laptop Dell

La brand Amérika Dell Éta ngagaduhan sababaraha model laptop pangsaéna dina pasaran. Tur éta henteu ngan kusabab konfigurasi hardware anu tim ieu biasana ngawengku, tapi maranéhna ogé nawarkeun desain padet, otonomi alus, bahan kualitas alus, beurat lampu jeung sagalana nu ngaapresiasi ti laptop alus.

Laptop Dell pangalusna

Entre nu pangalusna laptop Dell Aya sababaraha model diskon sapertos kieu:

Jinis laptop Dell

Teguh Dell boga sababaraha runtuyan kalawan model dimaksudkeun pikeun pamaké pisan béda. Ku cara kitu bisa nyumponan sagala kaperluan.

ilham

inspiron

Séri ieu ngagaduhan modél laptop Dell anu dirarancang pikeun sagala hal, ti surfing wéb dugi ka ngadangukeun musik, streaming kontén, otomatisasi kantor sareng bahkan kaulinan. Éta modél idéal pikeun dianggo bumi sareng gaduh harga anu lumayan.

XPS

dell-xps

Dell XPS mangrupikeun komputer 2-in-1 anu dirancang pikeun nawiskeun kinerja anu saé sareng pangalaman visual anu pangsaéna, kalayan gambar kualitas sareng kajelasan maksimal. Sajaba ti éta, aranjeunna rengse kalayan bahan kualitas, lampu sarta ultra-ipis pikeun mobilitas pangalusna dina rentang.

runtuyan G

séri dell G

Dell G Series sami sareng Alienware. Nyatana, aranjeunna nganggo solusi termal anu diideuan ku anu sanés ieu, salian pikeun masang Intel Core berkinerja tinggi sareng CPU AMD Ryzen, salian ti NVIDIA GeForce RTX 3000 Series GPUs. Hartina, aranjeunna dirancang pikeun nawiskeun kinerja anu saé dina seueur tugas, ogé pikeun kaulinan vidéo.

garis lintang

Rentang Latitude ogé kalebet notebook 2-in-1 anu kompak, hampang, sareng didesain sacara elegan. Éta dijieun pikeun maksimalkeun pungsi produktivitas, pamikiran ngeunaan achieving hasil alus dina hal konektipitas jeung mobilitas. Éta mangrupikeun alat anu pinter sareng aman anu tiasa dianggo saé dina lingkungan bisnis.

katalitian

Aranjeunna langkung ti ngan ukur laptop. Precision mangrupakeun workstations dirancang jadi nomer hiji dina kategori maranéhanana. Aranjeunna nawiskeun kinerja hardware anu luhur sareng kinerja anu luhur, ogé dipercaya pisan sareng tiasa disaluyukeun pikeun panggunaan profésional. Tangtosna, hargana langkung luhur tibatan séri sanés sapertos Vostro, XPS atanapi Inspirion.

Anjeun

Séri ieu ngagaduhan seueur model anu béda dina harga anu saé sareng konfigurasi kinerja anu saimbang, kalayan chip Intel sareng AMD. Salaku tambahan, aranjeunna kalebet Microsoft anu tos dipasang Windows 10 Vérsi Pro, anu nambihan sababaraha fitur kaamanan sareng virtualisasi anu dirarancang khusus pikeun lingkungan bisnis. Tambahkeun ka éta rojongan bisnis leutik luhung.

Alienware

alienware laptop

Alienware mangrupikeun sub-merek Dell pikeun PC kaulinan berprestasi tinggi. Tim ieu henteu kompak sapertos anu sanés, sareng aranjeunna gaduh beurat anu langkung luhur. Gantina, aranjeunna nawiskeun konfigurasi hardware anu kuat pisan pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna. Contona, anjeun tiasa manggihan konfigurasi kalawan Intel Core i9 CPU jeung kartu grafik NVIDIA GeForce RTX 3000 Series. Tangtosna, aranjeunna ogé parantos ningkatkeun sistem penyejukan saluyu sareng komponén ieu.

Chromebook

Dell ogé masang Chromebook, nyaéta, laptop kalayan konfigurasi hardware anu rada langkung sederhana anu dirancang pikeun ngamangpaatkeun jasa awan. Salaku tambahan, aranjeunna didamel ku sistem operasi Google Chrome OS. Sistem anu kuat, stabil sareng aman, ogé asli cocog sareng aplikasi Android. Jenis alat ieu idéal pikeun pangguna anu milari hal anu dipercaya sareng murah atanapi kanggo mahasiswa.

Éta kalebet fitur Trusted Latitude sareng Chrome Enterprise pikeun pangalaman awan anu langkung aman, kinerja anu langkung luhur, sareng produktivitas ningkat.

Naha Dell mangrupikeun salah sahiji merek laptop anu pangsaéna?

téhnologi portabel dell

Merek Dell mangrupikeun perusahaan Amérika anu ngagaduhan spesialis dina perakitan komputer sadaya jinis salami mangtaun-taun. Nyatana, éta mangrupikeun produsén panggedéna katilu di dunya saatos Lenovo sareng HP, janten salah sahiji pamingpin industri. Ieu brings kapercayaan hébat kana pamaké sarta model maranéhanana salawasna jaminan kualitas alus teuing jeung kinerja.

Titik positip séjén tina laptop ieu nyaéta jaminan anu ditawarkeun ku Dell sareng jasa saatos penjualan. Salaku tambahan, tina situs wéb na nawiskeun jasa pikeun ngaropea konfigurasi sareng ngaropea hardware tina alat anu dipilih, hal anu henteu biasana ditawarkeun ku produsén sanés. Maksudna, anjeun tiasa ngalakukeun laptop ampir on demand (milih prosésor, RAM, hard disk, ...).

laptop Dell, pendapat abdi

laptop dell berwarna

Dell geus salawasna geus hiji merk nu geus bet beurat dina desain pikeun professional, nu bisa ditempo dina kualitas, ketahanan jeung reliabilitas ti tim maranéhanana. Utamana rentang khusus pikeun sektor bisnis, sapertos Lintang, anu ngagaduhan salah sahiji kasus anu paling kuat dina pasaran.

Aranjeunna pisan berorientasi kana meunang umur panjang rada luar biasa, jadi masalah dina jenis ieu notebook handap rata. Éta sababna aranjeunna disarankeun pisan pikeun kantor atanapi perusahaan anu peryogi alat perang anu saé, atanapi pikeun pangguna bumi anu hoyong anu moal gagal dina jangka pondok.

Kauntungan sejen tina tim ieu nyaéta yén tutuwuhan assemblyBeda sareng merek sanés, éta henteu kapendak di Asia, tapi di Éropa, khususna di Polandia. Hal anu nunjukkeun dina kualitas sacara positif.

Sanajan kitu, salah sahiji karugian tina tim ieu tiasa janten beurat sababaraha modél, anu dipasihan bahan sareng tulangan biasana langkung beurat tibatan anu sanés ...

Dimana meuli laptop Dell kalawan harga pangalusna

Para cMésér Laptop Dell ku harga anu saé, anjeun tiasa mendakanana dina sababaraha tempat penjualan, diantarana anu di handap ieu menonjol:

  • Mahkamah Inggris: ranté toko Spanyol boga sababaraha model Dell di bagian IT na. Hargana sanés anu pangsaéna di pasar, sanaos kadang-kadang aranjeunna gaduh diskon sapertos Technoprices dimana aranjeunna tiasa ngagaleuh langkung mirah. Salaku tambahan, anjeun tiasa milih antara modalitas pameseran langsung atanapi nyuhunkeunana ngalangkungan halaman wéb na.
  • MediaMarkt: Salah sahiji hal anu menonjol ngeunaan ranté Jerman nyaéta harga alus produk na. Ieu ogé mangaruhan model Dell yén maranéhna kudu di stock maranéhna, najan anjeun moal manggihan sakabéh éta. Sakali deui anjeun tiasa milih mésér online atanapi angkat ka salah sahiji titik jual na.
  • Wéb Resmi: Dell nawarkeun ogé titik jual langsung, dimana anjeun tiasa manggihan sakabeh runtuyan jeung model, kitu ogé bisa ngaropéa konfigurasi.
  • Amazon: Platform penjualan online mangrupikeun salah sahiji karesep, sabab éta ngagaduhan seueur tawaran laptop Dell sareng sadaya modél anu anjeun bayangkeun. Upami anjeun gaduh langganan Perdana, anjeun ogé tiasa nyandak kauntungan tina sababaraha kauntungan, sapertos biaya pengiriman gratis sareng produk anjeun sumping langkung awal. Tangtosna, éta ogé cara anu aman pikeun ngagaleuh sareng sadaya jaminan.

Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.