2-in-1 laptop convertible

Laptop anu tiasa dirobih (atanapi laptop 2-in-1 sapertos anu disebat sababaraha) sanés mangrupikeun conto komputer portabel énggal. Laptop tablet geus dipaké dina lingkungan gawé saprak 1990s, tapi geus jadi hal nu leuwih populér diantara pamaké poé-ka poé dina taun panganyarna. The turunna harga eta geus salah sahiji faktor anu geus nyieun aranjeunna asupkeun pasar ieu.

Dina ngabandingkeun ieu Urang bakal ningali nilai pangalusna pikeun duit convertible laptop. Tapi mimitina hayu urang tingali naon anu urang ngarepkeun tina alat tina jinis ieu. Anu mimiti nyarios yén ultrabook anu tiasa dirobih kedah hampang sareng ipis, sareng kadua, aranjeunna kedah gaduh layar anu tiasa dicabut. Ieu naon ngajadikeun aranjeunna laptop normal, saprak urang ngamungkinkeun ngagunakeun éta salaku tablet, datar dina méja atawa dilaksanakeun dina leungeun baju a. Kalayan kecap sanésna, ngarobih laptop anu urang terang baheula janten alat anu langkung serbaguna.

2-in-1 convertible laptop ngabandingkeun

Upami anjeun milarian laptop anu tiasa dirobih pangsaéna, di handap anjeun gaduh tabel ngabandingkeun anu bakal ngabantosan anjeun milih modél anu paling cocog sareng kabutuhan sareng anggaran anjeun.

custom laptop configurator

Laptop anu tiasa dirobih hadir dina seueur jinis bentuk sareng faktor ayeuna, kalayan a rupa-rupa fitur sarta harga. Sajaba ti éta, urang bakal ngabagi artikel kana dua bagian. Janten anjeun bakal mendakan bagian anu bakal ngabantosan anjeun milih pangalusna 2 dina 1 laptop sareng anu sanésna urang bakal ngalaan laptop anu tiasa dirobih murah sareng kualitas anu anjeun tiasa mendakan.

Dina ahir tulisan ieu, Anjeun bakal gaduh ide anu langkung jelas ngeunaan laptop 2-in-1 anu dipikaresep ku anjeun nurutkeun ciri nu Anjeun keur pilari jeung anggaran Anjeun. Sanaos anjeun ningali yén anjeun henteu yakin, ulah asa-asa, sabab anjeun tiasa ngantunkeun koméntar sareng kami bakal ngabantosan anjeun ngabéréskeun mamang anjeun.

Nilai pangalusna pikeun laptop convertible duit

Upami urang kedah nempatkeun "tapi" kana alat 2 dina 1, éta kedah aya hubunganana sareng hargana. Tapi ulah aya kasalahan: éta sanés yén aranjeunna henteu pantes, éta anu urang badé mésér nyaéta dua komputer dina alat anu sami. Ningali sapertos kieu, urang tiasa nyebatkeun yén hargana langkung handap tina upami urang ngagaleuh nyalira, tapi langkung mahal upami urang ngan ukur kabetot dina salah sahiji dua. Ku alatan éta, éta patut néangan hiji tim nu boga kualitas alus /hargana.

Laptop anu tiasa dirobih anu paling saé mertimbangkeun naon anu ditawarkeun ka kami sareng hargana henteu luhur teuing nyaéta Lenovo Yoga 920. Ieu mangrupikeun komputer kalayan layar 13,9 ”UHD sareng resolusi 3840 × 2160, nu mangrupakeun layar alus nu bakal ngidinan urang ngarasakeun sagala jinis eusi.

Dina hal sumberdaya sareng kinerja, éta ngagaduhan a prosésor i7 quad-core kalayan laju jam antara 1.6GHz sareng 3.4GHz. Kalawan eta urang bisa ngalakukeun nanaon, tapi jenis ieu processor dirancang kalayan pamakéan sapopoé dina pikiran, pikeun pamaké nu teu kedah ngalakukeun tugas pisan nuntut.

Sedengkeun pikeun memori, Lenovo ieu nawarkeun 512GB dina SSD, anu bakal ngajantenkeun aksés sareng muka file kami janten masalah sakedap panon. 8GB RAM na ngajamin yén urang tiasa ngalaksanakeun seueur tugas dina waktos anu sami, tapi henteu upami sababaraha di antarana mangrupikeun tugas anu beurat sapertos ngedit multimedia.

Sistem operasi anu kalebet dina Yoga 920 nyaéta a Windows 10 nu nawarkeun kami sagala rupa kamungkinan, boh dina desktop jeung keur nalika urang ngagunakeun komputer salaku tablet a.

Merek pangsaéna dina laptop 2-in-1

Microsoft Surface 4

Sanaos aranjeunna parantos aya di pasar mangtaun-taun, henteu sadayana merek nawiskeun jinis produk ieu kanggo mésér. Ieu daptar merek anu pangsaéna dina laptop anu tiasa dirobih:

HP

Nawarkeun rupa-rupa notebooks 2 dina 1 sareng sadaya kantong, janten sesah pisan pikeun anjeun henteu mendakan modél anu anjeun milarian dina merek ieu.

Lenovo

Ieu mangrupikeun perusahaan sanés anu ayeuna nawiskeun langkung seueur modél laptop anu tiasa dirobih. Simkuring resep Lenovo sabab boga model rada inovatif tur well-diwangun, ku kituna mangrupa alungan kualitas tanpa ragu nanaon. Hal pangalusna ngeunaan Lenovo éta boga parabot pikeun sagala jenis pamaké, diantara nu urang boga pamaké / imah, profésional atawa malah tingkat kaulinan.

Diantara rentang na, Yoga nangtung kaluar. Ngaranna geus diideuan sabab ngeunaan alat-alat anu layar bisa nempatkeun dina posisi mana wae, tapi ieu teu hijina fungsi metot tina Yoga. Urang ogé boga laptop Lenovo jeung téknologi panganyarna, diantara nu urang boga prosesor paling modern jeung layar rampa, jeung desain pangalusna.

Medion

Timna langkung difokuskeun kana low-end janten pilihan anu saé upami anggaran urang ketat pisan. Di dieu anjeun bisa nempo leuwih Laptop Medion.

Asus

Sababaraha taun ka pengker aranjeunna nawiskeun langkung seueur model pikeun dipilih tapi rentang ZenBook tetep eta boga pilihan pisan metot Hal-hal anu kedah diémutan upami anjeun badé mésér laptop anu tiasa dirobih murah.

Microsoft

Éta mangrupikeun pilihan anu luhur anu anjeun kedah pertimbangkeun upami anjeun gaduh anggaran anu nyaman. Kualitas layarna luhur sareng aya seueur konfigurasi hardware pikeun urang milih anu paling cocog sareng kabutuhan urang. Tanpa ragu, éta Microsoft Surface anjeun moal kuciwa.

Laptop convertible 2-in-1 anu murah pikeun dianggo sapopoé

Dina bagian kahiji ieu anjeun bakal mendakan laptop hibrida anu paling cocog sareng anjeun nyokot kana akun harga. Dina bagian kadua urang bakal ngobrol ngeunaan anu pangsaéna dina pasaran tapi éta bakal langkung mahal.

Lenovo: Yoga 7

Modél Yoga dirilis dina 2013 sarta Lenovo geus ngarilis sababaraha panerusna saprak lajeng. Yoga 2 mangrupikeun vérsi anu dilengkepan ku Haswell anu ningali terang dinten di 2014 sedengkeun Yoga 3, garis anu kuat ti Broadwell, diluncurkeun dina awal 2015 sahingga, unggal taun aranjeunna parantos diropéa sareng ngawangun salaku produk beuki seueur. .buleud.

Yoga C630 diwangun ku laptop convertible tina 14 inci. Simkuring boga layar Full HD IPS jeung Lenovo nyebutkeun eta geus nempatkeun 14 inci jero awak 13. Kabeneran aya nu model panganyarna geus miboga sababaraha milimeter di ditu di dieu ogé rada beurat.

Parobihan gedé anu sanésna ogé aya di jero, sabab Yoga 7 gaduh prosésor Intel Core i5 sareng i7 anu gancang ditambah grafik khusus dina modél top-of-the-line. Ku kituna urang bisa disebutkeun yen grafik anu diulas. Sajaba ti ieu, teu leuwih ti bagian tina konektipitas geus robah, nu nawarkeun leuwih pilihan sambungan di juru.

Di sisi anu sanés, urang tiasa nyebatkeun yén Yoga 7 rada langkung mahal upami urang ngabandingkeunana sareng laptop anu tiasa dirobih lanceukna, sabab hargana sakitar 1200 euro tapi urang ogé kedah ngémutan yén éta langkung saé dilengkepan sareng nembé diénggalan, sareng nu urang bakal nyandak imah hardware panganyarna.

Flip Asus ZenBook

Aya sababaraha model dina séri notebook convertible 13 inci sareng 15 inci ieu, tapi Dua ieu mangrupikeun anu paling narik perhatian kuring.

Dilengkepan generasi panganyarna tina prosesor Intel, hardware notebook ieu hadir kalawan 16 GB RAM sareng panyimpenan internal 2TB dimana urang tiasa nambihan 256GB atanapi 512GB SDD kanggo milih. layar ngabogaan nyaeta taktil 13,3 inci sareng FHD atanapi 2K sareng IPS anu tiasa dirobih (jelas) sareng daya batre 52 Wh.

Marengan komputer anu tiasa dirobih anu sanés dina daptar, Asus ZenBook Flip kompak sareng dianggap ku sababaraha salaku salah sahiji laptop anu tiasa dirobih paling hampang di pasar (sakitar 1,1kg), tapi éta dasarna kusabab éta. Awak kawas Macbook. Sedengkeun alat kawas Dell Inspiron 13 7000 atawa Lenovo Yoga 3 nu urang geus dikaitkeun saméméh boga cangkang plastik. Anjeun bakal aya bewara bédana jeung awak katutupan aluminium tina tablet portabel ieu.

Di sagigireun ieu hargana biasana 50-100 euro langkung mirah ti laptop convertible kalawan fitur nu sarupa ti Dell, HP atawa Lenovo sanajan bisa rupa-rupa bit ku nagara jeung toko. Kami nyarankeun yén nganggo nawaran anu kami lampirkeun Dina Laptops-Baratos.net mayar saeutik kirang.

Gemblengna éta laptop convertible anu pikaresepeun tapi éta langkung mirah kalawan sababaraha konfigurasi nu bisa ninggalkeun kana liking Anjeun. Éta ngajaga layar rampa, bentukna, awak logam sareng keyboard NumPad ditambah ogé langkung seueur sambungan sareng pilihan pikeun Intel Iris Plus dina grafik, tapi ogé nyatakeun yén batréna ngagaduhan kapasitas anu rada kirang (67 Wh).

hp x360

Modél komputer anu tiasa dirobih ieu sami sareng laptop tablet Windows anu tiasa dianggo salaku alat "stand-up", atanapi nyambungkeun aranjeunna sareng stasiun multifungsi. Aranjeunna mawa sareng aranjeunna keyboard, trackpad (kotak pikeun mindahkeun kawas mouse a) sarta dina sababaraha kasus fitur sejenna kayaning palabuhan sambungan na accu tambahan. Tanpa ragu modél laptop hibrid anu pikaresepeun.

HP x360 mangrupikeun modél anu paling ekonomis tina jinisna, nganggo hardware Intel Core i5 4,2Ghz. Laptop anu tiasa dirobih ieu ngagaduhan kipas tapi sepi pisan (hartina euweuh ribut), cukup otonomi pikeun kagiatan pamakean sapopoé sareng umur batre sakitar 6 jam. Nawarkeun tampilan LED-backlit 14 inci ngabogaan resolusi 1920X1080 piksel layar.

x360 ieu torek jeung thinner ditambah rasa ngawangun anu langkung mewah upami dibandingkeun sareng laptop anu tiasa dirobih anu hargana sami. Tangtosna, sakedik fungsionalitas dikorbankeun, anu dina hal ieu ngan saukur keyboard Bluetooth. Pikeun bagian na, X360 disambungkeun fisik ka tablet laptop na ngawengku palabuhan sarta spasi pikeun hard drive ukuran 2,5 ″ (standar) jero.

Éta ngagaduhan harga sakitar 350 euro dina modél paling dasarna, tapi anjeun tiasa mendakanana langkung sakedik dina sababaraha waktos (upami anjeun ngalanggan buletin kami, kami bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan tawaran ieu). HP x360 sadia na anjeun bisa meunangkeun eta diobral.

Lenovo Yoga 520 (Flex 14 sareng 15)

Ieu mangrupikeun jajaran laptop anu tiasa dirobih ku Lenovo. Sakumaha anjeun tiasa tingali, sigana yén produsén ieu nyandak jajan pikeun naon anu dilakukeun dina sektor ieu. Flex 5 sayogi dina 14 sareng 15,6 inci, dimimitian dina harga ngeunaan 800 euro éta malah bisa ngahontal kirang lamun nganjang ka nawaran nu urang numbu ka anjeun.

Anjeun gaduh spésifikasi téknis anu santun, seueur konektipitas sareng layar anu puteran ti tukangeun, sapertos Yoga tapi sakitar 270 derajat. Ieu ngandung harti yén teu saperti Transformers kami geus dikaitkeun saméméhna, Flex teu bisa dipaké salaku tablet, ngan salaku laptop tipe presentasi.

Lenovo Yoga 920

Yoga 920 gaduh umur batre 8 jam sareng beuratna sakitar 1,7kg. Ieu ngandung harti yén batréna bakal lepas lila dina pamakéan sapopoé kalayan konfigurasi processor Core i57. Geus layar rampa Résolusi 14 inci sareng 4K, anu nempatkeun éta dina tingkat anu langkung luhur upami dibandingkeun sareng garis Asus sareng IPS.

Di sisi anu sanés eta mana ti 150 ka 200 euro langkung mirah ti laptop hibrid sarupa ti garis Transformer Book nu urang ngobrol ngeunaan saméméhna.

Sanajan sagala hal ieu, Yoga komputer convertible murah dibandingkeun jeung batur. Model 14 sareng 15 kirang ti 1000 euro. Model Flex 3 11 (katelah Yoga 300) malah dibere, nu ogé bisa dirobah jadi tablet dina harga kirang ti 400 euro, Tapi spésifikasi teknis teu jadi alus (logis) saprak eta mana kalayan hardware Celeron sarta layar 1366 x 768. Pikiran anjeun, eta mangrupakeun saingan santun pikeun Dell Inspiron 11 3000 sarta HP mastaka 11 X360.

Pangalusna laptop convertible 2-in-1

Upami anjeun hoyong laptop hibrida pangsaéna di pasar, anjeun bakal mendakan éta dina bagian ieu. Tangtosna, dina hal ieu, ulah ngaharepkeun hargana murah pisan.

HP mastaka X360

Upami anjeun daék nyéépkeun kirang ti 800 euro dina laptop anu tiasa dirobih janten tablet, HP Pavilion kedah aya di luhur daptar anjeun. Urang ngabejaan ka maneh naha.

HP parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé sareng mesin ieu. Aranjeunna ngagaduhan diwangun tina logam sareng henteu plastik, kanyataan nu teu kuat tapi ogé geulis, salian ti gaduh keyboard lampu handap kalawan tampilan tiis.

Anjeun tiasa milih ti sababaraha pilihan, komo model dasar boga a Resolusi HD lengkep (4K) sarta panel IPS, nu hébat. Éta ogé kalebet digitizer sareng wadah pulpén anu aktip, janten HP Spectre cocog pikeun ngagambar atanapi ngagambar. Ngomong-ngomong, émut yén pensil henteu kalebet nalika anjeun ngagaleuh tapi éta masih patut.

Pintonan dipasangkeun sareng hardware Broadwell atanapi Skylake gancang anu anjeun pikahoyong sareng nepi ka 16 GB RAM jeung Memori SSD. Faktor anu nyieun Spectre hiber lancar kalayan maké sapopoé kurban nepi ka jam 8 batré dina muatan tunggal, hal nu teu bisa manggihan dina unggal 2-in-1 laptop.

Di sisi séjén, konstruksi aluminium alus jelas mangaruhan beurat na, nu masih sigana kawas teu sabab teu ngahontal 2 kg. Sanajan lamun naon nu Anjeun keur pilari nyaeta lightness anjeun bakal manggihan laptop sejen convertible kana tablet kirang beurat tanpa loba usaha (tingali nu saméméhna contona).

Pikeun sababaraha kantong model ieu bakal narik saeutik deui, tapi najan sakali dibeuli anjeun bakal nyaho yén investasi bakal geus patut eta.

Surface Pro 7

Surface Pro (7, Go sareng anu langkung énggal) mangrupikeun laptop tablet anu tiasa dirobih anu béda sabab éta mangrupikeun tablet Windows anu tiasa dipasangkeun sareng panutup keyboard pikeun pangalaman sapertos tablet. Ieu ngalakukeun langkung kompak sareng langkung hampang tinimbang model laptop 2-in-1. Kami ngarékoméndasikeun pikeun masihan desktop langkung, méja, kantor atanapi kahirupan permukaan datar sanés sareng henteu seueur pikeun perjalanan atanapi pangkonan anjeun.

Surface Pro ngagaduhan sababaraha fitur méwah salaku layar tina 3: 2 resolusi luhur kalayan bezels sempit sareng bracket desainer (ngawengku N-Trig jeung pensil). Anjeun oge gaduh rak adjustable tina sagala rupa sudut ti tukangeun jeung awak pisan awét, kitu ogé mangrupa Sistim cooling pisan sepi sanajan ngagunakeun kipas.

Salian ti sadayana ieu, Surface Pro hadir sareng hardware Intel core i5 atanapi i7 anu kuat, tapi kalayan pembaruan naon anu ngajantenkeun Surface Pro 7 kaluar dina ahir taun ka tukang. Hiji pilihan nu bisa Anjeun anggap pisan metot jeung panawaran ieu numbu ka anjeun.

Dina ahir éta sadayana, sedengkeun Surface Pro mangrupikeun salah sahiji laptop convertible berbasis Microsoft jeung dipeunteun pangalusna tina ciri ieu nepi ka ayeunaTeu merta ngagantian pikeun laptop nu loba pamaké hayang yakin éta. Ieu ngan minuhan fungsi séjén. Salaku conto, kami henteu nyarankeun ngagunakeun éta dina suku atanapi ngagolér dina ranjang, sabab ku ieu anjeun tiasa ngalakukeun éta kalayan salah sahiji laptop murah kumaha kabarna. Éta henteu gaduh pangalaman keyboard anu langkung saé janten upami anjeun milari anu hampang tapi awét anjeun badé milarian ultrabooks mirah.

Ieu sanés hartosna yén Surface Pro henteu tiasa janten pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun, khususna upami anjeun hoyong laptop 2-in-1 dianggo salaku tablet dina kalolobaan waktos teu utamana salaku netbook a. Tapi anjeun geus katempo, anjeun moal manggihan eta persis mirah. Konfigurasi dasar kalawan prosésor Intel Core M hadir kalawan 4 GB RAM na 128 spasi memori GB, dimimitian ku harga ngeunaan 700 euro jeung ditingkatkeun bisa lulus 1000 euro tanpa masalah. Ngan émut yén panutup keyboard henteu kalebet sareng tiasa ngarugikeun anjeun sakitar 100 euro.

Lenovo ThinkPad Yoga

Urang ngobrol deui ngeunaan Lenovo sareng éta mangrupikeun anu payuneun laptop anu tiasa dirobih anu urang tingali di pasar. Kalawan sababaraha standar canggih Dina garis ThinkPad, ThinkPad Yoga kaluar, ayeuna langkung hibrida ti kantos. Nyaéta tilu model béda di toko Salila ngembangkeun babandingan ieu, 12,5 inci, 14 jeung 15,6 inci.

Lenovo Yoga Langsing 9

Sedengkeun pikeun model ngan leuwih 14 inci, generasi panganyarna hadir kalawan generasi 11 generasi hardware handheld Intel urang, duanana i5 jeung i7 pikeun maranéhanana néangan kakuatan maksimum. Urang ogé tiasa hilap layar IPS na kalayan résolusi 4K, salah sahiji anu pangsaéna anu urang tingali dina halaman ieu.

Sajaba ti ieu, anjeun boga pilihan hade palabuhan sambungan sadia, keyboard ergonomic nyaman jeung sababaraha fitur tambahan Dibandingkeun sareng Yoga Pro mana waé, tombol-tombol dikonci sacara mékanis nalika alatna ngantunkeun "mode portabel" supados henteu kakeunaan dibandingkeun sareng Yoga. The Yoga Slim anu superiorly kuat, dijieun pikeun salamet dina setélan perusahaan sareng perusahaan, naha éta pangusaha gaduh laptop convertible ieu dipariksa.

Poho ngeunaan mawa carjer ku leungeun sabab umur batre rata-rata sakitar 15 jam per ngeusi batre. Leuwih ti cukup pikeun sakabéh poé.

Sababaraha pangguna panginten yén Yoga Slim 9 tiasa rada ageung sareng beurat tapi teu aya anu langkung jauh tina kaleresan, sabab beuratna ngan ukur 1,56 kg.

Keur naon Lenovo Yoga Slim 9 waragad, dimimitian dina sabudeureun 900 euro, urang meunang versi kalawan Intel Core i7 11. processor gen, jeung 16 GB RAM na 1T memori SSD (gancang pisan). Aya versi langkung mirah (generasi heubeul tapi euweuh di stock).

Chuwi Hi10 X

Di antara sadaya laptop anu tiasa dirobih urang tiasa nyebatkeun yén Chuwi Hi10 mangrupikeun salah sahiji anu jarang… Éta nawiskeun layar toél 10,1 inci anu dipiceun, Naon ngajadikeun eta desain anu henteu ngalaan keyboard anjeun dina modeu tablet, Tapi naon pamaké anu pilari laptop 2-in-1 di ngabandingkeun ieu kawas.

Sakali anjeun parantos ngatasi desain sareng éstétika tina tablet-laptop ieu, anjeun bakal ningali yén Chuwi Hi10 patut ngahargaan dina ulasan ieu. Beuratna kirang ti 600g sareng gaduh kualitas layar anu saé sareng stylus anu kalebet. Salaku hardware kami geus boga Intel Celeron kalawan nepi ka 6 GB RAM sarta sababaraha jumlah SSD a milih tina. Kibor leungit garis tina tombol fungsi nu versi saméméhna miboga, jadi anjeun bakal butuh sababaraha waktu pikeun meunangkeun dipaké pikeun eta.

Tungtungna, harga convertible ieu murah, harga dasarna sakitar 270 euro sareng kalebet Celeron N4120 salaku prosésor sareng 6GB RAM sareng 128GB SSD hard drive, sanaos sakedik deui urang gaduh versi anu langkung kuat. Atoh, tong hariwang, nalika anjeun maca ieu, hargana sigana bakal turun, ku kituna kuring nyarankeun anjeun nganggo tautan anu kami pasang dina ngabandingkeun ieu pikeun angkat ka tawaran anu paling murah.

ThinkPad Yoga 14s

Pindah ka ThinkPad Yoga 14s éta rada hadé. Diwangun dina modél anu sami, tapi henteu gaduh pulpén atanapi média anu tiasa didigitalkeun, diganti ku grafik dedicated. Modél laptop convertible ieu hadir kalawan layar rampa IPS 14 inci, nepi ka 16GB RAM, sarta sagala rupa tipe memori internal kalawan grafik Intel Iris Xe, sadayana housed dina awak ngeunaan 1,43kg.

Aspék ieu nunjukkeun yén ThinkPad Yoga mangrupikeun pesaing éta tiasa sareng tugas sadidinten, eusi multimédia jeung sababaraha kaulinan Heboh. Éta henteu portabel sapertos contona Zenbook anu urang bahas dina item ultrabooks Sanaos aranjeunna gaduh ciri anu sami, tapi hey, éta mangrupikeun laptop 2-in-1 sareng éta hibrida sareng tiasa dirobih. Naon waé anu anjeun hoyong sebut. Salian ti keur langkung mirah tur gancang saprak versi dasarna boga harga ti 1000 euro.

Tungtungna anjeun ogé boga ThinkPad Yoga 15 versi nu ti ukuran laptop pinuh ku layar 15,6 inci. Kanyataanna éta salah sahiji ti saeutik laptop convertible ukuran ieu, janten kami nyarankeun salaku anu munggaran upami anjeun hoyong anu nganggo layar 15 inci. Diwangun dina Broadwell sareng beuratna sakitar 2,5kg 16GB RAM, grafik dedicated sareng keyboard NumPad kalawan pilihan gudang béda. Modél ieu dimimitian ku harga sakitar 950 euro dina konfigurasi dasarna.

Naon laptop convertible?

Lenovo Yoga 300 Laptop Convertible

Laptop convertible mangrupikeun jinis laptop khusus. Anjeun gaduh kamungkinan pikeun nyabut keyboard, supados janten tablet. Éta ogé katelah laptop 2-in-1 atanapi ngan saukur convertible 2-in-1. Upami anjeun kantos mendakan nami ieu, terang yén aranjeunna sami, atanapi tingal produk anu sami.

Janten tiasa janten tablet sareng laptop, kamungkinan pikeun pamaké anu nyata dimekarkeun. Anjeun tiasa make eta sakumaha biasa sakumaha kadua alat eta. Ieu mangrupakeun pilihan alus dina rasa ieu, sabab bisa dibikeun sagala rupa kagunaan. Ti digawé nepi ka meakeun eusi, nalika nyabut keyboard. Unggal pamaké bisa ngamangpaatkeun eta.

Hal normal nyaéta éta laptop convertible sumping sareng Windows 10 salaku sistem operasi. Éta anu paling umum di pasar, sabab notebook ayeuna ampir sok nganggo sistem operasi Microsoft. Janten tablet anu anjeun anggo ogé bakal ngagaduhan sistem operasi ieu.

Kumaha carana milih laptop anu tiasa dirobih: naon anu anjeun kedah émut

laptop convertible

Lamun dina titik ieu anjeun masih boga mamang ngeunaan naon laptop convertible mésér, di handap ieu kami bakal masihan anjeun sababaraha tip anu bakal ngabantosan anjeun ngagampangkeun pilihan (inget éta anjeun ogé tiasa naroskeun ka kami sareng kami bakal ngabantosan anjeun),

Hal kahiji anu kedah anjeun jelaskeun nyaéta éta laptop convertible atanapi 2-in-1 mangrupikeun laptop anu tiasa janten tablet, ngarah biasana boga layar rampa nu bisa ditempatkeun dina sababaraha sudut jeung posisi pikeun mempermudah pamakéan komputer dina modeu touch.

Saatos di luhur, kami nyarankeun yén anjeun ngan ukur mésér jinis komputer ieu upami anjeun badé nganggo éta dina modeu tablet, sabab upami henteu, anjeun bakal mayar biaya tambahan pikeun fitur anu anjeun henteu bakal ngamangpaatkeun. Upami ieu sanés masalah anjeun sareng anjeun nganggap yén mode 2 dina 1 penting, émut ieu tips lamun milih laptop convertible:

Kualitas layar

Pamadegan urang éta layar mangrupakeun titik pangpentingna yén anjeun kedah meunteun nalika mésér laptop 2-in-1 anu murah. Éta gaduh résolusi anu saé sareng sudut pandang penting, janten sahenteuna HD lengkep pikeun tiasa ngaraosan kontén multimedia.

Éta ogé penting pikeun nengetan mékanisme hinges anu ngamungkinkeun rotasi layar (dina sababaraha kasus 360º). Kami ngadukung dua sistem:

  • layar removable nu urang sambungkeun keyboard a: ieu bakal kasus Microsoft Surface. Kalayan henteu aya bagian anu gerak, teu aya anu tiasa ngarobih kana waktosna.
  • 2 engsel: Upami layar sareng keyboard assembly laptop convertible bade napel, éta kudu ku ngagunakeun 2 hinges. Éta mangrupikeun mékanisme anu parantos kabuktian sareng bakal jarang anu "maén" atanapi noise muncul dina waktosna.

Ngajalankeun jauh ti mékanisme kompléks jeung modern, aranjeunna ngan bakal mere Anjeun masalah dina jangka panjang. Salaku tambahan, sabab éta mangrupikeun layar rampa, anjeun kedah tumut kana faktor-faktor sanés ieu pikeun ngahontal pangalaman pangguna anu pangsaéna:

  • Waktos tanggepan: waktu nu ngaliwatan antara momen urang noel layar tur réaksi anjeun kudu bisa ditarima. A waktos respon slow bisa narjamahkeun kana produktivitas handap. Sajaba ti éta, lamun éta pisan goréng, éta bisa jadi matak ngabingungkeun sabab urang bisa datang ka mikir yén layar teu junun ngadaptar touch, nu bisa ngakibatkeun urang ragu: "Naha kuring keuna eta?".
  • layar multi-rampa: layar toél kahiji éta résistif, tapi ayeuna paling nyebar nyaéta kapasitif jeung multi-rampa. Layar multi-rampa ngamungkinkeun urang langkung produktif ku nawiskeun sapuan tambahan, sapertos ngaluncurkeun ménu, ngazum ku dua ramo atanapi gambar puteran.
  • Stylus cocog: stylus nyaéta "pen" anu urang tiasa berinteraksi sareng layar. Éta henteu pantes upami anu dipikahoyong nyaéta ngadamel sentuhan anu saderhana, sabab urang sadayana gaduh ramo anu langkung tepat, tapi éta patut upami anu dipikahoyong, contona, ngagambar. Upami ieu anu urang peryogikeun, éta patut milarian alat anu nganggo layar anu cocog sareng stylus sareng waktos réspon anu saé.

beurat

Dina bagian ieu urang kudu ngabedakeun antara kasus béda. Upami panggunaan anu anjeun badé masihan laptop anu tiasa dirobih nyaéta domestik, kami nyarankeun yén éta janten hampang sareng kompak sabisa-gancang supados nganggo éta henteu ngarareunah anjeun.

Upami henteu anjeun badé nganggo profésional atanapi anjeun peryogi a laptop murid Kami nyarankeun mésér laptop anu tiasa dirobih sareng layar 14- atanapi 15 inci supados anjeun tiasa damel langkung éfisién, ngajarkeun presentasi atanapi laporan, jsb. Ngagaduhan layar anu lega ogé bakal ngajantenkeun anjeun damel langkung lancar

hardware

Di dieu eta geus gumantung saeutik kana anggaran anjeun boga. Pendapat kami ngeunaan laptop anu tiasa dirobih nyarioskeun ka urang yén éta disarankeun pisan yén kami gaduh 8GB RAM sareng hard drive SSD pikeun nyepetkeun loading aplikasi, utamana dina modeu touch sangkan pangalaman leuwih pikaresepeun.

Dina tingkat prosésor sareng grafik, pamakean anu biasana dipasihkeun ka jinis alat ieu biasana henteu nungtut pisan ku kituna urang tiasa ngagaleuh barang pertengahan atanapi bahkan rendah tanpa masalah. SSD sareng RAM bakal ngajantenkeun kinerja anu saé.

Dimana meuli laptop convertible pangalusna

Popularitas produk ieu parantos ningkat sacara dramatis langkungna Waktos. Ku sabab éta, gampang pisan pikeun mésér laptop anu tiasa dirobih ayeuna, sabab seueur toko gaduh modél anu sayogi. Sanajan aya sababaraha toko anu patut mertimbangkeun:

  • Amazon: Toko online ngagaduhan pilihan anu paling ageung tina model ieu. Kisaran anu lega pisan, kalayan sagala jinis merek, modél sareng harga. Ku alatan éta, mustahil teu manggihan hiji nu fits naon urang pilari dina hal ieu. Sajaba ti éta, aya nawaran sarta promosi sapanjang taun, ku kituna urang boga aksés ka diskon alus.
  • Mediamarkt: Ranté toko mangrupikeun pilihan anu saé dina hal ieu. Aranjeunna gaduh rentang produk anu saé dina kategori ieu, sareng seueur merek. Aranjeunna biasana mibanda model kalawan harga pohara alus, nu ngajadikeun eta cocog sagala jenis kantong. Éta ogé gaduh promosi rutin, janten aya diskon.
  • Mahkamah Inggris: ranté toko sejen well-dipikawanoh, nu boga Pilihan alus produk éléktronika. Urang tiasa ngagaleuh sababaraha modél notebook anu tiasa dirobih dina jangkauanna, janten éta mangrupikeun pilihan anu saé. Aranjeunna condong difokuskeun model premium, kalawan harga rada leuwih mahal. Sanajan sapanjang taun aya loba promosi sadia.
  • Jalan tol: Ranté hypermarket mangrupikeun pilihan anu saé, sabab gaduh pilihan modél laptop anu tiasa dirobih. Aranjeunna biasana gaduh sakedik sadayana tina segi harga, kalayan modél anu tiasa diaksés. Janten éta toko anu kedah dipertimbangkeun ku seueur, khususna upami aranjeunna milarian modél anu hargana langkung handap.
  • Tablet atanapi laptop anu tiasa dirobih? Kaunggulan jeung kalemahan masing-masing

Meureun aya loba pamaké anu boga mamang ngeunaan naon meuli, tablet atawa laptop convertible. Aya sababaraha kaunggulan sareng kalemahan unggal produk, anu kedah dipertimbangkeun. Ku sabab kitu, urang bakal ngobrol ngeunaan topik ieu di handap:

Laptop atanapi tablet anu tiasa dirobih?

Hal-hal anu kedah diperhatoskeun dina laptop anu tiasa dirobih

Kauntungan utama anu ngantunkeun urang nyaéta versatility na. Ieu mangrupikeun produk anu tiasa urang anggo dina sagala jinis kaayaan ku cara anu sederhana. Urang tiasa dianggo pikeun damel, diajar, ngotéktak, ngédit poto atanapi pidéo tanpa masalah. Upami urang hoyong nganggo éta dina waktos luang, urang tiasa ékstrak keyboard sareng ku cara ieu tiasa dianggo salaku tablet dina cara anu langkung nyaman pikeun urang.

Kauntungan sanésna nyaéta aranjeunna langkung kuat tibatan tablet. Janten upami urang kedah damel atanapi diajar, urang moal aya masalah. Urang tiasa nganggo éta salaku laptop normal dina hal ieu, gaduh aksés ka sadaya alat anu aya.

Salah sahiji kalemahan hébat tina laptop anu tiasa dirobih nyaéta hargana. Hargana langkung mahal tibatan tablet. Salian ti éta ogé langkung mahal tibatan seueur laptop. Hal anu pasti bakal mangaruhan penjualanna sareng henteu tiasa diaksés ku seueur pangguna.

Pikeun ditaksir dina Tablet

Tablet gaduh kanyamanan pamakean sareng éta idéal pikeun ngotektak atanapi ngonsumsi kontén salaku kaunggulan utama. Henteuna kibor sepanjang waktos ngajantenkeun hampang sareng gampang diangkut. Salian ti masihan pangalaman anu sami sareng telepon.

Sajaba ti éta, tablet jauh leuwih murah batan laptop convertible. Ieu mangrupikeun hal anu ogé kedah diperhatoskeun, sabab bédana harga tiasa kasohor dina hal ieu.

Di sisi séjén, émut yén éta masihan urang langkung seueur pilihan. Tablet sanés pilihan anu saé upami urang kedah damel, khususna sabab kalolobaanana nganggo Android atanapi ios sareng anu nganggo Windows biasana mahal. Ku kituna dina harti éta leuwih kawates pikeun pamaké.

Ogé, dina kasus tablet, teu saperti laptop convertible, urang kudu meuli keyboard misah. Janten urang kedah milarian anu cocog sareng tablet sareng ngagaleuh. Biaya tambahan dina hal ieu.

Kaunggulan tina meuli laptop convertible 2-in-1

mirah 2 dina 1 laptop convertible

Kuat sareng éfisién

Laptop 2-in-1 mangrupikeun komputer anu kalebet parangkat keras anu dirancang pikeun ieu. Aranjeunna gaduh a hardware sakumaha kuat atawa leuwih ti nu loba notebooks, tapi ogé anu dirancang pikeun dianggo sampurna sareng sistem operasi anu dipasang sacara standar. Sadaya ieu ngamungkinkeun aranjeunna janten tim anu tiasa dianggo sampurna, nawiskeun langkung seueur pilihan sareng ngirangan énergi.

Versatility

2-in-1 komputer téh boh tablet boh komputer. Hal ieu ngamungkinkeun urang ngagunakeun aplikasi mobile anu bisa dipaké ku ramo urang, nu ngawengku kaulinan mobile (lamun sistem operasi ngamungkinkeun) jeung aplikasi desktop nu bakal ngidinan urang pikeun ngalakukeun sagala rupa karya. Dijelaskeun ku cara anu sanés, urang bakal janten jalma anu milih naha ngagunakeun tablet atanapi komputer, sadayana tanpa miceun waktos ngalih ti hiji komputer ka komputer anu sanés.

Desain langkung elegan

Laptop parantos lami aya, tapi laptop anu tiasa dirobih mangrupikeun alat anu langkung ngora. Merek bersaing saling ningali saha anu ngaluarkeun alat anu paling pikaresepeun anu tiasa narik perhatian urang, anu ditarjamahkeun kana desain bener geulis. Ieu ogé mawa urang ka titik salajengna.

Lampu sareng tahan

Laptop 2-in-1 ogé tablet. Upami merek fokus kana nyiptakeun komputer anu hampang, sareng laptop mangrupikeun alat anu tiasa urang pasang antara suku urang atanapi dina méja, komitmenna langkung ageung nalika aranjeunna nyiptakeun tim anu tiasa janten tablet anu urang candak ku dua leungeun. Ieu hal aranjeunna ngahontal, sarta 2-in-1s biasana alat-alat torek ti notebooks. Desain anu dikomprés ogé ngajantenkeun aranjeunna langkung kuat.

Sistem operasi anu langkung lengkep

Android sareng ios mangrupikeun sistem operasi anu sampurna pikeun tablet. Masalahna nyaéta, sanajan dina kasus Android, anu langkung kabuka, aranjeunna gaduh larangan anu tangtu. Henteu aya aplikasi desktop, janten aranjeunna henteu ngabantosan urang pikeun ngalakukeun seueur padamelan profésional. Ieu hal anu henteu lumangsung dina 2-in-1 parabot, saprak maranéhna kaasup a sistem operasi pinuh, malah leuwih lengkep ti desktop. Dina kasus sapertos Windows, urang bakal ngagaduhan sistem operasi desktop normal sareng mode tablet, janten urang bakal gaduh sadayana dina alat anu sami.

Kacindekan, pamadegan jeung pangajen

Ieu parantos janten laptop ultrabook convertibles top anjeun tiasa mendakan di toko sareng online ayeuna. Kami bakal tetep daptar diropéa supados anjeun gaduh sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun dina hiji tempat.

Mutuskeun model pasti pikeun anjeun pikeun naon ngajadikeun 2-in-1 laptop tiasa rada pajeulit sabab unggal pamaké boga kaperluan béda, tapi lamun anjeun mibanda patalékan anjeun tiasa nempatkeun eta di jéntré dina koméntar sarta saliwatan ngalanggan newsletter kami pikeun ngirim Anjeun. inpormasi sareng ngabantosan anjeun langkung seueur.

Sacara umum abdi tiasa ngabejaan Anjeun yen contona HP Spectre X360 jalan ogé pikeun paling. Upami Anjeun gaduh sabudeureun 1000 euro méakkeun lajeng mertimbangkeun Microsoft Surface y upami anjeun hoyong dianggo pikeun bisnis mertimbangkeun Lenovo ThinkPad atanapi Hp Elitebook.

 


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

4 komentar ngeunaan "laptop convertible 2-in-1"

  1. Halo John

    Abdi parantos nyerat ka anjeun sababaraha dinten ka pengker naroskeun bantosan ngeunaan laptop. Kuring geus katempo dua ieu fisik di toko ECI. Di sisi séjén, kuring geus katempo sababaraha on Amazon.
    Kuring ogé tempo kamungkinan Dell sabab tina naon geus I maca eta boga jasa saatos-jualan pohara alus, hal anu Lenovo teu jadi loba.
    Abdi peryogi bantosan anjeun sareng anjeun bakal nyarios ka kuring upami éta pikeun anjeun anu mana anu anjeun pilih sareng upami éta pikeun Dell atanapi MSI, anjeun bakal nangtukeun mana anu kedah dipilarian di amazon sareng kéngingkeun, upami diperyogikeun
    Abdi henteu hoyong laptop anu dina jangka pondok / sedeng pondok. Abdi sanés ahli janten kuring nyuhunkeun saran anjeun
    Kuring nyaho asus leuwih 900 e. Tapi anjeun pikir ngeunaan ieu, lamun sia mayar bédana éta sarta hal considerable pikeun tim ciri ieu

    hatur nuhun
    Maria

  2. Halo Maria, hatur nuhun parantos mampir deui. Anjeun tingali, kami parantos nganggap anu anjeun parantos nyarios, sabab kami nganggap anu paling laris sareng dihargaan ku para ahli sanés ogé pangguna dina ngabandingkeun kami. Kanyataanna nyaéta pikeun kualitas-harga aranjeunna henteu ngahontal "nepi ka ahir" atanapi kusabab éta henteu ekonomis kusabab ciri téknis atanapi kusabab kakuranganana. Abdi tiasa nyarankeun anu kami parantos didaptarkeun dina tulisan ieu sareng sanaos kuring ngartos yén Lenovo henteu ngagaduhan jasa saatos penjualan anu saé (aya pendapat ngeunaan sadayana), kaleresan upami anjeun parantos mésér 2-in-1 anu saé. laptop, jasa ieu teu datang kana téori, éta kudu dipaké, sanajan kuring ngarti yén éta téh pernah leuwih jelas. Tina naon anu anjeun carioskeun kuring bakal nyéépkeun langkung seueur pikeun trafo Asus tibatan dina tautan tawaran anu kuring parantos nempatkeun éta sakitar € 700-800 sareng éta patut, atanapi Suface. Ieu bisi anjeun jelas yén anjeun teu hayang Lenovo sabab ogé patut eta lamun datang ka convertibles 🙂

  3. Halo, ucapan salamet dina tulisan, kuring mikir mésér laptop atanapi tablet anu tiasa dirobih tapi kuring ragu pisan. Hayu urang tingali lamun bisa mantuan kuring. Abdi resep pisan lenovo anu anjeun pasang tapi nyarios yén éta henteu sayogi. Abdi henteu terang upami aya anu sami anu saé. Kuring geus katempo yen salah sahiji pangalusna HUAWEI MediaPad T5, Abdi resep pisan merek Huawei, naha anjeun terang naha Huawei gaduh laptop convertible anu saé?

    Abdi ngantosan waleran anjeun bageur nawaran reureuh di, hatur nuhun.

  4. Halo Manuel,

    Teu diragukeun, modél Huawei anu anjeun nyarioskeun ka kami mangrupikeun pilihan anu saé dina dunya tablet, tapi dina tingkat laptop anu tiasa dirobih kaleresan urang resep merek sanés sapertos Lenovo.

    Salam!

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.