notebook HP

HP, diadegkeun salaku Hewlett-Packard di 1939, mangrupikeun raksasa téknologi anu kasohor ku seueur produkna, kalebet panyitak, scanner, sareng solusi bisnis engké. Tapi aya hiji widang nu geus jadi malah leuwih kawentar: nu komputer. Dina artikel ieu kami baris ngobrol ngeunaan notebook HP, tina sababaraha model sareng séri na supados anjeun terang mana anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.

Laptop HP pangalusna

HP 15s-fq1089ns

HP 15s-fq1089ns mangrupikeun komputer dimana anjeun tiasa ngalakukeun sadayana tanpa ninggalkeun dompét anjeun. Dina layarna 15'6 ″ anjeun bakal tiasa ningali langkung seueur eusi tibatan dina komputer sanés anu layarna langkung alit, sareng ogé ningali éta langkung saé berkat na resolusi 1920 × 1080 Éta katingali pisan upami urang parantos nganggo layar kualitas / résolusi anu langkung handap.

Sacara wijaksana kinerja, laptop ieu ngagabungkeun prosésor AMD Ryzen sareng 8GB RAM sareng 256GB dina SSD (Aya ogé kalawan sakabéh rentang prosesor Intel), jadi, dina tugas normal (lian ti ngedit video 8K profésional) urang bakal boga sumberdaya luang. Sistem operasi sareng sadaya file penting bakal pas dina hard drive 512GB SSD supados ngaksésna langkung gancang, kalayan muka ampir sakedapan tina aplikasi anu paling umum.

Sistem operasi anu kalebet dina komputer ieu nyaéta a Windows 10 Imah nu, dina pamanggih kuring, mangrupa apdet anu ningkat pisan, duanana dina panganteur na dina operasi na. Éta pasti laptop HP anu disarankeun.

HP mastaka 14

HP 15-da1013ns mangrupikeun laptop tampilan 14 inci anu dirancang pikeun a pamakéan imah serbaguna. Éta gaduh résolusi 1920 × 1080 anu langkung ti cukup pikeun tugas profésional, tapi éta cekap pikeun kalolobaan tugas umum pangguna normal.

Jumlah prosésor 5 Gen Intel Core iXNUMX quad-core, 16GB RAM na 1TB SSD teuas drive bakal nawiskeun kinerja pisan luar biasa dina kalolobaan kaayaan, salami urang teu ngalakukeun tugas nuntut kayaning ngédit video UHD atawa audio multi-kanal.

Sakumaha anu parantos kami terangkeun, éta mangrupikeun komputer anu dirancang pikeun dianggo bumi sareng sistem operasi anu aranjeunna kalebet ogé nunjuk ka arah éta: Windows 10 Imah, anu lisénsina bakal nawiskeun kami apdet dugi ka Microsoft ngantunkeun versi Windows ka-XNUMX.

HP Pavilion Kaulinan

HP mastaka kaulinan mangrupa komputer pikeun maranéhanana anu rék a Laptop kaulinan layar ageung tanpa ngaluarkeun artos. layar téh 16,1 inci, nu bakal ngidinan urang pikeun digawé atawa ngarasakeun eusi multimédia jeung kaulinan dina spasi nu leuwih gede dibandingkeun dina monitor séjén. Résolusina nyaéta Full HD, anu dirarancang pikeun nungtut pamakean.

Dina hal kinerja, notebook ieu dirancang pikeun jalma anu hayang speed: processor na a Intel Core i7-10750H kalawan genep cores bakal nawiskeun Anjeun kinerja leuwih ti cukup, nu bareng jeung grafik Nvidia GTX1650Ti, ngajadikeun hiji laptop kaulinan pisan ekonomis.

Dina bagian anu langkung saé nyaéta dina mémori RAM na, 16GB DDR4, sareng dina hard disk na, sabab kalebet 1TB SSD. Éta kalebet Windows 10 Imah 64-bit anu gerak bebas sareng tanpa masalah.

HP Stream 14-cb099ns

Upami anjeun milarian PC anu murah pisan, anjeun kedah tingali dina HP Stream 14-cb099ns. Mibanda harga pisan affordable sarta kalawan ieu aranjeunna geus teu hayang kurban loba ukuran dina hiji layar nu model ieu 14 ″. Resolusi 1366 × 768, kawas sagalana dina komputer ieu, dimaksudkeun pikeun pamakéan home non-profésional.

Kinerja notebook HP ieu henteu dirancang pikeun ngalaksanakeun tugas anu beurat atanapi maénkeun judul anu paling nungtut. Hadir sareng prosesor dual-core Intel Celeron n3060, 4GB RAM DDR3L sarta 64GB eMMC disk, sadayana dina spésifikasi nu geus diwanohkeun pamikiran delivering hiji alat ekonomis jeung ukuran layar alus.

Sistem operasi anu kalebet nyaéta Windows 10 Imah sareng éta lumayan saé, tapi eta meureun bakal dianggo hadé kalawan sababaraha distro Linux Ubuntu lightweight. Aya kuring ninggalkeun bongbolongan.

HP 14an

Sapertos seueur komputer ti perusahaan ieu, HP Pavilion 14s dirancang pikeun ngalaksanakeun sagala jinis tugas anu henteu nungtut sapertos ngedit pidéo profésional anu peryogi langkung seueur sumber. Layar 14 ″ sareng resolusi 1920 × 1080 Ieu bakal ngidinan urang pikeun nempo eusi kalawan kualitas luhur, hal anu ngaapresiasi lamun, contona, urang rék ngédit gambar.

Salah sahiji kaunggulan tim ieu 512GB SSD teuas drive na, lamun urang meuli eta misah, boga harga nu ngahontal saparapat tina total harga komputer.

Prosesor anu kalebet dina alat ieu nyaéta quad-core Intel Core i5-1035G1 dugi ka 3.6GHz anu janji bakal ngalaksanakeun tugas kalayan solvency. Dina 512GB neundeun Urang tiasa nyimpen sagala jinis file, kalebet pilem sareng musik urang.

A jéntré keuna tina komputer ieu nya éta asalna tanpa sistem operasi, meureun ulah ngabogaan fatten up harga jeung lisénsi sistem Microsoft. Urang tiasa pasang Windows 10 atanapi distribusi Linux naon waé anu dipikaresep ku urang, ogé sistem Unix anu sanés.

HP Envy 13-ah0005ns

Upami anjeun milarian laptop anu rada serbaguna, anu bahkan bakal ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tugas anu langkung beurat, HP Envy 13-ba0002ns tiasa pikaresepeun. Ngaleuwihan ukuran tina Layar 13.3 ″Resolusina mangrupikeun salah sahiji anu kuring bakal labél saé pisan, 1920 × 1080.

Tapi dimana HP ieu bener nangtung kaluar aya dina sagalana sejenna: processor nyaeta a Intel Core i7-1065G7 quad-core anu kami tiasa muka aplikasi sareng ngalaksanakeun tugas sanés dina sakedap panon. Fluiditas mangrupikeun hal anu urang ogé bakal perhatikeun hatur nuhun kana laju maca / nyerat anu ditawarkeun ku disk SSD, 1TB dina kasus tim ieu. Sedengkeun pikeun mémori, éta gaduh ngeunaan 8GB RAM anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun mindahkeun sampurna Windows 10 Imah 64 anu kalebet salaku sistem operasi.

Kartu grafikna nyaéta Intel Iris Plus 2GB GDDR5, anu kuat pisan bahkan parantos disebatkeun yén éta tiasa dianggo pikeun maénkeun judul anu penting sareng nungtut dina komputer ultra-ringan. Sareng éta laptop ieu beuratna ngan ukur 1.3kg.

Naha laptop HP saé?

Kadang-kadang hese masihan jawaban anu saé, sareng patarosan ieu mangrupikeun conto anu saé. Jawabanna bakal dipendakan ku cara ningali jaman baheula sareng salah sahiji rilis panganyarna. HP mangrupikeun perusahaan anu ngagaduhan lintasan anu penting sareng dina 80 taun parantos naék sareng turun. Jawaban kana patarosan téh enya, éta eta boga komputer alus sarta séjén leuwih wijaksana gumantung kana duit urang rék méakkeun. Aya waktos nalika komputer anu kirang saé dileupaskeun, tapi éta aya di tukangeun urang,

Aya komputer HP pikeun sagala jinis pangguna. Dina tulisan anu sami ieu kami parantos ngobrol ngeunaan laptop 300 € sareng anu langkung ti € 1000, duanana kalayan harga anu dikirangan pikeun diskon. Hal anu saé ngeunaan HP nyaéta yén dina katalogna urang mendakan komputer anu langkung wijaksana pikeun jalma anu henteu hoyong nyéépkeun seueur artos dina laptop sareng anu sanésna langkung kuat anu bakal ngabantosan urang ngalaksanakeun ampir sagala jinis tugas profésional, janten enya. , Laptop HP saé… Atawa wijaksana. Anjeun milih.

jenis notebook HP

buku hp

buku hp

Seri HP ZBook diwanohkeun dina 2013 tur mangrupakeun penerus HP EliteBook. Kompetisi na nyaéta Precision sareng ThinkPad ti Dell sareng Lenovo masing-masing. Aranjeunna gaduh kartu NVIDIA Quadro sareng AMD FirePro sareng konektipitas Thunderbold. Éta ogé sadia kalawan layar toél.

éta workstations pamikiran pikeun ngalaksanakeun sagala jinis tugas kalayan gampang, kalebet ngedit pidéo (non-profésional / studio).

HP Specter

hp momok

Spectre mangrupikeun komputer dina kulawarga Envy. Nyaéta ngeunaan Ultrabooks sarta sababaraha di antarana bisa dipaké duanana salaku komputer sarta tablet, hal kawas "HP Surface". Éta parabot kuat, kalawan layar alus tur lampu, Tapi maranéhna boga harga nu teu cocog pikeun sakabéh kantong.

HP EliteBook

HP EliteBook

Seri HP Elitebook nyaéta miheulaan ti séri ZBook. Ieu workstations yén pausahaan dieureunkeun manufaktur dina ngaran ieu dina 2013. Éta komputer dirancang pikeun pamakéan bisnis kalawan fitur sarta harga punjul ti lanceukna na, ProBook.

HP iri

HP iri

HP Envy mangrupikeun séri anu ogé parantos dileungitkeun, atanapi langkungna dingaranan HP Pavillion. Dina katalog na kami ngagaduhan komputer kompak hibrida tina sagala ukuran, dina layar sareng di gudang, anu ngajamin yén bakal aya anu nyumponan kabutuhan urang, salami urang henteu hoyong nganggo profésional anu nungtut.

HP ProBook

HP ProBook

ProBooks nyaéta parabot dimaksudkeun pikeun pamakéan bisnis. Aranjeunna sapertos lanceukna EliteBook, boh dina harga sareng kinerja. Éta sadia dina layar mimitian ti 13 "pikeun 15.6".

HP Sréam

HP Sréam

HP Streams nyaéta komputer leutik anu layar pangbadagna ngahontal 14 ″. spésifikasi na teu dirancang pikeun pamakéan nuntut, tapi pikeun jadi komputer pikeun pamakéan di imah nu bakal nyebutkeun kawas naon urang ngalakukeun kalawan tablet, tapi kalawan Windows 10 sistem operasi sarta keyboard anu bakal ngidinan urang pikeun ngalakukeun ampir sagala rupa. tugas, desktop.

OMEN ku HP

OMEN ku HP

Bisa disebutkeun yen OMEN aranjeunna henteu tim wijaksana, jadi harga na moal ogé. Dina cara nu sarua yén pausahaan nyieun workstations, éta ogé nyieun eta pikeun video kaulinan.

OMEN mangrupikeun komputer anu komponén anu paling wijaksana sakitar € 1.000, tapi kusabab éta kalebet prosésor anu saé, hard drive SSD, 8GB RAM sareng layar 15 inci. Éta ogé gaduh desain khusus, diantarana kadang urang gaduh keyboard sareng lampu warna. HP ngajual aranjeunna salaku Laptop Kaulinan.

HP PAVILION

HP PAVILION

HP Pavillions mangrupakeun komputer anu aranjeunna gaduh leuwih ti dua dekade tukangeun maranéhna. Éta komputer anu maén dina liga anu sami sareng Acer's Aspires, Dell's Inspiron and XPS, Lenovo's IdeaPads, sareng Toshiba's Satellite.

Dina katalogna urang bakal mendakan sagala jinis laptop anu aya dina kisaran luhur minikomputer sareng hiji di handap tempat kerja anu paling nungtut. Urang ogé bakal manggihan aranjeunna kalawan layar ti 10.1 ″ nepi ka 17.3 ″.

HP Esensial

HP Essentials nyaéta komputer AIO, nyaéta, sadayana dina hiji, tapi aranjeunna henteu portabel. Éta mangrupikeun komputer desktop (monitor-komputer, keyboard sareng beurit) sareng dina katalogna urang mendakan alat anu wijaksana upami urang tumut kana akun yén aranjeunna badé ngalih Windows 10. Éta sayogi dina layar dugi ka 24 ″.

Patarosan sering

Kumaha carana muka konci mouse touchpad dina laptop HP

HP laptop touchpad

Sabenerna, mouse atawa trackpad dina HP teu dikonci, tapi ditumpurkeun. Urang bakal terang yén urang gaduh touchpad HP ditumpurkeun upami urang ningali lampu dina panel touch, biasana biru, oranyeu atanapi koneng. Lampu ieu nyarioskeun ka urang yén urang tiasa damel sareng komputer urang tanpa sieun yén gesekan dina panel rampa bakal ngaganggu naon anu urang lakukeun. Upami urang nganonaktipkeun sacara teu kahaja, urang tiasa ngaktifkeun deui ku cara ngetok dua kali dina lampu, sabab ngandung sénsor toél.

Kumaha nyandak potret layar dina laptop HP

Ieu henteu gumantung kana merek komputer, tapi dina sistem operasi.

nyitak layar dina laptop HP

  • Dina versi Windows anu langkung lami, pencét tombol Print Screen atanapi Prnt Scr.
  • Dina Windows 10, pikeun nyandak potret layar urang kedah pencét konci META (Windows) + Print Screen atanapi Prnt Scr.
  • Dina sistem operasi séjén bisa jadi béda, tapi biasana patali jeung konci anu sarua.

Kumaha pormat laptop HP

Notebook HP sapertos komputer sanés, janten prosésna bakal sami sareng kalolobaan komputer:

  1. Kami nempatkeun CD pamasangan sistem operasi anu kami hoyong pasang, anu paling umum nyaéta Windows.
  2. Urang balikan deui.
  3. Kami henteu ngarampa kenop naon waé, anu bakal nyababkeun boot tina CD.
  4. Saatos ngamimitian tina CD, urang kedah nyarios yén urang badé ngalaksanakeun pamasangan énggal.
  5. Kami milih disk dimana kami hoyong masang sistem operasi, kami nampi sareng antosan. Komputer tiasa balikan deui sababaraha kali dugi pamasangan parantos réngsé.
  6. Sakali sistem operasi dipasang, éta patut masang sadaya apdet anu sayogi, sabab meureun aya sababaraha anu aya hubunganana sareng hardware alat kami.

Upami laptop HP urang teu gaduh CD drive, anu kedah urang laksanakeun nyaéta nyiptakeun USB pamasangan, anu urang tiasa nganggo alat sapertos Rufus atanapi WinToFlash. Beda antara metoda ieu sareng anu sateuacana nyaéta pikeun install sistem ti pendrive a Urang kedah ngaksés mios sareng ngaktipkeun pilihan anu ngamungkinkeun urang milih dimana ngamimitian, hal anu biasana dilakukeun ku mencét Fn + F12 nalika komputer dihurungkeun.

Naon anu kudu dilakukeun upami laptop HP henteu hurung?

Éta komputer teu hurung teu normal. Ieu ngandung harti yén urang teu ningali lampu atawa nanaon dina layar, nu biasana patali jeung masalah hardware (fisik). Upami HP anjeun henteu hurung, urang kedah pariksa ieu:

  • Éta kabel kakuatan dina kaayaan alus.
  • Batré. Batré alat éléktronik henteu abadi sareng tiasa gagal salami sababaraha taun. Salah sahiji cara pikeun pariksa yén masalahna nyaéta batré nyaéta, upami mungkin, cabut sareng sambungkeun komputer nganggo kabel listrik.
  • Motherboard. Upami urang henteu tiasa ngalakukeun éta nyalira, urang kedah nyandak komputer ka spesialis pikeun mariksa ieu sareng titik salajengna.
  • CPU.
  • Hard drive. Sanaos henteu biasa, éta tiasa nyababkeun kacilakaan sareng nyababkeun komputer nolak nunjukkeun kagiatan.

Pondokna, eta sia mariksa kumaha gampang éta (batré jeung kabel) jeung, lamun urang teu ningali nanaon aneh, bawa ka spesialis a.

Kumaha upami lampu caps teu hurung sareng kedip-kedip?

Upami komputer henteu hurung sareng lampu hurup ageung hurung, komputer parantos hurung, tapi henteu tiasa nampilkeun gambar sabab kartu vidéo rusak. Kamungkinan sejen nyaeta aya masalah dina kabel nyambungkeun layar jeung kartu vidéo, tapi ieu téh leuwih hese sabab pikeun layar pikeun nembongkeun hideung, kabel kudu sagemblengna dipegatkeun.

Solusina "basajan" pikeun tukang, tugas anu teu mungkin pikeun jalma anu henteu pernah ngabongkar alat éléktronik. Dasarna anjeun kudu nyabut kipas na nerapkeun panas dina chip video salila kira 5 menit, hal anu urang tiasa laksanakeun sareng pengering rambut.

Upami anjeun henteu wani, sanaos ngémutan yén YouTube mangrupikeun réréncangan urang dina kasus ieu, langkung saé nyandak komputer ka spesialis.

Dimana meuli laptop HP murah

hp leptop

Amazon

Amazon mangrupa warung online nu salawasna kudu tetep dina pikiran. Di jerona urang tiasa mendakan sacara praktis naon waé tulisan anu tiasa dikirimkeun ku perusahaan angkutan, ti iteuk USB saderhana ka televisi. Kanyataanna, sanajan ieu geus euweuh nu pangalusna, urang malah bisa meuli barang kayaning sapédah. Salaku hiji parusahaan penting, negotiates harga alus kalawan merek tur mangrupakeun salah sahiji pilihan pangalusna pikeun meuli komputer HP, kitu ogé printer tina merk sarua.

Pangadilan Inggris

El Corte Inglés mangrupikeun perusahaan anu nangtung pikeun department stores na. Éta beroperasi di Spanyol sareng Portugal sareng janten kitu penting sacara nasional yén anjeunna boga kartu kiridit sorangan ditarima di loba establishments. Aya urang bakal manggihan sagala jinis artikel, tapi nangtung kaluar pikeun pakean jeung bagian éléktronika. Dina bagian éléktronika urang bakal manggihan komputer, diantarana aya nu ti HP.

mediamarkt

Mediamarkt mangrupikeun perusahaan Jérman anu parantos ngahontal nagara-nagara sapertos Spanyol dina dasawarsa ayeuna. Ieu mangrupikeun toko anu urang tiasa labél salaku supermarkét, tapi ngan kusabab ukuranana. Beda antara Mediamarkt sareng supermarkét sanés nyaéta ranté pendirian Jerman museurkeun kana gadget éléktronika, diantara nu urang boga panerapan rumah tangga, éléktronika konsumén jeung komputer. Dina bagian anu terakhir urang bakal mendakan komputer HP sareng produk anu sanés ti perusahaan anu sami, sapertos printer atanapi scanner.

Carrefour

Carrefour mangrupakeun ranté distribusi multinasional dumasar di Perancis kawentar na department store. Di toko na urang bakal manggihan sagala jinis artikel, sangkan bisa ngalakukeun sagala purchases urang aya paduli naon urang pilari: baju, kadaharan, alat éléktronik ... komputer HP bakal ngantosan anjeun dina rak Carrefour na, kawas sagalana aranjeunna nawiskeun, kalawan harga alus.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.