notebook ultra-ipis

Nalika laptop munggaran kaluar, éta leres-leres gampang diangkut, tapi ogé gumantung kana naon anu urang ngabandingkeunana. Tanpa ragu, aranjeunna langkung gampang dipindahkeun tibatan komputer desktop, antara anu sanés sabab anu paling saé nyaéta pikeun dipasang dina méja sareng teras-terasan di dinya, tapi upami urang ngabandingkeunana sareng laptop ayeuna, éta mangrupikeun hal anu kandel. jeung beurat.

Ayeuna aranjeunna torek jeung thinner, sarta tipe séjén parabot ogé geus anjog: éta laptop ultra-ipis yén masarakat resep pisan sareng anu kami bakal nunjukkeun anjeun modél pangsaéna anu dijual ayeuna.

laptop lightweight pangalusna

merek pangalusna tina laptop ultra-ipis

ASUS

ASUS nyaéta salah sahiji pabrik komputer pangbadagna di dunya, ngahontal tempat kaopat salila dékade kaliwat. Sapertos kitu, dina katalog na urang tiasa mendakan, salian seueur barang-barang sanés sapertos motherboards, grafik, périferal, alat multimédia, héndsét, layar, sareng sajabana, komputer tina sagala jinis, tina anu paling wijaksana dugi ka anu paling kuat, sareng sadayana. kalawan nilai alus keur duit-merek, dina harti yén, keur misalna hiji merk kawentar, hal panggampangna bakal mikir yén alat maranéhanana mahal, tapi aranjeunna henteu.

Dina katalog komputerna urang ogé tiasa ultra-ipis sareng, sapertos sesa PC anu didamelna, aranjeunna mangrupikeun anu pangsaéna dina pasaran. Salian kalakuan anu saé dina rupa bumi naon waé, aranjeunna condong nawiskeun otonomi anu saé, desain sareng daya tahan, ku kituna urang tiasa ngajamin yén aranjeunna mangrupikeun bet aman.

apel

Apple sering dina seueur daptar, sareng sanaos aranjeunna janten langkung populer dina dasawarsa katukang satengah salaku "panyipta iPhone," aranjeunna kaluar tina garasi nyieun komputer. Laptopna disebut MacBooks, sareng aranjeunna pikaresepeun pikeun saha waé anu mampuh nanggung sareng henteu gumantung kana aplikasi anu éksklusif pikeun Windows atanapi sistem operasi anu sanés, sabab MacBook sareng komputer Apple sanés. dianggo sareng macOS.

Apple ogé perusahaan anu kasohor ku komputer ultra-ipis sareng hampangna, dugi ka aranjeunna nganggo nami kulawarga "Air" (tina "hawa" atanapi "cahaya") dina sababaraha modélna. Tapi éta MacBook Air Aranjeunna biasana tim sareng layar anu langkung alit tibatan enya, aranjeunna digolongkeun kana bagian ieu, tapi aranjeunna ogé gaduh batur anu rada langkung kuat anu ogé ipis sareng ringan, sareng éta mangrupikeun paporit masarakat, sabagéan ogé kusabab otonomina nyaéta pangalusna sadaya. Tangtosna, upami urang tiasa mayar naon anu aranjeunna naroskeun ka kami.

LG

LG mangrupikeun perusahaan Koréa Kidul anu kasohor ku layarna, sahingga ngahasilkeun sareng ngajual monitor sareng televisi anu teu kaétang. Naon deui, nyadiakeun panels ka loba merek sejen, sababaraha panel dipaké dina layar, contona, alat toél. Tapi salian ti televisi sareng panél, éta ogé ngahasilkeun seueur produk sanés, sapertos telepon sélulér, tablet sareng alat-alat rumah tangga.

Sedengkeun pikeun komputerna, aranjeunna ngahasilkeun anu kualitasna luhur anu ngan ukur tiasa ditawarkeun ku perusahaan kuno sapertos kitu. Sakuduna datangna saperti teu heran nu urang nyebutkeun yén Layar laptop LG sae pisan, Tapi éta pikaresepeun pikeun ningali kumaha kadali panél ngamungkinkeun aranjeunna janten salah sahiji anu pangheulana ngadamel laptop kalayan sagala jinis ukuran sareng desain, diantarana kami gaduh sababaraha ultra-ipis pangsaéna dina pasaran.

Lenovo

Lenovo nyaéta parusahaan Cina éta ieu dedicated ka éléktronika sacara umum, sarta mentioning sagalana anjeun nyieun jeung ngajual bakal rada hese dina artikel kawas ieu. Urang bisa disebutkeun yen eta manufactures PDAs (enya, masih), handphone, tablet, televisi, périferal sarta loba barang éléktronik lianna, diantara nu urang ogé manggihan komputer atawa maranéhna moal kaasup dina daptar ieu.

Dina katalog komputer Lenovo kami manggihan sagalana kalawan sagala jinis konfigurasi, Sareng ieu kalebet laptop ultrathin anu kuat, kalayan desain anu saé sareng harga anu lumayan, biaya anu tiasa langkung handap upami urang ngaleungitkeun komponén atanapi anu urang prioritaskeun nyaéta ipis. Nyaéta, urang tiasa mendakan notebook ultra-ipis Lenovo anu kirang kuat sareng kalayan desain anu langkung parah kusabab aranjeunna terang yén éta tiasa dipikaresep ku pangguna anu kantong anu langkung alit.

MSI

MSI mangrupikeun merek téknologi inpormasi Taiwan anu ngarancang, ngahasilkeun sareng ngajual notebook, motherboards, grafik, komputer menara, sadaya-dina-hiji (AIO) sareng produk sanésna sapertos périferal sareng barang-barang anu aya hubunganana sareng motorsport. Dina sababaraha kasempetan, nalika urang ningali atanapi maca hiji hal ngeunaan MSI, naon anu aya di payuneun urang nyaéta laptop atanapi aksésori kaulinan, tur éta salah sahiji pasar nu eta nangtung kaluar, sarta loba.

Tapi salian ti komputer anu langkung ageung, kalayan desain agrésif sareng keyboard anu kasar, MSI ogé ngahasilkeun komputer ultra-ipis, batur kirang beurat jeung gampang diangkut pikeun bisa dipaké dina kaayaan naon atawa tempat.

Naon anu dianggap laptop ultrathin?

Naon laptop ultrathin

Laptop ultrathin kedah gaduh dimensi sareng beurat anu langsung sumping ka urang tina jinis laptop anu sanés: Ultrabook. Pikeun nampi labél Ultrabook, anjeun kedah nyumponan sarat anu nungtut, tapi janten ultra-ipis cekap cekap ukuran sareng beuratna. Janten, laptop ultrathin nyaéta anu gaduh a ketebalan teu leuwih ti 21mm lamun layar 15.6 inci atawa leuwih badag atawa 18mm lamun layar 14 inci atawa leuwih leutik.

Lamun datang ka beurat, sanajan Ultrabooks teu boga standar ditulis dina eta, tapi urang terang yen paling laptop ultralight. aya di handapeun 2 kg, sababaraha di antarana beuratna 1.5 kg. Kanyataanna, Apple ngarilis MacBook anu beuratna kirang ti 2lbs, nu kirang ti 1kg, tapi loba urang mikir yén ieu téh geus saeutik teuing sabab, nalika urang digawekeun diuk jeung laptop dina pingping urang, beurat low ngajadikeun hésé. tetep dibenerkeun..

Tapi dina sagala hal, laptop ultralight beuratna kedah kirang ti 2kg sareng kandel kirang ti 21mm.

Naha aya laptop anu hampang sareng murah?

Upami urang ningali deui ka jaman, urang tiasa émut kumaha gadget téknologi baheula: ageung, ageung, dugi ka ayeuna katingalina pikaseurieun. Lamun hal kalawan desain hadé kaluar, alat ieu leuwih mahal, sarta hargana ngaronjat beuki loba alat ieu dikomprés. Kuring ngajelaskeun ieu pikeun hiji hal: leutik tur ngabogaan sakabéh komponén dina spasi kedap mahal, naha éta, sacara umum, notebook lightweight langkung mahal. Tapi sadayana?

Warta alus nyaeta kompetisi téh sengit, sareng harga nyaluyukeun. Merek anu pang populerna, sapertos Apple, masih mahal, tapi perusahaan apel sabab éta hiji-hijina anu, sacara resmi sareng gampang, tiasa ngajalankeun macOS. Sésana nyiksa saeutik kirang kalawan harga. Sajaba ti éta, kompetisi sarua ieu ogé ngajadikeun merek sejen kirang populér kudu narik perhatian, sarta pikeun ieu aranjeunna condong nawarkeun barang maranéhanana saeutik atawa laér leuwih murah.

Ku alatan éta, sual naha aya laptop lightweight tur mirah, jawaban na lamun maranéhna aya. Salah sahiji conto anu pangsaéna nyaéta CHUWI, merek anu lahir di 2004 sareng ayeuna nalukkeun Éropa sareng Amérika Kalér kalayan notebook kualitasna kalayan harga anu sesah dipercaya, tanpa kaleungitan dukungan sareng jaminan.

Naha laptop langsing tiasa kuat?

laptop ultrathin kuat

Enya enya tiasa. Nyatana, sareng sakumaha anu parantos dijelaskeun di luhur, aya Ultrabooks, sareng laptop ieu kedah nyumponan sarat-sarat anu dasarna janten kuat sapertos laptop anu langkung kandel, tapi dina ukuran anu ngirangan. Ultrabooks sering kedah dipasang dina wadah logam pikeun ngaleungitkeun panas anu bakal dipancarkeun ku prosesor sareng komponén internal anu kuat, janten enya, aya komputer anu ipis sareng kuat.

Anu pasti nyaéta, upami hiji mérek ngahasilkeun dua komputer anu sami sareng hiji langkung ipis tibatan anu sanés, lampu anu paling dipikaresep kirang kuat batan beurat Pikeun alesan logis: nu leuwih badag ukuranana, beuki komponén urang bisa nempatkeun dina, sarta panas ogé bisa jadi hadé dissipated. Tapi ieu sanés standar anu ditulis sareng, pikeun terang sadayana anu tiasa ditawarkeun laptop ka urang, urang kedah ningali spésifikasi anu disayogikeun ku produsén.

Laptop ipis: pendapat abdi

notebooks ultra-ipis

Upami urang ngan ukur ningali kana ketebalan, nyaéta, upami urang ngobrol ngeunaan laptop ipis anu henteu ngahontal Ultrabook, naon anu bakal urang payuneun bakal janten portabel jeung komponén diskrit. Ku alatan éta, aranjeunna komputer alus lamun urang keur pilari nilai duit jeung urang kudu mindahkeun éta pisan. Conto naon anu aranjeunna tiasa ngawula ka urang sampurna nyaéta pikeun murid anu sok peryogi komputer di luhur. Skenario anu sanésna bakal janten pilihan anu saé pikeun pangguna anu henteu salawasna aya di bumi anu sami atanapi hoyong nyandak laptopna pikeun nyambungkeunana ka TV salaku pusat multimedia.

Aranjeunna pilihan alus dina kasus di luhur, tapi aranjeunna henteu upami anu urang peryogikeun mangrupikeun alat anu kuat di mana pikeun ngalakukeun tugas beurat. Kacuali naon anu urang pilih ngahontal Ultrabook, tapi ieu mangrupikeun jinis laptop anu sanés, salian ti éta, biasana ngagaduhan harga anu jarang langkung handap € 1000.

Upami anjeun bet dina ultrabook, anjeun bakal gaduh anu pangsaéna tina dua dunya: laptop ultra-ipis, anu beuratna sakedik sareng ogé gaduh kakuatan pikeun ngalaksanakeun sagala jinis tugas.

Dimana meuli laptop ultrathin mirah

Amazon

Amazon mangrupakeun merek dipikawanoh utamana pikeun toko online na. Ladenan awanna kirang dikenal, dimana aranjeunna nawiskeun hosting sareng jasa anu sanés ka seueur perusahaan pihak katilu, sareng kusabab minat sareng pamekaran anu aya hubunganana sareng intelijen buatan, ti mana, diantara anu sanésna, asisten virtual na Alexa, saingan langsung. tina Asisten Google sareng Siri (Apple).

Di toko anjeun urang bisa manggihan sagalana urang butuh, jeung ampir salawasna kalawan harga hésé ngéléhkeun. Naon waé anu urang pilari, salah sahiji pilihan anu pangheulana urang kedah tingali nyaéta Amazon, sabagéan kusabab, salian ti harga sareng jasa anu saé, aranjeunna nawiskeun jaminan anu saé. , jadi ampir sagalana aya. Upami anu dipikaresep ku urang nyaéta komputer ultralight, aranjeunna bakal ngagaduhan anu paling cocog sareng kabutuhan urang, saur pangguna anu parantos ngagaleuh dua laptop di toko anu kasohor.

Mahkamah Inggris

Pikeun urang anu parantos umur, El Corte Inglés masihan kenangan anu saé. Jalma anu cicing di kota anu langkung alit, urang angkat ka ibukota ka toko sapertos milikna sareng éta sapertos taman hiburan, tapi ayeuna sadayana béda. Dina kanyataanana, El Corte Inglés geus robah saeutik, dina harti yén éta kénéh di kota badag tur nawarkeun loba artikel, tapi aranjeunna geus ngembangna ku acquiring leuwih leutik sarta leuwih leutik. pausahaan tina format béda, nu geus dibikeun eta diménsi sejen.

Di sisi anu sanésna, aranjeunna ogé parantos dimodernisasi, sareng ayeuna gaduh a warung online dimana urang tiasa ngadamel ampir sagala pameseran anu bakal urang lakukeun di toko fisik anjeun. Sedengkeun pikeun specialties na, fashion mangrupa salah sahijina, tapi ogé éléktronika. Ieu di dimungkinkeun dimana urang bisa manggihan sagala jinis panerapan listrik, dimana, sabagian, urang bisa ngawengku komputer. Upami anjeun milarian laptop ultralight, di El Corte Inglés anjeun bakal mendakan seueur, tapi anjeun kedah émut hiji hal: anu paling handap biasana henteu aya di toko anu penting sapertos ieu.

Carrefour

Perjalanan balanja budak leutik anu ku kuring disebatkeun dina titik sateuacana réngsé di Continente, anu mangrupikeun nami Carrefour ayeuna anu asalna ti Perancis dikenal puluhan taun ka pengker. Jaman harita, aranjeunna hypermarkets badag Éta ngan ukur di kota ageung, tapi ayeuna urang tiasa mendakan Carrefour di kota mana waé, salami éta ngagaduhan jumlah pangeusi minimum sareng nguntungkeun pikeun perusahaan.

Ayeuna, di Carrefour mana waé, boh ti kota leutik atanapi kota panggedéna, urang tiasa ngagaleuh sagala jinis, mimitian ku produk pangan, nuturkeun kabersihan atanapi kaéndahan pribadi sareng ditungtungan ku batur sapertos batré. . Éta di panggedéna, atanapi di toko online anjeun, dimana urang ogé bakal manggihan produk éléktronik, sapertos perkakas sareng komputer. Dina bagian panungtungan ieu kami bakal manggihan laptop ultrathin, sarta dina hal ieu urang bakal manggihan sababaraha modest tur leuwih kawates, tapi salawasna mibanda nilai alus duit.

Komponén PC

Komponén PC dimimitian kaluar salaku portal husus dina produk komputer jeung komponén therefor. Ayeuna, aranjeunna tetep portal éta, tapi anu parantos robih nyaéta aranjeunna ayeuna ogé nawiskeun produk éléktronik sanés sapertos perkakas rumah tangga sareng parantos muka sababaraha toko fisik, janten aranjeunna henteu ngajual sacara éksklusif online.

Komponén PC beroperasi di Spanyol sarta Portugal, tur kalawan ngaran éta gampang ngartos naha éta dina daptar ieu: éta leuwih ti kamungkinan yén, naon parabot komputer urang pilari, éta dina salah sahiji toko na. Salaku tambahan, kusabab katalogna khusus sareng éksténsif, urang tiasa mendakan laptop ultralight tina sagala jinis, kalebet anu langkung mirah sareng langkung terbatas anu bakal gaduh harga anu tiasa nanggung kantong pangleutikna.

mediamarkt

Mediamarkt mangrupakeun ranté supermarket nu datang ka urang ti Jerman sarta mangrupa husus dina jualan alat éléktronik, nu ngawengku panerapan rumah tangga, komputer jeung éléktronika konsumén. Dasarna, aranjeunna sapertos hypermarkets, tapi kalayan bagian anu ageung sadayana difokuskeun kana éléktronika.

Aranjeunna mangrupikeun anu ngajantenkeun slogan "Kuring henteu bodo" populer, anu ngarujuk kana kanyataan yén upami urang mésér di salah sahiji tokona, urang bakal pinter sabab urang bakal mayar langkung handap. Sareng bagian tina pamasaranna nyaéta ngayakinkeun urang yén aranjeunna gaduh harga pangsaéna, sareng éta leres-leres, sahenteuna, upami aranjeunna nawiskeun produkna ka harga kalapa.

Iraha mésér laptop anu langkung mirah?

merek notebook lightweight

hideung Jumaah

Hideung Jumaah nyaéta poé nu datang ka urang ti Amérika Serikat tur geus sumebar ka sakuliah dunya. Hal ieu sohor poé sanggeus sukur di nagara Amérika Kalér, sarta niatna, ngaliwatan jualan, ajak urang ngalakukeun balanja Natal munggaran. Salila "Hideung Jumaah", urang bakal manggihan sagala jinis barang dina harga ngurangan di ampir sagala toko, naon husus na. Tanpa ragu, laptop on Hideung Jumaah aranjeunna greatly nurunkeun harga maranéhanana.

Perdana Poé

Poé Perdana mangrupikeun dinten anu penting pikeun pangguna Amazon, khususna pikeun urang anu ngalanggan jasana pikeun palanggan anu ngagaduhan kauntungan khusus. Ieu téh mangrupa acara jualan, nu biasana lasts dua poé jeung nu klien premium Urang tiasa mendakan rébuan produk kalayan harga anu dikirangan anu urang boro bakal ningali sapertos kieu salami sataun. Dina acara anu sami, Amazon ogé nawiskeun tawaran flash, anu mangrupikeun diskon langkung ageung pikeun sababaraha barang anu gaduh saham terbatas. Upami anjeun mikir mésér laptop ultralight sareng toko karesep anjeun nyaéta Amazon, poé perdana éta dinten anjeun… upami anjeun palanggan Perdana.

Cyber ​​Senén

Sapertos Black Friday, Cyber ​​​​Monday mangrupikeun dinten anu sanés pikeun ngajak urang ngagaleuh Natal munggaran. Beda utama sareng Hideung Jumaah nyaéta yén éta dirayakeun dina Senén, saatos Hideung Jumaah, sareng éta, dina téori, ngan ukur. Urang bakal manggihan ngurangan item patali éléktronikaKu kituna hal "Cyber". Tapi, sakumaha aturan henteu wajib, sababaraha usaha ogé ngajual produk non-éléktronik dina dinten anu sami. Sarta pikeun ngamangpaatkeun tarikan, sababaraha batur gabung Hideung Jumaah na Cyber ​​​​Senén dina acara sakabeh sabtu minggu nu ends on Senén ku kituna urang mungkas nepi nyerah kana godaan. Nganggap yén Senén ieu mangrupikeun alesan pikeun penjualan produk éléktronik, upami anu urang milarian nyaéta laptop ultralight, cyber Senén Ieu mangrupikeun tanggal anu kedah ditandaan dina kalénder.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.