Laptop Medion

Merek Medion panginten henteu populer di Spanyol, tapi aranjeunna terang pisan di nagara sapertos Jerman. Kanyataanna, produsén Jerman ieu salah sahiji pamingpin produk éléktronik di nagara Éropa, saprak eta nawarkeun parabot cukup alus keur kaperluan domestik, sarta kalawan harga pisan low.

Janten, upami anjeun milarian laptop anu nyumponan naon anu dipiharep tina salah sahiji komputer ieu, tanpa peryogi tambahan, maka modél ieu mangrupikeun anu anjeun milarian. Tanpa buang duit, mayar naon adil, tanpa ornamén atawa frills nu ngajadikeun produk leuwih mahal.

Laptop Medion pangalusna

Jenis notebook Medion

Dina parabot Medion anjeun bakal manggihan sababaraha runtuyan atawa rentang dirancang pikeun nyugemakeun kabutuhan béda. Dina masing-masingna anjeun tiasa mendakan modél kalayan konfigurasi anu béda-béda, ku kituna anjeun tiasa milih anu paling pas dumasar kana naon anu anjeun rencanakeun sareng kinerja anu anjeun peryogikeun. Séri ieu nyaéta:

Convertible E-Series

Ieu mangrupikeun rentang anu nawiskeun mobilitas sareng fleksibilitas anu langkung ageung, sabab aranjeunna tiasa dikonversi tina merek. Hatur nuhun kana alat-alat ieu anjeun tiasa gaduh sadayana kanyamanan anu laptop nawiskeun anjeun, sareng kauntungan tina tablet, kalayan layar toél sareng tilepan pikeun nikmati dimana waé anjeun hoyong. Tangtosna, aranjeunna paling enteng sareng mobilitasna anu pangsaéna.

ERAZER kaulinan & X-Series

Ieu mangrupikeun séri anu dimaksudkeun pikeun peminat sareng pamaén anu milari pagelaran maksimal. Tim ieu gaduh volume anu langkung ageung tibatan anu sateuacana, sabab henteu fokus kana mobilitas, tapi dina pagelaran. Upami anjeun milarian kakuatan pikeun padamelan atanapi pidéo anjeun, ieu bakal janten séri Medion na.

Multimédia P-Seri

Éta mangrupikeun séri anu paling "mainstream", nyaéta, anu dimaksudkeun pikeun seuseueurna pangguna anu milari kasaimbangan anu saé. Laptop sagala rupa bumi anu anjeun tiasa nikmati sagala jinis parangkat lunak, ti ​​otomatisasi kantor ka multimedia, kalebet sababaraha kaulinan vidéo.

E & S-seri ultraportables

Séri anu sanés ieu ditujukeun pikeun jalma anu hoyong mobilitas, tapi henteu ngorbankeun kinerja. Ieu runtuyan ultrabooks, kalayan diménsi pangleutikna sarta beurat, tapi kalawan kinerja pohara alus. Anu terakhir nyaéta anu ngabédakeunana tina E-Series ti mimiti, dimana pagelaran sanés mangrupikeun hal anu dasar.

Naha Medion mangrupikeun merek laptop anu saé?

medion portabel

Merk Jérman Medion langkung saé tibatan anu disangka ku seueur jalma, saprak janten laptop "murah-murah", panginten tiasa waé yén kualitas alat-alat ieu diabaikan. Tapi, pikeun sabagéan ageung pangguna anu milari panggunaan bumi, aranjeunna langkung saé.

Aranjeunna malah tiasa ngidinan Anjeun pikeun ngahemat beuli méakkeun on hal sejenna, atawa boga kawijakan update saméméhna ku ngidinan Anjeun "méwah" alat-alat nu robah sooner ti anjeun bakal lamun meuli alat pisan mahal nu peryogi manjangkeun umur na. pikeun amortize eta ...

Salaku tambahan, firma ieu parantos ngahasilkeun komputer pikeun Aldi sareng Disney, janten, aranjeunna moal parah. Janten dina 2011 Lenovo ningali perusahaan sareng ngagaleuhna, ayeuna bagian tina grup Cina ieu. Sareng upami éta henteu cekap pikeun anjeun, pangalaman 30 taun perusahaan, inovasi, kualitas, fungsionalitas sareng hargana kedah ngayakinkeun anjeun.

Sababaraha tim anu pikaresepeun pisan pikeun dipilih salaku tim kadua, atanapi pikeun kulawarga dimana anjeun kedah mésér sababaraha tim pikeun ngiringan kelas online sacara misah sareng éta henteu ngabutuhkeun biaya kauangan anu signifikan. Malah pikeun pausahaan dimana anjeun kudu meuli sababaraha komputer pikeun kantor béda atawa pagawe ... The tabungan dibeuli di angka nu gede ngarupakeun laptop Medion tiasa ngadamel bédana badag kalayan merek leuwih mahal lianna.

Dimana mésér laptop Medion langkung mirah

Sanaos sababaraha henteu terang merekna, Medion cukup populer di Éropa, sareng di nagara-nagara sapertos Spanyol penjualan sareng kapercayaan aranjeunna mimiti ningkat. Janten, anjeun tiasa mendakanana di toko biasa, sapertos:

  • Amazon: platform jualan boga loba model ti séri béda milih ti. Sajaba ti éta, saprak éta lain seller langsung, tapi mangrupa platform dimana produk ti rupa-rupa toko pihak katilu ditawarkeun, anjeun ogé tiasa manggihan rupa-rupa harga, bisa milih tawaran pangalusna. Tangtu, anjeun boga kaunggulan jeung kaamanan nu nawaran situs ieu, sarta lamun aya hiji customer Perdana, aranjeunna ogé bakal dikirim ka anjeun bebas sarta gancang.
  • Pangadilan Inggris: titik jual béda sapanjang géografi Spanyol boga sababaraha model Medion sadia. Salaku tambahan, anjeun salawasna tiasa milih pilihan anu paling nyaman, ngagaleuh tina wéb supados dikirim ka bumi anjeun. Dina naon waé, éta mangrupikeun tempat anu aman pikeun mésér laptop Medion ieu, sanaos anjeun moal mendakan harga anu pangsaéna dina pasaran. Najan kitu, anjeun salawasna boga kasempetan pikeun ngamangpaatkeun sababaraha nawaran flash yén toko ieu ngajalankeun, atawa ngadagoan Tencoprices atawa sarupa.
  • Komponén Pc: titik logistik hébat Murcia ngabogaan sajumlah badag runtuyan jeung model firma ieu, bisa manggihan laptop Medion pangalusna keur anjeun. Salaku tambahan, aranjeunna condong nawiskeun harga anu kompetitif pisan, sareng pangiriman biasana dilakukeun gancang. Éta ogé ngagaduhan layanan palanggan anu saé, sabab anjeun bakal katutupan dina sagala cara.
  • mediamarkt: "Upami anjeun henteu bodo", titik sanés dimana anjeun tiasa mésér laptop Medion kalayan harga anu saé nyaéta ranté Jerman anu sanés, tiasa milih antara metode pameseran online supados anjeun henteu kedah kaluar, atanapi angkat nyalira ka salah sahiji establishments na pikeun acquire eta, upami Anjeun hoyong.
  • Carrefour: ranté Gala ogé mibanda sababaraha model Medion, tur kalawan harga nu teu goréng. Tangtosna, éta mangrupikeun tempat dimana anjeun tiasa milih cara ngagaleuh online sareng ngagaleuh di toko fisik.

Iraha mésér laptop Medion anu langkung mirah?

Harga murah notebook Medion ieu ngajantenkeun kasempetan anu saé pikeun mésér salah sahiji produkna. Kusabab murah, anjeun henteu kedah ngadamel pangorbanan ékonomi anu hébat, sanaos anjeun tiasa kéngingkeun langkung mirah dina:

  • hideung Jumaah: Acara ieu dilaksanakeun saban taun dina dinten Jumaah terakhir bulan Nopémber. Dina Jumaah Hideung, sadaya toko di dunya biasana nempatkeun produkna kalayan nawaran anu saé. Jumlah anu anjeun tiasa simpen lumayan lumayan, sanaos anjeun kedah sadar pikeun nyekel promosi anu pangsaéna sateuacan dijual.
  • Perdana Poé: Ngan pikeun konsumén Perdana, acara Amazon anu sanés ieu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun sababaraha produk anu langkung mirah tibatan harga biasana. Salaku tambahan, sadaya palanggan anu mayar jasa langganan premium ogé bakal nampi pengiriman gratis sareng kelincahan anu langkung ageung dina hal logistik, supados dugi ka gancang-gancang.
  • Cyber ​​Senén: Senén sanggeus Hideung Jumaah datang libur sejen dimana nawarkeun toko online wabah. jaringan nu pinuh ku diskon signifikan pikeun furthest balik anu teu bisa manggihan produk maranéhanana salila Hideung Jumaah.
  • Dinten tanpa PPN: Dinten ieu, diskon 21% diterapkeun ka seueur produk téknologi di toko sapertos Mediamarkt. Sosok diskon pisan succulent anu narik seueur pembeli unggal taun. Pikeun ngamangpaatkeun éta, anjeun kedah ati-ati kana waktos dimana penjualan flash ieu ditawarkeun.

Laptop Medion, naha éta patut? pendapat abdi

laptop sedeng

Lamun datang ka Medion laptops, 58% pamaké pisan senang jeung beuli, sedengkeun pamaké séjén teu jadi senang. Polarisasi ieu sigana diyakinkeun nalika anjeun nganggap yén nalika anjeun mésér laptop Medion anjeun ngagaleuh anu saderhana, janten anjeun henteu tiasa ngarepkeun naon anu anjeun pikahoyong ku alat premium.

Tapi upami anjeun sadar sapertos kieu, anjeun pasti bakal janten pangguna anu sugema, sabab aranjeunna nganteurkeun naon anu dijanjikeun. Nyatana, perusahaan Jerman di Frankfurt parantos kéngingkeun hasil anu saé saprak 1989, dugi ka ngarévolusi pasar laptop di Jerman kalayan hargana, tanpa ngorbankeun kualitas.

Kitu cenah, upami anjeun milari anu pangsaéna, kalayan téknologi anu paling canggih, kualitas finish premium, sareng alat-alat anu dipak, maka Medion sanés anu anjeun milarian. Sabalikna, upami anjeun ngan saukur hoyong tim anu tiasa dianggo saé, anu tahan, sareng éta henteu mahal, teras angkat ka salah sahiji tim ieu ...


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.