I3 laptop

Upami anjeun mikir mésér laptop anu murah, maka anjeun kedah mertimbangkeun kamungkinan kéngingkeun salah sahiji modél laptop i3 anu aya

jenis ieu pakakas nawarkeun kauntungan rada considerable dibandingkeun pilihan mirah séjén, efisiensi alus sangkan batréna tahan leuwih lila, sarta ngajalankeun loba software béda.

laptop pangalusna kalawan i3

merek laptop i3 pangalusna

La merek laptop penting, Kusabab merek komponén séjén anu dirakit dina alat-alat bakal gumantung kana eta, sarta ODM dipilih pikeun pabrik alat-alat, jadi kualitas sarta reliabilitas. Aya sababaraha merek laptop i3 anu menonjol, sapertos kieu ...

Lenovo

Lenovo mangrupa salah sahiji distributor laptop pangbadagna. Éta mangrupikeun merek Cina anu, sanaos langkung énggal, gaduh warisan anu hébat di tukangeunana. Janten éta mangrupikeun perusahaan anu saé pikeun dipercaya pikeun laptop kalayan nilai artos anu lumayan.

Sanaos merekna diadegkeun dina 1984 salaku Katerangan, éta moal nyandak léngkah anu ageung dugi ka akuisisi bisnis PCS ti IBM di 2005 (ThinkPad line), mun engké acquire portopolio NEC ngeunaan patén-patén téhnologi mobile, lajeng nyokot alih Medion (janten nu ngajual notebook panggedéna katilu sanggeus Acer jeung HP), ngalengkepan akuisisi na kalawan Motorola Mobility pikeun nguatkeun sektor mobile anjeun, jsb.

Sajaba ti éta, Lenovo nawarkeun salah sahiji nawaran pangbadagna dina pasaran, kalawan rupa-rupa rentang pikeun milih ti, sahingga nawarkeun solusi nu adaptasi jeung ampir sagala jenis pamaké: swasta, pausahaan, gamer, jsb.

HP

HP (Hewlett-Packard) teu kedah seueur teuing perkenalan. Diadegkeun dina 1939 ku William Hewlett jeung David Packard, dedicated ti mimiti pikeun instrumentation éléktronik. Éta mangrupikeun salah sahiji firma IT anu paling legendaris, sareng gaduh reputasi anu saé pikeun inovasi, kualitas, sareng kinerja dina seueur produkna.

Kusabab 2015, éta dibagi jadi dua pausahaan béda. Di hiji sisi aya HP Inc., dedicated ka sistem percetakan jeung komputer pribadi, sarta di sisi séjén nyaéta HPE (HP Enterprise), dedicated ka server, gudang, jaringan, sarta jasa bisnis. Kiwari, HPE sareng Lenovo mangrupikeun dua pesaing panggedéna dina komputasi kinerja tinggi. Komo deui ti saprak HPE meuli Cray legendaris.

Marengan Lenovo sarta Acer, éta sejen tina padagang laptop panggedéna dunya, kalayan modél berorientasi pikeun nyugemakeun kabutuhan anu béda. Kawas Envy and Spectre, pikeun nawiskeun ukuran kompak, langsing, sareng mobilitas anu langkung ageung; Paviliun, pikeun pamaké imah; ProBook for Business, museurkeun kana kaamanan, kualitas, sareng garansi anu diperpanjang; Elitebook ogé pikeun perusahaan sareng freelancer; Omen pikeun gamers; jsb.

Asus

ASUS mangrupa salah sahiji produser motherboard pangbadagna. Pamimpin leres dina sektor ieu. Perusahaan Taiwan ogé hoyong ngalegaan bisnisna ka daérah sanés, sapertos kartu grafis, alat optik, layar, server, alat sélulér, proyektor, robotika, sareng produk téknologi sanés.

Laptop maranéhanana geus gaining popularitas berkat kualitas na, desain jeung inovasi. Sajaba ti éta, maranéhna boga rojongan bener alus sarta rentang lega pikeun nyugemakeun rupa-rupa pamaké: Zenbook (ultrabooks), VivoBook (pikeun multimédia), atawa rentang TUF maranéhna (pikeun kaulinan). Tambih Deui, motherboards maranéhanana ogé kapanggih dina model sorangan, nu warta hébat ...

Saha anu kedah mésér laptop i3?

i3 leptop

Laptop i3 ditujukeun pikeun pangguna anu milari komputer dasar jeung murah. Éta disebut tingkat éntri, nyaéta, tingkat dasar atanapi éntri. Éta hartina maranéhna bakal boga kinerja idéal pikeun ngajalankeun software kayaning kantor suite kayaning Kantor, browsing, streaming, jasa Internet kayaning email, blogging, desain web, jeung hiburan multimedia.

Hartina, éta cocog pikeun sakabéh jalma pamaké anu aranjeunna henteu peryogi pagelaran anu saé sareng aranjeunna nganggo komputer pikeun ningali surat, nganjang ka halaman wéb, nonton pilem / gambar / sora, pikeun pagawé kantor sareng mahasiswa, atanapi maén vidéo anu peryogi sababaraha sumber.

Contona, kalawan a i3 jeung 4GB RAM konfigurasi, Anjeun bisa ngajalankeun video kaulinan kawas Jauh manyun 3, GTA V, Assassin urang Cred IV Hideung Bandéra, jsb. Nyaéta, judul AAA, tapi ti sababaraha taun ka pengker, sabab judul-judul anu pang anyarna peryogi langkung seueur pagelaran.

Kasus anu sanés dimana laptop i3 murah tiasa asup akal nyaéta pikeun digawé. Contona, upami anjeun peryogi komputer pikeun invoice, atanapi anjeun bawa ka bumi klien anjeun pikeun nunjukkeun sababaraha jinis eusi, ngalakukeun tés jaringan, jsb., pasti anjeun moal hoyong investasi jumlah anu ageung teuing dina alat kerja. Kalayan laptop i3 éta bakal cekap pikeun tugas-tugas éta, sareng éta bakal ngantep anjeun simpen pikeun dianggo pikeun tujuan prioritas anu sanés.

I3 atanapi i5?

intel inti i3

El core i5 Ieu mangrupakeun rentang processor langkung mainstream, rentang dimaksudkeun pikeun pamaké panengah anu neangan kasaimbangan antara kinerja sarta harga, sarta anu ngagunakeun éta pikeun sagala rupa tugas, ti nu disebutkeun di luhur yén hiji laptop i3 bisa ngalakukeun, nepi ka kaulinan kalayan judul leuwih ayeuna. . Jelas, salaku tukeran pikeun pagelaran tambahan éta, aranjeunna bakal langkung mahal tibatan i3 tapi, tetep, langkung mirah tibatan i7.

Pikeun masihan anjeun ide anu langkung jelas, kauntunganana tina hiji i3 versus hiji i5 nyaéta:

  • harga: laptop i3 bakal langkung mirah tibatan laptop i5 dina konfigurasi anu sami. Kukituna, upami anjeun henteu peryogi kinerja anu luhur, i3 tiasa ngamungkinkeun anjeun ngahemat sareng henteu miceunan artos anu anjeun moal tiasa ngamangpaatkeun pikeun aplikasi anu anjeun badé dianggo.
  • Konsumsi: ku ngabogaan frékuénsi jam handap, sarta ogé cores aktip pangsaeutikna, prosesor ieu bakal meakeun kakuatan kirang. Ku alatan éta, batré dina laptop i3 bakal tahan leuwih lila.
  • Temperatura: nalika gawé bareng cores aktip pangsaeutikna, frékuénsi jam handap, sarta tegangan handap, umumna, hawa ogé bakal leuwih handap. Ieu ngandung harti yén maranéhna bakal panas nepi kirang atanapi yén maranéhna moal butuh sistem cooling kuat sapertos. Al penting lamun datang ka laptop.

salaku ka karugian tina hiji i3 versus hiji i5:

  • kinerja: Ku ngabogaan leuwih cores fungsi jeung frékuénsi jam, kinerja hiji i5 bade jadi leuwih luhur batan hiji i3.
  • téknologi: Sanajan ieu bisa greatly rupa-rupa ti versi, kadang i3s bisa mibanda fitur nu tangtu atawa téhnologi ditumpurkeun. Salaku conto, dina sababaraha kasus aranjeunna tiasa kakurangan HT, atanapi baheula Intel VT ogé ditumpurkeun dina sababaraha kasus ...

I3 laptop kalawan 8GB RAM na SSD, konfigurasi favorit

Salah sahiji setélan favorit. Alesanana nya éta a i3 laptop sareng 8GB RAM sareng SSD éta setelan anu cukup saimbang anu tiasa nganteurkeun kinerja anu langkung saé. Kalayan ciri-ciri ieu, éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun sadaya parangkat lunak anu disebatkeun ku cara anu lincah sareng henteu aya kasulitan.

Kapasitas 8GB RAM Ieu mangrupikeun inohong anu saé pikeun jumlah inti sareng paménta anu prosesor Core i3 ngadamel mémori utama. Émut yén konfigurasi mémori anu langkung ageung moal teuing pinter, sabab éta moal dianggo saé ku i3 sareng bakal ngabuang artos pikeun ngagaleuh laptop anjeun (iwal mun hoyong langkung seueur RAM pikeun aplikasi khusus).

Sajaba ti éta, berkat SSD, eta bakal mungkin pikeun nyepetkeun nu ngamimitian komputer sareng ngamuat program, saprak aksés dina tipe ieu hard drive solid state leuwih gancang ti dina HDD konvensional.

Dimana meuli laptop i3 mirah

Alat-alat branded sareng jinis prosesor ieu tiasa dipendakan kalayan gampang. Anjeun tiasa mésér laptop i3 murah di toko kawas:

  • Amazon: raksasa logistik mangrupikeun salah sahiji platform panggedéna dimana anjeun tiasa mendakan rupa-rupa merek sareng modél, ogé harga anu kompetitif. Kusabab éta sanés toko, tapi perantara anu seueur usaha anu ngajual, anjeun tiasa mendakan harga anu pangsaéna. Salaku tambahan, upami anjeun gaduh Perdana, kiriman bakal sumping dina hiji dinten upami sayogi. Sareng upami aya anu henteu hasil pikeun anjeun, anjeun parantos terang yén platform nawiskeun salah sahiji jaminan anu pangsaéna, bahkan ngabalikeun artos anjeun pinuh tanpa kedah masihan katerangan.
  • Pangadilan Inggris: mangrupa alternatif sejen. Ranté Spanyol ogé ngagaduhan pilihan merek sareng modél laptop i3 anu saé. Anjeun tiasa milih duanana bentuk pameseran tatap muka di salah sahiji titik anu disebarkeun sapanjang géografi Spanyol, kitu ogé versi online. Sajaba ti éta, maranéhna boga jasa alus. Hijina titik négatip nyaeta aranjeunna teu boga harga pangalusna, iwal mun nyangka nawaran atawa promosi kayaning Tecnoprecios.
  • Carrefour: ranté Perancis ogé boga rupa-to-beungeut atawa modalitas dibeuli online. Kalayan seueur merek sareng modél anu tiasa dipilih pikeun laptop i3 anjeun, sareng kalayan harga anu henteu goréng.
  • Komponén PC: Ieu toko sejen well-dipikawanoh, maranéhna ogé nuturkeun model bisnis Amazon, jadi gudang logistik ti Murcia pikeun ngadistribusikaeun rupa-rupa produk nu asalna ti distributor séjén. Ku alatan éta, anjeun tiasa mendakan tawaran ageung produk sareng saham. Salaku tambahan, aranjeunna gaduh dukungan sareng bantosan anu saé pikeun para nasabah,  sareng pangiriman biasana gancang.
  • mediamarkt: ranté Jerman nangtung kaluar pikeun harga alus na di téhnologi jeung slogan na "jeung Abdi teu bodo." Aranjeunna gaduh sajumlah merek sareng modél laptop i3, tapi kaleresan aranjeunna henteu gaduh variétas panggedéna. Sakali deui, anjeun tiasa milih antara toko online atanapi tatap muka, dumasar kana kahoyong anjeun.

Iraha mésér laptop i3 langkung mirah?

Aya sababaraha kali dina sataun dimana anjeun tiasa mendakan laptop i3 langkung mirah, sareng ageung nawaran sareng promosi, pikeun ngahémat pameseran:

  • hideung Jumaah: dina Jumaah, 26 Nopémber taun ieu, nu kawentar Hideung Jumaah bakal anjog, dimana diskon badag dijieun di toko badag sarta leutik. Ieu mangrupakeun kasempetan gede pikeun manggihan produk nu Anjeun keur pilari dina harga nu bisa ngarugikeun nepi ka 20 atawa 30% kirang ti poé séjén.
  • Perdana PoéAmazon teu acan ngumumkeun dinten kanggo taun ieu, tapi biasana dina minggu kahiji atanapi dua dina bulan Juli. Hiji dinten dimana anjeun ogé bakal nampi diskon hébat atanapi promosi flash dina rébuan produk pikeun janten anggota jasa Perdana.
  • Cyber ​​Senén: Senén salajengna saatos Hideung Jumaah sumping Cyber ​​​​Senén, nyaéta, Senén, 29 Nopémber. Dinten ieu giliran usaha online, anu nurunkeun hargana dina cara anu sami sareng anu kajantenan dina Hideung Jumaah. Éta tiasa janten kasempetan anu saé upami anjeun sono kana tawaran Black Friday atanapi henteu mendakan anu anjeun milarian.

Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.