Contacto

    Kuring tarima Kawijakan ngolah data.

    1. Jawab data: Jaringan Internét AB
    2. Tujuan data: Ngabales pamaké ngeunaan pamundut maranéhanana.
    3. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    4. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.