I7 laptop

Sanajan urang geus, dina tiori, dina jaman pos-PC pikeun taun ayeuna, jualan komputer anu ajeg. Nyatana, aranjeunna ningkat dina waktos pandém sareng kurungan, anu ngagaduhan alesan anu jelas: pikeun damel, urang teras langkung milih komputer, sareng dina sababaraha waktos urang milih laptop pikeun mobilitas sareng kanyamanan. Diantara anu paling laris, urang gaduh anu nganggo Windows, khususna anu nganggo prosesor Intel i5 atanapi i7.

Dina artikel ieu kami baris ngabejaan Anjeun sagalana nu peryogi kauninga lamun anjeun tempo meuli a i7 leptop, atawa kami baris mantuan anjeun manggihan lamun éta patut eta pikeun pamakéan nu bakal masihan alat.

laptop pangalusna kalawan i7

merek laptop i7 pangalusna

Lenovo

Lenovo mangrupakeun multinasional Cina éta ngembangkeun sarta ngajual produk éléktronik. Daptar naon eta manufactures téh sajajalan, tapi urang bisa disebutkeun mobiles, tablet, printer, server jeung, atawa lamun heunteu, eta moal bakal aya dina daptar ieu, komputer. Aranjeunna dilahirkeun dina awal 80s, sareng ti saprak éta aranjeunna naék sareng naék janten salah sahiji pabrik anu paling penting di pangeusina.

Dina katalog na urang manggihan sagala rupa komputer, nu dina hal na bisa ngakibatkeun kabingungan sabab anjeunna ogé ngical paralatan pisan mirah nu teu pisan alus. Tapi maranéhna ngalakukeun ieu pikeun nutupan sagala kemungkinan, sabab ogé mangrupa merek rujukan diantara pangalusna, jeung alat-alat maranéhna, kayaning ThinkPads, IdeaPads jeung nu dimaksudkeun pikeun kaulinan, mangrupakeun bukti alus ieu.

HP

HP nyaéta parusahaan basis California anu mecenghul sanggeus pamisah Hewlett-Packard. Lamun keur hal éta pamimpin nyaéta pikeun printer na, tapi ogé pikeun komputer maranéhanana. Perlu disebatkeun yén éta tempat asalna bagian tina Apple, saprak Wozniak mimiti damel pikeun aranjeunna sareng aranjeunna malah nampik idena pikeun nyiptakeun komputer pribadi, nyaéta, éta henteu dianggo ku sareng pikeun perusahaan, tapi ku pamaké sarta pikeun tugas naon.

Sedengkeun pikeun komputer, éta salah sahiji merek pangpentingna di sakuliah dunya, sarta dina katalog na urang bisa manggihan sagalana jeung sagalana kalawan kualitas. Éta sanés hal anu sok diomongkeun, saprak nalika putus aranjeunna ngadamel gerakan anu anéh, sapertos ngaluncurkeun tim kalayan desain anu kirang saé anu nampi ulasan anu goréng. Tapi maranéhna terang kumaha reinvent diri, sarta kiwari maranéhna sakali deui salah sahiji pilihan pangalusna euweuh urusan naon jenis komputer urang pilari.

ASUS

ASUS, anu nami aslina ASUSTeK Computer, mangrupikeun perusahaan multinasional anu berbasis di Taipei (Taiwan) husus dina hardware, éléktronika jeung robotics. Éta pabrik motherboards, kartu grafik, alat optik, produk multimédia, périferal, komputer sagala jinis, workstations jeung tipe séjén pakakas kalawan sistem operasi, kayaning handphone, diantara loba batur.

ASUS nyaéta diantara luhureun sapuluh padagang komputer global, ngahontal posisi kaopat di 2015. Kalawan lintasan penting ieu, sarta kumaha éta bisa disebutkeun, urang ngobrol ngeunaan produsén nu nawarkeun sagala komputer nu bisa urang ngabayangkeun, ti pangleutikna sarta paling wijaksana ka pangbadagna tur pangkuatna. Di antara anu pang anyarna, atanapi langkung khusus modél sateuacana, urang mendakan laptop kalayan prosésor i7 kalayan sagala jinis konfigurasi, tapi salawasna kalayan harga anu kompetitif.

Huawei

Huawei nyaéta a pausahaan cina Dilahirkeun dina ahir taun 80-an, tapi henteu dugi ka taun 2010-an éta mimiti janten masalah. Sarta eta dimimitian pikeun ngalakukeunana lolobana ku asup kana dunya smartphone, dimana eta geus salawasna nawiskeun pilihan hébat dina harga kalapa. Engké, pausahaan mimiti nutupan leuwih pasar, sarta kami geus bisa manggihan kalawan brand na sagala jinis alat pinter, sarta teu jadi pinter.

Komputerna sanés anu pang populerna, tapi éta kusabab aranjeunna henteu kantos ngajualana di luar nagara asal salami éta. Kawas sagalana maranéhna nyieun, aranjeunna komputer kalawan alus nilai duit, sareng dina katalogna urang tiasa mendakan alat-alat dasar sareng alat-alat anu langkung maju anu urang tiasa ngalaksanakeun tugas naon waé, kumaha waé éta nungtut.

Acer

Acer Pausahaan dumasar dina Taiwan pabrik komputer sareng komponenana pikeun aranjeunna. Ieu salah sahiji pabrik pangbadagna di dunya, jeung pausahaan pangpentingna di nagara Asia. Sedengkeun pikeun komputer na, urang keur kaayaan hiji merk nu nawarkeun parabot alus, kalawan desain alus tur awét. Ngahaturanan dirina ampir sacara éksklusif pikeun dunya PC, logis yén éta nawiskeun sagala jinis alat, ti anu paling dasar, kalebet netbook atanapi laptop 10 inci, sareng anu langkung maju, sapertos anu tiasa dianggo pikeun kaulinan. .

Upami pikeun hal kuring nyangka yén Acer mangrupikeun merek anu pikaresepeun pisan, sabab éta nawiskeun komputer mid-range kalawan harga pisan kalapa, sareng seueur deui upami urang ngamangpaatkeun tawaran anu béda anu urang mendakan di toko khusus. Sareng upami anu anjeun pikahoyong nyaéta laptop i7, Acer ngagaduhan alat pikeun anjeun kalayan spésifikasi sareng harga anu bakal kaget anjeun.

Dell

Dell mangrupikeun perusahaan multinasional dumasar di Texas nu geus husus dina pabrik jeung diobral tina komputer, server, switch jaringan, program komputer, périferal jeung produk nu patali éléktronik lianna, kitu ogé nawarkeun rojongan perbaikan pikeun aranjeunna. Aranjeunna dilahirkeun dina awal '80s, sareng éta mangrupikeun perusahaan anu kasohor di dunya komputer.

Dina katalog na komputer urang manggihan sagala jinis parabot, sanajan hese neangan nu tungtung handap. Aranjeunna nawiskeun PC anu saé kalayan prosésor Intel i7 anu, disarengan ku komponén anu sanés, aranjeunna bakal ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tugas naon waé, kumaha beuratna, salawasna dina wates. Upami urang peryogi langkung seueur, aranjeunna nawiskeun ogé komputer sareng komponén anu langkung maju.

Saha anu kedah mésér laptop i7?

laptop kalawan i7

Laptop sareng prosésor Intel i7 eta geus euweuh pikeun sakabéh panongton. Maksudna, laptop mid-range anu bakal ngalayanan urang pikeun ngalakukeun seueur tugas tanpa sangsara teuing nyaéta anu dianggo ku i5, sareng i7 mangrupikeun prosésor anu langkung kuat anu nawiskeun prestasi anu ningkat. Kukituna, henteu disarankeun mésér laptop i7 upami anu urang pikahoyong nyaéta nyerat téks, surfing internét sareng ngagunakeun aplikasi anu hampang. Disarankeun pikeun anu kedah nganggo aplikasi anu langkung nungtut, sapertos éditor pidéo sareng audio atanapi program sanés anu kedah ngajantenkeun eusi. Éta ogé tiasa dianggo pikeun maén sareng, upami urang gabung sareng komponén anu sanés, urang tiasa nikmati seueur judul dina pagelaran anu saé.

Laptop i7, sakumaha anu bakal urang terangkeun engké, mangrupikeun alat anu gaduh komponén anu langkung maju pikeun pamaké nu peryogi speed jeung kinerja alus. Prosésna bakal langkung gancang sareng parasaan fluiditas tiasa ditingali, henteu paduli sistem operasi anu kami anggo. i7 nyaeta antara i5 jeung i9, jadi ieu téh mangrupa sagala-rounder anu bakal ngalakukeun sagalana dina kinerja alus, ogé luhur i5, tapi handap i9, sarta ngan ditangtayungan pikeun pamaké paling nuntut anu bener ngagunakeun aplikasi. atawa gamers anu teu hayang kurban nanaon.

I7 atanapi i9?

processor

Dina 9 ti 10 kasus, abdi bakal nyebutkeun hiji i7. Sareng henteu, kuring henteu nyarios yén Intel i7 langkung saé tibatan i9; naon atuh hartina éta i9 teuing kuat pikeun kalolobaan kagunaan, jeung Éta sanés usaha anu saé pikeun nyéépkeun langkung seueur pikeun hal anu urang henteu peryogikeun. Kusabab naon urang kudu tumut kana akun dua hal: kinerja sarta harga. Laptop sareng i9 bakal langkung mahal ngan ukur pikeun komponén ieu, sareng upami urang henteu kedah maénkeun kaulinan anu paling beurat kalayan kinerja anu pangsaéna atanapi nganggo program khusus anu nungtut, gaduh i9 bakal sapertos nyetir F1 di jalan: naon gunana naha mun urang moal leuwih ti 120km/jam? Salaku tambahan, i9 henteu biasana sumping nyalira, nyaéta, biasana dibarengan ku komponén canggih, dimana layarna kalebet, sareng hargana tiasa ngalarang.

Laptop sareng prosésor i7 dijual saé pisan ayeuna, sareng alesanana, sakumaha anu bakal kami jelaskeun dina titik salajengna, éta. nawarkeun kasaimbangan pangalusna antara harga, kinerja sarta bakal ngidinan urang pikeun ngalakukeun tugas beurat pisan dina hiji waktu ditarima. Tangtu, lamun urang bisa hirup kalawan hal laun, urang bisa balik pikeun i5 tur nyimpen sababaraha duit.

I7 laptop kalawan 16GB RAM na SSD, konfigurasi favorit

I7 laptop mana anu mésér

Sakumaha anu parantos disebatkeun, laptop i7 laris pisan sabab urang tiasa mendakan aranjeunna kalayan harga anu saé jeung kinerja na patut eta, salami urang bisa mampuh mayar saeutik leuwih. Sareng, sacara umum, urang tiasa nanggung biaya tambahan éta, ku kituna urang biasana milih, sajaba, kalebet disk SSD sareng 16GB RAM.

Sanajan aya deui komponén, dina kanyataanana, loba deui, iraha wae urang ngobrol ngeunaan komputer, kahiji, tilu spésifikasi disebutkeun: processor na, hard disk jeung memori RAM na, sarta lamun ieu téh unggul konfigurasi nyaéta pikeun ieu:

  • prosésor I7: Ieu teh protagonis artikel ieu, sarta paling ditéang sanggeus prosesor sabab ngaronjatkeun kinerja i5 ditarima pikeun harga nu urang bisa mampuh.
  • 16GB RAM: sacara pribadi, sigana mah loba, atawa ogé, sigana kuring mimitina. Sistem operasi naon waé tiasa dianggo sareng 4GB RAM, ku kituna kalayan 8GB RAM urang tiasa dianggo saé dina kalolobaan kasus. Tapi kuring boga i7 + 8GB RAM, sakapeung kuring sono saeutik leuwih RAM, éta naha kuring disebutkeun eta di awal. Bisi kuring, éta tiasa dianggo langkung saé pikeun kuring, contona, nalika ngajalankeun mesin virtual (hiji sistem operasi dina anu sanés). Salaku tambahan, kuring ogé perhatikeun yén kuring rada ketat dina ngedit pidéo, janten 16GB RAM mangrupikeun tawaran anu saé, tangtosna sareng biasa, upami urang tiasa nanggung.
  • Disk disk SSD: keur sababaraha, Kuring moal nyebutkeun loba, eta teh hébat poho. Seueur anu henteu nganggap ieu, tapi SSD nawiskeun kecepatan maca sareng nyerat anu langkung luhur, janten sadayana bakal langkung gancang, dimimitian ku ngamimitian sistem operasi. speed ieu ditambahkeun kana nu ditawarkeun ku processor, jadi hiji i7 na SSD drive, nembongkeun. Ngeunaan ieu, tip: sistem operasi kedah dipasang dina SSD, salawasna. Salaku pangguna Linux, kuring mendakan yén nyéépkeun polder pribadi dina bagian HDD tina disk hibrida ngirangan kinerja.

Dimana meuli laptop i7 mirah

Amazon

Amazon mangrupikeun perusahaan Amérika anu berbasis di Washington anu kasohor janten salah sahiji toko online o e-commerce pang populerna di dunya. Éta ogé nawiskeun jasa awan sareng didédikasikeun pikeun intelijen buatan, sareng salaku hasilna kami nampi yén éta mangrupikeun anu nyayogikeun jasa sareng server ka perusahaan sanés sareng asistén virtual Alexa, antara anu sanésna.

Di toko-tokona urang tiasa mendakan sadayana, kalayan henteu aya anu luar biasa ngeunaan sésana, salami barangna tiasa dikirimkeun, sapertos laptop sareng prosesor i7 atanapi spésifikasi anu sanés. Amazon henteu ngan ngajual Amazon, tapi pausahaan séjén ngagunakeun portal Anjeun pikeun nyieun jualan Anjeun, tapi jaminan na harga biasana pangalusna urang bisa manggihan.

Mahkamah Inggris

El Corte Inglés mangrupikeun grup distribusi anu beroperasi sacara global, tapi anu akarna di Spanyol. Éta diwangun ku perusahaan-perusahaan tina format anu béda-béda, tapi nangtung pikeun toko-toko atanapi department stores, anu aya di gedong-gedong ageung sareng, di luhur sadayana, di kota-kota anu seueur penduduk sapertos ibukota.

Salian ti toko fisikna, aranjeunna ogé boga toko online dimana urang bakal manggihan praktis sakabéh katalog nu eta nawarkeun, sarta di dinya urang bisa nyieun purchases produk pakean, salah sahiji bagian na pangpentingna, atawa lianna kayaning nu patali jeung éléktronika. Di tempat anu terakhir urang bakal mendakan komputer tina sagala jinis, sapertos laptop i7 populér atanapi alat komputer anu sanés.

Carrefour

Ti Perancis, urang meunang Carrefour, ranté distribusi multinasional anu sababaraha taun ka pengker katelah Continente. Sanajan sababaraha dekade katukang éta ngan sadia di kota badag, ayeuna urang bisa manggihan Carrefour a di ampir sagala populasi, salami éta ngagaduhan jumlah pangeusi minimum sareng janten nguntungkeun pikeun perusahaan.

Gumantung kana toko, lokasi sareng ukuranana, di Carrefour urang tiasa mendakan produk naon waé, tina anu aya hubunganana sareng tuangeun, kabersihan, perawatan pribadi atanapi bahkan alat-alat rumah tangga, sapertos televisi, mesin cuci atanapi alat sélulér. Urang ogé tiasa mendakan komputer, sapertos laptop kalayan prosésor i7 anu dipilarian ayeuna.

Komponén PC

PC Componenttes mangrupikeun portal e-commerce anu didasarkeun di Spanyol sareng ogé beroperasi di Portugal. Sakumaha urang tiasa bayangkeun tina namina, éta mangrupikeun toko dimana urang tiasa mendakan komponén komputer, sanajan leuwih taun eta geus kaasup leuwih item dina katalog na, kayaning kaméra. Di sisi anu sanés, aranjeunna parantos lirén ditawaran ngan ukur online sareng ogé parantos muka sababaraha toko fisik.

Upami anjeun milarian laptop i7, Komponén PC mangrupikeun salah sahiji toko anu anjeun kedah parios, sabab aya anjeun bakal mendakanana di harga alus tur kalawan sagala jinis konfigurasi, kayaning kirang RAM (harga handap), ukuran béda, disk jeung pondok, anjeun pasti kana nu manggihan naon nu Anjeun keur pilari pikeun harga nu boro bisa ningkat.

mediamarkt

Mediamarkt nyaeta a ranté toko specializing dina éléktronika anjog ti Jerman. Aranjeunna landed di nagara kawas Spanyol ngeunaan dua dekade ka tukang, sarta ti mimiti jadi salah sahiji pilihan pangalusna pikeun meuli alat éléktronik pikeun harga alus sarta jaminan. Motto maranéhanana nyaéta "Kuring henteu bodo", sareng aranjeunna nganggo éta pikeun nunjukkeun yén urang bakal pinter upami urang ngagaleuh di toko-tokona sabab urang bakal nampi harga anu sami.

Keur na husus sagalana patali éléktronika, éta gampang pikeun manggihan aya sagala rupa komputer, kawas laptop jeung prosesor i7 nu jadi ditéang sanggeus ayeuna. Sarta saprak maranéhna boga katalog éksténsif, urang bisa manggihan eta kalawan konfigurasi nanaon.

Iraha mésér laptop i7 langkung mirah?

hideung Jumaah

Hideung Jumaah mangrupikeun acara penjualan laptop jeung produk lianna nu geus lila populér di ampir sakuliah dunya. Datang ka kami ti Amérika Serikat, sarta sohor poé sanggeus sukur. Di dinya, dinten éta nalika usum Natal dimimitian, sareng Hideung Jumaah diciptakeun pikeun diondang urang sangkan purchases munggaran urang keur Natal.

Salila poé ieu, atawa poé, gumantung kana promosi toko, urang bakal manggihan diskon on sagala jinis produk, sareng penjualan biasana penting pisan. Ku alatan éta, lamun urang tempo meuli laptop i7, atawa produk sejen, salah sahiji tanggal pangalusna nyaéta "Black Friday".

Perdana Poé

Prime Day mangrupikeun acara penjualan, anu penting pisan, tapi béda ti anu sanés. Éta ngabagi sababaraha ciri sareng dinten penjualan sanés, tapi ieu kanggo toko sareng ngan ukur pikeun hiji jinis palanggan. The toko nyaeta Amazon, sarta jenis konsumén anu Perdana, nyaeta, urang anu ngalanggan jeung bisa ngamangpaatkeun, contona, gratis, pengiriman barang gancang sarta nawaran husus salila sésana taun, kitu ogé jasa lianna kayaning Amazon Prime Video.

Salila Poé Perdana Ti Amazon kami bakal mendakan diskon pikeun sadaya jinis produk, sareng diskon bakal langkung luhur atanapi langkung handap gumantung kana barang, popularitas sareng paménta. Sajaba ti éta, aya ogé poéna flash, nu unit kawates dina harga malah leuwih pikaresepeun, tapi nu béak nalika saham panungtungan. Perdana Day mangrupikeun dinten anu pangsaéna pikeun ngagaleuh laptop i7 di Amazon, atanapi produk sanés anu aranjeunna nawiskeun di toko e-commerce anu kasohor.

Cyber ​​Senén

Cyber ​​​​Senén caket pisan sareng Hideung Jumaah. Duanana aya sareng hiji tujuan dina pikiran, pikeun ngadorong urang pikeun ngagaleuh Natal anu munggaran, tapi Hideung Jumaah dirayakeun dina dinten Jumaah saatos Thanksgiving sareng Cyber ​​​​Senén. éta sohor dina Senén. Salaku tambahan, salaku musabab sareng ngabédakeunana ti Jumaah, salami Cyber ​​​​Senén urang bakal mendakan, dina téori, ngan ukur produk anu aya hubunganana sareng éléktronika, ku kituna nami Cyber.

Duanana aturan éléktronika jeung hiji dina poé acara bisa rupa-rupa, sarta éta aya toko anu gabung duanana acara sarta nawiskeun diskon maranéhanana pikeun sabtu minggu sakabeh nu ends Senén wengi. Diomongkeun naon kuduna Cyber ​​​​Senén mangrupikeun dinten anu langkung saé pikeun mésér laptop i7 ti Hideung Jumaah, tapi hal pangalusna anu urang marios nawaran duanana poé pikeun ngamangpaatkeun diskon nu bakal ngahemat kami leuwih duit.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.