laptop Cina

Sababaraha taun ka pengker, téknologi dirancang di nagara-nagara sapertos Amérika Serikat sareng diproduksi di nagara-nagara Asia. Moal lami deui saatosna, Jepang anu ngamimitian nyiptakeun éléktronika anu saé, tapi pabrik-pabrikna sok aya di Cina. Kirang waktu ka tukang, bisa disebutkeun yen Cina geus diajar ngarancang, urang bébas mikir yén maranéhna geus dipigawé ku examining naon maranéhna dijieun, tapi maranéhna geus dimimitian pikeun jadi pilihan alus dina sagala jinis alat, jadi meuli hiji. laptop cina Éta tiasa pilihan anu saé.

Sacara logis, upami urang mutuskeun tim anu ngagunakeun basa anu malah akar ekspresi sapertos "kuring sapertos Cina", urang bakal papanggih sababaraha batu di jalan. Dina tulisan ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha ngahindarkeun sadaya masalah anu anjeun tiasa mendakan ku laptop Cina sareng kami bakal ngajelaskeun sadaya rusiah anu anjeun kedah terang upami anjeun hoyong mésér laptop anu, dina sagala kamungkinan, bakal langkung mirah tibatan pendamping na Amérika atawa Jepang.

Laptop Cina pangalusna

CHUWI HeroBook PRO

CHUWI HeroBook PRO mangrupikeun komputer anu sampurna ngagambarkeun naon notebook Cina. Pikeun starters, urang bisa meunang eta pikeun a hargana ngan 299 €, Tapi pikeun duit urang bakal meuli hiji hal anu boga sababaraha ciri tina naon katelah Ultrabook: éta hampang (1.39kg), ipis sarta ngabogaan layar 14.1 inci.

Di jero, Windows 10 anu dipasang sacara standar bakal dikuatkeun ku prosésor Intel Gemini Lake, 8GB RAM sareng disimpen dina mémori SSD 256GB, anu mangrupikeun komponén diskrit tapi cekap pikeun sadayana tiasa dianggo sacara santun. Urang teu kudu poho yén urang ngobrol ngeunaan laptop jeung 14 inci layar HD lengkep sarta yén harga na teh panghandapna anjeun tiasa manggihan.

Bener nya éta laptop CHUWI Aranjeunna nawiskeun nilai duit anu hésé ngéléhkeun.

TECLAST F7S 14.1

TECLAST F7S 14.1 mangrupikeun komputer anu gaduh harga konyol upami urang tumut kana sadaya anu ditawarkeunana. Pikeun ngamimitian, urang gaduh a Layar 14.1 inci kalayan résolusi 1920 × 1080 (Full HD), nu bakal ngidinan urang ningali sagalana dina kualitas alus. Tapi éta ogé dipasang internal anu luar biasa mertimbangkeun hargana.

Di jero, F7Plus 14.1 kalebet sadayana Intel Apollo Kawas, 8GB RAM sareng hard drive SSD, 128GB dina hal ieu, sababaraha komponén anu ngajamin yén Windows 10 anu dipasang sacara standar bakal ngalih kalayan gampang. A jéntré teu kurang pentingna éta keyboard téh backlit, nu bakal ngidinan urang pikeun nulis dina kondisi nu remen lampu tanpa masalah.

Upami anjeun nganggap yén sadaya di luhur pikaresepeun pikeun anjeun, antosan, sabab hargana bakal ngayakinkeun anjeun: anjeun tiasa kéngingkeun laptop ieu kirang ti € 300, nu teu goréng pisan lamun urang nempo lambar spésifikasi na.

Huawei D15 MateBook

Huawei's MateBook D5 mangrupikeun laptop anu narik perhatian kuring. Na mah ngan sabab ngawengku komponén alus, nu ngawengku aranjeunna salaku urang bakal disebutkeun engké; éta pikeun harga alus urang ogé bakal nyandak pak asesoris Éta kalebet beurit, anu bakal sampurna upami urang henteu ngawasaan panel touch, headphone nirkabel Freebuds 3 perusahaan sareng ransel pikeun nyandak laptop dimana waé urang peryogina.

Sedengkeun pikeun komputer sorangan, MateBook ieu ngabogaan 15.6 inci layar HD lengkep, nu ukuran baku nu boga resolusi nu bakal ngidinan urang pikeun nempo sagalana dina kualitas alus. Di sisi anu sanésna, di jerona kalebet prosesor anu saé, sapertos AMD Ryzen 5, 8GB RAM sareng hard drive SSD, 256 dina hal ieu. Sadayana masihan kami alat anu tiasa urang lakukeun sacara praktis naon waé tugas kalayan gancang sareng lancar.

MateBook ieu sayogi pikeun harga kirang ti 600€ anu parantos pikaresepeun nyalira, tapi langkung-langkung nalika urang diajar yén asesoris anu kalebet dijual misah pikeun harga ampir € 300. Upami anjeun resep merek, aya anu sanés Laptop Huawei pisan metot pikeun nilai.

BMAX Y11

BMAX Y11 mangrupikeun alat anu urang tiasa labél Ultrabook. Sapertos kitu, mangrupakeun 2-di-1 atawa convertible, anu hartosna, kahiji, éta gaduh layar toél sareng, kadua, urang tiasa nganggo éta salaku tablet sareng salaku laptop. Tangtosna, aranjeunna hoyong ngaluncurkeun tim kalayan ukuran anu dikirangan, janten kalebet layar ngan ukur 11.6 inci.

Ngeunaan spésifikasi na, eta nangtung kaluar pikeun alat estu lampu, kalawan beurat 0.45 kg Éta henteu héran teuing nalika anjeun nganggap ukuran layar anjeun. Sistem operasi Windows 10 bakal didamel ku prosésor Intel N4100, 8GB RAM sareng disk SSD, 256GB dina hal ieu.

Hargana ogé mangrupikeun titik anu pikaresepeun upami urang nganggap yén éta tiasa dirobih: urang tiasa nampi 2-in-1 ieu pikeun kirang ti € 400.

Upami anjeun milarian langkung seueur komputer laptop kirang ti € 500Entong luput pilihan kami tina modél pangsaéna di handap harga éta dina tautan anu kami nembé tinggalkeun anjeun.

Naon anu anjeun kedah terang sateuacan mésér laptop Cina?

laptop Cina

Keyboard dina basa séjén

Salah sahiji masalah anu urang tiasa mendakan upami urang ngagaleuh laptop Cina nyaéta konci na sigana urang sapertos kaluar tina kapal alien. Sacara umum, keyboard QWERTY bakal gaduh jumlah konci anu sami sareng keyboard Kulon, tapi hurupna bakal sapertos anu anjeun tingali dina gambar di luhur garis ieu. Naon anu bisa urang pigawé lamun nyanghareupan masalah ieu? Nya, solusina saderhana: aya stiker, sadia di toko husus, nu geus dirancang pikeun nempel aranjeunna dina kenop. Sadaya anu urang kedah laksanakeun nyaéta, sabar, nempelkeun masing-masing dina tempatna. Bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun nempo kumaha kenop dina laptop sejen atawa témpél aranjeunna bari urang pariksa konci nu masing-masing aya dina pangropéa téksu.

Sacara logis, sadayana di luhur bakal kajadian upami laptop anu urang mésér ngan ukur sayogi pikeun pasar Cina. Lamun aya a versi global atawa Éropa, keyboard bakal diadaptasi ka wewengkon urang.

menu setelan Cina

laptop cina

Urang tiasa mendakan masalah anu sami sareng keyboard dina ménu konfigurasi sareng sadaya panél sistem operasi. Kamungkinan nalika urang ngagaleuh laptop ti China, hal anu munggaran urang tingali nalika urang hurungkeun nyaéta éta sagalana aya dina basa Cina. Tragedi!.. atanapi henteu. Upami sistem operasi anu kalebet nyaéta Windows, anu kedah urang laksanakeun nyaéta nyandak komputer anu sanés nganggo sistem anu sami sareng ningali dimana aksés pikeun masang pakét dina basa urang atanapi milarian inpormasi dina internét pikeun ngalakukeunana.

Lamun sistem operasi mangrupa hal lian ti Windows, éta pangalusna pikeun milarian inpormasi dina Google, tapi sacara praktis sistem operasi naon waé anu dumasar kana Linux tiasa dipasang dina basa Spanyol atanapi, upami henteu, dina basa Inggris. Urang meureun bakal méakkeun bari nyobian, tapi mungkin jeung tempo harga, usaha bisa jadi patut eta.

Saperti dina kibor, disebutkeun yen kasebut nyaéta dimungkinkeun yén laptop Cina boga a vérsi global Jeung kamungkinan yén sagalana aya dina basa urang atawa dina basa Inggris teu bisa maréntah kaluar katuhu out of the box.

Colokan carjer henteu cocog sareng Spanyol

Upami aya versi global atanapi urang ngagaleuh laptop Cina di toko Éropa atanapi Spanyol, moal aya masalah. Tapi upami anu urang mésér nyaéta komputer anu ngan ukur dijual di China, kamungkinan urang bakal ngagaleuh komputer anu gaduh pangecas anu henteu tiasa dicolokkeun kana stop kontak listrik urang. masalah ieu gampang pikeun ngajawab: urang ngan kudu indit ka toko husus, sarta aya online, jeung meuli adaptor stop kontak Cina-Éropa. Ieu mah béda pisan jeung naon urang ngalakukeun lamun urang boga anyar (gajih) panyambungna / jalu jeung urang hoyong nyambungkeun ka colokan ipis. Hijina bédana nyaéta yén konektor Cina Sigana nanaon kawas naon kami nganggo di Éropa.

garansi

Kalayan jaminan anjeun kedah ati-ati pisan. Aya merek anu ngan ukur beroperasi di sababaraha nagara sareng upami urang ngagaleuh alat ti aranjeunna sareng nyandak kaluar ti dinya, urang kedah uih deui ka nagara asal pikeun nampi dukungan. Pikeun ngahindarkeun ieu, urang tiasa mésér barang anjeun di toko perantara, kayaning Amazon. Raksasa toko online nawiskeun, salian produk anu dijual ku nyalira, barang-barang anu dijual ku toko éksternal, janten upami toko X di Cina ngajual hal ka kami ngalangkungan Amazon, urang bakal nikmati, sahenteuna, jaminan Amazon.

Sorangan, Abdi henteu nyarankeun mésér laptop Cina di Cina iwal urang ngumbara pisan ka dinya jeung mastered basa. Di sisi anu sanés, toko sapertos Amazon nawiskeun jasa saatos-jualan anu henteu aya duana.

Naha meuli laptop Cina?

laptop cina

Alesan utama pikeun mésér laptop Cina nyaéta hargana. Salaku urang geus dipedar dina bubuka artikel ieu, Cina relatif anyar dina pembuatan alat éléktronik, atawa leuwih husus dina rarancang jeung pabrik sarua; Aranjeunna parantos damel mangpuluh-puluh taun. Salaku pasar ngora, dina naon urang ogé bisa nyebutkeun "emerging", harga na jauh leuwih handap tina pasar di nagara nu kakuatan dunya, kayaning Amérika Serikat, Jerman atawa Jepang.

Laptop Cina mangrupikeun sagala jinis. Di hiji sisi, urang boga merek kawentar kawas Xiaomi o Huawei nu biasana nyieun parabot dipercaya, Tapi di sisi séjén kami boga tim Cina anu ngingetkeun urang naon urang manggihan di sakabeh saratus. Hal anu saé ngeunaan anu terakhir nyaéta hargana bakal langkung handap, tapi anu goréng nyaéta aranjeunna sanés pilihan anu pangsaéna upami urang hoyong anu bakal tahan sababaraha taun damel sampurna.

Sacara umum sareng upami urang henteu milih merek anu teu dipikanyaho, naon anu bakal urang kéngingkeun nalika ngagaleuh laptop Cina bakal janten alat-alat anu bakal dianggo sampurna jeung nu urang bakal mayar leuwih saeutik yén naon urang bakal mayar lamun naon urang milih nyaeta a laptop apal o HP.

Merek laptop Cina pangsaéna

Chuwi

Chuwi nyaéta parusahaan Cina diadegkeun dina 2004, sangkan bisa disebutkeun yen eta pisan ngora. Maksudna, saurna, nyaéta pikeun ngarobih dunya, sareng pikeun ieu aranjeunna nyiptakeun alat anu gaduh nilai anu saé pikeun artos. Aranjeunna beroperasi di seueur nagara, janten henteu janten masalah pikeun ngamangpaatkeun jaminanna.

Dina katalog tina Laptop Chuwi kami mendakan laptop anu a pilihan alus lamun urang henteu teuing nuntut sarta kami hayang boga hal ditarima tanpa kudu nyieun outlay badag.

Huawei

Huawei mangrupikeun merek ngora anu parantos nampi seueur popularitas dina dasawarsa ka pengker, khususna pikeun alat sélulérna. Nyaéta salah sahiji pausahaan Cina pangpentingna sakuliah dunya sarta boga toko fisik di loba nagara, kayaning Spanyol.

Dina katalog na tina Laptop Huawei Kami mendakan sagala jinis barang téknologi, diantarana kami gaduh laptop anu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nilai artosna.

Xiaomi

Xiaomi mangrupikeun perusahaan anu di 2020 10 taun ka pengker, jadi urang ngobrol ngeunaan hiji parusahaan Cina anu masih dina hambalan kahiji na. Dimimitian, di luhur sadayana, kalayan smartphone, tapi éta parantos ngahasilkeun sagala jinis alat, diantarana kami gaduh jam tangan, tablet, kotak set top, televisi sareng sababaraha laptop anu gaduh desain anu sami sareng anu dianggo ku perusahaan anu kasohor pisan. apel salaku logo. Di antara laptop merek Cina ieu kami bakal mendakan sadayana, sababaraha murah pisan sareng anu sanésna kuat pisan, tapi sadayana gaduh nilai anu saé pikeun artos.

Teclast

Teclast mangrupikeun perusahaan Cina anu beroperasi di langkung ti 33 nagara. Éta khusus dina alat sélulér, batré, alat panyimpen sareng ogé laptop, dimana 2-di-1s kaasup (tablet + PC). Dina katalog laptop Anjeun Urang manggihan sagala rupa alat, tapi sakabéh éta nawiskeun nilai alus duit.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.