Chromebook

Chromebook mangrupikeun kategori khusus tina laptop leutik dirancang pikeun jadi gampang ngagunakeun, aman, kompak, kacida portabel tur affordable. Kami parantos nganalisa modél sareng modél sareng nyimpulkeun yén aranjeunna anu paling luar biasa dina harga kualitas.

Nanging, sakumaha anu anjeun tingali dina tulisan ieu, Chromebook henteu cocog pikeun sadayana. harga Anjeun dimimitian ti 180 euro jeung, pikeun jumlah éta, anjeun bakal nampa hiji komputer fungsi pinuh sanggup ngajalankeun paling dasar tugas sapopoé: browsing, mariksa email, streaming video, ngadengekeun musik, ngédit téks, jsb. Tapi aya runtuyan pungsi séjén nu Chromebook teu bisa ngalakukeun, kayaning tugas nu merlukeun software beurat, maén video games (pikeun ieu aya laptop kaulinan) atanapi nanganan parangkat lunak Windows atanapi Apple. Salami anjeun ngémutan watesan ieu, anjeun bakal satuju sareng Chromebook anjeun..

Upami anjeun hoyong laptop leutik sareng Windows atanapi ultrabook, lebetkeun tautan anu nembe kami tinggalkeun.

Kitu cenah, naon Chromebook anu pangsaéna? Alat naon artos anu anjeun pikahoyong pikeun investasi? Nya, ngawalon patarosan éta sacara umum praktis teu mungkin, sabab kabutuhan unggal pangguna béda-béda. Sababaraha bakal ngahargaan kualitas layar leuwih, batur nu notebook ipis jeung lampu, batur nu keyboard nyaman atawa batréna boga umur panjang. Kusabab ieu, Kami parantos marios sareng ngabandingkeun Chromebook anu paling pikaresepeun ayeuna. Masing-masingna gaduh pro sareng kontra sareng dina tulisan ieu anjeun bakal mendakan sadayana.

The chromebooks pangalusna

Salajengna, urang gancang daptar jalma anu anggap we Chromebooks pangalusna dina momen, yakin yén, naon kabutuhan Anjeun, anjeun bakal manggihan idéal anjeun diantara aranjeunna. Tapi sateuacan langkung jero kana masing-masing modél, hayu urang angkat sareng ngabandingkeun gancang:

Upami anjeun leres-leres milarian nyaéta a laptop leutik sareng hampang tapi TEU tiasa dianggo sareng ChromeOS tapi nganggo Windows atanapi macOS, kami ngantepkeun anjeun anu sanés ngabandingkeun laptop.

custom laptop configurator

Punten dicatet yén konfigurasi sareng harga tiasa bénten dina waktosna, eta leuwih hade nu nuliskeun link unggal model pikeun tetep nepi ka informasi. Kami parantos daptar harga versi dasar unggal unit, tapi anu saé nyaéta yén jenis laptop ieu ngagaduhan harga. kirang ti 500 euro jadi aranjeunna hébat pikeun sakabéh budgets. Urang bakal ningali anu paling luar biasa dina langkung rinci.

Nilai pangalusna pikeun artos: Asus Chromebook

Asus nawiskeun Chromebook anu paling murah di pasar nalika nyerat. Z1400cn tingkat éntri na dimimitian dina sahandapeun $ 300, sareng pikeun harga éta, anjeun kéngingkeun laptop 11 inci anu dibunderkeun pisan anu cukup kuat.

Cai mibanda generasi anyar prosesor Intel Celeron (1.6 GHz, nepi ka 2.48 GHz), anu biasana ditawarkeun ku kalolobaan Chromebook ukuran ieu. Upami ieu teu cukup pikeun anjeun, eta oge 4 GB RAM sadia dina konfigurasi na, aya cukup loba di stock jeung alat nu teu leuwih mahal pikeun eta. RAM teu upgradeable, tapi M.2 gudang drive cukup gampang swap kaluar pikeun nu leuwih gede lamun hayang.

Fitur samping, Chromebook Asus éta laptop alus-diwangun, lightweight. Casing abu-abu na henteu kunanaon tapi sababaraha panginten sigana rada pikaboseneun. Kami henteu satuju yén 60692 rada kirang pikaresepeun tibatan Chromebook sanés anu aya dina pasaran. Di sisi séjén, alat ieu boga layar matte alus (panel TN, 1366 x 768 piksel), a keyboard santun tur trackpack, sarta Pilihan hade palabuhan di sisi (HDMI, 1x USB 2.0 jeung 1 x USB 3.0 jeung maca kartu). Sajauh umur batre, éta sakitar tujuh jam.

Pondokna sesah nyarios anu goréng ngeunaan laptop ieu, khususna tempo hargana. Éta ngeunaan versi dasar, upami anjeun hoyong anu paling kuat, kami nyarankeun yén anjeun ningali nawaran anu kami parantos didaptarkeun.

Ngomongkeun model Asus Chromebook, urang kedah nyarios yén modél ieu sayogi dina warna bodas atanapi abu anu langkung pikaresepeun, éta hadir kalawan 32 GB gudang sacara standar. Masih gaduh panel TN, janten kualitas layar henteu langkung saé tibatan modél saacanna (saleresna, kakeunaan cahaya anu terang, sigana langkung parah kusabab pantulan dina permukaan herang), tapi upami anjeun resep ngabersihan sareng noél layar. laptop anjeun, model ieu salah sahiji ti saeutik Chromebooks anu bakal ngidinan.

Versi dasar tina Chromebook Asus gaduh harga anu disarankeun 350 euro, tapi anjeun tiasa mendakan anu langkung mirah upami anjeun mésér online..

Tempat kadua: Acer Chromebook

Upami urang milih Chromebook 13,3 inci anu pangsaéna, bakal aya gelut sengit antara Medion anu dijelaskeun di luhur sareng anu ieu. Acer Chromebook CB3. Leres yén éta henteu langkung mahal tibatan MD 60692 sareng sesah mendakanana di Éropa, tapi ku sababaraha cara eta mangrupakeun pamutahiran leuwih model Medion.

Versi dasarna gaduh ciri anu sami sareng Asus: 4 GB RAM, sanaos prosésor anu béda: Mediatek sareng 4 inti dina 2,1 Ghz  jeung 32 GB gudang SSD. Pikeun duit leuwih saeutik anjeun bisa meunangkeun konfigurasi RAM luhur. Dina pamakéan sapopoé, Acer gancang sarta malah leuwih lincah ti AsusSalami anjeun teu overload eta, sarta eta ngalakukeunana kalawan muatan 9-10 jam, nu nempatkeun eta dina sirah tina Chromebooks sadia dina pasaran dina momen.

Sajaba ti éta, éta Acer Chromebook CB3 Éta gaduh konstruksi anu padet sareng dipercaya pisan, tapi langkung beurat sareng kandel tibatan Chromebook 13,3 inci anu sanés. (1.49 Kg. Jeung 1,9 cm. Kandel) utamana alatan batré badag na. Pilihan port oge alus, eta boga 2 USB 3.0 liang (bari lolobana kompetisi boga salah sahiji atawa euweuh). Ogé, keyboard sareng trackpadna saé.

Salah sahiji model pang menonjol di urang ngabandingkeun merek laptop.

Sedengkeun pikeun layar, éta normal di pangalusna. Panel TN sareng resolusina 1920 × 1080 piksel nempatkeunna di luhur Acer jeung paling leutik laptop 11 inci, sanajan finish herang na bakal bangor lamun kakeunaan lampu kuat.

Pondokna, anjeun kedah milih Acer Chromebook CB3 lamun naon nu Anjeun keur pilari mangrupakeun kuat, gancang 13,3 inci laptop kalawan umur batre panjang. Konfigurasi 4GB RAM geus pasti metot, sabab teu gampang manggihan hiji Celeron Chromebooks kalawan leuwih RAM. Nanging, upami anjeun hoyong Chromebook anu ramping, hampang sareng henteu paduli pisan ngeunaan umur batre atanapi kateguhan, anjeun bakal mendakan pilihan anu langkung saé, langkung mirah.

Toshiba Chromebook (13 inci).

Upami anjeun parantos maca perbandingan kami ngeunaan Chromebook anjeun bakal ningali yén salah sahiji modél ieu tiasa sampurna salaku laptop pikeun mahasiswa anu badé masihan pamakean normal. Dina rusuh ieu mesin kami geus dianggap yén Toshiba Chromebook teh mejor dina kategori ieu. Boga a desain pisan lampu jeung langsing naon anu ngajantenkeunana sampurna pikeun transporting jeung iinditan sareng anjeun dimana waé anjeun angkat

Laptop kuliah ieu nganggo sistem operasi Chrome OS, anu didasarkeun kana browser wéb Chrome. Kusabab ieu anjeun peryogi internét pikeun ngagunakeunana, Tapi pamikiran ngeunaan eta sarta obyektif, urang mikir yén éta teu ngagambarkeun masalah anu kacida gedéna lamun dibéré pamakéan ekslusif di fakultas saprak bakal salawasna aya internét sadia. Ku teu sangka anjeun bakal mawa eta ka sawah ... A harga mayar leuwih ti affordable keur naon hargana.

Ngeunaan spésifikasina, éta ngagunakeun prosésor Intel Celebron N2830 anu ditutupan ku 4GB RAM, anu bakal kakuatan cukup pikeun nutupan tindakan penting. Ti nyiptakeun sareng ngédit dugi ka seueur deui. Leres yén éta henteu gaduh poténsi sababaraha komputer pikeun mahasiswa universitas, tapi hayu urang nyarios yén upami anjeun milari hal anu hampang sareng dasar, kuring tiasa nyarankeun anu ieu.

Anjeun bakal boga sagalana néangan kaasup a Layar IPS kualitas luhur kalayan résolusi 1920 x 1080 ku rupa-rupa palabuhan sambungan pikeun nyambungkeun laptop murid ieu ka seueur alat. Hal anu anjeun peryogikeun kusabab sakedik mémori internalna, has Chromebooks.

Sacara kasar, upami anjeun mahasiswa, panulis atanapi jalma anu hoyong anu paling dasar tanpa digantung, disarankeun. Upami anjeun henteu kedah masang aplikasi atanapi program pikeun kelas, anjeun moal ngagaduhan masalah.

  • Hal anu saé: Layar alus. audio HD nu hurung hébat. Harga anu murah sareng pikaresepeun. Batré sakitar 9 jam, langkung seueur tibatan rata-rata.
  • Hal goréng: Layar teu noél. Teu cocog pikeun pamakéan pisan nuntut.

Bonus: The Macbook kawentar

Bagian ieu mangrupikeun tambahan sabab henteu sadayana mampuh nanggung éta, sareng sanaos kami parantos daptar anu pang menonjol upami anjeun gaduh anggaran tinggi sareng anjeun hoyong pangalaman pangguna anu pangsaéna, kami pasti bakal nyarioskeun anjeun mésér Macbook anu seueur diomongkeun.

Dibandingkeun jeung laptop saméméhna, 12 inci Macbook Air hadir kalawan sorangan sistem operasi Sareng kami parantos ngingetkeun yén upami anjeun mésér alat Apple engké, anjeun henteu hoyong anu sanés. Sumuhun, aranjeunna langkung mahal, Tapi fitur nu oge unggul. Salaku urang nyebutkeun, urang ninggalkeun eta salaku tambahan bisi anjeun hoyong mertimbangkeun eta, tapi upami anjeun ngan ukur hoyong dianggo pikeun padamelan atanapi fungsionalitas murni anjeun henteu kedah nyéépkeun pisan.

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan laptop leutik?

Saméméh jéntré, Kami hoyong netelakeun sababaraha hal anu penting pikeun anjeun terang ngeunaan Chromebook supados anjeun tiasa nyandak kaputusan pameseran sareng sadaya inpormasi anu mungkin (upami anjeun parantos terang Chromebook anjeun tiasa ngalangkungan bagian ieu):

Chromebook teu tiasa dianggo sareng Windows atanapi Mac Os atanapi nganggo parangkat lunak anu dirancang pikeun platform éta. Chromebook tiasa dianggo sareng Chrome OS, sistem operasi dumasar kana browser Chrome Google. Mun anjeun wawuh jeung kumaha gawéna, anjeun bakal meunang nyekel Chromebook dina waktu anu singget. Antarbeungeutna minimalis, anjeun henteu kedah ngurus apdet, virus atanapi gangguan anu sanés, anjeun ngan ukur kedah masang aplikasi anu anjeun pikahoyong ti toko aplikasi, sami sareng kumaha anjeun nganggo tablet atanapi Smartphone.

Chromebook mangrupikeun komputer-kakuatan rendah anu dimaksudkeun pikeun tugas dasar. Aranjeunna gagal pikeun nanganan kaulinan anu kuat atanapi parangkat lunak khusus, sabab ieu henteu dirancang pikeun Chrome OS. Ogé, sanajan alat ieu bisa ngalakukeun leuwih ti hiji tugas dina hiji waktu, éta pangalusna teu maksa aranjeunna upami Anjeun hoyong dianggo tanpa masalah.

Chromebook umumna leutik, laptop kompak, kalawan layar 11,6 atawa 13,3 inci, sanajan aya sababaraha model nu leuwih gede.

Chromebook, sabagéan ageung, gumantung kana Internét. Kadua OS Chrome, sabab kalolobaan aplikasi dumasar kana awan, ku kituna aranjeunna peryogi sambungan aktip pikeun ngaksés data dina server. Nanging, anjeun ogé tiasa nganggo Chromebook sacara offline, sanaos pungsionalitasna terbatas. Alat-alat ieu condong nawiskeun unit panyimpenan leutik (16 dugi ka 32 GB), anu tiasa cekap pikeun sagala hal anjeun (pilem, file, musik, jsb.). Upami anjeun ngarencanakeun ngarambat pisan nganggo alat anjeun, langkung saé anjeun mertimbangkeun mésér modél 3G / 4G.

Pikeun sakabéh di luhur, Anjeun kudu assess naha chromebook mangrupa komputer idéal pikeun anjeun atanapi sabalikna nu peryogi laptop leutik nu gumantung ka extent Lesser on Internet sarta ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun leuwih tugas offline.

Salaku titik pohara positif nyaéta harga sarta yén éta téh hargana kirang ti loba tablet ayeuna dina pasaran sarta ngidinan pamakéan aplikasi kantor leuwih profésional pikeun.

Salajengna urang badé ngobrol ngeunaan modél laptop leutik anu murah sareng kualitas anu paling beredar.

Kacindekan ngeunaan chromebooks

chromebooks

Saatos kecap ieu, urang badé nyimpulkeun sakedik kacindekan ngeunaan Chromebook. Upami anjeun milarian Chromebook anu sampurna, pasangkeun, anjeun moal mendakanana. Henteu aya gadget (janten laptop, telepon, tablet ...) éta. Nanging, aya sababaraha Chromebook anu caket.

Lamun urang difokuskeun leutik 11 inci, baris Acer Chromebook C720 nawarkeun loba duit saeutik. tur éta alesan naha éta salah sahiji saran kami. Pilihan séjén anu pikaresepeun nyaéta Dell Chromebook 11, éta rada lincah, langkung tahan sareng langkung awét, tapi éta langkung mahal sareng sesah milarian di Éropa. Sedengkeun pikeun Asus Chromebook C200, éta gaduh kakuatan anu cukup pikeun ngalaksanakeun tugas dasar anjeun, ogé janten laptop anu sepi sareng efisien. Tungtungna, Samsung Chromebook 2 11.6 katingalina sareng karasa spektakuler, tapi mahal teuing sareng teu kuat pikeun pangkat luhur dina daptar.

Upami anjeun hoyong Chromebook anu rada ageung, pilihan kami nyaéta HP Chromebook 14, Toshiba Cromebook CB35, sareng warna-warni Asus Chromebook C300 (tanpa kipas).. Sajaba ti éta, éta ogé metot tetep hiji panon on Samsung Chromebook 2 13.3 sakumaha eta boga ton fitur, awak sleek, hirup batré panjang, 4GB RAM sarta tampilan 1080p. Sarta sakabeh pikeun harga pisan affordable. Sanajan prosésor slow na bisa jadi boredom pikeun saha pilari speed. Panungtungan tapi teu saeutik, aya Chromebook Pixel, alat anu pikaresepeun, sanaos diturunkeun teuing pikeun laptop Chrome OS.

Pondokna, Chromebook sigana janten pendamping perjalanan anu saé atanapi mini laptop idéal pikeun murangkalih. Éta ogé disarankeun pisan pikeun pangguna anu ngan ukur hoyong surfing Internét, pariksa emailna, maénkeun kontén multimedia, jsb. Mayar antara 180 sareng 270 euro pikeun salah sahiji alat ieu langkung ti diyakinkeun.

Mayar langkung henteu, langkung ti naon waé sabab anjeun tiasa kéngingkeun laptop Windows anu lumayan, atawa malah dua dina hiji kawas Asus Transformer Book T100, kirang ti 400 euro. Bisa jadi pamadegan yén Chromebooks umumna basajan ngagunakeun, leuwih kompak, sarta kirang troublesome ti sagala Windows PC, sarta anjeun bakal katuhu nepi ka titik hiji, tapi anjeun masih bakal rupa nepi ka titik hiji. Tapi masih aya sababaraha watesan ngeunaan notebook anu langkung kuat.

Kalayan ieu, kami nyimpulkeun ulasan ngeunaan Chromebook pangsaéna anu sayogi ayeuna. Kami terus-terusan ngamutahirkeun inpormasi, janten parios kanggo inpormasi anu langkung lengkep. Ah! Sareng upami tulisan ieu mangpaat pikeun anjeun, punten bagikeun Sareng, tangtosna, bagian koméntar dibuka pikeun kontribusi anu anjeun tiasa laksanakeun ka kami.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.