Laptop Samsung

Merek Koréa Kidul Samsung geus junun posisi dirina salaku salah sahiji pamingpin undisputed téhnologi, babarengan jeung raksasa kawas Apple. Multinasional ieu junun mawa kualitas sareng inovasi ka sadaya produkna, sapertos laptopna.

Janten upami anjeun milarian tim anu saé sareng anjeun kipas tina merek ieu, anjeun tiasa yakin yén anjeun moal ngalakukeun kasalahan dina ngagaleuh ...

Panawaran pangsaéna dina laptop Samsung

Kami parantos nyusun pikeun anjeun bagian tina tawaran ieu dina laptop Samsung anu moal tahan lami, janten tingali sareng pilih milik anjeun:

rentang notebook Samsung

Samsung geus nyieun sababaraha rentang laptop pikeun nyugemakeun jumlah pangbadagna pamaké. Masing-masing gaduh seueur model pikeun langkung nyaring pilihan sareng saha waé tiasa sugema ku ngagaleuh. Pikeun ngabédakeun aranjeunna, anjeun kedah tumut kana:

Samsung Galaxy Book S

Séri ieu nawiskeun kaunggulan smartphone canggih dina laptop. Nyaéta, ukuran ultralight, sareng otonomi anu saé dugi ka 25 jam. Sajaba ti éta, ogé bisa mibanda téhnologi konektipitas LTE, sajaba WiFi 6, jadi Anjeun bisa nyambung ngagunakeun data dimana wae anjeun.

Samsung Galaxy Book Flex

Ieu mangrupikeun salah sahiji rentang anu paling serbaguna, tiasa janten tablet atanapi laptop nalika anjeun peryogina (2 dina 1). Anjeun ogé tiasa damel dina layar rampa na nganggo S Pen, anu mangrupikeun kauntungan anu hadé pikeun panyipta atanapi kartunis. Salaku tambahan, éta mangrupikeun tim anu saé pikeun murid sareng prosesi. Tangtosna, aranjeunna henteu ngalalaworakeun kinerja, mobilitas, kualitas layar sareng otonomi ogé.

Samsung GalaxyBookPro

Ieu mangrupikeun versi anu sami sareng Kitab, tapi rada ditingkatkeun. Aranjeunna bagikeun kalolobaan fitur, tapi béda dina aspék sapertos layar, tiasa milih antara 13 "atanapi 15". Salaku tambahan, éta sayogi kalayan mémori RAM anu dimimitian dina 8GB, tibatan mimitian ti 4GB. Dina bagian gudang hal anu sarua kajadian, saprak eta dimimitian ti 256 GB, bari Kitab ngalakukeun eta tina 128 GB. Batré alat-alat ieu ogé parantos ningkat dina kapasitasna, tina 54Wh tina Buku ka 63 atanapi 68Wh tina Pro.Dina hal konektipitas, ngan ukur bédana nyaéta ogé kalebet WiFi 6E. Salaku tambahan, éta mangrupikeun hiji-hijina anu kalebet Wireless PowerShare.

Samsung Galaxy Book Pro 360

Ieu anu sanésna ogé ngabagi seueur fitur anu sami sareng Book Pro, ngan éta henteu ngadukung PowerShare, sareng ngarobih pilihan tina 4G LTE ka 5G.

Samsung Book Ion

Éta mangrupikeun séri pikeun anu hoyong kompromi anu sampurna antara tim anu geulis, kuat sareng cerdas. Kalayan bérés anu sampurna, ringan, kompak, otonomi anu saé, layar QLED pikeun warna anu leres, sareng séri aplikasi anu bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang, sapertos Samsung DeX pikeun nyambungkeun smartphone atanapi tablet anjeun kalayan gampang. Éta ogé kalebet Wireless PowerShare sareng cocog sareng alat Qi mana waé. Éta tiasa dicas gancang sareng bakal tahan dugi ka 20 jam.

Samsung Chromebook

Éta mangrupikeun laptop anu sederhana dina hal kinerja, tapi cekap pikeun anu ngagunakeunana dina cara anu langkung dasar. Idéal pikeun pelajar kusabab hargana murah. Tim ieu condong museurkeun kana otonomi sareng mobilitas anu langkung ageung, sareng kalebet sistem operasi Google ChromeOS, anu nyayogikeun kateguhan, stabilitas sareng kaamanan. Salaku tambahan, anjeun tiasa nganggo aplikasi Android sacara asli sareng sampurna terpadu sareng jasa awan Google (Gdrive, Docs, Gmail,…).

Samsung Galaxy BookGo

Éta sami sareng ChromeBook. Laptop sareng prosésor anu didasarkeun ku ARM, sareng dirancang pikeun ngahontal mobilitas sareng otonomi maksimal, ogé nawiskeun harga anu langkung murah. Éta ogé gaduh kaunggulan hébat sanés, sapertos téknologi 5G sareng LTE. Layarna 14 ”sareng, teu sapertos ChromeBook, éta hadir sareng Windows 10 salaku sistem operasi sareng parangkat lunak Microsoft pikeun numbu sareng ponsel anjeun.

Sadaya séri ieu aranjeunna ngagabungkeun sababaraha ciri umum, kayaning pamakéan S Pen, desain ati, kinerja tinggi, kamampuhan pikeun babagi énergi nirkabel (Wireless PowerShare), konektipitas alus, otonomi jeung mobilitas, kitu ogé pangalusna dina layar, sabab ngawengku panels Samsung QLED.

Sababaraha Fitur tina Laptop Samsung

Fitur laptop Samsung

Laptop Samsung gaduh sababaraha fitur luar biasa nu utamana narik perhatian pamaké maranéhanana:

  • Desain langsing: komputer ieu pisan ipis. Ieu masihan aranjeunna desain anu langkung pikaresepeun sareng ningkatkeun mobilitasna, sabab anjeun tiasa nyandak aranjeunna tina hiji tempat ka tempat anu sanés kalayan gampang.
  • layar Super AMOLED tanpa pigura- Pikeun maksimalkeun pungsi permukaan karya, layar ieu disingkahkeun atawa ngurangan pigura. Éta henteu ngan ukur ningkatkeun penampilanna, tapi ogé bakal nawiskeun pangalaman visual anu langkung saé sareng diménsi anu langkung alit, sabab sakumna permukaan mangrupikeun layar, tanpa tambihan tambahan anu ngajantenkeun ukuran laptopna.
  • Cahaya: keur ultrabooks, komputer ieu pisan hampang. Ukuranna leutik sareng bahan anu dianggo ngajantenkeun beuratna sakitar 1 kg, janten gampang diangkut.
  • 2-di-1 convertible: Aya versi convertible sareng 2-in-1 pikeun gaduh anu pangsaéna tina tablet sareng anu pangsaéna tina laptop gumantung kana anu dipikaresep anjeun. Janten anjeun tiasa nganggo alat sareng keyboard sareng touchpad na, upami anjeun peryogina, anjeun tiasa ngalakukeun tanpa keyboard sareng nganggo layar rampa na.
  • Otonomi dugi ka 25 jam: lolobana model ngaleuwihan 20 jam otonomi, nu mangrupakeun kaunggulan badag. Batré sareng optimasina dirancang supados tiasa ngahontal dugi ka 25 jam dina sababaraha kasus, tanpa kedah ngeusi batre alat saatos unggal dinten.

Naha Samsung mangrupikeun merek laptop anu saé?

Brand Samsung ieu ogé dipikawanoh pikeun kualitas sarta inovasi na di wewengkon séjén, sarta éta ogé mawa leuwih kana laptop. Anjeun tiasa kéngingkeun produk anu saé sareng gaduh jaminan perusahaan sapertos kieu. Salaku tambahan, janten merek anu kasohor, anjeun ogé ngajamin kasaluyuan sareng seueur asesoris, aksés ka suku cadang, jsb.

Di sisi séjén, komputer ieu teu ngan geus dilengkepan panels layar Samsung, nu salah sahiji pangalusna dina pasaran babarengan jeung LG, tapi ogé ngawengku téknologi canggih lianna dikembangkeun ku pausahaan ieu, SSDs pangalusna dina pasaran, jeung hardware. tina tanda angka hiji di pasar.

Naha laptop Samsung patut? pendapat abdi

laptop samsung

Sumuhun, laptop Samsung patut dibeuli. Éta tim hébat sareng brand hébat tukangeun. Éta salawasna masihan kapercayaan pangguna. Sareng, sanaos aranjeunna langkung mahal dibandingkeun pesaing sanés anu ngéléhkeun aranjeunna dina rasio kualitas / harga, kaleresan aranjeunna kalebet sababaraha detil anu ngajantenkeun aranjeunna pikaresepeun.

Rincian utama nyaéta anjeun konektipitas WiFi 6 sareng WiFi 6E pikeun kéngingkeun kacepetan jaringan pangsaéna, ogé téknologi Bluetooth 5.1, atanapi pilihan 4G sareng 5G pikeun panggunaan data dimana waé anjeun aya. Di sisi anu sanésna, éta ogé kalebet parangkat lunak Samsung pikeun tiasa ngaitkeun sareng alat sélulér anjeun, anu saé pisan upami anjeun parantos gaduh smartphone atanapi tablet tina merek.

Hiji hal anu Huawei ogé terang kumaha carana ngalakukeun sareng laptopna, ngamungkinkeun integrasi anu sampurna sareng alat nu bagerak jadi nyebar kiwari. Sareng kanyataanna nyaéta yén smartphone parantos janten ampir kantor, alat anu penting, sareng upami laptop ngagampangkeun integrasina, éta bakal ngabantosan pisan unggal dinten ...

Dimana mésér laptop Samsung langkung mirah

Lamun geus mutuskeun pikeun meuli laptop Samsung, Anjeun kedah ningali toko-toko ieu dimana anjeun tiasa mendakan langkung mirah:

  • Mahkamah Inggris: ranté supermarket Spanyol boga sababaraha model laptop Samsung dina bagian IT na. Hargana henteu janten anu panghandapna di pasar, sanaos aya sababaraha promosi anu tiasa ngarobih éta. Sahenteuna anjeun bakal ngagaduhan jasa anu saé sareng jaminan pikeun pameseran anjeun, naha anjeun ngalakukeunana sacara pribadi atanapi ngalangkungan halaman wébna.
  • mediamarkt: Perusahaan Jerman parantos ngadegkeun seueur toko téknologi di sakumna nagara. Anjeun tiasa angkat ka anu pangdeukeutna atanapi mésér online supados dikirim ka bumi anjeun. Bisi wae anjeun bakal meunang harga alus, sanajan maranehna teu boga salah sahiji selections pangbadagna produk.
  • Amazon: Raksasa penjualan Internét ngagaduhan jumlah alat merek Samsung anu paling ageung pikeun dipilih, ogé seueur nawaran anu béda pikeun modél anu sami. Pikeun éta kami kedah nambihan yén aranjeunna nawiskeun anjeun platform balanja anu aman sareng dipercaya, ogé jasa anu gancang. Sareng upami anjeun Perdana, anjeun ngahémat biaya pengiriman sareng éta bakal langkung gancang. Sanajan pesenan datang ruksak, teu naon maréntahkeun, atawa teu naon ekspektasi, anjeun bisa balik deui gampang, tanpa masihan katerangan, sarta maranéhanana baris ngabalikeun duit saméméh narima iket. Salah sahiji jawaban anu pangsaéna pikeun klien jaringan ...
  • Carrefour: ranté Gala sahiji puseur balanja ogé boga bagian téhnologi pinuh ku laptop, kaasup sababaraha Samsung. Hargana sanés anu pangsaéna, tapi henteu goréng, salian ti gaduh promosi sapertos dina kasus El Corte Inglés. Dina hal ieu, anjeun ogé tiasa milih antara angkat ka pusat anu paling caket pikeun mésér atanapi nganggo mode online.

Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.