laptop CHUWI

Naha anjeun milarian laptop anu murah sareng anjeun mendakan laptop CHUWI? Upami anjeun hoyong terang kumaha merek ieu sareng naha éta aya dina biwir sadayana, teraskeun maca sabab kami bakal nyarioskeun ka anjeun sadayana ngeunaan éta

Laptop CHUWI pangalusna

Di handap ieu pilihan laptop CHUWI anu anjeun tiasa mendakan diobral ayeuna. Kami ngarékoméndasikeun yén anjeun nganjang ka artikel sabab sababaraha kali diskon kupon 10% atawa malah leuwih ditawarkeun, ngarah bisa jadi malah langkung mirah ti naon anjeun bakal nempo di dieu.

CHUWI HeroBook Pro

CHUWI HeroBook Pro mangrupikeun notebook anu nawiskeun desain anu saé sareng kinerja anu saé dina ukuran 14.1 inci. Layarna gaduh résolusi 4K, ku kituna urang bakal ningali sadayana dina kualitas anu saé sareng, sajaba, urang bakal tiasa ningali langkung seueur eusi dina rohangan anu kirang. Prosesor anu masang HeroBook Pro nyaéta a Intel Gemini Lake N4000 nu bakal mindahkeun Windows 10 Imah nu ngawengku worthily. Pikeun ieu, 256GB SSD disk sareng 8GB RAM ogé bakal ngabantosan.

HeroBook Pro nyaéta dirancang pikeun pamaké rata, atawa pikeun maranéhanana anu rék ngalakukeun pagawean anu teu merlukeun kakuatan jeung speed pangluhurna. Éta ogé pilihan anu saé pikeun anu hoyong nganggo alat-alat pikeun luang, sabab komponén anu dianggo bakal ngamungkinkeun urang pikeun nonton Netflix, Disney +, video streaming atanapi jasa musik anu sanés atanapi nganjang ka jaringan sosial kalayan gancang, anu ningkatkeun. lamun urang tumut kana akun nu eta mounts layar kualitas kalawan resolusi 4K. Kawas sagalana yén CHUWI manufactures, harga na héran, komo deui tempo yén ieu téh Ultrabook kalawan desain kawas anjeun.

CHUWI CoreBook Pro

Upami Anjeun keur néangan pikeun Ultrabook torek, tanpa kakuatan kurban, naon kapentingan anjeun hal kawas CoreBook Pro ti CHUWI. Layarna nyaéta 13 inci 2K, anu ngajadikeun éta sampurna pikeun digawé di luar bumi atanapi pikeun mindahkeun dimana waé urang peryogina. Prosesor anu dipasang nyaéta Intel i3, nu bareng jeung 8GB RAM jeung 256GB RAM, utamana dimungkinkeun, bakal nyieun komputer kalawan Windows 10 sistem operasi mindahkeun kalawan betah.

CoreBook sareng komponén anu dianggo ngajantenkeun éta sampurna pikeun pangguna anu peryogi komputer anu tiasa dipercaya dina kaayaan naon waé, atanapi langkung khusus dimana waé. Nyaéta ngeunaan tim anu enteng pisan kalawan desain hébat gampang diangkut, tur ngawengku sagala jinis palabuhan, kayaning USB-C jeung kartu SD, ku kituna urang bisa nyambungkeun sagala periferal urang butuh.

CHUWI GemiBook

Upami anu urang pikahoyong nyaéta laptop anu hampang anu urang tiasa ngalaksanakeun tugas anu langkung beurat atanapi gaduh seueur prosés anu kabuka, urang kedah ningali CHUWI's GemiBook, anu, ku harti, mangrupikeun conto anu saé ngeunaan naon Ultrabook. Nangtung kaluar pikeun tunggang gunung 12GB RAM, nu 4 leuwih ti 8GB standar. Hatur nuhun kana ieu, sadaya anu kami buka ku Intel Celeron anjeun moal karasa beurat. Di sisi anu sanés, éta mangrupikeun komputer kalayan hard drive SSD, 256GB dina hal ieu, anu ogé bakal masihan rasa anu gancang. Sistem operasi anu dianggo nyaéta Windows 10. Modél ieu nganggo layar 13 inci kalayan résolusi 4K, anu mastikeun yén, sanaos layar leutik, urang tiasa ningali seueur eusi sareng kualitas anu saé.

Salian 12GB RAM, upami urang kedah nyorot hal anu sanés, urang kedah nyebatkeun dua poin: dina hiji sisi, éta gaduh keyboard backlit, spésifikasi anu henteu dipikanyaho kumaha pentingna dugi ka urang damel di lampu remen. sarta ngalakukeun eta tanpa kakuatan.tingali kenop. Di sisi anu sanésna, hal anu paling luar biasa nyaéta batréna, anu alit sabab aya di jero laptop 13 inci, éta cocog sareng ngecas gancang sareng tiasa. tahan nepi ka 7 jamTangtosna, gumantung kana pamakean sareng modeu konsumsi anu kami parantos ngonpigurasi dina sistem operasi.

CHUWI GemiBook dirancang pikeun pangguna anu hoyong damel di luar bumi sareng hoyong nganggo program tina beurat tangtu. Éta ogé tiasa dituduhkeun pikeun sadayana anu hoyong ngalaksanakeun sababaraha pancén dina waktos anu sami, sapertos, salian damel, maén musik sareng aplikasi anu henteu hampang, ngarobih pidéo kana format anu sanés atanapi bahkan maén, salami judulna. bisa dipindahkeun kalawan Intel Celeron. Hal séjén anu urang tiasa laksanakeun kalayan gampang kalayan 12GB RAM nyaéta ngagunakeun mesin virtual, nyaéta, nganggo sistem operasi anu sanés, atanapi nganggo éta salaku server, dina watesna.

Naha CHUWI merek laptop anu saé?

CHUWI mangrupikeun merek anu lahir di Cina taun 2004, sareng dimimitian ku ngadamel produk anu langkung sederhana sapertos pamuter MP3. Dina waktos anu pondok sapertos kahirupan aranjeunna henteu gaduh waktos pikeun nunjukkeun kumaha saé aranjeunna, tapi hiji detil narik perhatian: aranjeunna ngajual pisan sarta ogé di Éropa sarta Amérika Kalér, Sarta ieu jadi sabagian sabab pamaké nu meuli salah sahiji laptop maranéhanana wareg jeung maranéhna mairan dina eta kalawan kenalan maranéhanana.

Hal anu sanés pikeun émut nyaéta aranjeunna parantos junun janten palanggan pabrik komputer pangsaéna di dunya, janten kualitas assembly geus assured. Di sisi anu sanésna, sareng sakumaha anu bakal kami jelaskeun engké, éta nawiskeun dukungan anu saé, anu kedah ngajamin urang sabab moal ngantep urang "ngagantung" sapertos seueur merek anu asalna ti Cina. Kami ogé bakal ngajelaskeun engké yén harga anu bakal kami kéngingkeun bakal murah pisan, tanpa kaleungitan kualitas.

Naha laptop CHUWI nganggo keyboard Spanyol?

keyboard Spanyol dina chuwi laptop

Éta sigana sapertos patarosan anu anéh, tapi éta leres-leres patarosan anu saé. Kibor tiasa gaduh seueur perenah, bahkan keyboard anu jumlahna sami sareng tombol anu urang peryogikeun, upami anu dicitak di luhur sanés naon anu bakal kami anggo, pasti aya kabingungan. Aya komputer atawa kibor removable pikeun tablet anu ngan sadia dina basa Inggris, jeung keur CHUWI ti Cina, urang bisa mikir sarua komputer maranéhanana, tapi dina basa Cina. Éta henteu sapertos kieu: aranjeunna nganggo keyboard Spanyol.

Tapi sacara pribadi, kuring bakal nyarankeun: nalika ngagaleuh CHUWI, anjeun kudu néangan nu keyboardna aya dina basa urang. Nya, saleresna, ieu kedah dilakukeun ku komputer atanapi keyboard mana waé, tapi kuring mairan kana éta sabab merek ngora sareng kamungkinan yén sababaraha modél henteu aya dina basa Spanyol, janten anjeun kedah nengetan detil ieu. Upami urang badé ngagaleuh online, éta kedah naroskeun ka seller pikeun mastikeun éta.

Leuwih ti éta, aya ogé model o keyboard CHUWI brand pisah nu datangna tanpa hurupKalayan kecap sanésna, aranjeunna mangrupikeun keyboard "nétral" dimana kami nempatkeun panutup leutik di luhur dimana tombol dicitak. Tapi, dina sagala hal, aranjeunna atanapi urang tiasa nganggo aranjeunna dina basa Spanyol.

Naha laptop CHUWI mangrupikeun nilai anu paling murah?

nyelap laptop

Meureun moal. Éta sigana aneh yén kuring nyarios ieu dina tulisan ieu, tapi dunya téknologi ageung pisan sareng kuring yakin yén aya sababaraha merek anu nawiskeun alat anu sami dina harga anu sami atanapi langkung handap. Tapi upami dukungan sareng garansi kalebet kana patarosan, jawaban kuring bakal béda: laptop CHUWI ayeuna mangrupikeun pilihan anu pangsaéna upami anu urang milari mangrupikeun alat anu gaduh nilai artos sareng, Sajaba ti éta, urang hayang jadi reassured ku layanan sanggeus-jualan tur pastikeun yén urang bisa maledog jauh jaminan lamun urang manggihan lepat dina alat.

Biasana mendakan hal Cina anu hargana saé pisan, urang ngagaleuh, éta mimiti damel saé, teras urang mendakan masalah sareng urang henteu tiasa ngabéréskeunana, ku kituna urang tiasa gaduh beurat kertas anu saé atanapi janten kreatif sareng ngadamel pigura poto. jeung laptop. Éta sanés hal anu urang bakal hirup upami urang ngagaleuh merek ieu. CHUWI nyaéta kualitas, harga low jeung rojongan.

laptop CHUWI: pendapat abdi

ulasan laptop cuwi

Sakumaha anu parantos dijelaskeun dina poin sateuacana, CHUWI sanés mangrupikeun merek anu bakal bersaing sareng anu pangsaéna, anu sanés waé ogé. CHUWI nyaeta a brand pisan badag pikeun kantong wijaksana, Kusabab aranjeunna tiasa kéngingkeun alat sareng komponén anu saé kalayan harga anu langkung murah. Nalika urang nalungtik harga laptop ti merek pang populerna, nu paling umum nyaéta hiji kalawan layar 15.6 inci kalawan resolusi 2K, 8GB RAM, processor i5 sarta disk SSD ngarugikeun urang puncak. Urang tiasa kéngingkeun komputer anu sami ti CHUWI kalayan artos kirang.

Kabeneran aya nu enya, komponén bisa jadi saeutik kirang alus, tapi ieu téh harti sampurna "patut". Kalayan laptop CHUWI Urang tiasa ngalakukeun sami sareng komputer merek anu langkung saé, sarta komunitas pamaké ogé ngalaporkeun yén aranjeunna awét, jadi lamun daya beuli anjeun teu paling nyaman, ulah ragu: CHUWI dirancang pikeun anjeun.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.