I5 laptop

Taun ka tukang, komputer anu pang populerna nyaéta komputer munara. Aranjeunna mangrupikeun anu gaduh sadayana, anu pangkuatna sareng anu paling murah, tapi, sapertos sadayana, kana waktosna laptop turun harga bari kamampuanna ningkat. Ku sabab kitu, seueur urang henteu peryogi komputer anu "dibereskeun" sareng urang milih hiji anu tiasa urang pindahkeun sareng dianggo dimana waé. Pribadi, iraha wae aranjeunna nanya ka kuring nu hiji milih, Kuring nyarankeun a i5 leptop, nyaeta, prosesor anu ngagunakeun Intel i5 atawa sarimbag.

laptop i5 pangalusna

merek laptop i5 pangalusna

Upami dina pilihan sateuacana anjeun henteu acan mendakan modél laptop i5 anu anjeun pikahoyong, di handap ieu anjeun bakal mendakan anu pangsaéna dumasar kana merek:

Lenovo

Lenovo mangrupakeun pilihan hébat nalika urang rék meuli komputer mana wae, sarta ieu jadi sabab manufactures na sells komputer sagala rupa, nu ngawengku leuwih kuat sarta leuwih wijaksana. Perusahaan asal Cina, sareng urang sadayana terang naon hartosna: biasana, nilai na duit téh alus, sarta kami teu ngawangkong ngeunaan hiji merk Cina anu hargana malah leuwih handap, tapi kualitas ampir euweuh.

Dina katalogna urang mendakan laptop kalayan prosésor i5 anu tiasa dibarengan ku sababaraha komponén, sapertos disk kapasitas gede atawa leutik, teuas drive atawa SSD, Layar tina ukuran béda jeung sarua bisa disebutkeun ngeunaan RAM, tapi, naon urang milih, i5s anjeun bet aman.

HP

HP mangrupikeun perusahaan Amérika Kalér anu tos lami langkung ti 80 taun. Sapanjang waktos ieu, aranjeunna parantos ngadamel sareng ngical parangkat keras sadaya jinis, sanaos bagian tina popularitas maranéhanana nyaéta alatan printer maranéhanana. Dalapan dekade leuwih ti cukup waktu pikeun neuleuman kumaha carana nyieun, sarta ngalakukeun hal eta ogé, komputer sagala rupa, diantara nu sababaraha laptop i5 nu narima ulasan pohara alus ti komunitas pamaké.

Kuring manggihan eta panasaran tur noteworthy yén HP kungsi kali goréng, leuwih ti dasawarsa ka tukang, meureun ku sabab hayang innovate (contona, dina rarancang) na teu tétéla ogé. Kalawan palajaran ogé diajar, parusahaan balik ka akar na naon dimimitian ku ngaran Hewlett-Packard Éta sakali deui nawiskeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna dina pasaran.

ASUS

ASUS nyaéta parusahaan Taiwanese anu geus fokus kana pabrik jeung diobral hardware pikeun komputer jeung telepon. Éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nilai artos sareng, sanaos kuring henteu kedah nyarios, salah sahiji merek favorit panulis tulisan ieu.

Su katalog téh éksténsif, Tapi pisan gampang pikeun manggihan hiji laptop i5, atawa tipe séjén, anu jalan sampurna, tanpa kudu méakkeun pakaya. Salian ieu komputer pertengahan rentang, éta ogé nawarkeun leuwih kuat, sarta lolobana ti maranéhanana kalayan kualitas hébat.

Huawei

Huawei parantos janten dina dasawarsa ka pengker salah sahiji pausahaan téhnologi pangpentingna di dunya, sabagian berkat sektor teleponi na. Diadegkeun dina ahir taun 80an, tapi "booming" parantos pencét éta énggal-énggal. Smartphone kualitas dituturkeun ku tablet, alat pinter sejen tur ogé komputer, kaasup laptop i5.

Sapertos dina ampir sadayana Cina, aranjeunna nawiskeun nilai alus pikeun duitTapi Huawei sanés merek "Cina" dina istilah anu goréng. Naon anu didamel sareng dijualna tiasa dipercaya, janten nyayogikeun naon anu saé, éndah sareng murah.

Acer

Sapertos ASUS, Acer mangrupikeun perusahaan Taiwan, tapi nyertakeun langkung seueur, diantarana kami gaduh server, alat panyimpen, kanyataan virtual, periferal jeung sajabana. Ogé kawas ASUS, éta salah sahiji merek favorit ti panulis artikel ieu, sabab pabrik sagala jinis komputer, tapi pertengahan rentang anu pohara alus sarta harga maranéhanana leuwih ti kalapa.

Harga anu saé bakal diperhatoskeun khususna dina laptop anu nganggo prosésor i5, atanapi naon waé merek anu pertengahan rentang. Jeung jumlah modél ditawarkeun ku katalog na, eta pisan gampang manggihan laptop sampurna pikeun urang, a boga senang salah sahijina ngabejaan Anjeun yen anjeunna geus kungsi sejen tur eta oge masihan hasil alus.

Dell

Dell mangrupakeun Texas téhnologi multinasional nu teu ngan manufaktur sarta sells alat nu patali jeung komputer, tapi ogé perbaikan sarta nawarkeun rojongan pikeun jenis ieu pakakas. Diadegkeun dina 80s, sarta saprak éta geus kahontal sababaraha relevansi di dunya komputer. Dina katalog na urang manggihan sagalana, kayaning laptop kalawan prosésor i5 nu bisa dibarengan ku komponén hadé atawa leuwih wijaksana pikeun nyocogkeun saku nanaon.

Saha anu kedah mésér laptop i5?

komputer kalawan intel i5

Di dieu kuring hoyong masihan pendapat subjektif kuring sareng ogé anu langkung objektif. Sareng, sacara pribadi, nalika aranjeunna naroskeun ka kuring prosesor naon anu kedah aya dina laptop sahenteuna, kuring nyarios i5, sareng kuring nyarios yén tanpa naroskeun naon anu bakal dianggo pikeun aranjeunna. Naha? sumur, sabab kuring boga i3 na, hapunten éksprési, kalawan Windows 10 eta crawls; Hal ieu kacida slow sarta muka sababaraha aplikasi tiasa nyandak hiji menit, nu mangrupa kalanggengan. Ku alatan éta, kuring mikir Saha waé anu hoyong laptop sareng henteu gugup kedah mésér i5 ... atanapi langkung, sakumaha urang ngajelaskeun handap.

Tapi hal anu penting dina titik ieu ngobrol saeutik ngeunaan kinerja i5, tanpa méré angka atawa mentioning nanaon patali jeung Patokan. Laptop sareng i5 eta bakal ngidinan urang pikeun digawé rélatif ogé, sarta ieu Kuring geus diverifikasi ngabandingkeun kinerja i3 abdi kalawan i5, duanana kalawan Windows. The i5 defends sorangan, sangkan bisa muka aplikasi nu paling umum kalawan speed alus tur ngalakukeun pagawean normal kalawan solvency.

Sanaos kedah diémutan éta processor teu sagalana, tur éta hiji hal anu urang ogé bakal assess dina titik handap.

I5 atanapi i7?

prosésor intel i5

i7, tangtu. Atawa teu jadi jelas. Diomongkeun ngeunaan prosesor, kakuatan anu langkung saé langkung saé, tapi aya hal anu urang kedah perhatikeun: luncat tina i5 ka i7 ogé tiasa hartosna a luncat harga signifikan. Sajaba ti éta, éta komputer mounts hiji i7 ogé bisa hartosna yén éta ngawengku komponén leuwih canggih, jadi kanaékan harga bakal hasil tina nambahkeun biaya processor leuwih kuat sarta sesa komponén.

Abdi badé ngajelaskeun ka babaturan sapertos kieu: Anjeun gumantung kana speed? Naha anjeun badé damel sareng peryogi efisiensi? Dupi anjeun mampuh? Upami pamakean anu urang badé lakukeun tina laptop urang aya dina tingkat pangguna atanapi urang badé nganggo aplikasi sareng program anu henteu nungtut pisan, maka i5 langkung saé, sabab pikeun harga anu langkung handap urang bakal ngalakukeun hal anu sami. yén urang bakal ngalakukeun kalawan i7, tapi dina laju handap ogé hartina harga handap.

Ieu jelas keur kuring yen Abdi hoyong laptop i5, kalawan 8GB atanapi 16GB RAM?

Patarosan urang kudu nanya ka diri urang sorangan naon gunana urang bakal make laptop urang, langkung spésifikna upami urang badé langkung seueur atanapi sakedik prosés kabuka, atanapi upami aplikasi anu badé dianggo peryogi langkung seueur atanapi kirang RAM. Notebook sareng i7 sareng 8GB RAM tiasa dianggo dina sagala rupa bumi, kecuali anjeun ngalaksanakeun tugas anu beurat pisan, sapertos ngedit pidéo sareng audio anu paling nungtut.

Kuring mairan di luhur sabab 16GB RAM jarang diperlukeun, sareng sacara pribadi kuring mendakan yén i5 + 16GB RAM rada teu saimbang. Kuring moal mungkir yén éta téh alus pikeun mibanda loba RAM, tapi lamun urang milih hiji i5 meureun kusabab urang teu kedah salaku loba kakuatan, jadi teu patut méakkeun leuwih duit ti mastikeun diperlukeun.

Sanajan, sakumaha kuring geus dipedar, sadayana eta gumantung kana prosés nu urang kudu boga kabuka. Upami bakal seueur, sanaos kuring nyarankeun ngiringan aranjeunna nganggo i7, maka urang tiasa milih anu nganggo 16GB RAM.

Hard drive normal atanapi SSD?

Ssd disk dina laptop i5

Titik ieu mangrupikeun déjà vu tina bagian i5 vs i7. Prosesor ibarat otak komputer: langkung saé, langkung gancang mikir (prosés). Nganggap yén cakram dibaca sareng ditulis, sareng naon bagian awak manusa tiasa dibandingkeun? Panon jeung leungeun datang ka pikiran. Hard disk "normal" nawiskeun kecepatan maca sareng nyerat normal, sareng jalma anu henteu acan nyobian nanaon langkung saé henteu terang naon anu saé. Di sisi anu sanésna, SSD drive nawiskeun kecepatan maca sareng nyerat anu langkung luhur, keur naon maranéhna pisan worthwhile, sarta ieu nembongkeun dina praktis sagalana.

Tapi, sapertos i7, SSD drive Éta langkung mahal, sareng ngagaleuh laptop nganggo jinis drive ieu tiasa nyababkeun salah sahiji kasus ieu: hargana naék pisan, atanapi panyimpenan turun pikeun ngimbangan. Janten di dieu patarosan deui naha urang tiasa nanggung biaya tambahan sareng naha urang peryogi kacepetan, sareng ogé naha urang tiasa damel sareng disk anu langkung alit. Kusabab speed jeung kinerja ditawarkeun ku SSDs pisan noticeable, tapi kitu ogé hargana. Ieu mangrupikeun pangguna anu kedah mutuskeun naon anu kedah dipilih.

Dimana meuli laptop i5 mirah

Amazon

Amazon mangrupikeun pilihan anu bakal salawasna aya dina daptar ieu. Pausahaan ieu diadegkeun dina 1994, jeung alesan utama pikeun mahluk ieu teh e-commerce, nyaeta, jualan online. Nu leuwih anyar, aranjeunna geus datang ka nutupan pasar leuwih, diantara nu urang boga jasa saperti Amazon Prime Video, Amazon Music, jeung sajabana, atawa naon loba nyaho rada kurang, kecerdasan jieunan (anu dipaké dina alat saperti Alexa) jeung komputasi dina. awan. Ngeunaan anu terakhir, Amazon nawiskeun jasa ka pihak katilu supados aranjeunna tiasa beroperasi dina internét, nyaéta, seueur jasa nganggo server Amazon.

Amazon nyaeta, keur kuring jeung keur loba, toko online pangpentingna di dunya. Di dinya urang bisa manggihan sagala rupa produk, salami ieu tiasa dikirim. Di antara produk-produk ieu kami ampir aya hubunganana sareng éléktronika, sapertos telepon sélulér, televisi atanapi sadaya jinis komputer, dimana urang bakal mendakan laptop i5 anu kami urus di dieu. Sareng anu pangsaéna nyaéta, salaku perusahaan anu saé, aranjeunna tiasa nawiskeun harga anu saé kompetitif, anu ditambah jaminan anu pangsaéna.

Mahkamah Inggris

El Corte Inglés, sanajan kecap panungtungan bisa jadi nyasabkeun, mangrupakeun grup distribusi global dumasar di Spanyol. Ieu diwangun ku pausahaan tina format béda, tapi lamun keur hal aranjeunna populér nyaéta pikeun department stores maranéhna, maksudna, pikeun toko badag na nu urang bisa manggihan di kota badag tur ngalegaan leuwih sababaraha floors wangunan.

Mahkamah Inggris Éta ogé ngagaduhan toko online, sarta dina duanana urang bisa manggihan produk fashion, salah sahiji titik na neneng, sarta éléktronika, dimana urang bisa meuli handphone, tablet, televisi, alat musik jeung komputer, antara séjén. Dina bagian komputasi kami bakal mendakan laptop i5 anu urang bahas dina tulisan ieu, tapi ogé anu sanésna anu langkung wijaksana atanapi anu sanésna langkung kuat, kalebet anu dirancang pikeun kaulinan.

Carrefour

Sababaraha taun ka pengker, hypermarkets na katelah Continente, sareng aranjeunna ngan ukur aya di sababaraha kota ageung. Leuwih taun, geus di handapeun ngaran Carrefour, toko ieu di ranté distribusi multinasional Perancis Aranjeunna sadia dina ampir sagala populasi kalawan minimum pangeusi, teu kirang diperkirakeun ti naon dianggap grup Éropa munggaran dina panghasilan net.

Di Carrefour urang tiasa mendakan sagala jinis produk, ti ​​tuangeun, pakean, produk kasehatan pribadi sareng, dina barang éléktronik anu panggedéna. Dina bagian panungtungan ieu dimana urang bisa manggihan komputer tur, kawas ampir sagalana aranjeunna nawiskeun, aranjeunna bakal sadia kalawan nilai alus pikeun duit.

Komponén PC

Kalayan nami ieu, éta henteu heran yén éta aya dina daptar ieu. Komponén PC nyaéta a Portal e-commerce Spanyol nu diadegkeun dina 2005, tapi nu salah sahiji pangpentingna dina Spanyol sarta Portugal kiwari. Aranjeunna mimiti ngajual komputer sareng périferal pikeun aranjeunna, janten namina, tapi ayeuna urang ogé tiasa mendakan barang-barang sanés, sapertos kaméra.

Nalika perusahaan ngahususkeun kana hiji hal, éta bakal janten rujukan pikeun anu sami, sareng ieu biasana ditarjamahkeun kana sells loba item nu patali. Janten, Komponén PC nawiskeun seueur produk komputer, sareng éta kalayan harga anu pangsaéna. Janten, upami anjeun badé mésér i5, i7, kaulinan atanapi laptop kerja, salah sahiji pilihan anu anjeun kedah perhatoskeun nyaéta Komponén PC.

mediamarkt

Mediamarkt diadegkeun dina 1979, tapi dugi ka nagara-nagara sapertos Spanyol sakitar dua puluh taun saatosna. Ampir instan, ranté toko jadi kasohor nawarkeun éléktronika, panerapan jeung produk komputer kalawan Harga murah pisan, sarta engké aranjeunna dibuka slogan "Kuring teu bodo" nu nujul kana yen urang bakal pinter lamun meuli di toko maranéhanana, ngan kusabab urang bakal meunang sarua kalawan harga nu leuwih handap.

Toko na asalna ti Jerman, sarta di dinya urang bisa manggihan ampir sagala hal anu hade jeung listrik. Nyolok kana stop kontak listrik, komputer tiasa dianggo, bahkan laptop, sahenteuna pikeun ngecas aranjeunna, janten di dinya urang bakal mendakan laptop i5 kalayan harga anu saé kalayan kaamanan total.

Iraha mésér laptop i5 langkung mirah?

hideung Jumaah

Hideung Jumaah nyaéta a acara jualan nu lumangsung poé sanggeus sukur di Amérika Serikat. Maksudna nyaéta pikeun ngajak urang ngadamel balanja Natal anu munggaran, sareng parantos seueur nagara anu dirayakeun, sapertos Spanyol. Nyatana, éta sohor sacara praktis di sakumna dunya, boh di toko fisik sareng online.

Salila Hideung Jumaah urang bakal manggihan diskon succulent dina laptop sagala rupa barang, mimitina tanpa bédana sabab kedah aya dina Cyber ​​​​Senén anu bakal urang bahas engké. Sanajan eta kudu dilaksanakeun ngan dina Jumaah, sababaraha usaha nyieun deadline leuwih fleksibel pikeun tuang hook jeung urang mutuskeun mésér naon urang tadi dina daptar kahayang urang.

Perdana Poé

Perdana Day mangrupikeun acara penjualan sanés, sami sareng Hideung Jumaah sareng Cyber ​​​​Senén, tapi kalayan hiji bédana anu penting: ngan sadia pikeun pamaké Amazon Prime, nyaéta, anu kami langganan. Salila acara, urang bakal manggihan diskon on sagala jinis produk, sarta diskon tiasa ngerakeun. Malah aya tawaran flash, anu promosi hiji-item sareng unit kawates dina harga anu langkung handap. Upami anjeun badé mésér laptop i5, atanapi nganggo spésifikasi anu sanés, Amazon Perdana Poé éta waktu nu sampurna.

Cyber ​​Senén

Sapertos Black Friday, Cyber ​​​​Monday mangrupikeun acara penjualan anu lumangsung dina Senén saatos Thanksgiving di Amérika Serikat, Senén saatos Hideung Jumaah. Niatna ogé ngajak urang pikeun ngagaleuh Natal anu munggaran, tapi, Sacara téori, anu bakal urang mendakan dina dinten éta ngan ukur produk éléktronik, ku kituna Cyber.

Seueur toko ngalanggar aturan, boh pikeun produk éléktronik sareng kaping, sareng sering ngajambatan jurang antara Hideung Jumaah sareng Cyber ​​​​Senén, anu hartosna penjualan sayogi sapanjang sabtu minggu sareng Senén. Dina tiap hal, éta poé nu nawarkeun diskon utama dina laptop, Janten éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna upami anu dipikahoyong nyaéta hal anu aya hubunganana sareng éléktronika, sapertos laptop i5.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.