laptop 14 inci

Laptop ukuran standar nyaéta anu ngagaduhan layar 15 inci, khususna 15.6 ″. Aya sababaraha anu langkung ageung pikeun anu kedah ningali eusi dina daérah anu langkung ageung, tapi aya ogé anu langkung alit anu alesan utama pikeun mobilitasna. Diantara komputer leutik ieu aya sababaraha kawates pisan sareng layar 10 inci, tapi upami urang hoyong anu langkung kuat, éta patut mésér a Laptop 14 inci.

Seueur tina laptop lightest di pasar, atawa rada, tina laptop worthwhile lightest dina pasaran boga layar anu antara 13 jeung 14 inci. Ukuranna ngamungkinkeun urang nyandak aranjeunna ka mana waé, tapi ogé kalebet komponén-komponén canggih sedeng anu tiasa urang ngalaksanakeun tugas naon waé tanpa aya watesan. Dina artikel ieu kami ngabejaan Anjeun sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan komputer 14 inci.

Laptop 14 inci pangsaéna

custom laptop configurator

HP 14-dk0017ns

HP 14-dk0017ns mangrupakeun notebook tina 14 inci pikeun maranéhanana anu neangan kinerja pangalusna dina alat lampu sarta tanpa kudu méakkeun loba duit. Éta nangtung pikeun kalebet komponén anu kuat, sapertos prosesor AMD Ryzen 7, 8GB RAM sareng hard drive SSD, 256GB dina hal ieu, dimana urang tiasa ngalakukeun naon waé kalayan lancar sareng gancang.

Layar na ngagaduhan Resolusi HD lengkep, hal anu, sakali anjeun coba eta, anjeun moal bisa deui ngagunakeun nanaon kirang. Ogé patali jeung gambar, kartu grafik dedicated na AMD Radeon RX Vega 10 assures kami yén urang ogé bisa mindahkeun loba video kaulinan tanpa masalah utama.

Sistem operasi anu nganggo alat ieu nyaéta Winddows 10 Home sareng hargana, héran pikeun spésifikasina, kirang ti € 700, tiasa nampi éta. di sababaraha toko husus pikeun kirang ti € 600.

Lenovo Ideapad C340-14APIRYZEN

Sadaya Lenovo Ideapads nawiskeun nilai anu saé pikeun artos, sanaos dina seueur kasus kualitasna rada turun supados hargana tiasa turun pisan. Dina kasus C340-14, naon anu paling turun nyaéta hargana, ngajaga komponén internal anu mastikeun yén urang tiasa damel sareng fluiditas sareng stabilitas anu tangtu. Sareng nyaéta yén urang tiasa kéngingkeun Ideapad ieu pikeun ngan leuwih € 600, nu héran pikeun spésifikasi eta ngawengku.

Ideapad Ieu sanes komputer normal, tapi rada éta convertible. A convertible mangrupakeun komputer nu bisa dipaké salaku laptop atawa salaku tablet a, jadi dina harga saméméhna urang bakal mayar ngan salah sahiji pilihan jeung urang bisa disebutkeun yen séjén datang salaku kado.

Sedengkeun pikeun spésifikasi paling beredar na, urang boga layar Full HD 14 inci, nu kuring pernah bosen nyebutkeun hiji pilihan nu mun anjeun migunakeun eta anjeun teu hayang nanaon kirang, a AMD Ryzen 5 sareng disk SSD, 512GB dina hal ieu, dimana urang bakal muka aplikasi atanapi file dina kecepatan anu saé sareng 8GB RAM anu bakal ngamungkinkeun urang tiasa damel kalayan gampang. Tanpa ragu, hiji pilihan mertimbangkeun lamun urang hoyong hal alus, nice jeung mirah.

ASUS VivoBook flip 14

Upami anjeun milarian laptop kalayan layar 14 inci pikeun panggunaan pribadi sareng sapopoe, sigana anu anjeun milarian nyaéta sapertos ASUS VivoBook Flip 14. Diantara atraksi utamina kami gaduh hargana, ngan dina € 600. di toko resmi tapi sadia pikeun ngeunaan € 450 upami urang milarian dina sababaraha toko online.

VivoBook ieu sanés anu panggancangna di kelasna, tapi ogé henteu ngaku. Dina spésifikasi na urang boga layar Full HD, nu kuring bakal nyebutkeun salah sahiji titik paling keuna na, processor a. Intel i3, 8GB RAM sareng 256GB SSD hard drive, anu cukup pikeun mindahkeun sistem operasi Windows 10 anu dipasang sacara standar.

ASUS ZenBook 14

ASUS ZenBook 14 mangrupikeun laptop anu tiasa dianggo pikeun panggunaan pribadi sareng padamelan anu tangtu. Layar Full HD 14 inci na bakal ngamungkinkeun urang ningali sadaya tindakan kalayan kualitas anu saé, sahingga nalika anjeun nguji éta (FHD) anjeun henteu mikir ngeunaan anu sanés.

Di jero, Windows 10 anu dipasang sacara standar bakal dipindahkeun ku prosésor Intel i5, 8GB RAM sareng hard drive SSD, 512 dina hal ieu. Éta kalebet kartu grafik Intel UHD khusus, anu bakal ningkatkeun kamampuan nalika urang ngalaksanakeun sababaraha pancén atanapi damel sareng parangkat lunak anu peryogi éta.

Urang bisa meunangkeun ZenBook ieu ti ASUS pikeun hargana ngan leuwih € 700 sarta eta oge sadia kalawan Intel i7 / prosesor AMD Ryzen 7, nepi ka 32GB RAM, 512 SSD jeung kartu grafik hadé.

MEDION S4403

Mun anjeun ngan kabetot dina komputer kalawan layar ukuran lumrah tur hargana sahandapeun mungkin, Anjeun kudu nyandak katingal dina MEDION S4403. Daya tarik utamina nyaéta hargana, sareng éta kami tiasa kéngingkeun kirang ti € 500. Éta sapertos harga anu murah anu dugi ka ayeuna éta langkung seueur komputer anu nganggo layar 10.1 inci, sareng MEDION ieu ngagaduhan layar 14 inci.

Sedengkeun pikeun spésifikasi séjén, anu disebut tadi Layar 14 inci nyaéta Full HD, nu jadi standar minimum sabab nawarkeun kualitas hébat sarta, sakali urang coba eta, urang moal deui hayang nanaon inferior. Pikeun anu sanés, éta kalebet komponén diskrit anu leupas, sapertos prosesor Intel Core i3, 4GB RAM, sareng panyimpenan SSD 128GB.

Sistem operasi anu dipasang sacara standar nyaéta a Windows 10 nu bakal mindahkeun saeutik lalaunan, tapi mangrupa hal anu katembong ku harga low jeung layar kualitas.

Laptop 14 inci, ukuran anu sampurna pikeun anu milari:

Kualitas harga

Laptop 14 inci henteu dirancang pikeun nungtut pangguna. Sanajan aya sababaraha bener kuat, aranjeunna dirancang pikeun nawarkeun mobilitas alus dina alat pangleyur, nu dina basa sejen ngandung harti yén maranéhna boga nilai alus duit. Pangurangan layar ditingali dina pangurangan harga tapi, sanaos biasana kirang kuat tibatan lanceukna, eta teu jadi loba reflected dina komponén na internal

14-laptops inci cukup badag yén urang bisa nyocogkeun ka komponén pangalusna di antarana, nu ngawengku prosesor alus, jumlah alus RAM, hard drive pangalusna sarta accu sedeng-ukuran, nu masihan aranjeunna otonomi pisan. Ku alatan éta, aranjeunna pilihan alus lamun naon urang hoyong a laptop alus pikeun harga rada handap, émut yén layar anjeun bakal langkung alit tibatan ukuran standar (15.6 ″).

kinerja

Sanajan eta bakal gumantung kana parabot dipilih, 14-komputer inci nawarkeun kinerja alus. Salaku geus kami dipedar dina titik saméméhna, aranjeunna leuwih leutik, tapi maranéhna teu jadi loba nu pabrik kudu motong pisan spésifikasi. Ku alatan éta, aya pilihan nu boga prosesor alus, RAM, sarta komponén séjén kawas kartu grafik. Di sisi anu sanésna, sababaraha gaduh, salian ti layar anu langkung alit, résolusi anu langkung handap, anu ngajantenkeun langkung hampang sareng yén "mesin" tim tiasa difokuskeun kana prosés anu leres-leres penting.

Cahaya

laptop 14 inci

komputer 14 inci mangrupa torek ti 15.6 inci, nu ukuran baku pikeun notebooks. Ieu naon logika ngabejaan urang, yén sagala hal anu sarua atawa kalawan desain sarua jeung komponén sarimbag, nu pangleutikna bakal beuratna kirang. Salian beurat, ukuranana ogé bakal ngagampangkeun diangkut sareng langkung gampang pas dina ransel atanapi dompet tibatan laptop anu sakitar 2 inci langkung diagonal.

Seueur laptop anu katelah Ultrabooks gaduh layar antara 13 sareng 14 inci. Laptop ieu gaduh beurat anu sok handapeun 1.5kg, tapi aya anu beuratna kirang ti 1kg. Upami urang kedah terus-terusan ngalih, urang langkung resep kana laptop 14 inci tibatan ukuran standar.

Layar rada gedé

Laptop 14 inci pangsaéna

Leres. Laptop 14 inci gaduh layar anu rada ageung sabab, kanyataanna, aranjeunna condong janten laptop dimana aranjeunna dipasang. 14 inci dina ukuran nu dipaké pikeun pas 13 inci. Ieu mungkin berkat réduksi pigura: ayeuna, ampir sagala komputer dina pasaran boga pigura saeutik leuwih ti hiji centimeter dina saban gigir, meureun dua di margin luhur, tapi saméméh margins éta leuwih badag.

Ku alatan éta, aranjeunna geus junun nyocogkeun hiji layar nu leuwih gede dina spasi sarua, beurat jeung ukuran nu maranéhna saméméhna nempatkeun layar hiji inci leuwih leutik.

Top merek laptop 14 inci

HP

HP mangrupikeun perusahaan anu mimiti populer pikeun panyitakna, tapi ayeuna janten perusahaan multinasional anu khusus pikeun téknologi inpormasi.

Sababaraha taun ka pengker, anjeunna nyiptakeun laptop kalayan tombol tambahan anu seueur anu henteu resep, tapi ayeuna éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna nalika milarian mésér komputer énggal. Dina katalog na urang bakal mendakan sagala jinis laptop, diantara nu urang bakal boga 14 inci kualitas kawas pamadegan nu Serie mastaka.

Lenovo

Lenovo nyaéta parusahaan téhnologi umum dumasar di Beijing, Cina. Salaku pabrik di nagara Asia, praktis sagalana aranjeunna nawiskeun maranéhna ngalakukeun kalawan harga alus, nu teu salawasna hartosna yén éta téh sumberdaya kawates.

Dina katalog na urang bakal mendakan laptop tina sagala jinis, sapertos sababaraha laptop 14 inci anu pikaresepeun pisan sapertos anu aya dina runtuyan Ideapad, najan dina séri anu sarua urang ogé bakal manggihan parabot kalawan layar nu leuwih gede sarta leutik.

ASUS

ASUS nyaéta parusahaan Taiwanese anu dedicated ka éléktronika jeung robotics, tapi lamun maranéhna geus kahontal sababaraha popularitas pikeun hal, éta sabab ogé spesialis dina hardware.

Di antara parangkat kerasna urang mendakan komputer tina sagala jinis, sapertos sababaraha laptop 14 inci anu urang tiasa mendakan dina komputerna. VivoBook sareng séri ZenBook. Aranjeunna ngadamel laptop kualitas, Sahingga sababaraha saingan malah Apple nu Maha Kawasa.

Ukuran laptop 14 inci

laptop ukuran 14 inci

nu layar 14 inci Éta 35,56 cm diagonal, nyaeta, ti belah kénca juru handap ka pojok katuhu luhur. Gumantung kana rasio aspék (babandingan rubak jeung jangkungna layar), bisa jadi leuwih badag atawa leuwih leutik.

Contona, salah sahiji babandingan nu pang populerna, 16: 9, bakal ninggalkeun kira-kira diménsi 31 × 17 cm (lebar jeung jangkungna). Najan kitu, pikeun ieu urang ogé kudu nambahan ukuran nempatan ku pigura, lamun teu laptop tanpa pigura atawa kalawan layar tanpa wates, nu biasana kakurangan ieu atawa nu bakal ngeusian ukur sababaraha milimeter.

Naha laptop 14 inci leutik?

ukuran laptop 14 inci

Un Laptop 14 inci éta kompak, sanajan mangrupa permukaan karya cukup saimbang, antara 15.6 "jeung 13" leuwih, meunang pangalusna duanana dunya dina alat tunggal. Laptop ieu tiasa saé pikeun:

  • Kompak sareng kirang beurat, pikeun anu milari mobilitas anu langkung saé. Salaku tambahan, ku gaduh layar anu langkung alit, éta ogé ngabutuhkeun énergi anu kirang pikeun fungsina, anu hartosna otonomi anu langkung ageung. Salaku conto, éta tiasa saé pikeun mahasiswa anu kedah nyandak éta dina ransel, profésional anu workstation henteu tetep, jsb.
  • Éta bisa ngidinan Anjeun pikeun boga alat alus pikeun bisa nyambung ka layar éksternal pikeun karya anjeun lamun perlu permukaan leuwih, tanpa implying kudu ngangkut hiji alat nu leuwih gede pikeun pamakéan layar éksternal.
  • Harga alat sareng layar anu langkung alit ogé biasana langkung saé.

Laptop 13 inci atanapi 14 inci?

Hal anu saé ngeunaan panél énggal nyaéta ukuranana tiasa ampir sami sareng ukuran 13 inci, sabab kalayan layar tanpa wates, atawa tanpa pigura, atanapi pigura anu diréduksi, parantos tiasa kompak langkung seueur notebook ieu. Ku alatan éta, anjeun bisa boga mobilitas sarua jeung 13, tapi kalawan inci tambahan nu pernah hurts nonton video, maca, atawa ngalakukeun pancén séjén dimana anjeun peryogi permukaan gawé saeutik deui.

Hijina kauntungan tina laptop tina 13 inci Nyaéta yén konsumsina rada handap, ngajantenkeun batréna langkung lami, tapi tiasa janten teu nyaman kusabab ukuranana leutik.

14 inci vs 15,6 laptop

14 inci antara 13 jeung 15 inci, anu hartosna a kompromi hadé antara ukuran jeung mobilitas. Sabalikna, aya sababaraha kaayaan dimana milih laptop 14 inci tiasa langkung saé:

14 inci

kauntungan:

  • Leuwih kompak.
  • Ukuran anu cukup saimbang.
  • Konsumsi handap, ku kituna bakal manjangkeun umur batréna.

kalemahan:

  • Bisa jadi leutik pikeun sababaraha tugas.
  • Janten langkung alit bakal nyésakeun kirang rohangan pikeun desain sareng hardware.

15.6 inci

kauntungan:

  • Ukuran anu langkung ageung, janten langkung saé pikeun ningali pidéo, streaming, nyerat, maca, atanapi kaulinan vidéo.
  • Janten langkung ageung, éta ngajantenkeun sasis laptopna tumbuh, anu ngamungkinkeun éta ngagaduhan langkung rohangan pikeun sistem penyejukan anu langkung saé, langkung seueur slot gratis pikeun ekstensi, atanapi komponén anu langkung kuat.

kalemahan:

  • harga luhur.
  • Langkung konsumsi batré.
  • Langkung beurat sareng ukuran.

Dimana mésér laptop murah 14 inci

Anu pamungkas, lamun nyobian mésér a 14 inci laptop kalawan harga alus, anjeun tiasa ngagaleuh di tempat penjualan ieu:

  • Amazon- Platform manajemén penjualan online dipak ku laptop sadaya merek, modél sareng ukuran, kalebet 14 inci. Salaku tambahan, éta ngagaduhan seueur distributor anu ngajual ngalangkungan halaman wéb ieu, ngamungkinkeun anjeun mendakan sababaraha tawaran anu béda pikeun produk anu sami. Di sisi anu sanés, anjeun ogé kedah terang yén éta mangrupikeun platform anu dipercaya, aman sareng sadaya jaminan. Upami anjeun palanggan Perdana, anjeun tiasa nempatkeun pesenan anjeun tanpa biaya pengiriman sareng éta bakal langkung gancang.
  • Mahkamah Inggris: merek Spanyol ogé gaduh pilihan anu hadé pikeun alat-alat portabel anu anjeun tiasa mendakan dina bagian éléktronika sareng téknologi di pusat-pusat ieu. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa mesen éta dina halaman wéb resmi upami anjeun teu gaduh toko caket dieu atanapi henteu hoyong angkat. Bisi wae, teu tempat jeung harga pangalusna, Tapi anjeun bisa ngaharepkeun promosi jeung diskon kawas Tecnoprecios.
  • Carrefour: ranté séjén puseur Perancis ieu ogé boga repertoire hade laptop ti merek utama jeung model panganyarna dibuka. Anjeun tiasa angkat ka tempat jual pangcaketna anjeun pikeun ngagaleuh sacara pribadi atanapi nyuhunkeun ngalangkungan platform wébna supados dikirim ka bumi anjeun. Sapertos anu sateuacana, hargana panginten sanés anu pangsaéna, tapi aya sababaraha promosi sareng nawaran anu dipikaresep ku anjeun.
  • mediamarkt: Ranté toko téknologi Jerman anu sanés ieu gaduh harga anu saé, ogé modél laptop 14 inci panganyarna tina merek anu pang menonjol. Sakali deui anjeun tiasa milih antara mésér di toko mana waé, atanapi mode online, sabab cocog sareng anjeun.

Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.