I9 laptop

Pangguna anu paling nungtut sareng paling profésional peryogi komputer anu kuat. Sacara umum, anu pangkuatna tetep atanapi munara, sareng panjelasanna saderhana: langkung ageung rohangan, langkung seueur komponén anu tiasa urang lebetkeun. Tapi salila sababaraha taun, laptop teu jauh balik, sarta dina artikel ieu kami baris ngobrol ngeunaan i9 leptop, jinis PC anu ampir teu mungkin pikeun urang mendakan tugas anu teu tiasa urang laksanakeun.

laptop i9 pangalusna

merek laptop i9 pangalusna

Lenovo

Lenovo, anu nami lengkepna Lenovo Group, Ltd., mangrupikeun perusahaan Cina anu diadegkeun dina 1984 anu ngadesain, pabrik jeung ngajual sagala jinis produk éléktronik, diantarana urang gaduh mobiles, tablet, televisi pinter jeung praktis sagala item nu ngawengku hiji sistem operasi, diantara hal séjén. Upami éta kalebet dina daptar ieu, éta kusabab produk anu nganggo sistem operasi kalebet, tangtosna, komputer. Ayeuna, Lenovo mangrupikeun salah sahiji merek anu pang populerna di dunya komputer, khususna laptop, sareng ieu kusabab ku merekna urang tiasa mendakan sadayana, anu kadang ngajadikeun urang nampi kesan anu henteu saé upami éta. alat-alat maranéhanana cheapest.

Sareng naha Lenovo ngahasilkeun laptop pikeun sadaya rasa: naha anjeun hoyong komputer murah kalayan layar 15.6 inci tapi kalayan komponén sareng desain anu wijaksana? Anjeun meunang eta. Naha anjeun hoyong anu langkung alit sareng komponén anu langkung kuat? Anjeun oge gaduh eta. Naha anjeun hoyong komputer anu kuat pisan sareng komponén sareng desain pangsaéna pikeun kaulinan atanapi dianggo dina padamelan anu paling nungtut? Ogé Lenovo ogé populér pikeun komputer kaulinan maranéhanana. Sareng, sanaos anu pangsaéna henteu langkung mirah, aranjeunna gaduh nilai anu saé pikeun artos, nyaéta, naon anu urang bayar adil atanapi langkung handap tina naon anu bakal urang bayar dina merek sanés.

HP

HP mangrupikeun perusahaan California anu lahir tina pamisahan Hewlett-Packard. Sateuacan éta, perusahaan asli diadegkeun dina 1939, sareng HP anu urang terang ayeuna diadegkeun dina 2015. Mun maranéhanana éta kawentar pikeun hal nu geus kaliwat, éta sabab printer maranéhna, Tapi maranéhna ogé ngahasilkeun alat komputer, périferal jeung nyadiakeun bantuan pikeun jenis ieu alat. Upami anjeun pangguna Linux, anjeun bakal resep terang saha aranjeunna anu ngembangkeun HPLIP, software pikeun ngatur printer dina sistem jeung kernel pinguin.

Lamun datang ka komputer, HP geus ngalaman up na downs na. Taun-taun sateuacan bubaran sareng kalahiran perusahaan kadua, aranjeunna mimiti ngaluncurkeun alat-alat kalayan kualitas anu langkung handap tina anu disangka dina merek sapertos kieu, naha éta masarakat mimiti henteu resep kana merek. Tapi teu lila sanggeus aranjeunna pulih taneuh sarta éta deui merek rujukan dina dunya komputer.

ASUS

ASUS mangrupikeun perusahaan anu ngahasilkeun sareng ngajual sadaya anu anjeun peryogikeun dina dunya komputasi, ti motherboards sareng grafik ka komputer, ngalangkungan sagala jinis périferal. Nyaéta salah sahiji panyadia komputer pangbadagna di dunya, ngahontal angka 4 di 2015. Pausahaan ieu diadegkeun dina 1989 sarta asalna ti Taiwan, sarta salaku hiji parusahaan Asia, eta nawarkeun parabot kalayan nilai pohara alus duit.

Salaku salah sahiji pabrik komputer panggedéna di dunya, logis pikeun ningali kumaha dina katalogna urang mendakan sadayana anu urang bayangkeun, tina netbook anu paling wijaksana, ngalangkungan laptop pertengahan dugi ka anu langkung luhur sareng ngahontal komputer desktop. Laptop anjeun, tina sudut pandang seueur média khusus, tim pisan saimbang yén urang bisa meunang pikeun harga kalapa, sarta dina rentang luhur na urang boga laptop kalawan prosésor i9 dipirig ku pangalusna SSD disk jeung jumlah badag memori RAM jeung nu moal aya tugas nu bisa nolak urang, sarta sakabeh ieu dina ogé. -parabot dirancang.

MSI

MSI, anu nami lengkepna nyaéta Micro-Star International, Co,. Ltd., nyaéta perusahaan multinasional Taiwanese téknologi inpormasi. Ieu husus dina manufaktur sarta ngical paralatan komputer, diantara nu urang boga motherboards, kartu grafik, server, périferal komo sababaraha keur mobil. Sedengkeun pikeun komputer, éta ngajual AIO (sadayana-hiji-hiji), salaku menara atanapi komputer desktop, laptop sareng anu sanésna sapertos komputer industri.

Sanajan, sakumaha geus kami disebutkeun, eta manufactures na sells komputer sakabeh rupa, geus ilahar lamun urang maca akronim MSI, naon urang kudu di hareup urang komputer dimaksudkeun pikeun kaulinan. Jeung parusahaan boga varian sorangan pikeun jenis ieu pakakas, sarta aranjeunna portabel jeung komponén hadé tur desain gamer bisa mikahayang pikeun. Sakapeung, sanajan teu aturan ditulis, éta héran harga MSIs leuwih handap tina naon anu bakal dipiharep dina komputer kalawan komponén na, sarta leuwih lamun meuli eta di toko husus sarta promosi.

Huawei

Huawei nyaéta parusahaan diadegkeun di Cina dina 1987 yén dina dékade panungtungan geus jadi salah sahiji pabrik téhnologi ngarah di dunya. Janten lucu kumaha merek ieu joked di nagara kawas Spanyol ngeunaan dasawarsa ka tukang, saprak urang ngobrol ngeunaan hiji merk Cina nu taya sahijieun terang ngeunaan sarta dianggap kakurangan kualitas. Leuwih taun, tawa geus ngiles pikeun masihan jalan ka reueus tur pangakuan, saprak ayeuna urang manggihan sagala jinis alat éléktronik kalawan brand anjeun sarta sakabeh kalawan nilai alus duit.

Sanajan deployment maranéhanana sakuliah dunya mimiti di dunya teleponi, aranjeunna ayeuna ogé populér pikeun nyieun jeung ngajual alat sejen, kayaning laptop. Ieu mangrupikeun pilihan anu saé dinten ayeuna, nawiskeun parabot dirancang ogé, ogé saimbang jeung batur leuwih kuat jeung nu urang bisa maénkeun atawa ngalaksanakeun tugas beurat. Perlu disebatkeun yén aranjeunna ogé ngical paralatan sareng layar rampa anu langsung nandingan Surface Microsoft, sanaos aranjeunna langkung narik tibatan ieu pikeun tiasa nganggo sistem operasi anu sami dina konvérsi kalayan harga anu langkung handap.

Saha anu kedah mésér laptop i9?

i9 leptop

Jigana ngan pamaké paling nuntut. i9 teh processor pangalusna ti Intel, sarta kinerja na geus jadi alus yén tim ngabogaan nyatu eta dina sagalana urang coba mun ngalakukeun. Ku alatan éta, pikeun patarosan saha anu kedah mésér éta, jawabanna nyaéta yén pangguna anu kalebet tilu di handap ieu:

  • Profesional anu peryogi kakuatan maksimal. Upami dina padamelan urang badé nganggo pangropéa halaman wéb, sapertos WordPress, urang badé ngédit téks, tetep akuntansi atanapi pangropéa pidéo sederhana, laptop i9 sanés pikeun anjeun. Notebook i9, sareng pendamping (komponén) anu biasa, dirarancang pikeun tugas anu beurat, sapertos nganggo pangropéa pidéo dimana seueur eusi pikeun didamel atanapi musik anu seueur lagu, kitu ogé animasi 3D atanapi program ngedit anu sanés. . Dimana urang bakal paling perhatikeun kinerja bakal nalika exporting, Rendering tur nyimpen file, tapi ogé nalika teu ningali motong tangtu sarta ngarasakeun animasi kontinyu sarta stabil sepanjang waktos.
  • gamers. Sanajan sababaraha settle pikeun i7, paling gamers resep laptop kalawan processor i9. Kaulinan gaduh grafik anu langkung saé, tékstur sareng sagala jinis detil, sareng cara anu pangsaéna pikeun ningali éta sadayana tanpa potongan naon waé nyaéta kalayan tim anu saé. Salaku tambahan, seueur di antarana nyiarkeun kaulinanna langsung, janten peryogi seueur otot sareng i9 tiasa nyayogikeun sadayana anu anjeun peryogikeun.
  • Dupi anjeun gaduh artos sésa? Éta ogé pikeun anjeun. Laptop sareng prosesor i9 mahal, sareng éta kusabab prosésor sorangan sareng komponén sanésna anu biasana kalebet. Sapertos nalika mésér mobil, upami urang mampuh, urang milih mobil "full equipe", kalayan kontrol iklim, régulator jandela, stereo anu saé, roda anu saé ... sadayana. Mobil ieu ogé biasana kalebet sistem kaamanan khusus, janten sesah pikeun urang mendakan kejutan anu teu kaduga dina bentuk kakurangan. Kalayan komputer éta sami: upami urang ngagaleuh anu pangkuatna, sigana urang henteu peryogi sadayana anu ditawarkeunana, tapi upami urang peryogi kakuatan tambahan, laptop i9 ngajamin éta.

I9 atanapi i7 laptop?

Intel Core i9

Pikeun alesan anu dijelaskeun dina titik sateuacana, kuring bakal nyarios éta dina kalolobaan kasus éta pilihan pangalusna i7. i9 mangrupakeun processor hadé, tangtosna, tapi biasana hadir kalawan loba RAM, alus teuas drive badag, sarta layar kadang leuwih badag. Lamun urang tambahkeun processor leuwih kuat, RAM, disk, layar tur meureun kartu grafik, eta bakal ngahasilkeun expense pisan tinggi, jadi teu patut eta di hal nu ilahar.

Tapi ogé sakumaha anu parantos dijelaskeun di luhur, éta sadayana gumantung kana pamakean anu bakal urang lakukeun, sareng kana kakuatan beuli urang. Upami éta mangrupikeun alat kerja sareng urang hoyong damel sareng sadaya jaminan sareng kinerja anu pangsaéna, sacara logis langkung saé milih i9. jeung sesa komponén leuwih maju. Eta bakal ngarugikeun urang leuwih duit, tapi moal jadi hiji expense, tapi hiji investasi anu urang bakal amortize kana waktu. Sedengkeun pikeun gamers, wacana anu sarua: lamun anjeun gamer profésional, investasi bakal mayar anjeun deui dina mangsa nu bakal datang. Upami éta hobi anu penting pisan dina kahirupan anjeun, urang sadayana daék nyéépkeun sakedik deui pikeun ngalakukeun naon anu ngajantenkeun urang resep. Tapi upami anjeun saurang pamaén anu rada kirang nungtut, anjeun ogé bakal resep kana laptop sareng i7.

I9 laptop kalawan 32GB RAM na 17 inci, konfigurasi favorit

Salah sahiji laptop anu paling ditéang ayeuna nyaéta anu ngagunakeun prosésor i7 sareng henteu kirang ti 8GB RAM. Éta populér sabab nawiskeun kinerja anu saé dina harga anu seueur urang tiasa nanggung, janten kami milih aranjeunna langkung saé tibatan i5. Tapi éta pikeun pangguna rata-rata anu hoyong nganggo komputerna kalayan rarasaan anu ningkat. Iraha urang ngobrol ngeunaan pamaké nu peryogi hal leuwih, ieu dibereskeun deui dina tim sejen, hiji nu assembles komponén ieu:

  • intel i9. Prosesor Intel pangsaéna anu bakal ngamungkinkeun urang ngalakukeun sadayana kalayan gancang.
  • 32GB RAM. Sumuhun éta loba. Nyatana, 8GB RAM langkung ti cukup pikeun seueur tugas, tapi sanés pikeun anu kedah ngalakukeun anu paling beurat. Beuki RAM, prosés beuki kabuka urang tiasa gaduh, sarta ieu ogé noticeable dina program kayaning redaktur video nu urang bisa boga timeline beurat dimuat, sarta sarua bisa disebutkeun dina software audio, tapi kalawan jumlah lagu. Meureun masih aya deui RAM, tapi kuring pikir nu bakal geus jadi pikeun stasiun jeung workloads nu geus ngaleuwihan profésional, nyaeta, geus pikeun pamakéan perusahaan.
  • Layar 17 inci. Anu milarian i9 ngalakukeun éta pikeun dianggo sabisa-bisa, sareng layar anu langkung ageung, langkung seueur eusi sareng detil anu langkung saé anu bakal urang tingali. Ieu ogé dipikaresep hususna ka gamers, anu lamun maranéhna bisa ngagunakeun komputer munara sabagian bisa milih mouse a, tipe keyboard sarta layar nu leuwih gede.

Ka luhur, ogé Anjeun tiasa nambahkeun hiji hard drive SSD badag, nu salajengna bakal ningkatkeun kinerja sarta ngidinan urang pikeun ngahemat loba informasi, hal diperlukeun tempo yén urang bade digawekeun ku program badag tur file.

Dimana meuli laptop i9 mirah

Amazon

Amazon mangrupikeun perusahaan e-commerce anu ogé khusus pikeun komputasi awan sareng intelijen buatan. Hasilna, urang gaduh perusahaan anu nawiskeun pangladénna ka sajumlah ageung pihak katilu, asistén virtual Alexa, sareng anu sanésna. salah sahiji toko online pangpentingna di dunya.

Di Amazon urang tiasa mendakan sagala jinis tulisan, dijual ku sorangan atawa ku toko séjén yén maranéhna ngajual ngagunakeun portal maranéhanana. Harga sareng jaminan mangrupikeun anu pangsaéna anu bakal urang mendakan online, janten, naon waé anu urang milarian, éta patut janten pilihan.

Mahkamah Inggris

El Corte Inglés mangrupikeun grup distribusi global anu berbasis di Spanyol anu diwangun ku perusahaan tina format anu béda. Sanaos aya téori anu béda, sigana éta nampi namina tina jinis cutmaker Inggris, sareng éta salah sahiji bagian na pangpentingna nyaéta fashion, Dimana urang bisa manggihan baju kayaning jas, leuwih ti kasual atawa malah olahraga.

Di El Corte Inglés urang ogé tiasa mendakan barang-barang sanés, sapertos anu aya hubunganana sareng éléktronika, sareng aranjeunna sayogi di toko fisikna, anu ageung sareng sababaraha lantai anu biasana aya di kota ageung, sareng di toko-toko na. warung online. El Corte Inglés diadegkeun dina 1940, sareng upami éta salamet kalayan nami anu saé dugi ka ayeuna, éta sabab nawiskeun produk anu saé sareng jaminan anu saé.

Carrefour

Carrefour datang ti Perancis, saméméhna dipikawanoh di nagara kawas Spanyol salaku Benua. Éta mangrupikeun ranté distribusi anu sababaraha taun ka pengker ngan ukur aya di kota-kota ageung, tapi aranjeunna parantos tumbuh janten tiasa di kota-kota anu langkung alit sareng toko anu langkung alit. Di Carrefour urang tiasa balanja sapopoé, Kusabab urang manggihan kadaharan, kabersihan atawa produk batré pikeun alat éléktronik leutik.

Di toko-toko panggedéna, di kota-kota, atanapi dina versi wébna, urang tiasa manggihan ogé hiji bagian éléktronik Di mana aya tablet, héndsét, alat-alat rumah tangga sareng komputer, sapertos laptop i9 anu dipilarian ku pangguna profésional atanapi tukang game.

Komponén PC

PC Components mangrupikeun perusahaan anu diadegkeun di Spanyol di 2005. Awalna, niatna nyaéta pikeun ngajual komputer sareng komponenana pikeun aranjeunna, Tapi kana waktu aranjeunna geus dimekarkeun katalog maranéhna pikeun ogé ngajual barang sejenna nu patali jeung éléktronika kayaning kaméra. Aranjeunna beroperasi di Spanyol sareng Portugal, sareng langkung énggal aranjeunna ogé parantos muka toko fisik di sababaraha kota. Sareng éta PC Komponen mangrupikeun portal perdagangan éléktronik, nyaéta, kalolobaan penjualanna dilakukeun sacara online.

Nyandak kana akun yén éta téh toko husus dina diobral tina komputer (sareng komponén pikeun aranjeunna), eta mangrupakeun Pilihan anu saé upami urang hoyong mésér laptop, naon waé anu urang butuhkeun. Salaku tambahan, aranjeunna biasana nawiskeun harga anu saé, hal anu dipikaresep ku urang khususna upami urang milarian i9 sabab biasana alat anu langkung mahal.

mediamarkt

Mediamarkt nyaéta parusahaan diadegkeun dina 1979 di Jerman, kalawan niat ngajual artikel nu patali jeung éléktronika konsumén. Éta mangrupikeun ranté supermarkét, sareng dugi ka nagara sapertos Spanyol langkung ti dua puluh taun ka pengker. Ti momen maranéhanana anjog, aranjeunna mimiti mangtaun popularitas alatan harga kalapa maranéhanana, sanajan aranjeunna biasana ngan hadir di kota sedeng-ukuran.

Mediamarkt ngamajukeun diri kalayan slogan "Kuring henteu bodo", anu ngarujuk kana kanyataan yén urang bakal pinter upami urang ngagaleuh di toko-tokona sabab urang bakal ngagaleuh. salawasna kalawan harga alus. Dina katalogna urang bakal mendakan ponsel, tablet, televisi, mesin cuci, alat-alat pinter sanés sareng alat-alat rumah tangga sareng komputer, sapertos laptop i9 anu paling kuat pikeun pangguna anu paling nungtut.

Iraha mésér laptop i9 langkung mirah?

hideung Jumaah

Upami anjeun teu acan kantos nguping kecap Black Friday, dimana anjeun kantos dina sababaraha taun ka pengker? Ieu bisa dipikaharti saeutik leuwih nu teu nyaho naon éta atawa ti mana asalna, tapi anjeun pasti geus uninga eta sometime. Hideung Jumaah asalna ti Amérika Serikat, sarta eta mangrupakeun acara jualan nu dilahirkeun ku niat ngajak urang ka purchases Natal munggaran. Dilaksanakeun dina dinten Jumaah, dinten saatos sukur.

Salila Hideung Jumaah urang bakal manggihan diskon signifikan dina sagala jinis toko jeung produk, sarta diskon bakal gumantung sakitu legana dina popularitas item sarta kasadiaan na. Upami anjeun mikir mésér komputer, sareng anjeun tiasa ngantosan dugi ka Nopémber, Hideung Jumaah mangrupikeun waktos anu saé pikeun mésér laptop anjeun i9 kalayan konfigurasi naon waé anu anjeun peryogikeun.

Perdana Poé

Upami anjeun palanggan Amazon, Anjeun kudu sadar na Perdana Poé. Atanapi langkung saé, upami anjeun palanggan Amazon Prime, anu baheula dikenal salaku Premium. Sareng éta toko e-commerce anu kasohor nawiskeun nyalira acara jualan keur konsumén pangalusna anjeun, urang anu ngalanggan Perdana. Ieu biasana lasts dua poé, dilaksanakeun dina Oktober jeung di antarana urang bakal manggihan diskon nu urang boro bakal manggihan dina waktu nu sejen.

Salila acara Perdana Poé urang bakal manggihan rébuan produk kalawan harga potongan, sareng penjualan tiasa ngerakeun. Salian jualan normal, aranjeunna nawiskeun ogé Flash, nu malah leuwih amis-huntu diskon, tapi ngan sadia bari suplai panungtungan. Upami anjeun palanggan Amazon sareng anjeun badé nganyarankeun alat anjeun, sareng khususna upami anjeun hoyong mésér anu langkung mahal sapertos laptop i9, Perdana Day tiasa janten salah sahiji pilihan anu pangsaéna.

Cyber ​​Senén

El Cyber ​​Senén Dinten kadua anjeunna sumping ti Amérika Serikat pikeun ngajak urang balanja Natal. Hal ieu sohor dina Senén sanggeus Hideung Jumaah na, dina tiori, éta poé nu Tulisan anu aya hubunganana sareng téknologi bakal ningali hargana ngaleutikan. Ku sabab kitu, kecap "Cyber" kaasup, tapi teu salawasna bener jeung sababaraha toko ogé nawarkeun tipe séjén artikel.

Janten dinten dimana harga sadaya anu aya hubunganana sareng téknologi turun, Cyber ​​​​Monday tiasa janten dinten sampurna pikeun renew komputer urang, Utamana upami urang nganggap mésér komponén anu langkung maju sapertos anu biasana kalebet dina laptop i9.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.