Toél laptop

Saatos ngapopulérkeun alat sélulér, séktor PC parantos kapangaruhan sacara serius, sareng aranjeunna kedah nyiptakeun deui diri pikeun nawiskeun solusi anu langkung pikaresepeun pikeun pangguna sareng nyobian ngajaga pangsa pasar. Ieu geus kahontal kalawan sababaraha perbaikan kayaning laptop convertibles, 2 dina 1, atawa laptop touch, aranjeunna gaduh anu pangsaéna tina dua dunya: tablet + laptop. Hiji hal anu tiasa masihan anjeun versatilitas tambahan dina sadinten anjeun ...

The laptop touch pangalusna

Sateuacan ngajelaskeun kaunggulan sareng kalemahan laptop touch, kami parantos nyusun pilihan nawaran ayeuna ku kituna, upami anjeun parantos terang, anjeun tiasa ngahemat nganggo salah sahiji modél ieu:

Kauntungannana gaduh laptop sareng layar toél

laptop touch

Laptop anyar sareng layar rampa parantos nyandak téknologi anu parantos dewasa sareng kabuktian dina alat sélulér, sapertos panél multi-touch, pikeun ngahijikeun sareng mekar pikeun adaptasi sareng kabutuhan énggal. Tim ieu ngagaduhan sajumlah kauntungan anu anjeun kedah terang:

  • ukuran: aranjeunna condong gaduh diménsi anu langkung kompak, sabab anu gaduh layar toél antara 13-15 ”. Éta ogé hartosna mobilitas sareng otonomi anu langkung ageung.
  • Gampang / Aksesibilitas: Upami Anjeun keur teu bisa dipake ogé kalawan keyboard atawa anjeun gaduh sababaraha jenis masalah anu nyegah anjeun ti ngagunakeun keyboard / touchpad / mouse normal, layar rampa bisa mantuan Anjeun sareng eta. Anjeun ngan ukur kedah nyabak dimana anjeun badé ngajalankeun aksi.
  • Jempé: lamun perlu leuwih tiiseun sabab keur ngarekam atawa ngalakukeun sababaraha karya sora, layar rampa nyadiakeun tiiseun nu peryogi di hareup keystrokes.
  • Libertad: ku bisa ngagunakeun layar rampa, anjeun tiasa dianggo atanapi seneng-seneng jeung laptop anjeun dimana wae rék, tanpa merlukeun méja atawa permukaan pikeun ngarojong eta. Anjeun malah tiasa nganggo stylus pikeun nganapigasi ménu, ngagambar, sareng seueur deui.
  • Kualitas- Laptop sareng layar rampa biasana kalebet layar kualitas luhur, sareng nganggo téknologi kapasitif. Aranjeunna umumna bakal ngahasilkeun gambar anu langkung jelas sareng langkung rinci tibatan notebook tradisional.

Merek sareng laptop touch

Aya seueur merek tina notebooks konvensional nu ogé mibanda model touch. Anu paling menonjol nyaéta:

Lenovo

Pabrikan Cina ditinggalkeun kalayan divisi notebook IBM Thinkpad, salah sahiji platform pangsaéna dina pasar anu ayeuna dianggo salaku dasarna. Teu heran anjeunna geus jadi salah sahiji salesman pangkuatna, saprak boga loba model dimana milih, sarta kualitas luar biasa / rasio harga.

Surface

Microsoft hoyong bersaing sareng Apple kalayan laptop touch sorangan. Tim-tim Microsoft Surface Aranjeunna gaduh desain anu saé, ogé réliabilitas anu saé, kinerja anu saé, sareng otonomi anu saé. Sadayana sareng anu pangsaéna tina Windows.

HP

Perusahaan Amérika ogé parantos ngararancang séri laptop touch pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan. Sababaraha tiasa dirobih atanapi 2-in-1, anu sanésna nganggo layar anu muter 360º. Model idéal pikeun bumi sareng perusahaan, kalayan kualitas produsén anu khusus sapertos ieu sareng téknologi pang anyarna. Anjeun tiasa nyandak katingal dina katalog tina notebook HP dina tautan di luhur.

Asus

Perusahaan Taiwanese parantos nempatkeun dirina salaku produsén laptop anu pangsaéna. Éta parantos dipikanyaho salaku produsén motherboard panggedéna, sareng ayeuna parantos nyangking téknologi éta kana manah timna ogé, nyayogikeun salah sahiji platform anu pangsaéna. Aranjeunna dicirikeun ku kinerja maranéhanana, kualitas, sarta harga lumrah. Dina tautan di handap ieu anjeun tiasa ningali pilihan tina laptop Asus pangalusna.

Anjeun kedah mésér laptop touch upami ...

Lamun geus mutuskeun mésér komputer jeung anjeun hesitating antara hiji konvensional sarta a laptop touch, Di dieu anjeun tiasa ngabéréskeun milih hiji atanapi anu sanés kalayan merhatikeun ieu:

  • Anjeun hoyong nganggo éta dina modeu tablet: laptop touch boga pangalusna duanana dunya, kalawan genah tina keyboard jeung touchpad pikeun ketikan atawa kaulinan, kitu ogé layar badag tur kinerja tinggi, kitu ogé nambahkeun versatility sarta mobilitas tablet layar rampa. Ku alatan éta, kalayan salah sahiji komputer ieu anjeun tiasa gaduh duanana dina alat nu sami. Iraha waé anjeun hoyong éta bakal janten tablet sareng nalika anjeun hoyong laptop ...
  • Anjeun desainer grafis: Upami anjeun desainer grafis, anjeun pasti bakal resep gaduh layar toél. Sanajan software desain bisa dioperasikeun ku keyboard jeung mouse, aya sababaraha hal anu pangalusna dipigawé ku leungeun. Contona, ku pulpen digital atawa ramo Anjeun sorangan Anjeun bisa make layar salaku kanvas pikeun ngagambar atawa retouching. Saolah-olah anjeun gaduh tablet grafik ...
  • Anjeun badé ngagambar: Sarua sareng anu di luhur, upami anjeun resep ngagambar atanapi gaduh murangkalih di bumi, pasti salah sahiji tim ieu bakal pikaresepeun pikeun déwasa sareng déwasa, ngamungkinkeun anjeun ngagambar gampang pisan dina layar anjeun pikeun retouch, nyimpen, atanapi ngirim gambar.
  • Ningkatkeun produktivitas: layar rampa bisa ngidinan Anjeun pikeun nganapigasi leuwih gancang, anjeun ngalakukeun dina smartphone Anjeun atawa tablet, saprak anjeun teu kudu make keyboard atawa mouse pikeun nganapigasi ngaliwatan pilihan jeung ménu. Sareng waktos éta didamel di tempat kerja atanapi di pangajaran nyaéta emas.

Naha laptop touch sami sareng laptop anu tiasa dirobih?

laptop touch

Sababaraha ngagunakeun kecap convertible, touch laptop, 2-in-1, jsb, salaku sinonim a. Tapi anjeun kedah nengetan nalika milih modél anjeun, sabab gaduh béda saeutik:

  • Toél laptop- Labél ieu ngan ukur nyarios yén laptopna gaduh layar rampa, tapi sanés jinisna. Pikeun nyaring deui, anjeun kedah terang dua konsép ieu ...
  • 2 jeung 1- Ieu mangrupikeun laptop layar rampa anu gaduh keyboard anu tiasa dicabut. Maksudna, sadaya motherboard sareng sirkuit utama bakal ditempatkeun di tukangeun layar, sapertos dina tablet, janten, anjeun tiasa ngaleupaskeun keyboard pikeun misahkeunana sareng nganggo layar saolah-olah tablet, kalayan total kamerdikaan tina keyboard. .
  • Convertible: aranjeunna laptop sareng layar rampa anu gaduh engsel dina layar anu tiasa diputar 360º, tiasa nempatkeun alat sapertos tablet ku ngalipetkeun keyboard deui, atanapi salaku laptop normal. Nyaéta, pikeun tujuan praktis eta oge ngidinan Anjeun pikeun make eta dina modeu tablet atawa dina modeu laptop, tapi anjeun bakal salawasna boga keyboard anchored, sarta yén nambahan beurat tur ngurangan mobilitas dibandingkeun 2-in-1.

Abdi resep kana laptop touch

Laptop touch tiasa janten a alternatif hébat pikeun anu hoyong tablet sareng laptop, sabab bakal gaduh duanana dina hiji alat, tanpa gaduh dua alat anu nyéépkeun rohangan di bumi, kedah hariwang ngecas duanana, masang aplikasi sapopoé dina hiji atanapi anu sanés, jsb. Jeung maranéhna pisan nyaman.

Salaku tambahan, berkat virtualisasi sareng émulator, anjeun bakal tiasa nganggo aplikasi sistem operasi sapertos Android ogé dina laptop Windows Anjeun, nu muka nepi loba kemungkinan. Sareng, di sisi anu sanés, gaduh hardware anu langkung kuat sapertos laptop konvensional, anjeun moal gaduh watesan tablet anu nyata.

Ayeuna aranjeunna ogé gaduh kalemahan anu anjeun kedah evaluasi pikeun nangtukeun naha éta ngimbangan anjeun atanapi henteu:

  • Layar rampa bakal ngaleupaskeun batré saméméhna dibandingkeun panel konvensional. Hartina, otonomi bakal rada ngurangan.
  • Aranjeunna tiasa langkung mahal dina sababaraha kasus. Sanaos anjeun kedah émut yén anjeun henteu kedah mésér tablet nyalira, tapi anjeun mésér kadua alat éta dina hiji.
  • Layar rampa tiasa langkung hese ningali dina rohangan anu terang tibatan anu biasa.

Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.