Surface

Microsoft hayang nuturkeun footsteps Apple sarta ngajalankeun tim hardware sorangan kalawan sistem operasi Windows. Sareng parantos dilakukeun saé, kalayan desain anu pikaresepeun tina seueur aspék, ogé pagelaran sareng kualitas anu saé. Upami anjeun hoyong alat anu dipercaya sareng inovatif, maka laptop Surface mangrupikeun anu anjeun peryogikeun.

Tim ieu pohara alus malah keur pamakean profesional, dimana tungtutan anu pangluhurna. Sareng mobilitas bakal ngantunkeun anjeun reuwas, ogé bahan konstruksi premium, sareng daya tahan ...

Tawaran pangalusna dina Surface

Jenis permukaan

Ayeuna, rentang parabot Surface geus tumuwuh, kalawan model nu bisa diadaptasi pikeun kaperluan béda jeung ogé kalawan chip AMD, teu ngan Intel sakumaha dina mimiti. Hal ieu ngajadikeun aranjeunna alternatif pikeun dipertimbangkeun.

Pikeun bisa milih nu model Microsoft Surface pangalusna, anjeun kedah terang naon anu ditawarkeun perusahaan Redmond ayeuna:

Surface Pro

Modél ieu dasarna mangrupikeun tablet digital berprestasi tinggi anu keyboardna tiasa ditambah atanapi dihapus. A convertible jeung mobilitas pangalusna sarta versatility dipaké salaku laptop konvensional atawa salaku tablet mun anjeun peryogi eta.

Beurat sareng volumena leres-leres rendah, salian ti gaduh otonomi anu luhur pisan. Sedengkeun pikeun layar, éta nawiskeun layar rampa 12.3 ”, anu luhur rata-rata pikeun tablet, salian ti gaduh Windows 10 gaduh sadaya parangkat lunak anu anjeun gaduh dina PC anu sanés.

Surface LaptopGo

Ieu mangrupikeun versi anu elegan kalayan desain anu ati-ati. Ieu mangrupikeun ultrabook kalayan layar 12.4 ”sareng panel toél.

Ku alatan éta, anjeun bakal boga sagala kaunggulan tina ultrabook, sarta kanyamanan tina layar rampa, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngatur Windows 10 kalawan sapuan jeung touch, muka dunya kamungkinan.

Surface Go

Éta mangrupikeun modél pangleutikna sareng paling hampang ti Microsoft. Kalayan layar rampa 10.5 ” sareng keyboard mandiri anu anjeun tiasa hapus atanapi pasang kana layar, pikeun damel dina modeu tablet atanapi laptop.

Ku alatan éta, éta rada sarupa jeung Surface Pro, ngan leuwih modest dina hal kinerja sarta dimensi.

Tamansari Laptop

Séri ieu ogé ngagaduhan layar rampa, sareng versi 13.5 "atanapi 15", gumantung kana anu anjeun pikahoyong. Salaku tambahan, éta langsing sareng elegan, pikeun anu milari ultrabook pikeun sagala jinis tugas.

Surface Book

Laptop ieu ogé gaduh layar rampa anu tiasa dicabut tina kibor, kalayan setélan 13.5 "sareng 15". Salaku tambahan, éta mangrupikeun ultrabook, sapertos anu sateuacana. Hiji-hijina bédana nyaéta dina hal ieu fokusna nyaéta nawiskeun langkung seueur kakuatan pikeun anu peryogi kinerja anu saé.

Permukaan Pro X

Éta mangrupikeun 2 dina 1, kalayan layar rampa 13 ”sareng keyboard anu anjeun tiasa misahkeun iraha waé anjeun badé dianggo salaku tablet. Anjeun bisa mikir yén éta téh sarupa jeung séri séjén geus katempo, tapi kabeneran aya nu boga bédana hébat, tur éta dina konektipitas na.

Dina hal ieu, 4G LTE kaasup, ku kituna anjeun bisa ngarasakeun sambungan data dimana wae anjeun, sanajan euweuh sambungan WiFi.

Microsoft ogé nawiskeun seueur asesoris pikeun alat-alat ieu, sapertos headphone nirkabel, périferal sapertos beurit sareng kibor, kasus, Surface Pen anu kasohor (pens digital pikeun layar Surface), jsb.

Naon ari Surface?

permukaan mirah

Microsoft Surface mangrupikeun merek sareng sajumlah alat sélulér kalayan layar toél, sakumaha ngaranna sorangan bisa imply. Anjeun gaduh foldables na laptop kalawan kinerja tinggi na mobilitas unggulan nu nangtung kaluar pikeun desain maranéhanana, sarta sababaraha rinci nu teu bisa manggihan dina produk lianna, kayaning keyboard kualitas sarta touchpad.

Sanaos perusahaan henteu nyauran Surface na sanés tablet atanapi PC, kaleresan aranjeunna convertible atanapi 2-in-1 sakumaha ogé produk kalapa séjén. Nyaéta, anjeun bakal gaduh anu pangsaéna antara tablet digital sareng laptop dina ujung jari anjeun. Sababaraha parabot dirancang pikeun pamaké ayeuna, salaku évolusi tina parabot klasik.

Nanging, pagelaranna langkung unggul tibatan tablet naon waé, nyarupaan ultrabook sareng laptop anu paling kuat dina kompetisi, ogé panggunaan Windows 10 tinimbang Android, atawa iPadOS, sakumaha kajadian di merek sejen. Ieu mangrupikeun hal anu tiasa ngabatesan pisan dina hal aplikasi anu anjeun tiasa dianggo, sedengkeun dina Surface anjeun tiasa gaduh sadaya program sareng kaulinan vidéo anu anjeun gaduh dina PC konvensional anjeun ...

Naha anjeun gaduh Windows lengkep pikeun masang program naon waé?

beungeut laptop

Leres, Surface parantos dilengkepan Microsoft lengkep sareng fungsional Windows 10. Henteu aya watesan sapertos anu aya dina tablet anu sanés. Sakumaha anu kuring parantos nyarios, aranjeunna milarian anu pangsaéna tina dua dunya, nambihan kauntungan tina tablet sareng laptop, tapi ngaleungitkeun sababaraha halangan anu baheula.

Dina Surface, anjeun tiasa masang sareng ngajalankeun software naon nu Anjeun pake dina Windows biasa Anjeun, ti Office, ka software pihak katilu, ngaliwatan video kaulinan. Dina hal ieu, teu aya bédana sareng PC konvensional.

Dimana mésér Surface langkung mirah

Microsoft Surface tiasa dipendakan di seueur toko umum dimana produk komputer ditawarkeun, sapertos:

  • Amazon- Mibanda jumlah pangbadagna model Surface, kalawan lega varying harga milih ti. Henteu ngan anjeun boga kamungkinan pikeun bener neangan naon nu Anjeun keur pilari, tapi anjeun ogé mibanda sagala kaunggulan tur jaminan platform ieu, kitu ogé bisa kauntungan tina fitur Premium lamun anjeun nasabah premium.
  • Mahkamah Inggris: ranté supermarket Spanyol ogé mibanda sababaraha model Surface diantara produk na. Hargana, dina hal ieu, sanés anu pangsaéna, sanaos anjeun tiasa nyandak kauntungan tina promosi sareng nawaran anu dileupaskeun ahirna. Sareng, tangtosna, anjeun gaduh kamungkinan mesen Surface anjeun sacara online, supados aranjeunna tiasa dibawa ka bumi, atanapi angkat ka toko nyalira upami anjeun henteu hoyong ngantosan.
  • Microsoft Store: nyaéta toko resmi, dimana anjeun tiasa mésér produk Surface ogé asesoris. Sapertos toko Apple atanapi Google, Redmon ogé nawiskeun parangkat kerasna ngalangkungan platform ieu.
  • mediamarkt: Toko Jérman biasana nawiskeun harga anu kompetitif pisan, naha anjeun ngagaleuh tina situs wéb atanapi sacara pribadi tina salah sahiji tempat jual. Sanaos aranjeunna henteu ngagaduhan rupa-rupa sapertos dina kasus Amazon, PCComponentes, atanapi toko resmi Microsoft sorangan.

Iraha mésér laptop Surface anu langkung mirah?

nu Laptop permukaan Aranjeunna henteu gaduh harga panghandapna di pasar, sanaos éta kaharti, tinangtu fitur anu aranjeunna tawarkeun sareng kualitasna. Janten, anjeun tiasa ngantosan salah sahiji acara ieu pikeun mendakanana langkung mirah:

  • hideung Jumaah: Hideung Jumaah datang unggal Nopémber, sanggeus sukur. Kemis kaopat bulan ieu mawa diskon ageung pikeun seueur produk, janten kamungkinan anjeun tiasa kéngingkeun Surface langkung mirah di toko mana waé.
  • Perdana Poé: pikeun konsumén Amazon kalawan Perdana, platform Amérika nawarkeun diskon ekslusif hiji poé sataun. Hiji kasempetan alus pikeun ngamangpaatkeun naon nu Anjeun keur pilari dina harga nu lumrah.
  • Cyber ​​Senén: sanggeus Hideung Jumaah, acara online hébat sejen lumangsung Senén handap. Sadaya toko dina jaringan ngeusi diskon anu saé pisan, sapertos dinten Jumaah sateuacana. Janten, éta mangrupikeun kasempetan kadua pikeun kéngingkeun Surface anjeun langkung mirah.
  • Dinten tanpa PPN: di toko kawas Mediamarkt aya poé nalika produk téhnologi diréduksi ku 21%, coinciding jeung nilai pajeg ieu.

Microsoft Surface, naha éta patut? pendapat abdi

beungeut

Upami anjeun profésional sareng anjeun milarian tim anu saé, atawa lamun resep ngarasakeun pangalusna, kabeneran aya nu Microsoft teu kuciwa jeung model Surface na. Éta leres-leres patut investasi sakedik deui pikeun kéngingkeun sadaya tambahan éta, sapertos:

  • Kualitas Premium, réngsé kalayan bahan sapertos sasis alloy magnésium, anu masihan kateguhan, hampang, sareng dissipation panas anu langkung saé.
  • Windows 10 Imah sareng Pro pikeun komputer anu bisa dirobah jadi tablet, nu mangrupa kaunggulan ngagunakeun sagala jinis software, dibandingkeun jeung tablet kalawan Android.
  • mobilitas ekstrim, Kusabab aranjeunna ultra-ipis, pisan hampang, kompak, sarta boga otonomi kacida luhurna. Anjeun malah tiasa damel dugi ka 10 jam dina ngeusi batre tunggal.
  • El keyboard Ieu mangrupikeun anu pangsaéna anu anjeun tiasa mendakan dina laptop, sareng upami anjeun milih beurit Microsoft, éta ngagaduhan modél anu paling dihargaan.
  • layar toél harti luhur, ku kituna anjeun bisa nanganan eta ku sapuan atawa touch dina cara nu leuwih nyaman, upami Anjeun hoyong ngalakukeun tanpa kibor.
  • Conectividad santun pikeun convertible a / ultrabook. Najan kanyataan yén flanks maranéhanana pisan ipis jeung nu sipatna babagi ciri jeung tablet, maranéhanana boga konektipitas pohara alus, jeung USB, Bluetooth, WiFi, 4G dina sababaraha model, jsb.
  • kinerja hadé ti tablet wae. Dibandingkeun sareng konfigurasi ARM, dina komputer ieu anjeun bakal gaduh prosesor panganyarna sareng pangkuatna ti AMD sareng Intel, kalayan konfigurasi anu langkung seueur 4GB RAM dina sababaraha kasus, sareng panyimpenan solid-state berkapasitas tinggi.

Paling négatip bener hargana, sabab éta sanés laptop anu paling murah ...


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.