laptop TECLAST

Anjeun pilari a alat pisan mirahSareng nawiskeun kualitas anu saé, kinerja anu saé, sareng sadaya anu anjeun ngarepkeun tina salah sahiji komputer ieu, laptop Teclast tiasa nyayogikeun anjeun sadayana.

Merek Cina béaya rendah ieu suksés dina penjualan, sareng para nasabah anu nyobian éta rada wareg. Salaku tambahan, aranjeunna kalebet detil anu luar biasa anu henteu gaduh merek anu langkung mahal, anu ogé mangrupikeun titik pikeun aranjeunna ...

Laptop TECLAST pangsaéna

Aya loba model tina laptop Cina Teclast, antara paling dianjurkeun anjeun gaduh ieu:

TECLAST F7S

model notebook ieu hadir kalawan layar tina 14.1 inci kalawan kualitas hebat tur seukeutna gambar berkat panel 2.5D IPS FullHD. Diménsi ieu cukup kompak sareng saimbang dina hal konsumsi énergi sareng permukaan kerja. Salaku tambahan, éta gaduh prosésor 3350 Ghz Intel Celeron N2.4 DualCore, Intel HD 500 iGPU, 8GB RAM, sareng hard drive tipe SSD 128GB. Sadayana dipasang dina awak logam anu kualitas sareng ringan, kandel 7mm sareng 1.5 Kg.

Éta ogé dilengkepan batré Li-Ion 38000 mWh, pikeun umur panjang, ogé konektipitas. HDMI, USB 3.0, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, kamungkinan pikeun dilegakeun SSD anjeun tanpa ngabongkar, slot kartu memori, sareng Windows 10 tos dipasang. Sedengkeun pikeun desain na, éta rada rapih, kalawan penampilan sarupa Apple Macbook, tapi kalawan harga leuwih handap.

TECLAST F15S

Laptop anu sanés ieu ngagaduhan layar 15.6 ”HD lengkep kalawan panel tip IPS sarta eunteung 2.5D terpadu. Kualitas gambar anu saé sareng desain anu saé, hampang, ipis pisan, sareng bahan logam pikeun kualitas anu langkung luhur sareng dissipation panas. Unit pamrosesanna nyaéta 3350Ghz Intel Celeron N2.4 DualCore sareng terpadu Intel HD 500 GPU sareng 6GB RAM. Hard drive na mangrupikeun jinis SSD sareng 128GB.

Éta ngagaduhan sistem operasi Windows 10 Home 64-bit, slot kartu, WiFi jeung Bluetooth 4.2 konektipitas, USB 3.0 palabuhan, miniHDMI, 38000 batré mWh pikeun hirup panjang tur mobilitas. Tangtosna, éta gaduh touchpad sareng keypad numerik.

TECLAST F7Plus 2

F7Plus dilengkepan a Layar 14.1 inci, Resolusi luhur FullHD, panyalindungan 2.5D, sareng kontras anu saé, kualitas gambar sareng kajelasan pikeun ningkatkeun pangalaman ningali. Sedengkeun pikeun finish na, éta boga pigura leutik pisan, ngan 8 mm, sarta penampilan na pikaresepeun, kalayan bahan kualitas.

Éta ngahijikeun prosésor Intel Celeron N4120 QuadCore dugi ka 2.4 Ghz sareng Grafik Terpadu Intel UHD Generasi ka-9. Éta ogé dilengkepan ku 8GB RAM, 256GB SSD (bisa dilegakeun), slot kartu mémori, batré salami dugi ka 8 jam berkat 38000 mWh, sambungan WiFi, USB 3.0, keyboard kompak, touchpad, sareng Windows 10 Home. .

TECLAST F7S

Modél ieu 14.1 ”HD lengkep Éta ogé dilengkepan panel IPS kualitas luhur, bezel ramping 8mm, panyalindungan panel 2.5D, sareng dibungkus dina casing bahan logam anu dirarancang rapi. Salaku tambahan, éta ultra-ipis sareng hampang pisan, ngan ukur 7mm kandel, ku kituna anjeun tiasa nyandak dimana waé anjeun peryogi tanpa masalah.

Anjeun Windows 10 Sistem operasi bumi bakal gaduh hardware anu pikaresepeun pikeun nyayogikeun sumber daya anu diperyogikeun, sapertos prosesorna Intel Apollo Lake Celeron N3450 nepi ka 2.4 Ghz sarta dual-core, kalawan Intel HD terpadu 500 GPU, 8 GB RAM, sarta 128 GB SSD. Éta ogé gaduh dukungan kartu mémori, batré 38000 mWh dugi ka 7 jam, WiFi, Bluetooth 4.2, USB 3.0, sareng HDMI.

Naha laptop TECLAST nganggo keyboard Spanyol?

Henteu, laptop TECLAST asalna ti Cina, sareng aranjeunna nganggo standar keyboard Amérika, janten henteu kalebet konci Ñ. Sanajan kitu, ieu teu masalah, saprak peta atawa perenah bisa ngonpigurasi pikeun Spanyol tina sistem operasi. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun posisi ramo Anjeun dina posisi normal pikeun ngamimitian ngetikkeun jeung anjeun bisa ngetik saperti biasa, saprak keyboard bakal geus jadi kawas Spanyol.

Di sisi anu sanés, upami anjeun salah sahiji anu kedah ningali konci sabab anjeun henteu tiasa nyerat tanpa ningali, maka anjeun panginten peryogi anu sanés. remap keyboard, sareng aranjeunna mangrupikeun stiker klasik anu dijual di Amazon sareng anu murah pisan. Ku cara ieu anjeun bakal tiasa ngonpigurasikeun sistem operasi nganggo basa Spanyol teras nempelkeun stiker tata letak Spanyol dina kibor TECLAST supados anjeun tiasa nyingkirkeun masalah éta.

Ngeunaan kumaha ngonpigurasikeun keyboard Spanyol dina Windows 10, léngkahna nuturkeun nyaéta:

  1. Pindah ka Mimitian> Setélan> Waktu sareng basa.
  2. Sakali di jero, dina layar anyar, klik dina Basa dina pilihan nu nembongan di sisi kénca.
  3. Ayeuna, dina bagian Basa anu dipikaresep, klik + Tambahkeun basa anu dipikaresep.
  4. Pilih Spanyol (Spanyol) teras klik Salajengna.
  5. Dina layar salajengna, pariksa Setel salaku basa tampilan teras klik Pasang.
  6. Ayeuna, pilihan distribusi Spanyol bakal muncul dina layar utama, dina bagian Basa anu Dipikaresep. Upami aya anu sateuacana, pencét panah luhur / handap pikeun mindahkeun Spanyol ka baris kahiji sahingga janten standar. Anjeun ogé tiasa ngahapus distribusi basa sateuacana upami anjeun resep sareng tinggalkeun anu Spanyol ...
  7. Tungtungna, anjeun ayeuna tiasa nempatkeun stiker upami anjeun parantos milih ngagaleuhna, sabab koncina bakal ngagaduhan fungsi anu anjeun biasa. Contona, konci gigireun L, nyaéta:;, ayeuna anjeun tiasa nempatkeun stiker Ñ dina eta, sarta mun anjeun mencet eta bakal asupkeun hurup Spanyol ieu.

Naha Teclast mangrupikeun merek laptop anu saé?

La kualitas tina laptop ieu rada luar biasa, komo deui upami anjeun tumut kana hargana. Nalika anjeun ningali desain TECLAST anjeun sadar yén éta ati-ati pisan, bahkan kalayan bahan sapertos alloy logam anu anjeun ngan ukur mendakan dina alat-alat mahal tina merek sanés.

salaku ka layar na, oge bener alus, kalawan kualitas héran. Salaku tambahan, anjeun bakal ngagaduhan sistem operasi Windows 10 Imah, sareng sadaya anu anjeun milarian dina jinis alat ieu. Tangtosna, dina hal kinerja anjeun moal tiasa ngarepkeun alat anu kuat pisan, sabab biasana kalebet hardware anu langkung sederhana. Sanajan kitu, aranjeunna cukup pikeun maranéhanana pilari parabot mirah  pamakéan dasar (navigasi, automation kantor, multimédia, pikeun siswa, beginners anu mimiti diajar elmu komputer, ...).

Naha laptop TECLAST murah pisan?

Laptop TECLAST nyaéta jadi murah Kusabab aranjeunna nambihan sababaraha kaayaan anu ngamungkinkeun ngirangan biaya sareng ngical paralatan dina harga ieu:

  1. Éta diproduksi sareng dirakit di Cina, anu ngagambarkeun tabungan anu signifikan. Nanging, seueur merek populér ogé ngalakukeun anu sami sareng aranjeunna henteu murah. Ieu kusabab TECLAST, salian tenaga kerja ti nagara Asia, ogé ngagaduhan titik-titik ieu.
  2. Tapi éta ogé yén aranjeunna henteu ngajual saloba séri sareng modél sapertos produsén sanés, sareng henteu ogé ngajual pilihan sareng distribusi keyboard pikeun unggal nagara sapertos merek ageung, tapi aranjeunna museurkeun kana modél tunggal, anu langkung mirah.
  3. Sarta pamustunganana, aranjeunna ngagunakeun hardware leuwih modest, kayaning generasi saméméhna atawa prosesor handap-tungtung ku kituna teu nyieun parabot nu leuwih mahal. Anjeun oge moal ningali TECLAST kalawan hardware pisan ekstrim, kayaning kalawan SSDs kapasitas luhur, kapasitas RAM badag, GPUs dedicated kuat, jsb.
  4. Aranjeunna henteu ngagaduhan jasa téknis pikeun sadaya nagara, sapertos merek sanés, anu ogé hartosna tabungan biaya pikeun perusahaan.
  5. Sareng upami anjeun hoyong hiji deui alesan, sabab éta sanés merek anu populér, anjeun moal mayar merek ogé, sabab éta lumangsung dina komputer sanés sapertos Apple, Razer, MSI, Dell, jsb.

laptop TECLAST: pendapat abdi

keyboard laptop

Kabeneran aya TECLAST nyaeta a merek nu minuhan. Sanaos hargana murah, éta tiasa janten pilihan anu saé pikeun mahasiswa anu milari anu murah pisan, pikeun pamula anu hoyong diajar komputer, pikeun pangguna anu ngagunakeun laptopna dasar pisan, pikeun perusahaan sederhana anu peryogi mésér jumlah anu ageung. alat-alat sareng ngirangan biaya, bahkan pikeun anu milari laptop pikeun ékspérimén sareng henteu hoyong ngarusak alat-alat utamana.

Laptop maranéhanana boga rada desain metot, sarta kalawan bahan kualitas sarta rengse. Éta bener-bener reuwas dina rasa éta nalika anjeun ningali hargana dibandingkeun sareng merek terkenal sanés anu gaduh perumahan atanapi bahan plastik anu kirang rapih.

Di sisi anu sanésna, aranjeunna tiasa gaduh sababaraha kakurangan sapertos kinerja, atanapi detil anu tangtu anu tiasa ditingkatkeun, sapertos touchpad, perenah keyboard, jsb., tapi konektipitasna, kualitas layar, jeung sora, aranjeunna tiasa nutupan titik négatip sareng nawiskeun pangguna pangalaman anu saé.

Kusabab sungut nu dijieun dina 1999, parusahaan geus junun jadi sakabeh rujukan di Cina, ngarah pasar Asia dina watesan originalitas jeung harga affordable, sahingga dulur ngakses téhnologi nu. Pondokna, upami anjeun milarian anu saé sareng murah, teras kéngingkeun TECLAST ...


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.