Laptop tanpa sistem operasi

Dina rupa-rupa pilihan produk anu sayogi di pasar, kami ngagaduhan jinis laptop anu teu dipikanyaho ku seueur. Éta ngeunaan notebooks tanpa sistem operasi. Sakumaha ngaranna nunjukkeun, komputer ieu teu boga sistem operasi. Janten aranjeunna mangrupikeun pilihan anu masihan pangguna seueur kamungkinan konfigurasi sareng kustomisasi. Sanajan aranjeunna oge pilihan ditangtayungan pikeun pamaké kalawan leuwih pangaweruh.

Ku alatan éta, meureun aya rada sababaraha pamaké kabetot dina meuli model tipe ieu. Teras we ninggalkeun anjeun kalawan pilihan laptop tanpa sistem operasi anu urang ngalebetkeun ka a ngabandingkeun jeung model pangalusna.

Top diulas laptop sistem non-operasi

Munggaran sadaya urang ninggalkeun anjeun kalawan ieu ngabandingkeun laptop tanpa sistem operasi dimana kami nunjukkeun anjeun spésifikasi anu paling penting tina modél anu paling luar biasa dina pasaran. Ku cara kieu anjeun tiasa kéngingkeun perkiraan ngeunaan unggal modél ieu. Saatos tabél urang nuluykeun pikeun ngalakukeun analisa di-jero unggal sahijina.

custom laptop configurator

The laptop pangalusna tanpa sistem operasi

Sakali kami geus katempo tabel kalawan kahiji ciri tina laptop ieu tanpa sistem operasi, urang ayeuna balik kana analisis di-jero unggal sahijina. Ku cara kieu anjeun gaduh langkung seueur inpormasi ngeunaan unggal modél sareng kumaha jalanna. Inpormasi anu bakal ngabantosan anjeun milih anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.

Lenovo Ideapad Y540

Lenovo mangrupakeun merk anu geus nyieun ngaran sorangan di pasar komputer. Aranjeunna geus dipigawé pakasaban hébat sarta ninggalkeun kami kalawan model kualitas. Janten éta mangrupikeun firma anu ngajamin kinerja anu saé dina komputer anjeun. Salaku tambahan, aranjeunna ogé didorong pikeun ngaluncurkeun laptop tanpa sistem operasi sapertos kieu. Mibanda layar 15,6 inci. Hiji ukuran badag e idéal pikeun ngonsumsi eusi multimedia sareng ogé pikeun digawé.

Di jero, prosesor Intel I7-9750HQ ngantosan kami, anu nawiskeun kami kinerja anu saé sareng konsumsi kakuatan anu rendah. model Lenovo ieu Éta gaduh RAM 16 GB. Panginten inohong anu hartosna dina waktos éta tiasa rada pondok, tapi pikeun panggunaan normal laptop henteu kedah nyababkeun masalah. Sedengkeun pikeun neundeun teu aya masalah, saprak urang boga 512GB di SSD. Ruang anu cekap pikeun nyimpen pidéo, pilem, gambar atanapi dokumén padamelan. Ieu kudu ngomong yén éta teu boga CD / DVD maca, a jéntré pikeun tumut kana akun.

Ieu mangrupikeun komputer anu kuat anu tiasa dianggo gancang pisan. Hiji hal anu pamaké ngahargaan positif. Panginten éta rada beurat pikeun ukuranana, sabab beuratna langkung ti 2 KG. Sanajan ieu teu hiji halangan lamun datang ka kudu ngangkut eta comfortably. Ogé, modél Lenovo ieu Éta gaduh sénsor sidik nu ngidinan Anjeun pikeun ngakses komputer Anjeun leuwih gancang. Hiji tim kualitas, kuat sarta pohara lengkep.

Lenovo Ideapad 330-15

Di tempat kadua urang manggihan model Lenovo sejen. Laptop ieu ogé ngagaduhan layar 15,6 inci. Ukuran anu ageung sareng serbaguna. Kusabab urang bakal tiasa ningali naon waé jinis eusi multimedia tanpa masalah. Salian tiasa dianggo kalayan kanyamanan total. Salaku tambahan, éta mangrupikeun layar kualitas anu nawiskeun perawatan warna anu saé. Kitu deui RAM nyaéta 8 GB. Tapi éta henteu janten masalah anu ageung dina operasi normalna.

Panyimpen nyaéta 500GB. Janten pangguna gaduh langkung ti cukup rohangan pikeun ngahemat sagala jinis file. Ieu mangrupikeun laptop anu gancang-gancang anu cocog pikeun kantor atanapi mahasiswa. Kusabab éta ngamungkinkeun urang pikeun ngalaksanakeun tugas organisasi, ngédit dokumén tanpa masalah. Teuing Upami anjeun milarian laptop domestik tradisional éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nimbangkeun.

Modél ieu beuratna 2,2 kg, éta sanés anu paling hampang di pasar, sanaos beurat ieu henteu ngabalukarkeun masalah nalika ngangkut komputer. Ogé kudu disebutkeun yen laptop ieu gaduh sababaraha palabuhan USB sareng HDMI. Hal anu penting pikeun émut nalika hoyong masang sistem operasi di dinya. Kusabab éta tiasa janten watesan pikeun pangguna. Laptop ogé ngagaduhan batré anu henteu tiasa dicabut tapi gampang ditukeurkeun. Komputer lengkep anu tiasa dianggo saé sareng nawiskeun nilai anu saé pikeun artos.

MSI-WF65

Katilu, urang mendakan modél ieu tina merek sanés anu pasti seueur anjeun terang. Éta laptop éta geuwat narik perhatian kana cahaya dina keyboard Anjeun. Hal anu ngajadikeun eta idéal pikeun gamers. Ukuran layarna sarua jeung model saméméhna, nyaéta 15,6 inci. Sanajan eta nangtung kaluar utamana pikeun kombinasi na RAM na panyimpenan internal.

Kusabab komputer ieu boga a 16GB RAM sareng panyimpenan 1TB dina bentuk hard drive SSD. A-kapasitas tinggi RAM nu nyadiakeun kami kalawan pangalaman pamaké lemes tur mantuan komputer ngajalankeun pisan gancang. Éta ogé gaduh prosesor anu saé. Janten urang disanghareupan ku laptop anu langkung unggul dina hal kakuatan sareng kinerja anu saé. Salian janten salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun pamaén dina kategori laptop ieu tanpa sistem operasi.

Komputerna ngabogaan beurat 3,5 kg, jadi idéntik jeung dua model dina daptar nu urang geus disebutkeun saméméhna. Éta ngagaduhan sababaraha palabuhan USB sareng HDMI anu tiasa kami anggo, khususna penting pikeun pamasangan sistem operasi. Kusabab model ieu teu boga pamuter CD. Cahya dina laptop pisan keuna, sanajan éta alus uninga yen eta ngan glows bodas. Modél anu kuat sareng gancang anu mangrupikeun pilihan lengkep pikeun anu hoyong laptop anu dianggo sareng maén.

HP mastaka 14

Upami aya merek par excellence di pasar laptop, nya éta HP. Perusahaan anu ngagaduhan dukungan pangguna. Kusabab model maranéhanana nyaéta jaminan kualitas. Salaku tambahan, urang ogé ngagaduhan laptop tanpa sistem operasi dina katalogna. Modél ieu ogé ngagaduhan a Layar 14 inci. Ukuran anu saé pikeun digawé, maén, atanapi pilem. Ieu mangrupikeun pilihan anu nangtung pikeun kakuatanana. Ditambah kombinasi hébat RAM sareng panyimpenan.

Di jerona a 8GB RAM sareng panyimpenan 512GB SSD. Janten éta laptop anu masihan kami pangalaman pangguna anu cair. Salian gaduh seueur rohangan panyimpen anu sayogi. Kualitas layarna mangrupikeun aspék anu kedah disorot, sabab éta nawiskeun résolusi anu saé. Idéal lamun urang keur nonton pilem atawa maén kaulinan. Kusabab éta ngabantosan ningkatkeun pangalaman pangguna. Salaku tambahan, keyboard laptop gaduh lampu héjo anu tiasa urang anggo sareng mareuman iraha waé urang hoyong ku cara anu sederhana.

Batré mangrupa aspék penting dina modél ieu. Kusabab eta boga a durasi ngeunaan 8 jam kalawan pamakéan normal tina laptop. Janten urang tiasa damel normal tanpa kedah ngecas. Ieu mangrupikeun hal anu nawiskeun katenangan pikiran, khususna upami urang hilap carjer. Éta mangrupikeun laptop anu kuat pisan, sigana salah sahiji anu pangkuatna dina ngabandingkeun ieu. Salian mangrupa pilihan lengkep jeung serbaguna. Kusabab éta nawiskeun kinerja anu saé nalika damel sareng maén.

MSI Siluman

Urang réngsé daptar ieu sareng laptop ieu tina merek anu seueur anjeun terang. Kadua merek dina ngabandingkeun ieu. Éta mangrupikeun laptop anu ngagaduhan layar 15,6 inci. Ngan ukuranana sarua jeung sesa komputer dina daptar. A layar kalawan resolusi alus, nu mantuan pisan nalika maén kaulinan atawa nonton pilem. Éta mangrupikeun laptop anu saé pikeun pamaén.

Modél ieu boga 32 GB RAM, panggedena di ngabandingkeun, sarta 1 TB gudang hard disk ditambah 1 TB SSD. Jadina nawarkeun kami pangalaman pamaké pisan cairan. Salian ti ngabogaan loba spasi pikeun nyimpen sagala rupa file di jerona. Hiji nu boga jadi loba RAM ngamungkinkeun urang pikeun masihan hiji pamakéan cukup sengit sarta bisa make eta maén. Hiji kagiatan nu biasana meakeun leuwih sumberdaya. Tapi dina hal ieu urang nyanghareupan hiji laptop nu nangtung kaluar pikeun kakuatan sarta kinerja alus.

Ogé kudu dicatet yén modél ieu boga loba palabuhan, duanana USB, HDMI atawa card reader. Janten pangguna ngagaduhan seueur kamungkinan dina hal ieu. Sanajan, komputer ieu teu boga CD / DVD maca. Hiji hal anu muterkeun salaku watesan lamun datang ka hayang masang sistem operasi. Teu beurat teuing model, ngan dina 2KG. Jadi angkotna lumayan nyaman. Dina hal ieu, keyboard boga katerangan tujuh-warna. Modél anu kuat, anu masihan kinerja anu saé sareng anu pangsaéna upami urang milarian laptop kaulinan.

Kaunggulan tina meuli laptop tanpa sistem operasi

notebooks tanpa sistem operasi

Langkung seueur pangguna anu milih mésér laptop tanpa sistem operasi. Hiji kaputusan anu dijelaskeun ku sababaraha alesan. Kusabab jenis ieu komputer boga runtuyan kaunggulan pohara penting. Ku alatan éta, kami geus diringkeskeun sababaraha kaunggulan utama laptop tanpa sistem operasi.

harga

Panginten anu paling penting sareng alesan kunaon seueur pangguna milih jinis komputer ieu. Sanaos henteuna sistem operasi ngajadikeun eta pilihan laér leuwih murah. Hargana jauh langkung handap tibatan laptop normal di pasar. Ku alatan éta, anjeun nyimpen loba duit. Sajaba ti éta, dina loba kasus pamaké malah teu kudu méakkeun duit engké pikeun meunangkeun sistem operasi.

Konfigurasi sarta kustomisasi

Jenis komputer ieu sapertos kanvas. Pamaké boga sakabéh kakuatan pikeun mutuskeun naon rék dina komputer Jeung naha henteu. Janten aranjeunna nawiskeun pangguna seueur pilihan nalika ngonpigurasikeunana anu dipikahoyong. Henteu aya anu dipasang salaku standar. Janten anjeun ngahémat pisan dina hal bloatware. Pamaké installs naon manéhna hayang na nganggap perlu dina komputer.

Libertad

Ieu mangrupa kaunggulan raket patalina jeung saméméhna. Salaku pamaké éta hiji anu mutuskeun sistem operasi mana pikeun masang. Éta mangrupikeun hal anu anjeunna pilih nyalira kusabab anjeunna ningali pas. Salaku tambahan, henteuna sistem operasi ieu ngamungkinkeun anjeun ngajalajah langkung seueur pilihan. Janten anjeun kaluar tina biasa sareng kaku anu ditawarkeun ku laptop tradisional anjeun.

Merek anu ngajual laptop tanpa sistem operasi

Sababaraha merek laptop gaduh model anu nyumponan kabutuhan pangguna anu parantos gaduh lisénsi Microsoft Windows sareng henteu hoyong mayar tambahan pikeun ngalebetkeun éta, atanapi anu henteu hoyong damel sareng sistem operasi anu tos dipasang sareng bakal format. .sarta maranéhna bakal install sistem operasi naon anu anjeun pikaresep. Dina kasus éta, anjeun tiasa ngawaskeun merek sapertos:

HP

Ieu mangrupikeun salah sahiji merek anu langkung seueur kalebet komputer tanpa sistem operasi. Mimitina, sapertos anu sanés sapertos Dell, atanapi IBM, sareng sajabana, aranjeunna mimiti ngalebetkeun sababaraha modél sareng Linux, tapi sakedik-sakedik aranjeunna ngaleungit pikeun vérsi ieu tanpa OS supados pangguna mangrupikeun anu milih.

Anjeun tiasa ningali deui notebook HP dina link nu urang ngan ninggalkeun anjeun.

MSI

Produsén ieu khusus dina laptop kaulinan ogé rajin pisan pikeun ngical paralatan tanpa sistem operasi sahingga pangguna anu milih mana anu dipasang. Salaku tambahan, sistem operasi biasana ngagaduhan lisénsi gratis, bahkan anu proprietary, janten henteu aya rasa yén aranjeunna nganggo OS anu tos dipasang.

Upami anjeun hoyong ningali deui laptop MSI, dina tautan éta anjeun tiasa ningali aranjeunna.

Asus

en los laptop asus Éta ogé milih gaduh repertoire modél anu saé sareng Linux (EndlessOS), kalayan FreeDOS atanapi, langsung, tanpa sistem operasi. Ieu bakal ngahemat artos dina OEM sareng ngamungkinkeun anjeun milih anu anjeun pikahoyong.

Naon kajadian lamun kuring meuli laptop tanpa sistem operasi?

Komputer umumna nganggo sistem operasi anu dipasang sacara standar. Sistem operasi anu biasana dipasang ampir sadaya laptop nyaéta Windows, tapi aya ogé pilihan sareng Linux anu tos dipasang atanapi anu apel, anu nganggo macOS. Laptop sareng sistem operasi anu tos dipasang teu tiasa ngalakukeun ieu tanpa mayar lisénsi, anu hartosna hargana rada langkung mahal tibatan komputer anu dijual. tanpa sistem operasi nanaon.

Tapi naon anu lumangsung lamun kuring meuli komputer tanpa sistem operasi? Kami parantos terang yén kami bakal mayar langkung sakedik sabab kami bakal ngahémat artos lisénsi, tapi urang ogé bakal mendakan kalemahan ieu:

  • Logis, urang moal bisa ngalakukeun nanaon lamun henteu kami dipasang sistem operasi. Pikeun pangguna anyar anu henteu kantos masang sistem operasi, ngagaleuh komputer kosong dina hal ieu sanés pilihan anu pangsaéna.
  • Urang kedah manggihan kami sistem operasi anu urang hoyong pasang. Titik ieu sigana sami sareng anu sateuacana, tapi henteu. Urang tiasa milih praktis naon waé distribusi Linux sareng éta bakal tiasa dianggo leres, sareng sami tiasa nyarios Windows 10 upami urang gaduh CD instalasi.
  • Aya anu tiasa henteu sapertos anu diharapkeun saatos dipasang. Sanaos sistem operasi modern ngajantenkeun sadaya hardware, meureun aya nu teu bisa dipake, anu paling umum nyaéta sambungan HDMI. Dina sababaraha kasus, masalahna dibereskeun ku milarian sareng masang supir resmi pikeun komponén internal urang.

OS naon anu kudu dipasang dina laptop tanpa sistem operasi?

laptop mirah tanpa sistem operasi

Kaseueuran laptop dijual nganggo sistem operasi Microsoft Windows anu tos dipasang, dituturkeun ku macOS pikeun modél Apple, sareng Google ChromeOS pikeun modél. Chromebooks. Sabalikna, aya minoritas anu kalebet sistem operasi GNU / Linux anu tos dipasang, sapertos Slimbook, System76, Librem, jsb., kitu ogé anu kalebet FreeDOS atanapi ngan saukur. aranjeunna henteu ngagaduhan sistem operasi dipasang (kadangkala disebut Non-Os atanapi Free OS, teu pahili jeung FreeDOS).

Éta FreeDOS Aranjeunna nyadiakeun OS pisan basajan tur dina modeu téks pikeun bisa ngalakukeun operasi dasar, nepi ka rengse masang sistem operasi leuwih lengkep, sakumaha dina kasus maranéhanana tanpa OS. Dina boh kasus, anjeun tiasa masang seueur sistem operasi, sanaos dua anu pang populerna nyaéta:

Windows

Éta mangrupikeun pilihan anu paling dipikaresep, sabab éta mangrupikeun sistem operasi kalayan dukungan pangsaéna pikeun parangkat lunak sareng hardware komérsial. Ieu hususna relevan pikeun kaulinan, Kusabab lolobana video kaulinan ngan cocog sareng sistem operasi ieu.

Hiji-hijina hal anu anjeun kedah pertimbangkeun dina pilihan ieu nyaéta upami anjeun gaduh komputer Non-OS, Free OS, atanapi FreeDOS, anjeun bakal gaduh hard disk tanpa format atanapi partisi dina format anu dipikanyaho, anu tiasa dikenal ku pamasang Windows. . Di sisi anu sanés, upami anjeun gaduh sistem sapertos Endless OS, ChromeOS, atanapi Linux anu sami, éta umumna bakal ngagunakeun format anu henteu dikenal ku pamasang Windows, sareng anjeun kedah pormat sateuacana dina format anu katelah NTFS tina live sapertos kitu. sakumaha Gparted atawa sarupa.

Lisénsi / Linux Ubuntu

Sababaraha anu milarian sistem operasi anu langkung kuat, dipercaya sareng aman, ogé langkung hormat ka privasi, tungtungna nganggo distribusi jinis ieu. Ogé sababaraha pamekar milih eta pikeun kemungkinan eta ngamungkinkeun.

Jalan anu mana waé, éta mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun hoyong alternatif. Salaku tambahan, éta bakal ngenalkeun naon waé format sateuacana yén médium panyimpen kedah tiasa ngatur partisi tina pamasang.

batur

Anjeun ogé tiasa masang sistem operasi sanés, sapertos FreeBSD, NetBSD, OpenBSD, Solaris, Android x86, ReactOS, sareng anu sanésna. Sanaos sistem ieu minoritas, sakapeung aranjeunna henteu gaduh pangrojong parangkat lunak / hardware pangsaéna, sareng anjeun tiasa ngalaman sababaraha kasusah atanapi henteu cocog ...

Anjeun malah tiasa nyobian macOS nganggo téknik Hackintosh, sanaos janten langkung rumit ti Apple, bahkan ayeuna aranjeunna parantos ngadasarkeun chipna dina ARM.

Kumaha carana masang OS kana komputer tanpa sistem operasi

Logo Microsoft

Dina kasus ieu, éta gumantung kana sistem operasi anu anjeun badé pasang. Lamun anjeun mungkas nepi opting pikeun install Windows 10 dina komputer Anjeun, prosésna henteu pajeulit teuing. Anu kedah dilakukeun ku pangguna nyaéta ngaunduh ISO Windows 10. ISO ieu sayogi dina halaman wéb perusahaan.

Kami kedah mindahkeun ISO ka memori USB terus selapkeun memori USB ceuk kana komputer pikeun bisa ngajalankeun eta. Janten hayu urang ngajalankeun ieu Windows 10 ISO di handap sareng prosés instalasi kedah dimimitian. Pamaké henteu kedah ngalakukeun seueur deui, kantun tuturkeun léngkah-léngkah anu ditandaan prosésna.

Hiji léngkah anu sering nyusahkeun nyaéta nalika anjeun menta konci produk. Kusabab aya kasus dimana ngalangkungan léngkah ieu tiasa dipasang Windows 10. Tanpa masalah, sanaos dina téori ngan ukur pangguna anu angkat tina versi sateuacana tina sistem operasi tiasa ngalakukeunana tanpa peryogi lisénsi.

Ku alatan éta, dina sababaraha kasus, anjeun kedah mésér lisénsi Windows 10 sateuacan ngamimitian prosés ieu. Lisensi sayogi di toko Microsoft sorangan. Tapi coba ngaliwatan prosés sababaraha kali saméméh kudu Resort ka purchasing lisénsi.

Upami anjeun mikir pikeun masang Linux, prosésna sami. Anjeun kudu ngundeur ISO tina versi panganyarna sadia tur turutan lengkah nu prosés nunjukkeun. Biasana intuitif sareng aya ogé manual anu sayogi ngabantosan pangguna pikeun tiasa masang sistem ieu dina laptopna tanpa sistem operasi.

Dupi abdi tiasa ngagaleuh laptop tanpa sistem operasi sareng naroskeun ka teknisi pikeun masangna?

Sakapeung bisa. Toko anu ngajual kami laptop tiasa nawiskeun kami kamungkinan masang sistem operasi dina komputer anu mimitina dijual tanpa éta, tapi di dieu urang bakal ngalaman sababaraha masalah. Anu kahiji sareng anu paling jelas nyaéta éta urang bakal leungit kaunggulan utama meuli komputer tanpa sistem operasi, nyaeta, tabungan. Naon anu bakal urang simpen ku lisénsi bakal ditagihkeun ku teknisi, sareng sigana langkung upami anjeunna nambihan tenaga kerja kana invoice na.

Di sisi séjén, teknisi nu bisa kalakuanana ogé sarta ngecas kami kirang, nu bakal ngidinan urang neruskeun ngahemat duit, tapi kamungkinan yén naon anu anjeunna boga diilikan nyaéta sistem operasi bajakan teu bisa maréntah kaluar boh. Dina hal ieu, urang tiasa gaduh masalah lisénsi di hareup. Jalan anu mana waé, teu pangalusna gagasan naroskeun ka teknisi pikeun masang sistem operasi dina komputer anu henteu aya.

Éta patut mésér laptop tanpa sistem operasi

Para pamaké pamula Sareng tanpa pangaweruh téknis, henteu, sabab aranjeunna kedah diajar masang sistem operasi sareng ngonpigurasikeunana nyalira, atanapi tungtungna nyerahkeun laptop ka profésional pikeun ngalakukeunana.

Tibatan, pamaké leuwih canggih Jalma anu wani pormat tur masang sistem operasi maranéhna bakal tiasa ngahemat bagian tina lisénsi, sarta milih sistem jeung édisi maranéhna rék install. Sajaba ti éta, lamun maranéhna geus dibayar rojongan atawa lisénsi pikeun hiji, aranjeunna moal kudu mayar lisénsi sejen tina sistem nu maranéhna moal make.

ku ejemploBayangkeun yén anjeun gaduh lisénsi Microsoft Windows 10 Pro, atanapi anjeun badé pasang Ubuntu dina laptop énggal anjeun. Dina hal éta, naha mayar Windows 10 PC dilisensikeun Imah? Langkung saé simpen éta sareng pasang sistem operasi karesep anjeun nyalira.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.