Laptop Razer

La Tanda tangan Razer Éta pisan difokuskeun kana séktor kaulinan sareng modding, sareng ayeuna éta ogé hoyong nyangking pangalaman na kana laptopna ogé. Sababaraha komputer kalawan hardware anu pohara kuat, tur mibanda fitur megah pikeun maranéhanana anu neangan ngagunakeun eta pikeun video kaulinan, atawa hiburan sacara umum. Contona, pikeun multimédia Anjeun ogé bakal manggihan pintonan hebat jeung sistem audio impressive.

Pikeun mantuan Anjeun milih, kami geus nyieun hiji pituduh dibeuli fokus kana Laptop Razer Tapi sateuacan urang ngamimitian, ieu mangrupikeun pilihan nawaran pangsaéna anu anjeun bakal mendakan HARI INI:

rentang notebook Razer

Razer, sapertos produsén laptop sanés, parantos nyiptakeun sababaraha runtuyan atawa rentang pikeun nyugemakeun kabutuhan anu béda sareng ngajantenkeun sadaya pangguna bagja. Penting pikeun terang saha waé anu dimaksudkeun pikeun terang anu mana anu kedah dipilih:

Razer sabeulah

Runtuyan model mibanda tilu ukuran layar pikeun milih tina (14 ", 15" jeung 17 "), sarta kalawan kinerja pangalusna anjeun tiasa manggihan di séktor notebook. Tim ieu ngumpul hardware canggih, ngahontal kinerja pikeun kaulinan serangan jantung.

Buku Razer

Aranjeunna campuran sampurna antara kinerja sarta produktivitas. Sababaraha alat anu dirarancang pikeun pangguna anu nungtut anu peryogi laptop damel anu ngamungkinkeun aranjeunna ngalaksanakeun sagala tugas ku cara anu gancang sareng lincah.

Razer siluman

Ieu mangrupikeun séri ultrabook anu parantos maksimalkeun hardware pikeun nawiskeun pagelaran anu teu aya tanding. Merek éta bangga gaduh ultrabook kaulinan munggaran di dunya. Kalayan sagala hal anu saé ngeunaan ipis, enteng sareng otonomi ultrabook, tapi kalayan kauntungan tina laptop kaulinan.

Naha laptop Razer kanggo kaulinan?

razer kaulinan laptop

Razer mangrupikeun perusahaan global anu berbasis di Singapura sareng San Fransisco (CA). Kusabab eta diadegkeun dina 2005, eta geus fokus kana hardware kaulinan (keyboard, beurit, ...), sajaba laun ngembangna ka produk sejen, tapi salawasna mibanda kinerja, rarancang jeung video kaulinan dina pikiran. Ku sabab kitu, laptopna ogé diarahkeun ka tukang game kusabab:

  • GrafikPasang panganyarna dina kartu grafik NVIDIA GeForce RTX khusus, nawiskeun kinerja grafik anu pangsaéna dina pasar notebook. Garansi pikeun kaulinan vidéo anjeun tiasa gerak sacara gesit sanajan résolusi anu luhur.
  • Layar nepi ka 360hz: panel na oge rapih pisan, kalawan refresh rate tinggi. Sababaraha model tiasa dugi ka 360 Hz, nyaéta, gambar bakal ngamutahirkeun 360 kali unggal detik. Ieu bakal ngajantenkeun anjeun ningali grafik anu langkung cair, tanpa luncat. Ku kituna anjeun bisa squeeze kakuatan GPU anjeun sarta FPS eta dibangkitkeun ka maksimum.
  • processor: Razer equips laptop na kalawan generasi panganyarna tina chip Intel, achieving kinerja hébat pikeun digawé sarta maénkeun. Anjeun tiasa mendakan Intel Core i7 CPU sareng ogé i9 dina sababaraha kasus pikeun pagelaran anu langkung luhur.
  • Nepi ka 32GB RAM- Teu kawas merek sejen nu solder modul memori, atawa ngidinan ékspansi memori kawates, Razer ngidinan Anjeun pikeun milih nepi ka 32GB kapasitas memori utama salaku baku. Hiji inohong leuwih ti cukup pikeun paling video kaulinan dina pasaran, komo AAA panganyarna.
  • RGB cahaya: Hal séjén anu biasana resep pamaén nyaéta ngalengkepan alatna ku lampu LED warna, nyiptakeun épék cahaya. Razer terang pisan ieu tina seueur pangendali anu didamelna, sareng ogé hoyong ékspor ka laptop, anu bakal nampilkeun kibor sareng lampu RGB. Anjeun tiasa ngamanipulasi cahaya ceuk liking Anjeun, atawa ogé mareuman eta upami Anjeun hoyong.

Layar naon anu kedah dipilih dina laptop Razer?

Dina rentang Razer anjeun bakal manggihan resolusi layar béda. Unggal boga kaunggulan jeung kalemahan. Di dieu anjeun tiasa langkung ngartos ieu pikeun milih anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun:

  • FullHD- Pintonan 144 sareng 360 Hz ieu paling kompetitif pikeun pamaén. Aranjeunna bakal ngidinan Anjeun pikeun meunangkeun kauntungan berkat laju refresh tinggi, nyadiakeun fluidity dina kaulinan jeung kajelasan hébat.
  • qHD: Lamun Anjeun keur pilari kajelasan gede tur precision, Anjeun bisa meunangkeun alat jeung layar QHD kalawan laju refresh 165 jeung 240 Hz. Tanggapan anu luar biasa sareng tingkat detil didorong ku téknologi NVIDIA G-Sync, pikeun GPU sareng tampilan sinkronisitas FPS. Kalayan aranjeunna anjeun bakal ngaleungitkeun pangaruh tearing sareng nikmati pangalaman immersive tanpa gangguan.
  • 4K: tapi upami anjeun hoyong resolusi sareng kualitas anu paling luhur, maka anjeun kedah milih resolusi anu sanés ieu. Panel téhnologi OLED pikeun ngahontal precision maksimum dina unggal nada, kalawan blacks sabenerna hideung, seukeutna gambar ekstrim sanajan anjeun nempo eta raket. Pilihan anu hadé pikeun panyipta sareng desainer.

Naha Razer mangrupikeun merek laptop anu saé?

ulasan laptop razer

Razer gear mahal, tapi éta patut upami anjeun milari anu pangsaéna pikeun kaulinan. Komputer ieu kualitasna saé, sareng tiasa janten alternatif anu saé pikeun ASUS ROG, Alienware, Lenovo Legion, Acer Predator, atanapi HP OMEN.

Sajaba ti éta, maranéhna boga hardware tina mérek utamasapertos Intel, NVIDIA, jsb. Nu urang kudu nambahan yén maranéhna geus pampered sistem cooling ka maksimum nu jadi loba kakuatan teu jadi masalah, kalawan cooling chamber uap, atawa sistem dissipation canggih. Sareng fitur-fiturna, sakumaha anu anjeun tingali sateuacanna, leres-leres endah pisan, khususna dina aspek gambar sareng sora, kalayan immersion anu paling hébat pikeun nikmati pidéo sareng kaulinan.

Dimana mésér laptop Razer

Upami anjeun resep merek Razer sareng hoyong meuli salah sahiji laptop maranéhanana dina harga anu saé, anjeun tiasa ningali modél di toko sapertos:

  • Amazon: platform distribusi online ngagaduhan seueur toko anu ngajual laptop jinis ieu ngalangkungan halaman wéb na. Éta sababna anjeun bakal mendakan seueur tawaran sareng sadaya rentang sareng model anu anjeun bayangkeun. Tawaran sareng saham panggedéna dina jaringan, kalayan jaminan sareng kaamanan anu disayogikeun Amazon nalika ngagaleuh. Salaku tambahan, upami anjeun palanggan Perdana, anjeun bakal tiasa nikmati kauntungan, sapertos pengiriman gratis sareng waktos pangiriman langkung gancang tibatan pangguna anu sanés.
  • Komponén PC: puseur distribusi Murcian ogé geus jadi pohara populér di séktor IT alatan harga na. Kawas Amazon, aranjeunna henteu ngajual langsung, tapi dedicated ka ngadistribusikaeun naon ti batur. Éta pisan sababna naha anjeun bakal manggihan jumlah badag model jeung stock badag pikeun milih ti. Pangiriman ogé biasana gancang sareng sistem jasana ogé biasana saé. Salaku tambahan, upami anjeun aya di daérah éta, anjeun ogé tiasa milih pikeun ngumpulkeun produk anjeun langsung di pusat ...

Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.