laptop 15 inci

Sanajan paménta pikeun Ultrabooks geus risen tremendously dina taun panganyarna, lolobana pembeli kénéh langkung milih laptop ukuran standar pikeun tiasa ngadamel tugas harian anjeun tanpa masalah, sabab layarna langkung ageung sareng langkung kuat. Atoh, Éta jelas yén teu aya anu kersa kéngingkeun alat anu langkung ipis sareng langkung hampang, upami éta nyumponan sadaya kabutuhan anjeun sareng aya dina anggaran anjeun..

Sareng ieu dimana tulisan ieu asup. Di Kami nyarankeun laptop 15 inci karesep urang.

Laptop 15 inci pangsaéna

Pikeun ngagampangkeun anjeun milih Laptop 15 inci, kami geus nyieun tabel ngabandingkeun jeung sababaraha model pangalusna anu dijual kiwari sarta boga basa padet pamaké senang jeung beuli. Anjeun ngan ukur kedah milih anu paling anjeun resep:

custom laptop configurator

Daptar Ultrabook ukuran standar parantos ningkat dina taun-taun ayeuna, janten aya sajumlah ageung laptop 14 inci jeung 15 inci patut perhatian Anjeun jeung duit Anjeun. Hal ieu ngajadikeun manggihan nu laptop 15 inci sampurna pikeun anjeun teu persis basajan tur pikeun éta kami geus ditulis pos ieu, pikeun mantuan Anjeun manggihan eta. Pikeun ngagampangkeun kahirupan anjeun, kami parantos ngabagi pilihan anu sayogi janten sababaraha bagian kalayan nawaran anu paling luar biasa dina internét.

Jinis laptop 15 inci

Murah

Sapertos dina tulisan anu sanés, aya komputer 15 inci anu langkung mahal sareng langkung mirah. Di antara anu murah, urang tiasa mendakan sababaraha anu hargana ngan ukur langkung ti € 300, tapi biasana alat-alat anu fitur anu paling penting nyaéta ukuran layar. Pikeun ngaluncurkeun komputer layar ukuran standar (ageung) kalayan harga anu dikirangan, éta komponén internal kudu wijaksana, nu biasana ditarjamahkeun kana prosésor slow, kirang RAM ti dianjurkeun, HDD ukur disk jeung, meureun, sababaraha watesan séjén, kawas nu kuring boga nu teu kaasup rojongan pikeun 5GHz WiFi.

Éta ogé kamungkinan éta layar boga resolusi handap, nu ngajadikeun sagalana kasampak leuwih badag sarta hayu urang teu ngamangpaatkeun ukuran nu bisa nembongkeun eusi leuwih. Pondokna, naon anu urang bakal acquiring lamun urang meuli komputer 15 inci mirah bakal komputer wijaksana jeung layar rada gedé.

Cahaya

Di antara komputer 15 inci urang tiasa mendakan cahaya, tapi sakedik atanapi henteu aya anu dianggap ultrabook. Komputer anu énténg nyaéta komputer anu beuratna sakedik pikeun naon waé, sabagéan berkat desain anu rumit pisan anu ngajantenkeun aranjeunna langkung ipis. Komputer 15 inci anu hampang kedahna sakitar 2kg. Sareng upami turun sahandapeun 1.5kg, anu bakal urang gaduh nyaéta laptop 15 inci anu tiasa dianggap ultrabook. Teu biasa, tapi teu mungkin ogé.

kaulinan

Laptop anu dirancang pikeun kaulinan beuki sering, nyaéta, maén kaulinan. Kaseueuran aranjeunna gaduh layar 15 inci, sabab ieu mangrupikeun ukuran standar sareng tiasa kalebet komponén canggih ku kituna urang bisa maénkeun mulus tur tanpa kudu ngahapus tékstur jeung épék. Komputer ieu dicirikeun ku leuwih kuat batan komputer normal, diantara nu urang boga jumlah gede RAM, prosesor hadé, hard drive kapasitas tinggi na layar kalawan resolusi hadé. Éta ogé umum pikeun aranjeunna gaduh desain anu langkung agrésif, langkung keuna, langkung "senang", anu kaharti upami urang tumut kana akun yén éta mangrupikeun komputer anu dirancang pikeun hiburan.

Taktis

Sababaraha komputer 15 inci gaduh layar rampa. Seuseueurna aranjeunna nganggo sistem operasi Windows, tapi aya ogé sababaraha anu nganggo Linux dina pasaran. Komputer layar rampa, khususna anu nganggo Windows, ngidinan urang ngamangpaatkeun pilihan tambahan, kayaning pamakéan stylus, nu bakal ngidinan urang ngagambar atawa ngalakukeun tugas design tangtu, atawa ngagunakeun aplikasi mobile, kayaning kaulinan. Sacara umum, hardware tambahan tina layar bakal nyieun harga alat nu leuwih luhur, komo deui lamun naon urang kudu di hareup urang téh komputer convertible (PC + Tablet).

Laptop 15 inci anu anjeun kedah mésér ...

Kiwari, aya sababaraha laptop pisan portabel di pasar pikeun kirang ti 600 euro. Di dieu kami nunjukkeun anjeun pilihan anu pangsaéna, sanaos daptar henteu nuturkeun urutan khusus, sabab unggal modél gaduh kaunggulan sareng kalemahan.

HP mastaka 15

HP 15 nyaéta laptop 15 inci langkung affordable, thinner tur torek jeung hardware Intel ti anjeun bisa meunang kiwari. Dina waktos nyerat tulisan ieu, aya konfigurasi sareng CPU Intel Core i5 , 16 GB RAM na 1 TB SSD teuas drive sadia online pikeun kirang ti € 1000 (malah kirang, dina tawaran handap nu urang ngagantelkeun).

Pikeun jumlah éta, anjeun kedah sadar yén anjeun bakal nampi a casing palastik hideung, a keyboard kualitas sarta trackpad, 1920 x 1080 tampilan piksel kalawan panel IPS sarta batré anu bakal ngaleuwihan 7 jam per siklus muatan. Sadaya ieu dina awak 1,8 kg jeung 23 mm. kandel.

Pondokna duanana model nawiskeun hardware Intel sarta nyatu portability pikeun hiji harga unbeatable. Konfigurasi sarupa ti Asus, Lenovo jeung merek sejen anu ngajual keur antara 1000 jeung 1200 euro, najan pikeun harga nu bakal meunang layar rampa, kasus logam, accu gedé, layar ningkat jeung format convertible. Tapi upami sadayana anu anjeun pikahoyong nyaéta laptop anu sederhana, sederhana, kuat sareng murah, anjeun moal mendakan tawaran anu langkung saé.

Lenovo Yoga 7

Lenovo Yoga 7 sakumaha disebut di sababaraha wewengkon, mangrupa gampang dimawa convertible 14 inciKanyataanna, éta salah sahiji model paling affordable dina kategori na. Laptop ieu tiasa dianggo salaku komputer biasa, tapi kumargi layarna tiasa diputar deui dugi ka 360 derajat, éta ogé tiasa dianggo salaku tablet anu nangtung.

Kami nguji versi dasar, tapi di kalolobaan nagara, Lenovo ngan ukur ngajual konfigurasi layar rampa IPS HD lengkep, fitur anu henteu ditawarkeun ku seueur laptop 15 inci anu sami. Salaku tambahan, modél ieu ngagaduhan CPU i7, gaduh 16 GB RAM sareng 1TB SSD hard disk.

Kabeneran aya nu keur jumlah nu meunang laptop convertible hébat sareng kotak aluminium, keyboard sareng trackpad anu saé, pilihan palabuhan anu saé, sareng batré 48 Wh.

LEnovo ogé gaduh versi i7 pikeun dijual sareng kartu grafik Nvidia RTX 3060 nu dijual pikeun ngeunaan 500 euro leuwih. Pencét tautan pikeun ningali langkung seueur detil sareng kamungkinan diskon.

El Yoga 7 teu boga drive optik jeung unsurprisingly, modél Éntri bakal leuwih affordable ti Yoga anyar 7, kalawan harga mimitian jam 780 euro dina kasus konfigurasi Intel Core i5 atanapi kalawan SSDs kirang.

Upami anjeun hoyong ngahemat artos sareng gaduh prosesor generasi sateuacana, anjeun tiasa mertimbangkeun model anu langkung lami, Salami aranjeunna masih aya di toko atanapi anjeun badé ngagaleuh anu kadua.

Acer Spin 3

Spin 3 garis nyokot konsép Ultrabook affordable malah salajengna, siga Henteu ngan ukur nawiskeun layar toél, tapi ogé tiasa muterkeun mundur dugi ka 270 derajat, anu ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun éta dina modeu presentasi, sapertos anu anjeun tingali dina pidéo di handap ieu. Nanging, éta henteu tiasa dianggo dina bentuk tablet, sabab kajantenan sareng Yoga atanapi Asus Zenbook Flip anu kami parantos dibere sateuacanna.

Kitu cenah, laptop Acer saderhana pisan. Aranjeunna datangna kalawan Platform Intel, prosesor Core i3, i5 sareng i7, 4 dugi ka 8 GB RAM, sababaraha jinis unit panyimpenan, batré 48Wh, jsb. Anu anjeun henteu kedah milarian dina alat ieu nyaéta kartu grafik anu kuat atanapi drive optik. Salaku tambahan, layarna, kalayan panél IPS sareng 1920 × 1080 piksel, lumayan lumayan.

Garis 15,6 inci beuratna sakitar 1,7 kg sareng kandelna 21 mm. Versi sareng Core i5 hargana tina 560 euro sareng, upami anjeun hoyong konfigurasi anu langkung kuat sareng Core i7, 8GB RAM sareng 512 GB SSD, hargana naék ka 800 euro. Model 14 inci ngan beuratna 1,99 kg sareng hargana sakitar 560 euro, sanaos anjeun tiasa mendakan tawaran dina internét.

HP mastaka 14

Ieu mangrupikeun Ultrabook anu pang populerna ti HP. Aranjeunna rada ipis, 18 mm. kandel, kalawan housings dijieunna tina campuran logam jeung plastik. Tapi, aranjeunna rada beurat pikeun dibawa unggal dinten: modél 14 inci beuratna sakitar 2,58 kg sareng 14, 1,6 kg, janten hampang pisan. Upami anjeun resep ieu, éta ngeunaan laptop kalayan nilai anu saé pisan pikeun artos.

Dua séri éta sami dina sababaraha cara. Duanana gaduh tampilan 1920 × 1080 piksel, atanapi panel FHD IPS upami anjeun daék mayar langkung seueur. Duanana gaduh keyboard sareng trackpad anu sami sareng duanana nawiskeun konfigurasi Intel Gen 11 anu béda-béda dugi ka 16GB RAM..

Aya sababaraha béda estetika antara dua, Pedalaman mastaka 14 dijieunna tina plastik bening, sedengkeun interior 15 dijieunna tina aluminium. Salaku tambahan, aya ogé bédana fungsional: model Pavilion 15 gaduh port USB tambahan, panempatan anu béda tina palabuhan sakitar awak, batré anu langkung ageung (58 Wh vs 43 Wh dina 5000). Nanging, sapertos anu diharapkeun, modél dina garis ieu 50 dugi ka 100 euro langkung mahal tibatan HP 15 kalayan konfigurasi anu sami.

Dina dua kasus, harga mimitian jam 600-700 euro dina kasus konfigurasi Core i5, 8 GB RAM na 1920 × 1080 layar px., sedengkeun versi sareng prosesor Intel Core i1000, 7 GB RAM sareng layar rampa FHD IPS sumping sareng / atanapi langkung ti 16 euro. Ah! Sareng tong hilap yén kalayan séri HP Pavilion 15 anjeun bakal gaduh kartu grafik anu langkung saé tibatan 14.

Acer Aspire 5

Upami anu anjeun milarian nyaéta ultrabook murah anu gaduh kakuatan anu cukup pikeun nanganan tugas harian anjeun atanapi bahkan maén pidéo sareng maén kaulinan. mun sababaraha kaulinan ayeuna, Acer ASPIRE 3 mangrupa salah sahiji pilihan pangalusna anjeun.

Pikeun kirang ti 600 euro, anjeun kéngingkeun laptop 15,6 inci anu beuratna 2,5 kg sareng sakitar 20,32 mm. kandel (Sayogi ogé dina versi 17 inci anu rada gedé sareng langkung beurat.) Dina bagian négatif, urang kedah nyarios yén laptop ieu henteu katingali atanapi karasa padet sapertos Ultrabooks sanés anu kami parantos disebatkeun dina tulisan ieu, sanaos bérés logam langkung saé tibatan laptop normal anu sanés. Lamun anjeun muka tutup, anjeun bakal nempo hiji keyboard santun tur trackpad, sanajan euweuh frills. Layar non-rampa caang jeung resolusi 1920x1080px.

Nanging, anu saé pisan aya di jero. Acer ASPIRE 5 gaduh prosésor Core i5 1035g1, 8GB RAM, 512GB panyimpenan SSD, sareng kartu Intel HD Graphics, Ieu ngandung harti yén éta tiasa ngadamel paling kaulinan sampurna, sanajan teu jeung setélan grafik paling canggih (éta naha urang nyarankeun eta salaku laptop kaulinan Éntri-tingkat teuing, tangtosna). Pikeun sakabéh ieu urang kudu nambahan batré 5 jam. Anjeun ngartos kasuksésan modél ieu, henteu?

Dina ahir taun 2020, versi sareng prosesor generasi ka-11 tina notebook Acer 15 inci ieu kaluar.. Dina hal ieu, Acer ngagantikeun kartu grafik ku prosesor paling canggih, batré well-ukuran jeung sababaraha tweaks dina rarancang. Parobihan henteu masalah anu ageung, tapi aranjeunna ngabantosan perusahaan ngajual versi Core i7, sareng 16 GB RAM sareng hard drive 1 TB, kirang ti 800 euro. Harga anu saé pikeun fitur anu ditawarkeunana.

Acer Aspire A515

Upami anjeun milarian laptop 15 inci anu pangsaéna, ieu sababaraha pilihan. Urang ngan kaasup laptop 15 inci jeung notebooks diwangun dina platform Intel ULV. Upami anjeun kabetot dina laptop anu langkung kuat, kalayan prosesor quad-core sareng kartu grafik gancang, anjeun tiasa ningali bagian anu dikhususkeun pikeun laptop high-end anu anjeun bakal mendakan di handap.

Acer gaduh garis luhur Ultrabooks, laptop jeung hardware generasi anyar prosesor Intel, desain nice jeung kartu grafik alus.

Acer Aspire A515 nyaéta komputer Laptop 15,6 inci kalayan layar IPS HD lengkep anu saé, prosésor AMD Ryzen 5, grafik terpadu, 8 GB RAM sareng hard drive 1TB SSD., sadayana dina awak logam sareng plastik beuratna 2,6 kg sareng 1,86 cm. dina titik paling kandel. Hard drive biasa-biasa waé nyaéta sered tapi tiasa gampang ngamutahirkeun upami anjeun kersa.

Lenovo IdeaPad 3

Kami sateuacan anu sanés ultrabook affordable anu tiasa ngadamel kaulinan lumayan lah. Gawéna kalawan processor a AMD Ryzen 7, eta bisa ngahontal nepi ka 16 GB RAM sarta ngabogaan grafik terpadu Radeon RX Vega 8, nu bakal sarimbag dina kinerja jeung intel grafik uhd

Saleresna Lenovo Ideapad 3 langkung mirah ti paling laptop kalawan fitur nu sarupa. Pikeun 300 euro anjeun bakal kéngingkeun prosésor Intel Core i3, 8 GB RAM sareng 500 GB HDD / SSD sareng panyimpenan 8 GB. Salaku tambahan, éta kalebet batré 48 Wh, keyboard backlit beureum sareng perumahan kalayan warna hideung anu masihan penampilan anu béda, langkung agrésif tibatan notebook sanés dina kisaran harga ieu.

Di sisi séjén, Lenovo geus indit pikeun matte 1920 × 1080 px layar IPS, nu hartina sudut nempoan sarta kelir pohara alus.. Lamun perlu layar seukeut, anjeun kudu néangan nguap, tapi lamun boga cukup ku layar normal, Lenovo Ideapad mangrupakeun salah sahiji pangkuatna sarta pangalusna-dibanderol laptop 15 inci momen. Turutan tautan di luhur pikeun langkung rinci sareng tingali harga pangsaéna anu kami mendakan dina internét.

14 inci sareng 15 inci LG Gram

LG ngagaduhan sababaraha model laptop 15 inci anu kasohor.

LG Gram 14 inci sareng 15 inci ampir sami, ngan dibédakeun ku tampilanna. Duanana rada hampang sareng elegan (sakitar 1Kg) sareng hadir sareng prosesor Intel generasi panganyarna, dugi ka 16GB RAM, grafik Iris Xe sareng sababaraha pilihan panyimpenan.

Tukang tapi teu saeutik, duanana dijual sakitar 1200 atanapi 1300 euro dina kasus konfigurasi kalawan Core i7, 16 GB RAM na 512GB SSD

Sadaya fitur sejenna tetep sarua, kaasup konfigurasi hardware sadia.

Upami anu anjeun milarian nyaéta laptop 15 inci kalayan fitur anu paling luar biasa di pasar (sareng harga anu langkung luhur), kami nyarankeun anjeun ningali ieu. ngabandingkeun tina pangalusna.

Kaunggulan tina komputer 15 inci vs 13 inci

éta ukuran layar baku geus 15 inci pikeun taun teu kabeneran. Komputer 15 inci ngagaduhan layar anu cukup ageung ku kituna urang tiasa damel sareng éta bari ningali langkung seueur eusi. Lamun urang ngabandingkeun aranjeunna kalayan laptop 13 inci, anu 15 ″ gaduh layar 2 dugi ka 2.6 inci langkung seueur, gumantung kana naha anu urang mésér nyaéta komputer anu ngan ukur 15 ″ atanapi ukuran standar, anu layarna gaduh ukuran diagonal 15.6 ″.

Kaunggulan komputer 15 inci dibandingkeun komputer 13 inci nyaéta kieu:

  • Layar gedé = produksi gedé. 2-2.6 inci tambahan bakal ngidinan urang pikeun nempo leuwih eusi, nu hartina urang bakal dianggo hadé atawa, sahenteuna, urang moal kudu galur panon urang jadi loba. Di dieu ogé, hal anu penting pikeun mertimbangkeun resolusi, tapi sagala hal anu sarua, a 15 ″ laptop bisa mintonkeun eusi leuwih ti 13 ″ laptop.
  • komponén hadé. Téori éta nyarioskeun yén komponén anu langkung ageung pas dina rohangan anu langkung ageung sareng yén komponén anu langkung ageung kedah langkung kuat. Ieu bisa kaeusi, sarta dina kanyataanana biasana kaeusi, tapi anjeun kudu kasampak raket dina spésifikasi sabab urang bisa manggihan 15 ″ komputer jeung komponén leuwih modest atawa sababaraha bener kuat 13 ″ komputer.
  • Otonomi gedé. Diantara komponén panggedéna anu tiasa dipasang dina komputer 15 ″ kami ngagaduhan batré anu langkung ageung. Sanaos batré sanés hiji-hijina hal anu penting dina hal ieu, dina kaayaan sarua, nu hiji jeung batré pangbadagna bakal nawiskeun otonomi gede.
  • Kibor nomer. Laptop 13 inci langkung dikomprés, sareng pangurangan ukuran sering ngorbankeun bagian tina keyboard. Sesa keyboard ngajaga ukuran sareng pikeun ngahontal ieu aranjeunna kedah ngaleungitkeun konci anu aya dina laptop 15 inci.
  • Sora hadé- Sedengkeun, kawas sagalana sejenna, ieu bisa jadi teu bener, sagala hal séjén sarua, notebook gedé bakal kaasup speaker gedé, nu bakal ngahasilkeun sora kualitas luhur.

Salaku karugian, urang kedah émut yén komputer anu langkung ageung sareng langkung beurat bakal langkung mahal pikeun diangkut, janten éta henteu kedah janten pilihan urang upami urang badé ngagerakkeunana.

Laptop 15 inci vs 17 inci

Sanajan ukuran baku nyaeta 15 inci, aya ogé notebooks gedé. Anu nganggo layar panggedena ayeuna nyaéta laptop tina 17 inci, nu nepi ka 2 inci leuwih ti ukuran baku. Sacara logis, aya kaunggulan dina kalemahan, sapertos kieu:

  • Layar gedé sinonim jeung beurat leuwih gede. Beuki gedé komputer, beuki beurat. Sadayana sami, laptop 17 inci bakal beuratna langkung ti 15 inci.
  • Layar gedé biasana sinonim jeung kualitas luhur. Sanajan ieu bisa jadi bener, komputer kalawan tampilan 17 inci dirancang pikeun pamaké nuntut. Anu milari komputer kalayan layar 17 inci milarian karya desain, maén kaulinan atanapi ngonsumsi kontén dina layar anu langkung ageung kalayan kualitas anu langkung luhur, janten gampang mendakan seueur 2K atanapi 4K.
  • komponén hadé, nu ngawengku otonomi gede. Sadaya hal anu sami, komputer 17 inci kedah nawiskeun otonomi anu langkung ageung sabab gaduh rohangan pikeun nampung batré anu langkung ageung. Di sisi séjén, aya sababaraha komputer 17 inci kalawan komponén modest; aranjeunna biasana ngawengku komponén luhur-rata.

Naon kedah laptop 15 inci anu saé?

Prosesor i5 atanapi i7

Sanaos sadayana tiasa milarian hiji hal, laptop 15 inci anu saé kedah gaduh sahenteuna hiji prosésor Intel i5. Upami anjeun naros ka kuring "Naha?" Kuring bakal ngajawab anjeun langsung yén sabab kuring ngagaleuh hiji sareng i3 mikir yén éta bakal cekap pikeun nyerat téks sareng kuring salah. Muka file atawa program nu mana wae nu nyokot kuring salamina jeung Jigana mah ngan saukur salah. I5 ningkatkeun pangalaman pangguna pisan, tapi upami urang hoyong damel dina cara anu langkung éfisién, anu pangsaéna milih hiji kalawan i7 atawa hal sarimbag, kawas amd ryzen 7. Bedana jeung a i3 aranjeunna abysmal.

Sanajan i7 leuwih ti cukup keur paling jobs, urang ogé bisa meuli hal kalawan hadé "otak", kayaning a laptop sareng prosésor i9 atawa sarimbag. Teu perlu, tebih ti eta, keur sabagéan ageung tugas, tapi loba gamers kawentar anu opting pikeun processor ieu, diantara komponén séjén nu ngidinan pikeun muterkeunana jeung ngalirkeun data tanpa ngalaman masalah slightest.

Pintonan HD lengkep

Sakali anjeun coba layar Full HD, anjeun teu hayang nanaon sejenna jeung anjeun teu ngarti kumaha anjeun geus bisa digawekeun ku kirang. Ngabogaan Resolusi 1920 × 1080 piksel, jeung bédana kalayan hormat ka HD abysmal. Hal kahiji anu urang perhatikeun nalika urang hurungkeun layar nyaéta yén sadayana katingali langkung saé, langkung saé, urang perhatikeun yén éta dunya sanés, tapi anu pangsaéna nyaéta, upami urang gaduh visi anu saé, urang tiasa nempatkeun éta dina résolusi pinuh sareng ningali seueur deui eusi. Serius, éta patut eta. Sareng éta yén laptop kuring sareng i3 ogé ngagaduhan résolusi anu kirang sareng ... ogé, éta henteu saé.

SSD

Laptop 15 inci anu saé, atanapi ukuran naon waé, kudu boga SSD disk. Laju maca / nyerat langkung luhur, janten sadayana bakal langkung gancang, ti ngabuka program sareng dokumén dugi ka ngamimitian sistem operasi.

Pilihan séjén nyaéta mésér komputer nganggo disk hibrida, kalayan bagian kapasitas anu langkung handap dina SSD sareng anu sanésna kalayan kapasitas anu langkung luhur dina HDD. Disk ieu aya supados sistem operasi sareng data anu paling sering kami anggo dilebetkeun kana bagian SSD (biasana ngalakukeun éta sacara otomatis), anu bakal ngajantenkeun pamakean paling sadinten-dintenna gancang, sareng sesa inpormasi anu kami lebetkeun. HDD disk , anu langkung laun, tapi ogé langkung mirah sareng di antarana urang tiasa nempatkeun sadayana anu urang peryogikeun.

Otonomi

Laptop 15 inci anu saé kedah gaduh otonomi anu saé. Komputer "laptop" henteu aya gunana upami urang henteu tiasa ngajauhan tina stop kontak sababaraha jam. Otonomi anu saé nyaéta anu ngamungkinkeun komputer sahenteuna 5 jam tanpa ngecas deui, tapi aya ogé komputer kalawan otonomi hadé nu datangna deukeut jeung malah ngaleuwihan 10 jam. Leres yén éta sanés anu paling umum, éta gumantung kana sistem operasi sareng upami sistem hemat energi dianggo, anu kalebet nganggo kacaangan anu langkung handap, tapi mungkin.

Conectividad

Laptop anu saé, janten 15 inci atanapi ukuran anu sanés, kedah tiasa komunikasi atanapi nyambung sareng périferal sanés atawa tim. Ku alatan éta, éta kudu cocog sareng Bluetooth, lamun mungkin 4.x salaku minimum. Di sisi anu sanés, kartu WiFi kedah ngadukung protokol pangénggalna, sapertos WiFi (802.11a / b / g / n / ac) sareng dual band simultaneous (2,4 sareng 5GHz). Kalawan hal ka WiFi, 2.4GHz boga rentang gede tur ngaliwatan tembok, tapi laju leuwih handap (urang jarang ngahontal 100MB), bari 5GHz pikeun spasi kabuka sarta leutik, tapi urang bakal ngamangpaatkeun sagala speed.

Di sisi anu sanésna, éta ogé penting pikeun nengetan palabuhan sareng, sahenteuna, aranjeunna kedah gaduh sababaraha Port USB Tipe-ADianjurkeun yén anjeun ogé mibanda sahanteuna hiji Tipe-C, HDMI pikeun nyambungkeun ka monitor éksternal sarta card reader, nu bakal ngidinan urang maca MicroSD alat kayaning kaméra mobile.

Ukuran laptop 15 inci

Nalika urang ngobrol ngeunaan pangukuran komputer, urang kedah ngadasarkeun diri nyalira sareng éksklusif dina hiji titik: layarna. Ketebalan sareng marginna bakal gumantung kana padamelan anu saé anu dilakukeun ku produsén, tapi ukuran layarna teu aya. Standar layar 15 inci sabenerna 15.6 inci, anu mangrupa 39.62cm diagonal. Sacara vertikal ukuranana 19.5cm sareng horisontal 34.5cm.

Urang ogé kedah tumut kana akun jenis layar di hareup urang, nyaeta, rasio aspék na. Seuseueurna layar di pasar, boh laptop sareng televisi, gaduh a aspék rasio 16:9 panorama. Ieu kedah disebatkeun upami urang mendakan pasualan anu anéh dimana laptop gaduh layar 4: 3: diagonal kedah dijaga, tapi jangkungna sareng lebar bakal rupa-rupa.

Pangalusna merek laptop 15 inci

HP

HP mangrupikeun merek anu kasohor pisan di dunya komputasi, sanaos bagian tina katenaranna kusabab printerna. Aranjeunna dimimitian kaluar salaku Hewlett-Packard leuwih ti 80 taun ka tukang, tapi engké meunang popularitas pikeun manufaktur sarta ngajual. komputer sagala rupa.

Logis, dina na Katalog notebook HP Aranjeunna teu tiasa sono kana laptop ukuran standar, nyaéta 15 ″ laptop, atanapi langkung khusus 15.6 ″ laptop. Sanaos aranjeunna kantos ngalakukeun kasalahan, HP sakali deui janten merek anu kedah dipertimbangkeun upami urang hoyong mésér komputer 15 inci atanapi jinis laptop anu sanés.

Acer

Acer mangrupikeun merek anu seueur pangguna, kalebet server, sapertos, khususna pikeun laptopna. Sacara umum, komputerna dirarancang saé sareng didamel saé, anu bakal urang perhatikeun sampurna langsung tina kotak sareng mimitian nganggoana. Dina katalog na urang bisa manggihan komputer sagala rupa, Lolobana kalawan nilai alus duit. Dina séri na Aspire aranjeunna nawiskeun rupa anu pikaresepeun, kalayan modél mimitian ti 10.1 ″ dugi ka 17 ″. Acer mangrupa salah sahiji pilihan pangalusna lamun urang keur néangan hiji komputer alus tanpa kudu mayar loba duit, hal anu ogé valid lamun naon urang hayang nyaéta komputer 15 inci.

Asus

Asus mangrupikeun perusahaan multinasional anu ngahasilkeun sareng ngajual alat éléktronik, robotika sareng parangkat keras, diantarana urang gaduh sagala jinis komponén internal sareng komputer. Diantara laptopna, kumaha upami henteu, aranjeunna nawiskeun seueur 15 inci, anu henteu heran nalika urang nganggap yén éta mangrupikeun ukuran standar.

Dina katalog anjeun aya laptop sagala rupa, nu ngawengku laptop 15 inci kalawan komponén leuwih canggih atawa sababaraha leuwih wijaksana. Nyandak kana akun yén éta téh parusahaan nu nawarkeun harga alus, éta kudu jadi hiji pilihan mertimbangkeun nalika urang rék acquire komputer 15 inci atawa ukuran lianna.

Lenovo

Lenovo mangrupikeun perusahaan Cina khusus, khususna, dina alat éléktronik pinter (telepon sélulér, jam tangan, tablet ...) sareng komputer. Salaku perusahaan Cina, ampir sadayana anu ditawarkeunana dina harga anu saé, nu teu salawasna sinonim jeung kawijaksanaan atawa kualitas goréng.

Dina katalog na urang ogé bakal manggihan laptop Lenovo sakabeh rupa, Lolobana kalawan harga alus, kaasup sababaraha parabot leuwih modest jeung nu lianna leuwih kuat, kaasup sababaraha pikeun kaulinan.

Alat-alatna anu paling murah leres-leres murah, tapi urang kedah émut yén upami urang milih salah sahiji alat ieu, anu bakal urang mésér nyaéta alat anu ngan ukur kakuatan anu pas. Mertimbangkeun rupa-rupa anu aranjeunna nawiskeun, éta patut dipertimbangkeun nalika urang milarian komputer 15 inci.

LG

LG Corporation mangrupikeun perusahaan anu berbasis di Koréa Kidul anu ngahasilkeun produk éléktronik, telepon sélulér, sareng petrokimia. Diantara produk éléktronik kami ogé mendakan laptop sareng, kumaha éta tiasa disebutkeun, seueur di antarana 15 inci, ukuran standar pikeun alat-alat ieu.

nu laptop LG aranjeunna biasana dirancang ogé sarta nilai duit, tapi teu biasana pabrik alat jadi wijaksana nu bakal nyieun urang kuciwa atawa jadi bagja sanggeus dibeuli na.

Di antara rentang laptop na urang gaduh sagala jinis, diantarana rentang Gram na nangtung kaluar, nu laptop nu biasana boga layar 15.6 inci sarta sababaraha diantarana tactile. Dina séri anu sami ieu kami ogé bakal mendakan komputer ultra-ipis 15 inci, janten aranjeunna mangrupikeun pilihan anu kedah dipertimbangkeun nalika urang badé mésér komputer anu saé, naon waé ukuran sareng beurat anu dipikaresep ku urang.

MSI

Msi mangrupikeun perusahaan anu ngarancang, ngembangkeun, sareng ngajual hardware komputer, kalebet laptop, desktop, motherboard, kartu grafik, komputer sadaya-dina-hiji (AIO), server, sareng périferal.

Dina katalog na urang ogé bisa manggihan laptop sagala rupa, tapi geus ilahar pikeun manggihan loba dirancang pikeun kaulinan. Ieu ngandung harti yén loba nu laptop MSI Aranjeunna gaduh komponén anu langkung maju anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun nikmati salah sahiji pangalaman anu pangsaéna sareng kaulinan vidéo, tanpa jerks, dina kecepatan anu paling luhur sareng tanpa kedah ngaleungitkeun tékstur atanapi épék. Urang ogé bisa manggihan komputer séjén leuwih wijaksana, ku kituna mangrupakeun merek pikeun tumut kana akun lamun urang indit ka meuli komputer 15 inci.

Kacindekan ngeunaan laptop 15 inci

laptop 15 inci

Ieu mangrupikeun laptop 15 inci anu paling luar biasa anu urang tiasa analisa. Masing-masing gaduh ciri anu unik, janten pilihan anjeun bakal gumantung kana naon anu anjeun milarian. Kami ngagantelkeun sababaraha tautan sanés anu pasti bakal mangpaat upami anjeun hoyong laptop anu langkung spésifik.

Laptop murah: Dijual pikeun kirang ti 500 euro, tapi émut yén anjeun kedah ngadamel sababaraha konsési upami anjeun mutuskeun salah sahijina, anjeun tiasa ningali éta dina kaca utama urang.

Laptop mid-range: Dijual pikeun kirang ti 1000 euro jeung tawaran a nilai pangsaéna pikeun artos.

Notebook high-end pikeun bisnis, multimedia sareng kaulinan: Éta laptop pangalusna dina pasaran. Upami anjeun peryogi desain kualitas luhur, kinerja anu pangsaéna, sareng fitur-fitur panganyarna, ieu kedah janten pilihan anjeun. Pikeun bisnis bari iinditan kami nyarankeun ka Chromebook leutik bari pikeun kaulinan kami nyarankeun ieu


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.