Hideung Jumaah kaulinan Laptops

Pilari tawaran dina laptop kaulinan pikeun Hideung Jumaah? Ieu pilihan diskon pangsaéna anu sayogi ayeuna:

poéna laptop kaulinan Hideung Jumaah

Laptop kaulinan ASUS diobral pikeun Hideung Jumaah

La merek ASUS Ieu salah sahiji anu pang ngaapresiasi di dunya komputasi, saprak éta manufactures nu motherboards pangalusna. Ogé, upami anjeun hoyong laptop kaulinan sareng papan éta di jero, pilih salah sahiji modélna. Produsén Taiwanese parantos junun tumuwuh sareng kéngingkeun pijakan diantara perusahaan laptop ageung. Sareng sadaya hatur nuhun kana nilai artos anu saé, hardware canggih pikeun pagelaran kaulinan anu pangsaéna, sareng desain anu saé.

Upami anjeun hoyong mésér salah sahiji produk ieu salami Hideung Jumaah, anjeun tiasa manggihan éta kalawan jualan impressive. Ieu, sareng harga anu disaluyukeun anu parantos aya dina modél ieu, bakal ngadeukeutkeun anjeun kana kaulinan dina harga anu anjeun moal bayangkeun.

Anjeun bakal mendakan diskon dina séri laptop kaulinan ASUS ROG (Republic of Gamers), kalayan modél anu kuat sareng serbaguna, ngagabungkeun parangkat keras berprestasi tinggi sareng solusi pendinginan anu inovatif pisan.

Anjeun ogé gaduh laptop kaulinan ASUS TUF Kaulinan potongan, runtuyan sejen berorientasi ka tawaran layar speed tinggi, grafik pisan kalapa, durability hébat, sarta pangalaman sabenerna luar biasa. Ku sabab éta, aranjeunna mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun pangguna anu milari anu langkung umum.

Laptop kaulinan MSI diobral pikeun Hideung Jumaah

MSI (Mikro-Bintang Internasional) Éta mangrupikeun salah sahiji pabrik éléktronika panggedéna di Taiwan, sabangsa ASUS sareng salah sahiji saingan pangbadagna na dina séktor motherboard sareng ogé dina produk sapertos laptop kaulinan. Nyatana, firma ieu, teu sapertos anu sanés, museurkeun khususna kana alat pikeun pamaén sareng tandem Intel-NVIDIA. Aranjeunna mibanda sababaraha model paling beastly dina hal kinerja di pasar, tapi éta ogé noticeable dina harga tinggi maranéhanana.

Nanging, upami anjeun hoyong mésér salah sahiji laptop kaulinan ieu sareng ngahemat ratusan euro, anjeun tiasa ngantosan Hideung Jumaah taun ieu pikeun meuli bargains pangalusna di GT Titan, GS Stealth, GE Raider, GP Leopard, GL pulsa jeung Crosshair, GF Katana jeung runtuyan Pedang, jsb. Salami sesa taun aranjeunna tiasa kaluar tina anggaran anjeun, janten anjeun henteu kedah sono kasempetan ...

Laptop kaulinan HP Omen diobral pikeun Hideung Jumaah

Produsén téknologi populér HP ogé parantos ngadaptar sareng ngaluncurkeun merek sorangan pikeun pamaén. Anu ngaranna Omen, sareng anjeun tiasa mendakan laptop kaulinan kalayan fitur stratosferik. Kawas ASUS, maranéhna boga rupa-rupa gede model (Omen 15, 16, 17, Victus, jsb), kalawan tim dumasar kana AMD jeung Intel pikeun milih favorit.

Komputer ieu nawiskeun langkung seueur tibatan laptop HP konvensional, bahkan langkung ti model anu ditandaan salaku kaulinan anu dijual ku firma Amérika Kalér ieu dina merek HP. Jeung nu naha maranéhna ogé bisa boga harga nu ngaleuwihan 1000 euro. Hatur nuhun ka Diskon Jumaah Hideung, sababaraha tiasa ngahontal 20%, anjeun tiasa ngahémat ratusan euro sareng kéngingkeun sababaraha modél pikeun 800 atanapi 900 euro, ampir harga sababaraha laptop normal ...

Laptop kaulinan Lenovo diobral di Hideung Jumaah

Lenovo mangrupa salah sahiji pausahaan komputer panggedéna di dunya, pamingpin di sababaraha séktor kayaning supercomputing. Merek ieu kaceluk pikeun nawiskeun alat-alat kalayan nilai anu saé pikeun artos, sareng detil anu henteu biasana ditawarkeun ku merek sanés sareng anu dipertimbangkeun ku pangguna. Jelas, nalika anjeun angkat ka rentang laptop kaulinan, hargana naék, janten Hideung Jumaah tiasa ngantunkeun anjeun modél ieu langkung mirah, tanpa ngalibetkeun pangorbanan kauangan anu hébat.

parabot kaulinan Anjeun aranjeunna disebut Legion, tur anjeun tiasa manggihan éta kalayan ukuran layar variatif, kitu ogé runtuyan dumasar kana AMD na Intel a milih tina, tur kalawan harga nu bisa rupa-rupa ti 1000-aneh euro ka 2000 dina model kinerja pangluhurna. Nyaéta, harga antara margin anu cukup terjangkau nimbangkeun yén aranjeunna portabel pikeun pamaén. Jeung maranéhna bakal leuwih affordable lamun ngamangpaatkeun tawaran Hideung Jumaah, kalawan bargains kalawan diskon nepi ka 20% atawa leuwih.

Naha éta patut mésér laptop kaulinan dina Jumaah Hideung?

Sakumaha parantos anjeun tingali, éta laptop kaulinan Éta kalebet tampilan panel résolusi luhur, tingkat refresh anu luhur, sareng waktos réspon anu gancang pisan. Éta ogé kalebet prosesor canggih sareng modél kinerja anu paling luhur anu tiasa dipendakan di pasar, sareng kartu grafik khusus anu pangsaéna sareng kamampuan mémori anu cukup luhur. Pondokna, sadayana pamaén kedah tiasa ngajalankeun judul-judul kaulinan vidéo panganyarna, bahkan AAA, tanpa halangan sareng henteu kedah nurunkeun setélan grafik.

nu laptop kaulinan aranjeunna gaduh runtuyan kauntungan anu ngajadikeun aranjeunna rada mahal. Sacara umum, aranjeunna tiasa dibasajankeun € 800, sababaraha langkung sederhana dugi ka rébuan euro dina kasus sanés. A harga nu teu sadaya jelema bisa nanggung, iwal aranjeunna ngadagoan kasempetan nu Black Friday brings, dimana anjeun tiasa nyimpen malah ratusan euro dina beuli jeung meunang parabot luang Anjeun pisan mirah.

Kasenangan henteu kantos langkung mirah tibatan dinten ieu, janten ulah sono sareng moro nu bargains pangalusna...

Sadaya anu dibayar, tangtosna, janten upami laptop normal tiasa hargana antara € 500 sareng € 700 rata-rata, sareng sababaraha pengecualian, laptop kaulinan aranjeunna biasana hargana leuwih ti 1000 euro dina kalolobaan kasus, ngahontal 3000 atawa leuwih dina kasus leuwih ekstrim. Lamun ngadagoan pameseran Anjeun on Hideung Jumaah, sanajan diskon teu leuwih ti 20%, eta bakal ngahemat nepi ka ratusan euro dina beuli. Salaku conto, modél sakitar 1000 euro tiasa ngarugikeun anjeun sakitar 800 euro, sedengkeun salah sahiji langkung ti 2000 euro tiasa gaduh diskon anu kirang langkung 500 euro, anu mangrupikeun tabungan anu kejam ...

Naon laptop kaulinan anu paling dipikahoyong dina Jumaah Hideung?

hideung Jumaah laptops kaulinan

Salami Jumaah Hideung, sareng di luar dinten ieu, salah sahiji alat laptop kaulinan favorit anu paling sering dipénta ku pangguna, henteu paduli merekna, biasana ngagaduhan ciri anu khusus pisan:

  • Generasi panganyarna Intel Core i7 atanapi prosesor AMD Ryzen 7.
  • NVIDIA GeForce RTX 3060 kartu grafik dedicated.
  • Layar IPS 17 inci kalayan laju refresh 240 Hz.
  • memori RAM ngeunaan 16 GB.
  • Sareng unit panyimpenan jinis SSD.
  • Kibor backlit RGB, ku kituna anjeun tiasa ningali kenop najan dina kondisi cahaya ambient low.

Salila Hideung Jumaah anjeun tiasa mendakan fitur-fitur ieu, anu saé pikeun kalolobaan kaulinan vidéo ayeuna, kalawan jualan commented saméméhna.

Sabaraha lami Hideung Jumaah on laptop kaulinan

El Black Friday, atanapi Black Friday, nyaéta 26 Nopémber 2022. Dinten dimana anjeun tiasa mendakan diskon hebat pikeun laptop kaulinan. Sanajan kitu, lamun teu bisa manggihan model nu Anjeun keur pilari diobral salila poé éta, sabab poho deui, éta kaluar tina stock, atawa anjeun teu manggihan tawaran, inget yen Anjeun gaduh kasempetan kadua kadua di toko online Senén handap. : Cyber ​​​​Senén.

Émut ogé yén sababaraha toko sareng platform, sapertos Amazon, ogé aranjeunna biasana manjangkeun nawaran saluareun eta dua poé, sarta aranjeunna biasana manjangkeun promosi ka sakabeh minggu, jadi Anjeun bisa jadi terus waspada pikeun moro bargains pangalusna dina produk kaulinan.

Dimana meuli laptop kaulinan on Hideung Jumaah

Para meuli laptop kaulinan kalayan diskon Salami Hideung Jumaah, tong hilap perhatikeun sadaya tawaran flash anu bakal diluncurkeun di toko sapertos:

  • Amazon: Platform Amérika bakal ngamimitian ngaluncurkeun tawaran kénca sareng katuhu sapanjang saminggu, tapi bakal ngahémat khusus pikeun Hideung Jumaah sareng Cyber ​​​​Senén. Kasempetan anu hadé pikeun kéngingkeun laptop kaulinan tina merek sareng konfigurasi karesep anjeun, ngahémat ratusan euro. Upami anjeun Perdana, anjeun bakal nampi pengiriman gratis, sareng pangiriman gancang pikeun ngamimitian ngaraosan pas mungkin ...
  • Mahkamah Inggris: ranté hypermarket Spanyol ieu ogé boga bagian téhnologi na dimana anjeun tiasa manggihan sababaraha merek pang menonjol sarta model laptop kaulinan. Salila Hideung Jumaah anjeun bakal manggihan nawaran di HP Omen, ASUS, Lenovo Legion, MSI, jsb. Anjeun moal ningali harga anu saé sapertos sasih taun, janten cokot kasempetan pikeun kéngingkeun milik anjeun di toko fisik atanapi mesen dina halaman wéb na.
  • mediamarkt: ranté husus dina téhnologi asal Jerman ogé boga rentang hade laptop kaulinan. Loba di antarana bakal diobral salila Hideung Jumaah, pikeun nyimpen loba duit jeung "teu konyol". Émut yén anjeun tiasa ngagaleuh seueur pisan dina halaman wébna supados tiasa dikirim ka bumi anjeun atanapi di mana waé tempat penjualan na sapanjang géografi Spanyol.

Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.