laptop 13 inci

Hatur nuhun kana spésifikasi nu Intel geus ditumpukeun dina Ultrabooks, Laptop 13 inci parantos janten populér kalayan kabisat.

Ku sababaraha cara, laptop 13 inci nyaéta ukuran sampurna, sareng aranjeunna henteu beurat atanapi teu nyaman sapertos laptop anu langkung ageung. Salaku tambahan, aya seueur pilihan dina pasaran, boh Windows sareng Mac.

Komparatif laptop 13 inci

Handap anjeun gaduh tabel komparatif kalawan sababaraha laptop pangalusna 13 inci ayeuna di pasar. Kami parantos nyobian ngalebetkeun modél pikeun sadaya rasa pikeun nyumponan kabutuhan sarerea. Anjeun ogé bakal ningali modél 14 inci anu henteu kedah langkung ageung sareng éta berkat pangurangan pigura layar, ukuran notebook anu kompak sareng hampang dihontal.

Ku cara kieu anjeun bakal mendakan laptop 13 inci anu murah, hampang, kuat atanapi kalayan nilai artos anu teu tiasa ditandingkeun. Anu mana anu anjeun pikaresep?

custom laptop configurator

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep, kami nyarankeun yén anjeun ningali tulisan kami ngeunaan laptop pangsaéna ayeuna. Tapi naon waé anu anjeun lakukeun, teraskeun maca paragraf di handap ieu pikeun terang naon éta. laptop 13 inci karesep urang dina sasih bulan, tetep dina pikiran nu bisa mertimbangkeun masing-masing laptop pangalusna inci ieu dina rentang harga na.

Laptop 13 inci karesep kami

Acer SPIN 

Laptop convertible 13,3 inci unggulan Acer henteu ngabengkokkeun kana kahayang anjeun. Upami minat utama anjeun nyaéta gaya sareng anjeun henteu peryogi mesin super kuat, anjeun moal mendakan anu langkung saé tibatan sékrési panganyarna tina Acer.. Bari eta teu dilengkepan hardware pangkuatna (éta pertengahan rentang), eta tiasa ngadamel sagala tugas dasar anjeun tanpa masalah atawa malah wani maén sababaraha kaulinan.

Ogé berkat na 256GB SSD Anjeun tiasa ngajalankeun aplikasi atawa ngahurungkeun komputer ampir instan.

Sajaba ti éta, Hatur nuhun kana engsel logam énggal sareng desain ramping tambahan, Aspire SPIN langkung saé tibatan kantos dina sababaraha modeu pamakean., komo bisa jadi tablet. Dina naon waé, éta mangrupikeun salah sahiji laptop Windows anu paling ipis, paling hampang sareng seukeut dugi ka ayeuna. Tur upami Anjeun salah masih ragu naha mayar eta, kami assure yén lamun anjeun freak desain bakal patut expense nu.

Lenovo Yoga 920

Révolusi dina desain laptop.

Deui dina 2017 kami ngira yén Lenovo Yoga éta caang, ipis jeung lampu 13,9 inci komputer, tapi taun brand bener nempatkeun sagala daging on grill dina launching versi anyar na. Nu anyar Lenovo Yoga 920 Éta mangrupikeun laptop 13.9 inci, tapi gaduh ayana a laptop leutik 11 inci.

Untungna pikeun urang, Yoga 920 mangrupikeun kageulisan tapi ogé pohara kuat. Laptop ieu boga kakuatan sangkan karya jeung maén nikmat jeung batré na lasts cukup pikeun pernah ninggalkeun anjeun dina lurch. Henteu paduli naha anjeun mutuskeun pikeun ningkatkeun laptop anjeun ka vérsi anu nganggo layar toél UHD atanapi anjeun langkung milih milih modél Full HD, Yoga 920 Bakal nyadiakeun Anjeun sareng pangalaman hébat pikeun taun datang. Laptop i7 munggaran ieu murah.

13 inci Apple MacBook Pro sareng tampilan Rétina

MacBook pangleutikna sareng panggancangna mangrupikeun kakuatan alam.

Sanaos di luar rétina MacBook Pro 13 inci énggal henteu robih, di jero aya perbaikan anu saé, naha éta dianggap salah sahiji merek laptop pangalusna. Pro Retina nampilkeun prosésor Apple M1 generasi panganyarna, nu leuwih kuat batan taun ka tukang. Éta prosésor octa-core ogé paningkatan anu ageung pikeun umur batre rata-rata dibandingkeun sareng rétina MacBook Pro.

Versi anyar tina MacBook Pro sareng Touch Bar ieu ngagaduhan fitur sapertos Apple Force Touch Trackpad anu ngagunakeun tingkat sensitipitas anu béda tibatan tombol mékanis pikeun ngaklik. Salaku tambahan, kualitas ngawangun Apple anu padet, layar ageung, sareng pagelaran anu saé anu saé ngajantenkeun MacBook Pro énggal kalayan tampilan Rétina mangrupikeun salah sahiji taruhan anu paling aman nalika datang ka pasar laptop 13 inci ayeuna.

Acer Swift 5

Ultrabook anu saé pisan dina harga anu lumayan. Sanajan Acer Swift henteu megatkeun taneuh anyar dina bentang Ultrabook, éta mangrupa laptop ampir sampurna tur kalawan harga pisan affordable, ku kituna anjeunna leres-leres pantes sadaya pujian anu anjeunna tiasa kéngingkeun.

Acer Swift mangrupikeun laptop anu saé diwangun, hiji sadaya mesin logam, ipis, lampu na pisan pikaresepeun. Hampangan ieu ngajantenkeun ngalaksanakeun tugas sapopoé sapertos surfing Internét, ningali pidéo atanapi ngédit gambar gampang sareng nyaman. Ogé, tempo layar na 1080p, umur batre na alus teuing.

Tangtosna, hal anu paling keuna ngeunaan Acer Swift 5 nyaéta hargana kirang ti 900 euro, harga anu saé pikeun laptop.. Sareng dina hal ieu langkung seueur sabab anjeun kéngingkeun Ultrabook logam Premium kalayan layar HD lengkep anu saé, prosésor Intel Core i5, 8GB RAM sareng 512GB SSD. Janten sanaos sanés Ultrabook anu paling inovatif di dunya, éta mangrupikeun salah sahiji nilai anu pangsaéna pikeun artos sareng boro bakal nguciwakeun anjeun.

13-inci MacBook Air

Naha MacBook Air tungtungna nempatkeun batréna pikeun urang sadinten?. Pasar notebook ipis jadi beuki loba padet populated alatan rupa-rupa pabrik, kumaha oge, Apple nahan tempat istiméwa berkat MacBook Air.

Laptop 13 inci ieu gaduh téknologi Apple anu canggih, RAM anu langkung gancang sareng palabuhan sambungan anu langkung énggal. dibandingkeun sareng anu miheulaan na, sadayana nyababkeun pangalaman pangguna anu saé. Tambih Deui, keyboard anu hébat (jeung backlit), multi-Touch trackpad jalan hébat, tur éta gancang sakumaha rék.

Lenovo Yoga 7

Laptop Lenovo anu mewah ieu mangrupikeun béntang ultra-portabel.

Lenovo parantos ngamutahirkeun laptop high-end na sareng tampilan Full HD anu super seukeut. Panel 1920 x 1080 ieu siap kanggo dinten nalika eusi hyper-HD tiasa ditingali sacara dipercaya dina Internét nirkabel. Samentawis waktos, téks Sigana sampurna, sakumaha ogé gambar - sahingga ningkatkeun parasaan deukeut-hareup alat ieu.

Kualitas ngawangun layar Lenovo Yoga 7 kalayan pigura Gorilla Glass na tiasa ditingali. Sapertos keyboard anu lincah sareng lampu éléktroluminescent anu mewah. Laptop Lenovo Yoga 7 (dimimitian tina $ 1000) leres-leres sapertos mesin anu diwangun-ayeuna anu anjeun moal kapikiran pikeun terus dianggo dugi ka 2024 atanapi langkung. Pondokna, urang resep Lenovo Yoga pikeun wangunan canggih na, pangalaman ketikan hébat eta nawarkeun, sarta fitur premium na.

Lenovo IdeaPad 3

Laptop gaya Ultrabook sareng hardware dirancang pikeun gancang.

Upami anjeun kipas laptop langsing sareng kuat sapertos Lenovo IdeaPad, tapi anggaran anjeun langkung terbatas, laptop 15,6 inci ieu tiasa janten pilihan anu pangsaéna. Sanaos panginten AMD Radeon Graphics na henteu kuat sapertos anu anjeun bakal mendakan dina laptop kaulinan high-end, Lenovo Ideapad 3 sanggup ngajalankeun judul anu ayeuna dina hiji atanapi dua setélan sareng resolusi anu langkung handap.

Sanaos kitu, upami anjeun badé mésér laptop pikeun maén, kami nyarankeun yén anjeun ningali pituduh ieu dina pangalusna pikeun kaulinan que anjeun bakal mendakan anu langkung saé sareng langkung mirah.

Kinerja kaulinanna aya dina awak Ultrabook anu langsing sareng hampang anu gaduh layar 1080p ageung sareng lincah 256GB SSD.. Umur batre sanés mangrupikeun aset anu pangsaéna, tapi pakét sadayana pikaresepeun upami anjeun hoyong maén kaulinan anu kirang kompleks dina laptop anu portabel pisan tanpa kehabisan dolar.

buku asus zen

Tampilan tingkat rétina, prosésor Ryzen 7 énggal sareng desain anu canggih. Naha urang nyanghareupan Ultrabook definitif? Samsung mangrupikeun salah sahiji pabrik komputer munggaran anu ngaluncat kana bandwagon Ultrabook. Ti saprak éta anjeunna parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun maénkeun peran kolega Intel sareng sababaraha peluncuran rahang-muterna, kawas Asus ZenBook, laptop high-end.

Ultrabook anyar Asus, ZenBookÉta tiasa ngajaga merek di luhur sakedap, sahenteuna salami kaahlianna dina kertas tahan. Laptop 14 inci ieu mangrupikeun unit anu pikaresepeun. Ramping sareng didamel sacara ati-ati, kalayan ujung beveled ngagurilap nutupan sasis sadaya-aluminium. Sanajan kitu, exterior pérak boring na nawarkeun kami sababaraha clues ngeunaan niat na: ieu téh Ultrabook Premium aimed di duanana pangusaha sarta pamaké anu biasana gawé bareng laptop di kafe.

Acer Chromebook

Salam ka Chromebook anu pangpanjangna.

Chromebook ieu didamel ku prosésor Intel Celeron sareng ngabungkus seueur fitur kana awak anu alit.. Pamakéna bakal resep kana layar 13.3 inci sareng résolusi 1366 × 768, ogé portabilitasna.. Kalawan kilo sarta satengah beurat na, Acer Chromebook éta laptop anu cukup hampang.

Chromebook ieu ngagaduhan sababaraha masalah leutik, sapertos teu tiasa dianggo saé dina modeu seueur tugas atanapi rupa-rupa warna leutik anu sayogi, ngan ukur hiji. Tapi Hargana, kesederhanaan sareng kinerja anu pasti ngabantosan anjeun ngatasi watesan desain éta..

ASUS Chromebooks

Pikeun kirang ti 300 euro, Asus nyaéta laptop anca jeung affordable nu teu boga loba titik lemah. Cai mibanda leuwih RAM sarta layar 720p HD, nu mangrupakeun hambalan badag up ti model sejen di kelas na, kayaning Samsung Chromebook 2 sarta Acer C720.

Sanajan kitu, pembeli poténsi kudu dicatet yén

ASUS Chromebooks brings Chromebooks ngadeukeutan ka wewengkon nu leuwih affordable tina laptop Windows 10. Jadi, upami anjeun henteu ngagaleuh alat khusus pikeun ékosistem google, anjeun tiasa mayar teuing.

Kitu cenah, layar resolusi 720p mangrupakeun tambah badag sarta Skullcandy speaker portabel anu hébat. Tambihkeun sadayana sareng laptop tiasa janten sistem streaming anu saé pikeun kasempetan naon waé, naha anjeun hoyong nganggo YouTube, Netflix atanapi platform anu sanés.

Chromebook Asus anu paling disarankeun dina kualitas-harga upami anjeun hoyong laptop leutik sakumaha urang nyebutkeun dina babandingan.

Kumaha carana milih laptop 13 inci anjeun

13-inci MacBook Pro

Lamun meuli laptop 13 inci anjeun kudu jelas yén anjeun nyanghareupan ukuran layar leutik, jadi lamun bade nganggo komputer pikeun digawé di tempat fisik permanén, sugan eta leuwih hade nu kasampak di a. Laptop 15 inci Atawa meuli monitor éksternal keur lean on.

Kalayan jelas ieu, kaunggulan anu ditawarkeun ku laptop 13 inci seueur:

processor

Nalika urang badé mésér komputer, salah sahiji spésifikasi anu kedah urang tingali nyaéta prosésor. Gumantung kana naon anu bakal urang laksanakeun, urang tiasa milih anu langkung wijaksana atanapi anu langkung kuat. Anu pang populerna nyaéta tina Intel, jeung i3, i5 e i7 kana sirah. Nu leuwih anyar maranéhna geus ngarilis i9, tapi ieu geus pikeun pamaké bener nuntut. Panginten, upami urang milih komputer nganggo prosésor i3, urang bakal damel dina komputer anu bakal dianggo sakedik, henteu nganggo ekspresi "pedal". Pikeun digawé comfortably, sia meuli komputer nu boga sahanteuna hiji i5.

Di sisi séjén, aya ogé prosesor AMD. Awalna aranjeunna langkung mirah, tapi Ryzen na sami atanapi langkung luhur tibatan Intel. Sanajan Ryzen 3 rada luhur dina kinerja ti i3, éta ogé patut meuli komputer nu dimimitian ku Ryzen 5 upami urang hoyong damel dina kaayaan.

beurat

Upami urang milih komputer kalayan layar anu langkung alit, éta, sabagian, kusabab urang hoyong komputer torek. Nalika naon anu urang pikahoyong nyaéta komputer anu bakal dipindah-pindahkeun sababaraha kali dina sadinten sareng bahkan dibawa ku urang nalika urang leumpang, beurat penting: urang kedah mésér komputer anu paling hampang, salami éta ngahontal spésifikasi minimum anu. urang badé kedah ngalaksanakeun padamelan urang.

Komputer lightweight pangalusna di dunya téh sadayana handap 1.5 kg, Tapi aya laptop dina pasaran anu sahandapeun 1kg, nu bener saeutik. Ku alatan éta, urang bisa disebutkeun yen guna nyarita ngeunaan a hampang portabelIeu kedah gaduh beurat sakitar 1.5 kg.

Tapi aya hal anu penting pikeun émut: aya pangguna anu ngawadul yén beurat anu kaleuleuwihan rendah ditarjamahkeun kana kaayaan teu stabil nalika damel sareng komputer dina tuur. Laptop obah, anu matak teu nyaman upami urang kedah nyéépkeun jam nyerat sareng nempatkeun éta dina posisi unggal dua dugi ka tilu. The lightest teu salawasna pangalusna.

Memori RAM

memori RAM hiji hal anu urang salawasna kudu tumut kana akun lamun urang buka meuli komputer. Sistem operasi beuki hadé, tapi ogé beuki beurat. Ku sabab kitu, beuki loba memori RAM diperlukeun pikeun ngidinan urang mindahkeun sistem operasi kalawan betah. Pikeun leuwih satia ka bebeneran, naon bakal ngidinan urang jumlah alus memori RAM anu boga angka nu gede ngarupakeun prosés muka, jadi di dieu urang bisa disebutkeun yen "leuwih hade tinimbang on teu leungit."

Aya seueur laptop anu dijual kalayan 4GB RAM, tapi urang nyarioskeun alat-alat anu gaduh sumber daya anu terbatas. Pikeun mastikeun yén komputer urang bakal tiasa dianggo saé ayeuna sareng ka hareup, langkung saé mésér komputer sahenteuna sahenteuna 8GB sabisana.

Layar cabak

Un laptop layar rampa bakal ngijinkeun kami ngamangpaatkeun pilihan tambahan, diantarana urang kedah nganggo aplikasi anu dirancang pikeun layar rampa atanapi ngagambar nganggo stylus. Kaseueuran komputer anu kalebet layar rampa nganggo sistem operasi Windows anu nawiskeun kami kamungkinan ngagunakeun alat sareng antarmuka pikeun tablet. Salaku tambahan, aranjeunna kalebet parangkat lunak anu ngamungkinkeun urang ngagambar dina layar, sapertos browser Edge perusahaan.

harga

Harga komputer bakal gumantung kana sababaraha faktor, diantarana urang gaduh komponén internal. Sedengkeun pikeun laptop kalayan layar 13 ″, urang tiasa mendakan sababaraha nganggo a harga dimimitian ngan leuwih € 200, Tapi aya ogé sababaraha model merek populér anu hargana 11 kali leuwih luhur, nyaeta, luhureun € 2200. Éta bakal gumantung kana kami sareng pamakean anu bakal kami lakukeun tina laptop, ogé saku urang, pikeun milih hiji atanapi anu sanés.

hardware

Pintonan 13 sareng 14 inci nyebar sacara lega, ngamungkinkeun pikeun a deal endah dina laptop 13 inci mésér. Simkuring gaduh model pisan mirah, batur kalawan nilai alus kualitas harga tapi urang ogé boga high-tungtung pikeun maranéhanana anu butuh kauntungan maksimum dina spasi minimum mungkin.

Anu kami nyarankeun, mésér modél laptop 13 inci anu anjeun mésér, nyaéta dilengkepan ku hard drive SSD. Pikeun 600 euro parantos aya sababaraha modél anu ngalebetkeun éta sareng bédana tingkat kinerja anu anjeun pikahoyong nyaéta brutal.

Naha 14 inci mangrupikeun 13 inci énggal?

Urang bisa nyebutkeun enya. 13 "notebooks dirancang janten langkung portabel tibatan 15.6" sareng kalebet layar anu langkung ageung tibatan 10-11 ". Dina waktos éta, margin sareng pigura langkung ageung, tapi aranjeunna tiasa ngirangan dugi ka langkung ti hiji séntiméter.

Hatur nuhun kana réduksi ieu, pabrik bisa ngawengku hiji tampilan tina 14 ″ dina ukuran sareng beurat anu sami anu sateuacana kalebet layar 13 ″. Layar anu langkung ageung sinonim sareng efisiensi sareng produksi anu langkung ageung, hal anu pikaresepeun upami urang henteu kedah nanggung beurat tambahan. Upami anjeun resep ideu gaduh langkung seueur layar dina rohangan anu sami, anjeun tiasa ningali ieu laptop 14 inci.

Ukuran laptop 13 inci

Éta rada rumit pikeun ngobrol ngeunaan ukuran umum upami urang tumut kana jumlah merek anu aya di pasar. Hiji hal anu jelas tur teu bisa dipindahkeun: layar 13 ″ bakal salawasna ngukur 33.02cm diagonal.

Ilaharna layarna bakal layar lebar (16: 9), anu jangkungna kira-kira 16.5cm sareng rubakna kirang ti 30cm. Naon variabel nyaéta ukuran umum laptop. Sarta éta nepi ka brand pikeun investasi di R & D pikeun bisa nempatkeun sagalana diperlukeun dina komputer kalawan diménsi leutik atawa dina spasi saeutik leuwih. Laptop merek anu saé anu parantos tiasa ngompres komputer 13 ″ sareng marginna bakal gaduh ukuran katutup sakitar 35cm sacara diagonal. Ketebalan, sakali deui, bakal gumantung kana modél anu dipilih.

Salaku data, saprak éta 14 ″ mangrupikeun 13 ″ énggal Pikeun alesan anu bakal dijelaskeun dina tulisan ieu, layar komputer 14 ″ gaduh ukuran diagonal 35.56cm. Ukuran total kira-kira 38cm, gumantung kana margins notebook.

Pangalusna merek laptop 13 inci

laptop 13 inci

Hésé ngadamel réngking merek laptop 13 inci pangsaéna sabab ampir sadayana gaduh modél ukuran layar ieu. Sanaos kitu, kami bakal ngajantenkeun anjeun klasifikasi naon anu kami anggap perusahaan pangsaéna:

  • HP: Ieu nawiskeun hiji nilai pisan kalapa duit anu teuas ngéléhkeun.
  • apel: MacBooks anu mahal, tapi kualitas ngawangun maranéhanana nyaéta impeccable, layar maranéhanana pohara alus sarta aranjeunna biasana boga otonomi enviable. Sapanjang taun, anjeun sadar yén ngagaleuh MacBook mangrupikeun pilihan anu saé.
  • Lenovo: Laptop Lenovo keur dijual beuki loba sarta yén firma geus nempatkeun accu, nawarkeun laptop ganjil 13 inci kalawan kualitas manufaktur pohara alus sarta hardware ketat pisan pikeun harga urang mayar.
  • Asus: Abdi bogoh Zenbooks pikeun lightness jeung desain maranéhanana tapi kabeneran aya nu katalog maranéhanana laptop leutik pisan lega.
  • AcerSanaos sababaraha taun ka pengker aranjeunna ngantunkeun seueur anu dipikahoyong, leres yén laptop pangénggalna anu parantos diluncurkeun di pasar gaduh kompromi anu saé antara kualitas sareng harga. Aranjeunna sakali deui hiji pilihan mertimbangkeun.
  • XiaomiPerusahaan Cina kawilang ngora dina ieu sareng bagéan téknologi anu sanés, tapi aranjeunna nuju gancang sareng ajeg. Séri Mi Laptop anjeun kalebet komponén canggih anu bakal mastikeun yén kami tiasa dianggo pikeun panggunaan pribadi sareng profésional. Éta patut diémutan nalika nimbangkeun mésér laptop énggal.

Laptop 13 inci atanapi 15 inci?

laptop 13 inci

Unggal waktos urang kudu mutuskeun hiji hal, urang kudu mertimbangkeun nganggo naon anu urang badé damel. Mana anu langkung saé pikeun dianggo ku urang: laptop 13 ″ atanapi a Laptop 15 inci?:

  • 13 inci- Komputer 13 ″ dirancang supados langkung gampang diatur sareng langkung murah kanggo angkot. Upami urang biasana damel sareng laptop urang di bumi sareng jauh ti dinya, upami urang kedah teras-terasan nyandak sareng ngalihkeunana, sigana urang langkung resep kana komputer 13 ″.
  • 15 inci: 15 ″, atanapi 15.6 ″ langkung tepatna, mangrupikeun ukuran standar dina layar laptop. Dina komputer ieu urang tiasa dianggo nonton langkung eusi, nu salawasna penting tur leuwih lamun urang kudu ngabagi layar pikeun ngalakukeun sababaraha pagawean. The downside nyaeta aranjeunna badag tur heavier, ngarah bisa jadi pilihan pangalusna lamun urang salawasna kudu mawa eta kalawan kami.

Hal sejen urang kudu tetep dina pikiran éta komputer gedé mindeng ngawengku internals leuwih maju, Janten upami anu dipikaresep ku urang nyaéta kakuatan, urang kedah ningal ieu ogé. Sareng éta ukuranna dibayar sareng dina téknologi pangleutikna biasana langkung mahal; Upami urang hoyong komputer 13 ″ sakuatna sareng lanceukna 15.6 ″, sigana mah urang kedah ngadamel pengeluaran anu langkung ageung.

Dimana mésér laptop murah 13 inci

  • Amazon: Amazon mangrupakeun salah sahiji toko online pangpentingna sakuliah dunya, teu ngomong pangpentingna. Di jerona urang tiasa mendakan tulisan naon waé anu tiasa dikirim ku mail atanapi pamawa, diantarana urang gaduh laptop 13 inci ampir sadaya merek dina harga anu pangsaéna. Ngamangpaatkeun pentingna pikeun negosiasi harga anu saé sareng merek sareng nawiskeun jaminan anu teu tiasa ditandingkeun, naha éta kedah diperhatoskeun unggal waktos urang ngagaleuh laptop 13 ″.
  • Mahkamah InggrisSanajan kecap "Inggris" mucunghul dina ngaranna, urang ngobrol ngeunaan hiji toko dumasar di Spanyol. El Corte Inglés kasohor na ranté toko fisik nu ampir sok dina wangunan multi-carita, tapi urang ogé bisa nyieun purchases online. Sanaos urang tiasa mendakan naon waé, aranjeunna dipikanyaho nawiskeun barang-barang fashion sareng éléktronika, sareng diantara produk éléktronika urang bakal mendakan laptop 13 inci tina merek anu paling terkenal. Éta patut diémutan upami urang hoyong mésér laptop ukuran naon waé, kalebet 13 inci.
  • Carrefour: Carrefour mangrupakeun ranté distribusi multinasional kalawan dumasar di Perancis. Saméméhna, maranéhanana ogé katelah Continente, nu hypermarkets nu ngan aya di kota badag. Ayeuna, urang tiasa mendakan toko Carrefour di ampir kota mana waé kalayan pangeusi minimum sareng aranjeunna ogé gaduh toko online. Dina katalogna urang bakal mendakan ampir sadayana, kalebet tuangeun, pakean sareng sadaya jinis barang éléktronik, diantarana urang bakal gaduh laptop 13 inci. Sareng anu pangsaéna, pasti urang mendakanana dina harga anu saé.
  • Komponén PC: Komponén PC mangrupakeun ranté rélatif ngora toko nu urang bakal manggihan barang éléktronik patali. Éta beroperasi di Spanyol sareng Portugal sareng, salaku bisnis spesialis dina komputer, produk alat éléktronik sareng bumi, di toko-tokona urang tiasa mendakan sagala jinis laptop kalayan harga anu saé, diantarana urang bakal gaduh anu panggedéna, pangleutikna sareng panengah 13 - anu inci. Éta ogé gaduh toko online na, hal anu, kanyataanna, anu ngajantenkeun aranjeunna populer.
  • mediamarkt: Mediamarkt mangrupakeun ranté tina department stores dumasar di Jerman dedicated ka jualan parabot rumah tangga, komputer tur éléktronika konsumen anu geus jadi kawentar pikeun jadi hiji anu geus ngapopulérkeun slogan "Kusabab kuring teu bodo", hal anu nujul kana harga alus aranjeunna nawiskeun. Dina toko maranéhanana kami bakal manggihan praktis sagala artikel nu geus ngalakonan jeung éléktronika, diantara nu urang bakal boga alat pinter jeung komputer. Dina bagian komputerna urang bakal mendakan sagala jinis laptop, diantarana urang bakal gaduh 13 inci tina sadaya merek sareng spésifikasi.

Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

12 Koméntar ngeunaan «laptop 13 inci»

  1. Halo alus! Abdi hoyong mésér laptop kanggo kuliah sareng abdi henteu terang anu mana. Pamakéanna bakal dasarna otomatis kantor, navigasi, presentasi (power point atanapi program anu sami), drive, mudle, Gmail sareng sakedik deui. Pikeun sakabéh ieu Abdi hoyong méakkeun saeutik sabab Kami murid na kalawan saeutik nu abdi tiasa dianggo abdi earn ngan cukup keur expenses kuring, sarta Chromebook a kapentingan kuring pisan. Naon anu anjeun nyarankeun kuring? Abdi gaduh anggaran sakitar € 300, kuring resep kana Toshiba tapi kuring gaduh anggaran sakedik. Anu anjeun pikir bakal papanggih? Upami tiasa terang langkung saé.
    hatur nuhun

  2. Jigana éta pilihan alus mun balik pikeun Chromebook bisi anjeun Asier 🙂 Dupi anjeun pikir lamun hayang 13 inci lajeng? Anggaran 300 euro rada adil tapi kuring nyangka yén upami dina hal ieu anjeun ningali bagian kami dina laptop ukuran alit anjeun bakal mendakan hal-hal anu bakal sakitar harga ieu, sanaos layarna kirang langkung 11 inci. Sing salamet

  3. Wilujeung enjing, mamang abdi mah murah meser laptop Acer aspire v3 371-73 nn, ngan hardisk 240 gb ssd.. Aya masalah upami nempatkeun disk eksternal. Kumaha laptop ieu, abdi teu bisa manggihan nanaon dina Internet ngeunaan eta
    Nuhun kana waktos na.

  4. Henteu aya masalah sareng hard drive éksternal. Memang bener yén 240 teu saeutik goréng, keur SSD laju aksés ka file leuwih gancang. Éta laptop anu kuring nyarankeun Oscar 😉

  5. Hallo wilujeng siang!!!
    Abdi resep mésér laptop 13 inci, tapi kuring gaduh seueur mamang.
    Alesan utama pikeun ngagaleuhna nyaéta portabilitas (kuring ngalaksanakeun gelar master sareng kuring hoyong nyandak éta sareng kuring pikeun ngamangpaatkeun kaayaan sapertos waktos luang ti padamelan, angkat ka perpustakaan, jsb ...), tapi éta ngagaduhan. umur panjang tina laptop alus.
    Kami pangguna anu ngajantenkeun laptop kuring salami sababaraha taun (sakitar 7 taun atanapi langkung) kusabab kuring henteu nungtut pisan (dasarna kuring damel sareng dokumén kecap, pdf pikeun diajar, maca hal sareng pidéo anu aya hubunganana sareng profési. Dina tingkat luang, Kuring internetan internet, ngédit poto atah jeung lalajo sababaraha runtuyan jeung pilem gumantung kana kaayaan, saeutik sejenna).
    Jelas laptop anu nyumponan 3 tujuan (portability, kinerja sareng otonomi) nunjukkeun harga anu panasaran.
    Jujur, macbook pro rétina 13 metot perhatian kuring. Kuring geus pernah ngalaman nanaon sorangan ti Apple jeung Abdi hoyong gaduh hal ti Apple uninga OS na boga pangalaman, sahenteuna, sababaraha produk. Kami skeptis ngeunaan cara cap ram na SSD sarta yén éta mangaruhan kuring dina jangka panjang sanggeus hiji investasi mahal. Upami kuring milih rétina pro, éta bakal janten dasarna (8gb ram sareng 128gb SSD. Abdi henteu paduli pisan kana rohangan sabab kuring nganggo drive éksternal).
    Abdi henteu hoyong ngalakukeun kasalahan yén éta mangrupikeun karep sareng upami éta leres-leres patut pikeun pangguna sapertos kuring ngadamel investasi ieu ...
    Abdi ngarepkeun anjeun ngartos mamang kuring sareng kuring bakal ngahargaan sababaraha naséhat ngeunaan topik ieu !!!
    Hatur nuhun pisan, salam!!!

  6. Kumaha damang Luis? Hatur nuhun pisan kanggo komentar anjeun. Anjeun tingali, Kuring geus diusahakeun loba laptop pikeun web tur pikeun kapuasan pribadi, tapi nebak model naon Kuring nulis anjeun ti hehe Jigana blog ieu teu tempat pikeun ngamimitian sejen tina diskusi "Apple VS dunya" ieu, kumaha kuring. delighted kalawan Macbook pro rétina 13 kuring ti 2015. Kuring make eta poean pikeun sababaraha jam gawé sarta kuring geus pernah ngalaman nanaon nu masalah, tambah aya hiji faktor tambahan, nu "parasaan premium" salaku kuring nelepon deui. Dasarna sigana anu gaduh laptop sapertos kieu kuring ngarasa yén kuring langkung seueur padamelan kusabab kuring hoyong "manfaatkeun" pameseran kuring, kuring henteu terang upami éta masuk akal. Ogé, tina naon anu anjeun nyarios ngeunaan nonton séri, layar rétina luar biasa. aspék négatip? yén 2-3 poé kahiji mawa saeutik frustasi sabab anjeun bakal méakkeun dua poé ieu néangan cara nyieun "potong kompas" pikeun copy-paste jeung sajabana, saprak eta geus rengse kalayan cmd teu kalawan kontrol. Hal négatip séjén nyaéta yén saatos gaduh Mac sareng biasa, anjeun moal hoyong anu sanés 😉 Sateuacan ieu, kuring ngagaduhan Acer has, Asus, jsb. Éta ogé geus lumangsung kuring sababaraha taun (teu saloba anjeun hehe), sarta aranjeunna 15 inci. Kuring indit leuwih 13 inci sarta kabeneran aya nu kuring boro noticed bédana, atawa meureun nya éta kuring meunang dipaké pikeun eta pisan gancang. Mah nuju milik kusabab tawaran anu kuring numbu ka anjeun dina kaca, nu éta pohara alus sarta laut datang gancang. Jigana anjeun boga eta rada mutuskeun, sarta sanajan keur sabagian eta bisa sigana whim, kabeneran aya nu patut eta. Tapi sakumaha anu kuring nyarios, ieu sanés tempat pikeun diskusi sapertos kitu, sabab pasti aya anu ngaluncat nyarios yén henteu kedah mésér Mac, sarta anjeunna bakal bener. Teu perlu, tapi lamun bisa jeung hayang, Kuring pasti nyarankeun eta.

  7. Hallo wilujeng enjing!!
    Hatur nuhun pisan kana waleran anjeun.
    Jigana mah pasti bakal balik pikeun macbook pro rétina 13 (hiji dasar).
    Hiji deui mamang, saprak kuring bakal nyandak hiji paling dasar, pikeun pamaké kawas kuring teh i5 dasar geus leuwih ti cukup atawa aya bener loba bédana jeung i5 salajengna? Masalahna nyaéta toko non-apel henteu masihan anjeun pilihan pikeun milih (masalahna nyaéta aranjeunna nawiskeun pembiayaan anu langkung narik tibatan dina apel éta sorangan).
    hatur nuhun salam!!!

  8. Hatur nuhun Eduardo, éta cara ayeuna, urang ngapdet kana versi CB30 sareng urang nyarioskeun éta. Hatur nuhun komentar

  9. alus

    Abdi milarian laptop anu hampang, 13 inci anu kuring tiasa maénkeun kalayan nyaman. Kuring henteu maén némbak atanapi simulasi, nyetir atanapi kaulinan anu sami. Dasarna kuring maénkeun kaulinan strategi sanajan éta rada nungtut dina itungan maranéhna. Gagasanna nyaéta mésér laptop anu tiasa anjeun bawa dina perjalanan. Kuring ngarambat pisan pikeun digawé sarta kuring geus boga mesin, capped tangtu, profésional. Anggaran kuring bakal sakitar € 1000, tapi upami kuring mendakan anu langkung mirah kualitas-harga ... ogé, langkung saé.

    Abdi langkung milih sistem windows pikeun cocog sareng kaulinan kuring. Jigana hiji i7, SSD na FHD disk. 8gb of Ram sarta lamun eta miboga grafis dedicated bakal jadi hébat, tapi teu nyaho lamun terpadu anyar geus cukup sumberdaya pikeun bisa ngukur nepi ka jenis ieu kaulinan.

    Hatur nuhun sateuacanna pikeun ngajawab 🙂

  10. Halo Xesco, hayu urang tingali upami abdi tiasa ngabantosan anjeun. Hatur nuhun pikeun seueur rinci, janten langkung gampang ngabantosan anjeun dina modeu ieu. Anjeun kudu mertimbangkeun yén kanyataan nambahkeun, contona, SSD inflates harga bit jeung kanyataan yén éta téh 13 inci cukup husus saprak paling laptop dirancang maén biasana 15 inci (urang boga dieu a. review notebook kaulinan), Tapi lamun rék manteng saeutik sakumaha anjeun ngabejaan kuring, Kuring geus mikir ngeunaan Alienware 13 R2 tapi anjeun bakal kudu manteng € 150 leuwih. Pribadi eta sia ngalakukeun eta sabab di dieu di Spanyol ampir € 1800, tapi lamun kasampak link ieu Unit panungtungan kalawan keyboard QWERTY tetep. Jigana éta ngan hiji anu minuhan sagalana anjeun nyebutkeun 🙂 Lamun ningali yén anjeun teu on waktos atawa anjeun resep "berkorban" sababaraha fitur langkung mirah, ngan ngabejaan ka kuring sarta kami bakal kasampak di dinya. Sareng hatur nuhun pikeun ngalanggan 😀

  11. tiram Juan, hatur nuhun pikeun reply gancang anjeun!

    Nya, kuring nganggo ramo kuring dina tombol paypal pikeun nahan éta ... kabeneran tim éta pikaresepeun (ayeuna aya tawaran di Dell yén aranjeunna ngarobih hard drive anjeun gratis pikeun SSD) .. .. tapi kuring indit pikeun nempo beurat na kuring tiis: 3,2kg !!! Abdi henteu tiasa nanggung. Abdi parantos ngarambat sareng laptop anu sanés, sareng kuring henteu tiasa nyandak beurat 7kg ngan ukur dina hardware.

    Akang kudu terus néangan. Abdi milarian anu sakitar 1,5kg sanaos kuring kedah ngorbankeun hiji hal. Kuring kungsi nempo Lenovo Yoga… .tapi aya hiji hal anu narik kuring balik! Duanana dual sareng touch… ..Abdi ampir langkung milih anu sanés dina garis Asus (abdi gaduh 17 ″ laptop kaulinan di imah Asus sareng éta bom…. Abdi bagja pisan sareng éta).

    Kuring ogé undecided kalawan subyek grafik. Kuring biasana maénkeun kaulinan sapertos EuropaUniversalis, Ageod, Matrix Games, Soccer Manager,… ..kaulinan anu henteu pisan nungtut dina grafik (sanaos rada enya, kaleresan… .tanpa janten Witcher) tapi dina ngokolakeun data. Hayu, Kuring henteu weruh lamun generasi saterusna terpadu bakal ngukur nepi na nyimpen kuring sababaraha duit pikeun investasi di processor a (Kuring geus ampir mutuskeun yén éta kudu jadi i7 ... iwal mun mamatahan kuring disebutkeun), dina ssd sareng ram anu saé (8gb). Atoh, anjeun wartosan kuring!

    Nuhun sakali deui!!!

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.