Notebook Toshiba Dynabook

Toshiba nyaeta sejen tina hébat  téhnologi jeung éléktronika merek. Di sisi séjén, pausahaan Jepang geus rada dina kalangkang pausahaan badag lianna nu geus didahar taneuh, kayaning Samsung, Apple, Xiaomi, jsb. Di sisi anu sanés, urang henteu kedah hilap kualitas sareng inovasi produkna, salian ti seueur panemuan sareng patén-patén anu dimeunangkeun berkat perusahaan ieu, sapertos panemu mémori flash NAND anu ayeuna dianggo dina alat sélulér. sareng SSD, gaduh sababaraha hard drive anu paling dipercaya, ogé janten panaratas dina seueur hal anu sanés ...

Perusahaan ieu ogé ngagaduhan pasar alat-alat portabel, sareng aranjeunna tiasa gaduh fitur anu dipikaresep ku sababaraha pangguna anu milarian tingkat luhur lalawanan, durability jeung ketahanan dina rengse, pikeun masihan eta perangna.

NOTA: Sanaos masih seueur omongan ngeunaan laptop Toshiba sareng masih aya modél anu dijual, kaleresan ti saprak 2020 divisi laptop perusahaan ieu parantos janten bagian tina Sharp, ieu nyababkeun merek laptop Toshiba ayeuna disebut. Dynabook.

Laptop Toshiba pangalusna

Ieu pilihan laptop Dynabook (Toshiba) anu pang populerna pikeun nilai artosna:

rentang laptop Toshiba

Dina merek Toshiba anjeun tiasa ngagaleuh rupa-rupa séri model nu dirancang pikeun nyugemakeun customer béda:

tecra

Éta mangrupikeun garis anu dirancang khusus pikeun lingkungan bisnis sareng profésional. Aranjeunna mibanda komponén hardware kalawan kinerja alus. Selesai dina plastik, sareng kalayan beurat anu rada luhur, mawa layar 14 "sareng 15.6". Ieu rentang pisan mirah.

Portage

Sarupa jeung saméméhna dina loba rinci, tapi béda dina harga rada torek, kalawan chassis alloy magnésium, sarta kalawan layar rada leutik, 11.6 "jeung 13.3". Sedengkeun pikeun harga, éta rada luhur ti nu saméméhna, sanajan teu pisan tinggi.

satelit

Kisaran ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling laris. harga maranéhanana pisan variatif, gumantung kana model dipilih. Contona, anjeun gaduh C-Series, L-Series, P-Series, S-Series, E-Series, Radius-Series, sareng Pro, dina urutan tina pangmurahna sareng pangleutikna anu paling kuat dugi ka anu paling mahal sareng paling kuat. Salaku tambahan, séri Radius tiasa dirobih, kalayan layar anu tiasa diputer 360 derajat.

Qosmium

Éta ogé nawiskeun produk éksklusif, kinerja tinggi anu dirancang pikeun konsumén anu milari méwah. Diwangun utamina pikeun kaulinan sareng nyiptakeun multimédia, kalayan tingkat konsumsi anu saé. Aranjeunna rada langkung mirah ti Kira, tapi sarua mahal.

Kira

Aranjeunna teu pisan populér, tapi mangrupakeun rentang Toshiba ultraportables dimaksudkeun pikeun méwah. Kalayan desain anu ati-ati, mobilitas hébat, otonomi, sareng kinerja anu saé. Tangtosna, ieu anu paling mahal.

Chromebook

Toshiba ogé ngadamel Chromebook, nganggo sistem operasi ChromeOS Google. Sistem operasi anu tiasa dipercaya, aman sareng kuat, kalayan kapasitas ngadukung aplikasi Android asli, sareng kalayan integrasi jasa awan anu sampurna. Sanaos hardwarena sanés anu paling kuat, aranjeunna dirancang pikeun nawiskeun konsumsi anu rendah sareng umur batre anu panjang. Jeung harga na pisan ekonomis, nu ngajadikeun eta idéal pikeun siswa jeung pamaké pilari hal dasar.

Kaunggulan tina laptop Toshiba

Laptop Toshiba sanés anu paling laris, sareng sanés anu paling dikenal ku pangguna rata-rata. Gantina, maranéhna boga angka nu gede ngarupakeun satia sabab geus salawasna miara sababaraha rinci anu nangtung kaluar utamana:

  • lawanan: equipments ieu ogé dipikawanoh pikeun jenis assembly sarta kualitas finish nu ngajadikeun eta utamana tahan. Lamun Anjeun keur pilari parabot nu lasts, ieu bisa jadi meuli hébat.
  • PerbaikanBari loba merek condong ngahijikeun sagalana, kalawan komponén dilas, sarta kalawan aksés hésé pikeun perbaikan, Toshiba geus hayang nyugemakeun jalma anu ngungsi ti éta, kalayan sagala fasilitas pikeun ngaganti sababaraha komponén na.
  • Kualitas harga: Éta ogé nangtung kaluar pikeun mibanda hubungan alus antara harga, utamana dina rentang Satelit, sarta kualitas.

Sababaraha ciri anu ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun lingkungan bisnis sareng padamelan dimana aranjeunna tiasa pencét atanapi ngalaman sababaraha kacilakaan ...

Naha Toshiba merek laptop anu saé?

Toshiba dynabook laptop

Leres, Toshiba mangrupikeun merek hébat tina laptop, sapertos Sony, Samsung, Xiaomi, ASUS, Lenovo, Huawei, jsb. Hal pangalusna ngeunaan parabot ieu kualitas sarta harga, kitu ogé kaasup panganyarna dina hardware, kalawan alliances jeung merek utama dina sektor, sarta kalawan lalawanan jeung betah perbaikan anu bakal nyimpen duit anjeun dina lingkungan bisnis.

Naha laptop Toshiba katingali langkung seueur dina usaha sareng kirang di bumi?

Laptop Toshiba

Toshiba mangrupikeun merek anu hoyong difokuskeun kana pasar anu dituju pausahaan pikeun laptopna, sanaos aranjeunna ogé sayogi pikeun pangguna bumi anu hoyong mésér. Nanging, aranjeunna langkung umum di perusahaan kusabab kauntungan anu tim ieu nambihan kana jinis lingkungan ieu.

Su jasa téknis Ieu oge salah sahiji kaunggulan na, hal anu pausahaan neangan katutupan ogé lamun hal kajadian.

Naha laptop Toshiba patut? pendapat abdi

Lamun Anjeun keur teu pilari a laptop kaulinan, atawa kinerja pisan tinggi, jeung anjeun saukur hoyong a laptop alus, affordably dibanderol, sarta diwangun pikeun perangna, pikeun panungtungan, sarta gampang repaired, lajeng Toshiba ogé patut eta.

Sangkan anjeun ogé bisa evaluate lamun éta patut eta dina hal husus Anjeun atawa henteu, anjeun kudu nyaho kaunggulan jeung kalemahan paling kasohor tina model ieu:

kauntungan

    • Awét: aranjeunna model dirancang pikeun umur panjang maksimum sarta profésional. Kalayan kamampuan perbaikan anu saé.
    • jasa: Firma ieu nawiskeun jasa dukungan anu saé upami anjeun peryogina, anu ogé penting pikeun lingkungan bisnis sareng konsumen.
    • Otonomi- Umur batre lumayan saé, janten anjeun henteu kedah ngarobih setélan kinerja pikeun ngahémat atanapi ngecas sacara konsisten.
    • harga: Harga / rasio kualitas pisan alus, sarta eta tiasa masihan anjeun laptop kualitas kalawan kinerja alus tanpa investasi teuing duit.
    • Jaminan sareng dukungan: Ladenan téknis Toshiba ngagaduhan ahli anu saé sareng reputasi anu saé, ogé nawiskeun jaminan maksimal.

kalemahan

  • rarancang: Aranjeunna teu persis laptop paling geulis tur stylish, tapi ieu teu hal anu penting di hal nu ilahar, utamana di pausahaan.
  • nepungan: tim ieu teu boga téhnologi panganyarna, aranjeunna dirancang praktis, nyadiakeun kinerja alus, sarta tahan.
  • software- Anjeun tiasa gaduh sababaraha aplikasi anu tos dipasang anu anjeun henteu peryogikeun.

Tangtosna, kaunggulan sareng kalemahan ieu ogé diwariskeun ku bisnis Sharp, anu ayeuna gaduh divisi laptop Toshiba ieu, sareng ayeuna dijual di handapeun merek Dynabook.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.