merek laptop pangalusna

Kusabab rupa-rupa pilihan anu ngabahekeun pasar alat éléktronik, Nyaho mana merek laptop anu pangsaéna sareng anu mana anu pangsaéna pikeun kabutuhan anjeun sering tiasa janten tangtangan.

Upami anjeun profésional atanapi mahasiswa, smartphone sareng tablet tiasa mangpaat pikeun ngalih upami anjeun hoyong internetan Internét, tapi Upami anjeun peryogi pikeun ngalakukeun sababaraha padamelan anu langkung rumit sareng hipu, laptop bakal janten penting pikeun anjeun

Ku sabab eta, dinten ieu kami mawa anjeun a daptar sareng merek laptop pangsaéna. Pikeun ngembangkeun éta, kami ngandelkeun réngking merek laptop, dina desain, bantosan téknis, layar, audio, konfigurasi sareng, tangtosna, pendapat pangguna.

Janten, upami anjeun badé ngagaleuh laptop dina waktos anu caket, kami nyarankeun yén anjeun ningali daptar anu anjeun bakal mendakan di handap ieu sareng dimana kami parantos nyusun modél béntang produsén laptop utama.

Lenovo

Lenovo ogé parantos ngaluhuran tangga lagu penjualan sareng mangrupikeun produsén laptop anu kasohor pisan. Kanyataanna éta salah sahiji anu pang dipercaya saprak ngajual rupa-rupa laptop kalawan harga pisan variatif.

Sanajan kitu, ieu teu hijina kahadean na, saprak Pangrojong Lenovo nyaéta top-notchHenteu aya anu sami, sareng ieu masihan kauntungan anu ageung pikeun merek anu langkung populér.

Naon anu paling dipuji model ditawarkeun ku Lenovo teh gap konci lega sarta bentuk konci melengkung jeung audio hébat sarta visualssareng beuratna hampang sareng desain anu portabel pisan.

Naha Lenovo mangrupikeun merek anu saé?

Lenovo ayeuna teh merek laptop laris di dunya. Éta mangrupikeun firma anu junun tumbuh gancang di pasar internasional. Hatur nuhun kana rupa-rupa laptop sareng harga anu saé, aranjeunna mendakan tempat di sagala jinis nagara, kalebet Spanyol.

Éta tanda alus? Tangtu éta. Aranjeunna mibanda rupa-rupa laptop, janten aya pikeun sadaya jinis pangguna, anu pastina penting dina hal ieu. Naha Anjeun keur pilari laptop pikeun digawé atawa hiji keur kaulinan, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun manggihan hal di katalog maranéhna, nu ngajadikeun eta salawasna tumut kana akun.

Panggihan mana nu pangalusna laptop Lenovo nu bisa Anjeun meuli diobral.

Laptopna kualitasna, kalawan spésifikasi kualitas nu minuhan naon paménta pamaké sarta néangan kiwari. Janten dina hal ieu henteu aya keluhan pikeun perusahaan. Salaku tambahan, anjeun ogé kedah émut yén laptopna gaduh harga anu saé sacara umum, ku kituna anjeun tiasa mendakan anu pikaresepeun, tanpa kedah mayar teuing pikeun aranjeunna.

Model Lenovo pangalusna anu:

Lenovo Yoga 7

Éta mangrupikeun salah sahiji laptop anu paling serbaguna di pasar, ngajantenkeun éta pendamping perjalanan anu sampurna. Sakumaha ngaranna nunjukkeun, laptop ieu boga engsel anu ngamungkinkeun layar na diposisikan dina sababaraha sudut nempoan, komo bisa jadi tablet.

Éta mangrupikeun gadget anu hampang pikeun hiburan berkat speaker Harman Kardon sareng layar rampa Full HD, duanana pikasieuneun.

Lenovo IdeaPad 5

Modél laptop Lenovo ieu mangrupikeun salah sahiji pilihan éntri anu pangsaéna pikeun anu milari komputer anu kuat tapi tanpa harga naék. Hal ieu dilengkepan prosésor Intel Core i7 sarta layar na 14 inci, nu ngajadikeun eta pilihan sampurna pikeun tugas multimédia atawa malah sababaraha kaulinan basajan. Komputer ieu Laptop 14 inci Ieu mangrupikeun salah sahiji alesan Lenovo aya dina daptar perusahaan anu ngadamel laptop pangsaéna.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, harga demolition na janten pilihan anu boro urang mendakan dina merek sanés. Babandingan harga-kualitas teu aya kalemahan.

ThinkPad E14

Upami anjeun peryogi laptop pikeun dianggo sareng anjeun henteu hoyong éta ngagantung anjeun dina waktos anu paling parah, kami nyarankeun yén anjeun mésér modél high-end ieu ti Lenovo.

Éta gaduh prosésor Quad Core i5 anu kuat sareng cocog pikeun aplikasi 3D sareng CAD. Alat kerja anu kuat ieu siap angkat ka mana waé. Laptop jaman baheula tapi nganggo hardware anu diperbarui anu bakal tahan anjeun mangtaun-taun.

Sarta naon pamadegan Lenovo diantara pamaké? Sacara umum, evaluasi pohara positip sabab ngajaga rasio kualitas-harga anu saimbang pisan. Tanpa ragu, aranjeunna mangrupikeun pilihan anu saé pikeun dipertimbangkeun.

Asus

Deukeut pisan sareng Lenovo kami mendakan ASUS. merek ieu geus junun nangtung kaluar pikeun desain sleek maranéhna, rojongan teknis luar biasa, sarta drive pikeun innovate. Kanggo sadaya alesan ieu, ASUS parantos nampi seueur pendapat anu positif ti para nasabahna.

Éta mangrupikeun perusahaan anu daék nyandak résiko sareng, ku kituna, ngaluncurkeun modél laut kreatif.

Es merek mertimbangkeun lamun anjeun mikir meuli laptop anyar atawa hibrid. Nanging, anjeun kedah émut yén ngan ukur dina modél high-end na, kibor tahan sareng gambarna saé.

Sababaraha komputer pangalusna Laptop ASUS putera:

zenbook

Kami nyanghareupan modél anyar merek, alat anu dilahirkeun kalayan niat bersaing MacBook Pro. Ieu téh mangrupa notebook stylish, nu layar 14 inci, rada sarupa jeung Apple Rétina, nawarkeun gambar caang jeung seukeut.

Éta mangrupikeun alat anu idéal pikeun anu milari kageulisan sareng kakuatan dina laptopna.

ASUS Vivobook

Éta sering dianggap gadget kaulinan, janten idéal pikeun anu milari mesin portabel sareng multimedia anu idéal.

Dipasang ku prosesor Intel Core i3 anu canggih, tampilan LED-backlit 14 inci anu éndah, grafik Nvidia, sareng speaker quad, laptop ieu ogé gaduh desain pérak gradién anu ramping anu meniru aluminium.

asus ZenBook Flip

Ieu mangrupikeun notebook padet anu berkat layar hinged na tiasa janten tablet anu kuat, sadayana dina hiji. Cai mibanda sababaraha konfigurasi hardware, sanajan bagian paling dasar tina hiji hebat 13.3 inci layar, prosésor Intel Core i7, 512 GB SSD jeung 16GB RAM.

Upami anjeun henteu nganggap hargana, éta anu pangsaéna Windows 10 hibrida laptop-tablet di pasar.

Anjeun tiasa mendakan Laptop merek Asus naon geus kami dibandingkeun klik di dieu.

Asus atanapi Lenovo? Upami anjeun parantos ngahontal titik ieu sareng anjeun henteu terang anu mana tina dua merek laptop anu kedah dipilih, kami ngajamin yén anjeun moal kuciwa boh di antarana. Asus gaduh sajarah anu panjang pikeun ngajual produk bari Lenovo parantos ningali kanaékan kualitas produk anu spektakuler anu langsung ngalungkeun kana luhureun daptar merek laptop pangsaéna.

HP

HP parantos ngawangun reputasi na salami mangtaun-taun sareng parantos janten merek anu dipilarian ku pangguna anu hoyong mésér laptop kualitas. Pamaké sok resep kana perenah sareng kanyamanan keyboardna..

Sanaos ngagaduhan jasa téknis standar, éta mangrupikeun merek anjeun tiasa percanten kusabab jumlah ageung panyadia jasa saatos penjualan di luar sana.

Sababaraha model notebook HP pangalusna nyaéta:

HP Stream 14 

Ieu nembe diluncurkeun béaya rendah Windows 10 laptop idéal upami anjeun milarian salah sahijina laptop murah tapi dilengkepan ku beja panganyarna. Ieu mangrupikeun laptop anu tiasa dianggo berkat prosésor Intel Core i5 quad-core sareng gaduh 8GB RAM. Éta ogé ngagaduhan mémori anu diwangun dina 512 GB SSD sanaos sayogi kalayan langkung seueur panyimpenan upami anjeun hoyong.

hp x360

Hiji alesan saderhana pikeun resep laptop ieu mangrupikeun alat dua-dina-hiji. Anjeun tiasa nganggo éta salaku tablet atanapi salaku laptop sareng, janten, éta kedahna pikeun anu milari laptop anu elegan anu dianggo pikeun sadayana. Salaku tambahan, éta ogé cocog pikeun profésional, sabab umur batre na tiasa dugi ka tujuh jam. Alat ieu dilengkepan prosésor Intel Core i5, 8GB RAM, layar rampa FULLHD multi-touch kalayan kapadetan luhur titik unggal inci sarta keyboard nyaman.

MSI

MSI nangtung pikeun Micro-Star International, sareng éta mangrupikeun perusahaan Taiwan anu ngahasilkeun sareng ngajual barang-barang téknologi. Diantarana aya anu aya hubunganana sareng komputasi, sapertos périferal PC, motherboard, kartu grafis sareng sadaya jinis komputer, sapertos desktop atanapi tower, sadayana dina hiji atanapi AIO atanapi laptop. Sanajan kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun manggihan sababaraha anu henteu, laptop MSI biasana tim fokus kana kaulinan, anu ogé biasana ngandung harti yén éta mangrupikeun alat anu kuat sareng tahan.

Éta komputer ieu dirancang pikeun gamers ogé ngandung harti yén maranéhna boga desain leuwih agrésif ti komputer dirancang pikeun digawé, nu ngawengku wangun jeung kelir. Seueur komputer MSI kalebet lampu RGB, sareng sababaraha di antarana gaduh konci anu tiasa diprogram anu bakal ngajantenkeun gerakan urang langkung éfisién. Sababaraha MSI anu paling pikaresepeun ayeuna nyaéta kieu:

GF63

GF63 MSI mangrupikeun laptop kaulinan langsing anu saimbang. Hargana rada luhur tibatan komputer pikeun digawé, tapi ieu henteu matak héran nalika urang nyarioskeun laptop pikeun maén anu kalebet komponén anu langkung maju, sapertos prosésor i7 ti Intel, 16GB RAM atawa layar FullHD 15.6 inci nu minimum bulistir pikeun sagala komputer kaulinan alus patut uyah na.

Dimana eta nangtung kaluar saeutik leuwih dina mémori gudang, sagalana 1TB dina SSD nu assures kami dua hal: sagalana urang hayang maca atawa nulis bakal dilakukeun dina speed maksimum sarta kami bakal tiasa nyimpen loba kaulinan heaviest. Ogé noteworthy nyaéta kartu grafik na, 1650GB NVIDIA GTX4.

GF63 gaduh dua titik deui anu kedah diperhatoskeun: anu kahiji nyaéta keyboardna lampu latar, tapi beureum, sareng henteu dina sagala rupa warna salaku pamaén anu paling nungtut. Di sisi séjén, datang tanpa sistem operasi, nu mantuan harga, sanajan éta luhur, leuwih handap ku teu kudu mayar lisénsi pakait.

Modern 14

Upami anjeun milarian anu sami sareng modél sateuacana, tapi kalayan desain anu langkung serius sareng langkung gampang diangkut, anjeun tiasa resep kana anu Modern 14 ti MSI. Layarna ogé FullHD, tapi tina laptop ieu 14 inci. Éta gaduh prosésor Intel i7 anu sami, 16GB RAM anu sami sareng 1TB anu sami dina panyimpenan SSD anu bakal ngamungkinkeun urang maénkeun seueur judul tanpa masalah, ogé nyimpen seueur kaulinan dina hard disk.

Kadé nyebut sistem operasi, saprak model ieu teu kaasup ogé, nu ngajadikeun harga bit handap pikeun henteu kudu mayar lisénsi nu, tapi urang kudu install hiji saméméh urang bisa ngalakukeun nanaon. The keyboard téh backlit, Tapi dina hal ieu kalawan lampu bodas, nu, bareng jeung warna kulawu, mere eta gambar sober anu bakal kasampak alus dina sagala setting, kaasup workstations. Kartu grafik anu dianggo ku Modern 14 ieu nyaéta 350GB NVIDIA GeForce MX2.

GE66 Raider

Upami anjeun nganggap diri anjeun tukang game nyata, anu anjeun peryogikeun nyaéta laptop kaulinan anu langkung kuat sapertos GE66 Raider. Dina layar urang moal aya bewara loba bédana nu aya kaitannana ka dua saméméhna, saprak eta mounts a 15.6 inci FullHD, tapi ampir sagalana sejenna eta leuwih luhur. Hard drive disimpen dina 1TB SSD anu ngamungkinkeun urang pikeun nyimpen seueur kaulinan, kalebet anu langkung beurat, tapi GE66 Raider ieu nganggo prosésor. intel i9, nu pangalusna momen pikeun kaulinan.

Upami minat anjeun henteu acan terangsang sareng prosésor, panginten dua spésifikasi sanésna bakal: 32GB RAM atanapi 2070GB RTX8 kartu grafik nu, dibeuli misah, geus sabudeureun € 500. Tur upami Anjeun salah masih undecided, meureun desain notebook bakal ngayakinkeun anjeun, atawa leuwih husus backlighting keyboard na kalawan kelir béda.

GE66 Raider kalebet sistem operasi, dina hal ieu Windows 10 Imah, Tapi harga na ngan dituduhkeun pikeun gamers nyata, komo deui lamun milih model mibanda 64GB RAM na 2TB SSD tina hard disk nu eta oge sadia.

Naha MSI mangrupikeun merek laptop anu saé? Pamadegan

Kantun enya. Sababaraha, kaasup kuring sorangan, bakal nyebutkeun yén éta téh, lamun teu pangalusna, salah sahiji pangalusna. Tapi émut yén éta mangrupikeun merek anu ngahasilkeun laptop kaulinan, janten nalika urang ngagaleuh hiji, urang bakal ngagaleuh barang anu gaduh komponén canggih anu hargana langkung luhur tibatan rata-rata sareng kadang langkung ti € 2000 atanapi malah € 3000.

Tapi bagian ieu teu ngobrol ngeunaan naha aranjeunna langkung mirah atawa leuwih mahal, tapi hadé atawa goréng. Sanaos tanpa ngantunkeun hargana, urang tiasa ngabandingkeun MSI sareng komputer Apple. A MacBook Pro kalawan kakuatan MSI pangalusna malah leuwih mahal tur moal mantuan kami maén, saprak teu kabeh kaulinan sadia pikeun macOS. Lamun urang hayang maénkeun praktis sagalana, urang bakal perlu Windows PC, sarta MSIs cocog sareng sistem operasi Microsoft.

Ngomongkeun kakuatan, MSI teu ngahasilkeun parabot diskrit, oge teu ripuh. Naon anu didamel sareng dijual ku merek ieu sadayana tahan sareng komponén di luhur rata-rata, sapertos prosesor Intel i7, 16GB RAM sareng hard drive ageung dina SSD, anu masihan aranjeunna langkung gancang. Sababaraha média khusus ngaku yén sababaraha laptop kaulinan ASUS atanapi ACER datang pikeun ngabayangkeun tim MSI, tapi éta tiasa didebatkeun. Salaku mérek, MSI langkung populer di kalangan pamaén, sareng Kinérja éta pantes.

Janten upami anjeun badé mésér laptop kaulinan, Tong sieun yén MSI sanés merek anu terkenal kawas Apple, HP atawa ACER; laptop perusahaan Taiwanese langkung saé dina sagala hal.

apel

Apple, geus dianggap ku pamaké laptop salaku brand laptop pangalusna dina lima taun ka tukang Ieu dikonfirmasi ku kualitas luhur alat maranéhanana jeung standar luhur maranéhanana.

Upami anjeun ngahibur diri ku maca koméntar pangguna ngeunaan merek, pasti aya sababaraha koméntar négatip anu anjeun mendakan. Tata perenah, keyboard, tampilan, sareng audio sadayana anu dipikahoyong ku pangguna anjeun Jeung icing on jajan mangrupa rojongan teknis impeccable. Sok aya diskusi ngeunaan éta.

Masih ragu? Panggihan mana anu laptop kalawan kualitas harga hadé.

Atas dasar yén anjeun mampuh mésér salah sahiji laptopna, kami ngajamin yén komputer merek ieu aranjeunna cocog pikeun naon waé tujuan anjeun, naha anjeun badé dianggo pikeun diajar atanapi pikeun ngerjakeun proyék anu peryogi program anu beurat pisan.

Salajengna, urang bakal leuwih jéntré dina sababaraha model pangalusna ti rentang ti laptop apal:

Apple MacBook Air - 13 inci

Éta nembe janten salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun mahasiswa sareng pangguna anu peryogi saderhana berkat pangurangan harga sareng paningkatan dina fiturna. Pad Multi-Touch na mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna dina daptar merek laptop anu pangsaéna sareng otonomi na dugi ka 12 jam ngajantenkeun pilihan anu sesah pikeun ngéléhkeun.

Modél 2021 mangrupikeun pamutahiran ti 2016 MacBook Air sareng kinerjana langkung saé. Salaku tambahan, umur batre modél ieu mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna anu anjeun kéngingkeun dina pasaran. Kasimpulanana, urang bakal satuju yén ieu mangrupikeun salah sahiji laptop anu paling kapaké anu tiasa dipésér sareng ogé berkat hard drive SSD na, waktos muka aplikasi sacara praktis langsung.

Apple MacBook Pro - 13 inci

Direfresh dina taun 2021 pikeun ngamutahirkeun hardware anjeun, MacBook Pro mangrupikeun pilihan anu saé pikeun umur batre, CPU anu gancang, Retina Display anu ngan ukur pikaresepeun sareng keyboard anu ageung, aranjeunna ngajantenkeun hal anu khusus pisan.

A harga wijaksana ogé geus nyumbang kana posisi na dina grafik. Sakumaha anu diklaim merek, ngawangun langsing sareng layar resolusi luhur ngagambarkeun kabisat anu ageung dina kualitas. Upami pikeun anjeun modél 13 inci leutik, édisi 15 inci kalayan fitur anu langkung saé ogé sayogi sanaos hargana naék pisan.

Apple MacBook Pro 16 inci

Jaga, modél ieu mangrupikeun hal anu sadayana anu peryogi ukuran layar atanapi kakuatan anu langkung ageung sareng anu resep Apple. Éta mangrupikeun gaganti pikeun MacBook Pro 15 inci tapi kalayan desain anu langkung ramping sareng langkung kompak.

Ieu teh pendamping perjalanan idéal alatan fitur impressive na: chassis aluminium ultra-langsing, hiji cushion luar biasa jeung umur batré panjang Apple has. Ukuranana ngajadikeun éta sampurna pikeun ngangkut ampir sadayana.

Sorangan, urang nganggap Apple salaku salah sahiji merek laptop pangalusna alatan kualitas manufaktur produk na, otonomi jeung pangropéa low diperlukeun ku sistem operasi na, sahingga salah sahiji pilihan pangalusna mertimbangkeun lamun bade digawekeun ku eta.

Acer

Marengan HP, Dell, Lenovo sareng ASUS, Acer mangrupikeun merek komputer notebook anu kasohor, henteu ngan ukur dina jumlah penjualan, tapi ogé di kualitas jeung kinerja tina model maranéhanana. Sejen ti distributor ageung kalayan pendapat anu positif pisan ti para nasabahna, khususna rasio kualitas / harga na. 

Salah sahiji anu munggaran kaunggulan tina laptop Acer nyaeta harga na, saprak aranjeunna ngidinan Anjeun pikeun boga mesin alus dina rentang harga affordable. Ladenan palanggan maranéhanana ogé alus teuing, kitu ogé kamampuhan maranéhna pikeun nawarkeun téknologi pangalusna di industri, rupa-rupa model pikeun adaptasi jeung sagala kaperluan, fitur hébat jeung pamakéan sahiji merek hardware utama (AMD, Intel, NVIDIA, WD , …), jsb. 

Éta sigana yén desain sareng bérés alat-alat ieu sanés anu paling bergaya, tapi ulah dibobodo ku kasus éta. Di jero anjeun tiasa mendakan tim anu saé teu aya "embel-embel" estetika yén maranéhna nyoba kamuflase deficiencies séjén. Éta ngan saukur nawiskeun anjeun naon anu anjeun peryogikeun sareng teu aya anu sanés anu tiasa nambihan hargana. 

Medion

Ieu mangrupakeun mérek jerman dirarancang khusus pikeun anu milari anu fungsional sareng teu aya deui. A rupa-rupa laptop kualitas anu saé tapi éta tiasa kalebet diantara anu murah. Beda sareng laptop murah, dina kasus Medion, teu aya faktor anu teu diabaikan, atanapi aranjeunna bakal ngagaduhan hardware generasi anu lami sapertos anu sanés. 

Bisa waé pilihan hébat pikeun anu milari komputer saderhana pikeun dianggo bumi, laptop pikeun teleworking, pikeun mahasiswa, atanapi salaku komputer kadua. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun meuli hardware leuwih ti santun, kalawan fitur hébat sarta sagalana yén merek laptop séjén nawiskeun, tapi nyimpen duit. 

Ayeuna, perusahaan ogé ngagaduhan dukungan Lenovo, sabab parantos dipiboga ti saprak 2011, anu ngamungkinkeun anjeun mariksa minat merek Cina pikeun nyandak alih sektor Éropa ieu anu parantos ngagaduhan. 30 taun pangalaman jeung karya alus, utamana di nagara kawas Jerman, dimana eta mangrupakeun pamimpin jualan. 

Pondokna, inovasi, kualitas, fungsionalitas jeung harga low sababaraha atraksi na ngayakinkeun konsumén Anjeun. Teu cukup keur anjeun? 

Microsoft Surface

Microsoft Surface Éta parantos janten salah sahiji merek alternatif Apple, pikeun anu milari sistem anu langkung optimal, mobilitas anu luhur (otonomi anu saé, kompak, sareng lampu), kinerja anu saé, sareng kualitas anu saé. Nyatana, éta mangrupikeun salah sahiji merek anu pangsaéna pikeun anu milari alat bisnis profésional. 

Tim ieu biasana convertible atanapi 2-in-1, mere Anjeun kakuatan sarta genah tina laptop, kitu ogé versatility tina tablet, kalawan ngagunakeun Surface Pen atawa layar rampa. Sadaya anu pangsaéna tina dua dunya dina hiji alat anu efisien sareng sistem operasi Windows 10 pinuh, tanpa larangan. 

Kusabab ti Microsoft, éta ngagaduhan fungsi anu béda-béda anu parantos terintegrasi atanapi tos dipasang, anu tiasa janten bantosan anu saé pikeun perusahaan sareng profésional. Contona, make Microsoft Teams, OneNote, ngarasakeun mangpaat tina windows halo kaamanan (pangenal raray), atanapi fungsi tambahan tina vérsi Pro Windows 10. 

Chuwi

Éta mangrupikeun merek Cina alat portabel anu parantos populer. Kauntungannana utamina nyaéta harga na low, sajaba rarancang pikaresepeun. Nyatana, Chuwi nangtung salaku klon produk Apple. Malah nami tim ieu nyarupaan merek Cupertino. Janten, upami anjeun resep desain sareng kaanggunan, aranjeunna tiasa janten pilihan anu saé. 

Otonomi na oge alus, dina jangkungna pesaing sejen, kualitas ogé alus, jeung layar Anjeun ogé bisa jadi atraksi hébat sejen, kalawan ngagunakeun panels IPS kalawan resolusi luhur. Hal anu hese dipendakan dina merek mirah anu nyarupaan ieu. 

Kinerja panginten mangrupikeun keuneung Achilles panggedéna, sabab gaduh chip generasi anu langkung lami. Hartina, aranjeunna henteu biasana gaduh prosesor generasi panganyarna. Ieu tiasa janten masalah pikeun anu milarian maksimal ngahasilkeun, Sanajan bisa jadi hal assimilable pikeun maranéhanana anu rék a parabot dasar tanpa investasi teuing.  

Huawei

Huawei nyaeta sejen tina raksasa téhnologi nu geus junun ngukir kaluar Ecological di pasar dumasar kana a inovasi hébat dina sakabéh produk na. Alat-alatna ngagaduhan réliabilitas sareng kualitas anu saé, dina jangkungna anu hébat. Tangtosna, aranjeunna gaduh merek anu pangsaéna sareng parangkat keras generasi panganyarna, pikeun nawiskeun anjeun pagelaran maksimal.

Salian desain ati-ati, éta ogé hides loba kejutan yén anjeun moal bisa manggihan gampang dina parabot lianna, sarta loba kirang pikeun harga ieu. Salaku conto, anjeun tiasa mendakan téknologi NFC pikeun konektipitas sareng alat sélulér sareng barang anu tiasa dianggo, anu mangrupikeun kaunggulan anu jelas tibatan batur anu kakuranganana. Aranjeunna malah dilengkepan sensor Aula pikeun ngadeteksi ayana médan magnét dina perumahan maranéhanana sarta program fungsi béda. 

rinci leutik nu ngaapresiasi ogé ngaapresiasi, kayaning Huawei Bagikeun, Fungsi pikeun nyambungkeun alat sélulér tina merek anu sami ku Bluetooth 5.0 atanapi WiFi Direct sahingga ngabagi layar, ngoperasikeun sélulér nganggo keyboard sareng beurit pikeun ngatur aplikasi jarak jauh, jsb. Rincian sanésna anu ngajantenkeun bédana nyaéta layarna kalayan ampir teu aya pigura, sénsor sidik, atanapi webcam anu tiasa ditarik deui, pikeun privasi sareng kaamanan anu langkung ageung. 

Dell

Pikeun dua taun katukang, Dell parantos mingpin grafik penjualan laptop, ieu disababkeun ku pamutahiran hébat jasa bantuan teknis na jeung skor luhur diala dina tés. Sanaos dina tingkat parangkat lunak sareng inovasi, merek tetep sahandapeun pesaing anu sanés, hasil anu aranjeunna diala parantos diapresiasi ku pangguna.

Dell nawiskeun campuran desain quirky sareng dasar. Naha éta laptop 14 inci tingkat éntri atanapi laptop 18 inci anu ageung anu anjeun pikahoyong, Dell parantos kéngingkeun manah pangguna kalayan kinerja anu luhur sareng pangalaman kualitas luhur.

Éta mangrupikeun salah sahiji merek anu nawiskeun pangalaman ngetik anu saé., nu pisan wilujeng sumping mun anjeun méakkeun jam nulis atawa programming. Sajaba ti éta, Dell Alienware nawarkeun pangalaman kaulinan éndah berkat kibor cahayana sarta touchpad badag.

Model laptop DELL pangsaéna nyaéta:

Dell XPS 13

Pikeun anjeun anu gaduh anggaran tapi kipas DELL, teu aya anu tiasa ngéléhkeun Dell XPS 13 ieu, pilihan anu saé. Titik positip utami nyaéta umur batre, henteu langkung ti 14 jam, anu ngajantenkeun modél idéal pikeun profésional anu damel di luar kantor sareng kanggo panggunaan sapopoé.

Éta ogé gaduh desain ultra-ipis sareng hampang, janten upami anjeun sering ngarambat bakal janten pendamping perjalanan anu sampurna.

Alienware 17 

Éta mangrupikeun modél anu cocog pikeun pamaén, upami anjeun salah sahijina, kami yakin yén anjeun bakal drool sareng éta. Kalawan chassis sleek na, kualitas audio euyeub, cahaya customizable, sarta tampilan vibrant, anjeun pasti meuli pangalaman kaulinan high-end. Salaku tambahan, éta dilengkepan 9 GHz Intel Core i2,9 CPU sareng 16 GB RAM sareng grafik Nvidia 2080.

Dell Lintang 5450

Éta modél tahan sareng awét, idéal pikeun usaha anu gaduh desain anu pikaresepeun sareng katingali. Laptop 13 inci ieu nawiskeun panutup rampa lemes pikeun ngajaga pigeulang anjeun teu nyaman nalika anjeun ngetik. Sajaba ti éta, modél ieu salaku impressive jero sakumaha anu kasebut di luar, sampel ieu processor Core i5 gancang sarta layar Full HD na.

Éta ogé dilengkepan 16GB RAM, hard drive SSD 256GB, sareng Windows 10 PRO.

Toshiba

Sugan loba anjeun heran naha eta geus dicokot jadi lila, tapi Toshiba tungtungna junun pangkat diantara merek laptop pangsaéna taun 2021.

Sanajan urang rengking eta kagenep, Toshiba meunang ulasan rave taun ka tukang. Upami anjeun hoyong laptopna tiasa dianggo, anjeun panginten tiasa nganggap komputerna salaku mid-range, tapi Upami anjeun murid atanapi pangguna anu peryogi saderhana, anjeun bakal mendakan éta idéal pikeun gampang dianggo.

Salaku tambahan, laptop kaulinan Toshiba gaduh a reputasi hébat berkat pintonan éndah na, salah sahiji anu pang impressive dina pasaran.

Sanaos kitu, hargana sami sareng merek sateuacana anu kami daptarkeun, sareng upami anjeun kedah milih laptop kami nyarankeun anu sateuacana, tapi kami daptar modél merek anu paling menonjol.

Sababaraha pangalusna model laptop Toshiba putera:

  • Qosmium X75Ilaharna dianggap laptop kaulinan, model ieu boga tampilan panganyarna, kakuatan hébat, sarta kualitas sora vibrant. Sajaba ti éta, keyboard éndah sarta desain elegan geus earned eta reputasi salaku salah sahiji laptop pangalusna pikeun kaulinan Ti pasar. Pikeun laptop kaulinan anu kuat, pilih Qosmio.
  • Satelit P55t: Ieu laptop 15,6 inci nu ngagabungkeun téknologi panganyarna jeung desain endah pisan. Mibanda keyboard nyaman jeung layar rampa nice pikeun kirang ti 1000 euro. Sadayana, éta saé pisan pikeun anu milari fitur standar, pikeun mahasiswa, sareng pikeun pangguna anu hoyong laptop awét.
  • kirabook- Mibanda kombinasi lightness na thinness tina MacBook Air jeung layar tina MacBook Pro, tapi Ultrabook ieu teu settles ku tawaran hiji kamampuhan touch pilihan nu Apple teu boga. Laptop Premium ieu ogé pikaresepeun, gaduh umur batre 7 jam sareng SSD 256 GB.

Naon merek laptop anu pangsaéna?

Rengking merek laptop pangsaéna

Kami parantos ningali nu pangalusna pausahaan laptop Sakuliah artikel ieu, kumaha oge, aya studi kapuasan pamaké nu titik béda dianalisis pikeun nyieun vonis final.

Pasar laptop lega pisan, kalawan Pilihan badag model jeung merek. Sanaos aya sababaraha merek anu junun nangtung di luhur anu sanés, hatur nuhun kana kualitas alatna. Teras we ninggalkeun anjeun merek pangalusna ieu nurutkeun kategori maranéhanana:

Dina gambar anu anjeun gaduh di luhur garis ieu anjeun tiasa ningali anu mana anu parantos nilai pangluhurna ti 2021 Dumasar kana kritéria anu parantos tumut kana pendapat pangguna sareng profésional, desain, dukungan anu ditawarkeun ku merek, darajat inovasi anu ditawarkeun ku laptop, nilai artos sareng garansi.

Nyandak kana akun sadayana di luhur, urang tiasa ningali éta merek laptop dipeunteun pangalusna anu:

  1. Lenovo
  2. Asus
  3. Dell
  4. HP
  5. Acer
  6. apel
  7. MSI
  8. Razer
  9. Samsung
  10. Microsoft

Tangtosna, rangking ieu umum teuing sabab dina unggal merek sateuacana aya produk anu kualitasna langkung saé atanapi langkung goréng, janten langkung gampang pikeun ngabédakeun sabab meureun aya laptop Lenovo anu gaduh pendapat anu saé pikeun pangguna desain tapi anu ngumpulkeun ulasan anu goréng. dina bagian kaulinan.

Salajengna urang bakal ninggalkeun anjeun pilihan merek pangalusna nurutkeun pamakéan yén urang bade masihan laptop.

Pangalusna pikeun desain

Microsoft Surface 4

Upami anjeun desainer grafis, laptop anjeun kedah nyumponan sababaraha sarat penting pikeun ngalaksanakeun tugas anjeun kalayan saé. Ku alatan éta, di handap anjeun bisa ngakses daptar merek laptop anu nawiskeun model kalayan fokus khusus dina desain sarta aranjeunna nawiskeun kualitas layar luhur babarengan jeung kartu grafik kuat pikeun gawé bareng Adobe suite sarta program rendering gancang séjén.

Dina hal ieu, tohan on Apple sinonim jeung kasaluyuan jeung kinerja alus jeung program design kawentar.

The merek pangalusna pikeun siswa

Laptop pikeun murid

Mun anjeun murid, aya merek laptop nu nawarkeun parabot murah sarta kalawan kakuatan cukup pikeun bisa nyandak catetan atawa ngalakukeun kuliah, institut atawa universitas.

Merk komputer pikeun digawé

Dina aspék ieu urang kudu tega dina pikiran yén digawé, waktu urang patut duit. Ieu hartosna yén pikeun damel urang peryogi laptop anu tiasa dipercaya anu henteu masihan masalah sareng anu sakedik pangropéa dina waktosna sabab langkung seueur waktos urang miceunan dina ngalereskeun kasalahan, langkung seueur artos urang bakal kaleungitan ku henteu tiasa dianggo salaku urang. alat gawé.

Dina hal ieu, pendapat kami jelas sareng kami komitmen apel o Lenovo salaku salah sahiji merek anu paling dipercaya dina komputer laptop.

Top merek laptop 13 inci

Apple MacBook

Bisi anjeun milarian laptop 13 inciDi handap ieu anjeun bakal mendakan model anu pangsaéna pikeun beuratna sareng ukuran anu diréduksi tapi henteu ngorbankeun kinerja:

Pangalusna 15 inci

Asus ZenBook Pro

Lamun resep komputer rada gedé dina biaya kurban beurat jeung ukuran, teu luput seleksi tina puncak 15 merek laptop inci.

The laptop pangalusna maén

MSI GL72VR 7RF-632XEN

Upami anjeun saurang pamaén anu leres anu kedah nyandak laptop anjeun dimana-mana pikeun ngaraosan kaulinan dina kualitas grafis anu paling luhur, aya merek sapertos MSI anu khusus difokuskeun kana masarakat. tukang game.

Bagean tina laptop kaulinan tumuwuh gancang, kalawan beuki loba model sadia dina pasaran. Ieu mangrupikeun bagéan dimana kompetisi tumbuh, tapi dimana aya sababaraha merek anu anjeun terang sok nawiskeun anjeun pagelaran anu pangsaéna:

  • MSI: Pausahaan ti Taiwan mangrupakeun salah sahiji pilihan pangalusna kami manggihan di bagean pasar ieu. Aranjeunna gaduh rupa-rupa laptop kaulinan, anu katingali ku kualitas luar biasa. Sajaba ti éta, saprak aya kitu loba model, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun manggihan pilihan pikeun tiap jenis gamer.
  • ASUS: Pausahaan boga rupa-rupa laptop, dimana urang boga loba model kaulinan. Sababaraha di antarana aya dina kulawarga ROG, sanaos langkung seueur rentang. Kualitas, kakuatan sareng nilai anu saé pikeun artos ngantosan kami dina hal ieu.
  • HP Omen: Ieu rentang kaulinan laptop ti raksasa komputer. Kami ngagaduhan pilihan modél anu saé, anu sok digolongkeun kana anu disarankeun dina bagean pasar ieu. Aranjeunna gaduh sadayana anu kami ngarepkeun tina laptop ieu.
  • ACER: merek sejen well-dipikawanoh di pasar laptop, nu boga rentang kaulinan pisan lengkep, dimana urang bisa manggihan rada sababaraha pilihan metot, nu bakal masihan kinerja alus sepanjang waktos.

Merek sareng laptop 17 inci

Laptop kaulinan Asus murah

Upami anjeun sanés tukang game tapi anjeun resep komputer kalayan layar anu ageung, kami parantos nyiapkeun pilihan laptop pangsaéna anu anjeun tiasa mésér sareng anu dicirikeun ku gaduh layar diagonal 17 inci:

Pangalusna sareng laptop convertible

HP mastaka X360

nu laptop convertible atawa 2 dina 1 geus jadi fashionable pikeun versatility maranéhanana. Seueur anu tiasa janten tablet nalika urang aya di bumi sareng janten laptop Windows nyata nalika urang kedah damel atanapi ngalaksanakeun tugas anu peryogi aplikasi anu lengkep sareng berbasis Windows.

Kalayan daptar anu nembé kami dibere, kami yakin yén anjeun bakal tiasa milih merek laptop anu pangsaéna pikeun kabutuhan, tujuan sareng anggaran anjeun. Tanpa ragu, kami nyarankeun yén anjeun mésér dumasar kana naon anu anjeun gaduh, sabab ngeunaan kualitas sadaya modél anu dianalisis di dieu, henteu seueur anu nyarios, aranjeunna sadayana patut, tapi anjeun tiasa ningali perbandingan kami. éta nilai pangalusna pikeun duit laptop Upami anjeun hoyong mutuskeun hiji sareng anjeun henteu terang pisan ngeunaan anu mana.

Kami ngarepkeun yén kalayan sagala inpormasi anu kami tinggalkeun dina tulisan ieu, anjeun parantos langkung jelas laptop naon anu kedah dipésér.

merek laptop paling dipercaya

mérek laptop pangalusna

Aya seueur merek anu ngadamel sareng ngajual laptop. Dinten ayeuna kualitasna ageung pisan, janten sesah nyarios yén aya merek anu langkung parah atanapi kirang dipercaya. Tapi aya sababaraha firms anu nangtung kaluar pikeun ngajaga kualitas stabil leuwih taun, kalayan operasi anu saé unggal waktos:

  • apel: Panginten salah sahiji merek anu paling dikenal sareng dijual di dunya. Aranjeunna biasana ngantunkeun kami sababaraha laptop unggal taun, idéal pikeun profésional sareng panyipta kontén multimedia. Kualitas, reliabilitas, kaamanan sareng operasi anu saé mangrupikeun konci na. Sanajan aranjeunna paling mahal.
  • HP: Merek anu kasohor sanés dina bagéan pasar ieu, sigana salah sahiji katalog laptop anu paling éksténsif dina pasaran. Urang bisa manggihan sagalana dina rasa ieu, pikeun sakabéh budgets, tapi salawasna mibanda produk kualitas alus.
  • Lenovo: A brand anu geus junun tumuwuh gancang di pasar, kalawan laptop alus, kalawan nilai leuwih ti metot duit, nu undoubtedly ngajadikeun eta salah sahiji merek nu patut tumut kana akun di pasar.
  • ASUS: merek kualitas sejen, kalawan laptop di sagala rupa bagéan, teu ngan kaulinan. Éta mangrupikeun merek anu gaduh harga anu saé, sanaos kanyataan yén kualitas produkna langkung unggul tibatan seueur pesaing di pasar.

merek laptop Cina

Cina mangrupakeun salah sahiji produser utama kiwari. Salaku konsekuensi, loba merek geus mecenghul di nagara, nu ogé dedicated ka ngahasilkeun laptop. Loba di antarana nangtung kaluar pikeun rentang kualitas, paling metot:

  • Lenovo: Ieu salah sahiji merek pangalusna-ngajual di dunya. Laptop anu berkualitas kalayan harga anu berpatutan, mangrupikeun salah sahiji konci anu hébat pikeun firma ieu. Ku sabab éta, éta mangrupikeun merek anu kedah diperhatoskeun nalika ngagaleuh anu énggal.
  • Huawei: Dipikawanoh pikeun smartphone na, merek Cina ogé boga rentang laptop, dipikawanoh pikeun MateBook na. Ieu mangrupakeun rentang anu geus tumuwuh pisan, dimana maranéhna ninggalkeun kami kalawan laptop alus, kalawan harga metot.
  • Xiaomi: merek sejen dipikawanoh pikeun telepon na, nu ogé nyieun laptop. Aranjeunna mibanda rentang nu geus tumuwuh, nu urang ogé bisa meuli di Spanyol, di toko sorangan contona. Éta langkung mirah tibatan merek sanés, anu ngajantenkeun aranjeunna pikaresepeun.
  • Chuwi: Sanajan ngaranna sigana aneh atawa saeutik dipikawanoh ka anjeun, brand ieu tina laptop Cina Eta geus jadi best seller keur nilai na duit.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

43 koméntar ngeunaan "merek laptop pangsaéna"

  1. Wilujeng énjing,

    Abdi badé ngagaleuh laptop sareng kuring diantara dua ieu, kuring hoyong terang anu mana anu anjeun nyarankeun ka kuring.
    toshiba satelit c55-c-189, i3 5015u, 4GB ram, intel hd 5500 grafik

    notebook HP 15-ac-134ns
    i3, 5005u, ram 8gb, grafik AMD radeon r5 2GB

  2. Kumaha upami Fernando. Kuring pribadi resep HP, tapi kuring ogé ngantep sorangan dipandu pisan ku desain, sistem operasi, jsb. Jigana ieu pilihan nu ngan anjeun bisa nyieun 😉

  3. Sampurasun, Abdi hoyong pendapat anjeun ngeunaan asal eon 15xpro, éta henteu dipikanyaho tapi éta salah sahiji ti saeutik kalayan prosesor 3.4 GHz nyata sabab kuring henteu percanten kana dorongan turbo.

  4. Kumaha damang Javier? Ieu mangrupikeun modél anu kuring resep pisan sanaos karunya yén ayeuna kuring henteu mendakanana di toko Spanyol. Jigana hiji-hijina pilihan nyaéta mésér ti Amérika. Jigana éta modél anu langkung berorientasi kaulinan sabab sanaos parangkat kerasna rada hampang, éta pasti henteu diémutan sapertos anu anjeun nyarios. Sigana mah sababaraha naon maranéhna commenting on éta batréna téh salah sahiji ciri awon eta boga, saprak kualitas ieu mahal ... Dina hal ieu kalawan énergi. Sanajan éta pohara alus, Kuring masih tetep sababaraha model nu boga sagalana leuwih tingkat hehe 😉

  5. Naha leres yén prosesor AMD panas teuing?

    Abdi ragu antara i3 5005 sareng AMD Quad Core A8 7210

    Sanajan patarosan umum bisa jadi Naon anu anjeun nyarankeun pikeun automation kantor, internét pikeun 400 euro?

    Sareng patarosan anu sanés kuring ningali i7 pikeun 500 naha éta patut mayar bédana pikeun anu kuring peryogikeun?

    Gracias!

  6. Kumaha saur anjeun ngeunaan merek laptop Acer? Éta panginten éta henteu pantes posisi dina daptar ieu, upami kitu, pasihan abdi pendapat anjeun ngeunaan éta sabab sacara pribadi kuring nyangka yén acer pantes waé dina posisi ieu sajaba ti aranjeunna aranjeunna ngadamel modél laptop anu saé pisan sareng tahan, sadayana gaduh pendapatna tapi Abdi hoyong terang pendapat anjeun ngeunaan éta.

  7. Tanpa ragu éta pantes, tapi anjeun parantos sumping nalika kuring ngamutahirkeun Alejandro, anu kuring lakukeun dina blok sabab kuring serius nyandak inpormasi sareng kuring langkung resep nyebarkeun éta nalika réngsé sareng henteu satengah 🙂 Salaku kasimpulan kuring tiasa ngabejaan Anjeun yen Acer mangrupakeun Brand nu 5 sababaraha taun ka pengker Abdi teu bakal nyarankeun, saprak kuring kungsi diusahakeun sapasang pikeun période lila sarta maranéhanana éta panas pisan ogé kualitas nu masihan loba kahayang ... Tapi ayeuna batréna. parantos dipasang sareng anjeun tiasa mendakan ultrabooks anu luar biasa sareng sampurna pikeun browsing, teu aya anu sirik kana chromebook contona. Dina sababaraha poé kuring ninggalkeun eta diterbitkeun, salam.

  8. Albert Ku teu sangka anjeun bakal aya bewara bédana jeung i7 lamun hayang make eta pikeun aplikasi kantor dina cara normal, jadi teu perlu méakkeun ieu 100 euro leuwih dina hal ieu. Antara AMD Quad Core A8 7210 jeung i3 5005 Jigana juara bakal jadi i3. Ngabandingkeun duanana, model processor ieu béda ti AMD pikeun grafik terpadu sarta ogé pikeun nilai naon mayar.

  9. Hello.
    Abdi gaduh masalah serius sareng kabutuhan 2 putri abdi (murid sareng pas janten mahasiswa) sareng pamajikan kuring.
    Kuring geus datang ka kacindekan yén sakabéh éta kudu terminal portabel sorangan, Maksad abdi, 3 sakaligus.
    Utiliti anu bakal dipasihkeun ka alat-alatna moal langkung ti dasarna. Kotektak, diajar sareng jarang karya grafis (henteu aya kaulinan) ..
    Abdi henteu nyarioskeun ka anjeun anggaran sabab anjeun bakal teu nyaman .. Abdi damel nyalira sareng minggu payun pamajikan kuring ogé bakal ngalakukeun éta kalayan kontrak paruh waktu anu teu katangtu .. Hallelujah !!!!
    Abdi peryogi terang pilihan anu pangsaéna pikeun tim éta, henteu langkung ti € 1.000 ...
    4 GB RAM sareng hard disk minimum 500 Gb .. Aranjeunna sigana bakal angkat ka universitas iraha waé ..
    Éta sanés naon anu kuring pikahoyong, tapi langkung seueur ti anu kuring tiasa .. Upami tiasa, kuring ogé bakal ngahargaan jawaban kana email pribadi kuring… Hatur nuhun.
    … Ah, hayu atuh netelakeun. € 1.000 pikeun 3 !!

  10. Kumaha upami Jose, éta sanés gélo sapertos anu anjeun pikirkeun. Salami laptop kanggo browsing sareng otomatisasi kantor, anjeun tiasa mendakan sababaraha anu henteu nungtut pisan tina segi anggaran. Tingali kana perbandingan anu kami gaduh ngeunaan Chromebook. Anjeun bakal mendakan yén aya sababaraha modél anu sakitar € 300 tapi sakumaha anu kuring nyarios, baca ogé yén ieu anu anjeun milarian. Entong ngarepkeun kulawarga anjeun ngédit pidéo anu saé sareng hal-hal anu sami sareng aranjeunna hehe Ieu mangrupikeun hal anu kuring nyarankeun pikeun pangguna anu ngan ukur hoyong nganggo anu anjeun sebutkeun. Kuring geus ngabejaan ka maneh, yén kalawan loba RAM jeung memori anjeun nyebutkeun moal manggihan nanaon, kumaha oge, Anjeun bisa nyewa memori dina awan tur ngabagikeunana. Kuring nyebutkeun salaku gagasan. Sing salamet

  11. Halo, Kuring kungsi panginten mesen komputer atawa converter 2 di 1 pikeun ulang kuring. Kuring ieu wondering naon anu hadé, anggaran abdi bakal 300-400 euro.
    Dupi anjeun tiasa nyarankeun hal ka abdi?
    hatur nuhun

  12. Kumaha ngeunaan, nyandak katingal di ngabandingkeun urang tina 2 dina 1 laptop. Aya sababaraha pilihan sareng anggaran anu anjeun gaduh. Kuring miharep anjeun manggihan eta mangpaat!

  13. Alus soré,
    Kuring nimbang-nimbang mésér laptop énggal sareng kuring teu acan mutuskeun antara Dell atanapi Toshiba, anggaran abdi antara € 800 sareng € 1000 (PPN inc), anu kajantenan utamina nyaéta kuring henteu terang naha mésér prosesor séri i5 atanapi M, saprak informasi Éta rada diffuse dina hal ieu (Kuring nyaho yén M nyaéta konsumsi handap tapi ogé dina kauntungan), pamakéan utama pikeun alat bakal dianggo dina mesin virtual, automation kantor jeung desain vektor. Di sisi séjén Kuring keur tempo pilari hal kalawan disk padet (50% tina informasi disimpen dina awan atawa dina mesin virtual) jeung 8 Gb RAM expandable (laptop panungtungan abdi, runtuyan Toshiba sallite pro U 10. taun sarta dina panungtungan)

    Abdi henteu ditutup pikeun merek sanés (acer henteu, ku Gusti), salami beurat total (laptop sareng kabel) henteu langkung ti 2.5 kg, langkung saé layar rampa, langkung saé 13-14 ″

  14. Kumaha upami Antonio, mimitina hatur nuhun pikeun ngalanggan ku ngirim komentar. Nelepon kuring aneh tapi Abdi bogoh nu pamaké kawas anjeun masihan jadi loba rinci, Anjeun nyieun leuwih gampang pikeun kuring pikeun manggihan model 🙂 kanyataan yén tina naon ngabejaan ka kuring anjeun gaduh sababaraha pilihan tiis. Tina anu ku kuring dicoba dina panangan kuring sorangan sareng kuring bakal nyarankeun pikeun sadayana anu anjeun nyarios, éta Dell Inspiron 7359 (didieu anjeun boga tawaran alus). Hiji-hijina hal anu henteu sasuai nyaéta yén hard drive henteu padet, éta hibrida (SSHD) tapi masih langkung gancang tibatan anu biasa sareng upami éta SSD hargana bakal rada ningkat. Anu sanésna anu kuring anggap nyaéta Dell XPS9350, tapi ieu parantos kajantenan ka urang dina € 1600. Jigana pilihan kahiji tina naon ngabejaan ka kuring bakal nyaluyukeun maneh kawas sarung a. salam wanoh!

  15. Hello John!!
    Abdi hoyong mésér laptop anu bakal kanggo sadayana kulawarga. Kusabab urang gaduh 1 (Sony Vaio SVF1521N6E) anu saé pisan sareng kuring bagja pisan tapi kumargi seueur pisan kami peryogi langkung ti 1. Urang bakal peryogi éta pikeun automation kantor dasarna nyaéta kecap,…. Tapi urang bakal ogé nyimpen poto kulawarga jeung ti jaman ka jaman video sareng poto kulawarga, kawas nu kuring ngalakukeun ti jaman ka jaman jeung Sony jeung kuring bisa kalayan gampang, (kalawan program power director).
    Barudak kuring sakola sareng hiji di universitas, nyaéta, kanggo padamelan,…
    Asus parantos disarankeun ka kuring tapi kuring henteu terang naon anu kudu dilakukeun.
    Kuring parantos ningali modél Asus ieu sareng wartosan kuring anu mana anu kuring peryogikeun.
    -ASUS F554LA-XX1152T - Laptop 15.6 ″ (Intel Core i7-5500U, 4 GB RAM, 500 GB HDD Disk, Intel HD Graphics 5500, Windows 10),
    -ASUS F554LJ-XX531T - Laptop 15.6 ″ (Intel Core i7-5500U, 8GB RAM, 1TB HDD Disk, NVIDIA GT920M 2GB, Windows 10),
    atawa meureun teuing.
    Anggaran abdi kirang langkung dugi ka 600 euro.
    Hatur nuhun!!!!!

  16. Hello Juan Rafols

    Kuring kudu meuli laptop anyar, saprak sanggeus pangalaman goréng kuring jeung Toshiba c855 21M eta ngalaman hiji deterioration inexplicable, ku kituna kuring boro malah bisa make eta deui sabab gambar dina layar bakal ngaleungit jeung kuring kudu mindahkeun ieu. sangkan balik deui kana wujudna. Harga rata-rata anu kuring tiasa nyéépkeun sakitar 450-500e. Pamakéan nandakeun kecap gawe, unggul tur sambungkeun ka internét jeung saeutik sejenna. Tangtosna, hal anu penting pikeun kuring yén éta gaduh umur batre anu saé, éta nyambung gancang, ngamuat halaman gancang. Preferable 14 inci, tapi lamun éta contona 15,6 eta oge bakal alus keur kuring. Abdi hoyong anjeun netepkeun modél pikeun kuring sabab éta dinten naon waé, milik kuring ngabohong sareng kuring kedah mésér hiji sareng ku rupa-rupa anu aya dina internét sareng toko sareng kuring parantos ningali hiji hal, kuring ngan ukur tiasa ngajantenkeun sirah kuring langkung pabalatak. Panginten, éta nyéépkeun kuring mamang dina inkwell sareng anu ayeuna nyerat kuring henteu kedah mairan.
    hatur nuhun

  17. Kumaha upami Javi, hatur nuhun pikeun mampir sareng ngantunkeun seueur detil. Anjeun bakal ningali heula ngabejaan Anjeun yen urang boga Artikel ieu anu nyarioskeun ngeunaan laptop mahasiswa tapi tangtosna tiasa dianggo pikeun tujuan anu langkung seueur, tapi aranjeunna panginten hargana terjangkau ogé tiasa otomatis otomatis. Upami anjeun jelas yén anjeun hoyong salah sahiji Asus anu anjeun sebutkeun, ieu bakal masihan anjeun ukuran tapi anu kadua teuing sareng anjeun nyéépkeun € 600. Gantina kahiji anjeun bakal boga leuwih ti cukup jeung anjeun bisa mésér didieu tawaran pikeun ngan leuwih € 500. Tina naon anu anjeun nyarioskeun ka kuring anjeun moal ngagaduhan masalah operasi sareng pikeun robih, ngagaleuh anu sanés ti Sony bakal saé 🙂

  18. Hello Maria! Kuring ngarti kumaha frustrating ieu tina gambar layar. Kabeneran aya hal anu mirip sareng HP anu kajantenan ka kuring sareng kuring kedah terus-terusan ngalihkeunana dugi ka mendakan titik anu leres ... Total, kuring sacara logis pensiunan. Anu bakal kuring nyarankeun pikeun panggunaan anu anjeun hoyongkeun sareng anggaranna nyaéta laptop murid anu kuring marios bagian ieu. Anjeun bakal ningali yén aya model anu langkung spésifik tina merek anu béda sareng nganapigasi sareng nyerat sareng anu sanésna bakal sampurna pikeun anjeun. The inci rupa-rupa ti 13 nepi ka 15, sanajan anjeun moal aya bewara jauh bédana lamun dipaké pikeun 14 hehe Mun anjeun mibanda patalékan deui, ulah ragu pikeun mairan dina bagian éta, abdi bakal ngalakukeun pangalusna abdi.

  19. Halo John

    Hatur nuhun pikeun waleran anjeun, tapi kuring bakal langkung ringkes tibatan laptop, khususna, anjeun bakal nyarankeun kuring pikeun anggaran anu tiasa manteng dugi ka 600e supados henteu kuciwa sababaraha taun engké, demi kuring. Kalayan kecap sanésna, laptop naon anu anjeun badé ngagaleuh upami anjeun henteu merhatikeun deui sareng gaduh anggaran éta. Dupi éta milik, sakumaha kuring disebutkeun, gambar bade, sarta kuring kudu mindahkeun layar pikeun nyaluyukeun. Éta repot! Ogé, abdi resep kecap yén insinyur komputer kawas anjeun tiasa masihan kuring leuwih ti maranéhanana anu dina moro pikeun ngajual laptop jeung hiji nu boga ukur notions dasar, tapi kuring nyaho naon anu alus sarta naon henteu, éta dimana kuring meunang 🙂

    hatur nuhun

  20. Kuring terang kuring aya anu hilap, Juan. Jawab kuring kana ieu, upami anjeun hoyong sareng upami anjeun nganggap yén éta aya dina téma. Ngeunaan laptop sekundér, kuring ogé mikirkeun kamungkinan sapertos macbook ti 2008, diropéa sareng harga 350e. Kuring henteu terang upami anjeun milih ngagaleuh produk-produk bekas ieu kusabab résiko anu nyababkeun anjeun mésér ti urang asing dina kalolobaan kasus, atanapi mungkas ngalungkeun artos kusabab éta rusak engké sareng akhirna murah, mahal.

    hatur nuhun

  21. Halo, Wilujeng enjing / siang atanapi wengi.
    Abdi hoyong naroskeun patarosan.

    Sababaraha dinten abdi hoyong mésér laptop énggal, abdi gaduh Acer Aspire 5742G-7200 anu umurna sakitar 5 atanapi 6 taun.

    Laptop mana anu anjeun nyarankeun ka kuring? (upami teu mahal pisan sabab abdi teu gaduh seueur anggaran)
    Hatur nuhun pikeun maca, salam.

  22. Halo, kuring maca tulisan anjeun sareng sigana pisan pikaresepeun pikeun kuring, kuring badé naroskeun patarosan, kuring murid rékayasa sareng kuring badé mésér notebook sareng kuring antara 2, saleresna 4, 2 sareng piceun ningali postingan anjeun ... Pamadegan anjeun bakal ngabantosan abdi.

  23. Kumaha upami Eduard. Kusabab anjeun henteu seueur mairan kana naon anu anjeun pikahoyong, kuring bakal nyarankeun nyaring jinis laptop anu anjeun pikahoyong ku anggaran sareng spésifikasi, kami nganggo ngabandingkeun anu aya dina ménu 🙂

  24. Halo Gastón, upami anjeun terang yén anjeun hoyong notebook sareng windows, kuring nyarankeun ningali perbandingan kami (anjeun bakal mendakan éta dina ménu) anu urang bahas.

  25. Hai Juan Rafols, hatur nuhun pikeun ngabantosan pangguna.
    Anjeun tingali, kuring gaduh antara € 700 sareng € 850 kanggo mésér laptop anu kedah nempatkeun DVD dina sadayana sareng anu ngagaduhan layar HD 15,6 ″ anu saé sareng anu ngamungkinkeun kuring ngalakukeun desain grafis sakedik nganggo photoshop sareng ngedit pidéo. ,… Is aya laptop anu anjeun terang? Abdi bakal ngahargaan bantosan anjeun… Abdi gélo maca ulasan….

  26. Halo, pikeun desain grafis kuring nyarankeun anjeun ieu ti dieu. Tina laptop anu urang bahas di dinya anjeun bakal ningali yén HP Envy diobral (nganggo tautan) sareng ngan ukur hargana langkung seueur tibatan anggaran anu dipikagaduh tapi kuring pikir éta henteu seueur teuing. Di sagigireun gaya pisan tiis 🙂 Kuring ngarti nempo jadi loba ulasan ... Meuli laptop ampir kawas mobil, jadi urang muka kaca pikeun nyieun sagalana saeutik gampang. Hayu urang tingali lamun ngabandingkeun cocog pikeun anjeun, salam!

  27. Halo, sae pisan, abdi hoyong mésér laptop sareng abdi henteu terang anu mana anu pangsaéna pikeun kuring
    Abdi gaduh anggaran 450 dugi ka 500 euro
    Ieu bakal dipaké utamana keur pagawean sakola, ngundeur pilem tur nonton, browsing jaringan sosial, nyimpen poto, meureun ngédit sababaraha, bade pikeun pamakéan normal di imah.
    Naon anu anjeun mamatahan kuring?
    Hatur nuhun pisan

  28. Kumaha upami Xaima, bisi anjeun kuring mamatahan anjeun ningali ménu. Dina "ku tipe" anjeun bakal manggihan artikel pisan lengkep ngeunaan maranéhanana anu keur siswa. Salah sahiji model eta bakal dianggo pikeun anjeun, anjeun bakal nempo yén sababaraha leuwih disaluyukeun kana anggaran Anjeun. Untung!

  29. Hai Juan deui hihihi Abdi angkat ka laptop murid sareng kuring henteu acan ningali anu narik perhatian kuring
    Abdi hoyong terang kumaha saur anjeun ngeunaan satelit Toshiba C55 — C JM Windows 10 laptop 4GB RAM 500 hard disk
    Intel Core 5005U 2.0 Ghz 3 MB
    Intel HD grafik controller
    Pikeun € 450
    Hatur nuhun pisan, nyaan, anjeun pisan ka abdi 🙂

  30. Sampurasun, Abdi hoyong terang naon pendapat anjeun ngeunaan microsoft Surface pro 4, versus laptop konvensional upami aranjeunna leres-leres ngaleuwihan operasi laptop tradisional.

  31. Hello Alfredo, di ngabandingkeun ieu Urang ngobrol ngeunaan convertibles sareng konvensional sacara rinci, éta pasti dianggo pikeun anjeun sareng anjeun bakal mendakan sababaraha merek anu pikaresepeun 🙂

  32. Dinten anu saé pisan,
    Abdi badé ngagaleuh laptop énggal tapi aya diantara dua: Lenovo Yoga 520 atanapi HP LAPTOP 15-DA0010LA 15.6 ″ CORE I5 1TB 4GB. Anu mana anu anjeun badé nyarankeun ka kuring? Kuring nambahan yén kuring mahasiswa universitas, kuring paduli yén éta gaduh kakuatan sareng mangpaat. Lamun mungkin aranjeunna antara 600 ka 700 euro saprak éta anggaran kuring.
    Abdi hoyong terang pendapat anjeun upami aya terminal anu langkung saé dina anggaran éta. hatur nuhun!

  33. Hatur nuhun pikeun daptar merek sareng fitur laptop pangsaéna.
    anu aya di pasar pikeun perusahaan, padamelan sareng panggunaan akademik

  34. Pikeun desain grafis, merek laptop mana anu anjeun nyarankeun, hatur nuhun pikeun bantosan anjeun.

  35. Hello Maria Elena,

    Kami gaduh predilection pikeun Apple sareng MacBook na. Aranjeunna gaduh trackpad kalayan sensitipitas anu saé, aréa permukaan anu ageung sareng sadaya program Adobe anu hébat sareng program desain grafis sanésna diadaptasi kana sistem operasi apel.

    Dina tingkat batré, kualitas layar sareng portability, sababaraha laptop outperform MacBook sareng anu hargana sami atanapi langkung.

  36. Kumaha upami dinten anu saé, kuring milarian laptop kuring mendakan tawaran pikeun Acer Aspire 3 kalayan ram ryzen 3 8gb sareng panyimpenan 1tb sadayana kanggo 7K gaduh diskon 40%, naha anjeun nyarankeun kuring mésér atanapi tingali pikeun hal hadé kuring maca yén éta téh Pikeun kaulinan, sanajan kuring teu nyangka kuring make eta teuing, Kuring ngan hayang hiji hal anu leuwih atawa kurang kuat cukup pikeun digawe sareng Adobe, anggaran abdi teu pira, Abdi ngahargaan jawaban anjeun. hatur nuhun.

  37. Hai Nacho Abdi hoyong naroskeun patarosan anjeun. Kami antara merek Lenovo atanapi Asus. Dua ciri anu sami, ngan Lenovo nyaéta generasi ka-5 i3 sareng katujuh Asus i50. Éta 60-XNUMX euro tina bédana (leuwih gede). ti Lenovo). Tapi patarosan gedé kuring nyaéta merek mana anu langkung dipercaya. Di hiji sisi, kuring maca pisan yén Asus salami mangtaun-taun sareng langkung dipercaya sabab Lenovo gaduh umur pondok sareng di sisi anu sanés, sabalikna. .Bilih tiasa mamatahan, hatur nuhun pisan.

  38. Hai Inma,

    Duanana Asus sareng Lenovo mangrupikeun merek anu tiasa dipercaya tapi sapertos merek naon waé, aya modél low-end sareng modél high-end anu bakal tahan langkung seueur waktos.

    Tanpa gaduh inpormasi anu langkung lengkep ihwal model, kuring pasti nyarankeun Lenovo sareng i5 saprak anjeun bakal aya bewara dina pagelaranana. Kami henteu ngan ukur ngobrol ngeunaan generasi anu béda, tapi ogé ngeunaan rentang.

    Salam!

  39. Kuring gaduh dua acer anu kuring parantos masihan anjeunna tiwu salami 10 taun sareng di dinya aranjeunna terus tarung, sedengkeun dell henteu tahan kuring bahkan 3 taun ... , ti dell nu éta anyar, éta naha éta reuwas kuring ningali yén éta téh dua tempat handap dell, sanajan kudu ditanggung dina pikiran yén kualitas laptop 10 taun ka tukang teu sarua jeung kiwari yén maranéhna sakuduna dituju. Pikeun aranjeunna ngadamel laptop "gamer" sareng aranjeunna ngeureunkeun unggal dua ku tilu ...

  40. Halo! Abdi hoyong terang kumaha saé merek acer
    Abdi hoyong mésér laptop acer, tapi kuring henteu terang kumaha jalanna

  41. Halo Karen,

    Merek notebook Acer parantos ningkat pisan, éta henteu deui sapertos 10 atanapi 15 sababaraha taun ka pengker anu masihan masalah anu cukup dina waktu anu singget. Aranjeunna ayeuna komputer anu cukup diwangun, kalayan hardware anu saé sareng nilai artos anu lumayan.

    Dina naon waé, éta sadayana gumantung kana modél anu anjeun badé pilih sabab henteu sadayana diwangun nuturkeun standar kualitas anu sami.

    Salam!

  42. Selamat pagi:
    Abdi peryogi komputer anyar jeung Abdi bade gélo; Jigana nu meuli hiji dinten ieu leuwih pajeulit batan meuli mobil ... Kuring ngajar basa jeung ngagunakeun komputer pikeun digawekeun ku ruang kelas virtual, videoconferences, koreksi ditulis online ... Sarerea di sabudeureun kuring ngabejaan kuring nu kirang ti hiji I7, 16 GB RAM, generasi kasebelas… Kuring henteu weruh. Abdi peryogi komputer anu tiasa dianggo lancar sareng henteu beku, anu tiasa dipercaya unggal dinten sareng tahan sababaraha taun tanpa masihan seueur masalah, kalayan sora anu saé sareng layar kalayan résolusi anu saé sareng anu ngurus éta. panon (Kuring bakal lulus loba jam di hareupeun manehna) jeung 15 inci (Kuring geus pernah 13 atawa 14 inci sarta apriori a, aranjeunna nyieun kuring saeutik leutik). Kuring resep Lenovo, Dell (sanajan kuring geus maca komentar goréng ngeunaan layanan sanggeus-jualan maranéhanana, Asus (aranjeunna ogé nyarita alus ngeunaan aranjeunna) jeung Apple leuwih (sanajan kuring mikir yén naon anu kuring pilari pasti bakal ngarugikeun kuring jeung. , oge, abdi henteu terang naon masalah kasaluyuan abdi tiasa gaduh sareng bahan anu dikirimkeun ku murid abdi). Sabaraha anu abdi hoyong méakkeun? Abdi tiasa méakkeun sarébu euro tapi, saprak kuring teu boga duit ditinggalkeun, perlu méakkeun eta pikeun manggihan naon Kuring pilari? Abdi ngalakukeunana nyalira Lamun éta patut eta. Dupi anjeun mikir model husus atawa rentang? Hatur nuhun sateuacanna pikeun respon anjeun sarta pitulung anjeun nyadiakeun keur pamaké anu, kawas kuring, leungit pisan sareng di ambang gélo. Hatur nuhun pisan.

  43. Hello Miguel,

    Konfigurasi anu aranjeunna nyarankeun pisan saé pikeun komputer salami sababaraha taun. Panginten ayeuna anjeun tiasa ngatur nganggo laptop anu langkung sederhana tapi dina jangka panjang, anjeun peryogi prosesor anu langkung kuat atanapi gaduh langkung seueur RAM.

    Abdi nyarankeun ka rentang MSI Modern, anu ngagabungkeun kakuatan sareng portabilitas dina alat anu sami. Éta patut eta.

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.