Laptop Xiaomi

Di Cina, ngimpina hébat dilahirkeun pikeun Apple sareng merek sanés, salaku raksasa téknologi Xiaomi teu eureun tumuwuh. Kualitas sareng harga produkna mangrupikeun salah sahiji kaunggulan, tapi sanés ngan ukur. Éta ogé nyorot desain alatna sareng kauntungan anu kalebet, ogé téknologi pangénggalna. Laptop na, sareng Huawei, mangrupikeun wahyu ...

rentang notebook Xiaomi

Dina merek Xiaomi anjeun tiasa mendakan rupa-rupa séri dirancang pikeun kaperluan grup pamaké tinangtu dina pikiran:

Xiaomi Redmi Book Pro

Xiaomi Redmi Book Pro

Ieu mangrupikeun laptop anu dirancang pikeun nawiskeun desain anu pikaresepeun sareng hardware anu kuat pisan sareng prosesor Intel i5 sareng i7 / AMD Ryzen 5 atanapi 7, masing-masing NVIDIA GeForce MX GPU sareng Intel Iris Xe / AMD Radeon khusus sareng terpadu, ogé layar anu sayogi. sareng 13, 14 sareng 16 ”(FullHD IPS dugi ka resolusi 2.5K sareng panel Super Rétina dénsitas luhur).

Otonomi sakitar 12 jam dina hal ieu. Éta tiasa janten alternatif anu saé pikeun Apple Macbook Pro kalayan harga anu langkung handap sareng sistem operasi Windows.

Xiaomi Mi notebook Pro

Xiaomi Mi notebook Pro

Éta mangrupikeun ultrabook, kalayan profil anu langsing sareng dirancang pikeun nawiskeun mobilitas sareng otonomi anu saé dugi ka 13 jam. Ieu ngawengku hardware cukup kuat, kalawan Intel i5 atanapi i7 chip, nepi ka 16 GB RAM, sarta terpadu Intel Iris Xe grafik na dedicated NVIDIA GeForce MX. Éta tiasa dihontal ku SSD dugi ka 512 GB sareng kalayan tampilan OLED Super Retina 15.6 ”. Salah sahiji anu pangsaéna pikeun anu milari tim anu saimbang.

Xiaomi MiNotebook Pro X

Xiaomi MiNotebook Pro X

Ieu mangrupikeun séri énggal anu didasarkeun kana Notebook Pro, tapi éta ningkat dibandingkeun sareng lanceukna. Ieu komputer leuwih mahal, tapi hardware na ngawengku top-of-nu-rentang Intel i5 atanapi i7, dedicated grafik NVIDIA GeForce RTX 3000 Series Ti, nepi ka 32 GB RAM, SSD nepi ka 1 TB, otonomi nepi ka 11.5 jam, sareng layar Super OLED. Rétina. Tanpa ragu salah sahiji ultrabooks pangsaéna dina pasaran.

Xiaomi Redmi G kaulinan

Xiaomi Redmi G kaulinan

Éta séri dumasar kana Redmi, tapi berorientasi pikeun pamaén. Notebook ieu gaduh prosesor Intel i5 / i7 anu paling kuat, ditambah 16GB RAM, sareng grafik khusus tina NVIDIA GeForce GTX 1000-Series. Éta kalebet layar 16.1 ”, résolusi FullHD sareng 60 dugi ka 144Hz gumantung kana modélna.

Xiaomi Mi Gaming

Xiaomi Mi Gaming

Ieu sejen tina vérsi pikeun kaulinan anu geus anjog di Spanyol for teu jadi nungtut gamers anu resep a parabot leuwih affordable. Modél ieu ogé kalebet prosesor Intel i5 sareng i7 anu kuat, RAM antara 8 sareng 16 GB, 512 atanapi 1TB SSD, 6.5 jam otonomi, sareng layar 15.6 ”FullHD. Grafikna bakal dikhususkeun NVIDIA, sareng sababaraha modél pikeun dipilih: GeForce GTX1660 Ti, RTX2060, GTX1060 sadayana 6GB VRAM, atanapi 1050GB GTX4 Ti.

Xiaomi Mi Air

Xiaomi mi hawa

Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, séri ieu bakal bersaing sareng Macbook Air Apple. Henteu ngan katingalina sami dina desain sareng mobilitas, tapi nyumputkeun harga anu luar biasa dibandingkeun sareng tim Cupertino.

Anjeun tiasa mendakan éta kalayan layar 13.3 ”sareng otonomi 8 jam. Hardware anjeun tiasa kalebet prosesor Intel i3, i5 atanapi i7 generasi panganyarna, dugi ka 8GB RAM, sareng grafik terpadu NVIDIA GeForce MX Intel UHD + 2GB dedicated. Ngeunaan panyimpenan, anjeun tiasa milih SSD tina 128 dugi ka 512 GB.

Naha laptop Xiaomi henteu dijual di Spanyol?

laptop xiaomi

Laptop Xiaomi henteu gampang dipendakan, sanaos anjeun tiasa mésér ti toko sapertos Amazon atanapi ti anjeun nyalira toko resmi Xiaomi Spanyol. Alesan anu kadang aranjeunna henteu acan dijual di dieu kusabab tata letak konci na. Tim ieu didamel dina standar ANSI Amérika Serikat. Ieu teu kudu jadi masalah, saprak maranéhna malah geus ditambahkeun Ñ.

Di sisi anu sanés, alat-alat ieu bakal sumping langsung ti pabrik di Cina, sareng perkiraan waktos dugi ka Spanyol biasana antara. éta 3 jeung 7 poé. A waktos rada lila ti loba model sejen tina merek sejen. Sanaos upami anjeun mendakanana di toko anu cekap stok, antosan tiasa sami sareng merek anu sanés ...

Naha laptop Xiaomi nganggo keyboard Spanyol? Éta tiasa dilereskeun?

keyboard spanyol portabel xiaomi

Aranjeunna teu leres-leres gaduh keyboard Spanyol sapertos anu ku kuring parantos disebatkeun sateuacana, tapi aranjeunna parantos ngalebetkeun konci Ñ sapertos anu parantos disebatkeun. Ieu teu nyieun eta 100% keyboard Spanyol, tapi sahenteuna eta mangrupakeun pitulung hébat, sanajan perenah nu rada béda. Sareng, upami anjeun mésér modél anu henteu kalebet Ñ, tapi gaduh versi Inggris langsung, anjeun ogé tiasa ngarobih. Ieu teu matak jadi halangan, sabab bisa ngarobah "layout" atawa konfigurasi keyboard ti sistem operasi pikeun set hiji pikeun nagara mana wae, kaasup Es_es (Spanyol pikeun Spanyol) jeung standar ISO.

Pikeun bisa milih perenah bener dina sistem operasi Microsoft Windows 10, anjeun tiasa nuturkeun léngkah-léngkah ieu, upami henteu dikonpigurasi salaku standar:

  1. Ti anjeun Windows 10 buka Start.
  2. Teras buka Setélan.
  3. Teras lebetkeun bagian Waktos sareng basa.
  4. Hal salajengna nyaeta buka Basa.
  5. Dina basa anu dipikaresep anjeun milih basa anu anjeun pikahoyong pikeun keyboard anjeun.
  6. Ayeuna waktosna pikeun angkat ka tombol Pilihan anu nembongan.
  7. Sakali di jero, pilih Tambihkeun keyboard sareng pilih basa anu anjeun pikahoyong.
  8. Narima teras angkat.

Dina Amazon aya ogé stiker keyboard dina basa Spanyol sareng anjeun tiasa ngarobih vérsi naon waé dina basa sanés kana basa Spanyol. Janten anjeun moal bingung upami anjeun salah sahiji anu kedah milarian ngetik ...

Naha éta patut mésér laptop Xiaomi?

Kabeneran aya aranjeunna kualitas anu saé pisan, kalayan salah sahiji desain anu pangsaéna, sareng harga anu lumrah dina kalolobaan kasus. Jeung, tangtosna, jeung panganyarna dina hardware jeung téhnologi. Ku alatan éta, prinsipna aranjeunna a pilihan beuli hebat. Gantina, watesan dimana manggihan kit ieu bisa nempatkeun sababaraha pembeli deui.

Di sisi séjén, jaminan jeung layanan teknis Éta ogé tiasa janten seret pikeun sabagian, sabab ti Cina anjeun ngagaduhan anu langkung rumit, sanaos sakedik-sakedik Xiaomi ningkatkeun infrastrukturna di langkung seueur nagara. Dina hal ieu, ayeuna langkung saé bet dina alternatif sanés anu ngajual ti Spanyol sareng ngagaduhan jasa anu langkung saé, sapertos kasus Huawei Cina atanapi Lenovo ...


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.