Laptop kaulinan

Gagasan pikeun ngabandingkeun ieu sumping up nalika sobat Sergio nanya kuring manggihan anjeunna a model alus diantara laptop kaulinan. Anjeunna ngawartoskeun kuring "Kuring boga anggaran € 500-600 jeung Abdi hoyong maén League Of Legenda." Kuring ngawaler yén éta rada hese tapi anjeunna bakal mendakanana.

Kalayan sareng tim, kami parantos ngahijikeun laptop kaulinan anu paling hargana sareng paling laris di pasar. Kami geus dianggap harga sareng kualitas. Ieu mangrupikeun hasil ahir tina naon anu leuwih hade naon mayar. Dina ulasan ieu anjeun bakal mendakan:

Ngabandingkeun laptop kaulinan

Dina ngabandingkeun ieu laptop kaulinan Kami parantos nyusun modél anu paling kami resep ku kituna anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng anggaran anjeun. Aya pilihan anu murah sareng anu sanésna dina harga anu langkung luhur sareng hapunten nyarioskeun ka anjeun tapi ngagaleuh laptop tukang game biasana langkung mahal tibatan pikeun tujuan anu sanés.

custom laptop configurator

Pangalusna tina laptop kaulinan dina € 1.000

Saatos seueur, sababaraha jam panalungtikan sareng uji, kami parantos netepkeun éta MSI GF63 sahandapeun 1000 euro mangrupikeun anu pangsaéna tina laptop kaulinan anu kami uji, ieu jadi sabab ku na kinerja kaulinan sarta harga low na ngajadikeun éta nilai pangalusna duit laptop pikeun kaulinan.

MSI GF63 gaduh kualitas ngawangun anu luar biasa, khususna upami dibandingkeun sareng kompetisina. Dina hal ieu, kami parantos diverifikasi yén éta ngajaga bagian-bagian anu paling kontak sareng pangguna dina suhu anu stabil sepanjang waktos, anu henteu tiasa disarioskeun ngeunaan laptop kaulinan anu sanés anu urang analisa, sareng, salian ti éta, éta gaduh a keyboard pisan nyaman.

MSI GF63 gaduh kartu grafik GeForce GTX 1650 kalayan mémori 4 GB, prosésor Intel Core i7-10750H, 16 GB RAM sareng hard drive 1 TB SSD.

Sapertos sadaya laptop kaulinan dina kisaran hargana, MSI rada panas teuing, tapi tetep langkung tiis tibatan PC anu sanés anu kami uji. Layar MSI tiasa langkung saé, tapi sesah milarian laptop kaulinan anu murah kalayan layar anu santun. Sanaos cacad ieu, Asus pasti mangrupikeun laptop kaulinan murah anu pangsaéna di pasar.

MSI GF63 mangrupikeun laptop kaulinan anu pangsaéna pikeun sadayana dina anggaran. Éta kuat, murah, sareng didamel saé. Sadaya laptop kaulinan murah anu kami uji gaduh kinerja kaulinan anu sami, tapi kami nganggap Asus anu pangsaéna sabab langkung mirah sareng kualitas ngawangun langkung saé tibatan anu sanés.

Sapertos sadaya laptop kaulinan anggaran anu kami uji, MSI GF63 langkung panas tibatan anu dipikahoyong, dugi ka permukaan dina suhu maksimal 38.8 derajat. Sanajan kitu, handapeun chassis jeung kenop WASD diteundeun dina lumrah 33.3 atawa 34.4 darajat Celsius, nu urang teu bisa nyebutkeun keur model sésana. Naon deui, fans teu cukup nyaring ngaganggu urang bari maén kaulinan atawa nonton pilem, keyboard backlit na trackpack pisan santun.

Pangalusna mirah 800 € kaulinan laptop

Pamaén anu serius bakal seuri dina ideu yén sigana aya laptop kaulinan kirang ti € 800 anu patut. PC kaulinan anggaran anu langkung ketat biasana henteu ngantep anjeun maénkeun beja panganyarna kalayan fitur layar anu pangsaéna. Tapi lamun teu paduli ngeunaan harti luhur tapi rék maén tanpa fluency, anjeun boga pilihan pisan metot nu moal megatkeun rekening bank Anjeun.

Laptop kaulinan anu kirang ti 600 euro tiasa gaduh seueur kalemahan kami geus kapanggih pilihan pangalusna pikeun harga ieu. Ieu mangrupikeun kasus Acer Aspire 5 anu hargana sakitar 599 euro, sareng pikeun harga anu murah sapertos anjeun gaduh layar 1080p, 8GB RAM, processor i7 jeung naon paling penting dina bagian ieu, sababaraha Intel HD Grafika. A prosésor kaasup anu mangrupa pamutahiran considerable dibandingkeun laptop pertengahan rentang, saolah-olah éta teu cukup, anjeun boga 512GB SSD memori internal ku kituna anjeun bisa nyimpen file, pilem sarta data rék ambéh aplikasi dibuka instan.

Hébat pikeun jalma anu remen maén. Aranjeunna bakal resep mendakan ieu grafik nu pangalusna pikeun laptop kaulinan pikeun kirang ti 800 euro. Éta undoubtedly kartu pangalusna pikeun harga ieu. Ieu rada sarupa jeung GeForce MX120 tapi boga 5% speed leuwih gancang nu ngajadikeun grafik jadi rada gancang ti model saméméhna. Ieu ngandung harti yén anjeun bisa maénkeun kaulinan panganyarna taun ieu dina grafik detil sedeng jeung WXGA (1366 x 768) resolusi. Kaulinan anu pangkuatna tiasa dicoo kalayan lancar upami anjeun nyetél grafik kana résolusi anu rada handap sareng detil ambient anu kirang.

Inti i7 anu dipibanda ngajadikeun eta ngéléhkeun model heubeul ku 15 ka 25%. Dina laptop kaulinan ieu hartina kamampuhan pikeun maén kaulinan panganyarna dina resolusi luhur, sarta pikeun tugas séjén nu merlukeun leuwih kayaning multimédia, produktivitas jeung program nuntut. Deui jeung langkung ti 500GB Éta masihan anjeun seueur rohangan, sareng janten SSD éta bakal langkung gancang nalika ngahémat tibatan upami urang ngabandingkeunana sareng hard disk HDD. Dina hal anu pamaké hayang, anjeunna bisa ngarobah ceuk hard disk tanpa masalah.

Mibanda layar 14 inci kalawan resolusi 1920 × 1080 jeung panel leuwih maju IPS nyaeta hébat. Éta ogé leres yen lamun ditempo ti kajelasan samping deteriorates, sanajan ieu teu lumangsung dina paling sesi. Ieu hadir kalawan na Windows 10 nu dirancang jadi tactile tapi jalan sampurna sakumaha biasa. Émut yén dina Asus ieu henteu aya pilihan layar rampa.

Laptop kaulinan pangsaéna

Komputer ieu tiasa ngajantenkeun pamaén mana waé anu maca ngeunaan éta gugup, saé. Ieu mangrupikeun komputer anu ngan ukur ku ningali éta urang terang yén éta henteu dimaksudkeun pikeun dianggo dina tulisan tulisan kantor atanapi ngadamel invoice. Boga a desain kuat, mantap jeung kenop warna, sadaya urang bisa ngaharepkeun dina laptop jeung nu niat urang teu bosen. Henteu janten masalah dimana anjeun ningali éta. Desain impresses.

Di jerona, MSI GT76 Titan henteu kurang pikaresepeun. Paké a prosésor i7-10700K 8-inti generasi panungtungan kalawan nu urang bisa mindahkeun sagala kaulinan. Henteu ngan éta: urang tiasa mindahkeun aranjeunna tanpa larangan, anu kalebet tiasa ngagunakeun sadaya épék (henteu ngaleungitkeun unsur pikeun ningkatkeun kamampuan) sareng nyiarkeun kaulinan urang langsung dina platform kaulinan sapertos Twitch.

Prosesor anu saé waé henteu cekap pikeun ngajaga kaulinan lancar. Keur kitu anjeun ogé kudu jumlah alus RAM, sarta Titan ieu 32 * 2GB, nu cara séjén nyebutkeun yen eta boga 64GB dibagi kana dua kartu memori DDR4 2666MHz. Naon ogé penting pikeun kaulinan heavier move mulus nyaéta kartu grafik, jeung GeForce RTX 2070 8GB GDDR6 ngajamin yén urang henteu ngan ukur tiasa maénkeun sadaya judul anu paling nungtut ayeuna, tapi ogé sadaya judul anu bakal datang anu bakal dileupaskeun dina taun-taun anu bakal datang.

laptop kaulinan pangalusna

Teu kurang pentingna dina komputer pikeun gamers nyaeta hard drive na. Dina bagian ieu aya dua titik penting: neundeun jeung tipe disk. MSI GT75 Titan nawiskeun spésifikasi anu saé dina dua bagian ieu ogé. Di hiji sisi, éta hard drive nu ngawengku nyaeta 2TB, nu ensures yén urang tiasa nempatkeun puluhan kaulinan sanajan aranjeunna beurat pisan. Di sisi anu sanésna, jinis disk anu kalebet SSD, atanapi naon anu sami, hard drive generasi anyar anu nawiskeun kecepatan maca sareng nyerat anu langkung luhur. Hatur nuhun kana ieu, pamasangan kaulinan bakal langkung gancang sareng, sakali dina komputer urang, muka éta ogé bakal sababaraha detik.

Layar eta ngawengku ogé impresses. Éta a 17.3 "layar, nu dua inci leuwih panjang batan komputer ukuran baku. Saolah-olah éta teu cukup, resolusi layar super ieu 3840 x 2160, nu dina basa sejen sarua jeung nyebutkeun yén éta téh layar 4K. Percanten ka kuring nalika kuring nyarios yén kualitasna katingali sareng éta, upami anjeun parantos aya perhatikeun bédana dina layar 1080p, ngabayangkeun kumaha tampilan kaulinan dina komputer kalayan layar ukuran ieu sareng resolusi ieu. Geuning.

Upami anjeun kedah nempatkeun "tapi" ka tim ieu, éta "tapi" bakal aya dina beurat laptop. Beurat MSI Titan ieu 4.56kg, anu kontras sareng 1kg anu tiasa beurat laptop sanés. Tapi tetep dina pikiran nu alat ieu teu dirancang nyaman, tapi kuat. Éta opat satengah kilo kalebet layar anu paling ageung, keyboard anu langkung seueur dipikiran dina kaulinan tibatan tulisan, hard drive anu ageung, speaker anu langkung ageung sareng, pondokna, komputer anu kuat anu teu aya kakurangan.

Sedengkeun pikeun anu sanés, éta kalebet sadaya spésifikasi laptop modern, diantarana kami gaduh konektipitas WiFi 802.11 A / C, 3 palabuhan 3.0 USB, port HDMI, PCI-E sareng port Ethernet.

Sistem operasi anu kalebet sato galak ieu nyaéta Windows 10 Imah. Pikeun pamaén mana waé, ieu saé pikeun dua alesan: Kahiji nyaéta yén sadaya kaulinan penting sayogi pikeun sistem operasi Microsoft. Alesan anu kadua nyaéta yén Microsoft ngajangjikeun sababaraha taun ka pengker yén Windows 10 bakal janten versi panganyarna tina sistem operasi na, anu hartosna urang bakal nampi apdet pikeun kahirupan.

Pilihan anu langkung mahal. Acer Predator

Lamun teu bisa manggihan Asus GL553 atawa lamun harga na skyrockets, kami nyarankeun ka acer predator. Urang nguji konfigurasi panengah kalawan prosésor Intel Core i7-10750HQa GTX 1080 (GDDR6) ti Nvidia GeForce kalawan 8GB memori grafik, 16GB RAM, sarta 1TB SSD teuas drive.

Predator Acer gaduh keyboard sareng speaker anu langkung saé tibatan Asus GL553 Sareng éta ogé ngajaga komponén-komponénna langkung tiis tibatan laptop murah anu sanés anu kami uji. Nanging, éta sanés rekomendasi luhur kami sabab konci sareng tombol WASD Acer Predator panas pisan dina tungtung marathon kaulinan urang sareng éta mangrupikeun tampilan anu paling awon tina tilu finalis.

Pamustunganana, upami kami nyarankeun Asus dina Acer Predator, éta kusabab Acer janten langkung panas di daérah kontak anu luhur, sanaos kanyataan yén komponén internalna tetep langkung tiis. Saatos sajam maén Path of Exile, konci WASC dina 43.22 derajat sareng handapeun laptopna 44.33. Éta henteu hawa anu ngaduruk anjeun dina kontak, tapi aranjeunna luhur teuing pikeun teu nyaman. Éta kakuatan tambahan nu komputer ieu boga ngidinan Anjeun pikeun maénkeun kaulinan kalayan grafik hadé tapi ogé ngahasilkeun leuwih panas.

Suhu permukaan Acer ogé pangluhurna ti tilu finalis, 49.22 dina luhureun kibor. CPU na tetep leuwih tiis batan Asus, 73 ° C vs 77 ° C, tapi kartu grafik na leuwih panas, 70 ° C nepi ka 65 ° C. Sapertos anu aya dina Asus GL553, fans Acer Predator tiasa karungu tapi henteu ngaganggu..

Notebook kaulinan HP

Upami anjeun leres-leres gairah ngeunaan kaulinan vidéo sareng anjeun panginten badé kéngingkeun komputer laptop kaulinan kualitas luhur, kakuatan jeung kinerja, jeung nu ngarasakeun pangalaman pangalusna maén video kaulinan favorit anjeun, HP Pavilion Kaulinan ngan naon nu ditéang.

HP Pavilion Gaming, anu mangrupikeun nami lengkep tina mesin anu luar biasa ieu, sigana mangrupikeun laptop anu pangsaéna dina dinten ayeuna sabab gaduh téknologi hardware sareng software anu paling canggih, kuat sareng efisien.

Hal kahiji anu narik panon anjeun nyaéta layar IPS anu ageung 16,1 inci kalawan kualitas Full HD sareng resolusi 1920 × 1080 dimana anjeun bakal pinuh resep henteu ngan ukur kaulinan karesep anjeun, tapi ogé pilem sareng séri karesep anjeun, kalayan kualitas gambar anu teu aya kalana.

HP Pavilion Gaming ngajalankeun Windows 10 salaku sistem operasi sareng di jerona didamel ku prosésor Intel Core i7-10750H kalayan laju jam antara 2,6 sareng 5 GHz. Marengan prosésor ieu kami mendakan. Kartu grafik NVIDIA GeForce GTX 1650Ti sareng 16 GB DDR 4 RAM (2 x 8 GB). Kalayan sadaya ieu, HP Pavilion Gaming nawiskeun kagancangan, kinerja sareng efisiensi énergi anu teu acan kantos ditingali sateuacanna, anu ningkat sareng konsolidasi berkat sistem panyimpen hibrida anu dihijikeun ku disk SSD 1TB anu anjeun tiasa ngatur kaulinan sareng file sanés tanpa masalah rohangan. jeung speed pinuh.

Sareng tangtosna, urang henteu kedah hilap yén éta gaduh konektipitas WiFi 802.11 A / C, dua palabuhan USB 3.0, konektipitas SATA, Bluetooth, seueur batré supados anjeun tiasa nikmati kaulinan anu langkung panjang, sareng dimensi sareng beurat (ngan 3,25 kilo) idéal. pikeun tiasa mawa éta ka mana-mana dina ransel anjeun (nyaéta hardware anu dibawa sareng ukuran layarna)

Naon laptop kaulinan

Ku ngaranna sorangan urang geus bisa intuit eta, laptop kaulinan téh laptop éta Eta geus dirancang kalayan tujuan pikeun bisa maénkeun kalayan eta. Tugas utama anu bakal dianggo nyaéta maén. Ku sabab kitu, jenis model ieu boga runtuyan ciri anu béda ti model normal lianna.

Maén mangrupikeun tugas anu peryogi seueur sumber, janten, dina laptop kaulinan urang mendakan prosesor anu langkung kuat, layar kalawan resolusi hadé, sajaba ti sistem cooling leuwih canggih, anu ngamungkinkeun pikeun ngajaga hawa stabil sanajan processor keur operasi dina kakuatan maksimum na.

Kumaha carana milih laptop kaulinan anu pangsaéna

Nalika milih laptop kaulinan urang kudu mertimbangkeun sagala rupa aspék. Kinerja anu saé dina bagian anjeun penting pisan. Janten urang kedah nengetan spésifikasina. Di dieu urang ninggalkeun anjeun kalawan aspék utama pikeun nengetan:

processor

Seuseueurna laptop di bagean ieu ngagunakeun Intel Core i5, i7 atanapi i9. Salah sahiji tilu kulawarga ieu bakal nedunan alus lamun datang ka fungsi jeung bisa maénkeun, tapi sia opting pikeun kadua atawa katilu lamun urang museurkeun video kaulinan. Pikeun langkung spésifik, i9 mangrupikeun anu pangsaéna upami kaulinan karesep urang nyaéta anu nawiskeun grafik anu saé sareng, ogé, seueur detil, anu kalebet tékstur sareng sagala jinis épék.

AMD mangrupikeun perusahaan sanés anu nyiptakeun prosesor anu saé. Kanyataanna, rumor medar yén Intel i9 dirancang pikeun bersaing jeung AMD Ryzen 7, prosésor anu jauh ngaleuwihan Intel i7. Kulawarga Ryzen dimimitian ku 3, tapi urang ngobrol ngeunaan prosésor anu rada terbatas upami tujuan urang nyaéta maén pidéo. Ryzen 5 sareng Ryzen 7 bakal nawiskeun kami kinerja anu saé nalika maén kaulinan sareng langkung énggal-énggal aranjeunna ngaluncurkeun Ryzen 9, prosésor anu ngamungkinkeun urang maénkeun bahkan judul anu paling nungtut tanpa gagal.

Prosesor sanés hiji-hijina hal anu urang kedah perhatoskeun. Ogé laju éta hal anu penting, sabab tiasa aya bédana konci antara laptop. gagasan sejen alus nyaéta pikeun ngabandingkeun ciri microprocessor. Dina jinis-jinis aspék ieu urang mendakan béda anu penting, anu ngamungkinkeun pilihan anu langkung tepat pikeun anu urang pilari.

Grafik

Kartu grafik NVIDIA anu paling umum dina pasaran. Éta mangrupikeun pilihan anu aman pikeun laptop kaulinan, sabab éta pasti bakal masihan kami kinerja anu saé. Sanajan urang kudu tumut kana akun resolusi nu urang rék maén, pikeun milih hiji nu pangalusna cocog naon urang kudu bisi urang. GeForce GTX 2050, 2060 sareng 2070 mangrupikeun anu pangkuatna sareng bakal ngamungkinkeun urang maén dina résolusi anu paling luhur.

Sanajan geus beuki umum éta hayu urang néangan maén dina 4K. Dina hal éta, anu pangkuatna sareng anu pangsaéna pikeun dianggo nyaéta GeForce GTX 2080, anu mangrupikeun grafik anu paling kuat anu sayogi di NVIDIA ayeuna.

AMD ogé nawiskeun kartu grafik sorangan anu dijual dina nami Radeon. Kanyataanna, sababaraha média husus ngaku yén kartu grafik pangalusna maén téh brand AMD. radeon, leuwih husus RX 5700 nu, antara séjén, jalan sampurna lamun maén dina 4K. Sareng, sapertos prosesor, hal anu pangsaéna ngeunaan AMD mangrupikeun nilai artos anu bakal ngamungkinkeun urang ngukur ka anu pangsaéna sareng malah ngalegaan éta tanpa kedah ngadamel biaya tambahan.

Ram

Dina widang ieu urang teu bisa permisif. Urang peryogi minimum 16 GB RAM dina laptop kaulinan. Ieu diperlukeun lamun urang ngaharepkeun kinerja alus di dinya. Sacara logis, RAM kalayan kapasitas anu langkung ageung, sapertos 16 GB, mangrupikeun pilihan anu saé, khususna pikeun pamaén anu langkung nungtut anu badé nganggo laptop langkung intensif.

Sanaos kedah émut yén modél anu nganggo 16 GB RAM bakal langkung mahal tibatan anu nganggo 8 GB. Janten éta hal anu kedah diémutan, upami anjeun gaduh anggaran anu langkung terbatas. Naon tiasa metot nyaéta model mibanda 8 GB RAM, tapi nu nawarkeun éta kamungkinan ngembangna ceuk RAM. Ieu mangrupakeun pilihan alus, sabab bisa dimekarkeun lamun perlu.

hard disk

Salah sahiji titik paling pajeulit pikeun loba pamaké. Kaulinan nyokot leuwih loba spasi neundeun. Janten urang kedah gaduh hard drive kalayan kapasitas anu cekap. Sanajan urang ogé kudu operasi pikeun gancang sarta cairan, ku kituna SSD mangrupakeun pilihan leuwih metot dina rasa éta. Solusi idéal nyaéta kombinasi dua sistem, anu ogé beuki umum dina laptop kaulinan.

Kombinasi SSD sareng HDD masihan kami anu pangsaéna tina dua dunya. Dina SSD anjeun tiasa gaduh sistem operasi sarta aplikasi, pikeun operasi lemes jeung boga HDD salaku gudang, dimana urang bakal boga spasi nu leuwih gede. Kituna urang ngagabungkeun dua pilihan nu urang hoyong, boga cukup spasi, tapi pikeun komputer teu boga fungsi sakumaha mulus-gancang.

Siga logika, pilihan bakal gumantung kana pamakéan unggal pamaké. Panginten tiasa aya pangguna anu hoyong laptop kaulinan pikeun langkung seueur tugas, sedengkeun anu sanésna nganggo ngan ukur pikeun kaulinan. Gumantung kana pamakéan, Anjeun kudu mertimbangkeun pilihan nu pangalusna, lamun SSD, HDD atawa kombinasi dua sistem.

Layar (ukuran sareng résolusi)

Salah sahiji komponén anu paling penting dina laptop kaulinan. Kualitas layar mangrupikeun hal anu bakal sakitu legana nangtukeun pangalaman pamakéan laptop ceuk. Kituna, hal anu penting pikeun milih layar nu komputer urang bakal boga ogé. Aya sababaraha aspék anu urang kedah pertimbangkeun ngeunaan layar: ukuran, résolusi, laju refresh sareng waktos réspon.

Ukuran layar mangrupikeun hal anu gumantung pisan kana kahoyong masing-masing. Hal biasa di pasar ieu éta nyaeta ngeunaan 15 inci atawa leuwih badag. Ku kituna éta leuwih atawa kirang umum pikeun manggihan hiji nu fits ogé kana kahayang unggal hiji. Bari layar nu leuwih gede bisa nyadiakeun pangalaman pamaké rada leuwih immersive, nu loba resep.

Résolusi layar penting, sanaos éta sasarengan sareng grafik dina laptop. Sakumaha anu didadarkeun di luhur, grafik sapertos GeForce GTX 1050, 1060 sareng 1070 bakal ngamungkinkeun urang maén dina 1080p. Tapi lamun urang rék lengkah salajengna jeung maén dina 4K, hal anu beuki umum, urang kudu bet dina hal leuwih kuat, kawas GeForce GTX 1080. Ieu mangrupikeun pilihan pangsaéna anu ayeuna aya dina hal ieu.

4K henteu penting pikeun mikaresep kaulinan dina laptop kaulinan ieu. Tapi éta hiji hal anu gaining pentingna, utamana kusabab beuki loba kaulinan gaduh resolusi ieu. Ku alatan éta, éta bisa ditempo salaku alungan jangka panjang, meuli layar kalawan resolusi 4K atawa rojongan pikeun eta.

Waktu réspon sareng laju refresh mangrupikeun dua unsur konci anu sanés. Dina kasus anu munggaran, kami hoyong laptop kaulinan ieu gaduh waktos réspon anu rendah, anu ngamungkinkeun pangalaman kaulinan anu lancar sareng nyegah kabur atanapi gambar tina katirisan sakedap. Éta kedah langkung handap 5 ms sepanjang waktos. Sedengkeun laju refresh, urang hoyong eta jadi saluhur mungkin. Sanajan eta gumantung sakitu legana dina GPU anu laptop boga.

Sora

unsur penting séjén pikeun pangalaman kaulinan alus tur teu sono rinci bari kami dina kaulinan. Dina harti ieu, unggal merek nyadiakeun rinci sorangan jeung item pikeun sora hadé. Janten urang tiasa mendakan sagala jinis spésifikasi, sapertos rupa-rupa spiker atanapi perbaikan ngalangkungan parangkat lunak.

Anu penting pisan dina hal ieu nyaéta éta sorana alus ngagunakeun headphone. Seuseueurna pangguna laptop kaulinan condong maén nganggo hiji. Ku alatan éta, urang kudu nganggap yén sora cukup kuat bari kami ngagunakeun éta, antara 55 jeung 60 dB. Éta ogé penting yén éta seukeut.

Dina milih headphone anu kami anggo sareng laptop kaulinan, kanyamanan pamakean, anu headband sareng gaduh busa dina ceuli, salian ti gaduh kamampuan pikeun Pembatalan Noise. Ieu bakal ngidinan urang pikeun difokuskeun kaulinan dina cara hadé sepanjang waktos.

Kulkas

Pamakéan intensif laptop kaulinan biasana ngagaduhan akibatna suhu na ningkat sacara signifikan. Éta sababna a sistem cooling alus Penting pisan pikeun ngajaga suhu dina teluk sareng nyegahna janten luhur teuing. Urang manggihan sistem paling variatif dina hal ieu, nu bisa rupa-rupa gumantung kana make jeung model.

Urang tiasa mendakan pilihan sapertos cooling cair, sanaos naon anu penting pikeun urang dina widang ieu nya éta éféktif. Urang peryogi éta fungsina saé sareng ngalaksanakeun tugasna sepanjang waktos. Jang ngalampahkeun ieu, leuwih sae pikeun maca ulasan sarta ratings laptop ceuk, kitu ogé komentar ti jalma anu geus meuli eta. Éta bakal masihan kami inpormasi anu cukup pikeun terang upami éta jalanna saé.

Palabuhan sareng konektipitas

Urang moal bisa poho jumlah port dina laptop ceuk. Unsur penting, sabab pasti urang kedah nyambungkeun sababaraha périferal di jerona, sapertos headphone atanapi kontrol tambahan. Hal biasa nyaéta yén laptop kaulinan hadir kalawan palabuhan cukup, sajaba USB maranéhna ninggalkeun kami kalawan sababaraha HDMI sarta ogé jack headphone.

Tapi éta salawasna alus pariksa spésifikasi Anjeun, pikeun nyegah kejutan pikaresepeun dina hal ieu. Urang bisa kalayan gampang konsultasi eta dina website na, atawa di toko online atawa lamun urang aya di toko sorangan urang bisa ningali eta sorangan, mupus nepi mamang.

merek laptop kaulinan pangalusna

Logo Alienware

Pilihan laptop kaulinan di pasar parantos ningkat utamana. Ieu mangrupikeun hal anu saé, sabab ku cara ieu urang mendakan diri urang langkung seueur pilihan pikeun dipilih ayeuna. Salaku tambahan, aya sababaraha merek anu dibere salaku pilihan anu saé pikeun dipertimbangkeun:

  • M: YES: Produsén Taiwanese mangrupikeun salah sahiji merek anu paling penting dina bagéan laptop kaulinan ieu. Aranjeunna mibanda rentang pisan lega model, sarta aranjeunna biasana salawasna pangalusna sarta pangalusna hargana. Janten ieu mangrupikeun alungan anu aman pikeun pangguna.
  • Acer: merek sejen ti Taiwan, well-dipikawanoh ku seuseueurna konsumen. Aranjeunna ngahasilkeun komputer dina sagala jinis bagéan, kalebet laptop kaulinan. model kuat, kalawan nilai alus keur duit.
  • HB: Pabrikan Amérika mangrupikeun salah sahiji merek anu paling laris di dunya, kalayan salah sahiji katalog komputer panggedéna di dunya. Diantara laptopna urang ogé mendakan modél kaulinan. Kualitas sareng harga anu tiasa ditampi mangrupikeun hal anu biasana urang mendakan dina kasus anjeun.
  • Alienware: Perusahaan Amérika mangrupikeun salah sahiji anu bungsu di pasar, tapi aranjeunna tiasa ngadamel ceruk dina bagean laptop kaulinan. Aranjeunna terang kumaha ngahususkeun kana jinis alat ieu, kalayan hasil anu saé. Laptop kaulinan sampurna.
  • Xiaomi: Brand Cina mangrupakeun salah sahiji pangalusna dipikawanoh dina widang telepon, salian ti ngabogaan rentang alus laptop, nu patut nyokot kana akun, ogé nalika maén kaulinan. Aranjeunna nangtung kaluar pikeun harga pisan disaluyukeun.
  • ASUS: Produsén sanés ti Taiwan, anu mangrupikeun salah sahiji anu paling dikenal di pasar laptop. Sajumlah kualitas anu saé, ogé dina laptop kaulinan.

Naha abdi kedah mésér?

Henteu sadayana gaduh 2.000 euro pikeun dibalanjakeun dina laptop kaulinan high-end kalayan kartu grafik anu cukup kuat pikeun maénkeun sadaya kaulinan anu paling kompleks ayeuna. Pikeun sesa urang, laptop kaulinan anu murah mangrupikeun pilihan anu pangsaéna, khususna upami anjeun mahasiswa atanapi jalma sanés, anu hoyong maén, tapi gaduh anggaran anu ketat sareng peryogi komputer janten portabel. Kusabab éta laptop mirah pangalusna boga 15 inci, aranjeunna ogé geus jadi alternatif hébat pikeun maranéhanana anu, salian maén kaulinan, peryogi laptop pikeun ngalakukeun tugas séjén.

Upami mungkin, kami nyarankeun yén anjeun nyimpen artos kanggo mésér desktop atanapi laptop kaulinan kalayan kartu grafik anu langkung kuat.. PC 1200 euro bakal salawasna langkung kuat tibatan laptop kaulinan 2000 sareng, saterasna, sanaos kisaran pertengahan-rendah, éta salawasna tiasa diénggalan di hareup. Nyimpen pikeun laptop kaulinan high-end ogé mangrupakeun ide anu langkung saé tibatan mésér anu murah sabab anjeun bakal tiasa maén sacara intensif kalayan grafik anu saé salami mangtaun-taun, tibatan sababaraha bulan.

Laptop kaulinan anu murah dibatesan ku kartu grafikna, komponén anu anjeun henteu kantos tiasa ningkatkeun. Salaku tambahan, komputer murah ieu ogé kakurangan SSD, janten upami anjeun badé ngapdet engké, anjeun kedah mayar tambahan. Pondokna, lamun meuli komputer mirah anjeun bakal kudu nempatkeun leuwih duit pikeun ngapdet SSD jeung ningkatkeun RAM, bari lamun meuli komputer high-end, anjeun bakal geus boga a laptop kalawan SSD jeung 16 ka 32 GB RAM. Anjeun kedah émut yén laptop kaulinan anu murah mangrupikeun solusi samentawis anu bakal tahan anjeun sababaraha taun, sedengkeun PC atanapi laptop anu luhur mangrupikeun investasi.

Laptop anggaran anu saé pikeun kaulinan biasana ngagaduhan kartu grafik Nvidia GeForce GTX 2060 atanapi kartu grafik GTX 2070M.Laptop anu langkung mahal, sabalikna, gaduh GeForce 1060, 1070 atanapi malah 1080 dina rentang anu langkung luhur tina laptop kaulinan. Urang bakal delve kana gagasan ieu dina bagian salajengna. Pikeun kéngingkeun ide ngeunaan kaulinan anu anjeun tiasa sareng henteu tiasa maén (sareng sareng setélan naon), anjeun tiasa ningali kasimpulan anu mangpaat pisan. Notebookcheck urang ku Kaulinan Komputer ngeunaan kartu grafik laptop.

Salaku conto, Dragon Age: Inquisition, Far Cry 4, Middle-earth: Shadow of Mordor, Watch Dogs, and Thief sadayana ngajalankeun sadayana di luhur 30 fps dina 1080p, dina setélan Ultra, sareng nganggo GTX 970M. Kaulinan kasebut kedah dijalankeun dina setélan sedeng-luhur pikeun ngajalankeun di luhur 30fps dina GTX 860M. Upami kaulinan anu anjeun hoyong ulin anjeun mendakan yén éta henteu jalan sakumaha anu anjeun pikahoyong sareng GTX 860M, jelas yén anjeun kedah mésér komputer desktop atanapi laptop kaulinan anu langkung kuat..

Kaunggulan tina laptop kaulinan

laptop kaulinan murah

Kauntungan utama tina jinis laptop ieu anu difokuskeun pikeun pamaén nyaéta aranjeunna gaduh kakuatan anu saluhureun biasa sarta dina sababaraha kasus aranjeunna equated jeung komputer desktop.

Dunya videogames nungtut pisan sareng urang henteu tiasa netepkeun naon waé, janten, jinis laptop kaulinan ieu gaduh layar kualitas hadé (sudut nempo, kacaangan, resolusi), trackpad sareng kibor anu langkung akurat kalayan sentuhan anu langkung pikaresepeun (sarupa jeung keyboard desktop). Sadaya ieu mangaruhan pangalaman sareng bakal ngajantenkeun urang langkung kompetitif dina sababaraha genre, khususna dina némbak atanapi FPS.

Kakurangan laptop kaulinan

laptop maén

Laptop kaulinan ogé ngagaduhan sababaraha kalemahan anu anjeun kedah perhatosan supados henteu kuciwa:

  • Aranjeunna biasana cukup badag: Komponén butuh langkung seueur rohangan, kabutuhan cooling langkung luhur, sareng jarang nyaéta laptop kaulinan anu layarna langkung alit tibatan 15 inci. Sadaya ieu nyababkeun beurat sareng dimensi sangsara.
  • Aranjeunna meunang rada panas: gaduh grafik anu kuat dina rohangan leutik sapertos nyababkeun seueur panas anu dibangkitkeun anu kedah dileungitkeun ku sababaraha cara. Tungtungna, suhu komputer naek pisan (utamana lamun urang ngamuat eta dina waktos anu sareng urang maén) jeung fans nempatkeun dina révolusi tinggi, jadi noise naek.
  • Batréna pondok: Titik ieu mangrupikeun hal anu anjeun kedah terang pisan sareng nyaéta yén upami PC desktop peryogi catu daya 850W teras-terasan, anjeun bakal ngartos yén nyoco grafik anu kuat, prosesor high-end sareng layar anu ageung ngajantenkeun laptop The gaming. batré lasts pisan saeutik lamun urang pamenta kinerja maksimum ti parabot.

Ieu mangrupikeun kalemahan anu paling penting tapi upami anjeun saurang pamaén anu leres, pasti anjeun parantos ngagaduhan éta sareng anjeun moal kapikiran nganggap titik négatip ieu di tukeran pikeun ngarasakeun kaulinan anu pangsaéna di mana waé.

Naha anjeun tiasa mésér laptop kaulinan pikeun 500 euro?

Hiji patarosan anu seueur konsumén nyaéta naha tiasa mendakan laptop kaulinan anu saé pikeun harga anu murah, sapertos 500 euro. Upami anjeun milarian inpormasi ngeunaan komputer di bagean pasar ieu, anjeun bakal ningali éta harga maranéhanana henteu utamana low, rada mahal.

Hanjakalna, manggihan hiji laptop kaulinan pikeun 500 euro teu mungkin. Urang tiasa mendakan laptop pikeun harga ieu, anu tiasa masihan kami kinerja anu saé sepanjang waktos. Tapi teu komputer maén kalawan. Kusabab laptop 500 euro teu gaduh spésifikasi atanapi komponén anu urang peryogikeun dina laptop kaulinan ayeuna.

Prosesor, grafik atanapi sistem pendingin anu urang mendakan dina laptop kaulinan langkung mahal, janten hargana langkung luhur. Aranjeunna geus turun saeutik kana waktu, hatur nuhun kana kanyataan yén aya beuki loba pilihan. Tapi harga maranéhanana masih tinggi, dina loba kasus leuwih ti 1.000 euro.

Kumaha urang milih?

Saatos milih kritéria anu bakal urang tuturkeun pikeun meunteun hardware, urang milarian situs wéb produsén laptop panggedéna kawas Lenovo, Asus, Acer, Alienware, MSI, HP, Toshiba jeung sajabana. Salaku tambahan, urang ogé milarian toko sapertos Clevo, iBuyPower, Origen Digital Storm, sareng anu sanésna. Nanging, kami henteu mendakan notebook anu nyumponan syarat hardware sareng harga anu dinyatakeun.

Sanggeus éta, urang kapaksa Jieun daptar laptop anu nyumponan kriteria kami sareng ogé ngagaduhan ulasan anu positif tina sumber inpormasi anu dipercaya sapertos CNET, AnandTech, Engadget, Laptop Mag, PCMag, atanapi Notebookcheck.

Kami ngahapus sadaya laptop anu henteu cocog sareng sarat kami (kirang ti 1200 euro, Nvidia GeForce GTX 860M, Intel Core i7 4700HQ atawa hadé tur sahanteuna 8 GB RAM). Urang ogé maréntah kaluar mesin nu, nurutkeun eupan balik pamaké, boga defects insurmountable (kayaning overheating parna). Tungtungna, urang ditinggalkeun ku rentang Acer, Asus atanapi MSI tina laptop kaulinan.

Naon anu urang ngarepkeun!

midangkeun portatil

Asus parantos ngumumkeun dina Computex pembaruan modél anu kami nyarankeun, GL553, pikeun Juni 2019. Pembaruan ieu bakal nampilkeun prosesor generasi kaopat, Intel Core i7 quad-core, sareng keyboard lampu latar LED beureum. Ogé, Anjeun meureun bakal boga hard drive atanapi SSHD kalawan pilihan pikeun ngamutahirkeun ka SSD. Harga atanapi tanggal pelepasan pasti teu acan diumumkeun, tapi kami bakal milarian sadaya detilna.

Nvidia ngarilis kartu grafik GeForce GTX 1080 anyar tanpa riweuh teuing kaasup dina MSI Titan Pro Nurutkeun kana Notebookcheck, 965M boga kinerja sarupa GTX 870M, tapi teu gancang sakumaha pick kami di luhur-tungtung bagian notebook kaulinan, GTX 970M. Kami ngarepkeun ningali GTX 965M dina langkung seueur laptop anggaran pikeun maén anyar atanapi diropéa taun ieu.

Ogé di CES 2019, MSI ngumumkeun desain ulang tina GE60 anu disebatkeun di luhur. GE62 Apache anyar sigana ngajangjikeun sareng hadir sareng kartu grafik GeForce GTX 965M anyar Nvidia. Kami gancang ningali éta di CES sareng kagum ku keyboard, trackpad, tampilan, sareng kualitas ngawangun sadayana. Kami ngarepkeun fans dual anyar bakal ngajaga GE62 langkung tiis tibatan anu miheulaan na. Konfigurasi 1166 euro tina GE62 Apache ieu leres-leres dina anggaran kami, janten kami bakal nguji éta nalika sayogi.

Pabrikan sanés anu ogé gaduh hal anu nyarios dina CES 2019 nyaéta Acer. Novelty na disebut Aspire V 17 Nitro. Éta gaduh prosésor Intel Core i7-4710HQ, kartu grafik Nvidia GeForce GTX 860M sareng bakal diobral dina bulan Pebruari mimitian ti 1256 euro. Salaku tambahan, Acer bakal ngamutahirkeun V 15 sareng V 17 dina Maret nganggo kartu grafik. GTX960M. Kadua pembaruan katingalina ngajangjikeun, janten kami janji bakal marios aranjeunna pas sayogi.

Batur anu kedah dipertimbangkeun (tapi anu kami henteu nyarankeun)

Tungtungna dua deui model nu Jigana urang bisa tetep dina pikiran tapi jujur aranjeunna henteu jadi patut eta kawas dua saméméhna. Dasarna aranjeunna patut leuwih ti 1.000 euro jeung kauntungan aranjeunna nawiskeun dina loba kasus leuwih handap model saméméhna, tapi kami nampilkeun aranjeunna ka anjeun demi informasi.

Laptop murah pangsaéna pikeun maén nyaéta 7 euro Acer Aspire V Nitro VN591-77G-1032FS. Kalayan prosésor Intel Core i7-4720HQ, kartu grafik Nvidia GeForce GTX960M sareng 4 GB mémori khusus, 16 GB RAM, sareng hard drive 1 TB digabungkeun sareng solid state drive 256 GB, modél ieu gaduh pangkuatna sareng pangkuatna. harga tightest sabaraha laptop kaulinan pencét pasar taun ieu.

Upami Anjeun gaduh anggaran tighter, kami nyarankeun Acer Aspire V Nitro VN7-591G-70RT pikeun 807 euro - nu boga satengah RAM na euweuh solid state drive, tapi ngawengku 4 GB memori grafik. Finalis kami, kumaha oge, éta 62 euro MSI GE082 Apache 987 sabab ngabogaan keyboard hadé, sanajan teu boga SSD sarta ngan boga 2 GB memori grafik. Tetep di kabaran pikeun apdet salajengna!

Kacindekan dina laptop kaulinan

Asus ROG GL553JW-DS71 mangrupikeun laptop kaulinan anggaran pangsaéna pasti, sabab boga fitur hébat pikeun hargana, éta ogé diwangun sarta mangrupa cheapest dina kategori na. Mibanda keyboard nyaman jeung ngajaga bagian nu paling di kontak jeung pamaké cooler ti komputer séjén dina rentang harga na nu urang geus diuji. Henteu sampurna, tapi henteu aya laptop kaulinan anu murah ayeuna.

Henteu kedah disebatkeun, anjeun moal mendakan laptop pikeun maén. kirang ti 500 euro yén éta patut eta. Émut yén dina halaman wéb laptop anu murah kami nyarankeun anu sigana urang kualitas pangalusna sarta harga.

Rada hese pikeun ngumpulkeun sadaya inpormasi ieu atanapi pikeun nguji modél. Buka acara, mesen aranjeunna, jsb. Janten upami inpormasi éta parantos nyayogikeun anjeun, ulah ragu pikeun mairan, milih +1, atanapi tindakan sosial anu anjeun tiasa ngabantosan kami.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.