Laptop Acer

La merek Acer dimimitian salaku muhrim lengkep pikeun loba. Saatos diadegkeun dina 1976, aranjeunna mimiti muncul dina dunya komputasi kalayan produk anu umumna teu dipikanyaho di Kulon. Gantina, ayeuna geus jadi ikon, simbol kualitas kalawan harga alus.

Ku alatan éta, jenis notebook ieu sinonim jeung reliabilitas, kinerja alus sarta ti salah sahiji pangbadagna di industri, tumuwuh jadi salah sahiji nu ngical paralatan notebook pangbadagna di dunya, babarengan jeung HP, Lenovo, Dell, sarta Apple.

Laptop Acer pangalusna

jenis notebook Acer

Acer, kawas pesaing na, nawarkeun hiji rupa-rupa runtuyan jeung model dirancang pikeun minuhan kabutuhan béda. Cara anu henteu ngantunkeun saha waé, nawiskeun alat anu nyaluyukeun kana ampir sagala rasa sareng kabutuhan.

Pikeun milih anu leres, anjeun kedah terang naon masing-masing séri:

Acer Aspire

Anjeun tiasa mendakan seueur model anu ditujukeun pikeun kalolobaan pangguna, nyaluyukeun ogé kana padamelan sareng luang sadinten. Aranjeunna tiasa ngalaksanakeun saé pikeun ampir sadaya jinis tugas. Ku alatan éta, éta pilihan unggul lamun anjeun boga mamang ngeunaan mana nu meuli.

Acer Swift

Éta séri sareng modél kalayan desain anu langkung ati-ati, elegan, sareng ketebalan anu ipis pisan. Maksudna, aranjeunna mangrupikeun ultrabooks Acer anu badé ningkatkeun mobilitasna, ningkatkeun otonomi sareng ngirangan beurat sareng volume.

Acer Spin

Jenis model laptop ieu sami sareng anu sateuacana tina segi ciri, ngan dina hal ieu aranjeunna tiasa dirobih. Pikeun anu milari komputer anu tiasa kalakuanana sapertos laptop, sareng sapertos tablet di batur.

Acer Nitro jeung Predator

Ieu rentang pangkuatna, dimaksudkeun pikeun kaulinan. Modél ieu gaduh beurat sareng diménsi anu langkung ageung, tapi nawiskeun parangkat keras anu paling kuat sadaya, sahingga nyugemakeun kabutuhan peminat vidéo.

Acer Chromebook

Éta mangrupikeun alat anu ditawarkeun ku sistem operasi Google Chrome OS. Sistem operasi anu stabil pisan, dumasar kana Linux, aman, kuat, sareng integrasi sampurna sareng jasa awan Google, sapertos Gmail, Google Docs, Gdrive, jsb.

Biasana éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun murid, sabab aranjeunna tiasa ngaraosan seueur aplikasi Android pikeun ngalaksanakeun tugas kelas, tanpa hariwang ngeunaan kaleungitan catetan atanapi padamelan, sabab sadayana bakal aya dina méga. Sajaba ti éta, aranjeunna pisan mirah, jadi éta titik sejen mertimbangkeun.

Sedengkeun pikeun séri, pasti anjeun ningali yén anjeun gaduh séri anu ditandaan 1, 3, 5, jeung 7Ieu ngan saukur sebutan pikeun nangtukeun mangpaat dina unggal séri. Salaku conto, dina séri Aspire, Aspire 3 mangrupikeun anu paling murah sareng paling sederhana, kalayan Aspire 5 di tengah, sareng Aspire 7 anu pangsaéna (ogé langkung mahal).

Naha Acer merek laptop anu saé?

laptop acer

A firm kanyahoan loba kungsi meunang leuwih pengikut na dumasar kana kualitas alus sarta harga hébat. Ieu kumaha Acer junun sneak di antara greats. Ku alatan éta, anjeun tiasa pastikeun yén laptop brand ieu rada alus.

Bisa disebutkeun yen produk ti parusahaan Taiwanese bakal deukeut jeung kuatna nu ciri laptop ti parusahaan Amérika Dell, sarupa jeung desain disadiakeun ku Lenovo Cina sarta HP, sarta kalawan harga anu handap sababaraha pesaing na. Ku alatan éta, bisa disebutkeun yen Acer mangrupakeun salah sahiji merek nu boga kasaimbangan hadé tur versatility.

Sareng, sanaos sababaraha desain sigana biasa pisan, kaleresan Acer henteu optimis kulkas dina sababaraha tim maranéhanana, sakumaha kajadian ka batur kompetisi. Ku alatan éta, anjeun tiasa mendakan alat anu ngajaga nilai suhu anu saé. Sanajan, mun jujur, aranjeunna teu sahenteuna dipanaskeun, tapi maranéhna teu ngahontal masalah endemik tangtu yén tim kawas Sony Vaio geus miboga.

Tungtungna, anu sanés tina kaunggulan Acer nyaéta jumlah séri anu saé, sareng seueur modél. Ku alatan éta, anjeun bakal mendakan laptop anu pasti cocog anggaran anjeun sarta kabutuhan...

Iraha mésér laptop Acer anu langkung mirah?

Anjeun tiasa mésér laptop Acer iraha waé, sabab éta mangrupikeun produk anu gaduh rasio kualitas / harga anu saé. Sanajan kitu, lamun hayang nyalametkeun anjeun sababaraha duitAnjeun oge bisa ngamangpaatkeun tanggal nu tangtu dimana anjeun bakal manggihan eta kalawan diskon signifikan. Salaku conto:

  • hideung Jumaah: Jumaah kaopat jeung panungtungan unggal bulan Nopémber anjeun gaduh acara ieu dimana rupa-rupa toko leutik, toko badag, sarta ogé platform jualan online, nempatkeun produk maranéhanana potongan. Diskon biasana rada succulent, sareng tiasa ngahontal diskon 20 atanapi 30% dina sababaraha kasus.
  • Perdana Poé: Upami anjeun palanggan Amazon sareng anjeun mayar langganan premium anjeun, anjeun tiasa ngamangpaatkeun acara anu sanés ieu dina platform pikeun nawiskeun para nasabah Perdana na tawaran ekslusif kanggo aranjeunna. Salaku tambahan, anjeun tiasa teras-terasan ngamangpaatkeun kauntungan tina jinis akun ieu, sabab bakal ngintunkeun anjeun pengiriman gratis sareng éta bakal gancang sumping di bumi.
  • Cyber ​​SenénUpami anjeun hilap mésér dina Hideung Jumaah atanapi tawaran anu anjeun carioskeun henteu sayogi, anjeun gaduh kasempetan anu sami dina dinten Senén dugi ka Hideung Jumaah. Sakali deui, toko-toko nerapkeun diskon anu penting pisan pikeun sadaya produkna, sanaos, waktos ieu, éta mangrupikeun promosi khususna di toko online.

Dimana meuli laptop Acer mirah

Janten merek anu populer, anjeun tiasa mendakan notebook Acer dina seueur toko umum. Contona, Anjeun kudu toko sorotan salaku:

  • Amazon: Platform jualan Amérika boga salah sahiji kurban pangbadagna notebooks Acer. Toko online ieu ngagaduhan sadaya séri perusahaan ieu, ogé seueur model na. Anjeun bakal tiasa manggihan ampir nanaon nu Anjeun keur pilari, jeung harga anu cukup alus dibandingkeun toko séjén. Salaku tambahan, anjeun gaduh jaminan sareng kayakinan anu ditawarkeun Amazon anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngabalikeun artos atanapi pesenan upami henteu sapertos anu anjeun ngarepkeun. Tangtosna, upami anjeun gaduh Amazon Prime, anjeun tiasa nampi gancang di bumi, sareng tanpa biaya pengiriman.
  • Pangadilan Inggris: ranté jualan Spanyol ogé bersaing dina diobral produk téhnologi. Bagian éléktronika ngagaduhan sababaraha merek sareng modél laptop, kalebet Acer. Ieu mangrupikeun tempat anu dipercaya pikeun mésér alat ieu, ogé ngamungkinkeun anjeun milih antara ngagaleuh produk di salah sahiji tempat penjualan anu pangdeukeutna, atanapi mesen tina situs wébna pikeun dikirimkeun ka bumi anjeun. Tangtosna, éta henteu ngagaduhan tawaran anu pangsaéna ...
  • Carrefour: ranté supermarket Perancis séjén ieu ogé boga dualitas ti saméméhna. Nyaéta, anjeun tiasa milih pikeun mesen laptop Acer anjeun sacara online atanapi angkat ka pusat balanja di jalur sareng mésér langsung di dinya. Dina hal ieu, hargana biasana rada saimbang, sanés anu paling mahal atanapi anu paling murah.
  • mediamarkt: Éta nangtung kaluar pikeun harga na, sanajan eta oge boga watesan sakumaha eta kajadian ka dua saméméhna. Anjeun moal mendakan sajumlah ageung séri sareng modél, janten anjeun bakalan langkung hampered ku éta. Anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta nempatkeun pesenan online, atanapi ogé ngagaleuh di toko fisik.

Laptop Acer, naha éta patut? pendapat abdi

laptop acer

Kuring geus a pamaké sababaraha komputer Acer, jeung abdi kapuasan geus cukup alus. Upami anjeun ngarawat sareng ngarawat aranjeunna, aranjeunna tiasa tahan lami. Nyatana, Aspire anu nembe kuring miceun umurna langkung ti 14 taun (2006), sareng éta masih tiasa dianggo, hal anu henteu umum dina kasus anu sanés, anu tungtungna tahan sakedik.

Tangtosna teh nilai duit Ieu mangrupikeun salah sahiji hal anu nyababkeun kuring mésér laptop éta, salian ti kanyataan yén kuring milarian ciri anu khusus dina komputer ieu anu henteu disayogikeun ku batur pikeun harga éta.

Ngalawan, anjeun ogé kudu bahan cangkang Éta henteu didamel tina aluminium sapertos dina kasus sanés, sareng panginten jasa téknis sanés anu pangsaéna ...


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.