Laptop Ryzen 7

Pikeun anu peryogi langkung seueur, pikeun maranéhanana pamaké paling nuntutAya model laptop Ryzen 7. Komputer dilengkepan mikroprosesor anu ageung sareng berkinerja tinggi pikeun ngajalankeun sagala jinis parangkat lunak dina cara anu lincah sareng gancang, ti browser wéb, automation kantor, sareng aplikasi saderhana sanésna, dugi ka beban kerja anu langkung beurat. sapertos virtualisasi. , kompilasi, kaulinan, desain profésional sarta éditan, jsb.

Laptop Ryzen 7 pangsaéna

Merek laptop Ryzen 7 pangsaéna

Aya seueur Merek notebook Ryzen 7 sareng modél. Henteu sadayana nawiskeun konfigurasi anu sami, atanapi kualitas anu sami, anu terakhir gumantung kana ODM (Produsén Desain Asli), nyaéta, produsén desain asli. Diantara merek anu anjeun bakal salawasna pencét nyaéta:

Lenovo

Pabrikan Cina nawiskeun hubungan nilai pohara alus duit. Anjeun tiasa kéngingkeun laptop Ryzen 7 kalayan fitur premium pikeun harga anu berpatutan. Sareng kuring terang  dicatet yén hakekat division IBM ThinkPad yén parusahaan ieu kaala. Salaku conto, upami anjeun milarian komputer nganggo Windows 10 Pro, tibatan versi Home, anjeun tiasa mendakan kasempetan anu saé di dieu.

Anjeun gaduh angka nu gede ngarupakeun model sadia, ka coba nyumponan sagala kaperluan, nyaluyukeun kana sagala rasa, kabutuhan jeung kantong. Contona, anjeun boga ThinkPad na ThinkBook runtuyan, dirancang husus pikeun bisnis jeung lingkungan profésional. Atanapi Yoga, pikeun anu hoyong mobilitas anu langkung ageung, bahkan IdeaPad pikeun pangguna bumi, sareng Legion, pikeun pamaén sareng peminat.

Asus

teguh ASUS mangrupakeun salah sahiji pamingpin dina téhnologi motherboard jeung manufaktur. Pangalaman éta ngabantosan anjeunna nyiptakeun salah sahiji laptop pangsaéna anu anjeun tiasa mendakan, pikaresepeun di jero sareng luar. Jero pikeun hardware hébat na, sarta luar kalawan sababaraha desain bener elegan.

Upami anjeun mutuskeun dina laptop ASUS Ryzen 7, anjeun tiasa ngaraosan téknologi pangénggalna sareng fitur anu saé dina salah sahiji séri. Ti ultrabooks, sapertos Zenbooks, ka VivoBook pikeun multimedia, ngalangkungan TUF pikeun pamaén.

MSI

Tungtungna, sejen tina greats pembina laptop nyaéta MSI. Kalayan Gigabyte sareng ASUS aranjeunna mangrupikeun pamimpin dina pangwangunan motherboards, janten aranjeunna terang ngeunaan bisnis ieu. A brand pisan berorientasi ka-kinerja tinggi jeung alat kaulinan, dina biaya beurat, volume, sarta konsumsi, sanajan maranéhna ogé mibanda sababaraha model pikeun mobilitas gede.

Ieu rada bingung ku séri jadi rupa-rupa nu mibanda, kawas GT Series keur paling nuntut, kalawan kinerja ekstrim. Atanapi séri sapertos Alpha, Bravo, GT, GP, sareng GL pikeun anu peryogi kinerja anu luhur, tapi henteu saloba pikeun GT. Sareng upami anjeun peryogi mobilitas sakedik, anjeun tiasa milih modél GS sareng GF Series.

HP

Salah sahiji padagang utama komputer notebook nyaéta HP Inc., anu ngagaduhan a catetan badag dina watesan inovasi, kualitas, kinerja sarta desain pikaresepeun. Sababaraha tim anu adaptasi ka dulur, ti maranéhanana anu keur néangan hiji hal pikeun kaulinan, nepi ka maranéhanana anu hayang eta jalan, ngaliwatan tipe séjén pamaké.

Kabéh berkat model na milik rupa-rupa runtuyan. Salah sahiji anu pang populerna nyaéta Paviliun, ditujukeun pikeun masarakat umum. Anjeun ogé gaduh Envy sareng Spectre, kalayan mobilitas sareng otonomi anu langkung ageung. Atanapi Elitebook sareng ProBook pikeun lingkungan bisnis. Komo nu kawentar Omen pikeun kaulinan.

Acer

Merek gedé anu sanés, sareng HP, nyaéta produsén Taiwan anu sanés. A teguh nu geus junun ngukir Ecological diantara pangalusna dumasar kana alat-alat anu kuat, kalayan kualitas anu saé, fitur alus, harga affordable, sarta rupa-rupa model pikeun nyugemakeun sakabeh pamaké.

Anjeun tiasa mendakan runtuyan kawas Spin na Swift, dirancang pikeun mobilitas gede, kalawan sababaraha model nu malah convertible. Sajaba ti éta, anjeun boga Aspire kawentar, nu rentang widest sarta dimaksudkeun pikeun jumlah pangbadagna pamaké. Sareng upami anjeun milarian anu langkung seueur, anjeun tiasa milih Nitro, pikeun peminat sareng pamaén.

Saha anu kedah mésér laptop Ryzen 7?

AMD ryzen 7

A Ryzen 7 nyaéta salah sahiji prosesor kinerja pangluhurna ti AMD, rentang pikeun pamaké pilari kinerja luhur. Aranjeunna mibanda nepi ka 8 cores fisik sarta nepi ka 16 leuwih logis berkat téhnologi SMT, bisa mawa nepi ka 16 threads ngajalankeun paralel. Salaku tambahan, éta gaduh frékuénsi jam anu luhur, anu masihan aranjeunna salah sahiji fitur anu pangsaéna dina seueur tugas anu berprestasi tinggi, kalebet kaulinan.

Kalayan laptop Ryzen 7 anjeun tiasa gaduh tim pikeun sadayana. Di tukeran mayar saeutik leuwih, Anjeun tiasa ulah salempang ngeunaan watesan. Kalayan jenis chip ieu anjeun tiasa internetan Internét, ngatur surat anjeun, ngajalankeun software kantor sareng seueur aplikasi anu sanés, desain, program, virtualisasi, sareng ogé kaulinan pidéo AAA triple pangsaéna sareng konfigurasi maksimal.

Ogé, ngabogaan kinerja sapertos, moal luntur pisan, ku kituna investasi awal bisa mayar off ku teu kudu ningkatkeun parabot jadi gancang.

Ryzen 7 atanapi Intel?

La perangna langgeng AMD vs Intel Intel geus meunang eta ampir sok, tapi ieu geus robah dina bulan panganyarna, sakumaha sungut héjo geus bisa narajang Chipzilla ku microarchitecture bener kuat, ngéléhkeun konsumsi, CPI, sarta harga. Hal anu sigana ampir teu mungkin sababaraha taun ka pengker dipasihan kaunggulan Intel.

Janten ayeuna, gaduh laptop Ryzen 7 mangrupikeun pilihan anu hadé ngalawan alternatif dumasar kana chip Intel. Salian kinerja, konsumsi, sareng suhu anu langkung handap, aya ogé sababaraha kauntungan anu sanés pikeun milih Ryzen 7:

  • harga: Biasana rada handap tina sarimbag Intel, anu ngamungkinkeun anjeun mésér laptop anu langkung mirah atanapi malah milih konfigurasi anu rada luhur sareng AMD dibandingkeun sareng anu anjeun tiasa mésér ku chip Intel kalayan anggaran anu sami.
  • ECC: Ieu hal anu keur dikaitkeun pisan lately, tur éta hal anu chip AMD kaasup rojongan, sangkan anjeun tiasa Gunung modul memori ECC pikeun reliabiliti gede lamun karya anjeun merlukeun eta. Hal anu Intel henteu nawiskeun dina model maranéhanana dimaksudkeun pikeun imah, jeung anjeun ngan bakal manggihan di model husus pikeun HPC kawas Xeon.
  • TDP: Ku ngabogaan prosés manufaktur unggul, hatur nuhun kana titik nu disadiakeun ku TSMC, AMD geus junun nawiskeun kinerja tinggi kalawan efisiensi énergi hébat sarta hawa bener low dibandingkeun versi Intel séjén.
  • Kinerja: sababaraha versi Ryzen 7 luhur model Intel sarimbag séjén lamun dibandingkeun keur sarua harga.
  • PCIe 4.0: Ieu téh mangrupa téhnologi nu natively ngarojong Ryzen 7 chip, bari anjeun kudu ngadagoan generasi anyar Intel pikeun mibanda eta.

Ryzen 7 atanapi Ryzen 5?

Mikroprosesor AMD Ryzen 5 tiasa janten alternatif anu hadé pikeun kalolobaan pangguna, kalayan rasio kinerja / harga anu saé. Di sisi anu sanés, henteu sadaya pangguna tiasa sugema ku fitur SKU ieu sareng kabutuhan kinerja rada luhur. Ryzen 7 ditujukeun ka aranjeunna, anu ngagaduhan dua inti fisik tambahan (atanapi opat anu logis), anu ditarjamahkeun kana pagelaran anu langkung saé.

Salaku conto, éta tiasa mangrupakeun ide nu sae milih Ryzen 7 upami:

  • Anjeun a kesel na rék maénkeun kalayan konfigurasi maksimum sarta yén momen kudu ngamutahirkeun CPU anjeun nyangsang, bisa neruskeun ngajalankeun judul AAA hareup anu muncul.
  • Upami anjeun nganggo mesin virtual sakaligus, bisa napelkeun sajumlah badag vCPUs jeung sumber ka unggal sahijina tanpa parabot bade slow.
  • Bisi ngalakonan sababaraha hal dina waktos anu sareng, sapertos virtualisasi sareng ngarékam streaming pikeun kursus atanapi hal anu sami. Ku ngabogaan leuwih cores, anjeun bakal bisa saimbang beban hadé.
  • Para Desain 3D sareng ngedit pidéo, tiasa ngadamel sareng encode langkung gancang berkat jumlah inti anu langkung ageung.
  • Para programer nu kudu compile proyék maranéhanana sarta beurat, kalawan angka nu gede ngarupakeun garis kode sumber.
  • tugas séjén nu ngalibatkeun nungkulan beban beurat...

Ryzen 7 kaulinan laptop, konfigurasi favorit

Salah sahiji model laptop Ryzen 7 anu paling dipénta nyaéta anu dilabélan salaku modél kaulinan. Sareng sabagéan ageung jalma anu mésér laptop jinis ieu museurkeun kana hiburan sareng pidéo. Sajaba ti éta, pamaké séjén anu merlukeun aranjeunna pikeun tugas séjén ogé condong milih jenis ieu notebook kaulinan pikeun ciri teknis na konfigurasi pikaresepeun.

Salaku conto, pangaturan laptop Ryzen 7 saimbang kedahna sahenteuna 16GB RAM atanapi anu sanésna (khususna pikeun virtualisasi). Ogé, anjeun kedah gaduh hard drive SSD anu saé, sanaos anjeun gaduh HDD kadua upami diperyogikeun. Sareng pikeun layar, pilihan karesep nyaéta 15.6 ”, sabab éta ngagaduhan ukuran anu saé pikeun kalolobaan kasus. Kalayan éta, anjeun tiasa nikmati multimedia, otomatisasi kantor, desain, program, kaulinan, jsb.

Tangtosna, émut yén sadaya hardware anu kuat ieu gaduh biaya dina hal mobilitas. Otonomi tipe ieu pakakas bakal kapangaruhan, najan anjeun salawasna bisa milih model kalawan kapasitas batré rada luhur.

Dimana meuli laptop Ryzen 7 mirah

Laptop Ryzen 7 parantos janten populer pisan. Sababaraha taun ka tukang éta hésé ningali komputer kalawan prosesor AMDsaprak Intel ampir sakabéhna monopoli dina sektor mobilitas. Di sisi séjén, ayeuna AMD geus junun muka liang jeung nyieun loba noise, jadi Anjeun bisa manggihan model di toko kayaning:

  • Amazon- Pilih tina seueur merek sareng modél pikeun nyocogkeun sadaya kabutuhan sareng anggaran. Teu aya watesna barang pikeun milih sareng nganggo saham anu ageung, salian ti sadayana jaminan toko online ieu. Upami anjeun gaduh Perdana, anjeun tiasa milih pengiriman barang anu langkung gancang, sareng pengiriman gratis.
  • Pangadilan Inggris: di wewengkon Spanyol badag ieu anjeun tiasa manggihan Ryzen 7 portals ti sagala rupa merek, sanajan maranehna teu boga harga pangalusna atawa jadi loba rupa. Anu dipikaresepna nyaéta janten toko anu tiasa dipercaya sareng gaduh kamungkinan mésér online tina situs wéb sareng di toko fisik éta sorangan.
  • Carrefour: ranté Perancis boga tawaran pisan sarupa saméméhna, kalawan sababaraha merek na model di fingertips Anjeun, sarta harga cukup santun. Anjeun ogé tiasa milih mésér éta tina halaman wébna supados dikirim ka bumi anjeun atanapi di salah sahiji tempat anu sumebar di sabudeureun peta.
  • Komponén PC: ti markas na di Murcia, distributor online ieu salah sahiji toko favorit keur loba. Diantara kaunggulan na pengiriman barang gancang, rojongan alus, sarta jumlah badag merek na model sadia pikeun milih nu paling luyu.
  • mediamarkt: Ieu ranté Jerman séjén ogé harga hébat, sangkan anjeun tiasa nyimpen dina beuli. Tangtosna, anjeun gaduh pilihan pikeun angkat ka salah sahiji tempat penjualan padeukeutna, atanapi tina halaman wébna pikeun dikirimkeun ka bumi anjeun. Ngalawan eta boga rupa kawates sadia.

Iraha mésér laptop Ryzen 7 anu langkung mirah?

Waktos anu pangsaéna pikeun mésér laptop Ryzen 7 nyaéta waktos anjeun peryogina. Sanajan lamun bisa antosan, Anjeun salawasna bisa milih hiji tawaran di:

  • hideung Jumaah: dinten ieu anjeun bakal manggihan diskon nu bisa ngahontal nepi ka 30% dina sababaraha kasus. Malah saminggu sateuacan dinten ieu, sababaraha nawaran lampu kilat mimiti katingali di sababaraha toko sapertos Amazon. Inget yen Hideung Jumaah sohor dina Jumaah panungtungan dina bulan Nopémber.
  • Perdana Poé: Ieu teu hiji acara for everyone, tapi ekslusif pikeun maranéhanana anu boga Perdana. Sadaya palanggan premium bakal cocog pikeun sababaraha tawaran salami acara ieu anu diperkirakeun dina minggu kahiji atanapi kadua Juli taun ieu.
  • Cyber ​​Senén: Lamun lasut on Hideung Jumaah, anjeun bisa nyieun nepi Senén handap. Tanggal dimana seueur platform penjualan nawiskeun tawaran anu sami sareng Black Friday, khususna platform online.

Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.