Perdana Poé

Amazon ngagungkeun sataun deui Perdana Day na, prelude ka Hideung Jumaah kalayan koleksi badag poéna laptop na sanajan urang masih teu terang tanggal pasti hajatan, éta bakal geura-giru nyokot akun acara taun saméméhna.

Salila periode ieu kami bakal ngabéjaan anjeun sadaya penjualan sareng diskon anu mangaruhan laptop. Naha anjeun badé ngantepkeun aranjeunna kabur

Di handap anjeun gaduh pilihan Tawaran laptop sateuacan Perdana Day 202. Tangtosna, urang bakal ngamutahirkeun daptar sareng penjualan taun ieu upami tawaran anyar muncul.

Diantara nawaran utama, urang mendakan diskon anu pikaresepeun dina laptop sadaya merek, utamina nyorot ieu:

Tawaran pangsaéna dina laptop HP pikeun Perdana Day

HP mangrupikeun merek laptop anu sanés kalayan tawaran anu saé pikeun Perdana Day. Ieu pilihan tina tawaran aktip ayeuna:

Tawaran pangsaéna dina laptop LG pikeun Perdana Day

Kasohor pikeun ngadamel notebook anu rada hampang pikeun anu milari portabilitas

Tawaran pangsaéna dina laptop Acer dina Prime Day

Éta nangtung pikeun nilai artosna, janten gampang mendakan laptop anu kuat kalayan hargana sahandapeun rata-rata.

poéna pangalusna dina Asus on Prime Day

Produsén ieu nawiskeun katalog laptop anu lega tina sadaya rentang, naha kaulinan, lampu atanapi jalan-jalan kalayan nilai anu saé pikeun artos.

Tawaran pangsaéna dina laptop Huawei pikeun Perdana Day

Upami anjeun hoyong MacBook sareng Windows, perusahaan Cina nawiskeun pilihan anu pikaresepeun pisan pikeun anu milari laptop kalayan penampilan anu rapih sareng hasil anu saé.

Panawaran pangsaéna dina laptop MSI pikeun Perdana Day

Kaunggulan merek kaulinan, dicirikeun ku nawiskeun laptop anu kuat pisan pikeun anu milarian pagelaran maksimal. Kusabab komputer ieu biasana rada mahal, Prime Day mangrupikeun kasempetan anu sampurna pikeun kéngingkeun hargana diskon.

Sareng sakumaha anu parantos kami nyarios, anjeun bakal mendakan laptop sadaya jinis ku kituna anjeun tiasa milih modél anu hampang, tahan, kaulinan atanapi high-end. Kabéh geus ngurangan harga maranéhanana sarta bisa dibeuli langkung mirah ti biasa.

custom laptop configurator

Perdana Day 2021 parantos ngamimitian sareng kami parantos ngagaduhan nawaran munggaran. Balik deui ka dieu dina sababaraha dinten pikeun mendakan diskon laptop pangsaéna pikeun anggota Amazon Prime

Émut yén seueur nawaran ieu bakal sayogi pikeun waktos anu pondok, janten buru-buru upami anjeun resep kana salah sahiji tawaran dina laptop anu kami usulkeun di dieu.

Urang ogé ngingetkeun yén bari Amazon Prime Day lasts, urang bakal ngamutahirkeun tabel kalawan nawaran anyar unggal poé. Ti 21 Juni 2021 kami bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan sadaya turunna harga anu paling pikaresepeun pikeun kéngingkeun komputer anu langkung mirah.

Naha Perdana Day mangrupikeun tanggal anu saé pikeun ngagaleuh laptop?

Pasti. Amazon sok komitmen pikeun nawiskeun rupa-rupa laptop anu diobral salami Perdana Day, janten sacara praktis teu mungkin pikeun urang henteu mendakan anu cocog sareng ciri sareng anggaran anu urang laksanakeun.

Henteu janten masalah upami anjeun peryogi laptop pikeun damel, diajar atanapi ngan saukur hoyong nganyarankeun komputer lami anjeun: anjeun bakal mendakan anu anjeun milarian.

Naha Perdana Day atanapi Hideung Jumaah langkung saé mésér laptop?

Kabeneran nyaéta yén duanana acara mangrupikeun kasempetan anu idéal pikeun kéngingkeun laptop diskon. Perdana Poé biasana kirang agrésif dina harga ti pilihan tina poéna laptop Hideung Jumaah Tapi ningali katalog tawaran anu lega anu parantos dilakukeun dina taun 2020, pernyataan éta hésé pikeun urang mertahankeun.

Taun ieu aya tawaran nyata anu anjeun moal tiasa sono. Salaku tambahan, kauntungan tina Poé Perdana taun ieu anu dirayakeun dina bulan Juni nyaéta yén éta moal tumpang tindih sareng Hideung Jumaah, janten nawaran bakal langkung saé tibatan taun ka tukang. Tanpa ragu, Perdana Day mangrupikeun kasempetan anu sampurna pikeun mésér laptop anu langkung mirah.

Naha kuring kudu jadi Perdana pikeun ngarasakeun diskon ieu?

poé perdana on laptop

Kuring sieun kitu. Amazon nawiskeun anjeun période uji coba gratis 30 dinten, janten anjeun ngan ukur kedah nyiptakeun akun email énggal sareng ngadaptar pikeun tiasa ngaraosan kauntungan ieu.

Émut pikeun ngabatalkeun pembaharuan otomatis Perdana saatos période percobaan parantos réngsé, upami henteu, anjeun bakal ditagihkeun biaya taunan sanaos anjeun bakal ngagaduhan seueur kauntungan sapertos pengiriman gratis dina 24 jam, musik, Prime Video sareng seueur deui.

Kami ngarepkeun ku naséhat ieu sarat pikeun janten pangguna Perdana sanés halangan pikeun kéngingkeun laptop diskon dina Perdana Day.

Kumaha kami parantos nyusun tawaran laptop ieu pikeun Perdana Day?

Peran kami jelas: ngabantosan anjeun ngahémat.

Kusabab kami mangrupikeun médium khusus nalika naroskeun mésér laptop, misi kami salami Poé Perdana nyaéta pikeun ngumpulkeun tawaran anu pangsaéna supados anjeun tiasa ningali sadayana dina hiji tempat sareng sakedapan.

Situs wéb Amazon henteu mesen anjeun nawaran diskon anu paling luhur, anu kami laksanakeun atanapi kami nyorot anu pikaresepeun sabab éta laptop anu henteu biasana diturunkeun.

Ku cara kieu anjeun tiasa gaduh perbandingan otentik sadaya tawaran laptop dina Perdana Day sareng langkung gampang milih modél anu anjeun pikahoyong.

Naha anjeun hoyong ningali sadaya diskon dina Amazon Prime Day?.

 

 Tuturkeun kami on Facebook sarta kami wartosan iyeu anjeun kalawan nawaran anyar

 


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga