Hideung Jumaah Laptops

The Hideung Jumaah on laptop. Pikeun 10 dinten anjeun bakal mendakan diskon pikeun seueur merek sareng modél tapi di dieu kami bakal nunjukkeun anjeun tawaran anu pangsaéna sareng kami parantos nyusun diskon pangsaéna pikeun komputer tina sagala jinis supados anjeun tiasa milih gumantung kana anu anjeun peryogikeun: aya ipis, kaulinan, kuat ... .jeung sakabeh merek. Ngamangpaatkeun tawaran ieu sabab bakal lepas saeutik, saeutik pisan!

Hideung Jumaah on laptop: poéna pangalusna

Ieu mangrupikeun pilihan tina tawaran laptop pangsaéna anu parantos sayogi dina Hideung Jumaah. Didatangan halaman ieu unggal dinten sabab kami bakal ngamutahirkeun ku tawaran anyar unggal jam. Tanpa reureuh salajengna, ieu pilihan pangalusna tina Laptop Anu Turunkeun Harga Dina Black Friday Weekend 2022:

Tempo sadaya poéna laptop pikeun Hideung Jumaah

Sadaya nawaran ieu kanggo saminggu Hideung Jumaah on laptop janten sakedik-sakedik urang bakal nambihan deui sareng ngiringan langsung pikeun ngapdet kalayan langkung seueur diskon. Kami ngarékoméndasikeun yén anjeun didatangan kami unggal dintenna pikeun terang ngeunaan tawaran Hideung Jumaah panganyarna dina laptop.

update: Dinten, 25 Nopémber, Hideung Jumaah geus dimimitian dina laptop nyata, jeung nawaran paling narik dina model sadaya merek na jenis. Buru samemeh béak.

custom laptop configurator

Laptop diobral pikeun Hideung Jumaah

Di handap ieu anjeun bakal mendakan pilihan laptop anu paling dipilarian dina Black Friday pikeun kéngingkeun ideu ngeunaan modél sareng jinis anu paling sering diobral sareng nurunkeun hargana salami dinten ieu:

HP

Laptop HP mangrupikeun calon penjualan ageung dina Jumaah Hideung. Sapanjang taun aranjeunna nawiskeun harga kualitas anu saé tapi dina minggu Hideung Jumaah nalika urang tiasa ningali diskon langkung ti 40% dina sababaraha modélna.

Lenovo

komputer Lenovo sadia dina rentang béda, ti panghandapna tur cheapest ka pangluhurna sarta paling mahal, tapi ogé kuat. Lenovo mangrupakeun salah sahiji merek anu bakal nawiskeun komputer na di diskon alus salila Hideung Jumaah, diskon nu urang bakal manggihan di praktis sagala model na rentang.

Asus

komputer Asus geus salawasna geus nilai alus duit. Dina katalog na urang manggihan laptop sagala rupa, kaasup nu dipaké pikeun digawé atawa ulin, tapi salawasna kalawan harga kalapa. harga nu bakal jadi malah leuwih pikaresepeun dina Hideung Jumaah, sarta lamun urang neangan ogé sarta milih modél katuhu, urang tiasa nyimpen loba duit.

apel

Nalika Apple MacBooks dibanderol antara $ 1000 sareng $ 2000, diskon naon waé langkung saé.

Upami urang milih modél kalayan grafik anu saé, kapasitas panyimpenan internal anu langkung ageung sareng modél anu langkung ayeuna, hargana tiasa dugi ka € 3.000. Upami, contona, urang nampi diskon 21% dina Black Friday dina € 1499 MacBook, urang bakal ngahémat langkung ti € 250. Upami komputer hargana € 3.000 sareng diskonna 21%, urang bakal ngahémat ampir € 600.

Éta sababna penting pisan pikeun ngamangpaatkeun diskon ieu, sabab sababaraha bakal langkung ageung sareng anu sanésna kirang, tapi aranjeunna sadayana bakal ngabantosan urang ngahemat sareng kéngingkeun MacBook énggal pikeun universitas, padamelan atanapi kagunaan anu sanés.

Hideung Jumaah mangrupikeun dinten anu paling disarankeun pikeun mésér produk Apple énggal, khususna upami ieu mangrupikeun iMac atanapi MacBook, anu paling mahal tina merek éta, janten henteu ngantep éta kabur.

I7 laptop

Laptop sareng prosésor Intel i7 bakal janten salah sahiji produk béntang salami Hideung Jumaah.

Ieu salah sahiji prosesor Intel pangalusna anu urang bakal manggihan kiwari, tapi teu pangluhurna di rentang. Ku sabab kitu, eta bakal leuwih gampang pikeun manggihan aranjeunna salila jenis ieu acara, sarta kuring assure yén maranéhna patut eta pikeun pagelaran aranjeunna nawiskeun.

I5 laptop

Salila Hideung Jumaah urang ogé bakal manggihan loba komputer kalawan processor Intel i5.

Urang tiasa nyebatkeun yén éta mangrupikeun prosésor pertengahan, anu hartosna éta nawiskeun kinerja anu langkung saé sareng hargana langkung handap tibatan lanceukna.

Laptop kaulinan

Komputer anu dirarancang pikeun kaulinan dina pikiran condong janten komputer sareng komponén anu langkung maju. Ieu ogé ngandung harti yén harga maranéhanana bakal leuwih luhur, tapi salila Hideung Jumaah urang bakal manggihan loba di antarana kalawan harga ngurangan nu kadang bakal ngidinan urang pikeun ngahemat ratusan euro.

Ulah sono pilihan kami tina Hideung Jumaah kaulinan Laptop poéna pikeun meunangkeun bargains pangalusna.

laptop 15 inci

Komputer 15 inci, atanapi langkung spésifikna 15.6, nyaéta anu nganggo layar ukuran standar. Urang tiasa mendakan laptop kalayan layar 15 inci dina sagala jinis harga, sabab spésifikasi ieu ngan ukur ngarujuk kana ukuran, tapi anu penting nyaéta résolusi sareng komponén internal.

Kituna, urang terang yén salila Hideung Jumaah urang bakal manggihan poéna alus, tapi diskon bakal geus gumantung kana sesa spésifikasi, merek jeung toko nu nawarkeun produk.

laptop 17 inci

Komputer 17 inci teu mayoritas, saprak urang ngobrol ngeunaan komputer nu boga layar rada leuwih badag batan nu dianggap standar.

Sanajan eta bisa jadi teu kaeusi dina kasempetan, sacara umum urang bakal kaayaan komputer kalawan komponén internal alus, ngarah bakal rada leuwih mahal ti maranéhanana kalayan layar leutik.

Sababaraha di antarana bakal dirancang pikeun kaulinan, tapi ieu teu standar ditulis. Naon aturan ditulis nyaeta aranjeunna bakal di harga hadé salila Hideung Jumaah.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, ayeuna aya sajumlah ageung tawaran laptop pikeun Black Friday. Taun ieu rupa-rupa pilihan laptop kaulinan di luar sana khususna, jelas yén pamaén sareng jalma-jalma anu hoyong komputer kalayan kakuatan anu ageung janten protagonis anu hébat dina penjualan taun ieu.

Naha anjeun hoyong langkung seueur nawaran dina laptop sareng asesoris komputer?

 

Di handap ieu anjeun bakal mendakan sadaya tawaran laptop anu aya dina dinten-dinten sateuacan Hideung Jumaah. Seueur nawaran anu parantos kadaluwarsa tapi anu sanésna tetep ngajaga hargana atanapi parantos naék sakedik, ku kituna aranjeunna tiasa janten kasempetan anu saé pikeun ngahémat artos sareng ngagaleuh langkung mirah.

Nalika Hideung Jumaah 2022

El hideung Jumaah, ogé katelah Hideung Jumaah, mangrupakeun tanggal kacida longed pikeun konsumén jeung pembeli alatan sagala kaunggulan eta entails pikeun aranjeunna. Éta mangrupikeun dinten pameseran, dinten nawaran, penjualan sareng tabungan. Di Spanyol perayaan ieu sumebar berkat balanja online sareng globalisasi dunya kalayan datangna internét. Sareng, sanaos di Amérika Serikat éta mangrupikeun tanggal anu langkung dikenal sareng entrenched, éta henteu hartosna yén di Spanyol Hideung Jumaah ogé dirayakeun.

Tanggal Jumaah Hideung henteu langkung atanapi kirang ti hiji dinten saatos Thanksgiving, liburan anu dirayakeun di Amérika Serikat. Taun ieu 2022, dinten dimana Jumaah Hideung bakal dirayakeun Ieu bakal 26 Nopémber 2022, Sanajan loba nawaran maranéhanana biasana ngalegaan nepi ka Senén handap, nu tumiba dina 29 Nopémber taun ieu. Senén saatos Hideung Jumaah katelah Cyber ​​​​Senén, dimana nawiskeun predominate, tapi ngan upami ngagaleuh dilakukeun online.

Kusabab Hideung Jumaah téh ngan hiji bulan saméméh Christmas Hawa na Natal, éta pisan umum pikeun pamakéna ngamangpaatkeun dinten ieu pikeun sakabéh purchases Natal jeung simpen saloba mungkin on aranjeunna. Kaleresan aya seueur nawaran sareng hargana murah pisan janten klaim masarakat. The nawaran pangalusna taun katempona ngan sakali sataun, dina sakabéh toko favorit anjeun, sarta eta bakal salajengna 27 Nopémber. Pilarian ogé pikeun ngamangpaatkeun tawaran anu saé sareng terang dina situs wéb sareng toko mana anu kedah dipilarian harga panghandapna pikeun sadaya produk anu anjeun pikahoyong, tina papakéan ka alat-alat, olahraga, vidéo sareng, kumaha éta, komputer sareng éléktronika. .

Upami anjeun hoyong mendakan naon anu dibutuhkeun ku tanggal ieu pikeun konsumén sareng kumaha anjeun tiasa nyandak kauntungan tina éta, baca terus, sabab urang bakal ningali naon hartosna henteu ngan ukur pikeun pasar umum, tapi langkung khusus pikeun laptop sareng MacBook anu dipikahoyong Apple.

Kumaha Hideung Jumaah jalan dina laptop jeung Amazon

Amazon Jumaah hideung

Amazon mangrupikeun salah sahiji situs wéb anu pangsaéna pikeun ngagaleuh anjeun, aranjeunna dina kategori dimana aranjeunna. Pangiriman gancang sareng efektif, seueur pilihan balanja sareng alternatif pikeun dipilih, rencana premium kalayan pengiriman gancang, ogé harga anu murah sareng kalapa. Aya seueur kauntungan anu platform sareng situs wéb sapertos Amazon nawiskeun kami, sareng ieu ngalikeun sakali sataun, dina Hideung Jumaah. Buta tina purchases online tur jualan ngagabung libur, kumaha éta bisa disebutkeun, sarta brings kami nawaran pisan pikaresepeun tur variatif pikeun tiap kategori. Naha anjeun wani mendakan naon anu aya di Amazon pikeun anjeun? Henteu kantos seueur produk sareng kado Natal anu dipésér ku harga anu murah sapertos dina Jumaah Hideung. Attentive kana usulan ramatloka ieu.

Amazon gaduh tawaran poean dina platformna, tapi teu aya anu ngabandingkeun sareng anu bakal urang tingali dina 27 Nopémber. Cara anu dilakukeun ku Amazon nyaéta ngalangkungan tawaran anu gancang sareng samentawis, nuturkeun garis naon anu dilakukeun ku taun-taun sanés. Pikeun seueur di antarana urang moal gaduh langkung ti 10 menit, janten kedah mutuskeun naha aranjeunna dicandak atanapi ditinggalkeun. Salaku tambahan, sanajan anjeun tambahkeun kana karanjang balanja, waktosna bakal terus dijalankeun ku wates 15 menit ti momen pameseran, janten anjeun kedah gancang atanapi anjeun bakal kaleungitan produk sareng tawaran éta.

Pikeun mastikeun yén anjeun henteu sono kana tawaran sareng yén sadaya produk sumping dina waktos anu paling pondok, anjeun tiasa ngalanggan jasa Amazon Premium, ngarencanakeun dinten balanja di Amazon sareng merhatikeun ayana daptar ngantosan, upami produk nu dipikahoyong ditangtayungan jeung anjeun ditinggalkeun ngantosan.

Salaku novelty utama, taun ieu kami mendakan Hideung Jumaah dina laptop langkung lami ti kantos sareng éta salami 48 jam, anjeun bakal ngagaduhan aksés kana diskon dugi ka 30%. Anjeun teu boga alesan pikeun renew komputer Anjeun.

Tempo poéna laptop pikeun Hideung Jumaah

Sabaraha lami Black Friday dina laptop?

Black Friday henteu deui ngan ukur hiji dinten sataun tapi, unggal taun, éta langkung lami sareng langkung lami. Ayeuna urang tiasa ngobrol ngeunaan "Minggu Hideung Jumaah" atanapi bahkan "Bulan Hideung Jumaah" sareng henteu sesah ningali kumaha usaha sareng toko online mimiti ngaluncurkeun tawaran munggaran dina laptop sareng produk sanés 15 dinten sateuacan dinten. Hideung Jumaah.

nawaran ieu biasana mangrupa prelude naon datang, najan bargains nyata masih ditinggalkeun pikeun dinten badag, nyaeta, Jumaah.

Éta Hideung Jumaah parantos lami salami waktosna positip pikeun tiasa ngabandingkeun harga sareng ngamangpaatkeun tawaran anu langkung saé tapi upami anjeun hoyong ningali laptop Black Friday anu paling nurunkeun hargana, di dieu urang bakal nuturkeun langsung sareng sadaya nawaran.

Naha Hideung Jumaah 2022 mangrupikeun taun khusus pikeun tawaran laptop?

Ku teu sangka aya anu reuwas dina waktos ieu upami urang nyarioskeun yén penjualan laptop parantos ngabeledug. Aya dua alesan utama pikeun ieu:

  • Anu mimiti nyaéta datangna teleworking. Seueur jalma anu ningali kumaha aranjeunna kedah damel ti bumi sareng hatur nuhun kana laptop aranjeunna tiasa mendakan kompromi antara mobilitas sareng padamelan pikeun tiasa beroperasi ti mana waé.
  • Alesan kadua nyaéta pangajaran. Seueur kelas universitas sareng kuliah kapaksa ngurung diri sareng, kalayan ieu, mimitian nganggo alat online pikeun nyandak kelas online, ngalebetkeun padamelan, diajar, ngalaksanakeun PR….

Upami urang gaduh komputer anu saé pisan pikeun ngalaksanakeun salah sahiji tina dua tugas ieu, mésér laptop langkung mirah dina Hideung Jumaah 2022 éta kasempetan unik pikeun ngahemat ratusan euro.

Naha disebut black friday?

laptop mirah on Hideung Jumaah

Nalika kami sacara harfiah narjamahkeun nami liburan ieu, sigana sapertos dinten anu poék atanapi jahat, tapi kabeneran nyaéta yén éta mangrupikeun dinten kabungahan, sabab éta nawiskeun kami tawaran anu saé, sakumaha anu kami parantos koméntar, tapi naon alesanana. naha nelepon Hideung Jumaah, atawa naon anu sarua, Hideung Jumaah?

Di hiji sisi, disebutna kusabab jumlah lalu lintas sareng jumlah jalma anu nempatan jalan-jalan dinten éta, tapi aya alesan sanés anu masihan harti anu kadua. Anjeun terang, lamun bisnis atawa dagang presents karugian dina hasil ékonomi na, ceuk eta ragrag dina angka beureum, tapi ogé bisa disebutkeun yen eta aya dina nomer hideung, ku kituna Jumaah nawaran jeung harga jadi low nyaeta. disebut Hideung Jumaah (Hideung Jumaah dina basa Inggris).

Pikeun pangusaha janten tanggal anu saé pikeun ngaleungitkeun surplus produksi, produk anu henteu tiasa ngajual sareng ningkatkeun penjualan, pikeun konsumén kasempetan pikeun kéngingkeun naon anu dipikahoyong ku harga anu langkung handap tibatan biasa .

Mana anu langkung saé, Jumaah hideung atanapi Senén cyber?

Kusabab éta Cyber ​​Senén Eta geus sohor di nagara urang pikeun kirang waktos tur éta kirang dipikawanoh, urang bisa disebutkeun yen Hideung Jumaah téh hadé, tapi lamun datang ka produk nu bisa dibeuli ngaliwatan internét jeung pamaké anu cinta balanja online, éta bisa jadi boga. sababaraha kaunggulan. Upami anjeun badé ngagaleuh di toko fisik atanapi lokal, anjeun kedah milih ngalakukeun éta dina Jumaah Hideung, tapi upami anjeun langkung milih mésér ti kanyamanan bumi anjeun, panginten tawaran Cyber ​​​​Monday bakal ngayakinkeun anjeun langkung seueur. . Pikeun ngajawab yén salah sahiji dua poé leuwih hade tinimbang nu séjén bakal tumiba pikeun jawaban gampang. Éta bakal gumantung kana pangguna sareng konsumen.

Sedengkeun nu Cyber ​​​​Senén dina laptop, ulah luput pilihan kami:

Kumaha ngarasakeun tawaran pangalusna dina laptop Hideung Jumaah

laptop Jumaah hideung

Kumaha anjeun terang upami diobral Hideung Jumaah dina laptop patut? Munggaran sadaya, Anjeun kudu informed saloba mungkin ngeunaan nawaran, toko nu bakal nawiskeun diskon pikeun Hideung Jumaah jeung produk rék. Anjeun tiasa dibawa kabur dinten éta ku nawaran lampu kilat sareng produk atanapi kado sanés anu anjeun hoyongkeun dina Natal, tapi pikeun mastikeun yén anjeun kéngingkeun laptop atanapi smartphone anu anjeun pikahoyong ku harga anu saé, langkung saé terang ngeunaan modél naon anu anjeun pikahoyong. hoyong sareng naon merek, terang dimana perusahaan atanapi situs wéb mésér sareng anu henteu, sareng anu mana anu langkung mirah sareng anu henteu.

Upami anjeun milih ngagaleuh ngalangkungan situs wéb sapertos Amazon, anjeun kedah ati-ati kana tawaran gancang, ngagaleuh anjeun dina waktos anu paling pondok sareng nyandak kaputusan dina waktos anu paling pondok, ogé ngabandingkeun harga antara situs wéb anu béda. Hal anu sarua kajadian di toko jeung establishments fisik. Bandingkeun, panggihan produk anu dipikahoyong sareng kéngingkeun tawaran anu pangsaéna.

Dimana mésér laptop langkung mirah dina Jumaah Hideung

Sapertos dina kategori anu sanés, komputasi sareng langkung khusus laptop, boga harga pisan low poé éta. Sareng henteu ngan dina Amazon, tapi di toko khusus anu sanés sapertos Fnac atanapi Mediamarkt. Salaku conto, dina Fnac taun-taun sanés kami tiasa mendakan diskon 21%, persentase PPN dina produk. Ku kituna, pikeun unggal 100 euro spent dina produk urang bakal ngahemat € 21, nu bisa potongan pinuh atawa dibagi kana dua métode béda: Hiji bagian geus potongan sarta séjén ditangtayungan pikeun diskon on purchases hareup.

Mediamarkt sareng toko sanésna ogé diskon perséntase produk anu ageung. Laptop mangrupikeun salah sahiji produk anu paling dipikahoyong pikeun tanggal ieu, janten anjeun bakal mendakan tawaran anu saé sareng variatif, boh tina modél sareng merek anu béda. Diantara anu paling pikaresepeun anjeun bakal mendakan nyaéta Apple, merek apel bitten anu nawiskeun kami henteu ngan ukur produk anu saé, tapi ogé harga anu saé. Harga anu tiasa diturunkeun dina tanggal sareng tempat anu béda. Hideung Jumaah mangrupikeun dinten dimana laptop énggal urang bakal kéngingkeun harga anu luar biasa murah pikeun anu biasa urang biasa.

  • Amazon: Lamun nanya ka kuring 1000 kali ngeunaan hiji toko dimana anjeun tiasa ngadamel sagala purchases Anjeun online, 1001 Abdi ngabejaan Anjeun yen di Amazon. Pikeun kuring sareng seueur, éta mangrupikeun toko online anu paling penting di dunya, sareng di dinya urang bakal mendakan sagala jinis produk upami aranjeunna tiasa dikirim. Salaku tambahan, dina acara sapertos Perdana Poé atanapi Hideung Jumaah, tawaranna agrésif pisan, janten kedah nyandak hiji atanapi langkung penampilan sateuacan ngagaleuh di tempat sanés.
  • mediamarktSanaos anu sateuacana mangrupikeun toko karesep kuring pikeun ngagaleuh sadayana, kaleresan aya anu sanés, sapertos Mediamarkt, anu kadang tiasa nawiskeun urang anu langkung saé. Mediamarkt ieu husus dina diobral produk éléktronik, sarta aya laptop salawasna kalawan harga alus. Salaku tambahan, aranjeunna ogé ngaluncurkeun tawaran anu saé dina tanggal-tanggal anu tangtu, sapertos Hideung Jumaah, janten kami bakal mésér didinya sareng dina dinten éta kusabab "kami henteu bodo."
  • Worten: Babandingan téh keuheul, jadi kuring moal nyieun. Kuring ngan bakal disebutkeun yen toko saméméhna geus sumebar ka loba nagara ti Jerman, sarta yén Worten geus dipigawé hal sarupa, tapi ngan pikeun Spanyol sarta Portugal (éta Portugis). Ieu oge hiji toko husus dina produk éléktronik, ku kituna salawasna nawarkeun harga alus dina jenis ieu barang, jeung hal bakal meunang malah hadé salila Hideung Jumaah.
  • Carrefour: Lahir di Perancis, Carrefour mangrupikeun ranté supermarkét dimana urang tiasa mendakan naon waé. Sanaos biasa mendakanana di kota mana waé pikeun ngagaleuh sapopoé, aranjeunna ogé ngagaduhan toko anu langkung ageung di kota atanapi versi online dimana urang ogé bakal mendakan sagala jinis laptop. Carrefour ogé nangtung pikeun nawiskeun harga anu saé, sababaraha anu bakal ningkatkeun langkung seueur nalika Hideung Jumaah.
  • Komponén PC: diomongkeun laptop, salah sahiji toko pangalusna dimana urang bisa meuli eta lamun urang cicing di Spanyol mangrupakeun komponén PC. Aranjeunna dilahirkeun 15 sababaraha taun ka pengker sareng, sanaos ayeuna aranjeunna ogé nutupan langkung seueur produk, kakuatanana nyaéta komputer sareng komponén anu tiasa dianggo sareng aranjeunna, ku kituna namina. Di toko ieu, anu beroperasi langkung seueur dina versi onlinena, urang tiasa mendakan sagala jinis laptop, tina sababaraha merek anu paling populér kalayan komponén anu langkung maju dugi ka merek anu teu dipikanyaho anu langkung terbatas. harga maranéhanana biasana alus sapanjang taun, tapi salila Hideung Jumaah maranéhna bakal malah tighter.
  • Fnac: ti Perancis asalna ranté toko Fnac. Di nagara-nagara sapertos Spanyol, aranjeunna mimiti janten pilihan anu saé pikeun mésér buku sareng musik, tapi kana waktosna aranjeunna ogé janten popularitas pikeun ngajual produk éléktronik, antara anu sanésna. Éta mangrupikeun toko kalayan pamor anu tangtu, anu ogé hartosna aranjeunna nawiskeun jaminan anu saé, sapertos kalolobaan toko dina daptar ieu. Hargana biasana kalapa, tapi salami Hideung Jumaah aranjeunna bakal turun sareng éta mangrupikeun toko anu sanés anu kedah didatangan upami urang hoyong mésér laptop pikeun Natal ieu.
  • Mahkamah Inggris: Sanajan urang maca "Inggris", toko ieu dumasar di Spanyol. El Corte Inglés kasohor toko departemén na, nu urang bisa manggihan di ampir sagala kota badag di nagara éta, tapi maranéhna ogé boga toko online. Boh sacara fisik atanapi online, aranjeunna nawiskeun sagala jinis produk, diantarana kami bakal mendakan laptop sadaya rentang kalayan jaminan yén ngan ukur toko sapertos ECI tiasa nawiskeun kami. Salila sésana taun, harga urang manggihan coincide jeung harga dianjurkeun, tapi salila Hideung Jumaah ieu robah drastis tur urang bisa manggihan diskon nu bisa ngahontal atawa ngaleuwihan 30%.

Tempo poéna laptop pikeun Hideung Jumaah


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.