Komputer mini

Leres, wéb kanggo laptop, tapi a komputer mini ogé dibabawa, henteu? 🙂 Pangaweruh henteu lumangsung sareng akhir-akhir ieu kuring parantos nyobian sababaraha permata miniatur anu ku kuring dipikacinta, janten hayu urang angkat.

Upami anjeun hoyong ningali langsung nawaran sadia dina mini komputer, kami nyarankeun yén anjeun tingali dina halaman wéb ieu.

Sebutkeun hal-hal anu jelas: komputer desktop kaleungitan tempatna di luhur; Aranjeunna henteu deui dilakukeun pikeun pamer. Aranjeunna badag, ribut, buleud pisan pajeujeut, dikurilingan ku kabel. Aranjeunna parantos janten salah sahiji komputer anu ku urang langkung resep henteu gaduh nanaon upami urang henteu kedah ngurus hiji (kulawarga urang masih nganggo komputer anu lami, éta anu ditugaskeun ka urang di tempat damel, jsb.) . Tapi laptop henteu salawasna alternatif anu urang pilari.

Sakapeung urang hoyong damel dina monitor anu langkung ageung tibatan laptop, tapi urang gaduh rohangan terbatas. Ngagunakeun televisi salaku monitor a, tinimbang mawa monitor tambahan kana kamar, bakal jadi pilihan leuwih hade.

ngabandingkeun komputer leutik

Upami anjeun milarian komputer mini, ieu mangrupikeun perbandingan anu bakal ngabantosan anjeun milih langkung gampang:

custom laptop configurator

nilai pangalusna duit mini komputer

Kuring geus diusahakeun sababaraha model jeung kuring geus ditinggalkeun ku opat highlights nu kaget kuring jeung nu kuring daptar di handap, salian ti, sakumaha salawasna, linking ka nawaran pangalusna nu Kuring geus kapanggih keur anjeun di internet. Kami parantos nyusun aranjeunna tina anu pangsaéna dugi ka "paling awon" dina hal kualitas-harga.

Rikomagic MK22: tempat munggaran

The forcefulness personified naon anu mini komputer Tv Box. Nyaéta, anjeun tiasa nyambungkeun kana monitor TV sareng janten PC sareng sistem operasi Android. Éta tiasa ngajalankeun sagala jinis aplikasi. Éta hurung dina sababaraha detik sareng anjeun tiasa nonton pidéo dina sababaraha format.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina review pinuh handap tawaran, éta pasti dina highlights komputer mini Tina sakabeh jalma kami geus diusahakeun, sarta yén di dieu kami geus ngan didaptarkeun opat. Éta ogé anu gaduh rating pangsaéna tina sadaya pangguna.

Ciri anu anjeun bakal nempatkeun

  • processor: CORTEX-A15 de 8 inti
  • Ram: 2GB
  • Total mémori: 16GB
  • Kartu grafik: PowerVR
  • Sistem operator: Android

asus chrome box 4

Asus Chromebox sanes komputer mini pikeun anu peryogi batré anu saé unggal dinten, sadinten, atanapi bahkan pikeun anu hoyong pamuter multimedia. Nya, sanajan kitu, sampurna pikeun maranéhanana kalayan kaperluan modest atawa malah budak anu ngan butuh komputer pikeun pangkeng na, nu rada kawates dina pamakéan na (contona ngan keur sakola atawa pikeun surfing net). Teu gaduh tambahan khusus anu pikaresepeun yén aranjeunna bakal ngagancangkeun haté anjeun, tapi gaduh OS Chrome anu hampang dipasang sareng kinerjana leres-leres snappy.

Gawé sareng dokumén, ngamuat halaman wéb nganggo gambar anu ngahémat rohangan, sareng ningali video online gancang sareng gampang, sareng anjeun moal ngagaduhan masalah ngalaksanakeun sagala jinis kagiatan dasar anu biasana anjeun lakukeun dina komputer anu langkung ageung. Hadir sareng keyboard sareng beurittapi anjeun peryogi monitor ngagunakeun Chromebox; Sakumaha kuring nyarankeun dina bubuka, anjeun tiasa nganggo televisi anjeun salaku layar. Pikeun naon hargana, éta saé ngagaleuh.

  • processor: Intel Celeron
  • Ram: 4GB
  • Palabuhan USB: 2 x USB3 (hareup), 2x USB3 (pungkur)
  • Total mémori: 32GB SSD
  • Kartu grafik: Intel UHD Grafika
  • layar: Euweuh
  • Sistem operator: Chrome OS

Zotac ZBox

PC streaming langkung saé upami éta Langkung alit, dihias halus y jempé, sareng Zotac ngagaduhan sadayana kualitas éta. Kanyataanna, éta lengkep jempé, sareng a Sistim cooling pasip éta mungkin berkat TDP incredibly low ti processor Celeron Anjeun. Tangtosna, kakuatan jadi loba low hasilna kinerja cukup santai, Tapi salami kabutuhan Anjeun modest, Anjeun moal boga masalah sareng komputer ieu.

Kauntungan sejenna tina komputer ieu nya éta gampang upgradeable: aya 2.5 inci SSD drive nu bisa dihapus pisan gampangsareng ogé Anjeun tiasa ngamodernisasi dina watesan RAM. Pikeun naon hargana, éta cocog pikeun saha waé anu hoyong nambihan alat pikeun pamasangan bioskop bumina tapi henteu hoyong nyéépkeun teuing.

Keunggulan Zotac Zbox Nano Ci321 (Plus)

  • processor: Intel
  • RAM: 4GB
  • liang PCI-E x16: 0
  • Palabuhan USB: 4xUSB3, 1xUSB
  • Kaluaran Video: HDMI, Port Témbongkeun
  • Hard drive bay: 1 tina maksimum 2.5 inci

Acer Revo kubus Pro

Acer Revo Cube Pro boga salah sahiji anu pang alusna panginten kaluar format leutik anu kami henteu kantos marios. Strukturna leutik boga cukup spasi pikeun tilu hard drive, anu hartosna éta Anjeun tiasa make eta utamana atawa éksklusif salaku PC dedicated ka file multimedia pikeun ruang tamu anjeun atanapi bahkan pasang salaku calo file sharing upami anjeun hoyong.

Teu komputer mini panggancangna planét tapi na téhnologi Intel kalawan prosésor dual-core Intel Core i5 jeung grafik controller putera sanggup maén video HD sampurna, nu leuwih ti naon biasana anjeun manggihan di jenis ieu alat. Ogé, gumantung kana modél anu anjeun mésér, éta tiasa ogé ngawengku hiji jauh pisan praktis, sampurna pikeun maranéhanana pilari hal anu leuwih fleksibel ti keyboard jeung mouse.

Keunggulan Acer Revo One RL85

  • processor: Quad-core 2,2GHz Intel Core i5-5200u
  • Ram: 8GB
  • Palabuhan USB: 2 x USB, 2 x USB3 (pungkur)
  • Total mémori: hard disk 1TB
  • Kartu grafik: IntelHD
  • Sistem operator: Windows 10

Mini PC langkung mirah

Oké, anjeun panginten milarian alat desktop anu langkung mirah. Luhur kami geus dibere teh pangalusna dina hubungan kualitas jeung hargaNanging, upami anjeun hoyong ningali katalog lengkep, kami nyarankeun yén anjeun tingali dina halaman wéb ieu.

Naha meuli komputer mini?

Komputer mini tiasa janten solusi idéal dina sababaraha kasus. Didasarkeun kana komponén leutik - anu, ku kituna, aranjeunna ngagunakeun batré saeutik -, nyokot up fraksi spasi tina komputer tradisional atawa laptop, sareng henteu ngabutuhkeun bagian anu teu perlu sapertos layar, batré, atanapi keyboard.

Seueur anu alit sahingga anjeun tiasa dipasang di tukangeun monitor sareng nyiptakeun PC sadaya-dina-hiji anjeun nyalira. Ieu boga kaunggulan éta Anjeun tiasa ngamutahirkeun layar anjeun tanpa rurusuhan, tanpa kudu ngaganti sakabéh sistem, sakumaha kajadian kalawan laptop tur loba komputer.

The solokan batré low hartina ogé yén mini PC merlukeun kirang téhnologi lamun datang ka cooling sarta éta eta bakal beroperasi dina cara loba quieterku kituna anjeun bisa make eta salaku puseur multimédia tanpa gangguan fans.

Aya ogé downsides, tangtosna. Komputer mini teu boga cukup spasi internal pikeun kartu grafik kuat atawa hard drive desktop 3.5 inci (sanajan sababaraha dirojong). Anjeun kudu ngandelkeun grafik geus terpadu sareng, dina kalolobaan kasus, hard drive laptop 2.5 inci (hadé pisan pikeun milih SSD dina kasus ieu, janten komputer mini anjeun bakal gancang pisan)

Biasana sadaya ékspansi sareng pembaruan anu sanés bakal gampang diterapkeun sacara éksternal. Salaku conto, dina kasus komputer anu alit pisan, sapertos Zotac Nano XS, rohanganna dugi ka anjeun ngan ukur tiasa nganggo SSD mSATA anu dicolokkeun.

Kalayan ieu dina pikiran, Anjeun bakal kedah nengetan pilihan konektipitas yén mini PC anjeun ngadukung, khususna. Upami anjeun hoyong nyolok metodeu panyimpenan éksternal, milarian port USB 3.0. Chillblast's Fusion NUC masihan anjeun konektipitas Thunderbolt, tapi hard drive anu cocog langkung sesah milarian sareng anu saderhana teu acan lahir. adapters thunderbolt kana USB 3.0.

pc dina dampal leungeun anjeun
Salian ti leutik sareng pas dina dampal leungeun anjeun, aranjeunna ogé gaduh seueur konektipitas.

Pikeun nyambungkeun PC ka monitor LCD baku anjeun tiasa nganggo HDMI, tapi lamun anjeun mikir pikeun nyieun hiji imah sadaya-dina-hiji komputer anjeun bakal kudu DisplayPort, Thunderbolt, HDMI 1.3 (atawa saluhureuna) atawa sambungan dual channel DVI. pikeun nyambungkeun tampilan nu boga resolusi luhur 1920 x 1200 piksel. Upami Anjeun keur nyieun mini hub pikeun payil media, Anjeun bisa make sambungan HDMI Anjeun pikeun audio, tapi Upami Anjeun gaduh hiji stereo éksternal kalawan inputs digital Anjeun ogé bisa hayang hiji S / konektor PDIF dina komputer mini Anjeun.

Balik deui ka ideu ngadamel sistem bumi anjeun nyalira, mini komputer biasana dijual tanpa keyboard atawa mouse, sarta sababaraha kali aranjeunna datangna tanpa sistem operator. Ieu ngantepkeun anjeun bébas nyandak kaputusan sorangan ngeunaan pilihan mana anu pangsaéna pikeun anjeun. Leres pisan, nyandak faktor ieu kana akun nalika ngitung expenses ti PC anyar Anjeun.

Kinerja mini PC tiasa saé pisan, khususna nalika nganggo SSD salaku disk boot. Aya rupa-rupa prosesor, ti chip Intel sareng Celeron anu langkung sederhana dugi ka Core i7 kalayan Hyperthreading canggih. prosesor AMD oge di fingertips Anjeun, jeung versi nu aranjeunna ngagunakeun batré saeutik ku kituna mantuan pikeun ngajaga komputer anyar Anjeun tiis tur sepi.

Naon waé pilihan CPU anjeun, komponén ieu ogé bakal ngabantosan pikeun ngahontal grafik anu pangsaéna (sareng ieu dimana anjeun sigana bakal mendakan watesan dina pagelaranana). Henteu aya komputer mini anu diulas di dieu gaduh kartu grafik anu misah. Prosesor Intel panggancangna hadir sareng HD Graphics 4000 terpadu, nu cukup alus pikeun kaulinan Windows langkung modest, tapi model kirang mahal nawiskeun Anjeun malah kirang kapasitas grafik.

prosesor AMD condong nyadiakeun grafik gancang. Hiji conto alus nyaeta Chip A8-4555M, sapertos anu aya dina Sapphire's Edge VS8. Wétan incorporates Radeon 7600G grafik tur éta sanggup kinerja loba nu leuwih luhur lamun datang ka kaulinan, najan écés ragrag pondok dibandingkeun PC dirancang pikeun video kaulinan leres.

Kacindekan jeung saran

Unggal mini komputer reviewed dina artikel ieu leutik, tapi aya béda badag antara aranjeunna. Anu paling atra nyaéta hargana, tapi dina kacindekan ieu kami ogé hoyong ngobrol ngeunaan modél-modél anu sanés anu kami uji tapi anu henteu ngagaduhan tempat dina ngabandingkeun komputer ieu, dasarna pikeun harga anu luhur teuing ngémutan yén halaman wéb kami. tina laptop murahPilihan anu langkung mahal sapertos Mac mini atanapi Chillblast Fusion NUC masihan anjeun kinerja anu langkung saé. Alternatipna, anjeun tiasa mayar kualitas dina ngawangun sareng kakuatan. Rikomagic MK80 mangrupikeun salah sahiji anu kami anggap pangsaéna dina harga kualitas sanaos pilihan anu sanés henteu jauh.

Alternatipna, sababaraha pangguna henteu ngabutuhkeun kinerja anu luhur atanapi ngawangun anu sampurna. Pikeun pamakéan komputer kasual, model kirang mahal - ti MSI, Sapphire atanapi Zotac - bakal nawiskeun Anjeun kinerja cukup pikeun tugas kayaning muter multimédia, surfing web atawa saeutik karya kantor.. Pertimbangkeun pilihan panyimpenan sareng ékspansi, éta sababna.

komputer mini Zotac Nano XS bakal ngandelkeun pisan kana panyimpenan éksternal, tapi upami pangukuran penting, sesah meunang.- Éta langkung alit tibatan mini anu sanés dina ngabandingkeun urang, tanpa ngorbankeun teuing tina segi kualitas ngawangun atanapi konektipitas.

Masing-masing komputer mini ieu ngagaduhan sababaraha cacad sanés, tina harga anu rada luhur dugi ka kinerja anu rada handap atanapi konektipitas kawates. Mana anu pangsaéna bakal diputuskeun dumasar kana kabutuhan khusus sareng pribadi anjeun.

Pikeun ngartos konsép mini PC, kami nyarankeun Zotac Nano XS AD13 Plus. Lamun desain, kinerja unggul, sarta OS bulletproof penting pikeun anjeun, mangka Mac mini oge pilihan hébat, sadia kalawan harga nu leuwih handap lamun dina konfigurasi leuwih modest ti hiji kami reviewed dieu; Pikeun sistem anu saé sadayana kalayan pagelaran kaulinan anu saé, Sapphire's Edge VS8 mangrupikeun pilihan anu saé kalayan harga anu lumayan.. Éta kedah nyumponan kabutuhan sabagéan ageung pangguna, tapi upami anjeun gaduh syarat kinerja anu langkung nungtut, anjeun kedah milarian anu langkung kuat.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.