Laptop kaulinan kirang ti 1000 euro

Di antara pamaén, aya sababaraha anu resep maén dina konsol, atanapi sanés bakal aya aduk sapertos kitu nalika Sony atanapi Microsoft ngaluncurkeun salah sahiji milikna, tapi seueur anu resep maén dina PC.

Nalika platformna parantos diputuskeun, sareng kaputusanna nyaéta nempatkeun kaulinan dina komputer, waktosna pikeun mutuskeun anu mana. Urang tiasa milih munara, tapi anu gampang diangkut beuki populer, sareng upami murah, langkung saé, janten dina tulisan ieu urang badé ngobrol ngeunaan laptop kaulinan pikeun kirang ti 1000 euro.

The laptop kaulinan pangalusna pikeun kirang ti 1000 euro

merek pangalusna tina laptop kaulinan pikeun kirang ti 1000 euro

MSI

MSI, anu nami lengkepna nyaéta Micro-Star International, Co., Ltd, mangrupikeun perusahaan Cina anu ngahasilkeun sagala jinis komputer jeung périferal keur sorangan. Laptopna populer pisan, khususna di kalangan komunitas kaulinan, anu nganggap aranjeunna mangrupikeun anu pangsaéna dina pasaran.

Seueur komputer MSI anu mahal, sareng aranjeunna sabab kalebet komponén anu canggih pisan pikeun tiasa maénkeun kalayan jaminan anu pangsaéna. Tapi aranjeunna ogé ngadamel sareng ngical paralatan sanés pikeun harga anu langkung handap, sareng aranjeunna sadayana gaduh sababaraha desain agrésif yén gamers cinta.

ASUS

ASUS nyaéta salah sahiji pabrik komputer ngarah di dunya, janten kaopat dina dasawarsa katukang sareng tetep dina Top Ten saprak jaman baheula. Salian komputer, maranéhna ogé ngahasilkeun sarta ngajual komponén internal tur périferal, ngarah bisa nyieun parabot nu komponén nu ampir sakabéhna brand sarua.

Laptop kaulinan Anjeun ogé Aranjeunna salah sahiji pangalusna dina pasaran Sareng, salaku merek anu ngagaduhan katalog anu lega, aranjeunna tiasa nawiskeun alat-alat anu pangkuatna sareng anu sanésna anu langkung wijaksana anu mana pamaén anu henteu nungtut atanapi anu gaduh kantong anu langkung alit tiasa ngahibur sareng sadaya jaminan.

hp omen

Hewlett-Packard, sanggeus ampir 80 taun ayana, dibagi jeung hiji pausahaan anyar timbul nu disebut saukur HP. Sateuacan éta, salian ti komputer sareng alat-alat sanés, maranéhanana éta kawentar utamana pikeun printer maranéhananaTapi ayeuna aranjeunna salah sahiji pabrik komputer panggedéna di dunya.

HP ngagaduhan merek anu dianggo parabot maranéhanana pikeun kaulinan disebut OMEN. komputer OMEN dirancang pikeun pamaké anu resep maén kaulinan sarta boga alat kalawan desain rada leuwih pikaresepeun, kitu ogé ngawengku komponén husus dirancang pikeun kaulinan.

Lenovo

Lenovo mangrupikeun perusahaan Cina anu ngahasilkeun sareng ngajual seueur hal anu sesah pikeun nempatkeun daptar lengkep, tapi urang tiasa nyebatkeun yén éta nawiskeun ponsel, tablet, televisi sareng jinis anu sanés. alat éléktronik. Éta mangrupikeun salah sahiji perusahaan téknologi anu paling penting di dunya, sareng upami aranjeunna parantos ngahontal posisi ieu, sabagian, ku nawiskeun seueur produk sareng seueur di antarana kalayan harga anu murah pisan.

Sedengkeun pikeun laptop kaulinan maranéhanana, aranjeunna gaduh sababaraha anu mahal anu sayogi anu pangsaéna di pasar, tapi, sakumaha anu kami parantos nyarios, Lenovo. éta populér ogé pikeun harga low na, janten urang ogé mendakan laptop kaulinan kalayan harga anu sahandapeun € 1000. Jeung pangalusna sadaya, aranjeunna condong jadi nilai hadé duit ti loba saingan maranéhanana.

Naon anu ditawarkeun laptop kaulinan pikeun 1000 euro?

ciri tina laptop kaulinan pikeun kirang ti 1000 euro

layar

Layar anu bakal urang mendakan dina laptop kaulinan anu urang bahas dina tulisan ieu moal kakurangan kualitas, tapi aranjeunna henteu tiasa naék kana spésifikasi: moal ngahontal ukuran 17 inciAnu paling umum nyaéta 15.6 inci, anu mangrupikeun ukuran standar. Sedengkeun pikeun kualitasna, aranjeunna saé, sareng tiasa gaduh résolusi 4K.

Ngawangkong ngeunaan komputer maén, eta teu bisa maréntah kaluar yén aya sababaraha leutik, tapi sababaraha bakal tetep dina 13 inci. Alesanna nyaéta sanaos kualitasna anu pangsaéna di dunya, keyboard bakal langkung dikomprés, janten langkung sesah maén kalayan kanyamanan sareng presisi. Janten, upami anjeun ningali laptop anu kalebet labél kaulinan sareng layarna leutik, pikir dua kali.

processor

merek laptop kaulinan mirah

Salaku urang bakal ngulang sometime leuwih sapanjang artikel ieu, € 1000 geus euweuh hiji harga paling affordable, tur eta bisa ngawengku komponén alus tanpa produsén kaleungitan duit. Prosesor anu paling umum dina laptop kaulinan (sareng anu normal) nyaéta Intel i7 atawa sarimbag. Abdi wani nyarios yén 9 tina 10 laptop pikeun harga éta bakal ngagunakeun prosésor éta, tapi éta henteu salawasna leres.

Aya komputer anu dijual kalawan labél "kaulinan" jeung maranéhna ngalakukeun hal eta salaku bagian tina pamasaran maranéhna, sarta naon maranéhna kanyataanana mangrupakeun komputer kalawan desain rada leuwih agrésif, keyboard backlit sareng komponenana saeutik luhur rata. Sajaba ti éta, ogé urang tiasa mendakan komputer sareng labél anu sami anu sanés modél anu diropéa, Ku kituna kasebut nyaéta dimungkinkeun nu urang tingali hiji nu ngawengku hiji prosésor intel i5 atawa sarimbag. Ieu moal jadi biasa, sarta lamun urang manggihan hiji kawas kieu bakal jadi sabab model heubeul atawa sabab geus motong komponén séjén, kayaning layar, hard drive atawa RAM.

Mun anjeun wondering lamun aya wae jeung Intel i9, Kuring kudu nyebutkeun euweuh. Éta mangrupikeun luncat penting, halangan atanapi bagian anu, nalika ngatasi éta, hargana nyandak luncat anu ageung anu dua kali harga model sanés.

Grafik

Tanpa nyarios modél naon waé, kuring kedah nyarios yén ieu mangrupikeun titik anu penting pikeun diomongkeun. Sababaraha kartu grafik anu pangsaéna pikeun kaulinan dibanderol sakitar $ 400-500 atawa malah leuwih, ku kituna urang geus bisa meunang ide ngeunaan jenis kartu grafik nu bakal kaasup laptop kaulinan tina € 1000 atanapi kirang.

Abdi wani nyarios yén, dina kalolobaan kasus, The Achilles keuneung salah sahiji laptop kaulinan dina harga ieu bakal kartu grafik Anjeun. Aranjeunna teu awon, Tapi aranjeunna oge tebih ti pangalusna. Lamun urang manggihan hiji hal kalayan kartu rada beredar, eta kamungkinan yén tim ngawengku hiji processor langkung modest, disk SSD saeutik, lamun eta ngawengku hiji, sarta 8GB RAM nu urang bakal disebutkeun engké nu mahiwal.

Ram

€ 1000 nyaeta jumlah considerable duit, sarta RAM teu komponén paling mahal nu bisa diasupkeun kana laptop. Gumantung kana komponén séjén, RAM nu ngawengku komputer kawas kieu eta tiasa ngan 8GB RAM, tapi jumlah anu paling umum nyaéta 16GB RAM.

Teu mungkin, tapi masih aya kacangcayaan, yén urang bakal manggihan hiji kalawan 32GB RAM, tapi urang kudu ati lamun manggihan hiji komponén kuat saperti dina komputer nu teu dibanderol dua kali leuwih mahal atawa malah leuwih. Ieu bisa hartosna yén urang keur kaayaan hiji merk kalawan reputasi goréng atawa éta geus motong atawa scratched dina sesa komponén, jadi 32GB RAM bakal saeutik gunana lamun sagalana sejenna goréng atawa pohara kawates. Tapi, sakumaha anu kami parantos nyarios, éta bakal janten pasualan anu anéh sareng anu paling urang mendakan bakal dibabawa 16GB RAM.

hard disk

Hard drive nyangkut pikeun lila nepi ka datangna SSDs, drive nu nawarkeun gancang maca jeung nulis speeds, nu ogé ditarjamahkeun kana kinerja hadé. Dina laptop kaulinan sahandapeun € 1000 urang moal manggihan disk SSD badag, tapi cakram badag. Kumaha? Hatur nuhun kana hibrida.

Bakal aya dua pilihan, sareng sapertilu kurang kamungkinanna: Pilihan hiji bakal janten disk sareng bagian dina SSD sareng bagian dina HDD, anu tiasa janten 128 / 256GB dina SSD sareng sakitar 1TB dina HDD. Dina bagian SSD sistem operasi sarta naon kami nganggo paling bakal balik, sarta dina bagian HDD data umum. Pilihan kadua éta sagalana SSD, jeung harga anu kami usaha bisa meunang ngawengku 512GB dina SSD. Anu sigana kurang kamungkinan pikeun kuring nyaéta, pikeun harga ieu sareng ayeuna, urang bakal mendakan laptop kaulinan anu kalebet ngan ukur hiji disk HDD, tapi, upami urang ngalakukeun, disk kedah ageung pikeun menerkeun biaya.

RGB

RGB nangtung pikeun Beureum, Héjo jeung Biru, nyaéta, komposisi warna (beureum, héjo jeung konéng) dina watesan inténsitas warna primér cahaya. RGB dina komputer aya hubunganana sareng cahaya anu dipancarkeun, sareng lampu ieu dina laptop biasana kaluar tina a keyboard backlit.

Kibor RGB anu pangsaéna ngagaduhan pola warna anu tiasa dirobih, sareng anu langkung luhur ngamungkinkeun urang pikeun ngaropea sababaraha konci dina hiji warna sareng anu sanésna sareng anu sanés. Anu terakhir moal gampang dipendakan dina laptop kaulinan kirang ti € 1000, anu paling umum nyaéta keyboard backlit kalayan kelir geus tangtu. Sakapeung, naon anu urang bakal mendakan ngan saukur janten keyboard anu ngaluarkeun lampu warna, tapi sok sami sareng teu aya anu tiasa dikonfigurasi.

Naha laptop kaulinan pikeun 1000 euro disarankeun? pendapat abdi

kaulinan laptop 1000 euro

Pikeun kuring, ngawalon patarosan ieu henteu gampang pisan. Éta sanés kusabab laptop pangalusna dirancang pikeun kaulinan nungkulan halangan éta, Janten éta pamaén anu ditaroskeun kedah naroskeun ka dirina patarosan anu tangtu: naha kuring peryogi anu pangsaéna pikeun maénkeun sadaya judul kalayan lancar? Dupi abdi kedah ngalirkeun data kaulinan kuring? Naha kuring hoyong anu pangsaéna tina kibor sareng layar anu panggedéna? Lamun jawaban kana patarosan di luhur téh enya, aranjeunna meureun moal dirancang pikeun anjeun.

Ayeuna upami anjeun a gamer kasual anu mana maén di imah sarta settles pikeun keyboard sedeng jeung perenah, meureun nya patut eta. Pikeun kirang ti € 1000 anjeun bakal mendakan laptop anu ngamungkinkeun anjeun maénkeun kalolobaan judul anu tos aya, tapi émut yén sababaraha tiasa muncul dina jangka pondok anu henteu tiasa dianggo saé dina laptop énggal anjeun, khususna upami anjeun hoyong. maén kalawan grafik dina ultra.

Éta ogé penting pikeun nyebatkeun hal anu henteu aya hubunganana sareng kaulinan: laptop kaulinan biasana ngagaduhan komponén anu saé di jero sareng di luar alat, janten hiji kirang ti € 1000 mangrupikeun a pilihan alus pikeun digawé sarta pamakéan pikeun luang pikeun nilai na duit. Kanyataanna, pikeun tujuan ieu, urang bakal paling dipikaresep boga cukup, tapi urang moal lamun urang hoyong kaulinan newest jeung pangkuatna sarta keyboard paling akurat tur warni.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.