ASUS laptop

ASUS mangrupikeun perusahaan Taiwan anu diadegkeun dina taun 1989. Dina umur pondokna, éta parantos janten rujukan dina sagala rupa widang, sapertos robotika atanapi éléktronika, tapi dimana anu paling populer nyaéta hardware. Salaku perusahaan Asia, éta mangrupikeun salah sahiji merek komputer anu nawiskeun nilai pangalusna pikeun laptop duit jeung Laptop ASUS kudu salawasna jadi hiji pilihan mertimbangkeun. Dina artikel ieu kami ngabejaan Anjeun sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan tim ieu.

Laptop ASUS pangsaéna

ASUS VivoBook 14

ASUS VivoBook 14 mangrupikeun a komputer wijaksana dina harga wijaksana. Éta gaduh spésifikasi anu cekap pikeun panggunaan bumi sareng profésional, sabab tiasa waé pikeun ngahontal éta sanajan nganggo prosésor Intel Core i7. Prosesor dasarna nyaéta Intel Core i5, 8GB DDR4 RAM sareng hard drive 512GB SSD na bakal mindahkeun sistem operasi sareng aplikasi ogé tanpa masalah.

Gaduh a Layar 14 inci dimana urang tiasa ngalakukeun sababaraha padamelan atanapi ningali eusi multimédia langkung saé tibatan dina layar anu langkung alit, tapi gaduh resolusi 1366 × 768 anu henteu dimaksudkeun pikeun, contona, ngedit gambar.

Sistem operasi anu dipasang sacara standar nyaéta Windows 10 Imah dina modeu 64-bit S anu, dina pamanggih kuring, langkung saé tibatan versi sateuacana.

ASUS ZenBook 14

ASUS ZenBook 14 mangrupikeun komputer dimana urang tiasa ngalakukeun ampir sagala tugas kalayan solvency. nya Intel Core i5 atanapi i7, dirojong ku na 8GB RAM na 512GB SSD teuas drive, bakal ngidinan urang pikeun mindahkeun sistem operasi sarta moderately nungtut aplikasi kalawan solvency. Upami anjeun resep Ryzen, aya ogé.

La layar kaasup dina laptop ieu 14 ″., nu, gandeng ku beurat 1.4kg na, ngajadikeun eta bener "portabel" dina harti yén éta téh gampang dibawa sareng anjeun mana. Resolusi na 1920 × 1080 Full HD, hal anu, percanten ka abdi, sakali anjeun coba eta anjeun moal hayang nanaon handap.

ASUS ZenBook ieu sareng Windows 10 Home 64bit dipasang sacara standar.

ASUS VivoBook Fip

Lamun Anjeun keur pilari hal leuwih gancang jeung serbaguna, Anjeun kudu nyandak katingal dina ASUS VivoBook Flip. Sanajan, kawas batur, éta boga 8GB RAM sarta 256GB SSD, éta ngawengku hiji Intel Core i3 quad-core processor leuwih kuat nepi ka 2,1GHz kalawan nu urang bisa muka aplikasi ampir instan.

Kauntungan utama tina komputer ieu nyaéta modél convertible 2-in-1.

Kartu grafik mangrupa 2GB Intel Graphics kalawan nu urang bisa maénkeun sababaraha judul alus, tapi urang bakal ngalakukeun eta dina layar kalawan resolusi Full HD. Dina naon waé, ASUS ieu narékahan pikeun nawiskeun sababaraha kakuatan tanpa ngajantenkeun hargana gendut pisan.

Sistem operasi anu tos dipasang nyaéta Windwos 10 Home.

ASUS TUF Kaulinan

Upami anjeun milarian hiji komputer maén kalawan harga alusPariksa ASUS TUF Gaming FX15. Pikeun harga ngurangan dibandingkeun "kaulinan" komputer séjén, nawarkeun kami processor alus, 16GB RAM na ngeunaan 512GB di SSD dimana urang tiasa nempatkeun loba kaulinan beurat. Upami 16GB RAM sigana sakedik teuing pikeun kaulinan anjeun, éta tiasa dilegaan dugi ka 32GB.

La layar nu ngawengku parabot ieu Full HD (1920 × 1080), janten eusina bakal katingali sampurna dina 15.6 ″.

Hiji jéntré penting: datang tanpa sistem operasi, hal maranéhna ngalakukeun pikeun nyegah kanaékan harga saeutik leuwih ku mayar lisénsi ka Microsoft.

ASUS ROG

Sareng upami anjeun tukang game nyata, laptop anu tiasa dianggo nyaéta ASUS ROG. Pikeun starters, éta hadir kalawan a 1920 × 1080 Full HD layar IPS, kalayan laju refresh 300Hz sareng kacaangan 300nits, sadayana dina 15.6 ″.

Ngeunaan kinerja atanapi kakuatan na, urang gaduh prosesor Ryzen 7 Éta boro bakal pondok, komo deui upami urang nganggap yén éta kalebet 16GB DDR4 RAM (bisa dilegakeun ka 32GB). Hard drive nyaeta 512GB, tapi tina SSD anu greatly ngaronjatkeun maca / nulis speed.

Alat-alat ieu asalna tanpa sistem operasi, anu ngahindarkeun yén hargana tambah sakedik nalika mayar lisénsi ka Microsoft. Ogé, maranéhna kudu ngimbangan harga kartu grafik, a Nvidia GeForce RTX 3060 6GB DDR6 nu dibeuli misah boga harga nu ngaleuwihan € 500.

Naha laptop ASUS saé?

Gemblengna, leres aranjeunna. ASUS mangrupakeun salah sahiji merek laptop nu ngajadikeun komputer pikeun sakabéh rasa jeung kabutuhan. Aranjeunna gaduh rasio kualitas / harga anu saé sareng biasana réngsé, hal anu katingali dina keyboard. Logis, dina katalog éksténsif na urang bakal manggihan komputer leuwih wijaksana, kalawan spésifikasi leuwih tepat, nu bisa jadi teu minuhan kaperluan pamaké nuntut, tapi urang ogé bakal manggihan komputer leuwih premium séjén anu bakal ngidinan urang pikeun ngalakukeun sagalana kalawan finish leuwih refined.

Pribadi, ASUS mangrupikeun merek anu kuring resep, sareng seueur anu kedah dilakukeun ku urang tiasa mendakan sagala jinis komputer, dina ukuran naon waé sareng sadayana kalayan sababaraha. bérés saé, nyaeta, aranjeunna teu biasana kaasup flaws desain.

Jinis laptop ASUS

Buku Zen

Seri Asus 'ZenBook nyokot naon anu katelah Ultrabooks. Aya model mimitian ti 12 ″, nu ngawengku komponén hemat energi tapi kakurangan konektipitas tangtu (sapertos palabuhan). Layar panggedéna dina ZenBook nyaéta 15.6 ″.

buku asus zen

Bisa disebutkeun yen aranjeunna teh kawas MacBook Air tina apel, nyaeta, parabot lampu pikeun pamakéan domestik tanpa kauntungan hébat. Ku alatan éta, aranjeunna dimaksudkeun pikeun pangguna anu henteu hoyong janten profésional atanapi nungtut pangguna nganggo laptop ieu sareng anu peryogi alat anu henteu beurat teuing.

Dina rentang Asus ZenBook, aya sababaraha jinis:

ZenBookFlip

The ZenBook Flip nyaeta un 2 dina 1 laptop, anu hartosna urang tiasa nganggo éta salaku komputer desktop sareng salaku tablet. Sistem operasi anu dianggo nyaéta usulan Microsoft anu unggal taun nambihkeun langkung seueur fungsi touch kana parangkat lunakna, ku kituna urang tiasa nganggo stylus pikeun ngagambar (kalayan keterbatasan), nganggo modeu tabletna ku cara anu pangsaéna atanapi ngalaksanakeun tugas-tugas nelepon dina telepon anjeun. Browser wéb Edge, diantarana.

Di sisi séjén, nangtung kaluar pikeun kumaha fléksibel éta, Kusabab urang tiasa nempatkeun layar dina ampir sagala sudut, nepi ka titik balik tibalik ka handap sarta ngagunakeun laptop saolah-olah pigura poto. Sedengkeun pikeun naon eta kaasup di jero, urang bisa manggihan eta dina tilu model, dua di antarana kalawan prosesor Intel sarta séjén kalawan processor AMD.

asus zenbook flip

Ukuran layarna beda-beda antara 13.3 "pikeun modél Intel sareng 14" kanggo modél AMD. Éta sadayana nganggo sistem operasi Windows 10 Imah Sarta aranjeunna dirancang kalayan maranéhanana anu minuhan sahenteuna dua sarat dina pikiran: maranéhna rék hal leuwih kuat batan rata sarta layar rampa nu muka nepi ka dunya kamungkinan.

ZenBook Pro

Naon waé anu nganggo labél atanapi nami kulawarga "Pro" kanggo pangguna anu langkung nungtut tibatan normal. ZenBook Pro sanes komputer pangkuatna tina merk Taiwanese, tapi ngawengku komponén internal nu bakal mastikeun yén bakal aya ampir euweuh nu teu bisa ngalakukeun, sarta sakabeh ieu dina komputer kalawan desain alus nu ngan parabot Pro biasana nawarkeun. . Tapi ogé ngawengku a layar rampa, ku kituna urang tiasa nganggo éta, contona, nganggo stylus pikeun ngalaksanakeun tugas desain atanapi nyirian halaman wéb upami browser paporit urang nyaéta Microsoft's Edge.

asus zenbook pro

Diomongkeun dina layar, éta laptop ieu boga resolusi 4K, nu reinforces pamanggih yén éta téh pilihan alus keur professional tina édisi eusi multimédia, meureun leuwih pikeun maranéhanana anu karya geus ngalakonan jeung kreasi jeung édisi gambar atawa amatir fotografi. Sarta eta mangrupakeun 15.6 inci, nu hartina urang tiasa dianggo dina komputer lampu, kalawan desain alus, layar alus tur sagala ieu kalawan a kinerja alus, nu mantuan nu boga processor kuat sarta RAM alus. Tur upami dina tungtungna anjeun kudu ngahemat loba karya beurat, tenang, sabab boga hard drive 1TB nu bakal cocog sagalana, sajaba gancang sabab éta sakabéh SSD.

ZenBook S

ZenBook S nyaéta komputer nu ASUS geus fokus kana rarancang. Eta dijieunna tina bahan kualitas luhur sarta aranjeunna geus junun nyieun hiji komputer pisan ipis jeung lampu, hal nu nyumbang yén layar na 13 atawa 14 inci, teu 15.6 nu coincide jeung ukuran baku. Kanyataan yén éta mounts layar rampa masih penting, sarta kirang lamun ngagunakeun sistem operasi kayaning Windows 10 nu nawarkeun loba pilihan pikeun jenis ieu layar, kaasup mode tablet sarta kasaluyuan jeung sagala jinis stylus.

Nganggap ukuranana, beurat, prosésor sareng layarna toél, gampang dibayangkeun yén éta dirarancang sareng anu peryogi dina pikiran. un laptop pikeun digawé jauh ti bumi anu kuat sareng serbaguna, salaku jalma profésional anu kudu nutupan acara warta, tapi ogé pikeun maranéhanana anu kudu digawekeun ku software rada leuwih kuat mana. Tangtosna, éta ogé dirarancang pikeun anu milari laptop kalayan bérés premium.

VivoBook

VivoBook mangrupikeun séri komputer ASUS dimana urang bakal mendakan sagala jinis laptop, diantarana urang bakal gaduh anu gaduh Tampilan 4K. Aranjeunna biasana parabot kualitas dimaksudkeun pikeun pamakéan profésional.

ROG kaulinan

ASUS ROG nyaéta laptop kaulinan dirancang husus pikeun gamers. akronim nu nangtung pikeun Républik Gamers, sarta dina katalog na urang bakal manggihan parabot jeung hardware dirancang solely tur éksklusif pikeun kaulinan, nu biasana ngawengku prosesor hadé, RAM na hiji hard drive SSD.

TUF Kaulinan

ASUS TUF mangrupakeun sauntuyan komputer anu geus meunang loba panghargaan. Tapi janten langkung tepatna, naon TUF saleresna nyaéta motherboard anjeun. Akronim asalna tina "The Ultimate Force" sareng dina rentang TUF urang bakal mendakan komputer sareng komponén anu dirancang pikeun maén sareng desain anu langkung "agrésif", anu kadang-kadang kalebet lampu dina bagian anu béda-béda alat, sapertos keyboard.

Dina rentang TUF, urang bisa manggihan laptop kaulinan mirah handap € 1000

ProArt StudioBook

ProArt StudioBook dirancang supados anjeun tiasa ngalaksanakeun sagala jinis proyék tanpa aya anu leungit. Nyatana, urang tiasa nyarios yén urang nyanghareupan unggulan merek Taiwanese. Aranjeunna mibanda sababaraha kartu grafik pangalusna ti NVIDIA, jeung prosesor generasi panganyarna na penultimate sarta RAM na memori gudang nu bakal ngidinan urang malah nyieun eusi multimédia dina speed tinggi. titik metot séjén nyaéta yén sagalana urang bakal ningali urang bisa ngarasakeun dina resolusi nepi ka 4K, pohara penting lamun urang butuh precision dina gambar jeung kelir na.

Asus ProArt StudioBook

Kalayan kakuatan ieu, sareng desain anu teu aya anu disimpen, séri komputer ieu henteu dirancang pikeun pangguna rata-rata, tapi pikeun anu paling nungtut. Leuwih husus, abdi bakal disebutkeun yen eta kudu jadi salah sahiji pilihan nu maranéhna kudu tumut kana akun professional, Kusabab aranjeunna salah sahiji ti saeutik anu bakal tiasa amortize harga anu langkung luhur tibatan laptop anu sanés. Sistem operasi anu aranjeunna anggo nyaéta Windows 10 Pro, anu anjeun parantos terang naon hartosna: anjeun moal sono kana parangkat lunak anu aya di pasar.

Seri E.

séri ASUS E aya patalina jeung elegance. Dina séri ieu biasana urang mendakan laptop kalayan keyboard anu langkung saé, touchpad anu langkung ageung sareng desain anu langkung saé sacara umum. Di sisi anu sanés, aranjeunna mangrupikeun tim anu ngagaduhan otonomi anu langkung saé, janten urang kedah meunteun pameseran anjeun upami urang badé nyéépkeun waktos jauh ti bumi. Éta dimaksudkeun pikeun jalma anu resep sensasi anu saé, boh dina gambar sareng sora sareng kabaran.

Laptop ASUS

ASUS Laptop ngawengku sadaya laptop merek Taiwanese. Di antarana urang manggihan duanana komputer nu geus sababaraha versi Windows dipasang sacara standar jeung nu kaasup Chrome OS. Ogé kaasup Republik Gamers atanapi The Ultimate Force video game komputer.

Chromebook

nu Chromebook ASUS mangrupikeun komputer ti perusahaan Taiwan anu nganggo sistem operasi desktop Google. ASUS anu terakhir pikeun dijual nyaéta taun 2017 sareng, sapertos sadayana Chromebook, dianggo Chrome OS, sistem operasi anu dirancang pikeun komputer tanpa sumber daya anu ageung sareng dasarna mangrupikeun browser Chrome dimana kami nganggo aplikasi Google. Éta dimaksudkeun pikeun pangguna anu kagiatanana utamina difokuskeun kana wéb.

Prosesor dipaké dina laptop Asus 

Laptop ASUS ngagaduhan seueur model kalayan prosesor anu béda, pikeun nyugemakeun tipena béda pamaké sarta kantong. Ieu meureun: 

Core i3 atanapi Ryzen 3

Éta mangrupikeun tingkat éntri, atanapi tingkat éntri, anu mangrupikeun chip anu paling murah sareng kinerja panghandapna dibandingkeun sareng lanceukna 5 sareng 7. Prosesor ieu saé pikeun anu milari komputer dasar sareng murah, sanggup ngajalankeun aplikasi multimedia. ., navigasi, automation kantor, jsb. Salaku tambahan, chip ieu ogé gaduh konsumsi anu langkung handap, sabab biasana dianggo dina frekuensi anu langkung handap sareng langkung seueur inti, ku kituna otonomi tiasa langkung saé. 

Core i5 atanapi Ryzen 5

Ieu mangrupa runtuyan panengah antara 3 jeung 7, nu hartina éta ogé bakal boga kinerja antara dua, sarta harga na oge panengah. Ieu mangrupikeun rentang mainstream, anu disarankeun pikeun kalolobaan pangguna. Kalayan aranjeunna anjeun tiasa ngajalankeun sagala jinis parangkat lunak, sadayana anu tiasa 3 komo kaulinan vidéo, virtualisasi, kompilasi, jsb. 

Core i7 atanapi Ryzen 7

Ieu mangrupikeun rentang kalayan kinerja anu paling luhur, pikeun anu milari prestasi tambah. Tangtosna, aranjeunna langkung mahal tibatan 5, sareng ogé meakeun langkung seueur sabab tiasa dianggo dina frékuénsi anu langkung luhur sareng teras langkung aktip. Kalayan aranjeunna anjeun tiasa ngajalankeun sagala jinis parangkat lunak gancang sareng lancar, ti otomatisasi kantor, multimedia sareng navigasi, ngalangkungan pidéo, virtualisasi, kompilasi, ngédit, jsb. 

Naha anjeun tiasa mésér laptop ASUS anu murah?

Leres leres, Éta komputer kalawan nilai alus duit. Komputer ASUS sapertos jinis produk téknologi anu sanés sareng urang tiasa ngagaleuh ku harga anu disarankeun atanapi kanggo anu kirang. Lamun urang hayang meuli komputer ASUS langkung mirah, urang tiasa nyandak katingal dina toko kawas Amazon o Mediamarkt, spesialis munggaran dina sagala jinis artikel sareng spesialis kadua dina éléktronika. Kadua perusahaan mangrupikeun raksasa di séktorna sareng, sapertos kitu, negotiate harga anu saé sareng perusahaan-perusahaan anu teras ditingali dina invoice kami. Jelas, aranjeunna ogé tiasa dipésér murah di tempat-tempat sanés, tapi kuring nyebatkeun dua anu penting anu biasana nawiskeun jasa saatos penjualan anu saé.

Laptop Asus pikeun digawé 

ASUS ogé ngagaduhan séri khusus pikeun maranéhanana néangan hiji tim gawé, sarta henteu ngan pikeun pamaké imah atawa kaulinan. Kisaran anu paling disarankeun pikeun anu milari workstation anu sampurna nyaéta:

ProArt StudioBook

Ieu mangrupikeun séri notebook kalayan CPU kinerja luhur, grafik anu kuat, mobilitas anu saé, sareng dirarancang pikeun profésional anu paling kreatif.

Sababaraha model ngawengku layar kadua salaku touchpad (disebut ScreenPad), pikeun nawarkeun fungsi hébat kana kreatif, saprak éta ngagabungkeun fungsi touchpad tradisional jeung layar rampa warna. 

Buku Zen

Éta mangrupikeun ultrabooks premium, kalayan otonomi sareng hampang anu saé, supados mobilitas maksimal. Éta ogé gaduh prestasi anu saé pikeun ningkatkeun produktivitas sareng seueur tugas. Solusi anu saé pikeun anu milari alat kerja di luar jalan.

Sababaraha modelna ogé kalebet ScreenPad, sareng séri ZenBook Duo kalebet layar rampa kadua anu saé pikeun panyipta langsung di luhur kibor ...

Buku ahli

Ieu mangrupikeun salah sahiji laptop anu pangsaéna pikeun dibawa sareng anjeun dimana waé, dirancang pikeun hampang pisan sareng nyayogikeun kakuatan anu luhur. Salaku tambahan, éta mangrupikeun solusi anu kuat pikeun lingkungan bisnis dimana réliabilitas mangrupikeun prioritas, sabab diwangun kalayan résistansi kelas militér. 

Chromebook Enterprise

Kit ieu leres-leres mirah, sareng sigana sigana ngan ukur pikeun mahasiswa atanapi pangguna anu milari hal anu dasar pisan. Gantina, ASUS boga runtuyan husus dirancang pikeun lingkungan bisnis. Aranjeunna nganggo chip kaamanan Titan Google, anu masihan aranjeunna kaamanan tambahan anu penting dina BYOD atanapi padamelan jarak jauh.

Salaku tambahan, aranjeunna gaduh sistem operasi anu tiasa dipercaya, kuat sareng aman pisan, sapertos ChromeOS Google (dumasar kana Linux), sareng kalayan integrasi anu sampurna tina jasa awan Google, ku kituna anjeun salawasna gaduh data anjeun dimana waé anjeun ayana sareng henteu pernah kaleungitan aranjeunna. , sanajan laptop Anjeun megatkeun atawa leungit eta. Di sisi anu sanés, aranjeunna ogé nawiskeun mobilitas sareng otonomi anu saé, kalayan modél layar toél sareng konvérsi ... 

Naon anu kudu dilakukeun upami laptop ASUS anjeun henteu ngamimitian?

laptop asus

Mimiti urang kedah ngartos naon anu kajantenan, atanapi langkungna naon anu henteu kajantenan. Nalika a laptop moal boot, Ieu mungkin yen naon anu bener lumangsung éta urang nu teu ningali eta, nyaeta, dimimitian, tapi layar pareum. Upami laptop ASUS kami henteu ngamimitian, kami bakal pariksa ieu:

  • Naha aya sora atanapi lampu hurung? Lamun urang ngadenge kipas atawa hal di jero laptop, komputer geus hurung. Upami layar henteu nunjukkeun nanaon, masalahna aya dina layar, sareng sambungan anjeun atanapi, langkung sering, éta Kartu grafis. Lamun layar teu dianggo sarta kami hiji handyman saeutik, urang tiasa muka komputer (lamun teu dina jaminan) jeung pariksa yen kabel nu nyambungkeun piring ka layar anu leres dirakit. Urang ogé bisa ngabersihan wewengkon chip sarta dina sababaraha kasus panas bisa dilarapkeun ka chip kartu grafik ku dryer niup. Dina hal naon waé, éta langkung saé pikeun dibawa ka bengkel spesialis.
  • Éta hurung sareng nunjukkeun sababaraha hurup dina layar. Lamun urang ngahurungkeun komputer tur tingal ukur "Ajakan", eta geus meureun rusak hal tina sistem operasi. Ku teu ngidinan urang ngalakukeun nanaon, éta pangalusna nempatkeun CD instalasi pikeun sistem operasi, kayaning Windows 10, sarta reinstall sistem.
  • Teu ngabales, teu nanaon. Dina hal ieu urang kudu pariksa deui hal, tapi anjeun meureun kudu a masalah hardware:
    • Urang pariksa yen batréna bener disambungkeun. Urang ogé bisa nyabut eta jeung pariksa lamun dihurungkeun ku kabel kakuatan.
    • Ari kabel listrikna oke? Upami urang ngagaduhan dina kaayaan anu goréng, éta tiasa henteu nganteurkeun kakuatan anu cukup pikeun ngaktipkeun alat.
    • Pariksa motherboard, CPU jeung hard disk. Ieu jarang hard drive a nyegah komputer dihurungkeun, tapi bisa lumangsung lamun dina kaayaan goréng jeung komputer ngadeteksi yén éta bisa jadi bahaya ngagunakeun. Di sisi anu sanésna, éta ogé tiasa henteu hurung upami éta motherboard atanapi CPU anu aya dina bentuk anu goréng. Dina kasus ieu, éta pangalusna pikeun mawa alat ka spesialis a.

Laptop Asus, saur kuring

ASUS mangrupa brand ngarah sakumaha motherboards. Hal ieu dicirikeun ku kualitas sareng inovasi téknologi. Nanging, ieu sanés ngajamin kasuksésan dina séktor sanés, sapertos notebook. Tapi kasus Taiwanese béda, sabab geus junun mangtaun foothold kalawan produk hébat nu nangtung kaluar pikeun harga jeung kualitas maranéhanana. 

Laptop ASUS mangrupikeun pilihan anu pangsaéna dina jari anjeun, naha éta kacida dianjurkeun. Kalawan kinerja hébat, hardware premium, desain hebat, portability, ketahanan, sarta reliabilitas. 

Dimana mésér laptop ASUS

Amazon

Amazon mangrupikeun toko anu halaman wébna kedah urang tetengger. Sareng henteu ngan kusabab komputer, tapi kusabab aya praktis sagalana. Kanyataanna, loba merek gaduh sub-toko sorangan dina Amazon pikeun ngajual produk maranéhanana. Sareng éta Amazon nyaéta, salian ti toko, jasa anu nempatkeun pembeli dina kontak sareng penjual. Di sisi anu sanés, éta penting pisan dina séktor éta gaduh kakuatan pikeun negotiate harga anu saé, naha seueur produk anu ditawarkeunana langkung mirah tibatan di toko sanés.

Pangadilan Inggris

El Corte Inglés mangrupakeun salah sahiji pausahaan tina department store pangbadagna di Spanyol jeung Portugal. Aranjeunna gaduh toko di seueur ibukota, sadayana ageung dimana urang bakal mendakan seueur jinis tulisan. Sanajan urang bisa manggihan ampir nanaon, El Corte Inglés mangrupa salah sahiji toko nu datang ka pikiran utamana lamun urang mikir ngeunaan meuli baju atawa éléktronika, sarta dina bagian panungtungan ieu dimana urang bakal manggihan komputer ASUS.

mediamarkt

Mediamarkt mangrupikeun toko "ngora" di Spanyol sareng nagara-nagara sanés, tapi ti saprak badarat atanapi, langkung ti saprak ékspansina, éta mangrupikeun toko rujukan dina sadaya anu aya hubunganana sareng éléktronika. Sareng éta mangrupakeun spesialis dina alat éléktronik, ku kituna kudu jadi salah sahiji pilihan kahiji urang lamun urang mikir ngeunaan meuli sagala jenis barang kayaning parabot atawa komputer. Sajaba ti éta, aranjeunna condong ngajual sagalana kalawan harga alus, hal anu motto maranéhanana "Kuring teu bodo" nujul kana.

Carrefour

Carrefour mangrupikeun perusahaan distribusi Perancis multinasional anu kasohor ku toko-toko. Aranjeunna parantos aya di Spanyol saprak 1972, nalika aranjeunna ngenalkeun 'Buana' anu munggaran. Engké aranjeunna ngalegaan sakuliah nagara, miboga pentingna tur, nu leuwih anyar, robah ngaran maranéhna pikeun Carrefour. Di dinya urang bakal mendakan ampir sadayana, dugi ka éta urang bisa ngalakukeun sagala balanja urang dinyaTina dahareun nepi ka komputer nepi ka pakean. Sareng anu pangsaéna, sadayana dina harga anu saé.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.