wifi dina eta moments nu teu maké komputer. Kalayan trik saderhana ieu anjeun bakal tiasa manjangkeun umur batre laptop murid anjeun sacara éksponénsial.

Potencia

laptop murid

Kacuali anjeun nuju diajar karir dimana aplikasi anu kuat sapertos Adobe suite atanapi alat sapertos AutoCAD dianggo, anjeun moal butuh kakuatan kaleuleuwihan dina komputer. Anu kami nyarankeun nyaéta nalika milih laptop pikeun mahasiswa, bet on model mibanda SSD teuas drive saprak anjeun bakal aya bewara paningkatan dina kinerja leuwih ti considerable.

Sanaos éta bakal gumantung kana anggaran anjeun, kami yakin yén laptop anu saé pikeun diajar kedah sahenteuna ngagaduhan ciri-ciri ieu:

  • processor: Intel Core i3 atanapi saluhureuna
  • Memori RAM: 8GB bakal idéal. Kalayan 4GB anjeun bakal langkung adil dina sababaraha waktos.
  • neundeunUpami anjeun henteu ngarencanakeun pikeun ngahémat pilem atanapi musik, kuring bakal bet dina hal anu 128 atanapi 256GB tapi SSD pikeun kéngingkeun gancang nalika muka aplikasi. Upami anjeun peryogi seueur rohangan, maka anjeun kedah milih modél anu sahenteuna 500GB tapi HDD supados henteu mahal teuing.

Kartu grafis

Iwal mun hayang maénkeun kaulinan atawa ngagunakeun aplikasi anu pohara kuat anu merlukeun pamakéan intensif tina kartu grafik, terpadu biasana leuwih ti cukup di hal nu ilahar.

Di handap ieu anjeun gaduh tabel komparatif dimana kami parantos nyusun jinis grafik anu anjeun peryogikeun dina laptop gumantung kana studi anjeun:

studisyarat kakuatanGPU Conto
Seni liberal (sajarah, filologi Hispanik, linguistik, jsb.)Estándargrafik terpadu
rékayasaLuhur: husus pikeun rékayasaNVIDIA GTX 2060 atanapi langkung saé
Desain grafisLuhur: husus pikeun desainNVIDIA GTX 3070 atanapi langkung luhur
gawena undagiLuhur: husus pikeun 3DNVIDIA GTX 2070 atanapi langkung saé
Grafik sareng program vidéoLuhur: khusus pikeun desain sareng programADM Radeon HD 570 atawa hadé
Basa asingEstándargrafik terpadu
Élmu kahirupan (biologi, jsb.)Estándargrafik terpadu
matematikaEstándargrafik terpadu

Sakumaha anjeun tiasa tingali, dina kalolobaan kasus éta langkung ti cukup ku grafik terpadu anu dibawa ku laptop sorangan sareng biasana Intel Iris atanapi Intel HD Graphics.

perhitungan balanja

Biasana anggaran anu urang gaduh nalika urang diajar téh leutik (sanajan beuki loba mahasiswa jeung Mac katempona gampang ngaleuwihan 1.500 euro panghalang), ku kituna, hal anu penting pikeun milih modél nu cocog kabutuhan urang ogé. teu mayar fitur tambahan nu urang moal make.

sistem operasi

Urang terang yén salaku murid anu saé anjeun resep apel sareng anjeun hoyong Mac Tapi ati-ati, henteu sadayana program anu dianggo dina sektor pendidikan cocog sareng sistem operasi komputer dina blok, anu bakal maksa anjeun masang Windows dina Mac sareng tungtungna anjeun bakal mayar biaya tambahan pikeun komputer. nu bisa geus laér leuwih murah dina sagala produsén séjén.

Rekomendasi kami nyaéta pikeun ngulik anjeun mésér laptop anu dilengkepan ku Windows sabab éta sistem anu paling sering dianggo di dunya sareng sadaya parangkat lunak dikembangkeun pikeun éta. Ieu hiji-hijina cara pikeun ngajamin yén anjeun moal ngagaduhan masalah nganggo program pendidikan sareng aplikasi anu dipasihkeun ka anjeun di sakola, buku, jsb.

Kalayan atanapi henteu nganggo DVD atanapi BluRay reader?

Beuki loba laptop teu datang jeung hiji drive optik saprak jeung pamakéan kartu memori sareng USB iteuk, pamakéan maranéhanana geus dugi ka kasempetan pisan husus.

Kauntungannana laptop tanpa CD, DVD atanapi BluRay maca anu beurat handap, ketebalan kirang sarta hiji unsur kirang megatkeun. Hiji-hijina kalemahan anu kami gaduh nyaéta kami henteu tiasa nyelapkeun cakram buku kalayan bahan didaktik, sanaos kabeneran, beuki seueur penerbit anu unggah eusi ieu ogé ka Internét, janten gaduh laptop sareng drive optik henteu penting dina kalolobaan kasus. ..

Kumaha milih laptop anu pangsaéna pikeun diajar ...

rékayasa

Upami anjeun badé diajar rékayasa, anu anjeun peryogikeun nyaéta komputer anu ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun program téks atanapi anu sanésna sapertos AutoCAD, Euler MathToolbox, Maxima atanapi SolidWorks, sareng anu sanésna. Sababaraha software di luhur bisa dipaké dina hiji tim mid-range, sapertos anu gaduh prosesor anu sami sareng core i5 Intel, 4GB RAM sareng hard disk tina kapasitas naon waé, tapi sadayana gumantung kana naha, salian studi téoritis, anjeun ogé kedah ngalakukeun sababaraha program praktis sapertos SolidWorks anu kasebat.

Nalika urang nungkulan hal anu kedah ngalakukeun simulasi atanapi render, hal anu disarankeun nyaéta unggah prosesor anu sami sareng Intel i7, 8GB RAM sareng, upami mungkin, a laptop kalawan disk SSD nu bakal mindahkeun data leuwih gancang.

IT sareng program

Siswa élmu komputer tiasa nganggo ampir komputer naon waé upami aranjeunna nuju diajar téori sareng nyerat kode. The éditor téks pikeun kode Aranjeunna biasana hampang pisan sabab tiasa dianggo sareng naon anu katelah "téks polos", janten bahkan alat anu paling sederhana bakalan patut. Tapi urang kedah émut hal anu sanés, nyaéta, dina sagala kamungkinan, urang kedah ngabuktikeun yén anu diprogram ku urang tiasa dianggo.

Di sisi anu sanés, seueur pamekar anu nyarioskeun kumaha padamelan na sateuacan sareng saatos ngalih ka tim anu langkung kuat, janten élmu komputer sareng mahasiswa program anu kedah naroskeun ka diri, atanapi naroskeun ka guruna, naon jinisna. padamelan anu badé dilakukeun. Jalma anu ngan bade diajar kode, bisa ngagunakeun pertengahan rentang, atawa malah low-tungtung, tapi jalma anu bade ngalakukeun hal sejenna bakal butuh hiji hal leuwih kuat, sakumaha dianjurkeun ku processor sarimbag jeung Intel Core i7 sareng 8GB RAM. Atanapi langkung seueur, upami aranjeunna badé ngembangkeun aplikasi anu beurat.

gawena undagi

Siswa arsitéktur sareng mahasiswa rékayasa kadang ngagunakeun program anu sami, tapi sapertos mahasiswa rékayasa panginten peryogi anu paling beurat atanapi henteu kantos dianggo, mahasiswa arsitéktur ogé. aranjeunna condong digawekeun ku software leuwih nuntut.

Di antarana urang boga AutoCAD has, Photoshop, Illustrator, Photoshop, Revit, InDesign, Sketchup jeung meureun Badak. Nyandak kana akun nu loba software aranjeunna tiasa make merlukeun Rendering naon maranéhna geus dijieun, eta disarankeun pikeun ngagunakeun komputer kalawan processor Intel i7 atawa sarimbag, 8GB atanapi 16GB RAM sarta hard disk kalawan sahanteuna hiji bagian SSD.

Upami anjeun badé diajar sareng maén

Antara diajar jeung maén, tanpa ragu urang kudu kasampak di panganyarna. Tanpa nunjukkeun jinis studi anu bakal urang laksanakeun, urang bakal nganggap yén urang ngan ukur peryogi program téks, browser sareng parangkat lunak kantor sacara umum. Sanaos karir kami nungtut parangkat lunak anu beurat ti kami, éta moal pernah beurat sapertos judul kaulinan anu pangsaéna. Janten, upami urang gaduh tim anu saé pikeun maén, urang bakal gaduh tim anu tiasa diajar.

Dijelaskeun di luhur, langkung seueur gula, langkung amis. Sumuhun aya hal anu sigana jelas: teu saurang ogé bakal nyarankeun maén komputer kalawan processor anu handap Intel i7, 8GB RAM sarta SSD teuas drive kalawan ngeunaan 512GB gudang, sanajan dimungkinkeun bakal gumantung kana jumlah kaulinan urang hoyong gaduh.

Saha waé anu mampuh kedah milarian anu sami sareng a i9 leptop Intel, 16GB atanapi 32GB RAM, hard drive 1TB dina SSD, dimana urang kedah nambihan kartu grafik anu saé, sapertos NVIDIA atanapi Radeon anu paling kuat.

Oh, sareng anu sanésna: keyboard kedah disiapkeun pikeun nahan tekenan anu kami bakal masihan konci nalika kami maén. Upami mungkin, éta ogé kedah lampu latar sareng nawiskeun pola warna. Anu pamungkas, urang teu bisa settle pikeun layar-resolusi low, jeung sahenteuna urang kudu milih hiji kalawan layar FullHD.

ubar

Sacara umum, mahasiswa médis henteu peryogi alat anu kuat. Kaseueuran parangkat lunak anu aranjeunna anggo bakal sapertos kantor atanapi sapertos bacaan. Anu paling sering dianggo ku dokter nyaéta Vademecum, anu dasarna mangrupikeun "kamus ubar".

Kukituna, upami anjeun badé diajar kadokteran sareng anjeun teu tiasa nanggung barang anu hargana luhur, anjeun kedah terang yén ampir komputer naon waé anu patut. Tapi sacara pribadi kuring hoyong nyarankeun spésifikasi: layar kudu boga resolusi alus, Pikeun maranéhanana moments nu urang kudu ningali gambar awak manusa kalawan kualitas alus.

Jeung, saprak urang hayang diajar jadi dokter, lamun urang teu hayang indit ka hiji sabab urang ngarasa stress slow, lamun bisa urang kudu indit ka komputer jeung processor sarua jeung Intel i5.

bener

Hukum mangrupikeun karir dina hurup sareng, sapertos kitu, komputer anu urang peryogikeun pikeun diajar éta mangrupikeun anu ngamungkinkeun urang maca sareng nyeratna ku cara anu pangsaéna. Dasarna, urang bakal butuh komputer naon waé anu sanggup mindahkeun parangkat lunak kantor, sapertos Microsoft Word sareng Excel. Tapi kuring henteu hoyong ngantunkeun sapertos kitu tanpa peringatan, sakali deui, yén hal anu disarankeun pikeun dilakukeun supados henteu kakurangan tina laju ngolah anu laun, khususna nalika muka aplikasi, nyaéta mésér komputer nganggo prosesor i5 atanapi sarimbag. Sedengkeun pikeun RAM sareng hard disk, saha waé anu ngagaduhan sahenteuna 4GB RAM sareng disk anu cukup ageung pikeun nyimpen dokumén patut, anu henteu peryogi seueur.

Desain grafis

Siswa Desain Grafis aranjeunna teu bisa settle for ngan komputer mana wae. Aranjeunna kedah ngalihkeun parangkat lunak anu kirang beurat, sapertos Photoshop (sareng kuring henteu nyarios henteu), tapi ogé anu langkung beurat dimana urang kedah modél objék sareng ngajantenkeun proyék.

Pikeun karya sorangan urang geus bakal butuh kakuatan, tapi ieu ogé bakal penting salila Rendering saprak, sanajan dulur bisa ngalakukeun hal eta, speed bakal leuwih gede alat nu leuwih kuat. Ku alatan éta, murid desain grafis kedah milarian komputer nganggo prosésor Intel i7 atanapi sarimbag, 8GB atanapi 16GB RAM sareng, idéal, hard drive SSD.

Sedengkeun pikeun ukuran gudang, éta bakal gumantung kana proyék disimpen, tapi éta patut sabudeureun atawa ngaleuwihan 512GB.

Tablet atanapi laptop pikeun diajar

Microsoft Surface 4

Seueur mahasiswa mutuskeun mésér tablet atanapi iPad pikeun ngagentos laptop berkat portabilitasna sareng layar rampa anu ngamungkinkeun anjeun nyandak catetan.

Dina pendapat pribadi kuring, Kuring ngan bakal bet dina tablet lamun pamakéan nu urang bade ngadamel alat pisan sporadis atawa pas waktuna. Nyandak catetan dina layar toél teu gampang (utamana lamun tablet teu high-end) jeung hasil nu urang ménta téh biasa atawa butuh leuwih lila ti lamun urang ngalakukeun eta dina kertas jeung pulpen.

Dina tingkat aplikasi ogé urang bakal diwatesan. Dina tablet aya aplikasi pikeun sadayana tapi upami urang hoyong nganggo Word atanapi éditor téks naon waé, henteuna keyboard fisik bakal ngabatesan kapasitas kerja urang. Leres, anjeun tiasa nyambungkeun keyboard éksternal via bluetooth tapi kamungkinan pisan upami anjeun nambihan harga tablet high-end ditambah kibor, hasilna bakal langkung luhur tibatan upami anjeun langsung mésér laptop murid.

Solusi anu pikaresepeun pisan anu aya satengahna antara laptop sareng tablet nyaéta 2 dina 1 laptop anu teu langkung ti a laptop layar rampa tiasa dianggo salaku tablet nalika urang peryogina.

Pikeun diajar, langkung saé desktop atanapi laptop?

Laptop VS Desktop

Sababaraha kali patarosan timbul naha laptop atanapi komputer desktop langkung saé pikeun diajar. Ieu kajantenan kusabab naon harga laptop urang, urang tiasa kéngingkeun komputer desktop umumna langkung kuat.

Di dieu anu anjeun kedah ditaksir nyaéta portabilitas anu anjeun peryogikeun pikeun diajar anjeun. Upami PC kedah ngiringan anjeun ka sakola, lembaga atanapi universitas, sigana jelas yén laptop mangrupikeun anu anjeun milarian pikeun diajar.

Nanging, upami desktop ngalaksanakeun fungsi pikeun padamelan kelas sareng anjeun henteu kedah sadayana terpadu dina beurat kirang ti 3 Kilo, Desktop mangrupikeun pilihan anu langkung logis sabab éta langkung mirah sareng anjeun ogé bakal gaduh kakuatan anu langkung ageung, ku kituna bakal tahan anjeun leuwih lila. Malah lamun datang ka Ngaronjatkeun, éta loba gampang ngalakukeun hal eta dina PC normal ti dina laptop.

Promosi laptop murid

Janten mahasiswa ogé gaduh kaunggulan nalika mésér komputer. Seueur merek sareng pabrik nawiskeun diskon sareng nawaran khusus pikeun sektor ieu pikeun ngadorong diajar sareng komputer parantos janten alat pangrojong penting pikeun diajar.

Kadé anjeun marios panawaran ieu ogé saprak iwal dina kasus Apple anu geus tetep harga di sakabéh establishments, dina sesa merek eta bisa jadi masih mibanda diskon pikeun siswa, laptop bakal dina harga leuwih mahal ti. lamun éta purchases ngaliwatan salah sahiji nawaran kami.

Teras we ninggalkeun anjeun nawaran on komputer pikeun universitas atawa kuliah.

Apple jeung mac

Mac pikeun siswa

Apple biasana ngagaduhan sababaraha insentif anu aranjeunna diajar. Di hiji sisi kami gaduh diskon dugi ka € 329 (biasana 12% dina RRP) dina sadaya rentang Mac sareng iPad Pro anu salami sataun. Urang ngan ukur kedah ngaksés toko pendidikanna pikeun nikmati aranjeunna.

Lamun urang ngamangpaatkeun bulan usum panas, urang ogé bisa meunang nyekel maranéhanana Balik ka Sakola promosi ngaliwatan nu urang teu ngan bakal meunang a diskon signifikan dina meuli Mac pikeun diajar tapi ogé, aranjeunna bakal masihan kami sababaraha produkna atanapi kartu kado pikeun ngagaleuh aplikasi. Dina 2018, contona, aranjeunna masihan sababaraha Beat Solo3 hargana 300 euro. Teu goréng, bener?

HP

HP ogé gaduh diskon succulent dugi ka 30% pikeun murid sareng guru. Hal anu saé ngeunaan merek ieu nyaéta urang gaduh rupa-rupa modél, tina laptop anu hampang pisan dugi ka convertible, kaulinan sareng seueur deui.

Lenovo

Lenovo ogé ngiringan diskon dina laptop pikeun tujuan akademik sareng nerapkeun diskon 10%.

Dell

Dell ogé ngagaduhan program tabungan murid dimana urang tiasa nampi diskon 10% dina XPS, Alienware, laptop Dell Gaming, monitor sareng proyektor. Diskon diréduksi jadi 5% lamun urang meuli PC ti rentang Inspiron.

Toshiba

Tungtungna, urang mendakan Toshiba anu ngan ukur ngirangan harga alatna ku 5%, anu henteu matak pikaresepeun sapertos merek-merek sesa anu urang tingali kalayan diskon pikeun pendidikan.

Pikeun ngamangpaatkeun sadaya diskon ieu dina laptop murid, urang kedah ngabuktikeun yén urang didaptarkeun di salah sahiji paguron anu aya di daérah dimana promosina aktip.

Aplikasi pikeun nyandak catetan sareng komputer

Upami anjeun parantos mutuskeun pikeun ngagunakeun komputer pikeun kuliah atanapi universitas, maka kami ngantepkeun anjeun daptar aplikasi anu pangsaéna pikeun nyandak catetan sareng ngalaksanakeun sagala rupa.

Kantor Microsoft

Kantor pikeun siswa

Microsoft office suite kedah dipasang dina sadaya laptop anu dikhususkeun pikeun diajar. Kalayan éta kami bakal ngagaduhan aplikasi sapertos Word, Excel atanapi PowerPoint anu ngamungkinkeun urang pikeun ngédit dokumén, spreadsheet sareng presentasi masing-masing.

Naha urang nyarankeun Kantor? Dasarna sabab nyaeta hiji anu dipaké ku dulur Sareng éta bakal ngahindarkeun anjeun gaduh format anu teu cocog ku ngagunakeun suite kantor sanés sapertos iWork anu ngan ukur cocog sareng Mac (nyaéta, Office tiasa dianggo sareng komputer Apple tanpa masalah)

Upami anjeun hoyong damel 100% dina méga, Google ngagaduhan jasa sapertos Google Docs, Google Sheets sareng jasa anu pikaresepeun pisan anu kami pungkeun gratis. Hal anu saé ngeunaan naon anu ditawarkeun Google ka kami nyaéta dokumén kolaborasi, nyaéta, sababaraha urang tiasa ngarobih aranjeunna dina waktos anu sami sareng parobihan tiasa ditingali sacara real waktos ku sadaya jalma di jerona.

Dropbox

logo Dropbox

Dropbox mangrupikeun jasa panyimpen awan anu populer anu anjeun ogé tiasa diaksés tina ponsel, tablet, jsb. Di dinya anjeun tiasa ngahémat sadaya padamelan anjeun, dokumén sareng catetan anu dicandak nganggo laptop sahingga salawasna sayogi.

Salaku alternatif pikeun Dropbox, anjeun gaduh Google Drive, OneDrive atanapi iCloud. Éta sadayana gaduh rencana gratis anu biasana langkung ti cukup pikeun murid.

Evernote

Upami anjeun sering nyatet pikeun nyerat hal-hal anu kedah dilakukeun, Evernote mangrupikeun aplikasi penting pikeun anjeun. Éta sayogi pikeun komputer sareng alat sélulér ku kituna anjeun bakal salawasna gaduh sadaya anotasi anjeun disingkronkeun sareng diropéa antara alat.

Wolfram Alpha

Wolfram Alpha

Wolframalpha mangrupikeun platform online anu ngagaduhan aplikasi sélulér anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabéréskeun persamaan tina sagala jinis (integral, turunan, persamaan linier, aljabar, statistik, jsb) atanapi bahkan ngagambar grafik.

Upami anjeun badé ngagaleuh laptop pikeun mahasiswa, simpen halaman ieu dina paporit anjeun sabab anjeun bakal sering nganjang ka éta upami anjeun nyiapkeun rékayasa atanapi anjeun angkat kana cabang élmu.

Trello

Upami anjeun kedah ngalakukeun sababaraha gawe babarengan atanapi hoyong nyandak organisasi anjeun ka ekstrim, Trello mangrupikeun aplikasi anu sampurna pikeun anjeun. Anjeun bakal tiasa ngatur sadaya tugas ku papan sareng netepkeun fase anu béda pikeun masing-masing, ku kituna anjeun bakal terang unggal waktos kaayaan dimana aranjeunna.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

4 Koméntar ngeunaan «Laptop pikeun Murid»

  1. Halo! Kumaha kabarna? artikel hébat! Anjeun tingali, kuring hoyong anjeun nyarankeun laptop sareng kuring gaduh anggaran 300 euro, kuring terang yén éta sakedik artos tapi pikeun alesan ieu kuring hoyong maksimalkeun éta hahaha. Pamakéan komputer bakal jadi rada dasar, hal utama bakal neundeun jeung batréna, abdi anggap yén éta téh naon pilari dulur. Atoh, salam sareng hatur nuhun sateuacanna!

  2. Hatur nuhun Reina! Anjeun ningali, pikeun anggaran anjeun gaduh salami anjeun masihan eta pamakéan normal, anjeun teu bakal boga masalah. Anu bakal kuring nyarankeun nyaéta anjeun ningali anu kuring numbu dina tulisan ieu sabab éta anu pangsaéna pikeun mahasiswa. Upami teu aya anu ngayakinkeun anjeun, kuring ogé bakal ningali Imah tina blog dimana kuring daptar sababaraha harga anu anjeun nyarioskeun ka kuring. Anjeun ngabejaan kuring, salam! 🙂

  3. Selamat pagi.
    Pikeun budak umur 10 taun ngalakukeun pagawean kelas, kotektak sareng milarian inpormasi dina internét sareng (kuring panginten) anjeunna ogé bakal ngagunakeunana pikeun maénkeun hiji hal ...
    nu Anjeun pikir mangrupakeun pilihan alus?
    Abdi henteu gaduh anggaran anu luhur pisan sareng kalolobaanana anu sumping ka dieu kanggo mahasiswa universitas sareng kuring nyangka, engké, nalika ieu kamajuan, nalika anjeunna di universitas anjeunna kedah mésér anu tiasa ku program énggal. .
    Naon anu anjeun nyarankeun kuring?
    hatur nuhun!

  4. Wilujeng siang Cristina, saur anjeun leres. Sanajan ieu di dieu meureun leuwih pikeun siswa heubeul sanggeus kabeh, aranjeunna masih siswa. Anjeun tiasa ningali nawaran saprak sababaraha model mibanda harga low sarta dina tungtungna pamakéan bakal leuwih atawa kurang sarua. Nulis, manggihan informasi jeung kaulinan. Sadaya anu aya dina tulisan ieu mangrupikeun anu kuring nyarankeun 😀 Upami anjeun hoyong ningali hargana langkung seueur tibatan panggunaan, kuring tiasa nyarankeun halaman bumi kami dimana kami parantos ngadamel kompilasi leutik kasempetan mésér anu saé. salam!

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.