Laptop Ryzen 5

Upami anjeun milarian laptop kalayan rasio kinerja-harga anu saé, maka salah sahiji pilihan anu pangsaéna anu anjeun gaduh dina jari anjeun nyaéta mésér komputer. laptop ryzen 5.

Kalawan ieu anjeun bakal boga hiji SUV dina watesan pamakéan mungkin nu tiasa masihan eta, tanpa kudu investasi teuing duit di dinya. Tanpa ragu, pilihan anu pangsaéna pikeun kalolobaan pangguna sareng kulawarga anu ngabagi laptop.

Laptop Ryzen 5 pangsaéna

Merek laptop Ryzen 5 pangsaéna

henteu sadayana merek laptop Ryzen 5 Maranehna sarua. Henteu ngan kusabab karakteristik model na, tapi ogé kusabab kualitas masing-masing sahijina, saprak assembly jeung kontrol kualitas bisa rupa-rupa ti hiji ka nu sejen, komo dina model tina sungut sarua meureun aya béda. Sareng éta sabab diproduksi ku ODM (Original Design Manufacturer) anu béda-béda atanapi produsén desain asli, nyaéta, perusahaan anu ngarancang sareng ngadamel laptop anu dipasarkeun ku merek sapertos kieu:

Lenovo

distributor Cina Ieu nawiskeun nilai hébat duit, kalawan sababaraha fitur bener keuna nu ngan manggihan di sababaraha parabot premium, tapi langkung mirah. Sadayana sareng pangalaman anu saé, sabab ngagaduhan warisan anu diwariskeun tina bagian IBM ThinkPad anu aranjeunna kaala.

Sajaba ti éta, nawna jumlah badag model, kalawan rupa-rupa konfigurasi hardware pikeun nyocogkeun sagala kaperluan. Panginten kalemahan pangbadagna tina merek ieu nyaéta crapware, program anu tos dipasang anu kadang ngaganggu.

Anjeun bakal manggihan model kawas ThinkPad sareng ThinkBook, dirancang pikeun lingkungan bisnis. Atanapi garis Yoga na pikeun nawiskeun mobilitas maksimal, pikeun salawasna mawa sareng anjeun dimana waé anjeun angkat. Anjeun oge gaduh IdeaPad maranéhna, dirancang pikeun sabagéan ageung pamaké, atawa pasukan, pikeun paling nuntut, kayaning gamers sarta peminat anu peryogi bonus.

HP

Ieu mangrupikeun distributor alat portabel anu sanés, sareng Acer, dua tina sellers pangbadagna notebooks di dunya, ninggalkeun Lenovo di tempat katilu. Jeung maranéhna geus kahontal ieu di tukeran pikeun nawarkeun téhnologi inovatif, desain pikaresepeun, sarta rupa-rupa model pikeun nyugemakeun sakabeh kaperluan pamaké.

Parantos model sapertos Envy sareng Spectre, pikeun anu milari ukuran anu langkung kompak, langkung ramping, sareng mobilitas anu langkung ageung. Anjeun oge bakal manggihan notebook HP kawas Pavillions, aimed di mayoritas pamaké, jadi paporit mayoritas. Atanapi Elitebook sareng ProBook na, ditujukeun pikeun usaha, fokus dina nyayogikeun kaamanan, kualitas sareng reliabilitas anu langkung ageung. Kitu ogé Omen maranéhanana, pikeun gamers.

Asus

Produser Taiwan ASUS mangrupikeun salah sahiji pamimpin dunya. Ieu reputed boga motherboards pangalusna, Sektor anu ngadominasi ku leungeun beusi, tapi ogé ngahasilkeun laptop Ryzen 5 sorangan anu dilengkepan ku motherboards sorangan. Ku alatan éta, lamun Anjeun keur pilari komputer kalawan alus "jantung", Asus mangrupakeun sungut nu Anjeun keur pilari.

Di jero merek anjeun bakal mendakan model pisan rupa-rupa, kawas TUF, dedicated ka peminat sarta gamers; VivoBok, pikeun maranéhanana néangan hiji alat multimédia alus, kalawan layar badag, sarta kualitas alus keur audio jeung video; kitu ogé Zenbooks, nu ultrabooks maranéhanana jeung mobilitas luar biasa tur adaptability.

Acer

Saeutik-saeutik anjeunna naék dina jabatan, dugi ka janten salah sahiji anu ngajual alat-alat portabel panggedéna. brand ieu ti Taiwan ogé nangtung kaluar pikeun nilai hébat duit na, kalawan a Kakuatan anu luar biasa, alat anu saé, sarta yén maranéhna bakal lepas anjeun dina jangka panjang lamun nyimpen aranjeunna leres.

Kadieu model maranéhanana Tina laptop Ryzen 5 anjeun tiasa mendakan Spin sareng Swift, anu dirancang pikeun nawiskeun mobilitas anu langkung saé, kalayan modél anu tiasa dirobih satengahna antara tablet sareng laptop, atanapi Aspire na, anu mangrupikeun rentang mainstream anu dirancang pikeun kalolobaan pangguna. Anjeun oge bisa milih antara Nitro, pikeun kaulinan atawa kinerja tinggi. Di dieu anjeun bisa nempo notebooks Acer anu diobral ayeuna

MSI

Produsén motherboard sanés anu wani ngaluncurkeun laptop sorangan. MSI, sareng ASUS, ogé ODM sareng pabrik pikeun merek sanés, ogé ngurus produksi sorangan. Tim ieu cukup buenos dina hal kinerja, rada diarahkeun kana kaulinan. Ngalawan éta, éta nunjukkeun yén aranjeunna tiasa gaduh masalah kasaluyuan upami anjeun ngarencanakeun ngalakukeun tanpa Windows sareng nganggo sistem operasi sanés sapertos GNU / Linux.

Entre model maranéhanana anjeun bakal manggihan GT, GS, gé, GP, GL, GF, GV, Alpha jeung Bravo Series. Hal anu tiasa nyababkeun kabingungan, tapi éta gampang pikeun ngaidentipikasi upami anjeun terang yén GT Series mangrupikeun anu ditakdirkeun pikeun nawiskeun pagelaran anu ekstrim. Nalika Alpha, Bravo diarahkeun kana kaulinan, GT, GP, sareng GL nawiskeun kinerja anu luhur, sareng GS sareng GF nawiskeun mobilitas anu langkung ageung.

Saha anu kedah mésér laptop Ryzen 5?

prosésor ryzen 5

Prosesor Ryzen 5 mangrupikeun a rentang mainstream AMD, nyaéta, sababaraha prosesor anu ditujukeun pikeun nyugemakeun kabutuhan seuseueurna pangguna. Pikeun éta bagéan tengah anu henteu peryogi prestasi anu langkung luhur anu tiasa ditawarkeun Ryzen 7 / Core i7, atanapi aranjeunna henteu tiasa nyugemakeun kabutuhanna sareng prosesor tingkat éntri sapertos Core i3 atanapi Ryzen 3, atanapi langkung handap.

Kituna, éta pilihan pangalusna dina sagala hal, bisa ngarasakeun tugas saperti browsing Internet, streaming, multimedia, automation kantor, desain, jeung programming, komo keur hiburan jeung video games. Nyaéta, alat-alat off-road anu bakal cocog sareng ampir sadaya parangkat lunak anu anjeun pikahoyong.

Ryzen 5 atanapi Intel?

Upami anjeun hesitating antara milih laptop Ryzen 5 atanapi Intel, Kaleresan éta sanés tugas anu gampang pikeun nyarios mana anu langkung saé. Ieu bakal diperlukeun pikeun nganalisis sagala kaunggulan jeung kalemahan model AMD sarta ogé model Intel sarimbag. Sarua antara AMD sareng Intel bakal gumantung kana generasina. Contona, Ryzen 5000 Series, generasi kalima dumasar kana Zen 3 microarchitecture, bakal jadi perkiraan sarua jeung Intel Core 11000 Series, nyaeta, Generasi ka-11.

Sacara umum, sababaraha ryzen 5 kaunggulan dipayuneun Intel Core i5 Aranjeunna:

  • harga: AMD biasana boga harga rada handap ti chip Intel, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun milih hiji rada leuwih affordable, atawa alat unggulan (contona: RAM leuwih, kapasitas hard disk gede, jsb) pikeun harga anu sarua.
  • PCIx 4.0: chip AMD geus natively ngarojong PCIe 4.0, sedengkeun dina kasus Intel anjeun bakal kudu settle pikeun PCIe 3.0 nepi ka datangna Rocket Lake, microarchitecture nu bakal ngaktifkeun rojongan asli pikeun téhnologi ieu.
  • kinerja: Ayeuna AMD hiji hambalan dihareupeun Intel, teu ukur dina kinerja multicore, aranjeunna ogé geus greatly ningkat kinerja single-core maranéhna. Salaku tambahan, sabab modél chiplet, aranjeunna condong ngawenangkeun jumlah inti anu langkung ageung tibatan monolitik Intel.
  • Pabrikan simpul: Hatur nuhun kana pabrik TSMC, AMD ogé gaduh téknologi manufaktur anu langkung maju, anu hartosna konsumsi anu langkung handap, dissipation panas anu kirang, sareng kinerja anu langkung saé.

Ryzen 5 atanapi Ryzen 7?

laptop ryzen 5

Laptop Ryzen 5 gaduh prosesor milik rentang mainstream, sakumaha anu kuring parantos mairan. Nyaéta, éta bakal janten léngkah salajengna saatos kisaran tingkat éntri (Ryzen 3), sareng kinerja sareng HEDT (Ryzen 7 sareng Ryzen 9 masing-masing). Kisaran ieu rada langkung mahal tibatan tingkat éntri, tapi langkung mirah tibatan rentang kinerja, sareng langkung mirah tibatan HEDT.

Tina sudut pandang ngahasilkeun Hal anu sami ogé kajantenan, sareng éta anjeun bakal nampi prestasi anu langkung luhur tibatan Ryzen 3 sareng sahandapeun Ryzen 3. Nyaéta, pilihan anu kedah cekap pikeun kalolobaan pangguna rata-rata.

Upami anjeun masih teu yakin kana mana anu anjeun peryogikeun, anjeun tiasa pituduh Anjeun ngaliwatan indikasi ieu:

  • Athelon: aranjeunna biasana mibanda ngeunaan dua cores, kalawan kapasitas rada kawates. Prosesor jinis ieu cocog pikeun alat anu paling dasar, dimana harga murah mangrupikeun prioritas utama sareng pikeun aplikasi anu terbatas, sapertos otomatisasi kantor sareng navigasi.
  • Ryzen 3: aranjeunna bisa ngahontal nepi ka 4 cores. Éta langkung mirah, tapi ditujukeun pikeun pangguna anu henteu hoyong nganggo aplikasi tugas beurat. Éta sah pikeun ningali pidéo, surfing Internét, ngatur surat, otomatisasi kantor, bahkan sababaraha kaulinan vidéo anu teu dibutuhkeun.
  • Ryzen 5- Nepi ka 6 inti, pikeun beban kerja anu langkung beurat. Éta tiasa janten pilihan anu saé pikeun kalolobaan pangguna, gaduh laptop pikeun ngajalankeun parangkat lunak tina sagala jinis, bahkan kaulinan vidéo.
  • Ryzen 7- Nepi ka 8 inti, dirancang pikeun beban kerja anu langkung luhur, kalayan kinerja anu luhur pisan. Dirancang pikeun profésional anu peryogi langkung seueur pagelaran, tukang game, sareng peminat.

Laptop 5 inci Ryzen 14 sareng 16GB RAM, konfigurasi paporit

Salah sahiji model tina laptop ryzen 5 leuwih saimbang boga konfigurasi 16GB RAM na 14 "layar. Kapasitas RAM jinis ieu, sareng Ryzen 5, masihan tim ieu prestasi anu luar biasa pikeun sabagéan ageung parangkat lunak sareng ogé seueur kaulinan pidéo AAA. Anjeun malah tiasa ngalaksanakeun tugas sapertos kompilasi atanapi virtualisasi upami anjeun henteu nganggo seueur teuing mesin virtual sacara paralel.

sanajan layar Ieu sigana rada leutik, teu jadi béda ti 15.6 "hiji, tapi geus miboga beurat, torek, dina volume dibere ukuranana rada leutik, sarta konsumsi, saprak panel leutik, éta bakal meakeun kirang batré. Nyaéta, anjeun tiasa ngandelkeun mobilitas sareng otonomi anu langkung luhur tanpa mangaruhan sesa hardware.

Dimana meuli laptop Ryzen 5 mirah

AMD meunang perangna, hal anu héran. Pangsa pasar perusahaan parantos ngabeledug, nyababkeun karusakan anu parah kana garis cai Intel sareng maksa Chipzilla nyandak tindakan darurat pikeun ngirangan épék éta. Sabab, Henteu sesah pikeun anjeun mendakan laptop Ryzen 5 di toko dipercaya biasa:

  • Amazon: raksasa Amérika gaduh seueur merek laptop sareng modél anu rupa-rupa. Pilihan ageung tina setélan anu béda pisan pikeun sadaya jinis pangguna. Hargana ogé rada kompetitif, tiasa milih antara nawaran anu béda pikeun produk anu sami. Tangtosna, anjeun bakal salawasna gaduh jaminan yén platform ieu nawiskeun, sareng upami anjeun gaduh Perdana, biaya pengiriman bakal gratis sareng bakal sumping langkung gancang.
  • Pangadilan Inggris: Ranté Spanyol ogé boga bagian téhnologi badag dimana anjeun tiasa manggihan sababaraha model laptop Ryzen 5, sanajan anjeun moal manggihan hiji tawaran lega saperti dina Amazon. harga maranéhanana henteu pangalusna, Tapi anjeun bisa ngamangpaatkeun sababaraha nawaran sarta promosi nu bisa nyieun saeutik gampang pikeun anjeun, kayaning Tecnoprices. Salaku tambahan, anjeun bakal gaduh modalitas mésér sacara pribadi atanapi online.
  • Carrefour: sarupa jeung naon anu lumangsung dina El Corte Inglés, dina departemén Perancis badag lianna ieu Anjeun ogé bisa meuli di jalma atawa online. Éta ngagaduhan harga anu lumayan, sareng pilihan merek sareng modél anu saé, sanaos langkung handap tina Amazon.
  • Komponén PC: distributor Murcian ogé geus diposisikan sorangan salaku salah sahiji paporit pikeun bantuan teknis na speed pangiriman. Distributor ieu ngagaduhan seueur merek sareng modél, sareng saham anu ageung pisan, sabab éta ngagaduhan seueur supplier anu ngajual platform ieu, sapertos dina Amazon.
  • mediamarkt: Ranté Jérman ogé ngagaduhan harga anu lumayan pikeun laptop Ryzen 5, sareng sababaraha merek sareng modél anu pang populerna. Dina hal ieu, anjeun bisa ngandelkeun duanana meuli online, mun geus dikirim ka imah anjeun, atawa approaching salah sahiji titik diobral caket dieu nu sumebar di sakuliah géografi Spanyol.

Iraha mésér laptop Ryzen 5 anu langkung mirah?

Sanaos sok waktos anu saé pikeun mésér laptop Ryzen 5, khususna upami anjeun peryogi pisan, leres-leres aya waktos-waktos anjeun panginten tiasa. simpen saeutik deui:

  • hideung Jumaah: Jumaah panungtungan dina bulan Nopémber nyaéta Hideung Jumaah on laptop, kalayan diskon signifikan dina rupa-rupa toko leutik, sedeng jeung badag. Hiji cara pikeun ménta percentages tinggi dina jualan jenis ieu produk, ngahontal diskon 20-30% dina sababaraha kasus.
  • Perdana Poé: Acara ieu éksklusif pikeun konsumén jeung akun Amazon Prime. Palanggan premium ieu henteu ngan ukur gratis pengiriman barang dinten ieu, tapi aranjeunna ogé bakal ditawarkeun tawaran anu saé pikeun sagala jinis barang. Taun ieu diperkirakeun janten minggu kahiji atanapi kadua Juli.
  • Cyber ​​Senén- Lamun lasut Hideung Jumaah, anjeun ogé boga kasempetan alus Senén handap. Di Cyber ​​​​Senén dina laptop Éta mangrupikeun momen dimana seueur toko sareng platform penjualan online nurunkeun hargana pikeun jalma anu laggard anu henteu ngagaleuh Jumaah sateuacana.

Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.