notebook mirah

Ayeuna notebook mangrupikeun tren pangénggalna ngeunaan laptop. Ukuranana leutik pisan sareng hargana murah ngajantenkeun pilihan anu pikaresepeun pikeun anu milari laptop murah. yén maranéhna bisa mawa mana gampang.

Notebook parantos nyangking sakelompok jalma énggal ka pasar laptop anu saacanna percaya yén aranjeunna henteu tiasa nanggung laptop. Tapi naha notebook mangrupikeun pilihan anu langkung saé tibatan laptop tradisional?

ngabandingkeun notebook mirah

Dina tulisan ieu kami nganalisis naon mangpaat notebook sareng ngabantosan anjeun milih anu paling cocog pikeun anjeun. Di handap ieu urang ngarecah naon anu urang anggap salaku notebook murah anu pangsaéna, komputer tina harga anu langkung handap.

custom laptop configurator

Lenovo Yoga 330

Lenovo Yoga 310 mangrupikeun raja notebook murah. Henteu ngan teu mibanda kualitas ngawangun santun sarta tampilan lumrah, tapi ogé ngarangkep prosesor heran kuat, kartu grafik alus, tur mangrupakeun convertible.. Tapi éta ogé yén batréna tahan langkung ti genep jam nalika kami nguji éta, anu penting upami anjeun badé damel di luar bumi.

Upami anjeun tambahkeun kana harga anu kirang ti 400 euro, anjeun bakal satuju sareng kami yén ieu mangrupikeun pameseran anu saé pikeun saha waé anu milari laptop pikeun internetan Internét, nonton streaming video sareng nyerat nganggo prosesor kecap. Sajaba ti éta, gampang pikeun manggihan eta ampir satengah harga, jadi lamun ningali eta leuwih mahal, antosan saeutik sabab pasti bakal turun deui dina waktu anu singget.

Asus-UX431

Upami portabilitas henteu janten prioritas pikeun anjeun, laptop Asus UX370UA tiasa janten pilihan anu saé.. Éta ngagaduhan layar HD lengkep, kartu Intel UHD Graphics sareng prosesor Intel Core i7-10210u (Cache 4M, 2.7 GHz nepi ka 34.2 GHz) generasi panungtung.

Dina 1,1kg éta salah sahiji lightest, tapi tempo kinerja - nu ogé ngawengku 8GB RAM sarta 512GB SSD - hese ngawadul.

Éta ogé ngagaduhan desain anu elegan sareng saé pisan. Anjeun teu tiasa lepat sareng Asus UX431, khususna hargana sakitar 800 euro.

HP STREAM 11

HP Stream mangrupikeun jawaban super murah HP pikeun Chromebook. Éta ngan ukur hargana 260 euro sareng hadir sareng panyimpenan 32GB eMMC, ogé kamungkinan nambihan taun Microsoft Office 365 anu tos dipasang sareng 1 TB tina Hiji panyimpenan Drive (nu waragad sabudeureun 80 euro), nu ngajadikeun eta hiji deal luar biasa.

Kinerja na langkung ti lumrah, salian ti éta, salami anjeun henteu nungtut teuing, tangtosna. Éta hadé pikeun surfing wéb, ngédit dokumén sareng maén pidéo sareng ieu anu anjeun kedah laksanakeun.

Laptop VS Notebook

Nalika milarian laptop, anjeun tiasa nyanghareupan dilema naha mésér laptop tradisional atanapi notebook. Di handap anjeun bakal mendakan méja ngabandingkeun tina pro jeung kontra unggal sahijina anu bakal nulungan urang nyieun kaputusan éta.

[id tabel = notebook /]

Leuwih lengkep ngeunaan notebooks

Laju sanés sadayana

Lamun datang ka kinerja, paling notebooks mirah teu persis gancang. Ieu kusabab dirancang kalayan efisiensi énergi dina pikiran leuwih speed. Unit-unit ieu ngagaduhan kinerja anu dipikabutuh pikeun nanganan tugas komputasi anu paling dasar, sapertos browsing wéb, manajemén email, pamrosésan téks, spreadsheet sareng éditan poto dasar.

Ku sabab kitu aranjeunna sering disebut salaku alat internét atanapi platform mobilitas. Terus terang, pikeun ngalakukeun jenis ieu tugas anjeun teu perlu speed hébat. Kaseueuran notebook dina pasaran nganggo prosesor Intel Atom atanapi Celeron, sanaos aya sababaraha anu dianggo prosésor VIA.

Dimana éta CD?

Kusabab fiturna terbatas sareng biaya mangrupikeun faktor konci, jumlah fitur anu kalebet dina notebook murah ogé kirang ti anu anjeun mendakan dina notebook tradisional atanapi bahkan Ultrabook. Komponén sapertos CD / DVD drive henteu penting sareng ngajantenkeun produk langkung mahal. Ku ngaleungitkeun aranjeunna, pabrik tiasa ngirangan beurat, ukuran, sareng konsumsi kakuatan.

Nanging, éta ogé ngajantenkeun teu mungkin pikeun kalolobaan pangguna ngagentos PC na ku notebook tanpa nambihan périferal tambahan, sapertos drive éksternal.

Hard drive atanapi SSD?

Kaseueuran notebook anu langkung mirah nganggo SSD atanapi flash drive tibatan hard drive tradisional. Ieu, deui, nyumbang kana ngurangan ukuran sakabéh alat, kitu ogé konsumsi kakuatan na. Masalahna nyaéta yén chip mémori anu dianggo ku unit-unit ieu kawilang mahal sareng, anu nyababkeun rohangan panyimpen dugi (kadang-kadang henteu cekap pikeun damel sareng Windows XP) atanapi biaya alat-alat naék dibandingkeun. laptop standar. Kusabab ieu, beuki loba notebooks geus pindah ka hard drive kiwari.

Layar jeung Ukuran

Layar LCD sigana mangrupikeun biaya anu paling ageung pikeun produsén laptop. Pikeun ngirangan biaya dina notebook murah, produsén parantos ngembangkeun alat sareng layar anu langkung alit.. Notebook munggaran ngagaduhan layar tujuh inci, tapi ti saprak éta, hatur nuhun, aranjeunna parantos ningkat kana 10 inci, ukuran anu paling umum. Lately model tina laptop jeung layar leutik, tapi lolobana mérek pangalusna Aranjeunna horéam ngadamel ukuran anu langkung ageung sabab éta bakal ngajantenkeun produk langkung mahal sareng henteu tiasa bersaing sareng laptop tradisional.

Notebook biasana hampang pisan, anu ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun pangguna anu kedah gaduh konektipitas jaringan nalika iinditan supados tiasa damel.. Tapi, ukuran leutik ieu ogé ngagaduhan kalemahan: notebook sempit sareng keyboardna langkung alit tibatan notebook. Ieu kenop leutik bisa jadi kagok pikeun maranéhanana anu kudu ngetik pisan atawa boga leungeun badag.

software

Parangkat lunak mangrupikeun masalah anu sanés pikeun notebook. Windows Vista sering beurat teuing pikeun jinis hardware ieu pikeun ngadukung éta. Sabab, Microsoft ngarilis Windows XP Home pikeun notebook, sanaos ieu kedah gaduh spésifikasi anu tangtu. Untungna, ieu robah nalika versi torek tina Windows 7 dileupaskeun sarta kalawan datangna Windows 10.

Émut yén Microsoft parantos ngalaksanakeun optimasi anu saé dina vérsi panganyarna tina Windows 10 sareng urang tiasa ningali sistem operasi jalan lancar sanajan dina hardware kakuatan rendah sapertos netbook murah ieu.

Dina naon waé, anjeun kedah sadar yén anjeun ngagaleuh laptop anu saé sareng murah tapi kalayan fitur anu sederhana anu pasti bakal langkung laun dina tugas anu langkung beurat sareng kana waktosna aranjeunna bakal janten langkung kolot tibatan anu langkung kuat. Dina tungtungna eta sadayana gumantung kana kabutuhan Anjeun.

harga

Tujuan notebook nyaéta janten langkung mirah tibatan laptop tradisional. Ieu leres dina sababaraha kasus, tapi seueur notebook parantos ngalegaan fitur atanapi komponénna, ngajantenkeun produk langkung mahal. Alat-alat ieu asalna dimaksudkeun pikeun biaya sabudeureun 100 euro, tapi ayeuna aranjeunna antara 200 jeung 300 sarta sababaraha model anyar ngaleuwihan aranjeunna ngahontal 800. Harga ieu nempatkeun notebooks ieu langsung bersaing dina nilai duit jeung laptop tradisional.

Kacindekan ngeunaan notebooks mirah

notebooks

Notebook nawiskeun sababaraha kauntungan anu hébat, anu panggedéna nyaéta portabilitas anu saé. Masalahna nyaéta, pikeun kéngingkeun éta, aranjeunna kedah nyerah seueur fitur anu aya dina laptop standar. Hal ieu ngajadikeun eta pilihan alus pikeun ngalengkepan komputer desktop pikeun sakabéh jalma anu butuh alat keur indit atawa gawe di luar imah. Ieu mangrupikeun alat jaringan anu saé pikeun ngotéktak Internét atanapi ngatur email anjeun, tapi sateuacan mutuskeun mésér, anjeun kedah naroskeun dua patarosan ka diri anjeun:

  1. Naha éta nyumponan kabutuhan kuring?
  2. Naha kuring daék ngorbankeun fitur laptop anu langkung ageung, langkung mahal pikeun portabilitas?

Upami jawaban anjeun pikeun dua patarosan ieu leres, maka notebook tiasa janten alternatif anu saé pikeun anjeun.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.