Cyber ​​​​Senén dina laptop

Cyber ​​​​Senén 2022 nguruskeun laptop

Di handap ieu daptar tawaran Cyber ​​​​Monday 2022 dina laptop anu ayeuna anjeun tiasa nikmati pikeun ngahémat artos kanggo ngagaleuh laptop anu langkung mirah:

Tuturkeun kami on Facebook sareng kami bakal ngabéjaan anjeun dina Cyber ​​​​Senén 2022

 

custom laptop configurator

Laptop diobral dina Cyber ​​​​Senén

notebook HP 

Laptop HP biasana nawiskeun diskon anu saé salami Cyber ​​​​Monday. Sésana taun aranjeunna ogé nawiskeun nilai anu saé pikeun artos, tapi éta dina sabtu minggu sateuacan Cyber ​​​​Senén sareng salami "Cyber ​​​​Senén" nalika urang tiasa mendakan diskon sakitar 40% dina sababaraha modélna.

I7 laptop

Panawaran Cyber ​​​​Senén Lenovo IdeaPad 3 -...

Sakumaha waktosna, i7 janten langkung seueur prosésor anu dipasang dina laptop disarankeun pikeun kalolobaan padamelan. Éta sanés anu pangkuatna tina Intel, tapi, kalayan langkung seueur modél anu dipasang, kamungkinan pisan yén urang bakal mendakan tawaran anu saé salami Cyber ​​​​Senén.

I5 laptop

Sanajan eta masih aya dina loba tim, éta dina pamadegan yén kiwari dianggap mid-range, atawa minimum naon patut eta. Pamakéanna nyebar pisan sareng hargana parantos turun sabab parantos sababaraha generasi di tukangeun rentang Intel pangluhurna. Anu dianggo dina seueur modél hartosna éta populér, sareng salami Cyber ​​​​Senén urang bakal mendakan laptop kalayan prosésor Intel i5 kalayan diskon anu signifikan.

Laptop Kaulinan

Komputer anu dirancang pikeun kaulinan henteu tiasa janten alat diskrit. Aranjeunna condong masang komponén anu langkung maju tibatan anu dianggo ku laptop pikeun diajar atanapi damel, salian ti gaduh layar anu saé, tahan sareng gaduh desain anu langkung agrésif. Pamaén milari aranjeunna langkung seueur, naha éta parantos lami janten produk anu kasohor pisan sareng, sapertos kitu, urang bakal mendakan seueur komputer kaulinan salami Cyber ​​​​Monday. Jeung kanyataan penting: nyokot kana akun nu urang ngobrol ngeunaan komputer nu biasana boga harga nu leuwih luhur, salila "Cyber ​​Senén" urang tiasa nyimpen ratusan euro.

Laptop Lenovo

Laptop Lenovo sayogi dina sagala jinis modél, naha sababaraha anu nganggap éta goréng. Euweuh salajengna ti bebeneran: aranjeunna langkung kawates sarta Gunung komponén goréng, kaasup kibor, maranéhanana anu langkung mirah, tapi ogé nyieun model dirancang hadé séjén kalawan komponén canggih anu kualitas. Salaku merek Cina, éta condong nawiskeun produk anu gaduh nilai anu saé pikeun artos, sareng ieu bakal langkung ningkat dina dinten sapertos Cyber ​​​​Monday.

Laptop Asus

Laptop Asus ogé condong nawiskeun nilai anu saé pikeun artos sapanjang taun, sareng éta mangrupikeun merek anu kasohor pikeun ieu. Dina katalog na urang manggihan model pikeun sagala rupa kaperluan, kaasup sababaraha pangalusna pikeun kaulinan. Salila Cyber ​​​​Senén, harga anu disaluyukeun biasana nambihan diskon anu pikaresepeun pisan anu, dina modél pangluhurna rentangna, bakal ngamungkinkeun urang ngahémat ratusan euro.

laptop 15 inci

Komputer sareng layar 15 inci nyaéta anu dianggap ukuran standar sabab normal. Sapertos kitu, kalayan layar ieu urang tiasa mendakan sacara harfiah sadayana, kalebet sababaraha komponén anu wijaksana yén aranjeunna boro mindahkeun sistem operasi. Tapi ieu teu biasa, keur paling normal pikeun manggihan pertengahan rentang atawa malah parabot high-end. Salaku ukuran anu paling dinormalisasi, pasti yén salami Cyber ​​​​Senén urang bakal mendakan tawaran anu saé, sanaos sacara logis ieu bakal gumantung kana merek sareng modél anu dipilih.

laptop 17 inci

Laptop sareng layar 17 inci diciptakeun pikeun anu peryogi sakedik deui. Sacara umum, aranjeunna henteu komputer anu dipasang komponén diskrit, tapi anu di jero kalebet hardware pikeun jalma anu nungtut sakedik, sapertos tukang game atanapi tukang game. Salaku tambahan, aranjeunna ogé biasana dipilih pikeun anu damel sareng édisi eusi multimedia. Model layar 17 inci sanés anu pang populerna, tapi bakal nampi diskon anu saé salami Cyber ​​​​Senén.

Upami anjeun hoyong pariksa sadaya tawaran dina laptop anu parantos dina dinten Jumaah Hideung, didieu anjeun bisa ngalakukeun eta. Seueur nawaran anu parantos kadaluwarsa tapi anu sanésna tetep ngajaga hargana atanapi parantos naék sakedik, ku kituna aranjeunna tiasa janten kasempetan anu saé pikeun ngahémat artos sareng ngagaleuh langkung mirah.

Cyber ​​​​Senén dina MacBook

Panawaran Cyber ​​​​Senén Komputer Apple...
Panawaran Cyber ​​​​Senén 2020 Apple MacBook Pro ...
Panawaran Cyber ​​​​Senén 2021 Apple MacBook Pro ...

Apple MacBooks mangrupikeun produk anu pikaresepeun sareng pikaresepeun, ogé salah sahiji pilihan anu paling disarankeun dina pasar pikeun konsumén kusabab sadaya kaunggulan kalapa. Dimana masalah anu seueur pangguna dina produk ieu? Hargana, anu, sanaos beda-beda gumantung kana modél sareng spésifikasi, biasana mahal pisan pikeun seueur konsumén poténsial. Ku alatan éta, Cyber ​​​​Senén mangrupikeun dinten anu pangsaéna pikeun ngaluncat sakali sareng sadayana mésér anu énggal. Boh pikeun nganyarankeun alat lami anjeun atanapi tungtungna ngalih kana sistem operasi macOS sareng ékosistem Apple, dina Cyber ​​​​Monday anjeun tiasa mésér MacBook énggal kalayan persentase diskon anu saé, kalayan hadiah atanapi ku tawaran anu anjeun tunggu.

Laptop Murah dina Cyber ​​​​Monday

Ayeuna, MacBook anu paling murah atanapi paling murah anu urang tiasa mendakan di pasar nyaéta MacBook Air, laptop anu sahandapeun model merek anu sanés dina unsur-unsur sapertos desain, layar sareng kakuatan. Modél ieu dimimitian ti ampir 1000 euro. Upami urang angkat ka MacBook anu paling ayeuna urang mimitian ti ampir 1500 euro. Sareng upami urang milarian MacBook Pro kalayan spésifikasi anu langkung seueur pikeun pamiarsa profésional kalayan kabutuhan khusus, atanapi layar anu langkung ageung, éta tiasa naékkeun hargana ka 2500 atanapi 3000 euro. Upami urang ngahontal diskon sapertos anu ditawarkeun ku Fnac, sakitar 20%, urang nyarioskeun nyimpen 20 tina 100 euro, atanapi naon anu sami, 200 euro dina MacBook Air dina conto. Tapi tangtu, bade laptop leuwih mahal jeung rentang luhur, tabungan bakal leuwih gede. Ieu ogé lumangsung di toko-toko sanés, masing-masing kalayan kaayaan sareng jinis tawaran. Amazon, contona, masihan kami tawaran flash sapopoe.

Mangpaatkeun dinten ieu pikeun kéngingkeun Apple MacBook dina harga pangsaéna sareng di toko karesep anjeun, ti toko fisik atanapi tina wéb, numutkeun tradisi Cyber ​​​​Senén.

Nalika Cyber ​​​​Senén 2022

poéna laptop cyber Senén

Cyber ​​​​Senén mangrupikeun dinten anu dimimitian ti Jumaah Hideung, janten nalika milarian tanggal dinten balanja online ieu urang kedah uih deui ka dinten Jumaah sateuacana. Sareng iraha Hideung Jumaah taun ieu? Poé saatos Thanksgiving, anu taun ieu 2022 tumiba dina 26 Nopémber, janten Jumaah Hideung nyaéta 26 Nopémber. Kami ngantosan 3 dinten deui sareng dugi ka tanggal Senén, Cyber ​​​​Monday atanapi Cyber ​​​​Monday. Dinten anu urang resep pisan pikeun ngagaleuh sadayana ngalangkungan toko online. Sareng upami Hideung Jumaah nyaéta 26 Nopémber, Cyber ​​​​Senén bakal tumiba dina 29 Nopémber. Salila eta dua poé urang bakal boga sakabeh runtuyan nawaran jeung diskon, tapi ogé dina Saptu jeung Minggu, gumantung kana nu toko jeung merek. Ngamangpaatkeun sabtu minggu ieu sareng dinten-ayeuna pikeun balanja Natal atanapi pameseran anu ditangguhkeun penting pisan pikeun ngahontal harga anu pangsaéna, ngahémat sabisa-gancang sareng nyandak merek munggaran dina harga anu kadua.

Salaku conto, éta laptop pikeun kuliah atanapi padamelan anu anjeun antosan salami lami tiasa janten kanyataan dina harga anu anjeun moal bayangkeun. Upami anjeun ogé milih merek anu populer sareng disarankeun sapertos Apple, anjeun bakal sadar diskon hébat anu disayogikeun sareng Black Friday, atanapi sarimbagna, Cyber ​​​​Monday. 29 Nopémber tiasa janten dinten anu pangsaéna pikeun nyandak laptop atanapi MacBook kalayan harga anu teu acan kantos ditingali sateuacanna. Entong luput kasempetan éta, anjeun terang naon tanggalna, ayeuna nyerat dina kalénder sareng émut. Ogé, tong hilap gaduh kartu kiridit atanapi akun PayPal anjeun siap pikeun dinten anu ageung. Seueur nawaran anu samentawis sareng gancang, janten anu sare sono.

Sanaos sadayana atanapi ampir sadayana urang terang ngeunaan Hideung Jumaah sareng naon hartosna dinten ieu, sakedik pisan terang kauntungan pésta anu hartosna pikeun konsumén Senén di handap ieu. Tapi pikeun ngartos sapinuhna naon Cyber ​​​​Monday, urang kedah nganalisis heula dinten Jumaah Hideung. Ieu mangrupikeun salah sahiji tanggal komersil anu paling dihormat sareng diaku ku pangguna, pembeli, konsumen bahkan ku usaha sareng perusahaan. Tanggal anu khusus pisan dimana nawaran, penjualan sareng diskon di sadaya toko sareng sadaya kategori nangtung. Sareng, sanaos awalna éta dirayakeun sacara éksklusif di Amérika Serikat, sakedik-saeutik parantos sumebar sareng disucikeun di nagara-nagara caket dieu sareng ogé di seueur nagara anggota Uni Éropa.

Spanyol ogé ngagungkeun Hideung Jumaah, sareng sanaos bagja sareng sugema ku éta, kami hoyong ngiringan perayaan kadua, anu katelah Cyber ​​​​Monday, ogé katelah dina basa Spanyol salaku cyber Senén. Sanajan dina mangsa Hideung Jumaah aya nawaran sagala rupa pikeun sakabéh kategori sarta di sakabeh toko, dina Senén teu kitu, saprak poé éta nawaran jeung diskon aimed di purchases online tur toko digital. Sapertos Black Friday mangrupikeun dinten balanja panggedéna sareng paling penting dina taun, Cyber ​​​​Senén nyaéta, tapi sacara éksklusif pikeun pameseran online. Upami anjeun salah sahiji konsumen anu resep balanja tina sofa di bumi sareng anjeun hoyong ngamangpaatkeun tanggal ieu pikeun nganyarankeun papakéan anjeun, jati, artikel olahraga, produk éléktronik atanapi mésér Natal dina harga panghandapna, ieu mangrupikeun dinten anjeun. . Terus terangkeun ka diri anjeun pikeun ngamangpaatkeun Cyber ​​​​Monday taun ieu sareng diajar ngeunaan seueur kauntunganna.

Naha bakal aya deui tawaran laptop saatos Cyber ​​​​Monday?

Sateuacanna, Cyber ​​​​Senén lumangsung ngan ukur hiji dinten, nyaéta, Senén saatos Jumaah Hideung Jumaah. Nanging, éta parantos sumebar deui sareng ayeuna urang tiasa ngobrol ngeunaan Cyber ​​​​Week, nyaéta, nawaranna biasana salami saminggu.

Tangtosna, upami anjeun milarian tawaran dina laptop dina Cyber ​​​​Senén, kami nyarankeun yén anjeun ngagaleuh dinten éta sareng entong ngantosan dugi ka menit terakhir atanapi anjeun ngagaduhan résiko kaluar tina penjualan.

Hideung Jumaah vs Cyber ​​​​Senén

Aya sababaraha séri bédana antara dua dinten, anu utama nyaéta anu urang bahas. Pikeun mimitian ku, nu hideung Jumaah Ieu utamana dimaksudkeun pikeun mawa konsumén poténsial jeung konsumén ka toko jeung lokasi fisik. Jandéla toko, ngajalankeun pikeun nawar anu pangsaéna, sareng ngabantosan usaha ngaleungitkeun kaleuwihan saham, produk anu gagal dijual usum kamari, atanapi ngaluncurkeun produk anu saé anu henteu suksés sakumaha anu pantes dina harga aslina. Kalawan diskon pisan succulent sarta nawaran sagala rupa, aranjeunna ajak urang nyandak mobil, indit ka puseur balanja jeung ngalakukeun balanja Natal kami bari saméméh, salian belanja leuwih ti urang asalna imagined urang bakal méakkeun. Éta mangrupikeun masalah anu saé pisan pikeun warga lokal sareng konsumen, sareng aranjeunna resep.

Dina kasus Cyber ​​​​Senén, téma tawaran diulang deui sareng nawaran tiasa langkung saé atanapi langkung saé tibatan dina Jumaah Hideung, tapi kalayan bédana utama yén sadaya tawaran éta sareng sadaya tabungan anu mungkin dugi ka halaman wéb. , aplikasi balanja sareng lingkungan digital. Cyber ​​​​Senén mangrupikeun dinten khusus kanggo mésér online, sareng éta mangrupikeun faktor anu kedah dipertimbangkeun, sabab upami urang badé angkat ka toko pikeun ningali produk sareng nyabak aranjeunna, urang bakal sesah pisan. Panawaran kanggo toko digital, sanés toko fisik. Kacuali toko khusus ngalegaan tawaran Hideung Jumaah dugi ka Senén, anjeun kedah ngaliwat wéb atanapi ngalangkungan aplikasi pikeun ngagaleuh anjeun sareng ngamangpaatkeun diskon.

Cyber ​​​​Senén dina Laptop

cyber Senén on laptop

Seueur toko sareng platform khusus dina téknologi, komputasi sareng éléktronika gaduh platform wéb atanapi aplikasi pikeun nawiskeun produkna ka kami. Salaku conto, urang tiasa mendakan toko sapertos Mediamarkt, Fnac, Amazon atanapi Komponen PC. Sadayana ilubiung dina tradisi taunan ieu sareng masihan kami sajumlah tawaran sareng diskon pikeun Black Friday, sareng sakali deui, aranjeunna masihan kami pangalaman balanja anu teu aya tandingan nalika Cyber ​​​​Monday. Sanaos anjeun tiasa mésér produk naon waé tina kategori naon waé dina dinten balanja internét ieu, produk éléktronik sareng komputer anu paling narik, kusabab harga aslina anu luhur sareng toko dimana aranjeunna dijual mangrupikeun pilihan anu munggaran pikeun ngagaleuh online.

Produk naon anu anjeun antosan lami mésér? Naon anu anjeun kedah renew tapi teu wani kusabab hargana luhur? Jawabanana biasana dihubungkeun sareng komputer atanapi produk éléktronik, sapertos smartphone, tablet atanapi komputer. Harga laptop tiasa pisan rupa-rupa. Lamun urang buka rentang panghandapna jeung paling affordable, urang bakal manggihan komputer pikeun 100, 200 jeung 300 euro, tapi teu sakabéh éta bisa nyugemakeun urang, boh kusabab spésifikasi maranéhanana atawa kualitas maranéhanana. Upami urang naek sakedik deui milarian pertengahan rentang, hargana bakal sakitar € 600 atanapi € 700, sareng upami urang ogé milarian merek khusus, sapertos Apple. Hayu urang tingali di handap naon anu kudu dilakukeun atanapi dimana situs wéb sareng toko anu tiasa urang milarian pikeun milarian MacBook kalayan harga anu pangsaéna.

Dimana mésér laptop anu langkung mirah dina Cyber ​​​​Monday

cyber Senén Amazon

  • AmazonNaon wae nu Anjeun keur pilari, éta praktis tangtu nu bakal manggihan eta dina Amazon. Éta mangrupikeun toko penjualan online anu unggul sareng henteu ngan ukur nawiskeun tawaran anu saé, tapi ogé ngajamin, layanan palanggan sareng jasa saatos penjualan. Pikeun seueur, kalebet kuring, éta mangrupikeun pilihan anu pangheulana, sareng salami Cyber ​​​​Senén aranjeunna biasana nawiskeun penjualan anu agrésif, dina harti yén diskon penting.
  • mediamarkt- Upami anjeun kantos nguping atanapi ningali slogan "sabab kuring henteu bodo," iklan éta ngeunaan Mediamarkt. Éta mangrupikeun ranté toko éléktronik anu asalna ti Jerman sareng, sapertos kitu, nawiskeun harga anu saé pikeun sadayana anu aya hubunganana sareng jinis barang ieu. Harga anu saé tetep langkung ningkat dina tanggal-tanggal anu tangtu, sapertos Cyber ​​​​Monday, anu ogé ngagaduhan alesan pikeun penjualan produk éléktronik. Meuli "Cyber ​​​​Senén" di Mediamarkt mangrupikeun alungan anu aman.
  • Worten: Ti Portugal asalna Worten, toko sejen husus dina éléktronika nu ngoperasikeun di Semenanjung Ibéria (Spanyol jeung Portugal). Aranjeunna kirang populér ti toko séjén nu urang moal disebutkeun di dieu, sarta pikeun alesan yén maranéhna bisa jadi pilihan leuwih metot. Kumaha éta mungkin? Nya ngan saukur kusabab aranjeunna kedah narik perhatian para nasabah anu henteu acan terang. Salila Cyber ​​​​Senén aranjeunna bakal nawiskeun laptop diskon anu, dina sababaraha modél, bakal sakitar 40%, atanapi bakal ngaleuwihan upami alatna tina merek anu teu dipikanyaho sareng low-end.
  • Carrefour: ranté supermarket Continente, sanggeus ngahiji, ngiles pikeun masihan naékna ogé Perancis Carrefour. Kalawan total kaamanan, urang sadayana terang hiji ngadegna dina ranté ieu, sanajan éta paling dipikaresep toko di kota dimana anjeun ngalakukeun purchases poean Anjeun. Di sisi anu sanésna, aranjeunna ogé gaduh toko anu langkung ageung dimana urang ogé tiasa mendakan barang-barang sanés, dina bagian éléktronika urang bakal mendakan laptop. Sareng salami Cyber ​​​​Senén, harga anu saé Carrefour bakal langkung saé nalika naon anu urang pilari mangrupikeun hal anu aya hubunganana sareng jinis produk ieu.
  • Komponén PC: ngaranna ngajelaskeun naon éta, atawa sahenteuna kumaha eta dilahirkeun. Komponén PC mimiti salaku toko anu ngajual komputer sareng komponén pikeun aranjeunna, tapi ayeuna aranjeunna parantos ngalegaan katalog sareng pasarna. Hargana sesah ningkat, kecuali urang ningali aranjeunna salami Cyber ​​​​Senén, nalika urang tiasa mésér laptop tina sagala warna, bentuk sareng ukuran kalayan harga anu pangsaéna.
  • Fnac: Ogé ti Perancis asalna Fnac, toko dimana urang bisa meuli buku, musik jeung item nu sejen nu patali jeung éléktronika. Dina bagian terakhir ieu dimana urang bakal mendakan laptop sareng, upami salami sataun hargana kompetitif, salami Cyber ​​​​Senén urang bakal tiasa mendakan modél kalayan diskon ratusan euro.
  • Mahkamah Inggris: pikeun urang anu umurna sababaraha taun, El Corte Inglés parantos masihan kami vibes anu saé. Éta salah sahiji ti saeutik toko badag nu kolot urang nyandak urang pisan ti jaman ka jaman, tapi kiwari geus loba toko sarupa, atawa malah ECI sarua online. Dina katalog maranéhanana kami manggihan sagalana, tapi maranéhna nangtung kaluar pikeun fashion jeung éléktronika bagian maranéhanana. Dina dimungkinkeun dimana urang bakal mendakan laptop, sareng dina Cyber ​​​​Senén dimana urang bakal mendakan diskon pangsaéna.

Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.