Laptop pikeun masihan dina Natal

Henteu aya anu langkung saé pikeun Natal ieu tibatan ngadamel kado anu saé pikeun anu dipikacinta atanapi bahkan pikeun diri urang sorangan. Jang ngalampahkeun ieu, sakabeh runtuyan faktor kudu tumut kana akun, dimimitian ku kapentingan jeung hobi jalma husus ka saha rék masihan hiji hal sarta nuluykeun jeung anggaran anjeun boga keur hadiah. Tapi hal anu Natal ieu moal gagal sareng anu sadayana tiasa resep nyaéta laptop énggal. Nganyarkeun alat komputer atanapi laptop anu dipikacinta pisan gampang sareng tanpa ragu éta kado anu sampurna. Salajengna, urang bakal ningali mana 5 laptop pangsaéna anu urang tiasa masihan Natal ieu pasti, ningali modél anu béda-béda dina harga anu béda, nyaluyukeun kana sagala rasa sareng saku masing-masing.

custom laptop configurator

Pilihan séjén anu kedah diperhatoskeun

ASUS K540LA-XX1339T

Laptop mid-range pikeun sadaya anu milari laptop kalayan layar HD anu ageung sareng rohangan panyimpen anu cekap, ogé otonomi anu saé sareng kakuatan anu langkung ageung pikeun tugas naon waé anu bakal dilaksanakeun. Idéal pikeun mahasiswa universitas sareng mahasiswa anu hoyong nganyarankeun alat-alatna sareng kéngingkeun laptop pikeun diajar, ngalaksanakeun padamelan sareng ngalaksanakeun ampir sadayana anu aranjeunna badé laksanakeun.

ASUS VivoBook ...
  • Prosesor Intel Core i3-5005U (2 Cores, 3 MB Cache, 2 GHz)
  • 8GB DDR3L 1600MHz RAM
  • 256GB SSD Disk

Layarna 15,6 inci, nempatkeun dirina salaku salah sahiji modél layar panggedéna di pasar laptop. Éta gaduh prosésor i3-5005U, 8 Gb RAM sareng 256GB SSD, ogé sistem operasi Windows 10 sareng keyboard Spanyol. Ngeunaan beuratna, urang tiasa nyebatkeun yén urang nyanghareupan laptop henteu langkung ti 2 kg, anu ngajantenkeun modél pertengahan jarak gampang diangkut.

Acer Extensa 15 Ex 2540

Nuluykeun jeung laptop pertengahan rentang, urang manggihan model Acer Extensa, anu hargana kira € 300, sanajan beda-beda gumantung kana spésifikasi, nu dina hal ieu bakal kieu: layar 15,6 inci, 4 inci hard drive GB GB. Memori RAM sareng 500GB panyimpenan HDD, beurat 2,4 Kg sareng prosésor Intel Core N3060, anu sanaos sanés anu paling kuat di pasar, tiasa cekap pikeun seueur tugas sapopoé sareng dianggo di paguron luhur sareng dina urusan anu sanés. atikan atawa pagawean kantor atawa pagawean sapopoe.

Acer PORTABLE EXTENSA ...
4 ulasan
Acer PORTABLE EXTENSA ...
  • Laptop acer extensible ex2519-c8hv cel.n3060 15.6hd 4gb h500gb wifi.n w10 hideung

Dina eta bakal sarupa jeung model Asus kami geus dikaitkeun saméméhna, nu ogé boga processor i3.

Notebook HP mastaka 15-cc508ns

Upami urang teras-terasan naék anggaran sareng milih laptop kelas pertengahan luhur, urang bakal ningali usulan ieu ti HP, dimana urang ngajaga inci sareng résolusi layar LCD tina laptop anu katingali sateuacana ti Asus, tapi spésifikasi sarta parobahan naon robah pisan. nawarkeun kami. Sareng éta, upami sateuacan urang ngagaduhan prosésor i3, anu tiasa rada pondok pikeun tugas-tugas anu tangtu atanapi pikeun panggunaan program sareng aplikasi anu tangtu, ayeuna urang gaduh i5-9300H sareng henteu langkung seueur sareng henteu kirang ti 16 Gb. memori RAM, Salian 512 GB gudang SSD, nu bakal ngidinan urang teu ngan pikeun ngalakukeun tugas-tingkat luhur anu merlukeun kakuatan leuwih, tapi urang ogé bisa yakin yén laptop moal gampang ngajalankeun kaluar tina gudang.

HP Pavilion 15-bc521ns -...
185 ulasan
HP Pavilion 15-bc521ns -...
  • Layar FullHD 15.6-inci, 1920x1080 piksel
  • Prosesor Intel Core i5-9300H (frekuensi dasar 2,4 GHz, dugi ka 4,1 GHz sareng Téknologi Intel Turbo Boost, 8MB ...
  • 4GB DDR2666-16 RAM (2 x 8GB)

Dina rasa éta, urang nyanghareupan pilihan anu saé pisan sareng disarankeun, boh pikeun kakuatan sareng kapasitas. Sareng hargana henteu langkung ti € 700, janten spésifikasi sareng kualitasna langkung luhur tibatan hargana, anu ngajantenkeun modél anu pikaresepeun sareng disarankeun pikeun pangguna Windows 10.

Ngeunaan batréna sareng kinerja anu dipasihkeun ku muatan, éta ngajangjikeun dugi ka 10 jam, anu nempatkeun éta dina tempat anu saé, sabab seueur laptop bieu dugi ka 8 jam. Kartu grafik na mangrupa Nvidia nu mere tim a speed CPU of 2,5 GHz, sarta beurat na teu ngahontal 3 kilo, sahingga torek ti model saméméhna, sanajan dina lightness na portability, laptop nu urang bakal ningali handap aranjeunna ngaleuwihan anjeunna. nu salajengna dina daptar ngan 1,2 Kg.

MacBook Air

Pangleutikna tina kulawarga Apple, nu teu kituna boga layar leutik, sakumaha ieu model 13 inci sarta datang dieusian ku spésifikasi nu ninggalkeun saeutik mun aya kahayang pikeun model sual. Urang keur diajak ngobrol ngeunaan laptop nu boga prosésor Intel Core i5, kalawan 8 Gb RAM na 128 gudang Gb nu bisa dilegakeun ka 256. Sistem operasi teu Windows, tapi MacOS, nyaeta, eta boga sistem desktop ekslusif Apple. sistem operasi, hiji dipaké dina widang profésional sarta favorit ti séktor béda jeung profésional dina desain grafis, penerbitan sarta widang patali séjén.

Apple MacBook Air Anyar ...
168 ulasan
Apple MacBook Air Anyar ...
  • Pintonan rétina 13,3 inci anu spektakuler sareng nada anu leres
  • Id noél
  • Generasi ka-5 prosésor intel core iXNUMX dual-core

Dina kisaran laptop Apple, MacBook Air 13 inci nyaéta modél anu gaduh harga anu langkung handap, tanpa masalah ieu tina segi kakuatan sareng kinerja, sabab dina kakuatan éta dina jangkungna modél panganyarna sareng ngeunaan otonomi laptop, éta ngahontal hasil dugi ka 11 jam, gumantung kana panggunaan anu dipasihkeun.

Ngeunaan beuratna sareng desainna, urang nyanghareupan salah sahiji laptop anu paling hampang, sabab beuratna ngan ukur 1,25 kilogram sareng diménsi 30,41 x 21,25 x 0,41 cm, salian warna anu hampang sareng awak aluminium anu iconic Apple. merek sareng anu tetep mangtaun-taun salaku kanon dina katalog na. Panawaran anu saé pisan ayeuna dina laptop pikeun sadaya anu hoyong ngapdet alatna atanapi ngalih tina Windows ka sistem operasi macOS, tanpa milih modél merek anu sanés, sanaos aranjeunna gaduh desain anu béda sareng fitur anu sanés, aranjeunna ogé gaduh. harga anu langkung luhur anu kedah dihargaan ku pangguna sareng stakeholder.

Sanaos upami urang milarian laptop anu langkung ditujukeun pikeun pamiarsa profésional sareng anjeun mikiran anu gaduh Windows 10, anjeun tiasa langkung resep kana modél anu bakal urang tingali di handap, dimimitian ku proposal anu pikaresepeun pisan ti Acer.

Acer Swift 5

Kami nyanghareupan laptop anu pikaresepeun pisan sareng high-end anu dina spésifikasi sareng fitur ngaleuwihan sadaya anu sateuacana, janten hal anu khusus pikeun sababaraha masalah anu ayeuna urang tingali. Anu mimiti, éta hiji-hijina dina daptar anu gaduh layar LCD multi-touch 15,6 inci anu taktil sareng dibarengan ku séri spésifikasi anu ngajantenkeun notebook Acer ieu janten pilihan anu disarankeun pisan pikeun pangguna profésional. publik anu mikanyaah kakuatan, speed na high end dina komputer.

Acer Swift 5 SF515-51T -...
20 ulasan
Acer Swift 5 SF515-51T -...
  • Laptop sareng 8 GB RAM, Intel UHD Graphics terpadu, 512 GB SSD sareng ...
  • Layar rampa HD lengkep 15.6 inci sareng bezel 3 sisi sempit sareng rasio layar-ka-awak 86.4%
  • Windows 10 Sistem operasi bumi kalayan desain anu kuat sareng intuitif anu nyaluyukeun sareng pangguna sareng ngabantosan ningkatkeun ...

Janten urang tingali yén éta ngagaduhan 8 Gb RAM, kalayan mémori panyimpen 256 GB, anu, sanaos satengah tina naon anu katingali dina modél HP atanapi Asus, sapertos dina hal ieu urang nyanghareupan komputer kalayan hard disk SSD. , urang keur nyanghareupan generasi sejen tina disk, nu mere eta speed gede jeung kinerja ningkat dina hal gudang. Dina prosésor boga Intel Core i5, najan anjeun bisa milih pikeun i3, nu boga harga handap.

Hal anu paling pikaresepeun ngeunaan modél ieu nyaéta yén éta tiasa dirobih kana tablet. Mangpaat pisan pikeun pangguna anu butuh mobilitas anu ageung sareng anu hoyong ngagunakeun komputer salaku tablet pikeun kagunaan anu béda-béda, sapertos maca, ningali pidéo, séri sareng eusi atanapi damel anu béda.

Laptop, tablet sareng hibrida pikeun Natal

Dina cara anu sami anu kami parantos ngarawat modél Acer Switch Alpha salaku tablet, aya seueur laptop anu ngamungkinkeun keyboard dipisahkeun tina layar sareng anu disarankeun pisan. Salaku tambahan, urang aya dina waktos pasar sareng perusahaan komputer sareng tablet tohan dina dunya tanpa kabel sareng hibrida, janten urang bakal ningali tablet sareng laptop anu tiasa ngalakukeun fungsi anu sami sareng éta tiasa janten pilihan deui. nu dianjurkeun pikeun loba pamaké.

Naha anjeun hoyong ningali langkung seueur laptop kanggo mésér dina Natal? Di dieu anjeun bakal mendakan anu anjeun milarian:

 

Éta pisan sababna naha Natal ieu, méré laptop convertible kana tablet atawa tablet profésional siap dipaké salaku komputer mangrupa pilihan mertimbangkeun pisan metot sarta pikaresepeun. Ti tablet sareng Windows 10, Android atanapi ios ka komputer anu nganggo macOS atanapi Windows 10, aranjeunna bakal janten kado anu saé sareng cara pikeun leres, teras milarian modél idéal pikeun unggal jalma.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.