laptop 17 inci

Naha laptop tiasa ngagentos desktop? Naha laptop tiasa janten hiji-hijina komputer anjeun? Jawaban kana patarosan ieu, ditaroskeun sababaraha taun ka pengker, nyaéta: Leres, sadayana. Kanyataanna, patarosan kedah: tiasa laptop outperform hiji desktop?

Dina rasa ieu, iwal PC Anjeun komputer ampir anyar, teu leuwih ti PCS pikeun kaulinan atawa pagawean, jawaban masih enya. Anjeun bakal reuwas naon anu anjeun tiasa kéngingkeun tina salah sahiji alat anu kuat anu kami bakal nampilkeun ka anjeun di handap, tina salah sahiji laptop 17 inci anu disarankeun.

Komparatif laptop 17 inci

Pikeun mantuan kuring milih, handap kami geus nunda babarengan a ngabandingkeun laptop 17 inci naon anjeun bisa meuli diobral

custom laptop configurator

Laptop 17 inci pangsaéna

Di handap, sareng dumasar kana panalungtikan sareng pangalaman urang, kami nunjukkeun ka anjeun sababaraha laptop 17 inci pangsaéna anu digolongkeun ku anggaran, ciri sareng kagunaan anu béda.

ASUS ROG: The 17 inci laptop jeung nilai pangalusna duit

Milih laptop nilai-pikeun-duit ukuran ieu teu gampang sabab lolobana dirancang pikeun kaulinan sahingga boga kinerja jeung harga nu leuwih luhur. Éta pisan sababna naha, tinimbang ditilik ukur harga, pikeun kategori ieu kami geus tumut kana akun hubungan na jeung ciri jeung kauntungan ditawarkeun ku unggal model.

Dina hal ieu, ASUS ROG GAMING, hargana sakitar $ 1700, nawiskeun kasaimbangan anu saé antara harga sareng fitur.. Mibanda processor quad-core Core i7 gancang sarta GeForce RTX 2060 kartu grafik nu ngajadikeun eta sanggup ngalakukeun tugas naon anjeun nempatkeun di hareup eta. Kandelna langkung ti 3,2 séntiméter, éta mangrupikeun notebook anu kawilang ipis, tapi konstruksi awétna ngajantenkeun éta rada beurat.

Laptop 17 inci ieu teu gaduh layar rampa tapi henteu khas pikeun laptop ukuran ieu. Panginten éta sagancangna sapertos modél sanés anu ukuranana sareng rentang anu langkung luhur, sabab tiasa dianggo ku disk 1TB SSD. Sadayana, éta mangrupikeun laptop tujuan umum anu padet sareng gancang.

MSI GL75. Laptop kaulinan 17 inci pangsaéna

Seuseueurna pangguna anu milari laptop ukuran sapertos kitu kusabab aranjeunna hoyong dianggo pikeun maénkeun kaulinan. Ieu ngandung harti yén maranéhna rék komputer nu boga kinerja ekstrim.

Upami, pikeun anjeun, ukuran laptop anjeun henteu janten masalah, MSI GL75 Leopard mangrupikeun sato galak anu pikaresepeun pikeun laptop, boh pikeun ukuranana sareng kinerjana..

Nganggo kartu grafik NVIDIA GeForce GTX 2070 panganyarna sareng prosesor quad-core Core i7, ditambah hard drive padet anu bakal tahan kana kaulinan anu anjeun alungkeun.

Sanajan éta pangalusna 17 inci maén kalawan, hargana leuwih ti € 1400, jadi kami nyarankeun laptop kaulinan layar 15 inci ieu.

Bagian anu pangsaéna ngeunaan sadaya ieu nyaéta yén éta ngahontal prestasi maksimal tanpa panas pisan. Lamun sagalana kami geus bébéja anjeun teu cukup gancang pikeun anjeun, Anjeun tiasa ngamutahirkeun ku processor gancang atawa quad SSD dina Asép Sunandar Sunarya razia. Sanajan kitu, sakabéh fitur ieu hadir kalawan sababaraha drawbacks. Wangunanna henteu saé sapertos laptop sanés sareng keyboard tiasa langkung ageung. Salaku tambahan, hargana rada luhur tibatan anu seueur anu daék mayar, sakitar 1400 euro.

Sebutan terhormat: ASUS ROG - upami MSI mahal teuing, laptop ASUS tiasa janten alternatif anu hadé pikeun anu kedah tiasa maén gancang sareng grafik anu saé. Mibanda GTX 2070 kartu nu cukup gancang pikeun detil resolusi maksimum sarta tampilan kalawan kacaangan hébat sarta warna. Sanajan kitu, dina downside, model ieu ngagunakeun hard drive tradisional, nu ngajaga eta harga 1700 euro.

Lenovo Legion 5

Langkung seueur merek anu ngamimitian ngahasilkeun laptop 17 inci anu langkung ipis sareng langkung hampang pikeun nyobian sareng ngajantenkeun aranjeunna portabel. MSI parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé sareng modél ieu ku ngawangun sistem pisan ipis sareng hampang tanpa ngorbankeun kinerja. Éta ngan ukur 1,9 sentimeter sareng beuratna kirang ti 2.25 kg, tapi kalebet prosésor AMD Ryzen 5 sareng kartu grafik GeForce RTX 3060 énggal. pikeun nganteurkeun kinerja kaulinan breakneck.

Pikeun ngajantenkeun langkung gancang, modél ieu ngagaduhan drive SSD 1TB anu ningkatkeun waktos boot sareng beban sacara signifikan. Hiji-hijina downside nyaéta yén éta tiasa rada panas sareng layar tiasa nawiskeun warna sareng kacaangan anu langkung saé. Hargana, sakitar 2000 euro, rada mahal tapi kinerjana padet pisan.

HP Envy 17

Kalayan tekenan pisan kana kinerja sareng layar anu langkung ageung anu peryogi kakuatan anu langkung ageung, laptop 17 inci henteu dipikanyaho sacara pasti pikeun batré anu awét.

Dina hal ieu, sigana HP sadar yén sababaraha urang hoyong waktos otonomi anu langkung panjang sareng éta sababna aranjeunna ngarancang i3 prosesor-tegangan low nu bisa nyadiakeun leuwih ti 10 jam playback video digital, nu lima puluh persén leuwih ti paling notebooks ukuran ieu.

Tangtosna, kinerjana rada handap kusabab prosesor kakuatan rendah ieu, anu ngajantenkeun komputer tujuan umum langkung seueur tibatan naon waé. Hargana sakitar 600 euro atanapi kirang.

LGGram: Laptop 17 inci kalayan layar anu pangsaéna

Lamun anjeun mikir ngeunaan tampilan high-end, LG sanes merek munggaran nu datang ka pikiran, utamana lamun datang ka laptop. Ieu naha LG Gram endah pisan. Modél ieu ngawengku panel tampilan 17 inci dumasar-panel IPS nawiskeun tingkat kacaangan sareng warna anu luar biasa sareng sudut pandang anu saé, janten pilihan anu saé pikeun pangguna anu milari layar kualitas luhur pikeun karya grafis atanapi kaulinan.

Modél ieu ogé gaduh fitur anu saé sapertos prosesor quad-core Core i7 sareng SSD 512GB anu ageung. Tina segi ukuran, éta mangrupikeun laptop anu lumayan kompak kalayan kandel 1,7 séntiméter sareng beuratna 1,3 kg. Kakurangan utama nyaéta umur batre anu langkung pondok. Hargana sakitar 1400 euro.

Top merek laptop 17 inci

Aya seueur merek anu nawiskeun modél 17 ”pikeun anu milari alat kalayan mobilitas sakedik, tapi kalayan paningkatan dina hal permukaan sareng ukuran pikeun pidéo. The paling pinunjul Aranjeunna:

HP

Pabrikan Amérika Kalér ogé diantara anu hébat. Merek sajarah anu ngagaduhan alat-alat kalayan ergonomis sareng desain anu luar biasa, ogé téknologi pangénggalna, karagaman anu saé dina hal rentang (contona: Paviliun pikeun panggunaan anu langkung umum, atanapi OMEN berprestasi tinggi pikeun kaulinan), sareng kualitas anu saé. .

Lenovo

Raksasa komputasi Cina ieu parantos muncul salaku salah sahiji pamimpin dina penjualan laptop berkat kualitas sareng hargana. Hiji kulawarga komputer mobile anu dumasar kana IBM ThinkPad, saprak division ieu bakal diserep ku Cina. Anjeun gaduh seueur séri pikeun nyumponan sagala kabutuhan, bahkan pikeun lingkungan bisnis. Anjeun tiasa mendakan sababaraha model 17 inci, sapertos sababaraha ti séri IdeaPad atanapi Legion (kaulinan).

Asus

Taiwanese mangrupikeun pamimpin dina motherboards di sakuliah dunya, sareng ogé hoyong nyangking kaunggulan éta kana laptopna. Tim anjeun nangtung kaluar pikeun megah babandingan kualitas / harga, kitu ogé ngabogaan téhnologi pang anyarna sarta ngabogaan merek komponén pangalusna. ASUS ogé geus diasupkeun widang layar, jeung kabeneran aya nu achieving hasil hébat dina hal éta, jadi komputer na bakal panels megah. Di sisi séjén, rarancang jeung lightness maranéhanana bisa nyieun eta alternatif gede pikeun Dell XPS atawa nu Apple MacBook.

MSI

Éta mangrupikeun merek motherboard utama anu ogé ngajantenkeun kabisat kana notebook, tapi khususna difokuskeun parabot kaulinan. Ku alatan éta, éta gampang pikeun manggihan parabot kalawan kakuatan hébat sarta ukuran layar diantara séri béda. Sajaba ti éta, layar ieu dipirig ku hardware kinerja gede pisan pikeun paling nuntut.

Acer

Produsén Taiwanese ieu junun nempatkeun dirina minangka salah sahiji anu hébat dumasar kana rasio kualitas / harga anu saé. Naon deui, Éta mangrupikeun alat anu kuat sareng dirancang pikeun ngalaksanakeun kanggo waktos anu lami. Pangalaman anu ditinggalkeun ku tim ieu biasana rada positip. Diantara séri na anjeun ogé tiasa mendakan seueur modél 17 inci, sapertos Aspire (pikeun panggunaan anu langkung umum) atanapi Nitro (kaulinan).

LG

Kalayan sareng Samsung éta mangrupikeun ratu pabrik sareng pamekaran panel tampilan. Tim maranéhanana dilengkepan panels sorangan, anu sinonim jeung kualitas. Ieu merek Koréa Kidul boga sababaraha model ageung sapertos séri Gram. Tim ieu menonjol khususna pikeun tampilan layar, résolusi, ogé kualitas, lightness, kinerja, sareng harga anu saé.

Ukuran laptop 17 inci

laptop ukuran 17 inci

Laptop sareng a 17 "layar Éta diagonal 43,8 cm. Nanging, henteu sadayana layar nganggo rasio aspek anu sami, atanapi rasio aspek anu sami, janten laptop sareng panél ieu tiasa gaduh dimensi jangkungna sareng lebar anu béda.

Salah sahiji babandingan anu paling umum nyaéta biasana 16: 9, 16:10 atanapi 3: 2, upami urang fokus kana 16: 9, anu paling umum, éta gaduh ukuran kira-kira 37,6 cm lebar sareng lebar 21.2 cm. Nanging, pikeun éta urang ogé kedah nambihan diménsi pigura (upami aranjeunna henteu layar jinis tanpa wates atanapi tanpa pigura).

Naha anjeun peryogi laptop 17 inci? Kaunggulan jeung kalemahan

laptop 17 inci

Lamun anjeun ningali a Laptop 17 inci Dua hal bisa lumangsung: anjeun bogoh atawa anjeun hate eta. Éta sanés komputer pikeun sadayana.

Aya dua grup pangguna anu béda anu ngalaknat laptop ukuran ieu. Anu kahiji nyaéta anu milari pangalaman anu sami sareng komputer desktop dina laptopna. Sanaos teu aya laptop anu tiasa ningkatkeun atanapi ngagedekeun tina menara anu ageung, angka nu gede ngarupakeun model 17 inci ngidinan Anjeun pikeun dilegakeun RAM atawa neundeun atanapi aranjeunna gaduh kamar pikeun nempatkeun langkung seueur palabuhan sareng fitur sanés ti notebook anu langkung alit. Salaku tambahan, sareng ieu mangrupikeun hal anu paling penting pikeun dianggo sapopoé, layar sareng keyboardna langkung ageung sareng langkung nyaman.

Laptop 17 inci mangrupikeun salah sahiji laptop anu paling kuat di luar sareng tiasa ngagentos PC anjeun. Notebook ieu ngagaduhan fitur sareng pungsi anu nempatkeun aranjeunna dina persaingan anu sami sareng komputer desktop. Kalayan paningkatan kinerja anu terus-terusan dina sistem anu langkung alit, laptop ukuran ieu janten langkung khusus dina kaulinan vidéo.

Salaku kaunggulan tina laptop 17 inci écés urang boga ukuran layar, malah sababaraha model geus boga resolusi 4K jadi eta mangrupakeun pelesir nyata pikeun panon.

Kauntungan sejen tina laptop ieu nyaéta, sakumaha aturan umum, aranjeunna biasana mawa hardware kuat jadi aranjeunna diganti alus keur komputer desktop Palasik. Upami anjeun hoyong maén, édit video atanapi anjeun peryogi kakuatan dimana waé di dunya, anjeun kedah milih salah sahiji ukuran ieu.

Salaku titik négatip utama urang boga ukuran jeung beurat. Laptop 17 inci biasana ageung, kandel, sareng beurat. Bédana sareng 13 inci tiasa satengah dua kali beurat ayeuna janten titik anu kedah diperhatoskeun.

Como tips pikeun meuli laptop, kami ngan bakal nyarankeun laptop 17 inci upami:

  • Anjeun teu tiasa gaduh komputer desktop di bumi
  • Anjeun peryogi seueur kakuatan sareng anjeun sering ngarambat
  • Beurat sareng ukuran henteu penting pikeun anjeun

Upami filosofi anjeun pas kana salah sahiji titik ieu, maka anjeun bakal resep ngagaleuh laptop ageung. Upami, sabalikna, anjeun mikir yén éta bakal beurat teuing pikeun dibawa ka mana waé, panginten langkung saé anjeun ningali ieu. laptop 15 inci.

Dimana mésér laptop murah 17 inci

Upami anjeun mikir meuli laptop 17 inci kalawan harga alus, anjeun gaduh sababaraha pilihan pikeun ngalakukeunana, sapertos:

    • Mahkamah Inggris: Spanyol ngagaduhan bagian tina alat-alat portabel diantarana anjeun bakal mendakan merek anu unggul. Situs anu dipercaya dimana anjeun tiasa ngagaleuh duanana online supados aranjeunna tiasa ngirim ka anjeun atanapi angkat ka tempat jual anu paling caket. Salaku tambahan, sakapeung aranjeunna gaduh promosi, sapertos Tecnoprices, sabab hargana biasana henteu panghandapna ...
    • mediamarkt: eta mangrupakeun tempat pikeun manggihan téhnologi kalawan harga alus. Tangtosna anjeun gaduh laptop tina sababaraha merek sareng layar 17 inci. Dina hal ieu, anjeun ogé tiasa milih pikeun angkat ka toko Mediamarkt anu anjeun pikahoyong atanapi mesen tina platform wébna.
    • Amazon: Ieu teh favorit loba, saprak anjeun bakal manggihan jumlah pangbadagna merek, model jeung nawaran tina laptop 17 inci. Kalayan sagala merek ngarah sarta loba batur. Salaku tambahan, anjeun salawasna gaduh jaminan sareng kaamanan anu ditawarkeun ku platform Amérika ieu. Sareng upami anjeun palanggan Perdana anjeun tiasa ngagaleuh tanpa biaya pengiriman sareng pakét anjeun bakal sumping langkung gancang ...
    • Carrefour: Perancis ogé ngagaduhan seueur pusat sapanjang géografi Spanyol dimana mésér 17 ”laptop, ogé cara ngagaleuh tina situs wéb na. harga na lumrah, sarta eta oge boga sababaraha promosi occasional, sakumaha dina kasus El Corte Inglés.

Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

6 Koméntar ngeunaan «laptop 17 inci»

  1. soré alus

    Hatur nuhun pisan kuring gaduh sababaraha mamang antara Lenovo Y70 sareng Acer Aspire V17:

    Lenovo Y70 Kuring geus katempo layar di toko jeung kuring resep eta pisan, naon kontra anjeun ningali kalawan layar ieu?

    Acer Aspire V17: Kuring ditinggalkeun ku kanyataan yén sanajan anjeun nunjukkeun yén éta boga layar pangalusna, éta matte, Kuring geus sabenerna uninga yen kelir kasampak hadé dina layar kalawan kacaangan.
    Di sisi anu sanés, kuring parantos bébéja parah ngeunaan jasa saatos penjualan Acer, kumaha upami Lenovo?

    Gracias

    Alvaro Vargas de Lama

  2. Kumaha upami Álvaro, upami anjeun aya di antara dua laptop ieu. Ngeunaan Lenovo ngabejaan Anjeun yen naon bisa ningkatkeun layar téh nya éta ngan dina 1080p tanpa pilihan UHD, saprak éta hiji hal anu ngan model Y50 mawa. Tapi lamun geus katempo eta oge, eta moal menyakiti, saprak dibandingkeun Y50 kelir kasampak hadé tur jelas, biasana mangrupa pamutahiran, abdi tiasa nempatkeun sababaraha defects lamun geus katempo eta ogé 🙂
    jasa saatos-jualan hiji hal anu kuring teu bisa nyebutkeun kacida alusna ngeunaan, sabab kuring pribadi teu kungsi pangalaman goréng di boh tina dua, tangtu moal alus, rada "naon anu dipiharep". Sanajan kitu, sok aya babaturan atawa jalma anu boga pangalaman goréng. Tapi sakapeung éta ngan saukur kusabab konsumen nungtut langkung ti anu kedahna ... hal anu kuring parantos ningali dina sababaraha kasus. Kadua merek anu nonjol sareng salami anjeun gaduh laptop anjeun dina garansi anjeun henteu kedah ngagaduhan masalah upami masalah anu anjeun leres-leres aya dina garansi.

  3. Halo. Kuring mendakan analisa ieu anu anjeun lakukeun dina layar laptop 17 ″ sareng kuring mendakan éta pikaresepeun pisan sabab kuring parantos ningali laptop ieu sakedap sareng kuring kedah ngagaleuh. sababaraha merek ieu sareng abdi Aranjeunna geus lumangsung lila, kumaha saur anjeun ngeunaan Toshiba Satelit L70-C-142 kalawan harga € 925. Kuring geus diverifikasi yén resolusi Lenovo leuwih hade tinimbang nu ti Toshiba, ngeunaan éta harga Abdi hoyong ngabejaan Anjeun pilihan séjén. hatur nuhun

  4. Hatur nuhun pikeun kecap anu saé sareng ngalanggan Antonio! Upami merek sapertos Toshiba tiasa dianggo pikeun anjeun sareng nyumponan ekspektasi anjeun, kuring panginten henteu kedah robih, yén laptop 17 inci henteu mirah pikeun nyobian hal-hal kecuali pikeun pangalaman anu goréng 🙂 Sateuacan ngagaleuh laptop 17 inci éta. anjeun komentar, Abdi nyarankeun yén anjeun tingali tawaran ieu ti dieu tina Toshiba Satelit L70-C-14M lowered mun kirang ti € 900 kalawan 12GB RAM sarta komponén pisan metot. Anjeun bakal ngawartosan upami anjeun gaduh patarosan khusus. Hatur nuhun tos mampir.

  5. Panawaran anu anjeun carioskeun ka kuring sigana pilihan anu langkung saé sabab ku i5 kuring cekap, tapi kuring hoyong anjeun netelakeun masalah batré, 4 sél sapertos Toshiba atanapi 6 sél ieu, dina kasus laptop 17 ″, sanaos kuring Kuring bakal ngagunakeun éta salaku PC desktop. Kuring netelakeun yén batur kuring geus kungsi geus 15 ″ jadi kuring moal kapikiran ngarobah, respecting nu harga panungtungan, ka merek sejen kayaning Lenovo jsb. Hatur nuhun

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.