Harga kualitas laptop pangsaéna

Upami anjeun badé nyéépkeun kirang ti 1.000 euro dina laptop, Kami ngarékoméndasikeun anjeun maca pituduh ieu pikeun milarian laptop harga-kualitas pangsaéna.

Upami anjeun milarian pilihan laptop harga-kualitas pangsaéna, tinggalkeun sabab di dieu anjeun bakal mendakan modél anu anjeun milarian, boh tina segi harga sareng fitur.

Babandingan laptop harga kualitas pangsaéna 2021

Pikeun ngabantosan anjeun milih, kami parantos nyiapkeun tabel komparatif sareng modél anu kami anggap salah sahiji pilihan pangalusna sarta kalawan harga leuwih disaluyukeun nu bisa dibeuli kiwari.

Pikeun kami, ieu mangrupikeun 7 laptop kalayan nilai pangsaéna pikeun artos:

  1. buku huawei mate
  2. Chuwi Herobook
  3. MacBook Air
  4. Lenovo IdeaPad 3
  5. Konci T F7S
  6. HP Envy 15
  7. Buku Asus Vivo

Laptop harga-kualitas pangsaéna taun 2021

Harga kualitas laptop pangsaéna sareng i5

ASUS ZenBook mangrupikeun nilai pangsaéna pikeun laptop artos dina hal ieu, dina pamadegan laptop kalawan processor i5 ti Intel. Layarna ukuranana 14 inci dina hal ieu, kalayan resolusi HD. Ukuran anu saé pikeun dianggo sareng napigasi tanpa masalah, ogé tiasa ningali eusi streaming kalayan gampang.

Prosesor khusus anu dianggo nyaéta Intel Core i5-1135G7, nu ogé hadir kalawan 16GB RAM na 512GB gudang, dina bentuk SSD dina hal ieu. Kartu grafik anu kalebet dina laptop ieu nyaéta Intel Iris Xe. Windows 10 Home dianggo pikeun sistem operasi, sapertos biasa dina rentang laptop ieu.

Hiji pilihan alus mertimbangkeun. Mibanda jaminan kualitas ASUS, spésifikasi nu pinuh minuhan sarta harga alus. Ku kituna eta meets sagalana urang pilari dina kasempetan ieu.

Harga kualitas laptop pangsaéna sareng i7

Lamun urang neangan nanjak hiji hambalan dina daptar ieu, tohan on a laptop kalawan i7, urang bisa manggihan sababaraha pilihan alus. Tapi laptop kalawan nilai pangalusna duit dina hal ieu LG Gram. Modél ieu merek boga ukuran layar 14 inci, kalawan resolusi Full HD. Idéal pikeun digawé, maén, ningali eusi atanapi browsing.

Prosesor anu dianggo nyaéta tina rentang i7 ieu, khususna gaduh Intel Core i7 generasi panganyarna. Ieu hadir kalawan 16 GB RAM na gudang dina bentuk SSD dina hal ieu, pikeun pangalaman pamaké loba smoother. SSD boga kapasitas 1TB. Sedengkeun kartu grafik dina hal ieu mangrupa Intel Iris Xe Graphics. Éta ngagaduhan sistem operasi (Windows 10), ku kituna anjeun nampi éta anjeun tiasa ngamimitian damel sareng éta.

Laptop anu saé pikeun dipertimbangkeun, anu ngagaduhan prosésor anu ngajamin kinerja anu saé sepanjang waktos. Kuat, gancang sareng pangalaman lancar berkat SSD na.

Kualitas pangalusna laptop 13 inci

Lamun naon nu ditéang éta laptop 13 inci, MacBook Air mangrupakeun pilihan alus mertimbangkeun. Milikna a Ukuran layar 13,3 inci, kalayan résolusi Rétina. Éta mangrupikeun layar anu langkung alit, tapi anu ngajantenkeun laptop langkung gampang dibawa sareng anjeun unggal waktos dimana waé sahingga tiasa damel, diajar atanapi nonton kontén dina liburan anjeun.

Ngamangpaatkeun prosésor Apple M1. Salaku tambahan, éta gaduh 8GB RAM sareng gaduh panyimpenan 256GB dina bentuk SSD. Janten urang tiasa ngarepkeun operasi anu langkung gancang sareng lancar sepanjang waktos nganggo laptop ieu tina merek. Grafik anu dianggo ku Apple ogé. Bari eta boga versi Mac OS panganyarna salaku sistem operasi.

Laptop anu berkualitas, kalawan harga bener affordable. Éta pisan sababna naha éta nilai pangalusna duit dina rentang ieu. Janten, upami anjeun milarian anu langkung alit tibatan model anu sanés, ieu sampurna. Anjeun bakal tiasa damel sareng diajar sacara sampurna, tapi kalayan ukuran anu langkung kompak.

Harga laptop kaulinan kualitas pangsaéna

MSI Modern mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna dina bagean ieu laptop kaulinan jeung nilai pangalusna duit. Éta ngagaduhan layar ukuranana 14 inci, nu ukuranana alus lamun datang ka maén. Resolusi dina hal ieu téh Full HD, nu bakal ngidinan urang pikeun ngahargaan sagala rinci sampurna di dinya, nu undoubtedly bakal masihan urang kinerja alus.

Fitur laptop kaulinan ieu prosésor Intel Core i7-1165G7. Éta hadir sareng 16GB RAM sareng panyimpenan 512GB SSD, kombinasi idéal pikeun pangalaman pangguna anu lancar sepanjang waktos. GPU penting dina laptop ieu, ngagunakeun Intel Xe Graphics sanajan aya pilihan pikeun nyandak eta kalawan varian leuwih kuat kalawan Nvidia GTX.

Una pilihan pohara alus dina bagean laptop kaulinan. harga alus, specs alus sarta kinerja dijamin. Janten éta mangrupikeun pilihan anu kedah dipertimbangkeun dina hal ieu.

Nilai pangsaéna pikeun laptop artos pikeun mahasiswa

El nilai pangalusna pikeun duit laptop pikeun siswa nyaéta CHUWI HeroBook. Pikeun mimitian ku, urang ngobrol ngeunaan hiji 2-di-1, anu hartosna éta tablet sareng komputer dina alat anu sami. Sedengkeun pikeun layarna, éta mangrupikeun IPS laminated kalayan résolusi 1920 × 1080 panorama, nyaéta 16: 9. Ieu mangrupikeun résolusi anu saé pikeun komputer anu nampilkeun langkung seueur eusi dina rohangan anu sami.

Di jero, laptop hibrid ieu ngagaduhan prosésor Gemini-Lake N4100 anu, napel kana disk na teuas SSD, 256GB dina modél ieu, sareng 8GB RAM na bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun sagala jinis operasi dina sakedap panon.

Sebutan khusus pantes kamungkinan ngagunakeun éta salaku tablet: éta layar nyaéta 10,1 ″, nu kira 2 ″ leuwih badag batan ukuran rata. Mibanda layar rampa bakal ngidinan urang duanana ngagunakeun stylus ngagambar jeung maén sababaraha judul pikeun alat nu bagerak. Sistem operasi anu dianggo ku laptop ieu nyaéta Windows 10, janten kami henteu dugi ka aplikasi mobile, tapi ogé tiasa masang aplikasi desktop.

Sareng naha éta nilai pangsaéna pikeun laptop artos pikeun mahasiswa? Nya, sabab sadayana di luhur urang tiasa ngahontal éta pikeun a hargana kirang ti € 300.

harga pangalusna laptop kualitas kalawan SSD

El laptop pangalusna kalawan SSD Ieu undoubtedly Lenovo pasukan 5. Ieu komputer dirancang pikeun kaulinan, nyaeta, bisa maénkeun video kaulinan dina cara paling éfisién. Ieu ogé ngandung harti yén éta kedah kalebet komponén anu langkung kuat tibatan dina komputer kantor, sapertos 16 GB RAM anu kalebet laptop ieu.

Sedengkeun pikeun SSD, piringan anu ngawengku laptop Lenovo Gaming ieu tina 512GB, dimana urang tiasa nempatkeun sababaraha judul beurat. Sugan, titik lemah tina komputer ieu processor na, saprak éta ngawengku hiji i5 nu bisa jadi rada adil, utamana lamun ngamuat eusi, salami urang meuli eta maén sanajan urang boga pilihan pikeun meuli eta kalawan i7. Layar anu dianggo ku komputer ieu mangrupikeun ukuran standar, nyaéta, 15.6 ″.

Tangtosna, urang moal tiasa pamenta teuing upami urang hoyong komputer saimbang anu kalebet disk SSD anu saé kalayan harga anu saé. Na nyaeta Lenovo ieu sadia pikeun kirang ti € 1000, nu leuwih saeutik ti alat sejen tina tipe ieu nu ogé ngawengku komponén rada leuwih maju.

Lenovo Ideapad Slim 1

Upami model sateuacana kaluar tina saham atanapi parantos naék harga sacara signifikan, kami nyarankeun yén anjeun milarian Lenovo Ideapad Slim 1 anu hargana kirang langkung 300 euro. Cai mibanda 4 GB RAM sarta mémori 64GB, tapi éta saeutik leuwih badag sarta heavier ti Acer, sarta layar na teu jadi alus, nu maréntah kaluar salaku rekomendasi utama urang, tapi geus pasti model mertimbangkeun pikeun. jalma anu hoyong anu langkung mirah.

Acer Chromebook

Upami anjeun tos gaduh komputer Windows sareng peryogi alat sekundér pikeun ngotektak wéb, pariksa email anjeun, sareng ngalakukeun sakedik padamelan kantor, kami nyarankeun Chromebook..

Pilihan utama kami dina kategori ieu nyaéta Chromebook 314

Teu sakumaha fléksibel salaku PC Windows, tapi processor 8-inti 2Ghz na jeung na 4 GB RAM, Chrome ngajalankeun leuwih gancang ti laptop Windows jeung fitur sarupa atawa punjul. Anjeun tiasa maca langkung seueur dina pituduh kami ngeunaan Chromebook.

Naha anjeun hoyong langkung seueur pilihan? Ulah sono ieu laptop murah kalawan nu ogé bakal bener pasti.

Acer Aspire 5

Sanaos urang ningali sababaraha laptop kalayan kualitas anu saé pikeun harga anu urang bayar, upami kuring mésér laptop Windows kirang ti 600 euro atanapi kirang, kuring bakal milih konfigurasi Acer Aspire 5.

Sapertos laptop-laptop anu ukuranana sareng kisaran hargana, éta Acer Aspire 5 Dina kirang ti 600 euro, éta rada kandel sareng langkung beurat tibatan ultrabook sapertos MacBook Air, tapi hargana satengah sareng henteu kaleungitan saloba anu anjeun pikirkeun laptop high-end. Éta ngagaduhan layar HD lengkep sareng SSD. Boga a Prosesor quad-core Intel Core i5 gancang pisan, 8GB RAM sareng hard drive SSD 512GB, eta oge hadir kalawan keyboard santun, trackpad, jeung umur batre rata cukup lila teu kudu plugged dina sapopoe.

Éta langkung hampang tibatan seueur mitra na, sareng dina tingkat ngawangun sareng desain, éta katingalina langkung mirah tibatan seueur laptop dina kisaran hargana. Salaku tambahan, éta gaduh engsel anu tiasa dibuka dugi ka 300 derajat, sanaos éta sanés alesan kami nyarankeun. Di handap anjeun tiasa ningali naha Kami parantos milih modél ieu salaku laptop harga-kualitas pangsaéna.

Jadina, Pikeun kirang ti 600 euro anjeun kéngingkeun prosésor Intel Core i5-1135G7 quad-core, 8 GB DDR4 RAM sareng hard drive 512 GB SSD sareng mémori 8 GB RAM., anu cukup pikeun sabagéan ageung pancén anu henteu kalebet poto beurat, ngedit video atanapi kaulinan vidéo.

Versi anyar ieu gaduh harga anu langkung wijaksana sareng langkung kuat, sareng éta sababna kami milih éta salaku laptop harga-kualitas pangsaéna..

Babaturan insinyur kawas kuring tapi malah leuwih kana hardware masihan eta 4 béntang kaluar lima on premis éta lamun tetep setelan kirang ti 800 euro, anjeun bakal boga laptop kompeten pisan. Upami anjeun ngaleuwihan jumlah éta, anjeun gaduh seueur pilihan anu langkung saé, khususna dina layar sareng kualitas ngawangun, sakumaha anu didadarkeun di luhur.

Ahli séjén kami consulted ceuk: «Lamun Anjeun keur pilari laptop non-layar rampa padet luhur-tengah-rentang anu anjeun tiasa ngalakukeun kalolobaan tugas sapopoé, Acer A5 kalayan prosésor Core i5 atanapi anu nganggo prosésor Core i7 mangrupikeun pilihan anu saé ”.

Merek sareng laptop harga-kualitas pangsaéna

Nalika urang milarian laptop énggal, manggihan model jeung nilai pangalusna duit éta penting. Ku cara kieu, urang terang yén urang ngagaleuh laptop anu bakal masihan kinerja anu saé, tapi tanpa mayar seueur artos. Ieu mangrupikeun hal anu manglaku ka laptop di handap ieu, anu tiasa urang mésér dina sababaraha bagéan.

Pilarian terang naon mérek laptop pangalusna kalayan modél anu paling luar biasa tina masing-masing

Di pasar aya nu tangtu merek laptop nu minuhan sampurna kalawan ieu pilarian pikeun nilai duit. Ku sabab éta, aranjeunna mangrupikeun pilihan anu urang kedah perhatoskeun nalika urang milarian laptop énggal:

Acer

Éta ngagaduhan rupa-rupa laptop, kalayan sagala jinis modél, ogé kaulinan. Urang salawasna bisa manggihan model kualitas kalawan harga affordable, jadi mangrupakeun merek nu kudu dibawa kana rekening.

HP

Panginten anu paling dikenal ku seueur pangguna, ogé gaduh katalog anu paling lega dina hal ieu. Laptop anu saé, harga terjangkau, sareng rentang anu cocog pikeun sadaya jinis pangguna ayeuna.

Lenovo

Merek Cina mangrupikeun anu paling laris di dunya. Éta mangrupikeun merek anu paling ngagambarkeun nilai artos. Kusabab urang gaduh seueur laptop kualitas, tapi kalayan harga anu lumayan.

Kumaha carana milih laptop kualitas-harga pangsaéna?

Nalika anjeun ningali desktop sareng laptop dina iklan televisi, biasana aya sababaraha ciri anu sering dianggo pikeun nangtukeun naon model anu ditaroskeun ka kami. Ciri ieu biasana ngawengku tipe processoréta ukuran layar jeung jumlah memori komputer. Sarta ulah poho, yén memori aranjeunna salawasna nujul kana memori aksés acak (RAM), anjeun pernah kudu galau eta kalawan kapasitas gudang dina hard disk atawa solid state drive.

Hayu urang balik saeutik tur ngobrol ngeunaan kumaha urang nangtukeun kriteria urang pikeun manggihan laptop mirah tapi kualitas. pokna Kami milarian laptop kalayan kamampuan fungsional anu maksimal pikeun kirang ti 500 euro. Éta jelas sanés komputer anu paling murah anu anjeun tiasa mendakan, tapi éta bakal janten alat anu anjeun tiasa anggo unggal dinten sareng anjeun bakal lumayan bahagia salami sababaraha taun.

Salajengna urang bade jéntré naon éta Fitur anu anjeun kedah pertimbangkeun nalika ngagaleuh laptop kalayan harga anu lumayan sareng hardware anu cukup kuat pikeun anu urang bayar.

sistem operasi

Kami nganggap yén anjeun murid dina anggaran atanapi batur anu peryogi komputer utama. Kusabab urang henteu milarian komputer sekundér, éta kedah tiasa ngalakukeun saloba mungkin pikeun anggaran anu lumayan. Tablet atanapi Chromebook tiasa nyertakeun 80 persén kabutuhan komputasi anjeun sareng idéal salaku alat sekundér (atanapi salaku alat utami pikeun jalma anu peryogi pisan saderhana), tapi pituduh ieu ditulis pikeun jalma anu peryogi alat anu tiasa ngalakukeun éta sadayana. .

Ieu hartosna éta urang néangan hiji komputer WindowsKusabab Macbook dimimitian sakitar $ 900 sareng Linux henteu gampang teuing pikeun dianggo ku pangguna rata-rata. Ogé, Windows ngagaduhan parangkat lunak anu paling cocog.

Laptop harga-kualitas pangsaéna nyaéta anu henteu ngagaduhan sistem operasi sabab urang ngahémat biaya lisénsi sareng urang tiasa langkung mirah atanapi bet dina sistem operasi gratis sapertos Linux atanapi Ubuntu:

harga

harga kualitas laptop pangalusna

Kalayan MacBooks flashy sareng ultrabooks anu ramping janten seueur perhatian, gampang hilap yén anggaran rata-rata pikeun laptop énggal sakitar $ 450. Seueur laptop 450 euro ngagaduhan konstruksi anu nyéépkeun seueur anu dipikahoyong, kakuatan rendah sareng henteu pikaresepeun dianggo.. Naha anjeunNaha anjeun émut kana netbook? Paul Thurrott mangrupikeun salah sahiji jalma anu nyalahkeun glut netbook kakuatan rendah anu diobral antara 2008 sareng 2010 pikeun nyababkeun pangguna mésér notebook kakuatan rendah ayeuna. "Anjeun kéngingkeun naon anu anjeun bayar" leres-leres dina tungtung anu handap sapertos anu aya di luhur, sareng kalolobaan laptop $ 450 kedah ngalakukeun seueur trade-off pikeun ngahontal harga éta: skimp dina RAM atanapi mémori. unit spasi, resolusi layar low, prosesor teu kuat pisan ...

Hese milarian laptop anu santun kirang ti 450 euro. Éta nalika urang ngahontal kisaran 680-725 euro nalika urang mimiti mendakan hal anu pikaresepeun, mindeng mibanda fitur sarua salaku Ultrabooks leuwih mahal, tapi tanpa sagala hype nu. Saatos sababaraha jam panilitian sareng ngabandingkeun fitur, kami parantos ningali yén harga dimana alat anu pangsaéna dipendakan nyaéta 590 euro.

hardware

processor

Laptop dina rentang harga ieu Éta cukup kuat pikeun nyumponan kabutuhan kalolobaan pangguna sareng ngagambarkeun kabisat kualitas dina hal konstruksi sareng kinerja, sanajan masih aya jalma anu leuwih resep mayar laptop mirah, dina sagala rasa na. Urang terang yén unggal euro diitung, tapi langkung saé laptop anu anjeun mésér ayeuna, kirang frustasi anjeun bakal gaduh ayeuna sareng ka hareup. Nyaan, nalika anjeun ngagaleuh laptop, naon anu anjeun mésér waktos, waktos anu bakal kalangkung dugi ka anjeun kedah mésér anu énggal. Anjeun hoyong gear anu tiasa anjeun anggo kanggo lami, sanés anu ngaganggu anjeun langsung tina kotak.

Anu kami milarian dina laptop harga-kualitas pangsaéna nyaéta: a processor dual-core atawa hadé; sahenteuna hiji i3 leptop, sanajan idéal nyaéta a i5 leptop; sahenteuna 8 GB RAM na 500 GB gudang; SSD bakal jadi hébat sabab ngajadikeun komputer ngarasa leuwih gancang, sanajan teu bener meujeuhna dina rentang harga ieu na, lamun ieu téh ngan komputer Anjeun, anjeun bakal hoyong spasi gudang tambahan nu hard drive masihan anjeun. Pangsaéna urang tiasa kéngingkeun SSD cache leutik pikeun ngabantosan tugas anu paling sering. Upami anjeun ngagaleuh laptop anu paling cocog, salian, engké, nalika anjeun mampuh, anjeun tiasa ngarobih hard drive anu aya sacara standar pikeun SSD (sapertos dina pilihan urang).

Kiwari, laptop naon waé kedah gaduh USB 3.0 port, 802.11n WiFi (preferably dual band), Bluetooth 4.0, hiji maca kartu SD, sarta cara pikeun nyambungkeun monitor éksternal.. Sadaya alat non-Ultrabook ogé kedah gaduh a Palabuhan Ethernet. Kibor sareng trackpad kedah tiasa dianggo sahingga anjeun henteu kedah nyambungkeun keyboard atanapi beurit éksternal, sareng umur batre kedah di luhur rata-rata, khususna upami anjeun murid anu mawa laptop anjeun ka kelas.

Layar rampa sanés mangrupikeun alat anu penting. Mangpaat pikeun antarbeungeut pangguna anu diwanohkeun ku Microsoft Windows 10, tapi antarbeungeut éta ngagaduhan sakedik aplikasi anu leres-leres patut. Upami anjeun sering nganggo desktop tradisional, ngahindarkeun layar rampa mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahémat beurat sareng artos. Hiji drive optik nyaéta bonus.

harga kualitas laptop pangalusna

ukuran

Langkung portabel langkung saé; Dina titik harga ieu anjeun moal mendakan fitur sareng portabilitas ultrabook, tapi anjeun kedah tiasa nyelapkeun laptop anjeun kana kantong sareng kaluar kalayan aman. Aksés gampang kana slot RAM sareng drive ogé saé, sabab ningkatkeun RAM atanapi nambihan SSD tiasa masihan kahirupan anyar pikeun laptop lami anjeun. Tambih Deui, éta saé pikeun ngamimitian ku dasar-dasar sareng nambihan langkung seueur sakumaha anu diidinan ku anggaran anjeun.

Ukuran bakal sakitu legana gumantung kana inci urang hoyong dina layar. Upami éta 15 atanapi langkung, ukuran sareng kandelna bakal langkung ageung upami urang ngalih dina garis harga ieu, nyésakeun modél anu langkung hampang sareng ipis pikeun modél high-end anu hargana dua kali atanapi rangkep dina kalolobaan kasus.

Gumantung kana pamakéan nu bade masihan komputer, anjeun bisa jadi kudu sababaraha Laptop 13 inci atanapi anjeun peryogi diagonal anu langkung ageung upami anjeun badé dianggo pikeun tugas desain, padamelan, jsb.

Dimana meuli laptop nilai-pikeun-duit

Amazon

Amazon mangrupa toko online éta populér pikeun nawarkeun praktis sagalana, dina harga anu saé sareng kalayan palanggan anu saé sareng jasa saatos penjualan. Kalawan sagalana aranjeunna ngajual, bakal hese ngomong naon titik kuat maranéhanana atawa produk béntang maranéhanana, tapi abdi tiasa assure yén maranéhna boga poéna alus dina barang éléktronik, kayaning tablet, handphone atawa laptop. Diantara laptop aranjeunna nawiskeun urang bisa manggihan nu pangkuatna, mahal tur kalawan desain pangalusna, tapi ogé batur leuwih wijaksana jeung nilai alus duit éta, sakumaha geus kami dipedar, ogé bakal boga jaminan pangalusna.

mediamarkt

Saha anu teu acan kantos ngadangu frasa "Kuring henteu bodo" dina iklan televisi? Urang ogé bisa ngadéngé éta dina radio atawa ningali dina poster, tapi salawasna lamun naon anu diémbarkeun téh toko Mediamarkt. Slogan ngarujuk kana kanyataan yén urang kedah siap mésér di toko anu nawiskeun produk anu saé kalayan harga anu saé, sareng éta persis anu dilakukeun ku toko ieu anu asalna ti Jerman sareng anu mana. husus nyaéta artikel nu patali jeung éléktronika. Dina katalogna urang bakal mendakan laptop tina sagala jinis, anu hartosna urang tiasa milih antara anu paling kuat sareng mahal sareng anu paling ekonomis sareng wijaksana.

Worten

Worten mangrupikeun ranté toko Portugis anu museurkeun kana produk éléktronik. Ieu ngoperasikeun di jazirah Ibéria jeung sagalana eta nawarkeun éta nilai alus duit. Dina katalogna urang bakal mendakan laptop, diantarana urang tiasa milih sababaraha anu langkung kuat, kalayan desain anu langkung saé sareng harga anu langkung luhur atanapi anu nawiskeun nilai anu langkung saé pikeun artos.

Carrefour

Carrefour nyaéta ranté supermarket anu asalna ti Perancis. Aranjeunna langkung populér pikeun mendakan toko-tokona dina ampir sagala populasi kalayan pangeusi minimum, sareng di dinya urang tiasa ngagaleuh sapopoé, tapi aranjeunna ogé gaduh toko anu langkung ageung di kota atanapi versi online dimana urang ogé tiasa mésér barang éléktronik, sapertos mobile, tablet jeung laptop. Carrefour mangrupikeun toko anu nawarkeun harga alus dina sakabéh produk, hiji hal anu ogé bisa kami manfaatkeun dina komputer, laptop atawa desktop Anjeun.

Komponén PC

Komponén PC mangrupakeun toko anu mimiti ngajual komputer sareng komponenana pikeun aranjeunna, ku kituna ngaran maranéhanana. Sanaos kana waktosna aranjeunna parantos nambihan langkung seueur produk kana katalogna, éta masih aya dina bagian IT dimana urang bakal mendakan tawaran anu pangsaéna, sapertos komputer anu gaduh nilai anu saé pikeun artos atanapi anu sanés kalayan harga anu langkung luhur pikeun pangguna anu langkung nungtut.

Kumaha carana ningkatkeun nilai duit laptop?

Aya toko anu parantos nawiskeun nilai anu saé pikeun artos nyalira, tapi tiasa langkung saé? Jawabanna leres, tapi pikeun ieu urang kedah ngamangpaatkeun acara khusus sapertos kieu:

Perdana Poé

laptop poé perdana

El Perdana Poé nyaéta acara jualan ditawarkeun ku Amazon pikeun konsumén Perdana Anjeun, naon anu saméméhna katelah Premium. Sanaos nyarios "Day", kanyataanna aranjeunna biasana dua dinten anu tiasa urang mangpaatkeun salami bulan Oktober, tapi pikeun ieu urang kedah ngalanggan jasa anu hargana € 36 / taun, anu kuring pikir. Penting pikeun disebatkeun yén éta ogé bakal masihan kami aksés kana jasa sapertos Amazon Prime Video.

Salila Poé Perdana urang bakal manggihan diskon penting, jadi meuli laptop salila acara bisa narjamahkeun kana diskon ratusan euro, gumantung kana model dipilih, salami kami konsumén Amazon Prime jeung urang meuli di toko Anjeun item nu ngawengku. diskon salila acara.

hideung Jumaah

laptop Jumaah hideung

El Hideung Jumaah on laptop Ieu mangrupikeun dinten penjualan anu parantos sumebar ti Amérika Serikat ka sakuliah dunya. Hal ieu sohor dina Jumaah panungtungan dina bulan Nopémber sarta mangrupakeun hook nu toko buang di urang supados urang tiasa ngamimitian balanja Natal urang.

Salila Hideung Jumaah urang bakal manggihan diskon on sagala jinis produk, kayaning laptop anu diobral bisa ngeusian ku warna naon mimitina dijual salaku "hideung" Jumaah.

Cyber ​​Senén

Senén handap Hideung Jumaah, nu panungtungan Nopémber atawa mimiti Désémber, éta Cyber ​​​​Senén dina laptop, lain poé ngajak urang balanja Natal. Téori nyebatkeun yén "Cyber ​​Senén" mangrupikeun acara dimana urang bakal mendakan diskon ngan produk éléktronik, Ku kituna diskon bisa jadi leuwih pikaresepeun ti maranéhanana Hideung Jumaah dina jenis ieu artikel, tapi toko ogé bisa ngamangpaatkeun éta pikeun ngurangan produk lianna.

Nganggap yén Cyber ​​​​Senén mangrupikeun dinten kanggo mésér éléktronika diskon, éta tiasa janten dinten anjeun upami anu anjeun pikirkeun nyaéta nganyarankeun laptop anjeun sareng ngalakukeunana kalayan nilai anu pangsaéna.

11 ti 11

11 ti 11? Enya tapi naha? Nya, dasarna mangrupikeun dinten pamasaran sanés anu dianggo ku usaha pikeun ngajak urang ngonsumsi, sareng alesan anu dipilih dina 11 Nopémber nyaéta yén éta poé bujang. Anjeun maca.

Ku sababaraha iklan, ieu dipikaharti yén éta téh hiji poé anu boga fungsi pikeun surak nepi single jeung jualan, tapi dina kanyataanana saha bisa ngamangpaatkeun tawaran, naha urang single, dina komitmen, nikah atawa cerai, salami urang boga hiji. kartu kiridit sareng dana.

Ieu sanés dinten anu seueur usaha ngagungkeun salaku Hideung Jumaah atanapi Cyber ​​​​Senén, tapi kamungkinan ogé dina 11 Nopémber urang tiasa ngagaleuh laptop sareng ngalakukeunana kalayan nilai anu saé pikeun artos. Sareng, sabab kami, anu isin tiasa dianggo pikeun milarian pasangan online.

Poé tanpa PPN

Poé-poé bébas PPN nyaéta poé-poé anu bisa ditawarkeun sudagar ampir iraha waé. Aranjeunna tiasa ngalakukeun éta sabab sah, sabab, kanyataanna, toko mayar PPN, tapi urang mayar saolah-olah teu gaduh éta.

Salila poé ieu, produk anu hargana € 1.21 bakal bernilai € 1, nyaéta, diskon bakal 21%. Janten, upami urang ngagaleuh komputer anu salami sataun ngagaduhan harga 1000 €, dina dinten tanpa PPN kami ngan ukur mayar 800, janten éta mangrupikeun cara mésér komputer anu gaduh nilai anu saé pikeun artos.

Kumaha carana milih laptop harga-kualitas pangsaéna gumantung kana panggunaan anu anjeun badé masihan

Mun anjeun murid

Upami anjeun mahasiswa, komputer anu pangsaéna bakal gumantung kana spesialisasi anjeun. Upami studi anjeun peryogi parangkat lunak anu kuat, anjeun kedah tumut kana akun ieu sareng milih laptop anu tiasa mindahkeun aplikasi anu anjeun peryogikeun. Tapi hal séjén anu bakal umum pikeun sakabéh siswa: komputer téh metot gampang diangkut sarta yén éta boga batré alus, sabab urang bisa make eta dina korsi panangan di imah, tapi urang ogé kudu mawa ka ruang kelas universitas.

Ku alatan éta, naon siswa kudu milih hiji komputer kalawan otonomi nu ngaleuwihan 6 jam pamakean, nu teu beurat teuing, nu bisa mantuan nu boga layar 12-14 inci, sarta kalawan kakuatan cukup pikeun mindahkeun aplikasi nu. kabutuhan husus. Cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ngamangpaatkeun acara penjualan mahasiswa, tapi upami éta henteu mungkin, éta patut ningali titik-titik di luhur.

Upami anjeun badé damel

Laptop anu pangsaéna pikeun dianggo bakal gumantung kana padamelan urang. Upami urang damel di kantor, urang ngan peryogi hiji tim bisa mindahkeun software kantor atanapi sababaraha program khusus anu aranjeunna naroskeun ka urang dina padamelan urang. Tapi upami urang kedah ngalaksanakeun tugas desain atanapi nganggo program anu beurat, urang peryogi komputer anu jarang tiasa dianggo kalayan kirang ti prosésor Intel i5 atanapi sarimbag, 4GB RAM sareng disk SSD.

Panginten, upami urang hoyong ngalakukeun anu langkung saé atanapi ngan ukur damel langkung saé, urang tiasa resep kana komputer anu nganggo prosésor Intel i7 atanapi sarimbag, 8GB RAM sareng disk SSD, anu bakal ngamungkinkeun urang mindahkeun data kalayan langkung gancang. Sedengkeun pikeun iraha meuli éta, éta pangalusna pikeun ngamangpaatkeun poé husus disebutkeun di luhur.

Upami anjeun badé maén

Laptop kaulinan teu tiasa wijaksana. Pikeun ngarasakeun kaulinan urang peryogi hal anu henteu handap processor Intel i7 atanapi sarimbag, 8GB RAM sareng hard drive SSD 512GB, Tapi sagalana bakal leuwih hadé lamun urang milih hiji hal kalawan prosésor Intel i9 atawa sarimbag, 16GB atawa 32GB RAM sarta 1TB teuas drive nu bakal cocog sagala kaulinan urang hoyong. Salaku tambahan, urang ogé kedah milarian anu nganggo layar résolusi anu saé anu henteu kedah turun tina FullHD, keyboard tahan sareng kamungkinan lampu RGB.

Cara anu pangsaéna pikeun kéngingkeun artos anu saé nyaéta ngagaleuhna di toko-toko anu dikenal pikeun nawiskeun harga anu saé sareng dina acara penjualan anu kami sebutkeun di luhur.

Upami anjeun hoyong ngédit poto sareng pidéo

Ngédit poto sanés tugas anu beurat pisan, sanaos leres éta bakal gumantung kana édisi sareng program anu dianggo pikeun ngalaksanakeunana. Tapi nyieun video tiasa tugas beurat. Dina titik ieu, Kuring geus rengse eta dina sistem béda, torek jeung heavier, tur kalawan sagala jinis software, abdi bakal disebutkeun yen sagalana bakal hadé beuki kuat alat-alat na. Sareng éta, nalika ngédit, upami tim ngagaduhan komponén anu leres, kamungkinan éta moal tiasa nilik eusina, sanés waé yén rendering tiasa lami.

Janten kuring bakal nyarankeun sahenteuna mésér komputer kalayan prosésor Intel i7 sareng 8GB RAM, sanaos éta anu kuring gaduh sareng aya édisi dimana kuring ngarasa yén sadayana beurat pisan. Ku alatan éta, lamun urang gumantung kana ngedit video, abdi bakal nyarankeun alat sarupa naon dipaké dina kaulinan, nu Intel i7 atawa hadé. i9 atanapi sarimbag, 16GB atanapi 32GB RAM jeung, pikeun nyimpen sagalana diédit, disk SSD badag nu teu handap 512GB. Sareng pikeun ngagaleuh aranjeunna kalayan nilai anu pangsaéna, langkung saé ngagaleuhna di toko khusus dina dinten penjualan sapertos anu disebatkeun dina poin sateuacana.

Conclusions lamun meuli laptop kalawan nilai alus duit

Sanajan sagala tips ieu mangpaat, teu meunang dibawa jauh solely ku harga salaku faktor lamun datang ka meuli laptop murah. Laptop anu pangsaéna nyaéta anu nyumponan kabutuhan urang sareng upami urang ngagaleuh modél anu henteu cocog sareng anu urang pikahoyong, pameseran éta tiasa langkung mahal dina jangka panjang tibatan upami urang langsung ngainvestasikeun artos sakedik deui pikeun kéngingkeun laptop éta. nyumponan sadayana.sarat anu dipilarian.

Salaku conto, saurang murid tiasa nganggap yén nilai anu pangsaéna pikeun laptop artos mangrupikeun salah sahiji anu aya dina a anggaran kirang ti 500 euro sedengkeun profésional desain grafis bakal nganggap yén komputer anu pangsaéna bakal janten anu ngamungkinkeun meunang nu leuwih seueur tina unggal euro invested dina eta sanajan kudu spent tilu atawa opat kali leuwih ti murid.

Recuerda que meuli laptop biasana mayar sorangan sanggeus taun kaopat atawa kalima jadi lamun pilihan goréng ngabalukarkeun urang kudu ngarobah komputer sateuacanna, mangka moal geus a akuisisi alus.

Tangtosna, anjeun ogé kedah nganggap yén anjeun moal mésér alat-alat anu pangsaéna dina pasaran sabab kami nyaluyukeun kana kauntungan anu maksimal anu bakal kami kéngingkeun pikeun naon anu bakal kami bayar.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

26 koméntar ngeunaan "Harga kualitas laptop pangsaéna"

  1. Halo, kuring kedah ngabandingkeun laptop, kuring gaduh anggaran 400 euro, kuring hoyong layar 15 ″ sareng 8 gigs ram, kuring terang éta seueur anu naroskeun tapi naon anu anjeun nyarankeun?
    Gracias

  2. Halo Antonio, dina hal ieu kami nyarankeun yén anjeun ningali kami 15 »panduan notebook (anjeun bakal ningali dina ménu ku ukuran) anu anjeun pasti bakal mendakan naon anu anjeun milarian. Hatur nuhun tos mampir

  3. alus, Kami teu pisan pangaweruh ngeunaan subjek jeung sugan hal nu geus dijelaskeun kabur kuring sarta kuring henteu weruh kacida alusna kumaha netelakeun jeung mutuskeun. Kuring boga anggaran antara 500 jeung 600 euro jeung Abdi hoyong laptop rada off-jalan anu bakal ngawula ka kuring pikeun nyimpen, sababaraha automation kantor, ngédit video, maén sababaraha kaulinan séjén dina mangsa nu bakal datang tipe simulator atawa manajemén olahraga (Kuring henteu). a pisan gamer atawa pisan handyman dina ngédit, éta bakal jadi mimiti alus), ningali pilem jsb ... naon anu anjeun nyarankeun kuring persis? 2 atawa 3 pilihan pikeun muka shooting leuwih ti nanaon atawa teu kudu ngadagoan eta sadia. Hatur nuhun pisan.

  4. Kumaha upami Bruno. Sanaos sesah milarian laptop harga kualitas pangsaéna pikeun anggaran 500-600 anu kuring émut nalika maca koméntar anjeun parantos hiji ieu didieu, di mana kami numbu anjeun hiji tawaran anu hade kaluar cukup. Pikirkeun yén pikeun harga-harga ieu, laptop condong sangsara heula tina kartu grafik, tapi anjeun moal ngagaduhan masalah sareng ieu kusabab éta pisan. Tangtosna, éta ogé bakal gumantung kana sabaraha anjeun naroskeun, tapi anjeun henteu kedah ngagaduhan masalah sareng ieu. Upami anjeun henteu resep, kuring bakal nyarankeun nyaring dina ménu ku harga sareng pasti urang gaduh hiji dibandingkeun anu nyumponan kabutuhan ieu.

  5. Halo, Kuring keur mikir meuli MacBook hawa tapi kuring henteu weruh lamun kuring ngan dipandu ku desain jeung merek, atawa lamun éta bener patut eta.
    Kuring teu boga pamanggih ngeunaan komputasi. Tapi kuring peryogi laptop pikeun digawé, bawa ka sareng ti pangadilan, nempatkeun pamaca kartu di dinya, pariksa email, pasang program kiriman kuring ...
    Kuring nyangka yén laptop ieu, sanaos rada mahal, nyumponan ciri ieu, ipis, modern sareng fungsional. Naha model ieu nyumputkeun hal anu kuring henteu terang? Anjeun tiasa masang windows sareng sadayana normal, leres? Abdi gaduh mamang dasar yén upami anjeun tiasa ngabimbing kuring, kuring hatur nuhun.
    Hatur nuhun!!!! salam

  6. Hello Rocio, anjeun geus patepung a kipas tina Macbook 🙂 Sanajan kuring geus diusahakeun loba Mac nu utama kuring. Ku teu sangka éta bisa dianggap laptop kualitas-harga pangalusna saprak anjeun nyebutkeun éta rada mahal, tapi dina pangalaman kuring lamun hayang meuli eta, anjeun bisa jeung anjeun teu mungkas nepi ngalakukeun hal eta, anjeun bakal salawasna. Tingali di dinya ku panon gigir ... Nyarioskeun yén anjeun kedah nginpokeun ka diri anjeun langkung saé ngeunaan program anu anjeun kedah jalankeun. Bisi kuring, Parallels dipasang sareng Windows janten kuring nganggo dua sistem operasi dina waktos anu sami (aranjeunna terpadu). Untungna, laptop ieu henteu mahal sapertos sababaraha taun sareng langkung mirah gumantung kana konfigurasi anu anjeun pilih. Kuring nyebutkeun yén pikeun ieu, anjeun bakal ngabejaan urang ngeunaan pangalaman!

  7. Hello John,
    Kuring parantos nganggo laptop merek Asus kuring salami 5 taun, hargana sakitar € 550 sareng dinten sanésna motherboard kuring kaduruk, rahmat bakal ngarugikeun kuring € 150, laptop anu kuring anggo pikeun padamelan nyaéta pikeun nyimpen dokumén sareng gambar proyék pikeun ditawarkeun. jasa Ti padamelan abdi hoyong terang naon pilihan anu anjeun masihan kuring pikeun ngalereskeun laptop atanapi ngagaleuh anu énggal tina kualitas anu rada luhur antara 800 € 900
    Hatur nuhun pisan pikeun waleran anjeun.

  8. Hello John!! kahiji congratulate anjeun pikeun babagi pangaweruh anjeun kalawan neophytes dina masalah ieu ????
    Kusabab pasar laptop anu ageung ayeuna, kuring gélo milarian anu paling cocog pikeun kabutuhan kuring, janten kuring nempatkeun diri anjeun dina panangan anjeun supados anjeun nyarankeun kuring. Panggunaan utama sareng ampir unik nyaéta pikeun padamelan kantor: automation kantor, kantor pos sareng khususna aksés ka kantor éléktronik administrasi atanapi organisme umum; dina sababaraha kasempetan, sanajan pisan sporadis, pilem a. Hiji-hijina sarat anu bakal janten layar anu cukup ageung.
    Ngeunaan anggaran, abdi hoyong méakkeun antara 300 jeung 500.

  9. Hatur nuhun pikeun kecap ieu Alfredo, Anjeun ajak urang neruskeun 🙂 Ti naon ngabejaan ka kuring jeung anggaran anjeun boga, Jigana anjeun bisa manggihan hal pisan metot dina blog. Lamun muka menu nu anjeun bakal nempo yén aya bagian «ku harga» jeung aya nu «kirang ti 500 euro». Di dinya anjeun bakal mendakan sadaya babandingan anu kuring parantos nyarios laptop anu hargana sahandapeun 500. Janten upami, contona, anjeun hoyong anu 13 inci, anjeun kedah lebet ka dinya sareng anjeun bakal ningali yén aya modél. tina ieu dina harga ieu, jadi kuring yakin Anjeun manggihan laptop pangalusna dina nilai duit jeung naon ngabejaan kuring. Untungna anjeun teu boga pangabutuh pisan nuntut, tur kalawan kamajuan ayeuna anjeun pasti bakal manggihan sababaraha antara 300 jeung 500 euro. Upami anjeun ningali yén sakali di jero anjeun henteu ngan ukur netelakeun, panginten kuring tiasa ngadamel rekomendasi anu langkung spésifik tapi ningali kana ménu anjeun tiasa milih ngabandingkeun sareng laptop kalayan ciri-ciri anu tangtu. Untung!

  10. Ngaran alus Juan! Nya, dina pendapat pribadi kuring, kuring nyarankeun mésér anu énggal. Ayeuna 5 taun dina laptop lumayan seueur, sareng upami ayeuna anjeun ngalereskeun motherboard éta pasti bakal nyéépkeun waktos anjeun deui tapi ngan dugi ka masalah énggal muncul. Anggaran anu anjeun gaduh sigana mah langkung ageung tibatan kalolobaanana, janten anjeun pasti tiasa mésér modél énggal anu bakal nyandak anjeun langkung seueur taun sareng anu moal ngalambatkeun kana waktosna. Upami anjeun ningal blog anjeun pasti bakal mendakan publikasi anu ngabantosan anjeun milih. Good tuah kalawan ieu jeung anjeun bisa ngabejaan ka kuring. minggu alus.

  11. Alus deui Juan, Kuring geus katempo usulan anjeun sarta aranjeunna sigana pisan metot, tapi tawaran pisan metot datang ka kuring ngaliwatan babaturan na Abdi hoyong terang pendapat anjeun ngeunaan laptop ieu, éta mangrupa Asus F552WS-SX147H jeung harga na. 329 euro.
    Dina glance kahiji sigana kuring laptop anu jauh ngaleuwihan kabutuhan kuring.
    Naon anu anjeun pikirkeun?

  12. Alus deui Juan, Kuring geus katempo usulan anjeun sarta aranjeunna sigana pisan metot, tapi tawaran pisan metot datang ka kuring ngaliwatan babaturan na Abdi hoyong terang pendapat anjeun ngeunaan laptop ieu, éta mangrupa Asus F552WS-SX147H jeung harga na. 329 euro.
    Dina glance kahiji sigana kuring laptop anu jauh ngaleuwihan kabutuhan kuring.
    Ieu ciri na:
    AMD E1-2100 dina 1.0GHZ
    8GB DDR3L 1600MHz RAM Mémori
    1TB SATA 5400rpm teuas drive
    Layar 15.6 ″ LED HD 1366 × 768 16: 9
    Téknologi nirkabel: 802.11 a / b / g / n
    Bluetooth 4.0
    HDMI
    USB 3.0
    Pamaca kartu: SD (SDHC / SDXC)
    batré 4 sél
    Windows 8.1
    Naon anu anjeun pikirkeun? Ieu nyaéta

  13. pantun,
    Abdi milarian laptop énggal, kalayan nilai artos anu pangsaéna, anu bakal tahan mangtaun-taun (ayeuna kuring masih damel sareng Lenovo ThinkPad ti 15 sababaraha taun ka pengker !!) sareng kalayan anggaran maksimal € 700 .
    Kumaha pendapat anjeun ngeunaan Asus X556UJ-XO001T?
    Batré anu henteu tiasa dicabut sigana mah karugian, tapi anu utama nyaéta kuring henteu terang upami jinis batré ieu tahan, upami dina modél ieu sesah ngarobih upami penting, harga suku cadang, jsb.
    Hatur nuhun pisan pikeun komentar anjeun!

  14. Hello Angel. Anu anjeun mairan henteu goréng tapi kami nembé ngamutahirkeun tulisan éta. Harga laptop anu kami nyarankeun malah langkung mirah sareng aya sababaraha unit anu tinggaleun. Sateuacan Asus, abdi bakal nyarankeun Lenovo, nu undoubtedly bakal kaget anjeun ngabandingkeun éta kalayan model heubeul Anjeun 🙂 Dina batréna, loba laptop geus unibodies di tukeran pikeun nyieun eta thinner. Tapi anjeun masih bisa manggihan sababaraha. Ieu bakal gumantung kana pamakéan rék masihan eta jelas. Sing salamet!

  15. Hatur nuhun, Juan!
    Tapi Lenovo sigana kuring nu teu boga port VGA. Éta, saprak kuring nanya, saprak kuring make eta keur loba jam, Abdi hoyong tiasa nyambungkeun monitor VGA nu kuring boga. Asus X556UJ-XO001T gaduh detil anu sakedik, anu kuring milarian.
    Sakur rekomendasi ti Lenovo atanapi merek sanés?

  16. Halo, kuring kedah ngagentos laptop, sareng kuring hoyong terang yén ayeuna yén prosesor generasi kagenep parantos kaluar, naha éta patut ngagaleuh salah sahiji atanapi éta leres-leres henteu bédana? Sareng upami anjeun tiasa nyarankeun sababaraha generasi kagenep.

  17. Hi Rafa. Upami pamakean anjeun pisan nungtut, kamungkinan yén éta tiasa ngajantenkeun bédana, tapi upami nganggo modél ti dugi ka ayeuna anjeun henteu ngagaduhan masalah, kuring henteu nyarankeun éta kusabab bédana harga.

  18. Hello John! Hatur nuhun kana artikelna 😉
    Hal kahiji, pikeun nginpokeun ka anjeun yén Lenovo parantos mundur flex 14 tina katalogna supados urang tiasa ngaluncurkeun rentang Yoga énggal na.
    Hal kadua: Abdi hoyong anjeun ngabantosan abdi dina pilihan abdi. Abdi bogoh ka Surface pro 4 pikeun desain sareng fungsionalitasna. Tapi sabenerna mahal. Naon anu anjeun nyarankeun salaku alternatif? Hal anu hampang, kuat sareng sentuhan anu saé pikeun desain grafis sareng program sapertos Photoshop, Illustrator ... Kuring kantos ningali Lenovo Yoga 700. Tapi dina pamadegan maranéhna kuring nempo yén maranéhna ngawadul saeutik ngeunaan keyboard sarta yén éta téh bit beurat. Naon anu anjeun pikirkeun?
    Nuhun salam!

  19. Hatur nuhun komentar! Leres pisan Rodrigo, tapi bari aya saham tina Flex 14 Kuring bakal neruskeun nyarankeun eta dugi ka kudu meuli deui, nu ceuk anjeun bakal lila saprak éta geus ditarik 🙂

    Dina naon anu anjeun milarian upami anjeun henteu tiasa nganggo Surface pro 4, dina pangalaman kuring ngeunaan gadget upami anjeun ngagaleuh laptop sanés sanaos hargana kualitas anu langkung saé tapi sanés Surface, anjeun bakal hoyong éta. dugi ka ngagaleuh hehe Abdi nyarioskeun ka anjeun karep kana kahoyong anjeun! Nanging upami anjeun hoyong mésér anu sanés, dina ménu kuring gaduh analisa dina Ku Jenis> Kanggo desain grafis sapertos HP Envy 15, tapi éta hargana sapertos Surface. Lamun ngabejaan ka kuring leuwih atawa kurang naon anggaran Anjeun gaduh, meureun kuring bisa milih pasangan leuwih detil nu boga fungsionalitas sabisa mungkin mun dua ieu. salam!

  20. Hatur nuhun kana waleran! Nya, versi Surface anu kuring mésér sareng keyboardna bakal ngarugikeun sakitar € 1200 sareng 5 GB i4, sabab kuring ngabayangkeun yén M3 tiasa pondok, atanapi henteu? Mun kuring bisa mibanda sababaraha parabot sarupa pikeun hal kirang, sabudeureun 900, éta bakal jadi hébat.
    Hatur nuhun deui Juan! Kuring bakal ningali bagian anu anjeun parantos nyarios ka kuring

  21. Sabenerna kuring teu nyaho loba ngeunaan komputasi, tapi kuring urgently kudu meuli laptop alus keur pagawean, Juan mantuan kuring punten, Abdi peryogi pc nu teu ngan boga 1 core, nu boga kapasitas pohara alus sarta hard disk, éta Gawéna gancang, éta nyimpen ogé Muhun, abdi kedah ngundeur voiceover jeung program ngedit video na kuring teu bener nyaho naon anu kudu dipigawé, anggaran abdi ti 800 nepi ka 850 urang, bisa anjeun mangga ngagambarkeun kuring mangga 🙂

  22. Hai Rebecca,

    Anjeun teu ngabejaan urang loba ngeunaan fitur eta boga (ukuran layar, beurat, jsb) ku kituna kami geus dipilih pikeun hiji kalawan nilai hébat duit: Lenovo Ideapad 520s.

    Éta laptop anu cukup hampang, kalayan prosésor Intel Core i7 anu bakal masihan anjeun seueur kakuatan pikeun aplikasi anu anjeun sebutkeun sareng ogé ngagaduhan 512GB SSD pikeun muka aplikasi sacara instan. Beuli hébat tanpa ragu.

    Salam!

  23. Halo! Kuring parantos nyéépkeun sababaraha dinten ningali laptop mana anu badé mésér, kuring parantos maca, kuring naroskeun ...
    Abdi peryogi komputer pikeun persiapan oposisi kuring sareng padamelan anu bakal datang. Kualitas layar anu saé, jumlah RAM sedeng-luhur, anu dimimitian gancang sareng henteu katangkep nalika ngarobih layar atanapi ngaunduh file ... anggaran sakitar € 800.
    Upami tiasa di pink ... Kuring geus katempo hiji Lenovo dina warna ieu tapi kuring henteu weruh lamun aya batur kalawan ciri hadé dina nada séjén.
    hatur nuhun

  24. Wilujeng enjing Cristina,

    Kuring keur nulis ka anjeun ngaliwatan pesen nu geus ditinggalkeun kami dina ramatloka laptop mirah kami.

    Tanpa ragu, warnana mutuskeun dina pilihan laptop sareng ampir teu aya modél tonality éta sareng anu pikaresepeun, hargana skyrocket.

    Ninggalkeun masalah warna, kuring bakal nyarankeun modél ieu:

    - ASUS K540UA-GQ676T, kalayan prosésor i7 sareng 256GB SSD pikeun ngamuat sadayana gancang pisan.
    - Dell Vostro, rada leuwih leutik sarta kurang kuat tapi ogé torek ku kituna anjeun bisa mawa eta leuwih nyaman.
    - Lenovo Ideapad 520s, ogé kalawan SSD na 8GB RAM. Éta emas dina warna anu pas pikeun anjeun. sareng aya ogé dina warna pink

    Pikeun warna, anjeun salawasna bisa meuli kasus polycarbonate warna éta sarta nyiptakeun éfék geulis tiis, anjeun ogé ngajaga komputer tina nabrak leutik tur goresan.

    Kuring miharep kuring parantos ngabantosan.

    Salam!

  25. Halo, kuring henteu terang ngeunaan PC, naha anjeun badé ngabantosan kuring? Abdi peryogi laptop kanggo budak awéwé umur 14 taun, bersahaja, ngan ukur damel SMA sareng mémori anu saé pikeun nyimpen poto… hatur nuhun pisan.

  26. Halo Maria,

    Tina naon anu anjeun nyarioskeun ka kami, modél HP 15-da0160ns nyumponan langkung ti cukup sareng murah pisan. Malah lamun rék méakkeun malah kirang, aya versi € 350 nu ngajaga 1000GB pikeun nyimpen loba poto jeung pilem tapi processor kirang kuat sanajan cukup pikeun maranéhanana tugas SMA.

    Salam!

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.