Laptop kirang ti 500 euro

Nalika anjeun nguji tablet sareng éta gumantung kana naon anu dianggo, moal aya anu uih deui. Kuring sorangan nyéépkeun satengah waktos kuring nyambung ka internét dina tablet, sabab éta langkung saé tibatan komputer sareng ukuran layar ngajantenkeun langkung saé pikeun ngonsumsi kontén tibatan telepon. Tapi jaman pos-PC moal datang, sarta éta moal sabab komputer masih tur bakal terus jadi pilihan pangalusna pikeun loba tugas, kayaning nulis artikel ieu. Di antarana, aranjeunna resep pisan anu tiasa dianggo dimana waé, sareng dina tulisan ieu kami bakal ngobrolkeun laptop pikeun kirang ti 500 euro.

Laptop pangalusna pikeun kirang ti 500 euro

merek laptop pangalusna pikeun kirang ti 500 euro

HP

HP mangrupikeun perusahaan anu timbul saatos pamisahan Hewlett-Packard di 2015. Sateuacan éta, sareng nami sateuacana, perusahaan didédikasikeun kana téknologi inpormasi, nangtung, di luhur sadayana, dina dunya panyitak. Dina taun-taun katukang salaku perusahaan anu ngahiji, HP ngaluncurkeun sababaraha notebook anu masarakat henteu sugema pisan (naroskeun ka lanceukna ...), tapi saatos pisah, merek éta pulih sadayana anu leungit sareng ayeuna aranjeunna mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna. pilihan lamun naon urang pilari nyaeta laptop.

Dina katalog HP, salian ti printer jeung sajabana périferal komputerUrang manggihan komputer sagala rupa, kaasup sababaraha dirancang husus pikeun kaulinan. Sareng, sanaos sanés anu paling umum, aranjeunna ogé ngahasilkeun sareng ngajual laptop kirang ti 500 euro, pikaresepeun sapertos sadayana anu tiasa ditawarkeun ku perusahaan anu gaduh sajarah panjang.

ASUS

ASUS nyaéta parusahaan Taiwanese éta manufactures sagala jinis komponén komputer, kayaning motherboards jeung grafik, périferal, server, workstations, monitor ... lamun bisa dipaké kalawan komputer, éta pasti bakal dijieun jeung dijual. Dina 2010s, éta jadi produsén komputer panggedena kaopat pangeusina, sarta kiwari terus nempatan posisi husus di dunya ieu.

Dina katalog na, sarta leuwih tempo yén éta ogé manufactures komponén internalUrang tiasa mendakan sadayana, sapertos alat anu kuat sareng mahal sapertos anu dimaksudkeun pikeun kaulinan sareng anu langkung wijaksana sareng murah sapertos netbook anu nolak ngaleungit. Dina istilah sedeng bakal jadi jalma anu urang kaayaan dina artikel ieu, notebooks affordable bisa diasupan ku sagala pamaké.

Acer

Acer nya√©ta parusahaan Taiwanese sejen tina relevansi h√©bat dina dunya komputasi. √Čta ngahasilkeun sareng ngajual sagala jinis kompon√©n sareng p√©riferal, tapi aranjeunna langkung menonjol pikeun laptopna. Pribadi, kuring pikir aranjeunna diantara anu pangsa√©na tina segi nilai artos, sareng dina katalog aranjeunna nawiskeun rupa-rupa sapertos anu teu tiasa dibayangkeun y√©n aranjeunna teu gaduh nanaon pikeun urang.

Sacara resmi, aranjeunna henteu ngahontal posisi saluhureun pasangan Taiwanese anu sanés, tapi aranjeunna ngadamel sareng ngajual sababaraha komputer kalawan kualitas anu teuas dipercaya lamun urang nempo harga maranéhanana. Nyatana, server ngagaduhan dua merek ieu, sareng duanana parantos damel sampurna ti dinten ka hiji sareng henteu aya anu hargana tinggi.

Lenovo

Lenovo mangrupikeun perusahaan anu berbasis di Cina anu laptopna populer pisan ku masarakat. √Čta og√© ngarancang, ngamekarkeun sareng ngajual sadaya alat-alat komputer kayaning tablet, mobiles jeung workstations, nu ditambahkeun alat sejenna kayaning televisi pinter jeung headphone. Mun aranjeunna popul√©r, √©ta, diantara hal s√©j√©n, kusabab katalog √©kst√©nsif maran√©hanana sarta harga maran√©hanana.

Sareng y√©n Lenovo mangrupikeun merek anu rada aneh. Filsafatna nya√©ta ngalakukeun sagalana for everyone, Sarta ieu ngandung harti y√©n √©ta manufactures parabot pisan wijaksana, nu ngajadikeun eta kirang alus, sarta s√©j√©n kuat, well-dirancang jeung alat aw√©t anu bakal thrill malah gamers paling nuntut. Dina katalogna urang bakal mendakan seueur laptop pikeun kirang ti ‚ā¨ 500, tapi aranjeunna moal anu paling kuat dina pasaran atanapi tina merek sorangan.

CHUWI

CHUWI mangrupikeun merek anu lahir di 2004 sareng parantos kaget satengah dunya, tapi pikeun anu langkung sa√©. Ti mimiti, √©ta tiasa disebatkeun y√©n √©ta mangrupikeun merek anu nawiskeun laptop pangsa√©na dumasar kana nilai artosna, sareng ku sabab √©ta. aranjeunna nalukkeun √Čropa jeung Am√©rika Kal√©r.

Anu umum dina katalogna nya√©ta parabot kalawan harga alus Sareng, sabag√©an, upami engk√© dina tulisan ieu urang ngobrol ngeunaan laptop sahandapeun ‚ā¨ 500 kalayan kompon√©n anu sa√©, √©ta kusabab CHUWI. Sareng anu langkung sa√©, turunna harga produkna henteu dibarengan ku pasotisme; CHUWI og√© nawiskeun dukungan anu sa√©, jasa saatos penjualan sareng jaminan anu sa√©, janten salah sahiji merek anu munggaran anu urang kedah marios upami anu dipikahoyong nya√©ta komputer anu murah.

Naon tiasa laptop kirang ti ‚ā¨ 500 nawiskeun anjeun?

fitur tina 500 euro laptop

layar

Laptop hargana sahandapeun ‚ā¨ 500 sanes anu pangkuatna di pasar. Hese, upami teu mungkin, kalebet kompon√©n anu leres-leres luar biasa, sareng ieu kalebet tampilan. Ngeunaan ukuranana, sareng tumut kana akun anu kirang ti 500 ‚ā¨ 100-200 kalebet, urang tiasa mendakan ti 10.1 inci tina naon katelah ¬ęNetbook¬Ľ jeung √©ta 15.6 ‚Äč‚Äčinci ti naon katelah ukuran baku. Jarang bakal mendakan laptop jinis ieu kalayan layar 17 inci. Tapi aya og√© sp√©sifikasi sejen mertimbangkeun.

Ukuran mangrupikeun fitur anu pangsa√©na anu urang tingali dina layar, tapi anjeun og√© kedah ningali resolusina. Nyandak kana akun y√©n urang ngobrol ngeunaan laptop kirang ti ‚ā¨ 500, √©ta paling dipikaresep urang bakal manggihan komputer kalawan layar kalawan. resolusi diskrit anu jarang bakal ka HD. Sanajan teu mar√©ntah kaluar y√©n maran√©hna meunang aya, resolusi umum dina layar komputer ieu 1366 √ó 768 dina ukuran 15.6 inci.

processor

Laptop anu murah, sabab éta dipotong ku hiji atanapi langkung bagian. Pikeun bisa boga harga low, anjeun kudu milih komponén wijaksana, atawa sababaraha hartosna sarta nurunkeun titik lianna. Sedengkeun pikeun prosésor anjeun, naon anu urang mendakan kamungkinan janten hal sarua jeung Intel i3, Tapi éta sadayana gumantung kana merek sareng faktor sanésna, sapertos potongan anu kasebat.

Tapi, sakumaha anu parantos disebatkeun, produs√©n ngaluncurkeun peralatan kalayan konfigurasi anu b√©da-b√©da ku kituna urang tiasa milih anu paling dipikaresep ku urang, sareng √©ta henteu tiasa diputuskeun y√©n urang bakal mendakan laptop kirang ti ‚ā¨ 500 anu kalebet prosesor. Intel i5 atawa sarimbag. Leuwih ti √©ta praktis teu mungkin tur bisa hartosna y√©n boh √©ta palsu atawa y√©n sesa tim, jadi mun nyarita, bakal mungkas nepi ragrag eta.

Ram

merek laptop pikeun kirang ti 500 euro

Memori RAM nyaéta naon anu bakal ngamungkinkeun urang gaduh prosés anu langkung seueur atanapi kirang kabuka sareng ogé mindahkeun aplikasi anu langkung saé. Dina tim kalayan harga ieu, anu paling umum nyaéta urang mendakan laptop 4GB RAM, nu minimum diperlukeun pikeun ngajalankeun komputer kalawan sistem operasi kayaning Windows 10. Lamun komputer leuwih leutik, kayaning Netbook a, éta kamungkinan yén aya 2GB RAM, nu bakal mindahkeun versi torek tina sistem operasi Microsoft atawa sababaraha Linux Ubuntu. distribusi, tapi moal jadi pilihan paling nyebar.

Mudah-mudahan, atanapi upami anu urang pilih mangrupikeun merek ngora, urang tiasa mendakan laptop 8GB RAM, tapi ieu bakal dibarengan ku prosesor bijaksana kayaning Intel Celeron, i3 atawa sarimbag. Sanaos RAM sanes komponén anu paling mahal tina anu dipasang dina komputer, jarang aya kasus dimana urang ningali salah sahiji laptop ieu sareng langkung seueur RAM.

hard disk

Hard drive laptop murah biasana murah. Ieu salah sahiji titik clipping, tapi clipping biasana pikeun jenis, teu gudang. Disk umum dina laptop kirang ti ‚ā¨ 500 tiasa janten HDD (hiji sadaya kahirupan) tina 500GB. HDD drive leuwih laun ti SSDs, tapi og√© langkung mirah, sangkan anjeun tiasa nambahkeun teuas drive kalawan kapasitas alus, salami urang teu perlu balik, contona, mun 1TB.

Di sisi anu sanésna, urang ogé tiasa mendakan laptop sareng disk SSD, tapi ukuranana bakal langkung alit. The 256GB SSD Aranjeunna hadir dina sababaraha merek, tapi ieu biasana ngandung harti yén layar na kirang ti 15.6 inci nu dianggap baku sarta yén processor na, diantarana, oge wijaksana. Dina naon waé, prosesor henteu kantos anu paling kuat dina alat anggaran.

Naha laptop sahandapeun ‚ā¨ 500 mangrupikeun pilihan anu sa√©?

A 500 euro laptop téh alus

Muhun, eta bakal gumantung kana pamakéan urang bade ngadamel eta. Sareng salaku conto, anu dianggo ku panulis tulisan ieu pikeun nyeratna. Tanpa nyebutkeun naon éta, abdi tiasa disebatkeun yen eta boga Intel i3, 4GB RAM na 500GB of HDD hard disk, nu ngajadikeun eta rada adil ngajalankeun Windows, tapi gawéna sampurna pikeun kuring karya kalawan editor WordPress, ngabogaan. Buka aplikasi mail, tingali Telegram kuring sareng ngadangukeun musik dina waktos anu sami. Sareng hal-hal tetep langkung saé nalika kuring nganggo Linux, dimana, pikeun panggunaan ieu, kuring henteu sono nanaon.

Ayeuna: upami anu urang peryogikeun nya√©ta damel sareng aplikasi anu langkung beurat ... Eta gumantung kana merek. Aya merek ngora anu nawiskeun alat-alat anu sa√© pikeun kirang ti ‚ā¨ 500 sareng dina harga √©ta kalebet prosesor i5, 8GB RAM sareng disk SSD, janten pilihan anu sa√© sabab urang tiasa nganggo umum tanpa ngaluarkeun artos. Conto anu sa√© nya√©ta mod√©l anu anjeun gaduh di handap:

Urang bakal ngaraosan masalah upami urang hoyong, contona, ngédit pidéo atanapi audio kalayan seueur lagu, sabab sistem operasi henteu tiasa dianggo saé.

Pikeun "geek" anu henteu peryogi Windows, kuring nyangka sababaraha laptop sahandapeun $ 500 mangrupikeun pilihan anu saé, sabab urang tiasa masang distribusi Linux anu hampang sareng ngajantenkeun sadayana langkung saé. Tangtu, nyokot kana akun eta tampilan sareng perenah sadayana moal janten anu pangsaéna.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 ‚ā¨


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.