laptop MSI

nu laptop MSI Éta pakait raket jeung dunya kaulinan, sanajan aya ogé model husus dirancang pikeun pamaké séjén anu butuh fitur sejenna. Nyatana, perusahaan ogé ngaluncurkeun modél profésionalna, nyaéta, alat-alat anu dirancang pikeun bagéan bisnis.

Salaku tambahan, pikeun hiji sareng tujuan anu sanés, anjeun peryogi kauntungan pangalusna. Ku sabab kitu, pausahaan geus junun ngagabungkeun kinerja Intel, AMD jeung NVIDIA pikeun bisa nyadiakeun tim maranéhanana jeung kinerja maksimum mungkin dina solusi mobile.

Laptop MSI pangalusna

Naha MSI mangrupikeun merek laptop anu saé?

MSI (Mikro-Bintang Internasional) nyaéta parusahaan téhnologi Taiwanese utamana dipikawanoh pikeun motherboards na. Tapi, sakumaha anu geus lumangsung kalawan batur, eta geus dimekarkeun bisnis na saluareun piring sarta geus hayang ngahususkeun dina parabot-kinerja tinggi, utamana kaulinan.

loba Pamaén anu milari laptop giliran MSI pikeun alat-alat anu kuat anu dipasang ku merek, nawiskeun modél anu kuat pisan sareng kualitas anu sami sareng anu ditawarkeun ku lawan-lawanna, sapertos ASUS sareng Acer.

Pondokna, lamun meuli komputer MSI anjeun bakal meunang produk kualitas sarta sato galak nyata processing, kalawan CPU sareng GPU anu paling kuat dina pasaran, layar bener luar biasa, keyboard backlit RGB, jeung sagalana anjeun nyangka ti komputer alus kalawan ciri ieu.

Jinis laptop MSI

Fitur séjén tina firma nyaéta anjeun bakal mendakan laptop MSI pikeun nyugemakeun sababaraha jinis pangguna berkat anu serius atanapi rentang eta nawarkeun. Penting pikeun terang aranjeunna pikeun milih anu leres.

kaulinan

Ieu runtuyan husus dirancang pikeun minuhan kabutuhan gamersNyaéta, kalayan CPU anu saé pikeun kaulinan vidéo, GPU anu kuat pisan, keyboard anu saé, sareng layar anu ageung kalayan résolusi sareng kualitas anu maksimal, panel anu nawiskeun anu pangsaéna dina kaulinan vidéo, ogé frékuénsi anu saé sareng tingkat refresh.

Dina ieu Serie anjeun bakal mendakan rentang:

  • GT Titan
  • GS Siluman
  • GE Raider
  • GP Macan Tutul
  • GL Macan Tutul
  • GF Ipis

Sagedengeun ti eta, nembe ogé geus ditambahkeun téhnologi AMD pikeun nawiskeun salah sahiji laptop kaulinan anu pangsaéna sareng téknologi 7nm:

  • alfa
  • Bravo

Runtuyan Creator

Dina séri ieu anjeun moal mendakan rupa-rupa sapertos dina kaulinan. Aya ngan hiji Creator Series dimaksudkeun pikeun panyipta tina eusi. Nyaéta, laptop MSI anu anjeun pikahoyong upami anjeun desainer grafis, anjeun hoyong éta pikeun rétouching poto, ngédit pidéo, sareng sajabana, sabab nawiskeun kinerja grafis anu luhur sareng efisiensi anu saé.

Usaha & Produktivitas

Dina sababaraha cara aranjeunna nyarupaan di luhur, sabab dimaksudkeun pikeun produktivitas jeung lingkungan bisnis. Kalayan aranjeunna, produktivitas hébat dina padamelan, kakuatan, sareng portabilitas kahontal. Solusi anu dirarancang khusus pikeun anu peryogi alat kerja anu efisien sareng dipercaya.

Dina rentang ieu anjeun bakal manggihan séri:

  • puncak
  • gengsi
  • moderen

Workstation

Séri anu sanés ieu ditujukeun pikeun anu milari anu saé regu, kalawan kinerja ekstrim pikeun beban beurat, kayaning kompilasi, rendering, virtualization sababaraha mesin paralel, jsb. Dina séri ieu anjeun gaduh:

  • WT
  • WS
  • WP
  • WF
  • WE
  • Vortex

Asli workstations profésional mobiles pikeun rupa-rupa disiplin profésional. Nyadiakeun salah sahiji kualitas pangalusna, kalenturan, jeung reliabilitas di kelas na, kitu ogé kinerja premium.

Dimana meuli laptop MSI mirah

Perusahaan ieu kasohor pisan, janten moal sesah milarian modél laptop MSI. Anjeun tiasa nampi salah sahiji tim ieu di toko salaku:

  • Amazon: Platform penjualan online anu ageung mangrupikeun salah sahiji titik penjualan favorit pikeun seueur pembeli. Henteu ngan kusabab laju pangiriman (utamana lamun boga akun Perdana) sarta jasa alus eta nawarkeun, tapi ogé sabab nawarkeun jaminan maksimum lamun teu nampi naon nu diharapkeun, sangkan anjeun bakal meunang duit Anjeun deui. Sajaba ti éta, kaunggulan sejen nyaeta anjeun bisa manggihan rupa-rupa model brand MSI, jadi Anjeun bisa milih hiji nu paling cocog kabutuhan Anjeun, tanpa kudu milih salah sahiji nu ditawarkeun ka anjeun, sanajan eta teu hiji. anjeun milarian ...
  • Pangadilan Inggris: ranté supermarket Spanyol ogé mibanda sababaraha model MSI, sanajan teu saloba di Amazon. Ogé, harga ranté ieu sanés anu paling kompetitif. Di sisi anu sanés, éta gaduh kauntungan pikeun janten tempat amanah, kalayan jaminan, sareng kalayan layanan palanggan anu saé upami aya anu salah. Sareng, tangtosna, anjeun gaduh pilihan mésér nyalira di toko fisik caket dieu, upami anjeun henteu hoyong ngantosan, atanapi mesen online supados dikirim ka bumi anjeun.
  • Carrefour: ranté Perancis séjén ieu boga ciri nu sarupa jeung saméméhna, kalawan kamungkinan meuli parabot online tur pribadi. Sapertos anu sanés, éta ogé ngagaduhan modél terbatas, tanpa nawiskeun saloba kamungkinan sapertos Amazon. Sedengkeun pikeun harga, kaleresan aranjeunna rada saé, tanpa aya anu paling murah, tapi henteu ogé anu paling mahal.
  • Komponén PC: Distributor basis Murcia boga stock badag, salian ti ngabogaan rupa-rupa model MSI jeung harga pohara alus. Ku alatan éta, dina rasa éta bisa nandingan Amazon. Tangtosna, palayanan palangganna biasana saé, sareng aranjeunna nganteurkeun lumayan gancang upami aranjeunna gaduh modél anu aya di gudang.
  • mediamarkt- Ranté Jerman anu sanés ieu gaduh pilihan modél laptop MSI pikeun dipilih. Hargana kompetitif, sareng anjeun gaduh pilihan ngagaleuh duanana di tempat jual anu pangcaketna sareng mesen online upami anjeun henteu ngagaduhan titik caket dieu atanapi henteu hoyong angkat.

Laptop MSI anu direnovasi, naha éta mangrupikeun pilihan anu saé?

laptop MSI refurbished

Patarosan anu sesah pikeun dijawab, sabab jinis alat ieu direnovasi, atanapi reconditioned, aranjeunna bisa dibanderol ogé handap parabot normal. Sacara prinsip, teu aya anu lepat sareng ngagaleuh komputer anu dirékondisikeun, sabab éta kedahna saé sareng éta ogé bakal ngagaduhan garansi. Sanaos ieu, seueur anu milih nyingkahan jinis alat ieu.

El motif nya éta alesan naha éta ditandaan salaku reconditioned teu salawasna dipikawanoh. Éta ngan saukur tiasa janten alat anu parantos kakeunaan dina paméran atanapi tampilan sareng éta naha éta henteu tiasa dijual sapertos énggal, yén éta henteu gaduh bungkusan asli, atanapi kusabab aya sababaraha jinis karusakan dina casing anu henteu. teu nyegah eta tina gawe tapi aesthetically Teu ngidinan diobral normal na, komo nu geus balik ku pamaké anu geus disliked hal sarta geus balik ka pabrik pikeun perbaikan.

Sacara umum, aranjeunna mangrupikeun tim anu damel sapertos pesona sareng henteu kedah masihan masalah. Nyatana, aranjeunna tiasa dipercaya sapertos anu énggal. Sanajan kitu, loba hayang maénkeun éta aman sareng milih anu énggal, hilap kaunggulan sapertos:

  • harga pangalusna
  • Anjeun tiasa terang statusna dina katerangan produk, sabab seueur platform nunjukkeun éta. Nanging, upami anjeun henteu netepkeunana, anjeun kedah ragu.
  • Anjeun katutupan ku jaminan saolah-olah éta anyar, saprak Uni Éropa maksakeun hukum sangkan ieu jadi. Anjeun malah gaduh 30 dinten kanggo ngabalikeun produk sapertos anjeun pikeun anu énggal.

Iraha mésér laptop MSI anu langkung mirah?

Iraha waé mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun kéngingkeun laptop MSI, sabab komputer ieu mangrupikeun alat nyata pikeun damel atanapi luang. Sanajan kitu, aya sababaraha tanggal dimana anjeun tiasa kéngingkeun langkung mirah biasa:

  • hideung Jumaah: Acara Amérika ieu dirayakeun dina Jumaah panungtungan Nopémber unggal taun sarta geus réngsé nepi dilegakeun sakuliah dunya. Dina dinten ieu, bahkan dina dinten-dinten sateuacana, seueur toko ageung sareng alit, boh fisik sareng online, nawiskeun diskon hébat pikeun produkna. Sababaraha bisa ngahontal nepi ka 20-30% diskon komo deui lamun model rada heubeul.
  • Perdana Poé: Ieu acara anu lumangsung unggal taun dina Amazon, sarta nawarkeun nawaran ekslusif ngan pikeun konsumén Perdana na. Sadayana anu ngalanggan jasa premium bakal nampi diskon hébat anu nambihan kagancangan kiriman sareng biaya pengiriman gratis anu aranjeunna parantos nikmati iraha waé taun.
  • Cyber ​​Senén: lamun geus lasut Hideung Jumaah atanapi teu boga kasempetan pikeun manggihan model rék diobral, kasempetan salajengna nyaeta Senén handap. Senén sanggeus Hideung Jumaah oge dinten pisan husus kalawan diskon hébat, utamana dina toko online.

Patarosan sering

Upami anjeun badé mésér laptop MSI atanapi parantos gaduh, pasti mamang tangtu assail anjeun. Sababaraha anu paling sering nyaéta:

Kumaha ngaktipkeun kaméra laptop MSI

Dina modél MSI, éta webcam asalna dipasang, tapi teu diaktipkeun sacara otomatis sakumaha kajadian di merek sejen. Ieu kanggo privasi pangguna, tiasa teu malire sabab ditumpurkeun sacara standar.

Ku alatan éta, salah sahiji patarosan paling sering ti nu boga hiji tim MSI nyaeta kumaha carana ngaktipkeun kaméra. Pikeun éta, anjeun ngan kedah nuturkeun léngkah ieu:

  1. Hurungkeun komputer Anjeun.
  2. Aksés sési anjeun.
  3. Tahan kenop Fn (fungsi) dina kibor anjeun bari mencet F6.
  4. Ayeuna webcam anjeun bakal diaktipkeun.

Naha grafik laptop MSI tiasa robih?

Ieu gumantung kana rentang. Dina sababaraha model langkung mirah, kawas GP, gé, jeung sajabana, GPUs soldered kana motherboard nu, ngarah teu bisa gampang diganti. Butuh prosés reballing (bisa masang spésifikasi anu sami sareng anu anjeun gaduh, sareng sanés anu sanés), sanaos kuring henteu nyarankeun éta kusabab karusakan anu tiasa nyababkeun kana komponén sanés kusabab suhu anu diturunkeun nalika prosésna. . Di sisi anu sanésna, dina rentang notebook MSI anu langkung mahal, anjeun tiasa mendakan grafik dina format MXM.

Ogé, upami parobihan anu anjeun hoyong laksanakeun sanés kusabab kagagalan hardware grafis, tapi ngan ukur pembaruan pikeun ningkatkeun kinerja, anjeun tiasa salawasna milih masang kartu grafik éksternal. Ieu mangrupikeun solusi pikeun séri sareng rentang notebook MSI.

Kumaha carana ngalebetkeun BIOS tina laptop MSI

Unggal merek laptop atanapi motherboard ngagaduhan bentuk asupkeun mios / UEFI, najan anjeun salawasna bisa milih ogé ngasupkeun maké fungsi Windows. Tapi upami anjeun resep ngalakukeunana ku prosedur  manual, dina kasus laptop MSI, léngkah-léngkahna nyaéta:

  • Pencét tombol Del sababaraha kali (ati dina sababaraha komputer dimana aya dua, salah sahijina teu jalan).
  • Pilihan anu sanés, upami di luhur henteu tiasa dianggo, nyaéta ngagentos pencét Surp sareng Backspace.

Laptop MSI, naha éta patut? pendapat abdi

laptop msi

Upami anjeun enthusiast atanapi gamerPasti anjeun moal kapikiran gaduh salah sahiji tim ieu, sabab aranjeunna tiasa nawiskeun anjeun maksimal. Sadaya anu anjeun peryogikeun sareng model laptop anu sanés tiasa nawiskeun, sanaos dilabélan salaku alat "kaulinan". Salaku tambahan, janten kuat, investasi awal anu langkung luhur ngimbangan ku henteu kedah ngapdet laptop anjeun sering-sering, tiasa neraskeun maén judul AAA énggal anu kaluar tanpa masalah.

Di sisi séjén, perusahaan sareng propésional nu boga tingkat hade invoice, ogé bisa kauntungan tina sagala kaunggulan nu aranjeunna nawiskeun pikeun lingkungan perusahaan, ngaronjatkeun produktivitas jeung meunangkeun kauntungan signifikan. Sanaos hargana luhur, aranjeunna tiasa diamortisasi dina waktos anu singget, khususna upami anjeun milih modél anu langkung sederhana dina rentang anu tos aya.

Dina hiji-hijina bisi nu teu bakal patut eta Laptop MSI nyaéta upami anjeun milari anu kadang-kadang dimaénkeun, atanapi anjeun henteu peryogi prestasi anu ageung, atanapi upami anjeun salah sahiji anu sering nga-renew alat-alatna, sabab anjeun bakal ngabuang-buang artos pikeun ngabéréskeun anu sanés. model langkung mirah. Atanapi dina kasus dimana anjeun hoyong prioritas mobilitas, sabab éta mangrupikeun alat anu langkung seueur konsumsi kusabab kinerja anu luhur, gaduh volume anu langkung ageung, sareng langkung beurat.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.