Laptop kirang ti 1000 euro

Naha anjeun gaduh anggaran 1000 euro pikeun laptop énggal anjeun? Dina pituduh ieu anjeun bakal mendakan modél anu pangsaéna pikeun unggal merek anu diadaptasi kana anggaran anjeun.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan √©ta laptop kirang ti ‚ā¨ 1000, terus maca. Naon anu aranjeunna nawiskeun ka urang? Di dieu kami ngajelaskeun ka anjeun.

laptop pangalusna pikeun 1000 euro

merek laptop pangalusna pikeun kirang ti 1000 euro

HP

Lamun Anjeun keur pilari inpo ngeunaan HP, nu katingali yen eta diadegkeun dina 2015 jeung anjeun teu nyaho nanaon tentang merek, hal anu bakal sigana pisan aneh keur kuring, Anjeun meureun pikir nu kumaha mungkin yen eta aya dina daptar ieu. janten perusahaan ngora sapertos kitu. Alesanana, enya, HP diadegkeun genep taun ka tukang, tapi lain anyar. Ieu salah sahiji pausahaan anu tumuwuh kaluar tina pamisah Hewlett-Packard, jadi urang sabenerna ngobrol ngeunaan hiji parusahaan nu geus boga leuwih ti 80 taun pangalaman balik eta.

Kawas Hewlett-Packard, aranjeunna janten kawentar utamana pikeun printer maranéhanana, sanajan maranehna oge nyieun komputer. Saatos pisah, HP, anu parantos janten merek penting di dunya ieu, ningkat pisan sareng ayeuna mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna naon waé jinis komputer anu anjeun milarian.

ASUS

ASUS mangrupikeun merek Taiwan anu bakal urang mendakan dina puluhan produk, praktis dina sagalana patali komputasi. √Čta ngahasilkeun sagala jinis p√©riferal sareng kompon√©n pikeun komputer, og√© telepon s√©lul√©r sareng tablet, sareng anu san√©sna. Upami √©ta dina daptar ieu sareng anu san√©s, √©ta kusabab ngan ukur langkung ti 20 taun √©ta janten salah sahiji pabrik komputer pangsa√©na di dunya, ngahontal posisi kaopat dina 2015.

Janten merek anu diakui di dunya komputasi, éta salah sahiji mimiti nu urang kudu marios nalika urang rék meuli komputer mana wae, sarta aranjeunna aman bets nu, sajaba, bakal boga nilai alus duit.

Acer

Ogé ti Taiwan asalna Acer, pausahaan séjén anu ogé manufactures loba komponén pikeun komputer jeung komputer sorangan. Aranjeunna teu dipikawanoh salaku tatanggana maranéhanana, tapi praktis sagalana urang bisa nyebutkeun ngeunaan batur urang bisa nyebutkeun ngeunaan Acer.

Aranjeunna nyieun komputer kalawan nilai alus pikeun duit, sarta kuring nyaho loba kasus, kaasup kuring sorangan, jalma anu geus meuli hiji atawa leuwih tina komputer maranéhanana sarta delighted kalayan aranjeunna. Sarta sakabeh kalawan nilai alus duit jeung durability.

Lenovo

Lenovo nyaéta parusahaan basis china éta manufaktur sarta sells sajumlah badag barang éléktronik, kayaning handphone jeung tablet, komputer, printer, workstations ... komo PDAs. Aranjeunna pohara populér sabagian sabab loba pamaké milih komputer maranéhanana, hal anu jadi sabab loba di antarana boga leuwih ti harga kalapa.

Tapi Lenovo teu ngan nyieun komputer mirah, nu, eta kudu ngomong, teu pangalusna dina pasaran; pausahaan ogé pabrik laptop séjén kalawan desain pangalusna sarta komponén nu delight pamaké paling nuntut, kaasup gamers sarta profésional. Kalayan rupa-rupa éta, gampang mendakan laptop kirang ti $ 1000 anu kualitasna, hargana saé, sareng komponén awét.

Huawei

Huawei mangrupikeun perusahaan Cina anu diadegkeun dina 1987 anu langkung ti 10 taun ka pengker mimiti nalukkeun nagara sapertos Spanyol. Kawas loba naon datang ka urang ti Cina, mimiti ngayakinkeun kami kalawan harga pangalusna, jeung alat nu dipilih pikeun badarat na nya √©ta smartphone. √Čta mangrupikeun kartu bisnis anu sa√©, sareng ayeuna urang gaduh seueur alat anu nganggo merek ieu, sapertos televisi.

Huawei ayeuna salah sahiji pabrik téhnologi pangpentingna pangeusina, surpassed ukur ku merek kawas Apple jeung Samsung, dua raksasa nu ninggalkeun margin saeutik pikeun sésana. Komputerna mangrupikeun pilihan anu saé, sabab kirang waktos di pasar ieu, aranjeunna teras nawiskeun laptop anu saé kalayan harga anu kompetitif.

MSI

Micro-Star International, Co., Ltd, langkung dikenal salaku MSI, mangrupikeun perusahaan Cina anu geus husus dina pabrik jeung diobral pakakas komputer, kitu ogé périferal. Dina katalog komputerna urang mendakan sadaya jinis, sapertos menara, sadaya-dina-hiji (AIO), industri, ogé motherboards sareng grafik sareng laptop.

Sedengkeun pikeun notebook, MSI nyaéta kawentar pikeun komputer na dirancang pikeun kaulinan, anu parantos ngajelaskeun ka urang yén aranjeunna sanggup ngahasilkeun alat anu kuat, awét sareng dirancang kalayan saé. Upami anjeun kabetot mésér laptop, sareng anjeun henteu kedah janten anu murah pisan, MSI mangrupikeun salah sahiji merek anu anjeun kedah parios.

Naha aya laptop kaulinan kirang ti ‚ā¨ 1000?

Enya enya maranehna aya, tapi anjeun kedah ati-ati sareng ningali spésifikasina. Laptop kaulinan mangrupikeun anu dianggo pikeun maén, janten kedah nyumponan sarat anu tangtu. Diantara sarat ieu, desain sareng keyboardna biasana nangtung, anu ngamungkinkeun urang pikeun mencét kenop kalayan akurasi anu langkung ageung nalika urang ngaraosan kaulinan urang. Tapi kuring pikir urang kudu tetep dua hal dina pikiran:

  • Kamungkinan, nalika urang milarian "laptop kaulinan" di toko, anu urang mendakan nya√©ta, saleresna, laptop pikeun ma√©n, tapi, Iraha mod√©lna? A laptop kaulinan bakal salawasna dijual kalawan lab√©l nu, tapi teu sarua meuli hiji ti 2015 ti hiji ti sanggeus 2020. Kompon√©n nu ngaronjatkeun kana waktu amb√©h maran√©hanana bisa mindahkeun judul panganyarna. Laptop kaulinan ti 2015 dugi ka ayeuna tiasa janten komputer anu sa√© pikeun dianggo.
  • Hal s√©j√©n anu kuring pikir urang kedah √©mut nya√©ta sp√©sifikasi naon eta kaasup. Pikeun pama√©n anu paling nungtut, laptop kaulinan anu kirang ti ‚ā¨ 1000 moal cekap, sabab peryogi prosesor anu pangsa√©na, saloba RAM-gancang, layar anu pangsa√©na, keyboard sareng hard drive, sareng √©ta praktis teu mungkin dipendakan dina a laptop kirang ti ‚ā¨ 1000.

Janten jawabanna enya, aranjeunna aya, tapi aranjeunna moal jadi pangkuatna sarta aranjeunna meureun mindahkeun sababaraha judul kalawan kasusah.

Naon tiasa nawiskeun laptop kirang ti ‚ā¨ 1000 ka anjeun?

Laptop kirang ti 1000 euro

layar

‚ā¨ 1000 seueur artos sareng harga √©ta tiasa kalebet seueur kompon√©n. Sedengkeun pikeun layar, urang bisa manggihan nu pangalusna, tapi aya hal h√©s√© manggihan: layar 17 inci, pangbadagna. Sumuhun √©ta leuwih umum pikeun manggihan sababaraha laptop kalawan layar 15.6 inci kalayan r√©solusi 4K, nu urang tiasa dianggo, ma√©n atawa ngarasakeun waktu luang urang kalawan pintonan alus.

Tapi di luhur lain hartosna y√©n unggal komputer sabudeureun harga maran√©hanana bakal boga layar baku. Kadang-kadang produs√©n museurkeun kana notebook anu langkung alit supados langkung hampang, tanpa motong deui kompon√©n san√©s sapertos prosesor. Ku alatan √©ta, laptop di handapeun ‚ā¨ 1000 biasana boga layar kualitas kalawan resolusi alus tur ukuranana b√©da antara 13 inci tina sababaraha Ultrabook jeung 15.6 inci tina ukuran baku.

processor

Salaku geus kami disebutkeun, ‚ā¨ 1000 geus mangrupa harga penting, jadi loba kompon√©n na bakal teuing. Salah sahiji anu paling mahal sareng merek naon anu dianggo pikeun ngayakinkeun urang m√©s√©r laptop nya√©ta prosesorna. Aya seueur laptop pikeun ngan leuwih ‚ā¨ 500 nu geus kaasup kana intel i7 atawa sarimbag, sangkan bisa disebutkeun yen loba jalma anu hargana kirang ti 1000 bakal mawa processor √©ta.

Sapertos sareng layar 17 inci, éta bakal jarang pikeun laptop sahandapeun $ 1000 anu ngagaduhan intel i9 atawa sarimbag, jeung Abdi nyebutkeun teu mungkin. Pabrikan nempatkeun halangan atanapi bagian anu tangtu, sareng conto anu jelas nyaéta naon anu aranjeunna lakukeun ku ukuran televisi: 36-38 inci tiasa gaduh harga anu saé sareng murah, tapi upami urang naek sakedik, dugi ka 42 inci. hargana bisa kira-kira dua kali lipat. Hal anu sarua kajadian kalawan processor komputer: lamun Anjeun keur pilari hiji kalawan i9 atanapi sarimbag, anjeun kedah ngeruk saku anjeun. loba.

Ieu oge mungkin yen urang manggihan hiji nu waragad 500-1000 kalawan processor a intel i5 atawa sarimbag, tapi maranéhna bakal komputer nu bakal kaasup komponén canggih lianna kawas desain alus, keyboard, hard disk, grafik na layar. Urang bisa mikir yén éta bakal aneh, nepi ka urang inget yen aya merek kawas Apple jeung sellers otorisasi na atawa reseller, dimana éta gampang pikeun manggihan parabot heubeul na reconditioned.

Ram

merek laptop handapeun 1000 euro

RAM sanes kompon√©n anu paling mahal anu kalebet dina komputer, janten dina sababaraha waktos urang mendakan m√©mori anu ageung diantara sp√©sifikasi laptop. H√©s√© nyarios sabaraha RAM komputer anu hargana kirang ti ‚ā¨ 1000 bakal kalebet, tapi sigana pisan y√©n √©ta bakal kalebet. 8GB minimum.

Kusabab aya laptop sareng konfigurasi anu b√©da, sareng ngulang deui y√©n ‚ā¨ 1000 mangrupikeun harga anu penting dina komputer normal, √©ta og√© mungkin urang mendakan. loba jeung 16GB RAM, komo deui. Kamungkinan y√©n urang manggihan sababaraha kalawan 32GB RAM, teu 100%, teu bisa mar√©ntah kaluar, Tapi maran√©hna bakal kasus terasing tina merek saeutik-dipikawanoh. Na acan, abdi moal bet dina eta. Logis sareng paling umum nya√©ta 16GB RAM anu disebatkeun.

hard disk

Hard drive dina laptop sahandapeun $ 1000 moal nyiptakeun masalah panyimpenan pikeun anjeun. Urang tiasa mendakan seueur pilihan, tapi ampir sadayana bakal kalebet dina SSD. Kuring nyebut "hiji hal" sabab aya cakram hibrid, dimana hiji bagian SSD sareng anu sanésna nyaéta HDD, anu kahiji nyaéta anu panggancangna sareng dimana sistem operasi mana sareng anu kadua anu paling murah, dimana langkung seueur gigs kalebet sareng dimana kami bakal ngahémat data.

Ku alatan √©ta, laptop handapeun ‚ā¨ 1000 nyaeta ampir pasti bakal kaasup hal SSD, Tapi hal h√©s√© t√©h uninga sabaraha. Urang sigana bakal mendakan 512GB 100% SSD, tapi aya og√© anu san√©s nganggo 128GB atanapi 256GB dina SSD teras 1TB atanapi langkung dina HDD. Sakumaha anu kuring nyarios, neundeun dina laptop sahandapeun $ 1000 moal janten masalah. Kalayan √©ta dina pikiran, urang ngan ukur kedah mutuskeun naha urang hoyong langkung SSD atanapi hibrida dimana urang tiasa nyimpen langkung seueur inpormasi.

Naha laptop sahandapeun 1000 euro mangrupikeun pilihan anu saé?

1000 euro review laptop

Pikeun kuring lamun. Dulur-dulur kuring jeung loba kenalan boga overhead. √Čta pikeun anjeun? Meureun og√©. Laptop ngeunaan ‚ā¨ 1000 bakal a pilihan gede pikeun Lolobana pamak√©, sareng kompon√©n anu kalebet aranjeunna ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun ampir sadayana. Janten kuring bakal naroskeun patarosan anu san√©s: pikeun saha √©ta henteu pas?

Aranjeunna moal janten pilihan alus keur professional jeung gamers paling nuntut. Sakumaha anu parantos disebatkeun sateuacana, para profesional ieu condong milih komputer anu langkung ageung sareng langkung kuat, sareng pama√©n langkung resep. laptop jeung layar 17 inci jeung pros√©sor Intel i9 atawa sarimbag nu teu keur harga ieu. Janten, upami anjeun henteu dina salah sahiji kasus ieu, laptop anu kirang ti ‚ā¨ 1000 dipikaresep anjeun, atanapi malah kirang upami anjeun pangguna anu wareg sareng anu langkung caket kana rata-rata.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 ‚ā¨


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.