laptop LG

Teguh Koréa Kidul LG Éta salah sahiji pesaing sabangsana Samsung, ogé dina séktor laptop. Sanajan aranjeunna henteu sakumaha populér salaku HP, ASUS, Dell, Lenovo, jeung sajabana, merek Korea ogé perhatikeun, kalawan parabot desain, kalawan fitur hardware canggih, kalawan kualitas sarta kalawan layar megah.

Mangtaun-taun teu aya gerakan ngeunaan anyar, tapi ayeuna LG uih deui pikeun ngapdet barisan alat portabel na sareng sababaraha séri anu luar biasa, sapertos Gram ...

Panawaran pangsaéna pikeun laptop LG ayeuna

Upami anjeun resep laptop LG, di handap ieu kami parantos milih nawaran pangsaéna ayeuna ku kituna anjeun tiasa kéngingkeun harga anu pangsaéna:

rentang laptop LG

Dina laptop LG anu sayogi anjeun bakal mendakan sababaraha model anu kalebet tilu utama kulawarga atawa runtuyan. Nyaho saha séri ieu ditujukeun penting pisan pikeun milih anu paling pas:

Lg gram

Ieu mangrupikeun rentang anu ditujukeun pikeun pangguna canggih anu milari laptop dimana perhatian dibayar ka unggal detil, tapi tanpa ngorbankeun rasio kualitas / harga anu saé.

Salaku salah sahiji pabrik layar pangalusna, LG geus nyadiakeun sagala parabot na kalawan panels bener alus, kalawan resolusi hebat tur kalawan salah sahiji gambar pangalusna dina pasaran.

Diantara model Gram anjeun tiasa mendakan alat pikeun kantor sareng bumi.

LG Ultra

Kulawarga sejenna model laptop LG ieu boga repertoire alus pakakas ultralight, tapi kalawan kinerja hébat. Aranjeunna nawiskeun ukuran layar anu béda-béda, sareng kalayan hardware anu canggih pisan, sapertos generasi anyar Intel CPU sareng GPU NVIDIA GeForce GTX anu khusus.

LG Gram Convertible

Dina Gram ogé aya convertibles atanapi 2 in 1, nyaéta, laptop anu ngahijikeun anu pangsaéna tina dunya tablet sareng anu pangsaéna tina dunya laptop. Hiji produk nu boga kinerja sarta kanyamanan of a keyboard dedicated sarta touchpad, bari eta bisa narilep up na dipaké kawas tablet kalawan layar rampa na.

Salaku tambahan, sapertos lanceukna, séri ieu ogé kalebet Windows 10 Sistem operasi bumi, janten anjeun gaduh sadaya parangkat lunak dina PC anjeun sareng anjeun moal diwatesan ku aplikasi sélulér.

Sababaraha fitur tina laptop LG

Laptop LG kalebet sababaraha fitur perhatian-rebut utamana, sarta yén maranéhna bisa mantuan Anjeun milih salah sahiji tim ieu. Ciri ieu nyaéta:

  • 1 Kg beurat: The Gram boga beurat ngeunaan 1 kg, nu nempatkeun aranjeunna diantara ultrabooks lightest. Sababaraha model bisa ngaleuwihan halangan éta ku sababaraha gram, tapi ampir kabéh tetep dina band éta, nyadiakeun lightness hébat pikeun ngaronjatkeun mobilitas maranéhna pikeun maksimum nu.
  • Batré nepi ka 18 jam: parangkat keras anu épisién anu kalebet, kalayan batré kualitas sareng kapasitas anu luar biasa, ngajantenkeun alat-alat ieu, sanaos ipis sareng beuratna, gaduh salah sahiji otonom anu pangsaéna dina pasaran, tiasa ngahontal dugi ka 18 jam damel dina sababaraha kasus. . Éta hartosna anjeun tiasa damel séhat salami 2 dinten tanpa kedah ngecas.
  • tampilan Frameless- Salaku Kuring geus hinted saméméhna, LG mangrupa salah sahiji pabrik layar pangalusna, babarengan jeung Samsung. Nyatana, Apple investasi di perusahaan ieu pikeun kéngingkeun panél pikeun komputerna. Sareng perusahaan ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling inovatif sareng layar anu paling dipercaya. Ku sabab kitu, laptop LG dilengkepan layar anu pangsaéna dina pasaran, salian ti gaduh detil anu dihargaan pisan sapertos pigura anu diréduksi pikeun maksimalkeun permukaan kerja.

Ukuran layar sadia dina laptop LG

Di jero LG Gram, Ultra atanapi laptop anu tiasa dirobih, anjeun bakal mendakan ukuran panel anu béda. Ieu mungkin gaduh aranjeunna kaunggulan jeung kalemahan:

13 inci

Pangleutikna gaduh ukuran layar ieu. Layar ieu leuwih badag batan tablet, nyadiakeun kanyamanan gede pikeun pamaké. Tapi, ukuranana leutik dibandingkeun sareng format anu langkung ageung bakal ningkatkeun mobilitas notebook. Kalayan kecap séjén, 13 "komputer tiasa hebat pisan pikeun anu kedah nyandak laptop ti hiji tempat ka tempat anu sanés, gaduh alat anu langkung kompak, langkung hampang, sareng otonomi anu langkung ageung ku henteu kedah nyayogikeun panel anu langkung ageung.

14 inci

Éta hiji inci leuwih badag batan saméméhna, ku kituna masih nahan leuwih atawa kurang kaunggulan jeung kalemahan sarua. Hijina bédana nyaéta yén anjeun bakal boga layar rada luhur, tapi mobilitas ogé bakal rada kapangaruhan. Dina hal ieu aranjeunna saé pikeun anu milari hal antara 13 sareng 15 ”.

15 inci

Éta mangrupikeun ukuran anu paling disarankeun pikeun kalolobaan pangguna. Beurat tim ieu teu jadi luhur, salian otonomi biasana alus. Sareng anjeun bakal ngagaduhan permukaan kerja anu langkung ageung pikeun luang atanapi padamelan. Upami anjeun badé nganggo éta pikeun maca, nyerat, atanapi nonton multimédia, éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngajaga panon anjeun tina layar leutik.

17 inci

Pikeun pangguna anu peryogi ukuran layar anu langkung ageung, naha ningali pidéo, atanapi kanggo pidéo, aya komputer anu layarna 17 ”. Beurat ieu sareng diménsina langkung luhur, sareng otonomi bakal rada ngirangan. Nanging, anjeun kéngingkeun di ruang kerja, anu positip pisan.

Naha LG merek laptop anu saé? pendapat abdi

leptop lg

Si buscas kualitas, desain jeung kinerja tinggiJanten LG tiasa janten merek anu saé, khususna upami anjeun milari anu saé pisan nalika tampilanna. Salaku tambahan, anjeun gaduh jaminan raksasa téknologi sapertos LG. Pausahaan anu ngagaduhan sajarah anu rada anéh sareng modél laptopna, kalayan momen-momen anu parantos nengetan pisan ka aranjeunna sareng anu sanésna langkung milih fokus kana pasar anu langkung suksés pikeun éta, sapertos televisi.

Tapi ieu lain hartosna yén maranéhna geus neglected, kanyataanna, nalika LG geus dimimitian gawé pikeun ngajalankeun laptop maranéhna geus junun jadi di luhur dina hal kualitas sarta kinerja. Ku alatan éta, meuli salah sahiji tim ieu tiasa jaminan hiji tina akuisisi anu saé ...

Dimana mésér laptop LG langkung mirah

Lamun geus mutuskeun mésér tim laptop LG kalawan harga alus, teras anjeun kedah terang sababaraha titik dimana aranjeunna ngajual peralatan merek ieu:

  • mediamarkt: The ranté toko téhnologi basis Jerman boga repertoire badag tina laptop brand-ngaran, kaasup LG urang. Di dinya anjeun bakal mendakan modél ieu dina harga anu saé, sareng anjeun bakal gaduh kamungkinan mésér sacara pribadi sareng online.
  • AmazonRaksasa buku Amérika ayeuna ogé nawiskeun laptop sadaya merek sareng séri. Ieu mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun mésér laptop LG kalayan jaminan maksimal sareng kaamanan total. Salaku tambahan, upami anjeun palanggan Perdana anjeun tiasa dikirimkeun ka anjeun dina waktos catetan sareng tanpa mayar biaya pengiriman.
  • Mahkamah Inggris: ranté Spanyol ogé boga sababaraha model ayeuna brand Koréa Kidul ieu. Hargana, boh di toko sareng dina wéb, sanés anu paling kompetitif, sanaos anjeun tiasa ngantosan promosi atanapi pangurangan ...

Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.