Laptop Apple

nu produk Apple anu kacida ditéang sanggeus, Henteu ngan pikeun harga na, nu transforms kana objék ampir méwah, tapi ogé pikeun kesederhanaan na, kualitas jeung desain. Kusabab ieu, anjeun kamungkinan jadi cocoba pikeun meuli laptop Apple, sanajan anjeun lain kipas tina merek Cupertino.

Salaku tambahan, ayeuna perusahaan apel ngaliwat transisi ka prosesor sorangan (Apple Silicon), kalayan anu munggaran: anu M1. chip anyar ieu geus kahontal sababaraha hasil bener héran, utamana dina efisiensi énergi, sanajan masih boga kalemahan na. Untungna, masih aya komputer Intel x86 anu langkung énggal anu anjeun tiasa mésér salaku alternatif pikeun ARM.

Panawaran pangsaéna pikeun laptop Apple ayeuna

Jinis laptop Apple

Apple ngagaduhan rentang notebook anu langkung kawates tibatan merek sanés, sabab ngan ukur ngagaduhan tilu séri utama, kalayan modél konfigurasi anu béda pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan. Pikeun tiasa milih anu paling konsisten, anjeun kedah terang heula séri sareng tujuanana:

MacBook Air

éta alat kompak, kalawan beurat torek jeung profil slimmer. Sajaba ti éta, otonomi na leuwih punjul ti Pro, dina biaya kurban sababaraha kinerja.

Pamustunganana, laptop Apple ieu ditujukeun pikeun jalma anu milari mobilitas anu langkung ageung, sapertos murid anu kedah angkat ka sakola, anu hoyong damel atanapi ulin nalika angkat dina angkutan umum, di taman, jsb.

MacBook Pro 13 inci

Tim séjén ieu ngagaduhan sababaraha ciri anu sami sareng Air, sabab dipasang panel anu ukuranana sami, nyaéta layar 13.3 ”.

Éta ngajantenkeun kompak sareng beuratna ngan ukur 200 gram langkung luhur. Ku alatan éta, eta oge alat alus keur mobilitas, ngan nu boga kinerja unggul, dirancang pikeun professional atawa pamaké nu peryogi tambah.

MacBook Pro 16 inci

Éta sami sareng anu sateuacana, ngan ukur beurat sareng dimensina langkung luhur, sabab gaduh panel 16 ”. Ukuran anu langkung ageung anu bakal ngajantenkeun mobilitas sareng otonomi anjeun rada parah tibatan anu sateuacana, tapi anu tiasa langkung nyaman sacara visual.

Dina tingkat hardware, anjeun ogé tiasa milarian konfigurasi anu langkung kuat tibatan modél anu langkung alit.

Pondokna, tampilan anu langkung ageung sareng daérah damel, anu tiasa diapresiasi pikeun kaulinan, desain, jsb.

Kaunggulan tina hiji laptop Apple

Murah MacBook Pro

Upami anjeun gaduh mamang naha anjeun peryogi laptop Apple atanapi henteu, nyaho kaunggulan Jalma anu ngagaduhan jinis alat ieu tiasa ngabéréskeun ideu anjeun sareng tungtungna mutuskeun salah sahijina. Di antara sorotan nyaéta:

  • Ékosistem: Apple nawarkeun hardware jeung software. Ieu ngandung harti yén aya sajumlah kawates model Mac, dibandingkeun jeung komputer non-Mac. Tapi, nyimpen kasulitan ieu, mode ieu nawarkeun hiji kaunggulan badag, saprak éta ngamungkinkeun optimizing sistem operasi meh jalan di jalan pangalusna kalawan eta. hardware aya. Gantina, Windows kedah dianggo ogé dina multitude komputer (ASUS, HP, Lenovo, Dell, sarta panjang jsb), tapi teu dioptimalkeun pikeun sagala, jadi nembongkeun dina kinerja sarta efisiensi.
  • macOS: Sistem operasi milik kulawarga UNIX, sareng sadayana terang kaunggulan * nix (FreeBSD, Linux, Solaris,…), anu langkung aman, sistem anu kuat sareng stabil. Éta hartosna ningkatkeun produktivitas dibandingkeun sareng Windows, sabab anjeun bakal gaduh sakedik masalah kusabab kasalahan, reboots, Potret layar, atanapi malware. Kalayan macOS, hilap sadayana éta sareng nikmati pangalamanana. Salaku tambahan, anjeun bakal teras-terasan tiasa nikmati suite kantor Microsoft Office, sabab sayogi pikeun éta.
  • Prosesor ARM: Produk Apple Silicon anyar, M1, prosésor anu geus dikaitkeun pisan, utamana ngeunaan pamakéan memori eta ngahontal (titik konci dina kinerja na, sanajan teu jadi héran ku cara séjén). Sajaba ti éta, prosésor ieu pisan énergi efisien, ngatur pikeun manjangkeun umur batréna ka maksimum (geus dua kali). Sareng, upami éta henteu cekap pikeun anjeun, upami anjeun kedah ngembangkeun ARM sareng nyingkahan kompilasi silang, naon cara anu langkung saé tibatan gaduh tim ieu pikeun éta ... Sareng kuring henteu hoyong mopohokeun kauntungan anu sanés, sareng éta kasaluyuan aplikasi ios / iPadOS ogé sareng anjeunna, anu muka kamungkinan anyar pikeun anjeun sareng panginten anu paling caket kana konvergénsi anu parantos diomongkeun pisan. Sapertos naon anu gaduh Google Chromebook.
  • Kualitas layar: Apple mangrupa salah sahiji ti saeutik nu Gunung panels Rétina. Panel IPS LED ieu gaduh résolusi anu langkung saé, boh pikeun gambar sareng téks, anu mangrupikeun kauntungan anu saé. Éta ogé gaduh kapadetan piksel anu luhur sahingga seukeutna gambarna ogé luar biasa. Salaku tambahan, nalika anjeun ngadeukeutkeun layar ka panon anjeun, aranjeunna ogé ngahontal hasil anu langkung saé tibatan panél normal.
  • Otonomi: Ieu aya hubunganana sareng ékosistem, sabab nalika nyiptakeun OS sareng hardware, aranjeunna tiasa ngaoptimalkeun kode pisan pikeun tiasa ngahontal efisiensi anu henteu dilakukeun ku batur. Éta, sareng hardware anu efisien, ngajantenkeun tim ieu ngagaduhan salah sahiji otonomi anu pangsaéna. Janten, upami anjeun salah sahiji anu peryogi batré anu tahan sababaraha jam, laptop Apple mangrupikeun anu anjeun peryogikeun.
  • rarancang: salah sahiji hal anu paling menonjol ngeunaan firma ieu kualitas finish. Kalayan bahan premium sareng desain minimalis sareng garis modéren anu mangrupikeun salah sahiji hal anu paling pikaresepeun nalika anjeun ningali salah sahiji laptop Apple ieu. Nyatana, éta parantos janten ciri anu ngaidentipikasi ti Cupertino.
  • Réliabilitas: Apple ngurus sagala rinci, kaasup QA (Quality Assurance). Leres yén laptop Apple diproduksi di pabrik Cina anu sami sareng komputer sanés, nyaéta, aranjeunna ngabagi ODM (Produsen Desain Asli). Salaku conto, Quanta Computer, AsusTek sareng Foxconn mangrupikeun dua produsén laptop Apple, pabrik anu sami anu ngadamel batur sapertos Acer, ASUS, Dell, HP, atanapi Sony. Di sisi séjén, aya béda saeutik dina kualitas antara hiji jeung lianna, saprak Apple nempatkeun tim na ngaliwatan sababaraha kadali kualitas tambahan pikeun mastikeun aranjeunna minuhan standar aranjeunna hoyong. Ku alatan éta, produk apel condong jadi leuwih awét.

Dimana meuli MacBook mirah

Apple ngajual produk na ngaliwatan platform web sorangan, atawa ti toko kawentar na fisik disebarkeun ku titik béda tina géografi. Nanging, sakumaha anu anjeun terang, aranjeunna henteu seueur pisan, sareng aranjeunna henteu ngahontal sadayana ibukota anu jauh ti éta. Ku alatan éta, cara panggampangna pikeun meunangkeun laptop MacBook nyaéta mésér di toko fisik atanapi online anu sanés.

Salaku conto, anjeun tiasa mendakanana di Amazon, Komponen PC, El Corte Inglés, Carrefour, jsb. Kauntungannana éta dina ampir sakabéh éta biasana hargana saruaBeda sareng alat-alat sanés tina merek sanés, aya bédana anu penting antara sababaraha toko sareng anu sanés.

Laptop Apple anu kadua atanapi anu direnovasi, naha éta mangrupikeun pilihan anu saé?

Sakumaha kuring parantos mairan, hargana Ieu mangrupikeun salah sahiji titik négatip tina laptop Apple. Ku alatan éta, Anjeun bisa néangan alternatif pikeun meunangkeun Mac nyata kalawan harga nu leuwih alus. Salaku conto, anjeun tiasa milih:

  • Leungeun kadua: Seueur anu milih mésér produk bekas. Sareng nalika komputer MacBook condong awét, éta sanés alternatif anu pangsaéna. Anjeun henteu terang jinis "hirup" anu parantos dipasihkeun ku pangguna sateuacana, sareng anjeun tiasa gaduh sababaraha masalah anu teu tiasa katingali ku mata taranjang. Komo deui upami anjeun ngagaleuhna ngalangkungan platform sapertos Wallapop atanapi situs web sekundér, sanés di toko sekundér anu dipercaya anu nawiskeun jaminan anu tangtu.
  • Refurbished: Alternatif séjén pikeun kéngingkeun laptop Apple anu langkung mirah nyaéta ngagaleuh anu dirénovasi. Nyaéta, éta produk anyar anu teu tiasa dijual sapertos kitu kusabab sababaraha alesan. Bisa jadi sabab teu boga kotak aslina, sabab boga goresan dina perumahan alatan diangkut, eta geus kakeunaan dina kotak display, atawa alatan geus kungsi balik ka pabrik jeung repaired alatan pabrik. masalah. Janten, naon anu anjeun pikahoyong nyaéta alat-alat énggal, sareng EU parantos lobi sareng undang-undang supados pangguna tina jinis palanggan ieu ogé ngagaduhan jaminan saolah-olah éta alat-alat normal.
  • Modél baheula: sajaba ti dua saméméhna, Anjeun ogé bisa milih meuli model rada heubeul. Sababaraha masih dijual, sapertos modél nganggo chip Intel atanapi vérsi ti taun ka pengker. Ieu ngandung harti yén harga na geus turun considerably, bari masih parabot anyar jeung ngarasakeun jaminan. Hiji-hijina masalah sareng jinis alat ieu nyaéta yén anjeun bakal salawasna gaduh hardware anu rada kirang kuat, sareng yén obsolescence bakal gancang-gancang, sabab macOS bakal terus ngapdet kanggo sakedap, tapi panginten anjeun moal tiasa ngandelkeun versi panganyarna ( anjeun terang yén Apple ngabatesan ieu pikeun modél generasi anu langkung lami).

Iraha mésér laptop Apple anu langkung mirah?

MacBook ditempo ti luhur

Salah sahiji kalemahan utama laptop Apple nyaéta hargana. Éta produk mahal, sabab ekslusif. Ku sabab kitu, seueur jalma isin tina jinis produk ieu sareng langkung milih merek sanés. Gantina, aya kasempetan badag milih laptop Apple anu langkung mirah, sapertos:

  • hideung Jumaah: dina Kemis panungtungan Nopémber ieu acara global dilaksanakeun dimana sakabeh toko, ti leutik nepi ka supermarket badag, boh di titik fisik diobral jeung di toko online, nempatkeun rupa-rupa diskon on produk maranéhanana. Sababaraha diskon téknologi tiasa saluhur 20% atanapi langkung, janten Hideung Jumaah mangrupikeun waktos anu saé pikeun mésér laptop Apel langkung mirah.
  • Perdana Poé: Upami Anjeun gaduh langganan Amazon Prime, mangka anjeun boga kasempetan gede sejen. Platform Jeff Bezos anu kasohor nawiskeun diskon ekslusif ka sadaya konsumén premium na. Ku alatan éta, anjeun tiasa nyandak kauntungan tina aranjeunna sareng kéngingkeun naon anu anjeun peryogikeun sareng ngahémat barang dina pameseran anjeun. Tangtosna, anjeun bakal terasrasakeun kauntungan Perdana, sapertos pengiriman gratis sareng gancang.
  • Cyber ​​Senén: The Senén sanggeus Hideung Jumaah aya acara badag sejen. Senén ieu, toko online condong maledog imah kaluar jandela jeung nawaran pohara alus, sarupa jeung pamadegan on Hideung Jumaah. Ku alatan éta, lamun lasut kasempetan on Jumaah atanapi henteu manggihan naon hayang, dina seleksi poéna laptop Cyber ​​​​Senén manggihan kasempetan séjén pikeun meuli leuwih pikeun kirang.

Laptop Apple, naha éta patut? pendapat abdi

laptop apal

Anjeun kedah evaluate nu pro jeung kontra gaduh laptop Apple. Di hiji sisi, salah sahiji hal anu paling nguntungkeun, sapertos ékosistemna, tiasa ogé ngawatesan sababaraha kaulinan vidéo atanapi parangkat lunak anu henteu sayogi, ogé pikeun sababaraha alat hardware anu henteu gaduh supir pikeun platform ieu.

Di sisi séjén nyaéta hargana, nu posisi aranjeunna diantara parabot paling mahal dina pasaran, malah leuwih ti sababaraha parabot kaulinan kalapa nu boga hardware unggul. Tapi anjeun ogé kedah émut yén, sabalikna, anjeun kéngingkeun réliabilitas sareng daya tahan anu langkung ageung.

Akhirna, anjeun M1 Éta tiasa janten kauntungan anu saé upami anjeun milari otonomi sareng ngembangkeun dina platform ARM. Tapi boga ogé sisi négatip na, tur éta hal nu kudu evaluate nurutkeun pasualan anjeun. Dina hal ieu, anjeun kedah terang yén Windows (sareng sistem operasi sanés) henteu tiasa dipasang deui kusabab kurangna dukungan pikeun M1 nalika ngahapus Bootcamp. Anjeun ngan bisa make eta ngaliwatan virtualization.

M1 ogé geus dibawa watesan séjén, kayaning wates memori RAM dipasang, keur terpadu, sarta kurangna kasaluyuan eGPU.

Anjeun oge kudu nyaho yén sababaraha software nu dipaké ku Apple x86 kalawan chip Intel moal deui dianggo dina M1 anyar. Memang leres éta kalayan Rosette 2 Anjeun bisa neruskeun ngajalankeun sagala software nu tanpa masalah, saprak éta software nu nyadiakeun lapisan kasaluyuan ku kituna ieu teu watesan. Tapi, sababaraha program, kayaning nu gumantung kana parentah nu tangtu atawa téhnologi virtualization Intel (misalna: Intel VT), teu jalan sabab M1 lacks ieu. Salaku conto, sababaraha pangguna mendakan yén sababaraha wadah atanapi program virtualisasi, sapertos Docker, henteu tiasa dianggo deui.

kacindekanÉta patut upami anjeun milarian platform anu stabil, kuat, dipercaya, aman sareng dipercaya. Boh pikeun ngaronjatkeun produktivitas gawé anjeun, ngarasakeun luang tanpa komplikasi, atawa diajar. Nyatana, sadaya kalemahan anu ku kuring parantos disebatkeun dina paragraf sateuacana henteu mangaruhan seuseueurna pangguna, sabab pamakean anu badé dipasihkeun henteu ngaganggu éta. Tapi kuring resep jujur ​​​​sareng nyarioskeun aranjeunna, sabab sababaraha pamekar atanapi profésional tiasa mendakan kajadian anu teu kaduga ...


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.