laptop Huawei

Mun anjeun tempo meuli a laptop Huawei anjeun kedah terang yén aranjeunna mangrupikeun anu pang populerna di pasar. Perusahaan Cina parantos sumping anyar-anyar ieu, tapi parantos ngabeledug kusabab ciri sareng hargana. Kalayan hardware canggih, diwangun ogé, desain anu pikaresepeun, sareng teu aya masalah.

Ogé, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan konci AS ka China sabab sadaya laptop dijual Prosesor AMD sareng Intel sareng grafik NVIDIA, ogé Windows 10 tos dipasang tanpa aya larangan. Kalayan kecap sanésna, teu aya watesan sapertos kitu, anu paling ngarusak séktor alat sélulér ...

Laptop Huawei pangsaéna

Naha Huawei merek laptop anu saé?

Sapertos Xiaomi, Huawei Éta ogé mangrupikeun raksasa téknologi sélulér sareng telekomunikasi anu parantos nyandak léngkah nuju laptop. A multinasional Cina anu geus nangtung kaluar pikeun na R + D + i, sarta pikeun prestasi hébat na nu geus ngarah ka kalungguhan di séktor tangtu.

Hal anu luar biasa upami anjeun nganggap yén éta diadegkeun ku insinyur Ren Zhengfei kalayan anggaran awal $ 3000 sareng ngan ukur 3 karyawan, ngahontal tilu puluh taun ka pengker janten jutaan. Ku alatan éta, lamun meuli salah sahiji produk maranéhanana, anjeun boga kapercayaan boga parusahaan hébat balik aranjeunna sarta anu paduli ngeunaan naon maranéhna ngalakukeun, disebutkeun aranjeunna moal bakal ngahontal posisi éta.

salaku ka kaamanan, hal pausahaan ieu dituduh ku AS, hayu urang serius. Henteu janten rahasia yén seueur jasa sareng parangkat lunak ngagunakeun data panggunana, tapi sanés hal anu dimonopoli ku Huawei, éta ogé kajadian sareng merek Amérika anu sanés. Ku alatan éta, dina rasa éta teu aya bédana jeung batur ... Sajaba ti éta, Microsoft nawarkeun apdet kaamanan na pikeun brand naon, teu ngawatesan patch pikeun jadi Huawei.

Sareng, upami anjeun hariwang reliabilitas sareng kualitas, Émut yén kalolobaan laptop (Apple, Microsoft, Dell, HP, ...) diproduksi di China, ku ODM anu sami sareng Huawei, janten dina hal éta, anjeun henteu kedah langkung prihatin tibatan dina kasus sanés. Pondokna, anjeun moal ngagaduhan masalah téknis langkung seueur tibatan merek sanés.

Tungtungna, anjeun tiasa ningali dina bagian on kauntungananaTim ieu gaduh ciri unik anu anjeun moal mendakan dina modél anu sanés. Éta ngajantenkeun aranjeunna langkung pikaresepeun, langkung nimbangkeun hargana sareng yén aranjeunna ultrabooks berprestasi tinggi ...

Jinis laptop Huawei

Sapertos perusahaan anu sanés, Huawei ogé gaduh rupa-rupa runtuyan aimed di tujuan béda, kalayan model anu béda-béda dina masing-masing. Ku alatan éta, ngamungkinkeun pikeun nyugemakeun seueur pangguna anu béda-béda:

  • Buku Mate Huawei: aranjeunna parabot mainstream, dimaksudkeun pikeun Lolobana, sarta aranjeunna dipaké pikeun ampir sagalana, saprak maranéhna mibanda konfigurasi pisan saimbang pikeun gawé ogé kalayan automation kantor, ngedit, video kaulinan, jsb.
  • Huawei MateBook D.Éta mangrupikeun ultrabook anu paling hampang sareng paling kuat, ogé langkung mirah sareng nawiskeun umur batre anu langkung panjang. Éta idéal pikeun diajar atanapi damel sareng aplikasi anu ringan, sapertos otomatisasi kantor, gambar, multimedia, navigasi, jsb.
  • Huawei MateBook X Pro: Ieu versi profésional, kalawan konfigurasi hardware pangkuatna. Éta museurkeun kana produktivitas di tempat damel sareng beban anu paling beurat. Tangtu, aranjeunna oge paling mahal ti séri.

Dina unggal séri ieu anjeun bakal mendakan model pisan béda, pikeun salajengna nyaluyukeun naon nu peryogi. Hartina, anjeun bakal manggihan konfigurasi béda tina processor, kartu grafik, RAM, kapasitas gudang, palabuhan sadia, ukuran layar, jsb.

Kaunggulan tina laptop Huawei

laptop huawei murah

Nilai duit laptop ieu rada alus, salian ti ngabogaan finish cukup alus. Tapi laptop anu sanés ogé gaduh ieu, janten upami anjeun hoyong rinci unik anu anjeun tiasa mendakan dina laptop Huawei sanés dina anu sanés, anjeun gaduh ieu:

  • NFC: aranjeunna praktis hijina notebooks dina pasaran jeung téhnologi NFC. Aranjeunna teu bener mangpaat pikeun pangmayaran di establishments, kayaning telepon sélulér, atawa wearables tangtu, tapi mangrupa pungsi komunikasi pisan metot antara alat ieu sareng ponsel nalika kadua alat eta caket.
  • Huawei Bagikeun: fungsi ieu ogé bisa mantuan Anjeun sareng laptop Huawei na mobile Anjeun, saprak eta ngidinan Anjeun pikeun nyambungkeun alat mobile Huawei via Bluetooth 5.0 atanapi WiFi langsung. Janten, naon anu lumangsung dina layar sélulér bakal katingali dina layar laptop, sareng anjeun malah tiasa ngatur aplikasi sélulér nganggo beurit sareng keyboard atanapi nyered file tina hiji alat ka alat anu sanés.
  • Sénsor aula- Sénsor ieu populer pisan dina alat anu sanés, tapi henteu dina laptop. Gantina Huawei kalebet sénsor ieu anu ngadeteksi ayana médan magnét dina kasus éta, sapertos magnet. Kalayan éta, éta tiasa dianggo pikeun ngontrol fungsi anu béda.
  • layar: The panels nu Huawei migunakeun sarta desain ngajadikeun eta bieu boga pigura, nu mangrupakeun tambah. Sacara visual aranjeunna katingali saé pisan, nyésakeun sénsor kaméra di luhur kibor, hiji hal anu gaduh efek samping anu positif ...
  • Webcam anu tiasa ditarik: dibandingkeun jeung batur anu boga Webcam uncovered, dina Huawei éta retractable, ku kituna anjeun nyebarkeun eta ngan lamun rék make eta teu salempang ngeunaan sesa waktos. Hal anu sami sareng anu dilakukeun ku Lenovo dina modél AIO na, pikeun ningkatkeun privasi. Nyaéta, sanajan sababaraha intruder ngadalikeun alat Anjeun, aranjeunna moal bisa ningali anjeun.
  • Sénsor sidik: aranjeunna ogé biasana ngasupkeun sensor biometric pikeun nambahkeun hiji kaamanan tambahan, bisa meungpeuk kalawan sidik Anjeun.

Dimana meuli laptop Huawei mirah

keur merek pisan populér, anjeun tiasa mendakan laptop Huawei murah dina seueur permukaan, sareng platform online. Contona, aranjeunna nangtung kaluar:

  • Amazon: platform hébat Amérika Kalér boga model countless milik séri Huawei béda. Ieu meureun salah sahiji toko dimana anjeun bakal manggihan rupa greatest. Sajaba ti éta, anjeun geus nyaho yén éta téh platform dipercaya, yén maranéhna bakal ngabalikeun duit anjeun bisi hal kajadian, tur anjeun bisa kauntungan tina speed na bebas pengiriman barang lamun boga langganan Perdana.
  • Pangadilan Inggris: anjeun moal manggihan jadi loba model dina ranté Spanyol, atawa harga pangalusna. Tapi éta pilihan anu tiasa dipercaya kalayan layanan palanggan anu saé upami aya kajadian. Tangtosna, anjeun tiasa milih angkat ka toko kanggo mésér laptop Huawei upami anjeun henteu hoyong ngantosan, atanapi mesen ngalangkungan wéb supados dikirim ka bumi anjeun.
  • Carrefour: sarua jeung nu tadi. ranté puseur balanja Gala boga ogé sababaraha model Huawei a milih tina, sarta kalawan harga alus. Anjeun tiasa mesen aranjeunna ngaliwatan website na atawa buka titik pangcaketna pikeun meuli eta di toko fisik sorangan.
  • mediamarkt: Dina ranté Jérman aya ogé modél laptop Huawei sareng harga anu saé pisan. Salaku watesan, kawas dua saméméhna, aya rupa-rupa model sadia. Tapi di sisi anu sanésna, anjeun ogé gaduh pilihan mésér online atanapi pribadi.

Iraha mésér laptop Huawei anu langkung mirah?

Iraha peryogi tim anyar keur telecommuting, keur diajar atawa keur luang, anjeun moal bisa antosan. Komputer parantos janten alat anu ampir penting. Ku alatan éta, iraha waé waktos mangrupikeun waktos anu saé pikeun nyandak hiji. Nanging, anjeun tiasa ngantosan sababaraha acara dimana anjeun tiasa ngagaleuh langkung mirah, sapertos:

  • hideung Jumaah: dina Jumaah kaopat Nopémber acara ieu dilaksanakeun dimana toko badag sarta leutik, fisik sarta online, boga diskon hébat dina produk maranéhanana. Ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun ngagaleuh laptop Huawei kalayan harga anu murah, sabab kamungkinan sababaraha model anu sayogi ngagaduhan sababaraha jinis diskon anu diterapkeun. Kadang-kadang diskon na tiasa saluhur 20% atanapi langkung.
  • Perdana Poé: Ieu dinten ekslusif pikeun maranéhanana anu boga langganan Amazon Prime. Upami anjeun gaduh jasa ieu, maka anjeun tiasa ngaksés nawaran khusus dina sagala jinis barang, kalebet laptop. Salaku tambahan, sapertos biasa, anjeun tiasa nikmati pengiriman barang gratis sareng pangiriman gancang.
  • Cyber ​​Senén: ngan Senén handap sanggeus Hideung Jumaah aya ogé kasempetan hébat séjén mésér kalawan diskon signifikan di toko online. Ieu mangrupikeun waktos anu pas upami dina Jumaah Hideung anjeun henteu mendakan anu anjeun pikahoyong, éta dijual kaluar, atanapi ngan saukur teu gaduh diskon dina waktos éta.

Laptop Huawei, naha éta patut? pendapat abdi

laptop huawei

Upami anjeun badé ngagaleuh laptop Huawei, kaleresan éta hargana kusabab harga sareng kauntungan anu aranjeunna tawarkeun, dibandingkeun sareng anu sanés anu langkung mahal dina konfigurasi anu sami. Salaku tambahan, kaunggulan anu kuring disebutkeun di luhur ogé ngajantenkeun alat-alat ieu unik, janten upami anjeun parantos gaduh mobile Huawei, éta tiasa janten akuisisi anu saé.

Sedengkeun pikeun larangan jeung vetoes Ti AS, Jigana éta leuwih mangrupa buzz média ti nanaon sejenna. Mimitina mungkin pikeun mikirkeun akibat anu serius, tapi kabeneran, sakumaha anu kuring nyarios, nyaéta Huawei terus naékkeun chip AMD, Intel sareng NVIDIA generasi salajengna, ogé nawiskeun sistem operasi Microsoft Windows 10 anu tos dipasang.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.